Sziasztok!
Anita: milyen szorgalmas védőnőtök van! Én Máté pár hetes koráig, aztán egyszer 5 hónapos korában, és kb. 3 hónapja láttam védőnőt a lakásban, ez utóbbi az új védőnő bemutatkozása volt, akivel azóta se találkoztam, sőt akkor se látta Mátét sem, mert aludt... Az egészséges tanácsadáson is mindig pont a másik volt.. Na ennyit a védőnőkről. Timie, kíváncsi leszek, hozzátok tényleg olyan sokat megy -e majd, nekünk is ő az új.
Sus: Máté sem beszél, csak szavakat ismételget, ha úgy tartja kedve (hűtő, autó, pulcsi, porszi-porszívó, bici-bicikli, olló, stb.) és sok hangutánzó ill. töltelék szót (pl. kukk, puff, pű, potty), vannak szavak, amiknek csak az elejéig jut. Egyébként ő is imád "nyökögni" mutogatás közben, ha nem vagyok jó passzban, frászt kapok tőle...
Jó lesz már, ha januárban benneteket is látunk, ismerem én is az egyetemi hercehurcát, Zoli is tanít Szegeden, és neki is rengeteg munkája van ilyenkor, így én is nagyon várom már a szünetet!
Dórival múltkor váltottam emailt, üdvözöl mindenkit, ezt elfelejtettem átadni, bocsi, azt írta, hogy nem tud belépni a fórumba, pedig írt volna már...
Timi: hát én a helyedben a virágokat elpakolnám, a földet is szeretik belőle kitúrni, meg tényleg mérgező több növény. Én nem kockáztattam, csak kisebb, polcra rakható virágaink vannak azóta. Egyébként gratula Levinek, ügyes, hogy már mászik.
Mindent szerintem se rakj el, érdemes hagyni elérhető távolságban olyan dolgokat, amiket engedsz neki babrálni, nagyon élvezik a pakolást, és érdemes bevezetni ilyen korban már a tiltást is, hamar megtanulják, hogy van amit nem szabad. Kellenek a korlátok is...
Na megyek, jó hétvégét mindenkinek. Krisz