Sziasztok!
Kicsit sűrűsödnek a napok az ünnepek közeledtével,de a hétvége is közrejátszik abban,hogy ilyen csekély a forgalom.Vagyis annyira nem is csekély
Hát én megint csak rossz hírekkel szolgálhatok,meghalt sajnos a párom nagymamája.
Annyira sajnálom szegényt!
Szerdán lesz a temetés,nem tudom,hogy el e megyek a Mikulás bulira!
Nóra!
Dehogy ijesztettél,sőt!Csak köszönni tudom,hogy megerősítesz abban,amit szeretnék tulajdonképpen.
Szép fokozatosan fogom csinálni,hogy senki ne sérüljön!
Rájöttem,hogy a házikoszt nem nyerő a számára.Azóta nem eszik rendesen,amióta elhagytuk az üveges bébikajákat,mert tegnap nem volt kedvem főzőcskézni neki,és nekünk is olyan kajánk volt,amit még nem adok neki (pacal)így felbontottam egy Junior menüt,hát ne tudjátok meg,egy falatot sem hagyott,pedig ez a nagyobb üveg a Nestlés,ami 1-3 éves korig jó.
Úgy döntöttem,hogy egyelőre megpróbálok legalább egy üveggel mindennap beletuszmákolni,és fokozatosan vezetem be a mi kajcsinkat neki.
(Vagyis eddig is így csináltam?????!!!!De nem jött be,most megint próbálkozok!
)
Ez tényleg nem sok,amit eszik a lányod,mostmáár nem is aggódom annyira.
És hallgatok a jó tanácsra,nem fogom ősszel-télen elválasztani mikor amúgy is mennyi baci és vírus van a levegőben.
Mézeskalács
Jaj,de jó!!!!!Ezt el is mentem magamnak,megfogom csinálni.Mandulát kell vennem,asszem más minden van itthon.
A házikót meg szkenneld be és ugyanúgy töltsd fel,mint egy képet,vagy esetleg küld el nekem imélbe.(ilgya@citromail.hu)
Kistesó projekt!
Igazából most az Anitának gratuláltam,mert ő írta,hogy megy a nődokihoz,és indulhat a babaprojekt,de lényegében mi is dolgozunk rajta!
De engem "véd" a szopi!
Szilvi!
Nagyon szép képet tettél fel!Látod milyen ügyi vagy!
Metrós vásárlás
Ez a rendelet kiakasztó,mert tényleg mi alapján választanak,én is láttam már bent gyerekeket.Persze tényleg szűk a hely,és magasak a polcok(bármi lezuhanhat),de aki nem tudja kire hagyni a gyereket az nem menjen hozzájuk vásárolni?Na mindegyj,csak felhuzom magam.
De aranyos lehetett,ahogy kétszer is probálkoztatok
(Kár,hogy nem jött be!
)
Az a baba az nagyon szép ajándék,nagyon fog neki örülni Viki.Chou-chou babát láttam már a Minimaxon és fájt is a szívem érte,ezért is akarok már én is egy kislányt is!
A babakocsi és a pelenkázó is jó ötlet.
Jó,hogy erős a Viki szervezete,és tényleg nem kapja el a betegséget,annyira meg tudja őket viselni,vagyis lehet,hogy inkább minket?
Én is mindig elhatározom,hogy előbb megveszem,de tényleg lehet,hogy éppen a hangulat hiányzik,és ezért marad minden az utolsó percre.Pedig úgy utálom a tömeget és a városban is ilyenkor olyan dugók vannak,hogy eszméletlen.Te hogy birod?Vagy hová jártok vásárolni?
Anita!
Örülök,hogy meggyógyultál!
Mit mondott a nődoki,mehet a babaprojekt ?Nimródnak jöhet a kishugi?
Beszéltél a Katival?(Mikuünnepség kapcsán?)
Judi!
CBa
Hát ott belül,a kasszákkal szemben.Nem sok,de egy virág bolt az tutti,meg egy kürtöskalácsos az elején,akkor valami biztosítós,meg a babaruhás,a többire sajnos nem emlékszem,de volt ott üres helység is azt tudom.Meg még valamik,ja igen valami ajándék,játékbolt féleség,de elég miniatürnek tűnt és a játékok se igazán tetszettek.(Így kivülről)
Nekünk lassan meglesznek az ajándékok.?ég a Dávidét nem sikerült sajna.Megint hívtam a Mega Toys-t,hogy mi van a kuponakciós mászókás csúszdával,de nem jött nekik a hétvégén és kérdéses,hogy lesz-e egyáltalán.Úgyhogy én nagyon nagyon mérges vagyok!
Ha valaki tud valahol olyan helyet,ahol Little Tikes mászókás csúzdát lehet kapni! Ilyen:
akkor szóljon légyszi!
Kriszti!
Merre vagy?Mostanába nem nagyon tudunk dumcsizni
Jatka és Dorka baba jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anett!
Ha még olvasol egyáltalán minket,kérlek jelentkezz!Nagyon kár,hogy eltűntél,nekem hiányzol!Ha van időd írj nekünk!
Mindenkinek puszika,nem tudom mikor tudok jönni,apa holnap itthon lesz,ilyenkor hanyagolom egy kicsit a netet!Meg kicsit káosz is van, a temetés meg minden.Jók legyetek és írjatok sokat!
Nóra bizok benned
Ezt üzeni nekem már a gép:
Ildikó