Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsu, ma magunkhoz képest én is korai vagyok, ilyenkor szokott Zita reggelizni. Ma muszáj volt előbb kezdeni a napot, megyünk a kórházba a szűrésekre. Az a röhej ebben a has+háj dologban, hogy én mindig sovány voltam. Most se vagyok kövér, csak úgy nézek ki, mint 5 hónapos terhesen. Alig vártam, hogy végre látszódjon, most meg alig várnám, hogy végre NE látszódjon. Kép Jöttök Ti is Bogiékhoz? Bocs, nincs kedvem-időm visszaolvasni.

Tünde&Zita (ma 11 hetes)
Kép
Vendég
 


Ui: majd' elfelejtettem a lényeget: ma jön haza Apa, végre együtt lesz a család. Csak anya megy este mulatni a munkatársaival... Kép
Vendég
 


Sziasztok!Remélem jó éjszakát volt. Az én kicsinyem már este hatkor bevágta a szunyát és reggel ötkor ébredt fel igaz akkor már követelte a kaját, mert a vacsit is kihagyta. Éjszaka amikor felsirt csak anyatejet adtam neki. A vonalak visszanyeréséről saját tapasztalatomat tudom megosztani. Az első hónapokban én is édesség mániás voltam,pedig a terhesség alatt nem. Nagyon nem álltam ellen neki ettem amikor kivántam.Utána elolvastam a Norbi könyveit és probáltam ennek megfelelően tervezni a kajákat. Mindent ehettem, jól laktam és ment le szépen a súlyom. Jelenleg a terhesség előtti súlyomnál 6 kilóval vagyok könnyebb. Szoptatni is tudtam és tudok még most is. Jól érzem magam. Annak ellenére hogy nem szigoruan tartottam be a leírtakat, hanem ahogy kedvem vagy figyelmem volt rá. A bőröm karbantartására az Avontól rendeltem krémeket a testemre, mellemre és azt gondolom jó hatása volt. Már nem kell használnom őket, inkább kicsit sportolnom kellene, de arra most még nincs időm. Megyek dolgozom egy kicsit majd még irok ha tudok nektek. Addig is szép napot mindenkinek.
nicsi1
 
 

 
 

Sziasztok, sziasztok!!!!

Az éjszakám pocsék volt!!!Most én is pocsékul nézek ki!
Ma reggeli programom az volt,hogy 6-ig dolgoztam,majdan 7 órakor már a sebészeten ültem Jóanyámmal. Ugyanis jött a fejére egy daganat. Tegnap elment a sebészetre megmutatta. A doki megállapította hogy Atheroma (kása daganat. nem komoly.) És felajánlották neki hogy kiveszik mert később esetleg elfekélyesedhet. Na jóanyám meghallotta azt a szót hogy : "KIMETSZÜK" és hanyatt-homlok iszkiri,sűrű: "majd átgondolom" duma közben,felhúzta a nyúlcipőt és elpucolt.
egy EÜ-s anyja!! Azt hittem dobok egy hátast mikor elmesélte!!! Na jól leoltottam a fejét,és ma visszarángattam a dokihoz.Rosszabb volt mint egy gyerek!!4 Esküszöm!! Másfél órán keresztül dumált egyfolytában, hogy ez biztosan nagyon fog fájni,meg akkor nem nől majd ott ki a haja ahol a műtét miatt leborotválják, dehát ez tulajdonképppen akkor orvosi műhiba lesz,és akkor ő jogosult lesz ingyenparókára stb,stb.
Azt hittem lefordulok a székről,és persze mindezt max. hangerőn nyomta. Ez hiányzott nekem 12 óra éjszaka után!
A lényeg hogy januárbn kiveszik. Most megvan nyugodva, merthogy : HUUN van még január??

Dióhéjban ennyi. Délután megyek vissza ismerőst látogatni. (éljen)

Spanci drágám ablakot nyisssss! Megy a rakott lumri ezerrel!!!! Fény post! Ja és rajta vigyorog a krémes,sűrű,isteni finom házi tejföl!

Drágáim!

Most eldobom a kanalat,és dobok egy szunyát! Amint keltem jövök!

Puszi addig is! E.
rusnya
 
 


Sziasztok!

Bocsi, azért nem írtam, mert Kaccát tegnap vittem oltásra, és egész nap Győrben voltunk, este meg bulizni mentünk apával. Kép

Csajok!
PELENKA
Bocsi, hogy itt, de sokan rendeltetek már.

Amikor a pénzt feladjátok (ha nem utalással megy), akkor nevet és címet mindenképpen írjatok rá, jó?
Ha utaltok, akkor címet, vagy annyit, hogy GYőr.
Sajnos most év végére elfogyott a zöld békás, nem tudni mikor lesz legközelebb.

Szia Nicsi/Ági!
Tök jó, hogy így sikerül tartanod a diétát.
Nekem a terhesség alatt kellett, akkor fogytam is. Lilivel 16 kilót (persze volt miből, 74 kilóval kezdtem a terhességet, 78-al mentem szülni, és 62-vel jöttem ki a kórházból. Katicánál meg csak 10-et Kép )
Sajnos úgy néz ki, hogyha nem figyelek oda, akkor rakódnak rám a kilók, már majdnem megint visszahíztam a terhesség előtti súlyomra.
Azért igyekezni fogok, hogy kicsi menjen le.
A legnagyobb bajom az, hogy mindegyik császáros lett, és sajnos a kitágult bőr ott lifeg a hasamon. Ezt már csak műtéttel lehetne eltüntetni, de ennyi elromlott háztartási gép mellett, arra nem fussa Kép Kép

Zsu!
Figyelgesd a Manót, hogy jönnek-e a pöttyök. Nem tudom mennyi a lappangási idő.

Hajni!
Nem tudom, de én akárhányszor írtam oda, szinte soha nem válaszolt senki.
Aztán meguntam. Én még a legelején írtam oda, azóta lehet, hogy normális csapat jött össze.

Rusnya!
Jöhet a rakott rumli Kép Vigasz megy!

Pusza: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Úgy néz ki hogy a talira tudunk menni, előtte fél 4-re megyek fogdokihoz, utána tudunk kiugrani barátira. Azt gondoltam ennyi fogyis csaj közé inkább gyümölcsöt vinnék harira és a gyerekeknek is jobb az. Ha valakinek kocsi gondja van szóljon, kis suzukival megyek egy gyerek és anyuka még befér. Mivel én csak mh.-ről tudok írni nektek, legközelebb hétfőn csatlakozom rátok. Addig is mindenkinek kellemes hétvégét.
nicsi1
 
 


Ági!

Gyümölcs jó ötlet.
Bár az én gyerekem sajnos nem eszik gyümölcsöt, csak elvétve egy-egy banánt. Persze ebben én is hibás vagyok, mert így télen ritkábban kínálom meg. Ez még abból maradt, hogy nagyon későn jött ki az első foga (14 hó), most is 22 hónaposan csak 8 foga van elöl, és nehezen rágja meg a gyümölcsöket.

Akkor várlak titeket is!

Képzeljétek Lányok!
Katica 5 hónaposan 7,1 kg, és 67 cm.

Lili ekkor volt 6320 g és 68 cm Kép Kacca kis golyó Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Zsu!
A bárányhimlő lappangási ideje 2-3 hét,és a beteg 24 órával a kiütés jelentkezése előtt válik fertőzővé,és fertőző marad addig,míg a kiütés helye nem pörkösödik.Tehát az a kérdés mikor jelentkeztek a kiütések annál a gyereknél akivel ti érintkeztetek?Ha már eltelt pár nap és csak utána,akkor már nincs vész.

Hideyoshi!
Ti mentek Bogiékhoz?

Sziasztok
Csilla
Vendég
 


Lányok!

Volt vki csemetéjének vesemedencetágulata telt hólyaggal?
Zitának ez van, hüpp-hüpp. Kép Azt mondták, ez semmi, nem kell aggódni, de mégiscsak lehet vmi, mert mehetünk a Nephrológiára vizsgálatra, és majd még 1x UH-ra.

Bogi,
mindenki darabos ellátmányt visz, én viszek innivalót, mert a sütiket le kell majd öblíteni. De ha nem baj, lányok, nem lesz diétás! KépKépKép

Tünd
Vendég
 


Egy gyors bekukk!

felkeltem,indulok látogatni. jók legyetek,sietek haza.

Tündi!

Ne aggódd magad halálra! Gondolom az UH sima nyomonkövetés csak. Fel a fejjel!

E.
rusnya
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem itt a betegség! ZSófi náthás, köhög, János náthás!Kép
Ha nem keveredünk ki akkor, nem megyünk el csütörtökön fertőzniKép Szeretném ha nem keverednénk jobban bele!

Nálam imádják a mandarint, narancsot és banánt!

Zsu,
ma éjjel már aludtunk!!!!
Kíváncsian várom a következőt!

Hétvégén nem leszek, megyünk anyumékhoz.

Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Spanci:
igen, ténleg elmentem. Kép És megérte!!!
Ha még lesz , akkor arra is szeretnék elmenni. Kép
Mutatok képeket róla, ha érdekel nézd meg: http://kep.tar.hu/bogyi/50175957/17704503#2
Írtál egy mondatot, amit nem értek: ˇ"Majd akkor mégegyszer megnézem a fényképeket"
Milyen képeket?? Kép
A képeslapot egy csajszi csinálta, ő is jár oda közénk a fórumra, ők ezzel foglalkoznak. Kép

FBogi:
én emlékszem Rád a fórumról, én is benntvoltam a kezdőcsapatban. Kép)Sajnálom, h nem maradtál. Kép
És azt is, h nem voltunk szimpik Neked... Kép

Hideyoshi:
Jobbulást Nektek és Jó hétvégét. Kép

Hajni
Vendég
 


Sziasztok!
Már 1 hete nem vagyok képes kikeveredni a náthából. Kép Nincs valami jó ötletetek rá?

Hajni: gyönyörű Marcid van, gratula. Kép)
Tényleg most volt, hogy terhes lettem, és hipp-hopp elrepült az idő. :o)
Ma béreltem Pesten légzésfigyelőt. Sok megoszló véleményt hallottam. Személy szerint engem megnyugtat.
Lolika_
 


Hello,

Na igen, bonyolódik az élet. Ahogy közeleg a találkozó időpont, egyre több program üt be. Minket Dáviddal csüt. délutánra rendeltek vissza kontrollra a vakcinával a zsebemben, mert addigra meg kell gyógyulnia teljesen és akkor kaphatja a szurit. Ez az agyhártyagyulladás elleni és állítólag nem fog tőle belázasodni vagy egyéb. Mondjuk azonnal biztosan nem és mi közel is lakunk, ha haza kellene futni vele.:-)

Viszont holnap hozzák már a lányom haza! jaj, már nagyon hiányzik. Tudom, hogy kb. 3 percen belül az agyamra fognak menni, mégis alig várom. Hihetetlen, hogy mennyire meg lehet szokni a csatazajt körülöttem. Fárasztó meg minden, de ha nincsenek mellettem, akkor csak úgy tengek-lengek és nem tudom kihasználni az alkalmat. Lassan már aludni sem tudok pl. a párom nélkül. Társfüggő lettem?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok

Tünde,
igen, eddig ugy áll a dolog,hogy mi is megyünk Bogiékhoz, bár Kevin jövö héten 14-én lesz 3 hónapos, és épp csütörtökön megyünk az oltásra.
Nagyon édi a fotó, mint egy kis manó, és micsoda szemei vannak!! Kép Kép
Hová mentél mulatni, és milyen alkalommal? És a kicsi bébi?
A vizsgálat miatt ne aggódj, (én is aggódos vagyok), de inkább most küldjenek el mindenfélére ami szükséges és akkor tuti rendbe lesz minden. Kép

Nicsi,
én is azt gondolom, hogy inkább sportolni kellene, hogy tényleg a megfelelő alakunk legyen. Én az evésről nem tudok lemondani, a finom kajákról.

Márti,
mielőbbi gyógyulást kivánok a gyermekeidnek, hogy el tudjatok jönni a talira csütörtökön! Kép


Rusnya,
jó kis vigasz lehetett neki az ingyenparóka! Köszi a kaját ma is ennék vmi finomat. Mit fözöl?

Bogi,
hát te is bulizni voltál? És merre? Itt mindenki bulizni jár. Nekem is el kellene mennem ugy érzem egy kicsit kirugni a hámból. Kép Kép

Csilla,
köszi a felvilágositást himlő ügyben, hála isten még nem jöttek pöttyök.
Pöttyök egyenlőre nincsenek.

Hajni,
voltak fent más talis képek is, arra gondoltam, hogy mégegyszer megnézem őket, mert volt, hogy részletezték, hogy ki van a képen.

Lolika,
én most kezdem a náthát, fáj a torkom is! :=( teljesen együttérzek veled, gyógyenergiát küldök neked. Kép
A légzésfigyelő kérdés tényleg megoszlik, de azért engem is nyugodtsággal tölt el, hogy van!

Piros,
mi is kaptuk az agyhártyagyulladás-ellenit, de Kevin tényleg nem lázasodott be. Mire hazaértünk már el is felejtette.

Szép napot mindenkinek! Kép
Zsu (egyfolytában prüszkölök)
spanci
 
 


Sziasztok, szép, sírás,-és betegségmenets hétvégét mindenkinek!

Zsu,
a munkatársaimmal mentem volna évzáró buliba, de végül itthon maradtam, hulla fáradt vagyok, inkább pihentem. Poronty Apával lett volna itthon kettesben, kicsit Õ is szívjon, ne csak én. De nem szívott, maradtam.

Tünde
Vendég
 


Zsu,
a másik topicon olvastam, hogy használjátok az Infacolt. Nekem van 2 flakonnal, a doboz sincs kibontva. Nem vennéd meg tőlem? Odaadom a kettőt 2800Ft-t. Ha nem kell, nem gond.

Tünde
Vendég
 


Na sziasztok kedveseim!

Mindenkit elkapott a takonykórság? Sok gyógypuszi mindenkinek!! Mindenki kidől a sorból,(én szedek itt egyedül Béres cseppet?)aztán fújhatjátok a talit!!! Tessék gyógyulni ezerrel!!!

Spanci!!

A parókát anyám mondta ám! Elkezdett jajveszékelni,hogy nem fog kinőni a haja, majd kisütötte,hogy mivel ez orvosi műhibának fog minősülni,ezért jogosult lesz ingyenparókára! Persze mindezt max. hangerőn! Hozzáteszem talán csak féltenyérnyi helyen fogják leborotválni a haját,és természetesen az is visszanől!Kép))

Édeseim! Ma sajtos tejszines csirkemell volt lumripürével. Egyszerű gyors,és finom. Muszáj volt előre főznöm,mert holnap is megyek dóóógozóba 06-18-ig. De lehet hogy még összekutyulok egy Perces fánkot. Édesség gyanánt. Pllanatok alatt megvan,és isteni finom lekvárral.

Más. Bulizni már én is olyan szivesen elmennék!!! Vigyen el valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
rusnya
 
 


Mi van? Kihaltunk? Mint a dinók?
rusnya
 
 


Szia Rusnya,

ugy látszik hétvége, az hétvége. Nem ér rá senki, mindenkinek otthon a férje (csak enyém dolgozik).

Ma én is főztem húslevest, és tejszines-sajtos pulykamellet, rizzsel.fincsi nagyon.

Tünde,
még van a mienkbe, ritkán használjuk, de ha elfogy jelentkezem. Amúgy köszi.
Azért biztos jól esett volna neked egy kis kikapcsolodás. Én is mindig fáradt vagyok, főleg estére, az a csúcs.
Csodálkozom, hogy most már alszik a bébi,nem szokott még ilyenkor, kicsit később általában. De örülök neki, viszont hiába jöttem ide, nincs itt senki, vagy jó a müsor a tévében. Szerintem nem, vagy ennyire betegek vagytok? Tényleg hol vagytok? Mit csináltok?

puszi,
Zsu
spanci
 
 


Sziasztok!

Hát igen, itt a hétvége, Apa is végre itthon van, szerdán megen megy 3 napra Németo.-ba. Kép
Képzeljétek, 1 év után végre megint voltam sportolni, elmentünk korcsolyázni! Kép Na nem mintha nagyon bírtam volna a gyűrődést, 1óra után mentem a melegedőbe. Amíg vártam Apát, ittam 1dl forralt bort, Kép és lenyomtam 2 gofrit. KépKépKép Valahogy el kellett töltenem az időt. KépKép

Na ja, szokás szerint semmi nincs a tv-ben szombat este. Kép
Biztos így akarják növelni a népességet... Kép

Tünde
Vendég
 


Hello,

Én ippeg itthon pihegek és a Csillagkaput nézzük felvételről. Ma tartottuk a két kicsi szülinapját összevontan. Sok kísértés, finom torták, 4 nagyszülő és egy nagybácsi meg mi öten. Húsleves, gombás husi,csőbensült husika, krumpli, zöldköret meg a Knorr féle salsás paradicsomos öntet kipróbálásra. Nekünk bejött. Kis pikáns olajon megfuttatott husit öntöztünk meg vele. Gyors és fincsi.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Jó estét!
Ma voltam karácsonyi örültek között vásárolni. A végére kezdett elszakadni nálam a cérna, de hősiesen tűrtem. :o)
Nem fehérembernek való ez, főleg nem szép kerek nagy pocakkal.
Lolika_
 


Csajok! Csajok!

Van egy ötletem!! Kaja ügyben ma lepjük meg Pirost!!!!!! Nyami-nyami!!!!


És persze jó éjt! Megyek dundikálni!
Holnap este jövök!!!
rusnya
 
 


Lolika,
Hozzátok jön a gólya karácsony után?

T.
Vendég
 


Jóóóóóóóóóóó Reggeeeeeeeeeelt!!!!!!!!!!

Megyek a dóóógozóba!

Jó vasárnapot mindenkinek!!

E.
rusnya
 
 


Lili megint egy mozdulattal kitörölt mindent. Mindjárt felrobbanok.

Pedig mindenkinek válaszoltam.

Nem bántottam, nem is szóltam hozzá, most meg itt bőg mellettem. Kép

Tudja, hogy rosszat csinált.

Na a lényeg!
Ezt még leírom, aztán a többit majd máskor.

HÁZI ZENEKUCKÓ
Meghívtam egy barátnőmet is, aki a Győri Filharmonikusoknál hegedül, és hozza a hangszerét is. Úgyhogy igazi ünnepi hangulatot fogunk varázsolni.
Ha valakinek van otthon hangszere, és tud is rajta játszani, akkor hozza nyugodtan.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


BogiKép
biztos jó lesz a gyerekbuli!

Nem tudom, Nektek volt-e Barbie babátok, nekem nem. Szegény Zitán pótolom a lemaradásom. Ráadtam két szoknyát, de csak azért kettőt, mert nincs több. Elég jól bírta, igazi NÕ.
Én a rózsaszínt utálom, ezt a rucit úgy kaptuk ajándékba, és szerintem (nem vagyok ám elfogultKépKépKépKépKépKépKép) olyan édes benne!
Ez lesz a karácsonyi szerkója.
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tünde!
Nekem is van egy kedvenc rózsaszín szerkóm Lilinek:

Kép

Ezzel a képpel nyertük meg az egyik internetes szépségversenyt Kép
Amúgy szerintem a babáknak kimondottan jól áll a rózsaszín. :-)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Helló Lányok!

Mindenki durmol még? KépKépKépKépKép

Remélem mindenkinek szép, tartalmas hétvégéje volt.

Tünde
Vendég
 


Sziasztok,

tényleg a hétvége üres volt Kép
Tegnap nagyon hideg volt,de gondolom ma még hidegebb van. Voltunk tegnap sétálni, de csak másfél órát birtam, mert kesztyübe lefagytam. Kép
Alig várom már hogy tavasz legyen. Kép

Lolika,
mennyi idős kismama vagy?

Tünde,
elég korai vagy. Mit csináltok ma?
A fényképek nagyon édesek, ezért akartam annak idején jobban kislányt, mert hogy igy lehet csinositgatni őket.
Aztán belátom, ugyanugy lehet a kisfiukat is ám! Kép
ÉPpen itt dünnyög mellettem, sikongat, folyik a nyála, annyira imádom. Nem gondoltam volna, hogy
ennyire lehet szeretni ezeket a kisbabákat. Nem birnék már egy percet sem nélküle. Az sem baj, ha miatt nem tudok egyebeket csinálni, csak velem legyen! Kép

Rusnya,
jó melót! Bár az olyan jó nem lehet. Majd ha most már sikerült kismamának lenned, megtudod milyen szuper itthon lenni, és nem dolgozni.Kép Kép

Puszi mindenkinek, ébredjetek már fel!
Zsu
spanci
 
 


Sziasztok Lányok!
Visszaolvastam a hétvégi leveleket, úgy látom eseménydúsan telt nektek is. Én speciel imádom a hétvégét egész nap a kicsinyemmel lehetek, aki egész héten úgy hiányzik. Ennek örömére vasárnap elmentünk bábszínházba az Ifiházba. Bogi nem láthattalak titeket ott? Nos érdekes volt az előadás, szegénykém megijedt az anyókától aki állarcot vett fel, de a babás jelenetek már tetszettek neki. Úgy elfáradt, hogy már fél 8-kor aludt is. Tünde gratulálok neked, hogy már korcsolyázol én még ekkor alig mertem valamit is mozogni. Édesek ezek a baby képek. Gratulálok hozzájuk lányok. Én is szeretem a rozsaszínt és a szoknyás öltöztetést. Megyek dolgozok egy kicsit majd még visszanézek. Mindenkinek szép napot.
nicsi1
 
 


ÁgiKép
hogyan hogy ilyen hamar dolgoznod kell? Otthon dolgozol, vagy eljársz a munkahelyedre? Babád hogy viseli?
Nekem is az Irma volt a szülésznőm, nagyon jó, hogy ott volt végig a szülésnél, sokat segített.

ZsuKép
nemsokára megyünk sétálni, aztán hazajövünk elbúcsúzni Apától, mert már megint Németo.-ba megy 3 napra. bruhhahahahaKépKépKép
Aztán én du. elmegyek iskolába, Zitus addig baby sitterrel lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Ági!
Nem voltunk bábszínházba. Mi tegnap a Tesco-t jártuk Kép Apa elment Pestre, mert tegnap adták át a Jövő Házát (műszaki átadás volt, ők csinálták a két csillagászati projektet), mi meg hárman elmentünk a TECSÓ-ba Kép
Rengetegen voltak, de érdekes módon a pénztárnál alig kellett várni.

Lányok küldök egy térképet csütörtökre jó?

Pusza: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Kép

Győr felől jöttök be a faluba.
A falu határában rögtön van a hifinet nevű cég raktára. A főúton jöttök végig, ami kicsit kanyargós (el kell mennetek egy okkersárga tornyos ház előtt), majd ez után a ház után nem sokkal van egy murvás út jobbra. Az a Géza fejedelem utca. Azon a feléig eljöttök, ott egy kereszteződés lesz, ahol elkanyarodtok, és a következő utcáig jöttök (Árpád fejedelem), majd megint jobbra fordultok, és jobb kéz felől hátulról a harmadik ház a miénk (42). Be van pucolva, csak színezve nincs. Egy szép zöld ház és egy pucolatlan ház között vagyunk. Nincs kerítés, úgyhogy kocsival be lehet járni.

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Hát nekem a tegnapi nap egésznapos munkával telt. Most főztem,kicsit rendezkedtem, mert ma meg este 6-tól reggel 6-ig leszek.
Úgy döntöttem inkább gyesre megyek!!Kép)
4 nap múlva tesztelhetek. már nagyon izgulok ám!

Ezek a babák nagyon tünci-müncik!!

Lehet mintát venni?

Csajok nekem ettől a karácsonyi sürgés-forgástól a gyomrom forog!!!
Úúúúúútálok vásárolni!!!!
De muszáj! De jó volna ha nem így lenne!!

puszi mindenkinek! Holnap délelőtt újra jövök!

Addig termeljétek ám az irományokat!!!

Puszi mindenkinek:E.
rusnya
 
 


Bocs Bogi azt hiszem összekevertelek valakivel, nálam ez könnyen megtörténik,mert borzasztó az arcmemoriám. Általában nem tudom hogy valakit ismerek vagy nem, vagy ha tudom hogy ismerem azt nem tudom honnan. Szóval elég rémes, sok kellemetlenségem adódótt már ezért. Főleg hogy sok emberrel találkozom, valakivel gyakrabban valakivel ritkábban. Szóval van mit összekevernem. Nem is tudom hogyan lehetne ezt a képességet fejleszteni.
Sajnos csak igy tudtam megtartani az állásomat, hogy nem mentem gyed-re. Amig Anna kisebb volt jobban bírta, de most már nagyobb a ragaszkodása. Ha reggel alszik amikor eljövök akkor nyugodtam a napja, de csütörtök, péntek már korán felkel hogy még reggel megbabusgassam, hát ilyenkor az elválás borzasztóan nehéz. Többször volt hogy ezért elkéstem. Eleinte az anyukám vigyázott rá, de most a férjemnek nincs munkája igy ő van vele. De tudjátok hogy van ez anya csak egy van és a kicsi is ezt érzni. Utálom hogy én vagyok a családfenntartó. Anya és feleség akarok lenni, de most nincs más választásom. Tele vagyunk kölcsönökkel és meg kell élni valahogy. A munkámat szeretem, de a kicsi hiánya borzasztó, tele van a falam a fényképeivel.
Kocsi igényt nem jeleztetek. Mindenkinek megoldott a csütörtüki útja?
Az Irma valóban fantasztikus volt a szülésnél végig ott volt velem,még a férjemre is gondja volt. Többször meglátogatott a szobában is és segített a tejbelövésnél a fejéssel igy nem durrant be a mellem, szerintem ez is hozzájárult ahhoz hogy olyan könnyen tudtam szoptatni kezdettől fogva. szépen bejáratta a tejcsatornákat.
nicsi1
 
 


Ági!!!

Honnan lehet nekem ennyire ismerős a neved? A kórházból talán??

Pussz:E.
rusnya
 
 


Sziasztok!

Jó kis hétvégét töltöttünk az anyuméknál, bár apának vissza kellett jönnie szombaton esteKép Azért ő hiányzott!

Bogi,
köszi a térképet! Még most is bizonytalan, hogy tudunk-e menni.Szerencsére a köhögés már szinte teljesen elmúlt (kopp-kopp), de sajnos a nátha még megvanKép. Nem akarom ezeket a tündéri babákat megfertőzni, Jánosom örökké a szájában turkál, és ömlik a nyála. Ennek egy hátsó rágófog az oka, nem akar kibújni.

Rusnya,
hajráhajráhajrá! SzorítunkKép

PÁ-PÁ: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Hűűűűűűűűűűű
de eltűnt Mindenki!!!
Merre vagytok?
Csak nekem nem volt ma délutáni elfoglaltságom?(a gyerekeken kívül)

Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Hááát igen, én is bekukkoltam már többször, és sehol senki...
Vendég
 


Jó éjszakát, Mindenkinek!
Szép álmokat!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Hát lányok, nem volt ma nagy forgalom...
Zsu,
mi van veled?

Gondolom a héten nem éjszakás a férjed...KépKépKépKépKép
Vendég
 


Helloka,

épphogy bekukkoltam, tényleg nagy a lazaság már megint. egy-két napi pörgésben kifáradtunk? vagy mi?

Tünde,
hogy találtad ki? a férjem éjszakás... Kép Kép
Neked sem jobb, hiszen neked megint elutazott.
És igazi bébiszitterre bizod ilyenkor a lányodat?

Ez a karácsonyi vásárlási láz már nagyon uncsi szerintem. Mindenhol akkora a forgalom hétfő délelött, mintha senki nem dolgozna már ebben az évben. Tömeg mindenhol. Utálom. Kép Kép

Éppen az avon-rendelésen dolgoztam idáig, a net szarakodik, alig jutottam fel az avon honlapjára. Õrület. Csúcsforgalom a neten.
Közben ment ez a Bajkeverők müsor a tévében, hát teljesen ledöbbentem, hogy mik vannak benne, kész ovoda. Na meg előtte fél füllel a Győzike. Lehet, hogy mindenki ezeket nézte azért nem irtatok???!!!! Irigykedem mindig erre a Győzikére, megint Kubába voltak, delfinekkel usztak, hát nekem is az álmom, mégsem teljesiti az rtl-klub. Kép Kép meg esküvö a fehér homokban....
tényleg el kellene menni már aludni, csak még egyszer ilyenkor fejni szoktam.
megyek, ezt is letudom, aztán megpróbálok szunyálni.

Remélem holnap már itt lesz mindenki.
Rusnya,
ilyen sokat dolgozol? Nemsokára tesztelhetsz, nagyon izgulok érted, hogy sikerüljön neked is!! Kép Kép

Márti,
gyógyulással mi a helyzet?

Ági,
tényleg rossz lehet, hogy dolgoznod kell,ahelyett hogy élvezhetnéd a mindennapokat a gyermekeddel! De sajnos az élet nem egyszerü, dolgozni kell ha muszáj. Én is mielőbb szeretnék visszamenni (szülésig igy volt), de már annyira hamar nem, majd ha letelik a két év. De hát ha menni kell előbb, akkor kénytelen leszek, hiszen nem szeretném elveszteni a munkahelyemet, mert ki tudja mikor találnék ujat.

na puszi mindekinek
Zsu
spanci
 
 


ZsuKép
bébiszitter: egyik munkatársam itt lakik pár házzal arrébb. Tök jóban vagyunk, szívesen vigyáz Zitára. Megbeszéltük, hogy fizetek neki, mert egyrészt úgyis mindig le van égve, másrészt így hamarabb megkérem, nekem se ciki. Zitát szereti, és megbízom benne.

Megyek, megetetem Porontykámat, és átköltöztetem Apa helyére.

Tünde
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok ám, csak tudjátok a sok hó...

Takarítottam (már semmi sem látszik belőle)
Tanítottam délután
Játszottam a gyerekekkel
Megírtam az egyik cikkemet a vasárnapi Kisalföldbe. (Ha tudtok majd vegyetek, majdnem az egész közepe az enyém lesz most Kép )

Zsu!
Én nem ezeket néztem Kép
Segítettem apának dógozni Kép
Én amúgy sem nézem ezeket, mert engem bosszantanak a buta emberek. Meg főleg az, amit már írtam egyszer: a népbutítás.

Márti!
Azért én szorítok, hogy szerdán a gyerekek a jó tündér segítségével meggyógyuljanak egy csapásra. Kép

Tünde!
Jó dolog, hogy valaki tud vigyázni Zitára. Nekem szerencsém van anyósommal.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

BogiKép

A fent említett műsorokat én se néztem; az már valóban népbutítás, és szerintem felháborító, hogy ilyen műsorokat csinálnak!!!
Nekem is szerencsém van anyósommal.
Szerencsére 180km van közöttünk. KépKépKépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!
Megjött a havacska!
Nagyon eltűnetem, sajna nem is tudok jönni egyhamar. Tudtam, hogy gyorsan megy majd, de hogy ennyire? Eladtuk a lakásunkat a fejünk fölül, találtunk is helyette, vasárnap már át is vehetjük a kulcsokat. Másfél hét alatt lezongoráztunk mindent. Foglalók, szerződések, ügyvédek, stb.. Január végéig ki kell mennünk innen, addig felújítás, költözködés.. Ezerrel rohangálunk járólap, csempe, bútorok után. Bogi! Majd írom az új címem a pelenkák miatt!
Sajna a talira sem tudunk menni, nem fér bele az időbe. Tündi! Ezer bocs, olyan ciki, megígértem hogy elviszlek. Ég a pofám, annyira kellemetlen. Remélem azért ki tudtok jutni valahogy.
Olyan jó lett volna találkozni pedig.
Na puszi
Évi
dunyi77
 
 


Szia Évi!

Semmi gond, majd megyünk a következőre! Kép
Akkor Te írtad nemrég, hogy januárban már a másik lakásotokban lesztek? Honnan-hova sikerült mennetek? Nem semmi kisbabával ilyet bevállalni!
Ha tudsz, írj pár sort nekünk!
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk a hétvége gyorsan telt. Szombaton vásárlás. A játékboltban olyan sokan voltak, hogy bejutni alig lehetett. Vasárnap Pesten voltunk az öcséméknél. Jó nyugis nap volt. Tegnap még futottam egy kört ajándékügyben. Csak kevés volt az időm, igy még hiányzik pár apróság.

A hegedüs nagyon jó ötlet. Én ahogy öregszem, úgy szeretem egyre jobban a hangját.

Náthásoknak jobbulást!! Az én helyzetemen szokott segíteni a nagymennyiségű C-vitamin bevitel gyümi formájában, pl.: citrom, kivi.

Ma viszem Zselykét a 4 hónapos oltásokra. Szegényt már most sajnálom. Remélem nem fog belázasodni.

Még a tehesség elején úgy gondoltam, hogy 2 évig maradok itthon a babával, de most néha úgy gondolom, hamarabb visszamegyek. Csak lehet, hogy nem lesz hova. Kép

Szép napot!

Csók Orsi

Kép
sorsoly
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?