Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Miközben itt írok, Livi engem nézKép
Nagyon édiKép
Tök jó, hogy kaptatok mikulás csomagot a munkahelyről. Mi semmitKép
Igaz annyi csomagot kaptunk. Persze mi is a férjemmelKép Minket is gyerekként kezelnek még mindigKép
igen Gabuska rátapintottál a lényegre, hogy áprilisig fenntartják a látszatot. Micsoda szemfényvesztés.
Ahelyett, hogy a GYES-t meg a GYED-et emelnék föl normális emberi méltósághoz.
Ezt a 24 E Ft nem is tudom , hogy képzelik.
Na jó nem is mondom tovább, mert csak bosszankodom.

A csípő szűrést mennyi idős korig kell elvégezni?

Ez a pelenka sztori egy hülyeség. És amikor hasmenése van pl.?

Nem akarom elkiabálni, de Zsófit próbálom arra szoktatni, hogy egyedül aludjon el.
Két napja működik Kép
(remélem továbbra is fog)

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok Lányok,

jó megint veletek lenni!Kép

Köszi mindenkinek a gátmasszásos, meg metszéses, meg kontrolos infókat. Egyre okosabb leszek.KépKép

Hazajöttünk a kórházból, és Marci baba most már ezen a héten 3. napja folyamatosan tökéletes CTG-ket produkál, és én mindig meg is dicsérem érte, hogy olyan ügyes. De ki nem akar jönni, mert egy icike-picike fájásom sincsen. (csak esténként néha)KépKép
Lehet, hogy tényleg be fog jönni a megérzésem, hogy 19-én szülünk majd? Csak minden rendben legyen.Kép

Sajtine, tök jók ezek a kis animált figurák! Haláliak. Márcsak ezért is jó, hogy Zsófi egyedül alszik el. Kép

Az jutott eszembe, hogy hátha majd megemelik egy kicsit a gyest meg a gyedet is jövőre, hiszen a minimálbért is emelik. És mindig ehhez mérik a gyest meg a gyedet. Jó lenne...(aztán majd a következő kormány meg áprilisban csökkenti, mármint ha nem marad a mostani. Kép )

Hát Gabi, ez a kislány még mindig tünemény. Azok a hatalmas szemek!!! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
az hogy nincs fájásod, nem jelent semmit.Kép Ráadásul én aznap este szültem, amikor délután még pont ezen agyaltam, hogy ááá, ma biztos nem lesz semmi, mert nem érzek semmit.

Köszönjük Livi nevében a bókot, az Istvános babák mind gyönyörűek, Marcika sem lesz ez alól kivétel, az 100.Kép

Sajtine,
sok sikert az elalváshoz! Nem biztos, hogy nálatok is így lesz, de lehet, hogy mire beállsz egy ritmusra, addigra őkelme kitalál másikat. Mi így jártunk eddig, Lívia szinte hetente változtat a szokásain.Kép
Most olyan hirtelen aludt el. Egyik pillanatban hiszti, morgás (a játékok nem azt csinálják, amit ő szeretneKép), a következő pillanatban mélyalvás. Felkeltettem enni, mert pont készen lett a hamija, mielőtt elaludt, de a felénél visszaájult.

Ez a családtámogatási(?) rendszer úgy ahogy van egy kalap kaki. Ha annak idején nem tesszük bankba az összes nászajándék pénzünket (8 éve), nem tudom, hogy jönnénk most ki. És nincs semmi extra kiadás, csak a kaja, rezsi, babaholmik. Illetve megengedjük magunknak azt a luxust, hogy hétköznap házhoz hozatjuk a kaját, csak hétvégén főzök.

Már úúúúúgy várom a nyarat! A tavaszt is, de a nyár!!!! Csak aludni fogunk hazajönni, az biztos! Strand, Margitsziget, Balaton, a Nagyiknál a kert!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, elfelejtettem tegnap:

Jucus, tudnál feltenni képet a pihenőszékről? Olyat, amin Bogi benne ül. Előre is köszi!!!!

Novum,
gyógyuljatok meg minnél hamarabb!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Kép

Bubek , örülök, hogy minden rendben.
Marci baba tudja mi a dolga és majd előbújik ha kellKép
Gabuskának igaza van az Istvános babák mind olyan szépek, Marci is az lesz és egészséges mint a makk.(mert Makk MarciKép )

Nézegettem másik topikban a kis animált képeket(onnan töltöm le) és láttam egy olyan ilyesztő újszülöttet. Esküszöm úgy megijedtem.
Utána biztos szép baba lett, de ott olyan mint egy horror filmben.

A GYES, GYEDről ez a véleményemKép

Ha most emelnek rajta 5 E Ft-ot nem vagyok kisegítve.
Csak azzal ha beszorozzák 40-elKép

Erre már felkészültem, hogy a gyerekek nincsenek beprogramozva Gabuska.
Csak nyugodtan, türelmesen teszem a dolgom.
Ha nem vagyok jó passzban, mert álmos vagyok akkor a férjem jobban beveti magát.
Jól kiegészítjük egymástKép
A karban elaltatással az a bajom, hogy mikor leteszem az ágyba mindig felébred és kezdhetem elölrőlKép
Meg mi lesz velem ha 15 kg lesz? Nem fogom elbírniKép

Kép

Kép
sajtine

én is kíváncsi lennék a székre Jucus

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
mire 15 kg lesz, addigra el fog aludni magától is szerintem. Legalább is én ezzel áltatom magam.Kép

A hányós figurát látva leestem a székről!!!

Én meg megint bekukkantottam a pelenkaellenző topikba, valakinek azért tetszik az a módszer, mert nem szeret a kakis pelenkákkal foglalkozni. Cuki, nem? Nem mondom, néha nekem is forog a gyomrom a szagától, de a sajátom is büdös, azt is elviselem valahogy. (Bocs a gusztustalanságért.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajtiné,

Nekem is sokszor felébredt, mikor beraktam az ágyba és rájöttem azért, mert nálam jó meleg van, ha berakom a hideg ágyba az nem túl jó. Ezért azt találtam ki, hogy becsavarom a pokrócba mielőtt ölbe veszem, aztán azzal együtt rakom le. Fázós Benedek, pedig 24 fok van a lakásban, ő pedig majdnem 6 kg!!! Pedig holnapután lesz 2 hónapos!

Bubek ezt neked küldöm: Kép
Drukkolok, hogy minden rendben menjen.

És ezt mindenkinek:
Honnan lehet tudni, hogy melyik kukac a fiú? Innen:
Kép

Kép

Kép
szorsi

Szia Orsi,

aranyosak a képek. Lehet, hogy így fogok én is szuszogni??? (Bár már most is így lihegek, mikor felérek itt nálunk a lépcsőházban a másodikra. (ui. itt lakunk) Kép

Köszi a drukkot lányok. Jó hallani, (olvasni) és valahogy olyan megnyugtató. Nem féltem eddig sem a szüléstől, de benneteket olvasva aztán végképp elmegy minden félelmem. (pedig az éjjel olyan hülyeséget álmodtam, hogy le sem merem írni. Elég az, hogy nagyon rossz volt. Volt valakinek közületek is horrorisztikus álma így a végén?

Ja, Ilbának felejtettem el visszaírni, hogy azért is nézem a kézis lányokat, mert nagy sportrajongó vagyok. És a TV-ben nem sok dolog van amit nézünk a férjemmel: leginkább sportot, rajzfilmet(!!!Kép) vagy természetfilmet, vagy ha valami olyan jó mozifilmet adnak, amit nem láttunk még. És a férjem nagy örömére a focit is imádom, és a hokit is. Csak hogy még egy kis fiús dolgot megtudjatok rólam, együtt járunk/(jártunk...ki tudja mikor mehetünk legközelebb...) horgászni is. Bizony ám! A hobbijaink így eléggé azonosak, és ez tök jó. KépKép

Azt is akartam még kérdezni, hogy a kórházból mennyi idő múlva jöhetünk ki, ha minden rendben van? Ezt is csak azért kérdem, hogy mekkora az esély arra, hogy karácsonykor itthon legyünk?Ti hogy jöttetek ki?

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Mindenki!

Ma picit tompa vagyok, gondoltam, hogy egyszer megbosszulja magát a sok nappali alvás, hát így legyen ötösöm a lottón (vennem kéne!).
1-5-ig altattam Benedeket, ebből az sült ki, hogy már azon vettem észre magam, hogy a fotelben nekem csuklik le a fejem állandóan. Apropó csuklik. Mindenről a hülye csuklás tehet. 1kor kaja után már tök szépen nyugiban volt, mikor elkezdett csuklani, na onnantól totál felébredt, nem értette miért van félhomály és miért suttogok. Aztán 5 után én beájultam végleg, fogalmam sincs, hogy a gyerek mit csinált, mindenesetre mellettem volt reggel. Kép

Voltunk sétálni is, persze egész délelőtt dilemmáztam, hogy ugyan a Nap az süt, de fúj a szél. Aztán egész jó idő volt. Meglátogattuk a Papát (innen 10 perc), ettem is egy finomat (merthogy étteremben üzletvezető) addig a gyereket meg az utcán ajnározták. Kép

Gabi,
iiiigggggggeeennnnnnn. NYÁR!!!! Kép Kép Kép
Mehetnek majd a talik a Szigeten!!! Már látom, ahogy vonulnak a szebbnél szebb Istvános babák!!! Na és a szebbnél szebb Mamák!!! Kép

Én már korábban is kérdeztem. Milyen az a pihenőszék? Én is szeretném azt a képet!

Sajtine, Szorsi
zseniálisak vagytok ezekkel az izékkel. Sok ilyet még!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
én csütörtökön délután szültem és vasárnap reggel jöhettem ki. Általában annyira nincsen hely, hogy ha minden ok Veled és Marcival, biztosan kirugnak hamar. Kép

Éljen a sport!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

ma nagyon ráérek úgylátszikKép

Bubek,
3 nap múlva haza mehettek ha minden OK.
A kézit mi is szeretjük.
Voltam a Dunaffert megnézni közepes pocivalKép
Egyébként a TV-ben semmi értelmes nincs.
Most ezt a Született feleségeket nézem, persze ha hagy a hercegnőm.
A nagy kedvencem a Hetedik mennyország.
A Szex és New Yorkot néztem, de vége lett.
Szóval ennyi.
Ezektől a Monika meg Balázs show inkább nem is mondok semmit. Iszonytosak.
El tudom képzelni hazamennek a gyerekek a suliból és ezt nézik, még a hideg is kiráz brrrrrr.

Tényleg jó lenne már ha itt lenne a nyárKép
Nagyon jó lenne találkozni.Kép
Akkorra már kúsznak másznak hemperegnek
Kép

Gabuska jó régen házasodtatokKép
Nekünk 2006-ban lesz 8 éve.
Hiába, öregszünkKép

Kép

Kép
sajtine

Jujj, Sajtine, ez a Malacka eddig a legnyerőbb. Õ a család kedvence! Mármint Benedek után! Kép

A mi esküvőnk 2003-ban volt, viszont már több, mint 11 éve vagyunk együtt. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
normál szülésnél 3-4 nap, csaszi után 5-6.
Horgászni én is szeretek, de leginkább csak snecizni szoktam, mert ott gyakrabban van kapás.Kép Focit én is imádom, de végülis minden labdás sportot. Amikor olimpia van, az nagyobb ünnep nekem, mint a Karácsony.
Rémálmaim nekem is voltak, de nem a szüléssel kapcsolatban, hanem az utána lévő dolgokkal. Pl. eltűnt a kórházból a baba.

Ilba,
jó, hogy említed a majdani találkozást, már annyira szeretnélek megismerni Titeket (és persze a kis vejemetKép), addig is tök jó, hogy mindenkiről láttam már képet, mert így egy kicsit olyan, mintha ismernénk egymást személyesen. Majd Connie Ákosa lesz a bandavezér, ő ugye a korelnök.
És az Unicum Kupát sem fogjuk jövőre kihagyni!

Sajtine,
a mi történetünk a férjemmel igazi nyálas történet. Mindketten elsők voltunk egymásnak, én 16, ő 18. Nem volt egy nap mosolyszünet sem köztünk még. Vitatkozunk eleget, de amint elmondtuk a magunkét el is felejtjük. Főleg a sikertelen utódelőállítás évei voltak zűrösek, de átvészeltük. Azóta meg!!! Nagyon szerencsés vagyok, a lányomnak is ilyen férjet kívánok.Kép De ahogy kiveszem, mindannyian nagyon jó házasságban élünk, hála az égnek!Kép Bocsi, hogy így idezúdítottam az életem történetét!Kép

Öregedés, az meg mi?!Kép

Connie,
merre vagy? Biztosan csavarogtok valahol.Kép

Elbújt a csaj a pelenkázás elől
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, Ilba, Sajtine,
A pihenőszéket mi a Brendonban vettük, sokféle volt, 18 ezer körüli árral, egy kivételével, az 9 ezerbe került, de azon nem volt kis játék. Kérdeztük miben különböznek, mondták, az anyagukban, meg a színükben. Még a márkája is majd' mindegyiknek BREVI volt. A 9 ezreset vettük meg, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Rengeteg fokozatba állítható külön a hát- és a lábrésze, elég tágas és ha rugkapál a babóca, akkor saját magát hintáztatja. De rögzíteni is lehet, hogy ne billegjen. Újszülött kortól használható, előírás szerint 9kg-ig, de az eladónő azt mondta, tizenegypár kilóig is bele lehet tenni a babót.

Itt mi betettük a kinti kiságyába, hogy lássa a forgóját, de azóta már a Miki hozott rá neki játékot.Kép KépKép

Jucus
jucus73

Sziasztok!

Ezek szerint mi nyertük a gyorsasági versenyt, tavalyelőtt ismerkedtünk meg, tavaly volt az esküvőnk, és idén született Ákos.Kép

A mi pihenőszékünk így néz ki:
Kép
Vízszintestől a teljesen ülő pozícióig dönthető. Mi sokat használtuk, Ákos szeretett benn ücsörögni.

Egyedül elalvás, meg alvás általában: úgy tűnik minden gyerek úgy működik, hogy mire beállunk a rendszerére, változtat rajta.Kép Ákos el tudott egy időben egyedül aludni, de miót jobban érdekli a külvilág, nem tud, általában szopival alszik el. De a babakocsiban, autósülésben pl. ahogy leér a feneke már alszik, ha álmos. Ha ringatni kell, azt már csak az apja tudja, én szopival altatom.
Éjjel meg azt szoktam csinálni, hogy ha nem akar visszaaludni, én egyszerűen elalszom mellette, aztán mikor látja, hogy nincs közönség, ő is el szokott aludni.Kép Erre véletlenül jöttem rá, egyszer, mikor már elég hulla voltam, hogy a gügyögése mellett elaludjak.

Na, az udvari bohócnak jelenése van...

KépKép
connie

Gabuska,
A tejpépeket nem mondta a védőnő? Nekem a lányok nagyon szerették, igaz 6 hónap után kaptak, addig csak szopi volt, de szerintem 4 hónapos kortól már lehet adni. Mégis sűrűbb, mint a tápszer.
A mai gyümizést is olyan fintorgás kisérte, mint a tegnapit? Kép

Jucus
jucus73

Látom, közben írtatok még.Kép

Gabuska,
Karácsonyi bevásárláson voltunk az Árkádban, előtte pedig a Fonóban zenebölcsiben, vagy mi az. Szóval ezen: www.ringato.hu.
Most volt egy vendég, aki hozott csellót, és képzeljétek, a fiam odamászott a cselló elé, leült, és onnan hallgatta végig, amiket zenélt a csajszi. Egyáltalán nem félt, olyan büszke voltam rá, hogy ilyen bátor kis felfedező.

Most már tényleg megyek, kigyönyörködtem magam a babákban is, de le kell foglalnom Ákost, mert mindenhol áll fel, aztán koppan.

KépKép
connie

Jucus,
aszonta, 1 éves korig semmi olyat, aminek köze van a tejhez.
Még nem gyümiztünk ma. Természetes, hogy elsőre nem ízlik nekik vagy csak Livibabó ilyen válogatós?
Köszi a képeket, Conni, neked is!
Jucus, Bogi hol van/mit csinál, ha ébren van és nem veled? Ágyában vagy olyankor mindig a pihenőben?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Connie,
Kocsis Koppanós Ákos nem tűnik olyan ijedősnek fényképen sem!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A pihenőszékbe be lehet/kell kötni a babót?

Ígérem, nem fogok minden mondatnak új üzenetet csinálni!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus, Connie
köszi a képeket, lehet, hogy beruházunk mi is egy ilyenre. Most még kölcsönkapott mózesben hurcolom Benit, ha mondjuk reggel a fürdőben vagyok, vagy reggelit csinálok, de abból nem lát annyi mindent. Most még jó neki, de picit később azért átraknám egy ilyenbe.

Connie,
imádom a lábujjakat! És Ákosnak is olyan harapnivalóak!!! Kép Kép Kép

Gabi,
végülis így már 206 üzinél tartasz Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Csak, hogy én se maradjak le az üzikkel:
megüt a guta!!!!!!!
Elfelejtettem szopi előtt lemérni a gyerkőcöt és szerintem extra sokat evett. Tegnap volt csúcsdöntés: 130, de ez talán még ennél is több volt. Na mindegy. Most megint bealudt. Mi lesz éjjel!?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Ha ez vigasztal, nekem egyszer sem sikerült egy olyan nap, hogy minden szopit le tudtam volna mérni.Kép Attól még az a kaja belement Benibe, és szépen kerekedik tőle.Kép
Ákos lábujjait én is meg szoktam zabálni minden fürdés előtt.Kép

Gabuska,
Bele lehet kötni, de amíg nem nagyon mocorog, még nem kell.
A gyüminek lehet, hogy az állaga nem tetszett Livinek, Ákos is még minden első falatnak fintorog, de azért hősiesen eszi.
Tejpép helyett lehet feliratni Sinlacot, az egy rizs alapú pép, de tej és gluténmentes. Mi ma próbáltuk ki, nme volt nagy sikere, de be is van dugulva Ákos orraKép, lehet azért nyelt nehezebben.

KépKép
connie

Gabuska,
nem álltam meg és feltettem egy kérdést a pelusnélkülieknek... rám jön a viszketés az ilyen elvarázsolt figuráktól.

Bogeszt csak mostanában tesszük többet a székbe, eddig ölben volt sokat, nézegetett szét a magasból, mint egy hajóskapitány, ha leültünk vele, már az sem tetszett neki. De az 5 kg feletti sejhaját már nem sokáig bírjuk. Kép
Sokszor azért a székben is ringatni kell, hogy ne nyűgjön.
Igen be lehet kötni, aztán kilövésre felkészülni...Kép

Connie,
ha nem költöztünk volna ki egy fél éve Zsámbékra, biztos taliztunk volna az Árkádban. Mi is sokat jártunk oda, míg Zuglóban laktunk.
Legalább nem érezném úgy magam, mint egy elvarázsolt királykisasszony, egyedül a hegy tetején....Kép

Jucus
jucus73

Bubek,
Itt van még egy:
Kép
Kép

Ilba,
Én meg nem is mérem a gyereket csak hetente egyszer Kép

Csajok,
Ma a férjem később jön haza és én fürdetem Benit! Eddig csak egyszer fürdettem. Remélem, nem fogok sokat bénázni. Már mindent előkészítettem. Fél 8-kor fürdés. Majd beszámolok, hogy sikerült.
És végül, hogy jókedvetek legyen:
KépKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok Kép

Jucus, Bogi baba már 5 kg?
Nagyon szép teljesítményKép
Zsófi 4890gr
még szopiznia kell Kép, hogy utolérje a kis barátnőjét
Egyébként erre a székre gondoltam én is.
Ebben lehet nyugodtan, nem lesz baja a gerincének?
Lehet, hogy én is veszek, mert vagy kézben van vagy a bébi hordóban. Az ágyban nem igazán van el.

Gabuska, én szeretem a "nyálas " történeteket.
Mi úgy jöttünk össze, hogy (régóta ismertük egymást) utáltuk egymást azelőtt.
Aztán elkezdtünk beszélgetni és rájöttem nem is olyan bolond ez a fiúKép
És jött a nagy szerelem.
Én 19, Õ 20 volt.
Épp ma mondtam a lányomnak, jó kis papát választottunk magunknak Kép

és egy kis móka végezetül
Kép

jó éjt a mamáknak, papáknak, babáknak, magzatoknakKép

Kép

Kép
sajtine

Livi, figyi már 3,77kg vagyok! Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nahát, eldobom az agyam!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok! Kép

Sikerült megvenni a vakcinát a 2 hónapos oltáshoz, úgyhogy délután megyünk és megkapja Benedek a szurit! Kép

Valaki kérdezte a csípőszűrést, hogy mindenkinek van-e. Hallottam olyat is, hogy valakinek csak a védőnő csinálta meg, de azért érdemes élni a lehetőséggel és megcsináltatni szakorvossal. Elvileg mindenkit be kellene hogy utaljanak még csípő ultrahangra is, ha nincs semmi gond akkor is.

Bubek,
Egyben vagy még?

Ilba,
Nagyon kis komoly képet vág Beni!

Gabuska,
Hol a másik kesztyű? Kép

OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
azért kellett arra a mancsára a kesztyű, mert tépte a haját Lívia. A jobb kezével nem. Szerencsére ez már csak történelem.

Nem lesz semmi gond a szurival, max. egy pici OOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Azért szurkolok!

Na, megint bealudt a lányzó, mire megmelegedett a kaja...

Szerintem Bubek már nincs egyben, gyanús ez a csend.KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

még egyben vagyunk Marcival. A mai CTG is kiválóan sikerült Kép, dehát holnap is, meg vasárnap is megyünk. Meg amíg nem szülünk. De egyáltalán nincs olyan érzésem hogy mostanában fogunk szülni. Még van egy hét elvileg, de Marci szerintem marhajól el van odabenn. Mostanában még többet is mocorog mint mondjuk egy hete. Én meg folyton éhes vagyok. Most vagyok a legéhesebb az egész terhesség alatt. Nov. vége óta nem mérték a súlyomat, az itthoni mérleg meg elromlott, szóval azt sem tudom, hogy most hízok-e még. Remélem nem nagyon...

Orsi, hogy denszel ez kis tökmag! Szenzációs!!!!Kép

Gabus, ezt én is akartam kérdezni, hogy hol van a párja a kesztyűnek? Vagy csak balkézzel karmolja magát? Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy érdemes-e a 18. heti uh-t magánklnikán is megcsináltatni? Volt-e olyasmi esetleg, amit ott észrevettek, a kórházban pedig nem: Ugyanis a 12. heti nekem a kórházban is teljesen jónak tűnt és bár rövidebb volt, ugyanazokat állapították meg (sőt ott észrevettek egy üres petezsákot, a magánklinikán pedig nem, legalábbis nem mondták). Nagyon köszi a véleményeteket előre is!
füge

Hát, Gabus, még nem szülünk, sajna. Csak azért volt a csend, mert sok volt tegnap du, meg ma de a dolog, amit el kellett intéznem. Tegnap este vásárlás, ráadásul elromlott a mikrónk, és ma hívtam a kórház után egy szerelőt, és nem hiszitek el, itt volt kb 10 percet, kicserélt egy dolgot benne (valami kondenzátort, vagy mit), és elkért 6500 Ft-ot, amiből 2500 Ft volt a kiszállási díj. Szép kis óradíj. Én ha angolt tanítok, akkor is csak 1000/óráért csinálom. Lehet hogy rosszul csinálok valamit...Biztos jól él a csávókám. És mindamellett halál paraszt volt. Kommunikálni nem nagyon volt képes. Még jó, hogy csak az előszobáig kellett engednem. (ott van ui. a mikrónk)

Gabi, akkor lehet, hogy Livi bal kezes? (Marci a jobb kezének az ujját szopja a hasamban, azt mondják, elég valószínű, hogy azt a kezét fogja inkább használni Kép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek Neked mindennap be kell jelentkezned, mert nem tudjuk mi van VeletekKép

Kép

Kép
sajtine

Szia Füge,

hát én nem nagyon tudok ehhez fűzni sok komoly dolgot. Ha van dokid, akkor szerintem kérd meg, hogy ő csinálja meg az ultrahangokat. Akár a kórházban, akár magánrendelésen. Legalábbis nekem mindig a dokim csinálta, kivéve a 4D-st a 19 héten. De azért fizettünk 12500 Ft-ot. A kötelező UH-kat érdemes szerintem saját dokival csináltatni.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
jól félrevezettél minket!Kép

Azt mondják, minden baba a bal kezét kezdi el először használni. Már mindkettővel ugyanúgy tevékenykedik, de azért poén lenne, ha bal kezes lenne, mert a férjem is és én is balkezesek vagyunk.
Azt én is hallottam, hogy amelyik kezét szopja a pocakban, azt fogja használni majd.

Képzeljétek, most voltunk sétálni, találkoztunk az egyik házbéli nénivel(?), kb 50-60 éves, kérdezte összeráncolt szemöldökkel, hogy ugyan minek tologatom előre-hátra a babakocsit (megállva beszélgettünk éppen), minek kell rángatni? Édes egy asszony!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajtine,

Értettem!! KépKép
Dehát én mindennap jelentkezem, csakhát nem mindig ülök itt gép előtt. De azért majd igyekszem.
Pont ma délelőtt jutott eszembe, hogy ha majd eljön az idő, és nem hirtelen kell majd elindulnunk (mondjuk a fájásaim engedikKép), akkor majd megpróbálok nektek írni, hogy na, akkor mostantól szünet lesz egy pár napig...

Kép
----------------
B&M
bubek

Holnap lehet, hogy neM leszek, ezért

BOLDOG 1, ILLETVE 2 HÓNAPOS SZÜLINAPOT A BENEDEKEKNEK,
ÉS PERSZE ZSÓFINAK IS, BÁR AZ ÖVÉ PÁR NAPJA VOLT, BOCSI A KÉSEDELEMÉRT

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gyors leszek, mert a Manó ma már fogadja az első látogatóit, a lakás meg .... Kép

Szorsi,
hogy van Beni?
És hogy sikerült a fürdetés? Én egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy egyedül csinálnám.

A mi történetünk is hepiend, egy gimis osztályba jártunk, első 2 évben egy árva mukkot nem szóltunk egymáshoz, aztán véletlenül harmadikban egymás mellé ültünk és érettségi utáni nyáron összejöttünk. 2 évig udvarolt az én férjem, de csak beadtam a derekam. Kalandos volt nagyon, vakáció, borulás az autópályán, kemping, de ezt majd inkább az egyik talin, ha érdekel valakit.

Bubek,
azért nehogy miattunk otthon pottyanjon ki Marci, csak hogy még a Babaneten levelezel! Kép Kép
És minden nap taxival mész CTG-re?
Lassan már az egész kórház előreköszön, nem? Kép

Füge,
én meg voltam elégedve a 12. és 18. heti kórházi UH-al, a saját orvos úgyis csinálja a többit, nem? Persze ha megnyugtat, csináltass máshol is.

Ja, csináltam fotót, ahogy bűvöli a Mikulásra kapott zenélő, forgó teheneket. És csak most vettem észre, hogy a papírokat az állatokról nem vágtam le. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
köszönjük szépen!!!! Kép Kép Kép

Hová mentek? (Ha nem titok?)

Kép
Kép
Kép
ilba

Nézd már, a kiváncsi mindenét!Kép

Hát, lehet, hogy nem kéne leírnom, biztos rossz fényt vet rám, de ha már kérdezted, legyen. Fogok egy üveg kisüstit, egy doboz cigit és lemegyek a Moszkva téri cimboráimhoz.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Nem megyünk sehova, csak foglalt lesz a számítógép.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha most Szorsi, vagy Sajtine lennék, biztosan lenne egy, a hasát csapkodó, nevető figurám!
De nincs. Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Küldjek egy 100-as papírzsepit a nevetéstől csorgó könnyek letörölgetéséhez?

Nem kéne neked épp a lakást suvickolni?KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De és sajnos etetek is 2 percen belül és 4re jönnek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. És a férjem sincs még itthon!
Na majd jövök este, írjatok sokat!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ákosom kinyúlt, a délutáni séta helyett, így itthon kukkolok ebben a szép időben.Kép

Ilba,
A cédulákat ne vágd le, ill. a forgókáról lehet, de a többi cuccról, amiket a kezébe adtok ne, mert eljön a kor, mikor azok lesznek a legérdekesebbek.Kép

Füge,
A 4d-s uh-ra gondolsz, vagy milyen magánkórházira?

KépKép
connie

Húú, Connie, akkor én ezt elrontottam a cédulákkal.Kép

Halló, Beni? Itt Lívia. Akkor az este 8 megfelel?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok!!!

Ünnepélyesen bejelentem, hogy az alma meg van szeretve!KépKépKépKépKép
Nagyon boldogságos vagyok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

SziasztokKép

Képzeljétek, délután írtam, meg is jelent a Gabuska és az Ilba képe után és mostmár nincs itt....
Gabuska, Ilba látom nagy a szerelem Kép

Livinek gratulálokKép

Köszönjük a szülinapi gratulációt Kép

Lakást nekem is kéne suvickolni.
Akkora kupit csinálok, pedig egyedül vagyok itthon. Ami nem baj csak nem birom elviselni a kupitKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Beni nem kapott ma szurit, mert anyuci (azaz én)eltévesztette az időpontot Kép
Így Benedek nagyon jól van, mikor kiderült csak nézett rám. Szerintem azt gondolta, ez az anyu lökött kicsit.

A fürdetés elég jól sikerült. Már egy órával előtte elkezdtem készülődni, nehogy kimaradjon valami. Nem csináltam nagy pancsolást, megmostam az arcát, hátát, popsiját, a kis csülköket és a kezeit. És kész. Hajmosást most nem csináltam. Zsupsz ki, törölközés és kész. Nagyon büszke voltam magamra. Negyed 9-re már az ágyban volt Benedek. De megviselhette apu hiánya, mert reggel egy órával hamarabb, fél 5-kor keltett.
Ilba,
Biztos meg tudnád csinálni te is egyedül. Én is féltem kicsit, de nem volt semmi gond. Persze azért jobb, ha itthon van apuci.

Gabuska,
Köszönjük a köszöntést!
Kép

Szép Estét!
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?