Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
teljesen igazad van! Én "bevallom", első éjjel elvitettem Zitát, addigra már 2 nap és 2 éjjel nem aludtam, sztem a mosogatórongy sokkal fittebb és szebb volt nálam. KépKép Aztán a 2. nap Porontykánk benáthásodott, és a nővérke mondta, hogy szívesen elvinné éjszakára, mert úgy egyszerűbb neki cseppenteni a nózijába óránként; persze ha nincs ellenvetésem. És nem volt. És nem érzem úgy, hogy megsínylette volna a kapcsolatunk. Amúgy meg anno mi se voltunk anyáinkkal amikor megszülettünk. Nem tudom, ki hogy van vele, nekünk speciel nagyon jó a kapcsolatunk.

Tünd
Vendég
 


sziasztok,

mennyit irtatok... ez tök jó Kép
én férjem teamkordinátor vmelyik motor soron pontosan nem tudom melyiken, de ő 3 müszakban dolgozik. az a legrosszabb amikor éjjelre egyedül maradunk, ahhoz nem igazán tudok hozzászokni.
ugy látom ez tényleg félig audis feleségek topicja.

Tünde,
az interneten láttál fényképet? amúgy 4160 -al született, aztán visszaesett 3800 -ra, nem is jöhettünk haza időben a kórházból ,mert lusta volt, nem szopizott.
a kórházat nagyon utáltam, amilyen nővérek ott dolgoznak...

itthon kaptunk eleinte tápszert, aztán csak kb. 1 hétig adtam neki, mert nagyon erőltettem a szoptatást, és hála isten sikerült is. én sokáig szeretném szoptatni a kisfiamat, majd meglátjuk meddig sikerül.

nagyon várom már a csütörtököt, kiváncsi vagyok rátok. szerintem jól el fogunk cseverészni.

Rusnya,
örülök, hogy csatlakoztál. nálunk is nehéz volt a terhesség összehozása, és már nagyon nem szerettem azokat akiknek babájuk, ezért irigyellek, hogy ilyen vagy, és a pozitiv életszemléletet miatt szerintem hamarosan ismét terhes leszel, aminek itt mindannyian nagyon fogunk örülni.

tényleg szar idő van, utálom, hogy nem tudunk kimozdulni.

megyek szoptatni,mert dünnyög a lurkó.

puszi,
Zsu, Kevin
spanci
 
 


Spanci!!!

Én kérdeztem a baba súlyát nem Tündi!

tényleg a neten láttam a fotót! Olyan kis cuki volt! De az összes többi bébi is!!
A kis Zita is annyira elbűvölő!
Jaj lányok imádkozzatok! Ha 15-én nem jön meg akkor tesztelek.
Fújj ez az idő! olvasztom a hűtőt,közben főtök egy kis csirke pörit noklival.
Ja és persze itt leledzem a fórumon.
Most megyek fellépek az "ANGYALOK" oldalra. Ott van virtuális gyertyája a kisfiamnak. Megyek gyújtani.
jók legyetek! Nemsokára jövök!

Emőke
rusnya
 
 

 
 

Sorsoly!

Mesélnél valamit az összevarrásról? Mennyire fáj? És amikor kiszedik?

Bocs hiába vagyok Eü-s ezt még nem éltem át!

Köszi:E
rusnya
 
 


Rusnya,

bocsi!!!!
szurkolok nagyon nagyon neked,hogy összejöjjön Kép
az ebédből küldhetsz, fincsi lesz!

Zsu
spanci
 
 


Rusnya!
Szurkolok nektek! Én úgy látom, már ott mocorog a tudatalattidban, valahol már mélyen érzed, hogy most sikerült. Remélem így lesz.
Tündi!
Akkor biztosan ismered a Zsuzska barátnőmet. Õ a szomszédototkban lakik, a 150-ben. Régebben én is gyakran jártam arrafelé.. Kb. 3/4 4 felé odaérünk, ha neked is jó. Majd csörgök, mielött indulok!

Bogi!
Most már elárulhatnád, mi az a sárgaság Kacca fején!

Azt hiszem, nagyon szerencsésnek mondhatom magam, rettenet könnyen szültem, még reklamáltam is a dokinál a végén, hogy csak ennyi volt az egész? Miután kitoltak a szobába, fél óra, és vígan mászkáltam a folyosón zuhanyozni, stb. Azt a rózsaszín ködöt én sem éreztem, vártam a nagy, felemelő érzéseket, mindenki arról beszélt, milyen feledhetetlen, amikor kicsusszan a baba. Hát én ha nem sír fel, akkor nem tudom, hogy már kinn van. Mivel nem viselt meg nagyon a szülés, én kifejezetten örültem, hogy ott volt mellettem a manóka. Annyira fel voltam pörögve, hogy aludni képtelen voltam, nézegethettem, gyönyörködhettem a kis lila, ráncos pofikájában. Persze hosszú, fájdalmas vajúdás után örül az ember, ha pihen, akkor biztos jobb, ha elviszik éjszakára. Szerintem a gyerekágyak vannak hülyén megoldva. Olyan magasan vannak Az ember lányának a friss gátsebével ki kell kászálódni, hogy ki tudja venni a babáját naponta jópárszor. Baromi kényelmetlen.
Na, megéhezett a drága.
Évi
dunyi77
 
 


Spanci!!!

Köszi a megadrukkot!

Nyisd az ablakot! Pöri küld fénypost!!!
(na most raknék egy röhögő fejet,de nem találom a smileket!)
rusnya
 
 


rusnya
 
 


Évi,
előre is köszi a fuvart. Sajna így névről nem ismerem a barátnőd, de biztos láttam már. Májusban költöztünk ide.

Emőke,
merrefelé dolgozol v. dolgoztál? A méhedet nem viselné meg máris egy újabb terhesség?
Zitával szurkolunk, már gyűjtjük a leendő barátnőket és udvarlókat.Kép

T.
Vendég
 


Sziasztok!

BINGÓ!
Zenélős bili van a fején.

Zsu!
Remélem nem most csütörtököt várod Kép
És azt is remélem, hogy jövő csütörtökön szuper idő lesz. Ha nem is lesz 30 fok, azért maximum a hó eshet. És akkor szánkózunk!

Azt találtam ki, hogy csinálhatnánk itthon egy zenekuckót 15-én.
Az persze a minimum, hogy menni fog a Biga (Gryllus Dalok 1 CD-jét Lili Bigának hívja a csiga-bigás dal miatt), de énekelhetünk majd közösen is.

Olyan édes Lili, mert este lefekvésnél kérdeztem, hogy mit énekeljek neki, és mondta, hogy Bóbitát.
Kép

Rusnya!
De jóóó! Akkor 15-én kollektíve megtudjuk, hogy mizujs!
Én is a Szent-Györgyibe jártam Kép CSak én közlekedésépítő szakon érettségiztem.

Csajok: kórház, szülés: Nekem mindegyik jó élmény volt. Azért ezt a szülés=orgazmus dolgot én sem értem túlzottan Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok!!
Ma voltunk oltáson(ez most a nem kötelező jellegű agyhártyagyulladás elleni volt)és úgy volt,hogy 8-án kapjuk a DI-PER-TÉ-t.De ma kiderült,hogy a védőnénik elnézték a dátumokat és mivel nov.-ben 16-án kapta az előzőt,1 hónapnak kell lennie a 2 között,így a tali napjára kaptunk új időpontot.Így nem fogunk tudni menni!!!!!:-(((((((

Rusnya!
Nagyon jó a neved és tetszett a hozzá fűződő történet is.Én szülésznőként dolgoztam és régebben úgy csinálták a méhszájzárást,hogy elaltatták a kismamát és így semmit sem érzett és a méhszájat úgy varrták össze,mintha egy zsáknak a száját húznál össze,körkörös öltésekkel.Általában jól szoktak tartani(lásd Sorsoly is) és a szülés időpontjának közelében veszik ki,ami olyan,mint egy vizsgálat,kacsával feltárnak,aztán ollóval elvágják az öltést és kihúzzák.A kismamák azt mondják,inkább kellemetlen,mintsem fájdalmas.
Kívánom,hogy minden a terveitek szerint történjen!!!!!
jucushugó
 
 


Itt dolgozom a kórházban mint ápolónő. 12 évig a balesetin dolgoztam,most pedig a mentalhygienen.

3 hónap várakozást mondott a dokika,de a szívem annyira várja a picit,hogy lehet hogy nem tudom kivárni. Annyira hiányzik a pocakomból.

Voltam az "Angyalok oldalon" és már rengeteg gyertyája van a kisfiamnak. Olyan jó hogy nem felejtik el őt!

Spanci!!

Pörit megkaptad?

Farkasbogi!

Kitaláltuk hurrá!!!! Mit nyertünk? Piros hangszórót?

Pussz: Emőke
rusnya
 
 


Bogi,
én iratok felmentést dalolás alól. A párom szerint Zita azt fogja először mondani, hogy fogjam már be, és ne énekeljek többet. KépKépKép Igaz ami igaz, kapálózik ezerrel amikor dalolászok neki...
Vendég
 


Tünde!

Nem baj Kép Betölti a hangod a termet, de ki is üríti?

Jucus!
Mikorra kaptatok időpontot? Én most csütörtökön viszem Kaccát.
Mert ha nem viseli meg a leányzót annyira, szerintem nyugodtan eljöhettek.

Lányok!
SOS

Lili nyakában a születése óta van egy csomó. Doki néni azt mondta, hogy nyirokcsomó, de még mindig nem múlt el. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Rusnya!
Piros hangszoró jó ötlet Kép De csak egy piros szaloncukit nyertetek Kép
Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Ja, 30 múltam, még ezt a táblázatba.
Lányok!
Nálatok hányszor kakál a kölök egy nap? Én sokallom Szávánál a napi négy adagot, és a doki nénink is, most H.A-s tápot is kap emiatt és storno minden tejtermék. Õ most múlt 10 hónapos, csak hogy képben legyen a banda. Igaz, most már van táblánk is.
marengo
 
 


Jut eszembe: szülni se tudtam,mégsem kaptam traumát, hogy császár lett, szoptatni se csak egy-két hétig, a kölök még egy náthát letekintve tíz hónap alatt nem volt beteg, pedig nem sok anyatej jutott neki, igen jól éreztem magam a kórházban, egyfolytában kényeztettek, szóval én így is nagyon jól érzem magam. Piros kérdésére válszolván.

Pussz
marengo
 
 


Sziasztok!

Megnyugtató, hogy akkor még belőlem is lehet rendes anya Kép! Szerencséje van a három kölkömnek.

Mindenki megnyugtatására a csapatban én vagyok a legidősebb. 2006-ban már 36 leszek. Számomra is hihetetlen. Főleg az, hogy milyen gyorsan repül az idő. Olyan mintha tegnap tizennyolcévesen beültem volna egy ringlisspílbe és egyre gyorsabban forogna velem. Tulképpen nincs semmi bajom a korommal,csak nem érzem igazán. Olyan mintha belül én nem változnék csak valahogy körülöttem a dolgok. Nem vagyok elégedetlen, elvégre minden megvan amit időarányosan tiniként elképzeltem magamnak: férj, gyerekek, jó meló, barátok, ház, autó. Különösen azóta gyorsultak fel az eseméynek, hogy a gyerekeim körülöttem öregszenek! Már a legkisebb is elmúlt 1 éves.Még szerencse, hogy mi mindig ilyen üdék és frissek maradunk!

Kimaradtak még a névnapok nálunk:
Anna július 26, Sára január 19, Dávid december 30.

Marengo! Dávidnál minden reggel ébredés után (fél órán belül) és este fürdés előtt van kaka.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Bogi!

Ilyet még nem hallottam kisbabáknál. Édesapámnak és a páromnak vannak ilyen makacs csomói az alkarján, illetve a tarkóján, de arra azt mondták, hogy zsírcsomó. Na és kisbaba korukban őket még nem ismertem, hogy tudjam mióta vannak ott.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


sziasztok,

látom ma én vagyok a korai, nincs itt még senki, biztosan alszotok.

Rusnya,
a pörit megkaptam nagyon finom volt. Tegnap ugyis olyan napom volt, hogy egyfolytában ettem volna. Mindig mondtam, hogy ugy ennék vmit, de nem tudom mit, és sosem találtam el, hogy mire vágyik a hasam. Talán édességet kellett volna? Azt annyira nem szeretem.

Bogi,
persze, hogy a jövö csütörtököt. Jó lenne, ha nem esne, akkor az embernek van kedve mindenhez.

Marengo,
kaki ügy: van amikor kétszer-háromszor, de pl. tegnap meg estére csinálta össze magát a kisember, egész nap semmi nem volt.
Este is nehezen aludt el, talán fájt a hasa. Nem
tudom mit ehettem ami bántotta. Amúgy nem is tudom már mit lehet enni, hogy neki is jó legyen.
Ti miket szoktatok enni? Vagy bevállaltok mindent, lesz ami lesz?

Ma végre nem esik, kimozdulhatok a panelgettóból. Már alig várom, hogy sétálni menjünk, el kell ugyis intézni ezt-azt. Ha be vagyunk zárva olyan lassan telik az idő.

Megyek egy kicsit rendet rakok, tegnap vendégek voltak, aztán este már nem volt hozzá kedvem

Szép napot mindenkinek!! Kép Kép

puszi
Zsu, Kevin (egy hét és 3 hónapos, te uristen)
spanci
 
 


Süt a nap, el a gép elől és ki a szabadba!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Végre jó idő van, nemsoká' megyünk babakocsit tologatni! Kép Apa meg megy Németo.-ba, hüpp-hüpp-hüpp KépKépKép Nem tudom, Nálatok hogyan alakulnak a hormonok, de én még mindig bőgőmasina vagyok; utálom is magam emiatt.

Kaki téma: Zita ált. 2x kakil (ez túl szép kifejezése annak, amit a pelusban szoktam találni Kép). Õ is HA-s tápszert kap, és én nem nagyon eszem tejterméket, mert nem nagyon szeretem... Ja, és adom neki még a Gripe Water-t, ez is belejátszik a kakiügybe.

Bogi, én csak annyit tudok, hogy a kisgyerekeknél elég gyakori, hogy felső légúti hurut esetén bedurrannak a nyaki nyirokcsomók, és attól nem kell megijedni. De ha Õ így született, gondolom a pocakodban nem fázott meg. Kép Ha bízol az orvosotokban, és Õ nem aggódik, akkor hagyd a fenébe. Ha nem bízol benne, kérdezz meg egy haematológus szakorvost.

Kaja: én még a héten hozom a kaját egy étteremből, tehát nem válogattam eddig. Na jó, káposztát azért nem ettem. Hmm... anyós 1 hete meglátogatott minket, és hozott kaját, hogy ne kelljen főznöm. Töltött káposztát... Igaz, hogy nincs sok tejem, de azért még minden kajálást szopival kezdünk. Mindig tudtam, hogy halál féltékeny a kisfiára.
Zsu, én majdnem mindent bezabálok. Néha olyan kívánós vagyok, mint anno "áldott állapotomban". Azért az ""jel, mert én valahogy mindennek éreztem, csak áldottnak nem. Kép

Tünd
Vendég
 


Nahát, ekkorát sétáltok, vagy mindenki durmol egyet a babájával?

T.
Vendég
 


Litániát írtam, Lili egy mozdulattal törölte.
Most felrobbanok, úgyhogy majd később jövök.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi,
ilyet még én sem hallottam!
Pelenkarendelés mehet úgy mint először? Van maximum a darabszámban? Én is meg vagyok elégedve, bár nem mindegyik vált be, de tudok választani.

Kakitéma: nálunk nem is tudom mennyi a napi átlag. Teljesen attól függ, hogy éppen mit esznek és persze mennyit. Zsófi általában napi 1-3, míg János inkább 3-5 alkalommal tesz boldoggá egy szép adaggalKép

Ha tudunk menni a talira, akkor egy kis sajtos sós sütivel beszállok!

Tünde,
szerettem volna aludni, de sajnos senki nem csinálta meg helyettem a házimunkátKép

P: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Szia Márti!
Persze, jöhet a rendelés.
Min. 30-at kell rendelni, max. nincs Kép

Betti!
Merre vagy? Lehet, hogy írtad, hogy nem tudsz jönni, de kiment a fejemből, akkor bocs, hogy reklamálok Kép

Téged is betettelek a táblicskuba. Jó?

Szóval csajok!
Nagyon nagy pechszériában vagyunk. Sorolom:
elromlott a hűtő= csere
elromlott a mosógép = csere
elromlott a DVD, egyszer már javították garanciában, 2 hónapig működött, most megint mehet javításra
elromlott az olajsütőm, garanciális, de javítani akkoris kell.
És mindez karácsony előtt.

De még van tovább is. Két hónapja akarjuk a háznál az utat csináltatni, egy brigád már hitegetett minket, nem jöttek amíg jó idő volt, azt hittük már nem lesz út, erre egy másik brigád ma elkezdte. 200 rugó karácsony előtt erre is. Erre volt félre téve, nem gond, csak nem ennyi. És ez még csak a szegély és a murva. Hol van még a térkő róla.

A lényeg, hogy mire jöttök, be tudtok állni az udvarra a kocsival Kép

Márti!
Sajtos süti jöhet Kép

LÁNYOOOK!
TALIRA PAPUCSOT HOZZATOK MAGATOKNAK LÉGYSZI. Sajnos nincs annyi itthon Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi,
ez elég nagy szívás! KépKépKép
Együttérzek Veletek!

T.
Vendég
 


szióka mindenkinek!

reggel 6-tól este 7-ig dolgoztam,utána ismerőst látogattam a kórházban,(nem volt elég 13 óra meló a kórházban,imádom) hazajöttem ,fürcsi,vacsi, most meg már kiesek a gatyámból,bocs, a pizsimből.
Holnap reggel jövök kukorékolni!

Jó éjt mindenkinek!!!
Rusnya
rusnya
 
 


Rusnya,

ugy látom a kukorékolást átveszem! Ugyanis még mindenki alszik. Ne dolgozzál már ilyen sokat, neked pihengetned kell!!!

Bogi,
tényleg igaz az a mondás, bár nem tudom pontosan hogy van, de ha egyszer elromlik vmi hozza magával a többit is. Ez nagyon szar lehet igy kari előtt, de szerintem máskor sem jön jól az ilyen. Együttérzek veled Kép

Tünde,
nehezen birtad a terhességed, azért irod igy?
Én hála istennek megusztam a hányásokat, meg mindent ami a terhesség rossz dolga. Reggeli émelygések voltak rendesen, de azok hamar elmultak.

Mi tegnap nagyot sétáltunk tiztől egyig, utána szopi, aztán egy kis főzés, és rendrakás. Marhán elment vele az idő. Észrevettétek, hogy olyan gyorsan telik mindig az idő, vagy nálatok lassan?
Megyek reggelizni, aztán készülödni, egész nap csavargás lesz Pesten,remélem lurkó jól fogja birni.

Puszi mindenkinek, Kép Kép
Zsu
spanci
 
 


Még azt elfelejtettem megkérdezni tőletek, hoy szerintetek egy közel 3 hónapos kisbaba elkaphatja a bárányhimlőt???!!!!
Voltak itt barátok vasárnap és tegnap hivott az egyik lány, hogy a gyerekén jönnek a pöttyök.

Üdv
Zsu
spanci
 
 


Sziasztok!

Emőke,
én 10 évig nővérkedtem a kórházban. 3 évet húztam le még a "katonai" neurológián, aztán 7 évig voltam a Diabetológián. Utsó 3 évben meg a véradóban dolgoztam, innen jöttem babázni. A kórházban sokkal jobban szerettem dolgozni, de itt meg több szabadidőm volt, volt hétvége és voltak szabad ünnepek, és éjszakázni is csak ügyeletben kellett.

Zsu,
én őszintén megmondom, nem szerettem terhesnek lenni. Hányingerem volt, hánytam, idegbeteg voltam. Közben 5 hónapos terhesen költöztünk, az se volt ám piskóta. A középső harmadban nem tudtam aludni (anyós szerint azért, mert nem csináltam semmit; ->ez nem így volt). A nyári meleget meg alapból nem szeretem, hát még terhesen! Szerencsére ilyen szempontból nekem kedvező volt az idei nyár. Kép Azért az utolsó 2 hónapot már szerettem, addigra kész lett a lakás, tudtam sokat pihenni. Ja, és bónuszként, ha már a végére úgy belejöttem áldott állapotomba, kaptam még +1 hetet... pedig mindent megtettünk Apával, hogy kicsalogassuk Zitát. Kép
Utólagosan is jó vásárlást Nektek!

Tünd
Vendég
 


Ui: én úgy tudom, a bárányhimlő akkor fertőz, amikor már kibújtak a pöttyök.
Vendég
 


Na de csak azért mert tegnap megigértem!: Kukkurikúúúúúúúúúúú jóóóóóreggelt!!!!

Most tértem magamhoz! Tegnap különösen fárasztó napom volt,biztosan volt valami a levegőben!

Tünde!!

A neurológia nagyon nehéz hely,nem irigyellek érte! a véradó már jobban hangzik. Én is rendszeres véradó vagyok.Egy volt munkatársam is ott van talán még,a "katonai" balesetiről a V.Peti.Ott van még?

Bogi!!!

Hát igen! Ami elromolhat az el is romlik. Na de Kari előtt?????????
Ez piszokság!!! Együtt érzek veled,bár gondolom ezzel most tele a padlás!!!

Bárányhimlő????

Én is ugy tudom mint Tündi,de azért én assszzzzondom: Irány az okos dokinéni!!!

Csajok! Mit kellene ma főzni???

pusszzmák mindenkinek: E.
rusnya
 
 


Emőke,
ja, aha, ott dolgozik még. Van egy kislánya, vmikor nyáron volt 1 éves.

Sztem főzz rakottkrumplit v. süss hurkát.

T.
Vendég
 


Rakott LUMRI!!!!!!!!!Ezaz!!! ezazezazezaz!!!
fini kóóóbászkával,sok tojival,tejföllel!!!!
IGAZI házi tejfölöm van! Olyan krémes,olyan lágy!Háznál csinálják!( a nagyobbik 17 éves lányom udvarlójának a nagybáttyáék)Ezt jól megaszontam.
Szóval ha a bolti 20%-os akkor ez mennyi lehet? 50?

Csajok!!

Ha elkészül,kinek küldhetek fény post??

Nyami-nyami!!
rusnya
 
 


Sziasztok lányok!
Ági vagyok egy üzenetet már küldtem de azt hiszem valamit nem jól csináltam, hogy nem kaptátok meg.Ha ezt megkaptátok jelezzetek vissza légyszi, hogy bátrabban tudjak utána írni nektek. Köszi
nicsi1
 
 


Ági!!!

Megkaptuk! Megkaptuk!!!

Lányok hol vagytok???
Főzitek a finom ebédet? babáztok?? Irigyellek benneteket!! Aki kér még a rakott krumplicskámból az kérem időben jelezze!
mert nagyon finire sikeredett!
Húzzatok sorszámot,küldést csak sorrendben vállalok!

Szomorú is vagyok ám! Vígasztaljatok meg! brühühü!!
rusnya
 
 


Sziasztok!

Ági, MEGKAPTUK! Írj bátran!Kép

Rusnya,
miért vagy szomorú? Nagy adag vigasz, megy!

Én teljesen ki vagyok purcanva! Egész éjjel, hajnali 5-ig félóránként keltem Zsófihoz! Fogalmam sincs mi volt a baja. Ja és már több mint 1 éve nem volt éjszaka kakilás, most mindketten bekekiltak, pedig nem ettek egyebet, mit máskor!
Zsófi csak sírt, sírt, és Jánost is zavarta az alvásban, remélem ma éjszaka nyugodtabb lesz!

Bogi,
Küldöm az emilt a rendeléssel!
Van ismerősöm, akit érdekelne a pelus. Megadhatom nekik az elérhetőségedet? (a telefonszám lenne aktuális, mert nincs internet náluk)

P.: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon eltüntem, mert sok minden összejött. De ezt most nem részlezetném, nem akarom senki hangulatát rontani...

Hogy fellendült a topic, dejóóóóóóóóóóóóó. Kép
Üdv az újaknak. Kép

Próbálok mjad mindent visszaolvasni, és ezáltal képben lenni. Kép

Bogi:
a táblázathoz:
kor:22, lakhely: Győrújbarát, Orvos: Dr. Papp Zsolt. Kép

Rólunk:
Marcim igazi nagyfiú, 6 hós múlt, enni nem szeret. csak a húsleves jön be nála.
Gyümölcsöket útálja.
Már néha felül, mászik( próbál. ), gurul, forog.. és rosszalkodik. Kép

Egy kép:

Kép
Vendég
 


Márti! Azért kell a vígasz mert megyek éjszakára dolgozni! (18-06-ig) 12 óra és olyan hosszú!

Neked meg pihimanókat küldök jó? Hogy ne legyél álmos!
Szegény picike! Biztosan fájt valamije! Mostmár jól van??
rusnya
 
 


jaj de kis tünciiiii!!!
rusnya
 
 


Aha, sétálni voltunk egy jó nagyot, aztán Zita kajált, most meg én ebédelek, közben meg itten lógok...
És mindjárt nekiugorhatok a takarításnak, Kép főzésnek, semmi kedvem, inkább aludnék egy nagyot.

Akinek már nagyobb babája van (enyém 11 hetes): mikorra ment le a hasatok? És ha még vkinek szintén lett tokája is, az meddig boldogította?

A védőnő ma itt volt, mindig kiakaszt vmivel. Szerinte túl gyorsan nő Zita. 52cm-el született, most 61cm. Hát mit csináljak vele? Nem nyújtom sodrófával. Tegyem tán satuba?

Tünd
Vendég
 


Szia Hajni!
De jó, hogy hallatsz magatokról!

Rusnya,
nem irigyellek az éjszakai műszakok miatt! Kitartás!
Pihimanókat Köszi, köszi, köszi, köszi!!!
Már napközben semmi baja, most éppen nyugodtan alszik!

Tünde,
nem emlékszem pontosan, de kb 1 hónap alatt lement a hasam, aztán 3-4 hónap alatt minden súlyfelesleg eltűnt( sajnos már visszajöttKép )
A védőnő hülyeségeit nem muszály mindíg komolyan venni...bár én az enyémre nem panaszkodom, rendes volt jó dolgokat mondott és szerencsére ritkán jött, inkább én mentem havonta!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Bogi:

a 2005. nyári babák miért nem volt szimpi?? Én írok oda is, sztem aranyosak a lányok... ( nekem sem mindenki szimpatikus, velük nem kommunikálok. Kép )
Nemrég volt Tali is. Ezért felbumliztam Pestre. Kép)

Hajni és Marcika
Vendég
 


Tündi!!

csak halkan szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy pár hsz-al feljebb,a rakott LUMRI(házi tejföllel)felét felajánlottam a köz javára! Szóval nem kell főznöd ha megfelel! Csak húzz egy sorszámot,és én küld fény post!Kép)))))

JÓÓÓ?

Off: Nem lehetne inkább a védőnyanyát satuba tenni?????
rusnya
 
 


Sziasztok!
Örülök hogy megkaptátok a levelemet. Rövid bemutatkozás: Ági vagyok, Győrben lakunk, kislányom 2004.10.07-én született Anna,Noriko a neve, dr.Vajda Attila az orvosom, Tóth Irma a szülésznőm. Sajnos én már húsvét óta dolgozom így csak a szülési szabit tudtam kivenni. A nagyi vigyázz a kicsire míg dolgozom.
nicsi1
 
 


Hideyoshi:
Hogy vagytok?? Ikrek? Már hatalmasak lehetnek. Kép)
Msn-n mindig próbáltalak elcsípni, de mire a géphez kerültem eltüntél...


Lolika:
de jó rólad is hallani!!!!
Jessszuuuuuuuuussss! Nemsoká szülsz. Kép)
Pedig mintha ma mesélted volna ha babát vársz. Kép
Most kicsit irigykedek. Kép)
Vendég
 


Na pá lányok!

Elmentem a dolgozóba. Reggel jövök. Nyugodalmas jóéjt mindenkinek!!!!
rusnya
 
 


Sziasztok!

Emőke
Az összevarrás altatás alatt végezték.Ahogy Judit is irta. Arról nincsenek emlékeim. KépUtánna 4 napig szigorú fekvés volt, ezt be is tartottam. Elvileg a későbbiekben is ovatoskodni kellett volna, de én azért sétálgadtam, itthon takarítottam is, de azért mindent lassan. A varratszedés 5 perc volt, kicsit rosszabb mint egy vizsgálat, de elviselhető. Nekem a 36. héten szedte ki a varratot, de a varrat mellett is nyiltam még. De mégis minden jó lett. Biztos nektek is minden rendben lesz!!

Szerdán vendégeskedtünk a babával. Kengurúban vittem és egész jól türte a buszt. Csak a hátam fáj azóta is. Kép

Bogi
Ez tényleg mindig úgy van, hogyha valami tönkremegy akkor sorba követi minden.
A zenekuckó jó ötlet. A gyermekemnek most épen elektronikus rockzenét kell hallgatnia, mert az apja ezt szereti. Még tetszik is Zselykének.

Az én párom az Audiban a TT-n a Lack Rohbau-nál dolgozik.

Tündi
Nekem most lesz 17 hetes Zsezse és olyan másfél hónapos volt, mikor lement a hasam, de én használtam hasleszorítót. Azért még valamennyire van hasam, de az már a megzabált édességnek köszönhető. Mióta megszültem, teljesen rá vagyok kattanva az édességre, szerintem az elmúlt 4 hónapban ettem meg annyi csokit, mit az előző 32 évemben.Kép

Nyugodalmas jó éjszakát! Picik és nagyok álmodjanak szépeket.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi
bíztam benne, hogy van még remény hasilag, de úgy látom (vagyis tudom), hogy itt a sok zaba a ludas. Kép

Bogi,
mostanság nem írsz annyit, csak nem a számítógép is...?! KépKépKép
Csak vicc volt.
Remélem.

Hajni
nagyon szép a kisfiad!

Tünd
Vendég
 


Sziasztok,

ugy látom megint én vagyok a korai, mondjuk én is aludhatnék, csak a hasam felkeltett, mert nagyon éhes vagyok.
Olvastam a rakott krumplit, folyt a nyálam a billentyüzetre, főleg házi tejföllel Kép Kép
Rusnya, van még?!

Tünde,
most már megértem, hogy nehéz volt a terhességed, én ezzel szemben csak májusig dolgoztam, utána nem volt más dolgom, minthogy pihenjek, fözöcskézzek, sétálgassak. Nagyon élveztem minden percet, bár a meleg (volt egy hét) amikor tényleg borzasztó volt, alig birtam mozogni, én is vártam, hogy vége legyen, mert szept.9-re voltam kiirva és 14-re érkezett.
A hasam nekem is visszament már, de bőr az maradt lötyögöbe, undoritó szerintem. azt mondják több idő kell neki legyek türelmes, ugyhogy szerintem te is.
Elég hülye a védőnénid, hogy nem tetszik neki, hogy igy nő a bébid. Hát mi is 54 cm-rel születtünk, most meg már 62,5 cm.

Bárányhimlő hozzászólásokat köszi! Kép akkor majd kiderül.

Márti,
remélem a ma éjszakád jóra sikeredett. Küldök neked sok pihentető energiát.Kép Kép Kép

Hajni,
tényleg voltál a talin Pesten? Majd akkor mégegyszer megnézem a fényképeket. Tényleg nem semmi, hogy elmentél innen, csak hogy találkozhass a lányokkat-babákkal. És könnyen odataláltál? Én béna vagyok, hogy egyedül nekivágjak Pestnek.
Nagyon aranyos a kép Marciról. Hol csináltad ezt a képet?

Orsi,
érdekes, hogy én is szülés után kattantam rá az édességre, minden nap ennék valamit. Legjobban a somlóit szeretem, meg a házilag készitett tiramisu-t. Már folyik is a nyálam, azt hiszem csinálnom kell megint egy kicsit.

Ági,
örülök, hogy csatlakozzál, gyere minél többször.

Kicsit sokra sikerültem, de pörög a topic.

Ma még jövök, mert ma nem megyek sehova messzire, csak egy kicsit majd levegőzünk. Kép

Puszi
Zsu,Kevin (5 nap és 3 hónapos)
spanci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?