Sziasztok!
Délben írtam egy litániát, de elveszett. Nagyon elszomorodtam, mert ráment a napi szabadidőm, így most már a holnapit töltöm.
Annyira jó titeket olvasni, a képek is tüneményesek, de sokszor írni már nincs időm.
Tegnap voltunk csípőszűrésen, jól meghajlítgatták babót, oda is rakott nekik egy jó nagy tócsát. Az oltást majd a jövő héten kapja, emiatt lett elhalasztva.
Sajtine,
Ti is az új oltást választottátok? Mik a tapasztalatok, hogy viselte Zsófi?
A címem (ami a páromé, de majd csinálok egy sajátot is) tyime kukac axelero.hu
Gabi,
Az a cikk szerintem egy orbitális hülyeség. Hátborzongató, hogy vannak emberek, akik kitalálnak ilyesmit, de még szörnyűbb, hogy lelkes követőkre is akadnak.
Még nem sikerült rájönnöm, miért kell a gélből pont 60ml kutyulni, én egy ideje felezek, 30 ml-be teszek 2 mérőkanállal, így tovább kitart. Két kávéskanállal adok be neki, ez a max. adag, de sokszor olyan, mintha be sem vette volna. Õ nem öklendezik, csak nyűglődik, meg tekereg, néha meg kirakja fű alatt, hogy észre sem vesszük.
Ma reggel is szopi közben nekilátott kakkantani és még a cicivel a szájában megindult a szökőár orrán-száján. Eláztunk mind a ketten + az ágynemű.
Pont akartam kérdezni, hogy mikor ehettek már pépeket. Én is alig várom, hátha attól javul a helyzet.
Az autósülést nem nagyon használjuk itthon, inkább a pihenőszéket, de igazán nyugton csak akkor van, ha nyakig beöltöztetjük és visszük.
Bubek,
Ez a méhszájtágítás olyan fából vaskarika, nem? Beavatkozunk nem kicsit durván, hátha "magától" beindul a szülés. És ha még nem is közli előre, vagy nem kéri a beleegyezésed, akkor még felháborítóbb. Nekem is csinálták, nem a doki, hanem a szülésznő, de már megindult szülésnél és nagyon rosszallottam is, mert szerintem még ok sem volt rá, csak rutinból alkalmazták.
Na, úgy látszik én ritkán írok, de akkor nem keveset. Remélem senkinek sem mentem az agyára.
Nyugalmas estét mindenkinek!
Jucus