Új privát üzeneted érkezett!

Monyo!
Kép kitartás !!
Jo lenne ha a baba témáról eltudnád vonni a figyelmedet!!
"at elöbb lemaradt"

Ja már barnázok,ma még se jött megKép!Majd holnap mikor megyek dolgozniKép!!Az elsö nap nagyon rosz!!
Puszi!!Sziasztok!!

KITARTÁS!!!!
Vica!!Szia "ha esetleg olvasod",sokat gondolok rád!!!
Vendég
 


Sziasztok!
rengeteget gondolkodtam azon, hogy megírjam-e, vagy sem a gondolataimat, érzéseimet. Lehet, hogy tévesek, lehet, hogy pusztán beképzelem, de egyre több jel mutat arra, hogy talán megtörtént a csoda és sikerült. Ezt csak kizárólag nektek mondom el.
1. hétvégén kellett volna fájnia a fejemnek, és még mindig nem fájt. Tudnotok kell, hogy nekem minden egyes megjövetel előtt, egy héttel, pár nappal iszonyatos fejfájásom szokott lenni, ehelyett nagyon jól érzem magam.
2. iylenkor ingerült, ideges, piszkálódós szoktam lenni, múltkor is az volt, és most semmi, haláli nyugodtnak érzem magam.
2. tejszerű váladékom van nekem is, olyan az érzésem, mintha meg akarna jönnni, de mégsem az. Valahogy mégis máshogy fáj a pocakom. Nem tudom leírni hogyan más. Egyszerűen más.
3. Pocakopuffadásom megszűnt.
4. cicifájásom elmúlt, pedig az is szokott iylenkor lenni

Persze mindezek mellett még lehet, hogy megjön. Most is azt magyarázom be magamnak, hogy ezek mind mensi tünetek, tesztet sem vettem még. örülnék, ha beigazolódna a megérzésem, de nem fogok szomorú lenni ha mégsem.

moni
 
 


Sziasztok!
Moni, csendesen szorítok neked!+ Kép
adi77
 
 

 
 

Moni,
néztem a táblát, csak pár napot kell kibírnod türellemmel! Kép
adi77
 
 


Sziasztok!
Hosszú lesz ez a hét... Kép vagy inkább Kép Egyik percben azt hiszem sikerült, a másikban pedig azt, hogy nem. Úgy döntöttem várom továbbra is a mensit, és akkor nem koppanok akkorát. Lelkileg már készítem magam a köv. ciklusra...
Ma reggel egyébként 36.9-t mértem.
De folyamatosan fájdogál a pocakom, sz.tem lehet, hogy mégis megjön, és csak képzelgek. Bár azt nem tudom beképzelni, hogy nem fáj a fejem migrénesen, sőt sehogy sem fáj.

moni
 
 


<!--attachment: n_vtelen-307966.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*206.6**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (206.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
Ez a görbém akar lenni, paintben meg lehet nézni, itt a suliban jpg-bn nem tudom lementeni.

moni
 
 


Jó reggelt Lányok!

Csak most reggel tudok bekukkantani, mert aztán megint elkap a gépszíj. Kép Kicsit unom már, hogy két ember helyett dolgozom és a harmadikat betanítom. Tényleg igaz az, hogy az ember más állapotban van ilyenkor. Kép Nem tudok annyit pörögni, szétszórt vagyok, elfelejtek dolgokat, közben pedig ezerrel kellene koncentrálnom a munkára. Sajnos túlságosan is lelkiismeretes vagyok. Kép Nem baj, hamarosan elmagyarázom a főnökömnek, hogy mi az ábra. Kép Csak utalnák már át azt a fránya év végi jutalmat! (lehet, hogy nem is kapok?? Kép)

Móni!

Szerintem te már nem tudsz képzelegni. Kép Ha másképp érzed magad, az egészen biztos, hogy úgy van, persze ettől függetlenül még bármi lehet a dolog vége. Kép Azért én nagyon drukkolok neked!!!!!!!!! Persze csak szépen csendben.

Betti
betti73
 
 


Ja még egy dolog! Nekem már 2 hónapja tejszerű váladékom van. Kép Kép

Betti
betti73
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! :-)

Julcsi, ez a doki a Szabolcs u-ai kórházban rendel, nagyon aranyos! Nagyon sokan ajánlották, de van még egy jó doki, akit nagyon tudok neked ajánlani. Õ a Kútvölgyibe rendel, de van magánrendelője is, tündéri, rengeteg kismamája van, és imádják!

Amúgy hogy vagytok ma?

Kép
elizabeth25
 
 


Betti!
Váladék... KépKépKépKépKép

Csak az a baj, hogy szurkálgat alul a pocakom, olyan mintha meg akarna jönni, de mégsem. Nem érzem magam felpuffadva. Na nem is írok magamról, mert aztán meg jön a fekete leves... Annyira be vagyok..., hogy még tesztelni sem merek majd. De komolyan! Elegem van a negatív tesztekből! A fertility egyébként még múlt héten kiírta, hogy csüt. vagy pénteken teszteljek, de én nem merek, talán legkorábban csak jövő hétfőn, vagy csak kedden...

moni
 
 


Moni, figyu! Nem akarlak megbántani, de nekem is ezt mondták annó! És én ebben a hónapban már megfogadtam, sőt a párommal volt egy nagy vita is emiatt. Ne tervezzd ennyire tervszerűen, fertility, meg miegymás. Az is becsaphat, elhiheted! Én nem hőmérőztem soha, nem használtam PG-53-at, meg ilyenek. Az első három hónapban csak úgy együtt voltunk, és kész, valószínű, hogy nem jó időpontban. A nov. volt az első hónap, hogy tudatosan együtt voltunk, de csak annyit, hogy figyeltem a hüvely válladékot, meg írtam egy csomó dokinak, hogy 30 napos ciklus esetén hányadik napon javasolt az együttlét. Aztán együtt voltunk akkor, mikor én úgy alakítottam. :-))

Egyébként ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor ha pénteken csinálsz egy tesztet, annak kikell mutatnia, hogy terhes vagy, vagy nem. A másik, hogy a pocifájás egy olyan dolog, hogy az akkor is fáj, ha nem fog megjönni! Úgyhogy az nem jelent semmit!

Kép
elizabeth25
 
 


Betti amúgy az a válladék, ami neked van az sok vagy kevés?

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!

A terhességi tünetek között van egy olyan, hogy "fokozott hüvelyváladék". Hát nekem olyan van. Nem túl sok, de van.

Betti
betti73
 
 


Tudom Betti, hogy van, mert már utána olvastam, meg azt írták, hogy mindenkinek más, valakinek több , valakinek kevesebb!

Kép
elizabeth25
 
 


Nekem észrevehetően van, mert előtte semmi nem volt. Kép Van, hogy úgy érzem, mintha bugyogna belőlem, van, hogy észrevétlen.

Betti
betti73
 
 


Ági doktornő!

Akartam már tegnap is kérdezni, hogy nem etetünk a héten egyet? Kép

Betti
betti73
 
 


Betti te hányadik hétbe vagy? És ez mióta van?
Neked amúgy fájt a pocid, mintha megakarna jönni, mikor elmaradt a mensid?

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!
Nem bántottál meg. Utálom ezt az időszakot, hogy talán, aztán lehet hogy mégsem. Akarva akaratlanul figyelek magamra, pedig nem is szeretném.

moni
 
 


Elhiszem, Móni. Én is igy vagyok vele.
Éjszaka én is olyan rosszul voltam, hogy felhívtam a dokit, mert muszály volt. :-( Drukkolok nektek nagyon!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!
Moni!Én is nagyon drukkolok neked.KépSzerintem mindenki máshogy érzi magát ilyenkor,lehet nálad ez pont jó jel,hogy nincs tüneted,de másnak meg lehet pont nem jó.Remélem sikerült!Neked is és nekem is,meg mindenkinek.Bár nálam nem sok esély van,de ma is szédülök reggel óta a hétvége kimaradt de most megint kezdi.

Kép
breni
 
 


Szerintem is mindenkinek mások a jelei, ez egyénenként változó! Úgyhogy lányok drukkoljunk egymásnak!!!!!!! Breni szerintem pénteken vegyél tesztet!

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!

Ma vagyok 13+4. Nagyjából azóta van, amióta kimaradt az első mensi. Akkor még volt némi pecsételő vérzésem, amikor az elmúlt, akkortól lehet ez a váladékozás. (kb. 7 hete tarthat) Pocifájásom nem volt, de nekem sosem fájt mensi előtt a pocim. Igazából semmilyen tünetem nem volt, csak, hogy nem jött meg és utána pár nappal elkezdett fájni a cicim, ami azóta is tart. Émelygés és a szédelgés csak a 6. héten kezdődött el.

Betti
betti73
 
 


És a cicid hogy fájt?
Amúgy te hány nappal utána csináltál tesztet, hogy kimaradt?

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!Pénteken még csak a 27.napon leszek,még úgysem mutatna ki semmit,de később sem fog.Nekem is fáj a cicim már egy hete,de csak a bimbó.
Betti!De jó neked!!!Kép

Kép
breni
 
 


Breni miért vagy ilyen negatív? :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Norwell vagyok a másik topikból, szoktalak olvasgatni benneteket is.

Reni!
Nekem a pozitív teszt előtt már az volt a gyanús, hogy a mellbimbóim olyan érzékenyek voltak, és úgy fájtak, hogy a melltartót is alig bírtam elviselni! Kép Úgyhogy drukkolok!

Moni!
Neked is drukk: +++++++++++++++++++++ Kép, a hüvelyváladék nálam is fennáll, mióta babás vagyok!

Szorítok értetek!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok lányok!
Az én tüneteim: hasfájás és pattanások. Azt hiszem nem kell reménykednem. Kép De sajnos nagyon figyelem most magam. Azért egy picit reménykedek. Nem nagyon merek menni pisilni sem, nem akarok barnázást látni.

Moni, én bízok benne, hogy jók a megérzéseid!
Ha valaki, akkor Te biztosan felismered a más állapotot!

Eliza, Te is gyanús vagy nekem. A héten sok minden kiderül.
Drukkolok mindenkinek.
Julcsi2
 


Julcsi én miért vagyok gyanús neked? :-( Holnap kellene megjönni, de remélem nem jön, sem holnap, sem azután. Nekem is vannak olyan jelek, amik nagyon gyanúsak, pl. ez a lábikra görcs, még sosem volt, és éjszaka felültem, hogy kimegyek pisilni, és annyira begörcsölt, hogy elkezdtem sírni és Tomi is felébredt hozzám. :-( A cicim feszül, úgy ahogy szokott, a pocakom már nem fáj annyira, mint tegnap, de úgy is tudom, hogy megfog jönni. És te amúgy hogy érzed magad? Mesélj! Ha most megfogant a babci , tudom, hogy mikor volt, mert feljegyeztem, hogy mikor voltunk együtt. :-)

Norwell, mesélj, neked milyen tüneteid voltak, amiből teszt előtt sejtetted, hogy babás vagy?

Jaj lányok, talán mégis megkönyörül rajtunk a Jézuska? :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Norwell!

Melyik topicból jöttél?
Julcsi2
 


Szia Norwell!
Köszi a pozitívumokat és a biztatást!

Eli!
nekem is gyanús vagy... Kép
Nekem terhesség alatt volt többször ilyen görcsöm.

Julcsi!
5 évvel ezelőtt voltam kismama, tehát hol vannak azok az érzések már.

moni
 
 


Moni, neked is? :-(
Mesélj, neked mik voltak 5 évvel ezelőtt mikor babás voltál? :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!

A cicim másként fájt, mint mensikor szokott előtte. A tesztet aznap csináltam, amikor meg kellett volna jönnie, pontosan a 32. napon. Az előtte lévő ciklusban pont a 32. napon jött meg nekem.

Betti
betti73
 
 


Betti és aznap mikor megkellett volna jönni-e már pozitív volt?

Amúgy meséltem nektek, hogy csináltam tesztet, vasárnap, a 27. napon, de persze negatív lett. :-(

Egyébként most egyáltalán nem fáj a pocim! De a vádlim ami este nagyon begörcsölt, az még most is. :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!Nem én vagyok a negatív hanem az a teszt amit csinálnék.Ebben a ciklusban a 12.és 16.napon voltunk,meg tegnap csak annyira fáradt volt a párom hogy nem ment el Kép!
Norwell!Nekem is nagyon fáj bár mintha enyhült volna.Köszi a drukkot!
Julcsi!Én mióta nem szedem a fog.gyógyszert egyfolytában pattanásos vagyok.Neked csak menszesz előtt jön ki?

Kép
breni
 
 


Most már tényleg nem tudom, hogy megfog jönni vagy sem? Olyan hülye vagyok, annyiszor elképzeltem, hogy hogy fogom megmondani a páromnak. :-), aztán majd jön a nagy csalódás holnap vagy holnapután, hogy megjön. :-( És tudom, hogy nagyon rossz lesz!

Kép
elizabeth25
 
 


Breni, nekem 30 napos a ciklusom, mi a 11.-15.-20. napokon voltunk együtt, meg a 27.en vasárnap. 15.én úgy voltunk együtt, hogy a párom nem is akarta igazán, csak az én kedvemért volt velem, hogy folyton mondogattam, hogy középidőben vagyok, aztán kicsit össze is kaptunk. A doki szerint a 15.-e nagyon jó lehetett, hát majd meglátjuk, de nem reménykedem! :-( Neked hány napos a ciklusod?

Kép
elizabeth25
 
 


Breni, sajnos nem csak akkor.
Most készülök valami kezelésre elmenni. Vagy gyógynövényes mélyhámlasztás, vagy csiszolás. Már tiszta foltos az arcom a patik helyeitől és mindig jönnek ki újak is.
Tegnap egyik helyen megkérdeztem a gyógynövényes hámlasztást. Krémekkel együtt, amit meg kell venne, kb:60.000. Sajnos ennyi pénzem nincs.
Acsiszolás 8000 ft kezelésenként, de az nem annyira drasztikus és lehet hogy 12 alkalom kell belőle, állítólag. Azt hetente lehet csinálni.

Még körülnézek a héten egy két helyen, mert depis vagyok miatta.
Julcsi2
 


Julcsi!Hál istennek nekem ennyire nem.Meg mindig egy-egy van rajtam.Ahogy elmúlik jön a következő.
Eliza!Nem tudom a ciklus hosszt,ha az utolsó azt jelenti hogy kezd helyre állni akkor 34.nap körüli lehet.

Kép
breni
 
 


Julcsi, én ennyit biztos nem fizetnék, nem hiszem, hogy ettől lesz babátok! Elmondom neked, hogy nekem ajánlottak egy kineziológust, hétfőn mennék hozzá, egy kezelés 5000 Ft, ha nem jön össze a baba, akkor gondoltam, gondolom, elmegyek hozzá egyszer, de reménykedek, hogy nem lesz már rá szükség!

Kép
elizabeth25
 
 


Breni, akkor a 34 naposnál, a 17. nap körül lehetett pé-d, ha középidőszakban vagy, úgyhogy a 16. az szupi nap, amikor együtt voltatok! :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!Julcsival pattanásról beszélgettünk és annak kezeléséről,valamit félreértettél.Ha 34 annak nem a felét kell nézni hanem el kell venni visszafele 14 napot akkor az 20.-a.Kép De hátha mégis úgy van ahogy te mondod.

Kép
breni
 
 


Eli!

Igen pozitív volt! Kép Ráadásul délután.

Betti
betti73
 
 


Ha visszakeresed az október 3-i napot az archívumból, akkor még a fotót is megtalálod. Kép

Betti
betti73
 
 


Elia!

Ettől biztos hogy nem lesz babánk, de talán jobban fogom érezni magam a bőrömben, és az a lelkemre is kihat, a lelkiállapotom pedig a babaprojektre is.
Na jó, szóval, ennek semmi köze a babához, de aki ilyen problémával küszködik, az tudja igazán, hogy mennyire meg tudja keseríteni az ember életeét ez a dolog.
Na persze 60e ft-ot nem tudok kifizetni és nem is akarok, de azt hiszem egy 8 e ftosat bevállalok egy hónapban egyszer.
Julcsi2
 


Betti, akkor gondolod, hogy holnapra ha nem jön meg csináljak egy tesztet ?

Bocsi Breni, akkor félreértettem valamit. Nekem azt mondta a doki, hogy a mensi első napjához, hozzá kell adni 14.et és akkor van a pé. De ez változó. Azok szerint nekem 21.e körül volt, és 20.án voltunk együtt a párommal, a másik doki szerint meg 15. napon van pé. Szóval ahány doki annyi félét mondd. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Julcsi, a 8000 Ft azért nem annyi , mint 60 000. :-)

Ti szoktátok nézni a b.net számolóban a szülés dátumát, és amilyen hülye vagyok, mind hónapban megnézem. :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Nekem ezt írja, a nov. 7.ei mensimhez, ami elvileg jó lenne, mert 20.án voltunk együtt. :-)

Fogamzás:

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!
Nekem eszembe sem jutott, hogy megnézzem meg nem is fogom addig, amíg + nem lesz a teszt. Az ábrándozáson, és a mi lenne ha dolgokon már túl vagyok. AZt is mondhatnám, hogy nem érdekel, de ez így durva, mert dehogy nem érdekel, csak nem rágódom rajta. És így sokkal jobb.

Amit akkor éreztem azt az arhívumban elolvashatod:
anyaságról-ami a szülés előtt van azon belül a 2000 nov.-i arhívum.

moni
 
 


Moni, de ezért nektek már van gyerkőcötök, sokunknak meg még itt nincs. Azért az más, nem? Nem szerettelek volna ezzel megbántani, csak más érzés.

Kép
elizabeth25
 
 


Bocs, nme jól emlékeztem:
fogamzás,várandosság,szülés-szülés-ami a szülés előtt van

moni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?