Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

ADATOK:

Csilla_31
Győr-Ménfőcsanak
Dr.Bödecs Péter
Panna 2004.09.22. névnap:06.26.

Bogi!
Mikor lesz a találkozó?Mi is szivesen mennénk,ha nem zavarunk.

Sziasztok:Csilla
Vendég

sziasztok,

adatok:
spanci
győr
likár zsolt
kevin 2005.09.14.
névnap: 06.03.

farkasbogi,
köszi a meghivást =Kép
tényleg ugy van ahogy irtad,ők tényleg csak egymással foglalkoznak, gondolom azért meert már összeszoktak,meg már többször taliztak is.

dunyi77,
igen emlékszem, nagy veszekedés volt, és nem az első.

ti mit vesztek karira a babátoknak? és viszitek vmilyen mikulás ünnepre?

puszi
zsu, kevin
spanci

Sziasztok!

ADATOK:

Havtunde (Tünde)
Győr-Szabadhegy
Dr Krekó Imre
Zita 2005.09.23. névnap:04.27.

Márti, hogyhogy közel fél óra van a babáid között? Kisfiad nem akart kibújni?

Spanci, Te mikor szültél? Lehet, hogy együtt voltunk a kórházban?

Üdv: Tünde
Vendég

Szia Tünde,

én 09.14.én szültem és 19-én jöttünk haza a kórházból.
szabadhegyen merre laksz? régen ott laktunk a lepke utcában, meg oda jártam oviba suliba, egyebek. hány éves vagy? lehet ismerjük egymást?! =Kép

Zsu
spanci

Sziasztok!

Adataim:

Sorsoly (Orsi)
Győrszentiván
Dr. Bödecs Péter
Zselyke Lili névnap: október 21.

Mi mikulásra ujjbábokat vettünk a babának, sőt karácsonyra is bábokat fog kapni, meg valami nézegetős könyvet. A párommal teljesen beleszerettünk a bábokba, de eddig akárkinek vettünk senki se rajongott érte, igy a saját gyermekünkön próbálunk majd kompenzálni. Kép

Már én is várom a Mikulást, kapok egy csomó csokit!!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Zsu, üdv köztünk!

Tünde,
igen kicsit sok az a25 perc! Az úgy volt...egyáltalán nem volt fájásom miután Zsúfi kibújt, vártuk, vártuk...végül a doki burkot repesztett és azonnal megjött a tolófájás, egy pillanat múlva pedig János is kint volt!

Mikulásra mi nem szoktunk ajándékot venni. Mindenki kap a cipőjébe, csizmájába egy kis édességet, a gyerekek, banánt, mandarint.

Csilla,
emil ment!

Pusszantás: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!
Még egyben vagyok. :o))
Úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy ha karácsonyig kihúzom akkor 27-én lesz a császárom.
Babaszoba elkészült, berendezés rendben. Persze még mindig találok valamit amit arréb kell tologatni, de gondolom ezzel mindenki igy volt. :o))
Lolika_

Én ugyan még nem szültem meg, de azért az adatokat megadhatom?

Lolika_
Csilla
Tényő
Márk Zombor
várhatóan 2005.12.27
Dr. Likár Zsolt
Lolika_

Hello!

De jó, hogy ilyen sokan vagyunk! Természetesen mi is szeretnénk menni Bogihoz! Délután 4-re már mindhárom kölkicét összeszedem. persze sok jó ember, kis helyen is...(...sok jó ember). Igaz, Bogiék háza nem is kicsi :-))

Adataink:
Piros (Piros)
Győrújbarát

Anna 1998.03.20
Sára 2002.02.17.
Dávid 2004. 02. 02.
Dr. Csollány

Üdv!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Hahó!

A tali engem is érdekel, aznapra még vizsgát sem tettem. Egyébként meg, finoman szólva, el vagyok havazva.
Mikulás jön 6-án, 15,00-ra a Széchenyi térre, én tervezem, hogy mennénk. No, aznap reggel, bezzeg lesz vizsga.

Marengo (Krisztina)
Szabadhegy
Száva, 2005. 01.27., 3950/51, április 12.
Dr. Maár Róbert
marengo

Szia Zsu!

Sztem nem ismerjük egymást, szabadhegyi csak május óta vagyok, a Fehérvári úton lakunk. Győrbe pedig 1992-ben kerültem, márciusban leszek 32 éves.
Hát igen, elég későn kezdtem a babázást, gyorsan összehozzuk majd a kistesót.

Tünd
Vendég

Hello Mindenki!
Képzeljétek mindhárom gyermek elkapta a jelenleg dúló tüdőgyulladásos bacikat. Pedig az első jelre elmenekítettem a nagyihoz a középsőt, aki valszeg a bölcsiből hozta haza. Mégis beleestünk a szélsőkkel is. Így most itthon darvadozik mindkettő. Még jó, hogy a találkozó csak 10 nap múlva esedékes. Addig van remény a teljes felgyógyulásra.

A kedélyük egyébként jó, csak éjjelre lázasodnak és nyűgösödnek. Apjukom meg dódozóban lesz egész héten Pestországban. Ez van.

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok,
én is elküldeném az adatainkat, bár csak végig futva az irásokat, még nem tiszta, hogy akkor kellene csak küldenem, ha mennék a talitokra vagy amugy is csináltok egy táblázatot..na mindegy majd még utánna böngészek, egyenlőre elküldöm a mi adatainkatKép

erzsi 100
Abda
Marcell: 1999.05.31. Szombathely névn:aug.4.
Bernadett/Detti/:2003.01.08. Telki névn:febr.18.
3.baba: 2006.nyara

Lenne egy kérdésem: mikor itt elolvastam az üziket átszoktam kukkantani a csetre hátha találok vkit közületek vagy ilyesmi, de eddig még kevés sikerrel.Csak társalgóban szoktatok érintkezni vagy esteleg vhol cseten is? Mivel a jogsit most csinálom épp a személyes talikra nem sok eséllyel indulok perpill...
puszika
Erzsi
erzsi100

Kép
Sziasztok!

Egy könyvben olvastam, hogy mielőtt lefekszem aludni, etessem meg a babámat, és akkor átalussza az éjszakát, mivel így ugye nem lesz éhes. Nálunk nagyon bejött, Zita így kibírja reggel 8-ig. Persze aki csak szoptat, annak biztos nehezebb úgy etetni, hogy a babája ne ébredjen fel.

Ui: a kutyus csak a fotó erejéig segített az etetésben

Tünd
Vendég

Sziasztok!

Köszi az adatokat!
Kedden felteszem a kész táblicskut.
(Holnap Győrbe megyünk, és egész nap nem leszünk. A gyerekek keresztszülei akarnak holnap Mikulásozni, apukám lesz a Miki Kép ).

Csajok!
TALI!
Akkor december 15, csütörtök délután 4-től lehet jönni! Ki mikor ér ide.
Cím: Győrújbarát, Árpád fejedelem u. 42.
Majd töltök le egy térképet és felteszem ide.

Mindenki hozza a gyerekét, ajándékot TILOS hozni Kép, de ha hoztok majszolni valót, az szuper lenne. Üdcsi, meg rágcsa lesz itthon, az biztos.
Akár elfogadjuk a felajánlott diétás sütit is!!!! Kép

Tündi: Tök éééééédes ez a kép Kép

Erzsi!
Látom mindegyik gyereked máshol fog születni Kép
Telki az azt jelenti, hogy a magánkórházban szülted Dettit?
És a harmadikat itt fogod Győrben?

Csajok!
Adatok mindenkiről kellenek, akik ide tartoznak, régiek, újak Kép

Piros!
Nagyon bízom benne, hogy meggyógyultok 10 nap alatt! Olllllyan jó lenne, ha Ti is itt lennétek.

Erzsi!
Én msn-ezni szoktam, itt a cseten még nem voltam szinte soha.
De ha gondolod, akkor néha felnézhetek Kép

Én a férjemmel cseten ismerkedtem meg most 3-án volt 7 éve Kép
7-én meg a 3. házassági évfordulónk lesz Kép
4 évesek és 4 naposak voltunk, mikor összeházasodtunk. Jó mi? ez aztán a számmisztika Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

HavTunde,

én is igy szoktam megetetni Kevint, hogy este a Barátok közt alatt van az utolsó szopi, utána megtömöm még cumisüveg lefejt tejjel, amig a fülén nem jön ki, aztán fél 10 10 kor már alszik, de én nem merem hagyni, hanem 6-kor mindig kiveszem, megszoptatom a sötétben, se peluscsere se semmi, aztán igy még alszik 9 fél 10-ig, ilyenkor szoktam főzni.

Ma már kész az ebéd. Sajnos ennek azaz oka, hogy hajnal 3-kor megszólalt a légzésfigyelő. Gondolhatjátok..... Azóta fennt vagyok, egyfolytában befutok a szobájába, hogy villog-e a zöld lámpa. Lehet hogy szar a készülék?

Puszi,
Zsu
spanci

Sziasztok!
Hát én hiába etetem meg a manómat lefekvés elött, úgy felkel 11-kor, 3-kor, 6-kor mint a huzat. Pedig se peluscsere,(csak ha nagyon-nagyon szükésges) semmi fény. Biztos lesz majd jobb is, de nagyon várom már, hogy legalább 6 órát tudjak folyamatosan aludni. Nincs valami ötletetek? Mit csinálhatok rosszul?

Tündi!
Nagyon aranyos a kép!

Piros!
Gyógyuljatok meg, hamar!

Bogi!
Adatok:
Dunyi (Évi)
Győr
Dr. Drozgyik Csaba
Patrícia Luca 2005.08.15.

Én is bevállalnék valami sütit a talira, szívesen sütkéreznék. Milyent szerettek?
Ha valakinek autó gondja van, nálam befér még valaki, akár 2 babóval is.
Puszi
Évi
dunyi77

Sziasztok Lányok!
Nem vesztem el,csak mostanában inkább az olvasgatásra volt csak időm.Mi jól vagyunk,Lollika nagyon édes,egyszerűen IMÁDOM!!!
Pont itt vannak tesómék is,úgyhogy végre jól ki tudtuk magunkat beszélgetni.
Bogi!
A talira mi is mennénk,de még nem tudok semmit sem pontosan,addig még sok idő van!Ha megyünk,akkor majd ott elmesélek mindent magunkról.
Adatok:
Jucushugó(Jucus)
Győr-Bácsa
Dr.Mozejko László
Laura
2005.július 5.(de ezt úgyis tudod):-)))
névnap:június 17.

És persze minden új topiktársat nagy szeretettel köszöntök!
Most csak ennyi voltam!
Puszi mindenkinek:Jucus
jucushugó

Sziasztok!

Évi! Biztos mindent jól csinálsz. A lefekvés előtt az az én lefekvésemet jelentette kb 11 körül, Zita olyankor már javában húzza a lóbőrt. Nálunk azért jött be ez a módszer, mert Zita anyatejes+tápszeres, és a tápszer sokkal jobban eltelíti a kis gyomrát, tovább tart, amíg megemészti. Az "lll" szerint ez már majdnem olyan, mintha mérgezném a gyerekem, de ha nem elég a tejci, nincs mit tenni, ez van. Én se voltam oda a tápszerért, de elég volt 2 napig nézni-hallgatni az üvöltő babám, és máris változott a véleményem.
Csatlakozhatunk Hozzátok a kocsiba? Merre laktok? Mi Szabadhegyen. Természetesen beszállok a benzinbe.

Zsu,
tök jó, hogy nem csak én vagyok Barátok közt rajongó. Megjegyzem, nem szoktam dicsekedni vele, de azért ki nem hagynék egy részt se.
A mi orvosunk ellenzi a légzésfigyelőt, sok a téves riasztás, meg szerinte amelyik csecsemő meg akar halni, az úgyis meghal. Megnyugtató mi????!!!! Egy ismerősöm vett, és megkérdezte tőle, hogy vett-e mellé laringoszkópot, defibrillátort, mert különben hogyan élesztené újra a gyerekét. Háááát nem tudom, kicsit durva.
Én nem vettem, más, hitbeli, életmódbeli okok miatt.

Üdv:Tünd
Vendég

Sziasztok!

Elfelejtettem a Zsezse születési dátumát megirni. 2005.08.13.

Nekem szerencsém van, mert Zsezsikének jó az alvókája, múlt héten este fél 10-től reggel 9-ig, fél 10-ig nyomta. Ma kicsit korábban kelt, fél 7-kor, de visszaaludt.

Zsu
A légzésfigyelő velem is szórakozott. Egyszer úgy riasztott be, hogy álltam a kiságy mellett és néztem, a baba lélegzetét, na ekkor döntöttem, úgy, hogy nem használom tovább. Most a szekrény tetején pihen. Az az érdekes, hogy akiktől vettük, nekik semmi bajuk nem volt vele.

A fogyókurás süti, attól fogyókurás, hogy nem cukorral, hanem édesítővel van. Ha igy megfelel? Izre semmi különbség nincs a kettő között. Én úgy gondoltam, hogy csinálnék linzert és piskótát, vagy rétest. Kivánság alapján.

Búcsúzom, mert a kisasszony nyüglődik.

Kép
sorsoly

Tünde,

tényleg igazad van, hogy ehhez a készülékhez már ujraélesztőre is szükség van. nevetséges. Amúgy tényleg elgondolkodtam már a legrosszabbon is, mit tudnék vele akkor csinálni. nagyon kikészültem tőle.
Barátok köztöt nézem egyedül a sorozatok közül, akkor szoptatok vmit nézni kell közben, meg rákattantam a született feleségekre is.
Már nagyon álmos vagyok, várom férjem hazaérjen és tudjak aludni egy kicsikét, de érdekes, hogy a babám is átveszi ezt az ideges hangulatomat, mert reggel 9 óta nem alszik, csak 10 perceket, most is itt düdörög mellettem a hordozóba.

hogyan lehet fényképet kicsinyiteni? szivesen tennék fel, de egyszerüen béna vagyok és nem tudom lekicsinyiteni.

puszi
Zsu
spanci

Zsu,

vagy a képnézegető programban csinálsz a képből kissebbet, vagy pedig amit fel akarsz ide tenni, eleve kissebb pixeles felbontásban fényképezed, ezt a fényképezőtökön tudod átállítani.
Miért vagy ideges?

Lányok, hogyan teszitek be a szövegbe a vigyorgó-síró arcokat? Bogi?

Tünd
Vendég

Mosmá' nekem is rossz kedvem van, Apa most hívott hogy megen külföldre megy 2 v. 3 napra. Utálom, mikor egyedül (Zitával) kell itthon lennem. Ráadásul megbeszéltük, hogy péntekre szabit vesz ki, akkor kell mennünk a szűrésekre a kórházba. Mindig mindent nekem kell intéznem, és magamara vagyok hagyva! Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááá

UtálomazegészAuditminekjöttekideGyőrbe...

Tünd
Vendég

Tünde,

úgy látom egy cipőben járunk.AUDI-nak hivják. mindig csak a meló, semmit nem lehet előre eltervezni.
a riasztás miatt vagyok csak ideges, meg a kialvatlanságtól.

ugy tudsz mosolygós arcot csinálni, hogy =Kép ezt a jelet ha küldöd az lesz, ha szomorút akkor =Kép

hol vannak a többiek? most én gyermekem elaludt nagynehezen, biztos ez a szar idő. nem lehet kimenni sétálni sem.

Zsu
spanci

látom rosszul küldtem, mégegyszer : kettőspont, utána shift 9, ha szomorút akkor shift 8
spanci

Zsu, a Te férjed mit csinál az Audiban? :
Vendég

:Nálam nem működik.: Elmegy a kurzor a sor elejére.:
Vendég

KépKép
Megvan, rossz számokat nyomkodtam, a jobb oldaliakat.

köszi
Vendég

Sziasztok!

Látom ez a rossz idő mást is megvisel,nem csak minket.Az én lányom álltalában alszik mint a kis angyal,este 8-tól reggel 9,fél 10-ig.De ma már 6-kor fent volt és azóta olyan nyűgös,hogy azt se tudom mit találjak már ki neki.Ráadásul ma mennénk délután 5-től Mikulás ünnepségre a férjem munkahelyére.Hát mikor legyen a gyerek nyűgös,ha nem ilyenkor?Sír,nyafog,dörzsöli a szemecskéit,de a világért sem aludna el.Nem tudom mi lesz.
De már én is nyűgös vagyok.
Remélem azért nektek jobb napotok van.

Puszi
Csilla
Vendég

Sziasztok!

Én is Győri vagyok,de sajnos még nem kismami. Most várjuk a csodát.Szeretnék már áldott állapotban lenni,de sjna még nem jött össze.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy befogadtok-e, vagy ide csak babások írnak?

Köszi a válaszokat: Egy Adyvárosi Rusnya
rusnya

Sziasztok,
olyan jó benneteket olvasni, mert mivel nálam a fiam már 6múlt, a lányom meg pár hónap múlva lesz 3éves, igy nekem a éjszakázási és a szopis gondok kicsit nosztalgiázásKép nem mintha most nem adódna helyzet, hogy fel kell néha kelni éjjel, de ez más..igaz jövő nyártól én is ismét részt veszek a szopizás örömében és problémáibanKép Marcit 8, Dettit 14hónapig szoptattam, pedig eléggé a kismellűek közé tartozom, igaz most megint nődögélKépszal Marcinál én is adtam kiegészitésnek tápszert, de ez engem egyáltalán nem zavart..tudom, sok mindenkinek kisebb trauma, ha nem tud szoptatni vagy nem eleget,de ettől még nem dől össze a világ és nem lesz kevésbé jó anya..szerintem..sok barátnőmet megviselte ez a dolog,de nem lesz semmi baja a tápszertől, persze az anyatejcsi jobb,de nem tragédia ha nem úgy alakul..
Farkasbogi! én is msn-eni szoktamKép az emilem: erzsi_ks@hotmail.com, igy majd rám találszKép ha gondolod..
Ma valami lehet a levegőben, mert még csak este7van, de a lányom már alszik...aki 10kor szokott..remélem nem valami lappang benne..Marci holnap mehet oviba, mert a múlt héten oviból hányáshasmenést sikerült hazahoznia, szerencsére csak apja kapta elKép két ffi beteg..ne tudjátok meg..elárulom a fiam volt a nagyobb hős, nyikkja nem volt, pedig vagy 30szor mentem vele éjjel..reggelig,szegénykémKép na de túl vagyunk rajta..
látom neki lendültem az irásnak...megyek is
puszi nektek
erzsi100
erzsi100

Jó estét!

Rusnya! Üdv köztünk! Szívesen látunk, ha nem untat téged ez a sok babás duma. Szerintem még babát is beszélünk a hasadba Kép)

Egyetértek Erzsivel, hogy nem szabad semmit sem görcsölni a babázásban. Még a szopival sem. Persze, jó ha van és és érdemes is megtenni érte sokat, mert az anyukának is kényelmesebb és kellemesebb, de felesleges ezzzel is frusztrálni magunkat. A gyereknevelés amúgy is a beletörődés iskolája: folyamatosan el kell fogadni, hogy hiába tesz meg az ember mindent ahogy az a nagykönyvben meg van írva, a gyerek nem biztos, hogy úgy reagál. Engem leginkább a császár miatti polemizálás akaszt ki. Biztosan mert érintett vagyok. De nem vagyok hajlandó azért feladni a gyermekkel való jó kapcsolat kialakítását, mert nem szülhettem természetes úton. Mégis úton-útfélen azt olvasom, hogy nekünk már reszeltek.
Szerintetek is?

Nagyon zavarnak a merev, szélsőséges álláspontok. A világ sokkal színesebb, nem csak fekete és fehér.

P.

Kép

Kép

Kép
piros

Szép estét mkinek!

Engem nem az akaszt ki, hogy pótlást kell adnom Zitának, hanem az a propaganda, amit a szoptatási tanácsadók csinálnak. Náluk aki nem csak szoptat, az már nem is anya, annak szíve sincs stb. Komolyan mondom, már volt, hogy lelkiismeretfurdalással tettem a babámat a szopipárnára, h ott kapja a kaját a cumisüvegből, mert szegénykém nem fog kötődni... nna, aztán gyorsan el is hessegettem a gondolatot, nem ezen múlik.

Piros,
sztem is tök hülyeség, amit a császárosokról mondanak.
Amíg nem kerültem a szülőszobába, addig én is teljesen természetes módon akartam szülni. Se fájd.csill., se Oxytocinos infúzió, h átéljem a szülés minden csodáját. Na de aztán 2 napi vajúdás után nem nagyon érdekelt semmi. Öröm volt hallgatni, ahogy könyörögtem a fájdalomcsillapítóért, az epidurális érzéstelenítésért (ez utóbbit nem kaptam, mert igencsak fenték a kést a császárhoz, de Zita az utsó pillanatban mégiscsak kibújt). És bevallom, én olyan hulla fáradt voltam mire Zita megszületett, hogy én nem is neki örültem, hanem hogy végre vége. És én nem is kaptam hozzá rózsaszín szemüveget, én olyan csúfnak láttam szegénykémet. Kép
De persze azóta sokat változott a helyzet, Zita nagyon szépKép, és nagyon-nagyon örülünk Neki, nagyon szeretjük! KépKépKépKépKép

Rusnya, üdv! Miért ez a neved? Már dolgoztok a gyerekprojecten?

Tünd
Vendég

Sziasztok!

34 éves vagyok,és van két lányom már az első házasságomból. egy 16,5 éves és egy 15 éves.
A párommal 2 éve próbálkozunk. Azóta volt 3 sp vetélésem. 2004 szeptember:8 hetesen,2005 április 7 hetesen majd most 2005 szeptember 18-án 21 hetesen veszítettem el a kisfiamat.Azt hittem beleőrülök.De bízom hogy lehetek még édesanya.
A nevem az "Indul a bakterházból" ered. Itt hallotta a kisebbik lányom aki imádja ezt a filmet,itt volt az a jelenet hogy a banyát ölelgeti részegen a patás,és mondja neki közben,hogy "Csókoljááááá mááán meg te rusnya!!"
Na ez annyira tetszett a lányomnak,hogy azóta fújja.
És olyan aranyosan tudja mondani!!
Hát azóta vagyok Rusnya.
Különben azt mondja hogyha pl.a Tesco-ban elkiáltja magát hogy : ANYA akkor 20-an figyelnek erre a szóra egyszerre.
De ha azt kiáltja hogy :RUSNYA akkor csak én!!!

Egyébként nekem mind a két lányom anno a Likár Zsolt Dr-nál született.
rusnya

Rusnya,
sajnálom a vetéléseket, szörnyű lehetett.
Nem rossz így minket olvasni?

Zitánk ilyen volt pár percesen:Kép
Azóta sokat változott.KépKépKépKépKépKép
Vendég

Gyönyörű ez a baba!!!

Nem rossz,mert érzem hogy nemsokára nekem is lesz!Nagyon szeretném!!! Bár a kisfiam elvesztése nagyon megviselt,mert megszültem őt,de esélye sem volt 21 hetesen az életben maradásra. Kinyílt a méhszájam és már nem tudtak mit tenni.
Talán majd most sikerülni fog.
bízom benne!!
rusnya

Spanci!!!!!!!!!!!

Mekkora súllyal született Kevin? Láttam róla egy képet,és olyan tündi-husimusi!!!
rusnya

KépKép
Vendég

Sziasztok!

Rusnya!
Üdv köztünk! Nagyon örülünk Neked, és nem lógsz ki sehogy.

Szóval aki olvas minket és még nem babás, az is nyugodtan írjon!!!!

Ez most egy felhívás volt Kép

Tehát. Én is nagyon sajnálom a vetéléseket. Nekem csak egy volt Lili előtt. És most ki az orvosod?

Lányokat hogy hívják? Téged is beteszlek a táblicskuba, jó?

Tali!
Jányok! Aki tud jöjjön!
A részleteket leírtam, mindenki tud mindent, aki nem, az kérdezzen Kép

Tünde!
Zita tényleg nagyon édes baba. És ahhoz képest, hogy aranyom 2 napig a szülőcsatornában hesszelt...
Én mindegyik csajt császárral szültem. Bevallom, Lilinél nagyon hiányzott az élmény, és Katicánál is nagyon szerettem volna átélni, de így volt jó a babáknak, és nekem ez a fontos.
Sajnos mindegyikre rá volt tekeredve párszor a köldökzsinór, Lilinél a szívhangok voltak rosszak, Katicánál meg az előzmények miatt döntött így az orvos.

Na felteszem a táblicskut!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Rusnya,
üdv itt köztünk! Babával vagy baba nélkül, nem üldözünk elKép!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt!!!Ugyan én magam nem éreztem ilyet, de láttam mások fájdalmát!

Tünde,
Bennem is költögették a lelkiismeretfurdalást rendesen, mert nem tudtam szoptatni, de kifejtem a tejcit és üvegből adtam! Szóbeli "segítséget" azt kaptam, de senki nem mutatta meg, hogy a folyamatosan alvó, alkaromnyi mazsolákat hogyan szopotassam meg! Ha sikerült bekapni a cicit akkor sem szopiztákKép
Szóval szenvedtem emiatt az elején, de rájöttem, hogy felesleges: én vagyok az ANYA, rám van szükségük, és én itt vagyok nekik mindíg, minden percben, mert értük élek!

Húúú, de érzelgős lettem! Elnézést, de már nem törlöm ki!

A csoki néküli Mikulást a Mama megtórpedózta! Egyenlőre még alvás van, de azt hiszem eldugom a cuccot és csak reggeli után találhatják meg a kiscipőket, mamuszokat!
Ezért is írogatok itt iyen békésen, mert még csendes a gyerekszobaKép

Erzsi,
én régebben szoktam chatelni, de gyakran veszekedésbe csöppentem bele, ezér inkább az ismerősökkel msn-en beszélgetünk!

Bogi,
köszi a táblát!Jó lett!
A talira még nem tudom, hogy megyünk-e. Még sok idő van addig. Egy pillanatig azt hittem, hogy most csütörtökön lesz és úgy örültem, mert enyém lesz akkor a kocsi és tudnánk menni!!! De rá kellett jönnöm, hogy még nem 15.-e leszKép

Kriszi, még mindíg tart a felújítás? Meddig szépültök még?

Megyek, még ki tudok teregetni ébredés előtt!

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!
Ma is esik! Kép Kép Kép KépKép

Tündi!
Oké, írd meg, mikor, hol vegyelek fel! Ilyen hülyeségeket meg ne írkálj, hogy benzinpénz!

Annyira várom már a talit, olyan jó lesz élőben is beszélgetni veletek!

Zsu!
Lassan megnyithatjunk a topicon belül az Audis feleségek klubját. Férjecském is ott nyomja az ipart, úúútálom a kiküldetéseket, na meg az ügyeletet. Azért ha összességében nézem, nem rossz az Audi. Amennyire tiltakoztam ellene, megvannak a multik előnyei is.
Rusnya!
Üdv. köztünk!
Sajnálom a vetéléseket, borzasztó lehetett. Én is vesztettem, egyet 8 hetesen, egyet 11 hetesen. Ezek azért nem olyanok, mint 21 hetesen megszülni. Ne csüggedj, jön majd az a poronty! Lucikával végig remegtem a terhességet, nyíltam már a 19. héten, hála a jó Istennek a 37. hétig kihúztam. Biztos sikerülni fog!
Merre laktok Adyvárosban?
Évi
dunyi77

Sziasztok lányok!

Aaaaaannyira csúf az idő! Mondhatnám olyan rusnya!!

Most beigérte a dokibácsi,hogyha meglesz a babácska akkor a 15 héten fog egy Singer varrógépet és összevarr!!!!!
Ebben nagyon bízom!
Bogi!
Küldöm az adatokat!
Barbara:1989.05.20 Bianka:1990.11.18
Anno a Likár dr-nál születtek, és Adyvárosban lakunk. Névnapok: Barbi: Dec.4. Bianka: Okt.25

Évi! a Kodály Zoltán utcában lakunk!

Megnéztem a táblicskut és mit látok???????

Én vagyok a legöregebb??? JAJJJJJJ!!!
rusnya

Rusnya!
Nem is Te, és nem is a legöregebb Kép
Fanniflóra lekörözött, de Ti most vagytok nőiségetek teljében.
Nem biztos ám, hogy a huszonéveseknek a legjobb Kép

Lányok!
Olyan jó, hogy megpróbáltok segíteni egymásnak, hogy kijussatok ide.
Ez olyan megható.
És az is, hogy azt hittem majd a kutya sem akar Gybarátra kijönni, de úgy látszik tévedtem.
A barátosnőim kijönnek Kép

Rusnya!
Beteszem a táblába az adataidat, köszi.

Márti!
Azért jó lenne, ha tudnál jönni. Örülnék Nektek!

KépKép

KépKép
farkasbogi

ezt nézzétek:

Kacca Ewing

Kép

Ki tudja mi van a Kacca fején?

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

A többi kép itt van:

Egy egész Ewing család Kép

http://jaksy.different.hu

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Szia Rusnya!
Az összevarrás biztos segíteni fog. Engem 23 hetesen varrtak össze és a babóca a 40. hétig húzta, úgy, hogy a 36. héten kiszette a varratot. Jó gyerekgyártást!

Az idő engem is teljesen kiborít. A gyerek folyamatosan nyüszög, bármit csinálok vele. Legszivesebben én is mellé feküdnék nyüszögni. Kép
Mikor legelőszőr beszélt nekem a védőnő a szoptatásról, meg hogy mennyire fontos és csak is ez a jó, akkor én is kiakadtam. Főleg mert anyukám, engem és az öcsémet is "csak" 3 hónapig szoptatott és nekem az elejétől hordtak plusz tejet. Ahhoz képest jól húzzom, Zsezse 4 hónapos lesz 13-án.

Az én párom is audis. Bár ő nem jár külföldre, de reggel 6-tól fél 4-ig dolgozik, igy mikor hazajön elég fáradt szokott lenni. A gyerekkel képes csak beszélgetni. Én meg várhatok a soromra. Kép

Piros
Hogy haladtok a gyógyulással?

Még a szülés témához. Lehet, hogy ezért most ferde szemmel néztek rám, de szerintem olyan hülyeség, hogy a gyerek az első perctől ott van végig az emberrel. Legalább annyi időt adhatnának, amig az ember kialussza magát. Van egy egész élet arra, hogy összeszokjunk, nem az első 5 napban kell az egész életünket megtervezni és megbeszélni.

Megyek megnézem mit hozott a Mikulás és eszek egykis boldogsághormont, hogy mire Zsezse felkel én legyek a környéken a legboldogabb. Kép

Kép
sorsoly

Szia Bogi!

Én bilire tippelnék. De lehet, hogy nem.

Orsi

Kép
sorsoly

Szebb napot mindenkinek!

Évi, úgy lenne jó, ha ide tudnál értünk jönni. Fehérvári u. 152., egy sárga társasház. Ez a régi főút, ami le lett zárva. Megadom a telszámomat is, a biztonság kedvéért:70/541-3131 azt nem tudom mikor gyere, Bogi azt írta, hogy 4-től vár minket. Zita 5 körül eszik, én tudok vinni neki kaját, nem tudom Te szoptatsz-e, igazodunk Hozzátok. Bébihordozót term. viszek.

Na ja, én is gondoltam már az "Audis feleségek topicjára". Én csak akkor utálom az Audit, amikor 1-2 nappal a kiküldetés előtt tudom meg, hogy mennie kell. A Ti férjeitek merre dolgoznak? Lehet, hogy ismerik is egymást. Kép Az enyém gépészmérnök, minőségbiztosító a motorgyártáson. Asszem jól írtam. Kép
Ja, és jövőre mehetünk az audis Mikuláshoz! KépKépKépKépKépKépKépKép

Bogi,
én hiába szültem "rendesen", mégsem tudtam átélni, hogy mekkora csoda egy gyermek születése. Amikor már a tolófájások voltak, és nem fájt annyira, akkor sem éreztem, éppen hol jár a babám. Mondták, hogy már látják a fejét, aztán már kint volt a feje és vártuk a köv. fájást hogy teljesen kibújjon; és nem éreztem hogy ott van a hüvelyemben. Kb. 3 hétnek kellett eltelnie, hogy a fotókat nézegetve meghatódjak, hogy ez tényleg egy hatalmas nagy csoda (volt tőlem megszülniKép, na jó, csak vicc volt Kép). Amikor meg olyanokat olvasok, hogy egy nő életében a legnagyobb orgazmus, amikor megszüli a gyerekét... Hát ezen totál ki tudok akadni. Biztos pasi találta ezt is ki!

Tünd
Vendég

szióka lányok!!

Kórház téma: Mikor én a lányokat szültem, 89-90-ben akkor úgy volt,hogy középen volt a babaszoba. Az volt az,amlyik mindkét oldalt üveges.Mellette 2 oldalról pedig a mamaszoba.
4-4 mamaágy a két kórteremben és középen a 8 babaágy. Hát ez sem volt jobb,mint a mostani elmélet. Egyetértek Sorsollyal. Kellene egy kis pihenő idő. Persze azt is aláírom,hogy nagyon jó érzés magad mellett tudni a picit.
De én pl. a nagyobbikkal 18 órát vajúdtam,és a végén vácummal született meg. Szóval még az is fájt hogy élek,nem tudtam az első 2 napban felhőtlenül örülni.De utána minden rendben ment.
Szoptatás: Mindkét gyermekemet 3 hónapig tudtam csak szoptatni.De mindegyik életvidám( néha szemtelen) kamasz lett!!! Semmiben sem különböznek azoktól akik sokáig anyatejesek voltak. 4-5 ös tanulók!!! Bár a kicsinek rugdalni kell a seggét,mert egy kicsit lusti.
A nagyobbik lányom a Szent-Györgyi gimiben harmadikos,(11-es,mert ők igy mondják)és szeretne tovább menni fősulira.
A kisebbik pedig a példámat követve az egészségügyet választotta.
Szóval no para!

Farkasbogi!!!

Töröm a fejem,de nem jövök rá!!! Előszörbilinek néztem,de ahhoz túl nagy a lukja. Feladom!!! Megoldás????

Puszika:Emőke
rusnya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?