Hello, itt vagyok.
Persze most is megy a műsor.... de tegnap tízkor már alvás volt. Ilyen is van. De szerintem lassan kidől, már hulla fáradt. Hopp, most elhallgatott!!!
Hopp, most újra is kezdte...
Így van ez.
Mindenesetre édes bogárkák. Egyre többet nézelődnek, mosolyognak, nevetnek és dumálnak. Jaj, nagyon édik. Ma itt volt az Alíz, aki fotósuliba jár, és csinált róluk egy tekercs - ahogy ő fogalmazott - nem emlékképet, hanem művészképet. Fekete fehérek lesznek, meglátjuk. Kíváncsi vagyok.
Jövő héten kapunk oltást, megveszem az újat, csak egyszer szúrnak.
Ki a Szili?
Örülök, hogy jobban vagytok csajok!!! Petyus is jól van?
Én most nem vagyok túl jól, nem tudom miért
(hangulatilag) Biztos az idő. Még, jó, hogy szinte minden nap jön valaki látogatni... legalább is ezen a héten.
Pussykám
Hogy döntöttél? Hétvége, vagy jövő hét? Várlak titeket nagyon! Have fun holnap az Esztinél!!! Ja, olvastam a Kismamában, hogy Vajkitól búcsút veszünK
Szomorú lettem... Most honnan tudom, hogy a Bali hol tart? Szörnyű, hogy ilyen ritkán talizunk
Köszi a fütyis és puncis válaszokat. Jaj, erről jut eszembe, jókat szoktam röhögni a nappaliban, mikor a Bazsa bent van a gyerekenél. Pl. egyszer Panci tisztába tételekor, hallom, hogy mondja a lánynak, hogy "akkor most puncológiai törlés következik"
, vagy a Zsombinak magyaráz, hogy "tudod fiam, te sokkal okosabb vagy mint én, vagy anya, mert neked jóval több agysejted van még..." És még sok ilyen. Olyan édesek
Edó, szupi lesz a ház!!! Majd megyünk oda is
!
Serif, ez a Hanci nem semmi. Nagyon cuki ez a mostani kép is!!! Ha Pancira nézek, ahogy emelgeti a fejét az ágyában, mindig rátok gondolok. Vajon ő mikor fog állni
??? Ülni tud már?
Na megyek, dobok még képet.
Pusszancs