Sziasztok!
Mostanában sokszor még olvasni sincs erőm, nemhogy írni.
A receptek nagyon jók, a házikó nagyon tetszik.
Majd talán megpróbálkozom vele én is.
Rakok fel nektek egy egyszerű muffin receptet. Ezt még a fiúkkal együtt is el tudom készíteni.
Muffin:
15 dkg margarin
20 dkg kristálycukor
2 tojás
8 evőkanál tej (kimértem, nekem 1 dl)
1 pohár joghurt (gyümölcsös vagy natúr)
30 dkg liszt
1 csapott kiskanál szódabikarbóna vagy sütőpor
aszalt gyümölcsök, mazsola, dió, vagy mák, vagy gumicukor, vagy ami eszedbe jut, pl. csoki
A margarint a cukorral kikeverjük. A tojásokat, a joghurtot és a tejet hozzáadjuk. A lisztet a szódabikarbónával és a kockára vágott gyümölccsel, stb, összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk. 170 C-on 25-28 perc!
Keddtől megint nem voltunk bölcsiben. Zolinak a füle fájt hétfőn, azóta nem. Apjukkal voltak itthon 2 napig, mivel ő is beteg volt. Így én tudtam dolgozni. Most így félév előtt kellett jegy. Még jó, hogy "csak" féllálásban vagyok. Már így is nagyon sok órám maradt el.
Tegnap anyósnál voltak a gyerekek, gyorsan be is vásároltam egyedül.
Elképzeltem mi is úgy nézhetünk ki, mint Kláráék.
Ráadásul most jobban kell vigyáznom, mert tele a bolt mikulással. Tavaly a Corában csak azt vettük észre, hogy tiszta csoki a Viki.
Gyorsan tettünk a kosárba még belőle, hogy legyen vonalkód, erre azt is megszerezte.
Csak csomagolás darabokat adtunk a pénztárosnak.
Ma megyünk a suliba télapózni, jövő héten apáékhoz.
Klarissza, majd személyesen elmondod mi történt.
Nekünk nagy szerencsénk van a gondozónénikkel.
Januártól teljes állásban lehet dolgozni GYES mellett. Akkor mit mondanak majd a bölcsiben/oviban? Nekem ugye nem olyan a beosztásom, hogy délben el tudjam vinni őket, hiába vagyok félállásban. Ezért mi később megyünk reggel, és uzsonna után megyünk haza. Ráadásul több órám is lenne.
Pramprampram!
Üdv itt a fórumon.
Gratulálok a hármasikrekhez.
Képet rakj majd fel róluk.
Nekem kettes ikreim vannak, és októberben voltak 3 évesek.
Sajnos nem tudok játszóházat az Ikea környékén. De ha tudsz autóval menni velük, akkor a XV. kerületben van a Kanga klub. Egy régi bölcsi helyén, minden hétköznap de.
Ha szeretnél ikresekkel beszélni, nézz majd át a Gyermeknevelés-Ikrek ill. Ikrek 2 éves kor fölött topikokba is. Ott vannak a kerületből is, ráadásul hármasikresek.
De írj majd ide is, ha van egy kis időd.
Hát most jó sokat írtam.
Most megyek, mielőtt szétszedik a lakást.
Eri