Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok megint, tegnap elképesztő napunk volt, reggel fél 9-kor indultunk, és este negyed 10-kor értünk haza. Az uram lábában megtalálták a töréstKép. Ez nem jó hír, de most már legalább tudjuk, mi van. A sebésszel még nem tudtunk beszélni, értekezik meg operál.

Akupunktúra: oda is csak délután jutottam el, kismillióan voltak. A dokinő nem volt különösebben elégedett a -1 kg-mal (tegnap reggelre stagnált a súlyom, ezért azt kérte, hogy most hétfőig csak joghurtot vacsizzak, azt is legkésőbb 5 fél 6 körül. Végülis menni fog szerintem, mert éhes nem vagyok. Mostanra egyébként -1,6 kg van. Ha holnapra megvan a -2 kg, az azt jelenti, hogy heti -2 kg. Ha minden héten megvan a 2, akkor -8 lesz a vége. Mondjuk -10-et szerettem volna, de a 8 se rossz. Remélem, menni fog azért a 10.

Ildi! nekem is vannak előítéleteim a kínai cuccokkal, de ez most már kezd oszlani, mert sokszor a rendes boltban is kínait kapsz, csak rendes áron. A szerelőasztal különben nem volt kínai, ha jól emlékszem, spanyol gyártmány. Összességében nem gagyibb szerintem ez a bolt se, mint bármelyik másik. Mondjuk a corás szerelősztalban több mütyür van így első ránézésre, mint Miksáéban. A mienk viszont kerekeken gurul, az elég jó benne. Szerintem egy látogatást megér az a bolt. Egyébként tegnap vettem Miksának a Mammutban egy falapcskákból összerakható bababútort a Tápipiknek (pont az ő méretükKép), 420 Ft volt és kínai gyártmány. Még az este összeraktuk, nagyon aranyos. Lehet festeni, ragasztani, ha valaki azt szeretné. És nemcsak bútor van, hanem autók meg mindenféle formák, csak már nem nagyon bírtam megnézni, mert a kölök állandóan szökött a mozgólépcspk felé.

Márti! Csatlakozom az előttem szólókhoz, tessék otthonra venni gépet! Sulinet nem játszik? Hiányoznál nekünk, ha nem lennélKép

Gabi! Majd fotózok matricát, de koszos az ablakomKép Ezek még tavalyiak, idén le vagyok maradva. De nyáron nem néztek ki rosszul az ablakonKép

Motiot! KocsiügyKép BarátKép Egy haverunknak Focusa van évek óta, nagyon szereti. Jó kis autó lesz!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot!

Tavaly karácsonyi képek, a kismotor, meg egy olyan, hogy Miksa mennyire óvatoskodik a fávalKép

Kép
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,

Csajok, köszi az ötleteket ajandek ügyben. En is valami ilyesmire gondoltam, a fat meg majd valahogy megoldjuk, nehogy lerantsa.

Gabi, köszi a leirast is, kehet, hogy en is megprobalkozom vele.

Marti, a kokuszos süti apa kedvence! Nem tudnal küldeni egy parat fenypostan? Ferjecskednek pedig jobbulast.

Ildi, te merre koszalsz? Mi volt az ügyvednel?

Szirom, ha -2 kg lenne egy heten, az nagyon jo lenne!! Huuu de irigyellek!! Na persze nem olyan irigy-irigy modon, hanem inkabb örülök neked!
Nem is kerdeztem, milyen etrenden vagy most? Mit nem szabad enned es miket kell? Tenyleg nem vagy ehes? Ez tök jo!!
Apat pedig sajnalom. Szegenyke, mar megint mehet a mütöbe, utanna meg mankozni? Nem valami jo dolog. Meg persze neked sem!

Hat a kocsit csajok nagyon megszivtuk, de mint irtam, igy talan valamennyire ki tudunk jönni a bajbol, ha megvesszük a Focust. Tegnap kiprobaltunk, nagyon jo kis auto. Persze egy szammal kisebb, mint a Nissan volt, de nem baj, most sajnos erre futja, ugyanis a jobarat miatt teljesen taccson vagyunk. Jo, hogy a berletetki tudjuk fizetni a lakasra. Na ez van, majd lesz jobb is. A kereskedö meg nagyon rendes volt, Mar csak azert is, mert a jobarat meg bunko volt es elmondtuk neki, hogy mennyiert vettük a kocsit, mifele hazugsagokkal köritve. Ö meg latta, hogy kis csalad, gyerekkel meg minden es gondolom megesett rajtunk a szive. Szoval megkapjuk a Focust teljes nagy szervizzel, tele tankkal, uj müszakival es zöldkartyaval, ingyenesen atiratja a nevünkre, rendszamot is csinaltat, 4 teli- 4 nyari gumit ad hozza es 3 ev garanciat. Szoval nagyon rendes volt a ficko, ma megyünk alairni az adasveteli szerzödest es akkor talan vege ennek a remalomnak.

Na megyek reggelizni Abival. Majd jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Itt vagyok, csak szomorú dolog történt a 2006.-os tavaszi babáknál, az egyik lánynak meghalt a babája.Kép
És most nem sok kedvem van írogatni, de majd jövök:

Ildikó
vas

Sziasztok!

Vagyok ám csak ingázom Apuci kórterme meg az iroda között. Állítólag jöhet haza, de holnapra még be van Neki írva egy injekció. Az új beteg már a folyosón vár az ágyára. Szóval nem tudom mi van vagy lesz.

Ildikó!

Mennyi idős terhes volt a Csaj? Jajj, csak ezt ne kelljen soha átélnem. Végig futott az agyamon egy ilyen trotúra. Meg azért imádkoztam egész terhesség alatt, hogy egészséges legyen. Bele haltam volna ha közlik Velem szülés után, hogy hát, kedve Anyuka sajnos ez meg ez a baja a Picinek. Biztos bele rokkantam volna. A Férjem meg bevallotta, hogy a szülés alatt meg az járt a fejében, hogy igaz azUH nem mutatott ki semmi eltérsét, de mi van ha pl. vak lesz v. süketnéma? Persze akkor is ugyan úgy imádtuk volna meg mindent megtettünk volna érte de mennyivel hátrányosabban indult volna el az életben. na, jó hagyjuk ezt a témát annyira rossz még beszélni is róla.
Ügyvéd téma?

Gabi!

Kókuszus süti recept holnap megy, nagyjából tudom csak fejből. Isteni finom, meg az a fajta süti ami napokig eláll dobozban. Pl. karácsonyra is szoktam sütni, ezt már előtte 2-3 nappal is meg lehet sütni meg ha 26-27-én jön Vki. teljesen friss még.

Szirom!

Miért nincsen Veled megelégedve Veled a Dokinő? Ilyen profi fogyizós Csajszival? 2 kg/hét kevés Neki? Mostanában Én is csak joghurtot vacsizom. Most jut eszmeb ha a Férjem meglátja, hogy 2 nap alatt megettem 1 tábla csokit hülyét kap az biszti.
Miksa édes a képeken.
Akkor most mi lesz a Pároddal? Új műtét? Én bisztosan rángógörcsöt kapnék.

Figyi, azt szeretném kérdezni, hogy az a zselé amit használtok új Kismiksa ellen mi a neve, ára, hány db van benne? Mindíg használod vagy csak a fogmzó képes napok környékén? Mennyire bisztonságos? Apuci nem panaszkodott még a használata ellen? Õ mit érez? Ha nem akarsz itt írni ird meg privát légyszi. Köszönöm előre is.

Motiot!

Tragikus amiket írtál. Basszus, marha bátos volt az ürge, hogy ilyet csinál. Persze most ég a pofája gondolom (égjen is), meg a bevsülete is Veletek szembe. Remélem akkor a bor meg a kolbi téma befejezve? Meg minden féle társalgás. Anyukádékat is tájékoztasd majd erről.
Hogy érzed Magad? Közérzeted?

Csajok, itt akkora hó van mint a csuda. Nálatok? Motiot, nálatok nincs még hó? Pedig az ilyen idő általában nyugat felől szokott jönni.

Majd még jövök. Puszi.

Márti
mártus

Sziasztok!

Ildi, ez borzalmasKép. Én ezektől úgy kikészülök mindig, hogy nem is tudok hirtelen mit írni. Szegény lány és családja, iszonyúan sajnálom őket.

Márti! Nem velem nincs megelégedve a dokinő, hanem a fogyásommal. Tegnap még csak -1 kg volt, és ma sincs meg a 2, csak holnapra remélem. Megnézte a naplócskámat, hogy miket eszem, és azt mondta, hogy jól csinálom. Gondolom, nekem több kell, sosem fogytam könnyedén.

Az embernek biztosan kell 6 hetet gipszben feküdnie, de az MRI-képeket csak holnap este fogja meglátni a doktor, akkor derül ki, hogy lesz műtét vagy nem. Én se vagyok boldog, elhiheted, meg persze ő sem. Már 9 hete szív szegény.

A gyógyszerről írok privit, oksa?

Hó nálunk is van valamennyi, de tegnap bent Pesten tök száraz, szürke aszfalt volt mindenütt.

Gabi! Csináltam képeket tavalyi matricákról, mingyá kicsinyítek.
Kép
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Ildikó,
ez nagyon szörnyű Kép Picit beleolvastam a topicba, annyit láttam, hogy megindult a szülés a lánynál, de bizony nagyon korán jött a baba Kép Borzasztó lehet most neki, nem is tudok mit írni... Kép

Márti,
itt eseget a hó, de elég gyosan olvad is, inkább csak lucskos. Nem is tudtunk ma szánkózni Kép Amúgy egész délelőtt lent voltunk Zsoltikával, jól lefáradt a nagy sétában, gondolom most jó nagyot alszik majd Kép

Szirom,
nagyon szépek a munkáid! A fogyi pedig nagyon jól megy szerintem! Úgyhogy csak így tovább! Te érzel-e valamit, pl. a ruháid alapján érzed, hogy karcsúsodtál?
Aranyos nagyon Miksa a fánál, és látszik, hogy egy picit tényleg fenntartásai vannak Kép

Motiot,
ez nagyon jó, hogy ennyi extrával kapjátok meg az autót! Egy csomó pénzt jelent pl. a gumikészlet Kép Szóval úgy látszik, most nem fogtok rosszul járni Kép

Ma folytatom a munkámat, de reggel Apuci lefotózott, úgyhogy Márti kérésére Kép küldöm mindenkinek a képeket a nagy hasimmal Kép Oldalról nézve tényleg nagy Kép Na mindegy, írjatok véleményeket!

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Csak gyorsan. A drága utolsó Vőlegényem vmit. elállított a freemailnél, úgyhogy most nem tudok belépni az email címemmel. ha holnapra nem oldódik meg a probléma gyorsan csinálok egy másikat és oda kérném a Szirom levelét. Gabi Te is privát küldenéd a fotódat?

Márti
mártus

Márti,
igen, én már el is küldtem őket. Persze hogy mail-ben küldtem, nem raknám ki ide Kép Ha írsz új mail címet, küldöm oda is.

Gabi

pgaboka

Sziasztok,
Ildi, hat ez tenyleg szörnyü! Istenem, csak ne elje at az ember eszt soha az eletben. Összeszorul a szivem, ha arra gondolok, mennyire vartak az a kis csöppseget. Ne is beszeljünk ilyenekröl.

Szirom, nagyon szepek a kepek, en is csinalok majd karira. Hat a ferjedet nagyon sajnalom, tenyleg sokat sziv szegenyke. De egyszer majd csak vege lesz es meggyogyul! Fel a fejjel.

Gabi, mindjart nezem is a kepet, kivancsi vagyok nagyon, majd holnap megirom a velemenyem, jo?

Itt nem esik a ho, minden szürke, viszon ejjelre mondta havazast, meg olyan nagyon szürke az eg is, szerintem esni fog. A hideg meg van hozza, az biztos.

Vettem ma Abelnek egy tök jopofa kabatot,majd lefotozom benne. Olyan, mint egy kis maci.

Az autoval remelem most jol jarunk, a hapsival pedig soha többet nem allok szoba, kiveve azt az egy alkalmat, mikor a fejehez verem, hogy mit is csinalt velünk. Anyamek is igy gondoljak egyebkent.
Na megyek, mert vacsi van.
Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Gabi!

Megkaptam a képeket, hát én egyáltalán nem érzem tragikusnak a helyzetet. Szerintem csini vagy, és ha nekem lenne ekkora pocim, a seggem a földhöz verném örömömbenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok!

Csináltam gyorsan egy másik címet: h.marta73@freemail.hu

Ide kérném akkor Gabi fotóját és Szirom levélkéjét. Bocsika a keverésért.

Most megyek leadni a telefonom SIM kártyáját mert az közelkalmazotti szerz-es a Vodafonnal, és ha megszűnik a közalkm. munkaviszony megszűnik a szerz. is. Szerencsémre az ügyintéző Csaj talált Vkit. akinek csak a SIM kártya kell mert Neki van telefonja. Így csak új SIM-et kell vennem meg vmilyen csomagba kell belépnem.

Süti receptet majd írom napközben.

Sziromnak is gyönyörűek a képei.

Majd jövök napközben.

Márti
mártus

Szia!

Márti! Elküldtem az új címedre a levelet!

Most készülnöm kell, megyünk szúrásra. Az embernek lesz egy nyugodt délelőttje itthonKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
Gabi, szerintem is tök ok. vagy, a ocidra pedig csak a hasizmozast tudom mondani. Ha eddig nem hatott, csinalj meg többet! Ha eleg erös lesz a hasizmod, akkor visszaall az eredeti allapotba, tehat szep lapos es feszes lesz. Egyebkent tenyleg minden ok. Csini vagy nagyon, meg ügyes is, hogy igy lefogytal!

Szirom, kivancsi vagyok a fejlemenyekre kilo ügyben!

Majd meg jövök
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de nem sok kedvem volt netezni.
Márti, voltak a lánnyal problámák, de az utólsó eredményei mind jók lettek.Ezért is döbbentett le a hír mindenkit.Nem is szeretnék róla írni, ha nem gond.Engem nagyon megviselt.

Motiot, gratula az autóhoz, ha megleszKép
Kép
A "haver" meg bek@hatja!!!!!
Milyen haver az ilyen???

Gabi, szerintem sincs semmi gond az alakoddal.Sőt, a hasadon látszik, hogy kétoldalt kezd izmosodni(tök jó)Kép
Comb, popsi, semmi gáz.
Max. még egy kis karizom erősítést javasolnék.Bicepsz, tricepsz.
Meg a hasat folytatni.
Aztán olyan leszel, mint R.Réka.Kép
Arclemosótejről, tonikról, alapozókról majd írok később, de elfeküdtem a nyakam, és tök rossz itt ülni.
Nincs elfelejtve.

Szirom, remélem ma már megdícsér a nőciKép
Méghogy 2 kiló neki nem jó????
Tök jó az, hidd elKép
Ügyi vagy nagyonKép
Kép

Én is most roppant büszke vagyok, egy hét alatt csak 15 dekát híztam.Tehát a 22.hét betöltésével(mai nap) eddig kb.4 kiló a pluszomKép
64.15 voltam ma.
Leventével 70 kiló, Olival 72-73 voltam ilyenkorKépKépKépKépKép Kis tehénkeKép
Kép

Ma van a "melák" gyermekem 6. szülinapja.
Nem semmi, olyan hihitetlen, annyira gyorsan eltelt hat évKép

Most megyek, tényleg fáj a nyakam.
pusz
Ildikó
vas

Márti, nekem is írd le a süti receptet.
KösziKép
vas

Akkor most itt vagyok, csak azt hiszem rajtam kívül nincs itt senki más.

Süti recept:

Kókusz rúd:

40 dkg porcukor (én csak 30-35 dkg szoktam tenni), 2 egész tojás, 8 dkg margarin, 3 ev.k. méz, 1 k.k. fahéj. Ezeket keverőgéppel habosra kevered.
40 dkg finomliszt, 1,5 sütőpor, 4-4,5 dl tej, hozzá keverni az előző masszához.
Ez egy nagy adag lesz, tepsit is úgy válasszatok hozzá. 180-200 fokon sütni min fél óra, vastag a tésztája.
Csikmáz: 40 dkg kr.cukor (ebből kicsit kevesebbet szoktam), 5 ev.k. kakaópor, 30 dkg Ráma margarin, 9-10 ev.k. tej, 1-2 kanál rum (esetleg). Felolvasztod, nem forralod, nehogy keserű legyen a csoki.
A kihült sütit felkockázod, lehet kissebbekre is mert a csokiba forgatáskor úgyis kicsit megszívják magukat. Szóval akkor el is árultam, hogy bele kell forgatni a csokimázba majd a kókusz reszelékbe. Tálcán 1-2 óra alatt megszárad. Dobozba vele, és napokig friss, finom sütid van.
Karácsonyra pl. nagyon ideális a méz, fahéj összeállítás. És ezt már akár 22-én is megsüthetitek mert még 26-án is teljesen friss marad.
Csak arra vigyázzatok, hogy az éhes szájak nehogy rá járjanak, sajnos nagyon finom.

Férjem otthon van. Sikerült kölcsön kérnem az osztályról egy járókeretet. Kész kabaré, hogy mit rendeztek otthon a Gyerekkel vele. András húzza a keretet, az Apja tolja és így közlekednek a lakásba.
Tegnap basszus kellett sütnöm egy 3. sütit is mert nem sikerült a zserbóm. Ja, ma lesz egy kis búcsúztatóm, ahhoz. Ezt a kókuszosat sütöttem, meg pávaszemet. Tök ideg voltam, hogynem sikerült, tegnap is estig a konyhában bűvészkedtem, a Család meg a nappaliban.

Ildikó!

Tudom ám, hogy Levente ma 6 éves. Fel van írva a naptáramba. Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neki. Jó egészséget, boldogságot, sok szép ajándékot.

Gabi!

Jöhetne az a fotó, aztán Én is okoskodhatnék egíy kicsit.

Motiot!

El is felejtettem írni, hogy Mi is eredetileg Focust akartunk venni. Annyira bele volt/van szerelmesedve a Férjem.

Most megyek egy kis munkát még befejezni. Olyan hihetetlen az egész. Most kezd el úgy fájni a szívem az egészért. Na mindegy jó lesz a másik is. Hozzátok meg próbálok majd minnél előbb vissza térni, csak ne feljtsetek el. Ha pár hét v. hónap múlva újra bejelentkezem, nehogy az legyen: Kicsoda? Milyen Márti? Ki ez a Csaj?

Na puszi, majd jövök.

Márti
mártus

Márti!

Képek mentek, majd jövök még bővebben, de szétszed a gyermekem Kép

Leventének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Pussz,
Gabi

pgaboka

Leventenek nagyon sok boldog szülinapot, sok ajandekot es nagyon sok egeszseget kivanunk mi is Abellel!!!
Mar 6 eves? Ilyen nagy fiu mar? El sem tudom hinni, hogy Abel is lesz nemsokara ekkora.

Egesz nap esik itt a ho. Tegnap telefonaltam anyuekkal, mondtak, hogy otthon total kaosz van, csuszos havas utak sok balesettel. Itt azert fel vannak keszülve az ilyesmire.

Mi is örülünk a Focusnak, csak mar megkapnank! Persze meg a szerviz meg az atiratas meg minden hatravan, ezert nem hivott meg a kerskedö, de szerintem het elejen meglesz!

Marti, hat tenyleg nem jo, hogy nem fogsz jönni mostanaban! Igyekezz gep közelbe kerülni, kerj karacsonyra egyet otthonra!!!! Lecci!!!

Szirom, hogy allsz? Kivancsiak vagyunk, mit mond a dokinö!

Na mentem, lehet, hogy elmegyünk setalni, most eppen szikrazoan süt a nap es feher minden. Ezt ugy imadom!

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hellóka!!!!

köszi mindenkinek Levbébi szülinapi üdvözletét
Kép

Bár buli az nem lesz, majd csak hétfőn a mc'd-.ba Pesten.
Meg kap egy szurit is az nap(6 éves kötelező)
Kép

Márti, még jössz hétfőn délelőtt is, ugye???
Akkor búcsúzzunk el?????
Kép

De jó, Motiot, hogy esik nálatok a hó!
Itt már olvad, ami eddig leesett.

Pusz
ildikó
vas

Sziasztok!

Itt vagyok megint Kép Ma nagyon elment a délelőttünk, nem is tudom, mit csináltunk... Aztán lementünk, hogy elvigyük az üres flakonokat a kukába Kép Nincs messze, de Zsoltika minden pocsolyánál megállt, mindig hátrafelé akart menni, ahelyett, hogy előre mentünk volna... Így aztán a postára már el sem jutottunk, pedig oda is kellett volna menni, de mivel másfél órát császkáltunk, és elég kellemetlen, nyirkos hideg van, én már nem bírtam, és hazajöttünk Kép

Itthon meg ebédfőzés, de valami istenit készítettem Kép Ez olyan kaja, hogy burgonyát főztem héjában, amikor már kézzel fogható volt, akkor megpucoltam, és vizszintesen 3ba vágtam. A legalsóra tettem egy szelet karaván sajtot, a középsőre pedig mozarellát Kép Rá a teteje, és egy szelet baconnel körbetekertem. Fogfájóval megtűztem, 10 krumplit gyártottam le így, és kivajazott jénaiba raktam. Megsóztam, borsoztam, és kakukkfüvet szórtam rá, 220 fokos sütőbe be, negyedórát kellett már csak sütni. Fejessalátával hamiztam Kép Zsoltikának is nagyon ízlett!!!

Köszönöm mindenkinek a véleményeket Kép Jólesett nagyon, amiket írtatok, bár én azért rosszabbnak látom a helyzetet Kép

Ildikó,
örülök, hogy ma már vagy Kép Igen, tényleg kezd izmosodni a pocak, a köldök körül azonban még ott a zsírpárna (ez nem látszik a fotón, mármint a bőröm, mert ott csúnya is nagyon).

Hétfői buli biztosan nagyon jó lesz Leventének. Hányan lesznek haverok? Vagy az ovis csoporttal mentek?

Az oltásról akartam írni még: nem vészmadár akarok lenni Kép De ugye a buli után kapja Levente? Az egyik ismerősünk kislánya is épp a minap kapta meg a 6 éves szurit, és nagggyon fájt tőle a karja Kép Aztán be is lázasodott (igaz, csak másnapra). Szóval csak ezért is kérdezem.

Motiot,
hajrá autó!!! Hó és szikrázó napsütés Kép Ilyet kérek én is Kép

Mártus,
bulizunk, bulizunk? Kép Tényleg, mikor vagy utoljára gépközelben? Biztos jó lesz ám az új hely is, az internetet pedig valahogy oldjátok meg, és akkor tudsz is jönni Kép
Képeket küldtem, ugye megkaptad?

Lányok, tegnap eszméletlen volt az aerobic Kép Ollllllyan izomlázam van, hogy csuda, főleg popsiban. Most nagyon sokat dolgoztunk súlyzóval, volt derékformálás is: jobbra-balra hajolgatni, súlyzóval a kézben, úgy, hogy egy síkban van a test. Na azt is érzem rendesen! Aztán comb, belső comb (súlyzóval ez is), popsi, szintén súlyzóval, aztán hasizom is persze. Ja, és karizom is rendesen, arra én is szeretnék gyúrni, hogy formásabb legyen Kép

Mennem kell, Zsoltika nyafizik. Sehogy nem bír elaludni... Kép

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Csak gyors leszek. Képzeljétek már hétfőn át is kell adnom az irodát. Régebbi kolléganőim jönnek ide. Így szerintem már csak reggel leszek egy picit és csend lesz körülöttem. Karácsonyra biztosan nem lesz gép még mert annak utána is kell járni hol, milyen, mennyiért. Apuci meg még elég béna szegénykém.

Gabi!

Háát, az én hasikám suerintem valamivel nagyobb v. ekkora. Nem is tudom. Ez már tényleg csak hasizom. én sem tudok mást hozzá fűzni hirtelen. Nagyon ügyi vagy. Jó kemény tornát csinálsz.

Szirom!

Hétfőn reggel Te is legyél gép előtt egy kicsit még. Jó?

Motiot!

Te, pedig ne parázz a súlyod miatt. Erősödj elöbb lelkileg és csak utána.

Na most megyek haza a Családomhoz. Most lett vége a búcsúztatómnak. Háát, a szempilla festékem látta a kárát. Annyi gondolat kavarog bennem. Ez volt életem első munkahelye. Annyi emlék köt ide.

Na most tényleg húzok mert még elsírom Magamat.

Márti
mártus

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most, de akupunktúra után még muszáj volt elmenni vásárolni az Auchanba, namost az Miksával nem megy gyorsan, ráadásul baromira sok mindenből ki voltunk fogyva. Jó későn értünk haza, aztán kaja, aztán magára borított egy pohár vizet, úgyhogy újra öltözés, majd mikor letettem, jött a kaksi, újra pelusozás...Kép

Ildi! Leventének mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép

Nem volt még meg a 2 kiló, mondomKép

Márti! Persze, igyekszem lenni, de gyere koránKép Megint megyünk szúratni, meg asszem ügyintézünk is. Olyan szar, hogy nem leszelKép De tényleg csak egy darabig legyen így, jó?Kép

Naszóval ma a dokinő nem volt se elégedett, se elégedetlen, csak megszúrta a füleimet, oszt készKép Illetve hát mondta, hogy csak joghurtot vacsizzak és azt is korán, de ezt már szerdán megbeszéltük. Egyébként a szombati méréshez képest -1,70 kg. Holnapra lesz meg a 2. De érdekes, mert eléggé érzem a ruháimon, és végülis látszik is. Az uram is azt mondja. Máskor ennyi kiló még meg se kottyan se látványban, se érzésben.

Lányok, ha valakinek kislányajándék kell karira, 3590-ért akkora babaházat vettek a tesóm kislányának az Auchanban, hogy alig fért be a csomagtartóba. Vannak hozzá bútorok, egy egész család, tehát a lakók, meg fa meg kutya, ilyesmi.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, jó nagy a pangásKép Jelentem, -2,1 kg-nál tartok, szóval átléptem a 2 kilótKép

Egyébként szar napunk van, pedig azt hittem, hogy jó lesz. Nem kell mennünk sehová, ez már klasszul hangzott, 9-ig aludtunk, ez is, jót mutatott a mérleg, ez is, de aztán Miksa blehúzott. Eltört ma egy bögrét, egy tölcsért, és kiborított két pohár vizet. Mindet véletlenül, illetve inkább figyelmetlenül. Óriási hiszti egy volt, kisebb pedig több is, folyamatosan nyüszített meg emmézett. Most alszik, meg az uram is.

Ebéd: megállapítottuk, hogy a csirkemell nem egy tarjaKép
Szóval most a családot is száraz húsokkal gyötröm, csak nekik bacont is tettem hozzá. Csirkemellszeletek vékonyra vágva, föltekerve egy szelet baconnal, só, bors. Az enyémben nem volt bacon, hanem zöldpaprika és hagyma. Az enyém kicsit jobb lett, de komolyanKép A zöldségek levet eresztettek, és nem volt olyan száraz. Naszóval ezek a kis gurigák mentek pici olíván a sütőbe, alufólia alatt. majd alufólia le, megpirít. Nekem saláta volt, fiúknak sült krumpli. Ezt a kaját egyébként tényleg csak fogyizóknak ajánlom, vagy olyannak, akinek más az ízláse, mint a miénk, mert nálunk ez nem üti meg a mércétKép Ízre különben jó volt, de hol van a kacsasülttől...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Szirom, gratulalok a -2,1 kg-hoz. Vasarnap reggelre pedig meg több lesz. A kaja jol hangzik, en szeretem a szaraz husikat, föleg apa van oda a pulykamellert, mondjuk akkor en is inkabb tarja parti vagyok. Mi sültcsirket ettünk delutan, fincsi volt nagyon.
Holnap pedig tenger gyümölcseis spagettit csinalok.

Kepzeljetek, azt hittem, hogy kezdek rendbe jönni, de nem. Ma reggelre 3 ( azaz harom ) uj herpesz lett a szamon, a felsö ajkamon, szepen aranyosan elosztva, hogy mindenhova jusson, egyik nagyobb, mint a masik. Na most barmelyik cicababa megirigyelne, hogy milyen szep csumpi szam van, nem is kell bele szilikon! Na viccet felreteve, a hangulatom ettöl a beka feneke alatt, mert lüktet, csip, eg meg minden, nem puszilhatom sem apat sem Abelt, enni inni nagyon rossz igy, szoval teljes kaosz. Mindegy, legalabb nem eszek annyit. Ez is valami. De szerintem ez nem jön csak ugy minden nelkül, biztosan van valami oka a dolognak. Most mult el az also ajkamon kettö, erre kijön harom fönt. Most mar tenyleg kene kernem egy teljes kivizsgalast.

Gabi, a krumpli is nagyon jol hangzik, majd lehet, hogy sütök ilyet en is, biztos apanak meg Abinak is izlene. Hajra hasizom!!

Marti, remelem azert hamar tudsz netet szerezni. Az uj helyen nem lehet valahogy megdumalni, hogy esetleg kell a munkadhoz? Nagyon hianyoznal!!

Ildi, szegeny Levi az oltas miatt! Abel is kap meg karacsony elött egyet, kari utan meg meg egyet. Remelem azert atveszelitek minden gond nelkül. A buli meg biztos jo lesz.

Ma este egyedül vagyok, mert apa buliba megy a kosarasokkal, karacsonyi összejövetel lesz, minden evben csinalnak. Remelem nem tölti tul magat, mint tavaly, mert akkor nagyon merges leszek. De nekem jol jön egy kis nyugi, asszem bevagodok a fürdökadba egy jo könyvvel, talan az dob egy kicsit a hangulatomon.

Na megyek, mert hallom fönt all a bal, Abel almos, mert megint nem aludt delutan. Adok neki valami kajat es lehet, hogy lerakom fürcsi utan. Bar meg eleg koran van, akkor meg reggel kel korabban.

Na pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én már vagyok ám, csak most Apát gyorsan be protezsálom egy kontrollra. Aztán majd írok bővebben.

Nem tudom meddig lesz gépem, mert ma már jönnek szétkapni a szobát.

Márti
mártus

Sziasztok!

Írok gyorsan néhány sort, mert ma megint muszáj mennünk a városba, és lassan keltenem is kell Miksát. Ma csak ketten megyünk, nagy menet lesz.

Márti! Szóval akkor csak karácsonyig búcsúzol, ugyi?Kép És ha netközelbe akadsz valahol, akkor bejelentkezel persze? Remélem, még írsz, míg itt vagyok, de ha nem beszélnénk, akkor minden szépet és jót az ünnepekre és mindenkorra egyaránt! Hiányozni fogsz nekünk nagyonKép Priviben elküldtem neked a telószámomat.

Márti! Én nemtom mi ez veled, de tényleg pihenned kellene. Meg szerinem te is állandó nyomás alatt vagy, nem? Én is ettől merülök ki.
Apa milyen kosarasokkal ment el? Õ is kosaras? Én valahogy nem emlékszem, hogy írtál-e errőlKép

Ildi! Gyere már, ne izéljKép

Gabi! Azt a krumplit, ha lejár a kúrám, megcsinálom bizistenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Tök gyors leszek, mert mindjárt viszem Leventét oltásra, délután meg korán megyünk be Pestre anyu van itt , őt kísérjük be, meg ma lesz a szülinapi bulija is Leventének.
Úgyhogy Márti, amikor tudsz , akkor tényleg gyere.A gépet meg sírd ki apucitól.
Én ma már biztos nem tudok jönni délelőtt, meg délután sem.
Tehát akkor egyben kívánok Andrásnak boldog névnapotKép

Télapóra sok csokoládétKép
Boldog karácsonyt az egész családodnakKép
Aztán boldog szülinapot AndrásnakKép
És boldog új évetKépKép

Remélem semmit sem hagytam kiKépKépKépKép
Puszi, jók legyetek, aztán minél hamarabb várunk visszaKép

Ildikó
vas

Szirom, jövök majd, nem "izélek"KépKépKép
NyugikaKépKépKép
vas

Csajok!

Vagyok ám.

Szirom!

Köszi tel. számot majd leírom. Én nem tudok most adni mert le kellett adnom az Enyémet. Majd lesz új azt Én is megadom.
De tök jó ötlet, Ti is esetleg (Ildikó, Gabi) meg írhatnátok. Motiot ha nem haragszol Téged nem hívnálak olyan sűrűn.

A Férjem azt kérdezi, hogy milyen előfizetést vettetek a nethez?

Ildikó!

Nagyon vigyáz az összes Legényre otthon (meg tul.képpen Mindenkinek csak Legényekre kell vigyáznia). Jó kis Csapat, mi? Végre Ildikó fog majd kilógni a sorból.

Motiot!

Na, Apuci hazatalált éjszaka? Képzeld/jétek egy ismerősünk járt úgy egyszer, hogy úgy berugott, hogy a szomszéd lépcsőházba ment be, felment az emeletükre, meg az ajtót is jól kiválasztotta. Bedugta a kulcsot a zárba de persze nem ment be Neki. Erre elkezdett a lépcsőházba ordibálni, hogy Te büd*s kur*a, tuttam, hogy szeretőd van, de most lebuksz, meg ilyeneket. Erre kinyitotta végre egy halálra szeppent nő az ajtót és akkor jött rá a pali, hogy nem is a saját lakásuk ajtajában van.

Gabi!

Apucinak megmutattam gyorsan a képeket és Õ is azt mondja, hogy ez már nem fogyókúra, hanem torna kategória csak. Ezt persze már kiveséztük Nálad nem is szaporítom nagyon a szót ez ügyben. Te is vigyázz a családra. Ha tudod megathatnád a tel számodat és ha lesz mejad Én is az enyémet. Aztán ha te is baba témás leszel azonnal telefon. Persze ha addig nem leszek net közelben.

11-ig még többször benézek, hogy itt vagytok-e?

Márti
mártus

Még én gyorsan, de már megyek isKép
Márti, átküldtem a tel.számot az új mailcímedre.
Puszi
vas

Mi is rohanunk, csak annyi még, hogy -2,5 kgKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Márti,
én is küldöm rögtön a telefonszámom, remélem még megkapod! Minden jót kívánok arra a rövid (!) időre, amíg nem találkozunk itt a neten megint Kép Tessék minél előbb jönni, mert nélküled nem teljes a csapat! Vigyázzatok magatokra!

Húha, Apuci is látta a fotóimat? Kép Oké, én is úgy gondolom, hogy most már csak tornázni, tornázni, tornázni kell Kép Köszi még egyszer!

Nekünk chello előfizetésünk van, ez elég drága Kép De 24 órás Kép A férjemnek kell a munkájához, szóval ez nálunk valahogy alap. Mivel a tévé előfizetésünk is upc-s és a telefonunk is, ez így együtt már nem is olyan vészes (csomagban van).

Az az igazság, hogy nem is nagyon tudom, milyen előfizetést lenne érdemes vennetek, de mindjárt megkérdezem Apát Kép

Szirom,
nagy-nagy gratula a 2,5 kilóhoz! Hiszen ez szuper!!! Hadd kérdezzem meg, tényleg nem vagy éhes? Kép És az emésztésed rendben van? Jól érzed magad úgy általában? A hsz-aid hangulata nagyon jó Kép Örülök, hogy ilyen jól megy a kúra! Hajrá tovább!

Motiot,
herpeszek Kép ez nagyon nem jó, elhiszem hogy eleged van. De hogy mitől lehetnek??? És hogy érezte magát Apa a bulin? Kép

Lányok, örülök, hogy tetszett mindenkinek a krumplis receptem Kép Tényleg fincsi ám! És nem is olyan sok kalória! Szirom, ha füstölt mozzarellát teszel bele, akkor "csak" 288 kcal egy darab, a recept közepes krumplit ír.

Na közben megtárgyaltuk Apával a netet. Szóval Márti, mi a chello light-ot tudjuk ajánlani így fejből Kép Ez jóval olcsóbb, egész napos, korlátlanul használhatod, ha van otthon upc. Meg is néztem, ennek a havidíja 5,990 Ft 2 év hűségnyilatkozattal. Hááááát... Ez sem valami olcsó Kép

Képzeljétek, szombaton voltam kezelésen (nyaki értágulat), és a foltom rondább, mint valaha! Kép Először is nagyon fájt a kezelés. A doktornő gyengébb energiát használt a lézerrel, de a fejet sokkal tovább nyomta a foltra, azt hittem belehalok! Kép Aztán mikor megláttam, akkor meg elájulni akartam! Remélem, eltűnnek ezek a ronda lila foltok, mert már egész szép volt a nyakam, erre tessék! Kép

Tegnap pedig kick-boxoltam, naggggyon jó volt! Már szuper jó koreográfiát csináltunk, nagyon élveztem Kép

Viszont nagyon úgy néz ki, hogy Zsoltika nem fog nappal aludni. Már tegnap sem aludt... És most sem fog, 1 órája próbál, de csak kiabál nekem, úgyhogy megyek is. Azt hiszem, kiengedem az ágyból, ha egyszer úgysem alszik...

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Hahóó!

Azt hittem, szétírjátok a topikot, mire hazaérünk!

Márti, most akkor végleg?Kép

Nálunk annyi, hogy a dokinő elégedett volt a -2,5 kg-val, ma husit kell ennem párolt zöldséggel, holnap gyümölcsnapot kell tartanom, holnapután meg joghurtnapot. Kíváncsi leszekKép De tök jól bírom, nem vagyok éhes, annyira, hogy a 800 kcal-át se szoktam megenni.

Miksa hazafelé elaludt a kocsiban, jó sokat is araszoltunk a dugóban a Moszkva tér környékén, így csak a 13.20-as komppal tudtunk bejönni. De a kölkec szokásától eltérően nem ébredt fel itthon, úgyhogy ültem még vele a járó motorú kocsiban majd 3/4 órát,hogy magától ébredjen. Így aludt 2 órát, és most aranyos. ma egyébként is jókedvűen kelt, pedig kelteni kellett, és egész jó hangulata volt. Hiszti nukuKép EddigKép És lekopogtamKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóóó!!!

Tegnap nem vettem ám észre Gabi hsz-át! Csak 3 perccel előttem írtad be, és amikor elküldtem, már nem néztem vissza.

Naszóval tényleg jól vagyok, -2,6 kg-nál tartok ma, de a gyümölcs és a joghurtnap biztosan dob egy nagyot majd. RemélemKép Egyébként nem annyira van jókedvem, csak próbálom a dolgokat a jó oldaláról nézni. Az uram eléggé el van keseredve, a gyerek eléggé hisztis, én meg eléggé fáradt vagyok. És éhes nem vagyok, de nem csattanok azért ki az energiától. És a 288 kcal az kicsit sok, mert egész nap ehetek 800-at, reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi együttKép

Ja, és ma 9-től nincs áram... fűtés, szivattyú, ilyesmi se akkor.(

Gabi! Még azt akartam mondani, hogy próbáld ne hagyni nem aludni Zsoltikát. Valakitől régebben olvastam, hogy nem kell a gyereknek aludnia, csak pihenjen, legyen az ágyban, lehet képeskönyvet nézegetni, vagy mesélni, csak maradjon a fenekén. Majd az oviban is kell aludnia, vagy muszáj lesz csendben feküdnie, ha jól tudom. Meg Zsoltika is késői fekvő, az így nagyon fárasztó lehet neki. Az unokahúgom 1 éves korától nem aludt, és most se alszik az oviban, és délután van egy óra, amikor csak bambul maga elé. De az istennek se aludna. Nem tanult meg pihenni valahogy.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
tegnap nem volt eröm irni, de most majd bepotolom.
Herpeszeim szepen mulnak, most eszegetek egy homeos keszitmenyt, ami az immunrendszert erösiti, sokkal jobban erzem magam. Tegnap voltam allergologusnal, jövö csütörtökön lesz verteszt meg börteszt, de mar most csovalta a fejet arra, hogy mondtam neki, hogy bepeneszesedtünk egy sarokban. Nem tudom mitöl, de kijött egy kis peneszfolt. Hat lehet, hogy ez kavar be az immunrendszeremnek, de rendesen. Majd meglatjuk. Aztan ha gaz van, akkor azonnal költözünk.

Szirom, asszem nem irtam meg, apa kosaras, igen. Mar jo reg csinalja, de most valahogy nem jo a csapat. Marmint baratilag sem, nincs összetartas meg ilyesmi es ezert mindig kikapnak mostanaban. A regi csapattal nagyon jol ment a dolog, mindig együtt voltak szabadidöben is, de most...
A buli jol sikerült, apa haromkor jött haza hajnalban, de nem volt "semmi baja".

A -2,6 kilo meg marha jo!!! Ha ma es holnap a gyümi meg a joghurt meg dob egyet rajta, akkor tuti nyerö vagy! Nagyon irigy irigy, de most inkabb nem is gondolok fogyokurara.

Gabi, szerintem is probald meg azert altatni Zsoltikat, hiszen meg szüksege van az alvasra. Nem lehet, hogy a foga jön esetleg, azert nem akar aludni? Es ha te is lefeküdnel vele? Akkor sem megy?

Megyek, csinalok magamnak spenotos-sajtos tesztat, most valahogy ugy megkivantam.

Ildi, te hol bujkalsz? Ha nincs Marti, akkor mar nem is irsz? Tessek jönni!!

Na leptem en is, mert ehes vagyok, ma meg nem ettem egy bananon es egy szelet parizeren kivül semmit. Nem voltam ehes.

Puszi
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!!!

Motiot, na, nem azért nem írtam, mert nincs MártiKép
Itt vagyok, most ébredtünk fel, annyira fáradt voltam, napok óta nem pihentem.S
Szombaton de. megint bennt voltam Pesten, párom dolgozott, mi addig vásárolgattunk Olivérrel.Vasárnap anyu jött, tegnap du. ment haza.
Ugye Levente tegnap szurit kapott,du. meg kísértük be anyut Pestre, ott is maradtunk, mert fél 6-kor meg volt a szülinapi buli.Egész jó lett. Van a mc'd. előtt egy angol busz, abban tartották.Kajáltak, tortáztak, valamit játszottak is állítólag, de amikor én bennt voltam csak rohangáltak, meg ordítottak.KépKép
3 perc alatt megfájdult a fejem.Aztán ajándékosztás volt, és negyed-fél 8 fele vége is lett.
Olivér bealudt a kocsiba hazafele, itthon félálomba belenyomtam egy üveg tápit, és aludt reggelig.

Ja, még voltam bennt a régi melóheylemen, bejelentettem a következő bébit.Hát a góré nme túlságosan volt elhalva tőle(m).Kicsit balhésan jöttem el, és szerintem még mindig haragszik(én is)Kép

Ma délelőtt meg Levente ült a gép előtt, de elhajtottam.
Meg különben is sz@r a gép, állandóan ledob megint az adsl kapcsolatról.Bezzeg, amikor Levente játszott, vele nem csináltaKép

Ügyvédnél minden rendben volt.Először ő is ír egy hivatolos levelet a biztosítónak, ha erre se lesz semmi, akkor lesz a per.
De eddig az ilyeneket mindig megnyerték.Kép

Szirom, nagyon ügyi vagy, csak így továbbKépKépKép
Holnaputánra meg is lesz a 4 kilóKép

Motiot, te meg csk vigyázz a herpeszeiddel, szedd csak az immunerősítőtKép

Gabi, én is csináltam hasonló krumplis kaját kb.2 hete, előtte megfőztem a krumplit (héjában), kiszedtem a belét , és megtöltöttem hagymás bacon-ös(elősütött) töltelékke.Aztán rá egy kis reszelt sajt, és be a sütőbe.
Fokhagymás tejföllel tök finiKép

Végre megcsináltam a kókuszgolyót is, kicsit érdekes lett, mert cukormentes keksszel és szőlőcukorral csináltam.
Szirom, a pogidat is megsütöttem, de abban meg a liszt felét cseréltem fel teljes kiőrlésűvé.
Így én is ettem bőven belőlükKép

Most megpróbálom elküldeni, de ha nem sikerül, akkor begörcsölökKép

Ildikó
vas

Persze, megint ledobott, így gyorsa elolvasás nélkül fel is raktam, nehoyg elszálljon az egészKép
Így bocs a hibákértKép
vas

Kép
Kép

Egy-két kép LeventérőlKép
vas

Sziasztok Csajok!

Zsoltika benáthásodott Kép Tegnap este még semmi baja nem volt! Aztán mikor elaludt, 20 perc múlva felébredt, és utána már alig kapott levegőt.

Mindannyiótoknak igaza van, tényleg szükség van ilyen korban még nappali alvásra. Én is így gondolom, nem is örülök, hogy esetleg elmarad... Ma szerencsére sikerült elszundítania, ez azért is fontos, mert pihenés nélkül nincs gyógyulás.

Motiot,
én mindig Zsoltika mellett vagyok egy darabig, amikor aludni megyünk Kép A karomat kell a pocakja alá csúsztatnom, úgy alszik el Kép Csak ki szoktam jönni, amikor hülyéskedik. Ha én is lefekszem (a minap fájt a fejem, és így próbáltam az altatást), akkor sincs siker, sajna nem érdekli, hogy anyu is pihen Kép

Herpeszek Kép De legalább múlnak!

Szirom,
na igen, az oviban alvás Kép Ott muszáj lesz valóban pihenni majd, bár én abban bízom, hogy a korábbi kelés (kb. 7-kor tutira keltenem kell majd Zsoltikát) és a sok gyerek, sok-sok inger majdcsak kifárasztja őt is.

A barátnőm kisfia volt nagyon nehezen alvós nappal. A legtöbbször nem is aludt (egyidős Zsoltikával). Most szeptemberben bölcsibe került, és minden gond nélkül elalszik ebéd után, de csak a bölcsiben! 7végén otthon nem nagyon akar szunyálni, van amikor sikerül neki Kép

Az is nagyon jó ötlet, amit írsz, hogy legalább pihenjen a gyerek napközben, ezt meg is valósítjuk Kép

Ildikó,
nem semmi gyerekhad Kép Jó lehet egy ilyen szülinap, bár valóban zajos. És hogyan készült a krumpli tölteléke, miből mennyi kell bele? Melóhely Kép Viszont örülök, hogy az ügyvédnél minden okés volt Kép

Megyek én is kajálni, amíg még alszik Zsoltika Kép

Jajj, tudom mit akartam még írni: Kép nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, a szopinak vége! Most már több nap eltelt úgy, hogy az egyetlen (esti) szopit nem kérte Zsoltika. Egyszerűen magától hagyja el, talán elfelejtette? Pedig a cicire mindennap kapok puszit Kép Én nem bánom, de egy kicsit szokatlan ez, már annyira hozzánknőtt a szopi. Annak viszont örülök, hogy - úgymond - ő döntött így, mert egy kicsit féltem, hogy nehéz lesz egyszer majd erről az esti cicizésről lebeszélni Kép

Jók legyetek,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!!!!

Gabi, az tök jó, hogy Zsoltika így leszokott a cicirőlKép
Nagyon örülhetsz neki, sokkal jobb így , mintha kínlódni kellett volna egy csomót.Én is különben ennek a híve vagyok.Úgyis elhagynak mindent a megfelelő időben.Éppen ezért nem is izgat Olivér cumizása sem.leventétől is elvettem 2,5 évesen a cumisüveget, aztán nem is kellett neki többet.A pelussal is vártam, mire teljesen megérett a szobatisztaságra.Az is 2,5 éves korára sikerült teljesenKép
Soha nem erőltettem semmit.
Szerintem Olivérnél sem fogom.Attól csak rosszabb lesz szerintem mindenKép

A krumpliba én olyan tölteléket tettem, hogy megpirítottam a hagymát, meg a bacon szalonnát, aztán ennyi.Arra egy kis reszelt sajt, és sütés.De csinálhatsz bele gombából, zzöldségekből, bármiből tölteléket.
Szerintem tök fini.

Zsoltika jobban van???

Muszáj mennem, Oli már megint nyivákol mellettemKép
majd jövökKép

Szirom, ma is mentetek?????Kép

ildikó
vas

Jo reggelt,
nagy nehezen en is kikecmeregtem az agybol. OLyan vagyok, mint akit fejbe vertek. Abel meg 3/4 8-kor itt tombolt rajtam. Olyan idö van itt most, hogy villanyt kell oltani, mert nem latok semmit.

Na megvolt a tegnap esti depiadag is, apa beszelt a kereskedövel es kiderült, hogy meg kevesebbet er az autonk, mint szamitottunk ra. Szoval most ott tartunk, hogy a "haverral" nem tapintatosan közöljük, hogy nem volt szep dolog, hanem elküldjük tudjatok hova, es nem beszelünk vele soha többet. Ilyen emberrel nincs több dolgunk. MOst ugy nez ki a helyzet, hogy több, mint egy millio forintnak megfelelö eurot buktunk eddig. Nem semmi. De probalunk tullenni az egeszen, mert ebbe beleörül az ember, ha allandoan ezen ragodik. Ez van es kesz. Majd lesz ez meg jobb is.
En mindig azt mondom, hogy Isten nem ver bottal, majd csak megkapja az emberke a bünteteset.

Tegnap utannaolvastam a neten, hogy milyen tüneteket okozhat a peneszallergia, mivel kijött egy kis folt a konyhaban meg a haloban. Hat pont olyanokat, amik nekem vannak. Fejfajas, izületi fajdalmak, csontfajdalmak, immunrendszer gyöngülese es fogekonysag a virusokra. Szoval szerintem tuti ez is bejatszik. Majd jövö csütörtökön meglatjuk.

Erre a szoktatasra, vagy nem szoktatasra epp az jutott eszembe, hogy a minap volt a tv-ben egy filmecske, hogy az usa-ban tanfolyamokat csinalnak anyukaknak a szobatisztasagra nevelesröl, amit mar 6 ( tenyleg hat ) honapos korban, vagy amikor a baba stabilan ülni tud, el KELL kezdeni. Az örült anyukak ott ültek egy körben a meztelen kisbabakkal es ültetgettek öket a bilire, azok meg azt sem tudtak, hogy mi van. Csak röhögtem. Azt mondtak, hogy mennyivel több penze marad az embernek, ha nem kell pelenkara költenie. Na ennyit erröl.

Gabi, hat tudod, hogy irigyellek a szoptatasert? Mit nem adtam volna, ha nekem is ennyi ideig sikerült volna!! Bar adtam erte eleget, mert a szopival szedtem fel a kiloimat, de ez akkor marhara nem erdekelt. Bezzeg most!
Az jo, hogy magatol szokott le rola!

Szirom, hogy allsz? KIvancsi vagyok, hany kiloval vagy kevesebb a tegnapinal! Es tenyleg nem vagy ehes? Nekem ez olyan hihetetlen! Ez a masodik het, igaz?

Ildi, jok a kepek Leventeröl. Biztosan elveztek a gyerköcök a mekis bulit! Miket kapott ajandekba?

Na mentem reggelizni.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

halihó!!!!

Lassan megyek alikázni, de előtte még bekukkantokKép

Motiot, hát jó nagy szemét volt ez a "haver"
Az én uram az már kikaparta volna a szemét, vagy valami hasonlóKép

Azt a penészfoltot nem lehet eltüntetni?
Nem nagyon, mi?
Nem értek hozzá, nekünk nem volt soha , de szerintem a penészgombák is kiirthatatlanokKép
Tényleg, lehet kéne egy másik lakás ezek utánKép

Bulit élvezték a gyerekek, de ugye eddig mindig játszóházakba volt, ott jóval nagyobb a hely, jobban szabadabbak voltak, itt meg egy kicsi kis buszba voltak bezsúfolva.De nem is izgat nagyon.
Nem futotta volna most 20,30 ezres bulira játszóházbanKép
Ja, kapott egy halom ajándékot, egész jók.Egy csomó lego racers-t, autókat, édességet.Elég értelmes játékok.Van persze 1-2 gagyi is,de beleférKép
Aztán minden nap egyet bonthat csak ki belőleKép
Így eltart dec. közepéig, mire elfogy.
Nem kell rögtön neki esni az összesnek.
Meg is értette, szerencsére.

Szirom, mi volt délelőtt?????

na, megyek én is pihizniKép
Kép

ildikó
vas

Sziasztok!

Persze, ma is mentünkKép -3,4 kg és ma joghurtnap, holnap csak párolt zöldséget ehetek, pénteken meg megint gyümölcsnap. Nem bízza a dokinő a véletlenre, úgy látomKép De simán bírom, nem okoz gondot. Mondjuk most azért félreültem ide a géphez, amíg anyukám, az uram meg Miksa óvári kemencés sültet ebédelnek. Most hoztuk el anyut a pályaudvarról, jött kicsit segíteni. Most ez nagyon jó, mert tegnap is végig kellett rángatnunk Miksát a fél városon, amíg biztosítást intéztünk, meg bankügyeket. Holnap megint mennem kell valszeg ügyintézni, meg az ember munkáit intézniKép Olyan vacak, hogy nincs olyan nap, hogy ne kelljen mennem sehováKép Csak most már mégiscsak jobb, hogy nem kell Miksát kelteni, vinni, kocsiba be-kocsiból ki, aztán elalszik, mikor nem kéne, meg szegénynek megterhelés az egész. Most viszont maradhat itthon anyuval.

Motiot! Régen nálunk is így csinálták a biliztetést, a szomszéd néni is ezt mesélte, hogy 5-6 hónaposan a bilit az ölükbe vették, majd a gyereket, és rendes időközönként biliztettek. De mondjuk a textilpelenka időszakában egy egy cseppet érthetőbb volt, de csak egy cseppet.
Penészallergia? Hogy te mikre gondolsz, komolyan, nekem eszembe se jutna ilyesmi.
A párod kosaras, akkor szép szál legényKép Egy barátnőmnek volt Pakson egy litván kosaras pasija, és amikor beültette a Corsába, hát elég érdekesen festettekKép Hátra ült a srác inkábbKép

Ildi! Miksa most akar bilizni, csak azért vagyok vacak helyzetben, mert állandóan elszalad a biliről. Aztán vissza, és ez így megy. Felöltöztetni nem hagyja magát, merthogy bilizni akar, cipizni (pisilni) pontosabbanKép Csak én parázok, hogy mit fog összepisilni. Bár a szőnyegnek a hányás után lassan mindegy... Tegnap előtt egyébként belepisilt elég tudatosan a bilibe.

Gabi! Végülis ideje leszoknia Zsoltikának, ha lassan kistesót akartok, nem? Én 1,5 éves koráig adtam neki, de aztán úgy voltam vele, hogy elég. Meg jött az esküvő. Szóval egyszer csak nem kapott már este sem, és nem is kereste. Mondjuk jól kibabráltam magammal, mert most meg órákig altathatomKépKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Látom, Szirom megjöttélKép
3,4 kiló, tök jó!!!!!!
Kép

Most tényleg megyek, majd du. még jövökKép
vas

Szirom, a 3,4 kg nagyon jo! Föleg a joghurt nap ma , holnap parolt zöldseg aztan megint gyümi, szerintem a het vegere talan a 6 kilo is meg lesz! Irigy irigy, egyre jobban ugy gondolom, hogy ha vege ennek az egesz ceconak, akkor en is akupunkturas kezeles csinalok.
A peneszallergiara pedig egesz egyszerüen ugy gondoltam, hogy ugye megjelent a peneszfolt a konyhaban meg a haloban es en eddig is allergias voltam egy-ket dologra, közöttük a gombasporakra a levegöben összel, ezert eleg egyertelmü szerintem, hogy ez is fog kiderülni. Ezert kerestem ra a neten is, hogy mik a tünetek. Azok is passzolnak. Most mar csak Abelt feltem, nehogy rajta is kifogjon, tehat lakaskereses, de az nem olyan egyszerü, mert olcsobbat szeretnenk es 3 szobasat. Eltart biztos egy darabig, mert a szerencse sajnos mostanaban nem a mi formank.

Ildi, ez jo ötlet, hogy minden nap csak egy ajandekot nyithat ki Levi. En tökre örülnek neki, ha nekem is lenne iylesmi.
Tavaly apanak csinaltam olyan adventi kalendariumot, hogy vettem 24 kis mütyüt, pl. csoki, rago, parfümminta, fogkrem, sal, decis pia, zokni stb, ezeket szep karacsonyi szalvetaba csomagoltam egyenkent, egy-egy szammal rajtuk es apa minden nap megkereshette az aznapi ajandekat egeszen karacsonyig. Telapora valami nagyobbat tettem bele neki.
Anyu mar most kerdezte, hogy hozzon-e Abelnek telapo csomagot, ket het mulva jönnek, de en mondtam, hogy ne nagyon, eleg lesz kesöbb is a sok edesseg, nem kell ilyen koran elkezdeni. Egyebkent is probaltam neki adni es fintorogva kiköpte. Nala most a nyers uborka meg a paprika a slager, minden kaja között azt ragcsal es ha elfogy, kimegy a konyhaba, üti a hütö ajtajat es kiabal, hogy kell meg! Tök ari, örülök, hogy inkabb a zöldet szereti, mint a csokit. Nem ugy, mint az anyja!

Na nezelödök meg egy kicsit a neten, asszem rakeresek Wilbur Smith-re, epp töle olvasok egy könyvet mar harmadszor es a folytatasat szeretnem megrendelni. Nagyon szeretem öt, van egy csomo könyvem töle. MInd Afrikarol szol, en pedig imadom Afrikat minden vonatkozasban.
Nem ismeri valamelyikötök Smith-t? Csak ajanlani tudom nektek.

Na majd meg benezek.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Szirom,
gratulaaaaa!!! Fantasztikusan mennek le a kilók! És az is nagyon jó, hogy megjött anyukád, és egy kis könnyebbség neked, hogy van kire hagyni Miksát.

Motiot,
nagyon drukkolok, hogy mielőbb találjatok új lakást! Most már tényleg az a legvalószínűbb, hogy allergiás vagy, és ez okozza a tüneteket. Költözni kell, de gyorsan!!! Szerintem legalábbis Kép Smith neve természetesen ismerős, de én még semmit sem olvastam tőle Kép

Zsoltika sem eszik csokit. Nem is kéri! Minek szoktassuk rá? Kekszet szokott kapni, néha babapiskótát, ennyi elég is az édességből! Az uborka nálunk is nyerő Kép

Képzeljétek! Tegnap reggel tudjátok mit kért Zsoltika reggelire? Kenyeret ketchuppal! Megáll az eszem! Kép Itt a sok finom felvágott, sajt... Erre nem kell!

Ildikó,
igen, én is örülök, hogy ilyen szépen elmaradt a szopi. Tegnap este sem kereste Kép Ment szépen alukálni Kép Nagyon jó dolog szoptatni, és én örömmel, szívvel-lélekkel tettem is Kép De ennek is megvan az előnye. Már 3 éve nem ittam alkoholos italt Kép Nem mintha nagy ivászatokat rendeznénk, csak néha egy-egy alkalommal jól jön valami pia Kép Meg aztán így már tavasszal tuti mehet Zsoltika a mamához pár napra Szentesre Kép Én meg fogfehérítést szeretnék már mióta, de a szopi miatt nem kezdtünk neki (dokinő nem javasolta, hogy szopi alatt fehérítsünk), így most már ez is mehet! Kép

Kérdést köszönjünk, Zsoltika megvan Kép Köhög néha, orra is folyik néha, láza nincs Kép Nem igazán beteg, icipicit náthás, ennyi az egész. De ma is elaludt, mégpedig rekord sebességgel, anélkül hogy mellette töltöttem volna bármi időt. Beraktam az ágyba, 5 perc múlva aludt Kép Hát nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára!

Ne hari, de most futok festeni, aztán tornáznék egyet itthon, mert hétfőn lógtam callanetics-ről Kép Be kéne pótolnom Kép

Pussz,
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
nincs itt ma senki?
Ildi, mit csinalsz? Csak nem alszol?
Szirom, hol tartasz a kilokkal? Tessek irni!! Vagy ügyintezel?
Gabi, tornaztal tegnap?

Megyünk setalunk egyet, mert gyönyörü idö van. Csipös hideg, deresek a fak es szikrazoan süt a nap.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ügyintéztem, perszeKép -3,9 kg volt reggel, remélem, hogy holnap is marad a tendencia. Mondjuk ma alig ettem, mert este fél 6-kor értünk haza az emberrel. De jó sok mindent elintéztünk, bár ez nem azt jelenti, hogy holnap itthon maradhatok. Holnap akupunktúraKép És megint gyümölcsnap, úgyhogy egész nap mandarinozok, mint az előzőn.

Motiot! Simán tehetsz a télapócsomagba paprikát vagy uborkát. Miért ne?Kép Tavaly Miksának semmi édesség nem volt benne egy Túró Rudit kivéve. Télapócsomag az kellKép

Gabi! Köszi a biztatást!Kép

Zsoltikának jobbulást! És maradjon az 5 perces altatás, azt én is bírtam. Csak rég volt.

Ildiii!!!! Merre vagy?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó estétKép!!!
Itt vagyok, délután meg tényleg aludtam, délelőtt meg be se volt kapcsolva a gép.Most meg a gyermekeimet fektettem le, Olivér már alszik, Levente még szenvedKép
Fater meg Pesten, mert szólt az üzlet riasztója, és be kelltt menni.Pedig állítólag most csinálták megKép
Múlt péntek éjjel egész éjjel bömböltKép
És másnap az összes lakó reklamált.Szerencsétlen meg mehettet most be kikapcsolniKép

Én se nagyon tudom mit rakjak a mikulás csizmákba.Levente annyi játékot kapott, csokit se sokat akarok, fogalmam sincs.
Főleg Olivérnek.Pedig ő imádja(imádná) a csokit, de inkább kap bele 2 zacskó ropit, meg egy kekszetKép

Szirom tök ügyi vagyKép, de ezt mindennap elmondomKép

Gabi, pedig egy kis pia kell néha az embernekKép
Kép
Bár most én se ihatok egy darabig(megint).Én is lassan fél éve nem láttam alkoholt(na, jó Tokajban azért nem hagytam ki a kedvenc boromból egy(kettő)pohárkávalKép

Motiot, még szerintem ez is sok(a napi egy ajándék), így is már semmibe veszi az előző napit, és azzal már nem is játszikKép
Ráadásul kapott egy olyan adventi naptárat, amiben autópálya van, és azt kell 24.-éig összerakni.
Úgyhogy abból is jut minden napraKép

Na, húzok lasan, bár álmos nem vagyok kivételesen), tök nagyot aludtunk délután Olivérrel.
Nézek egy kis FábrytKép

Jó éjszakát
Ildikó
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?