Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a mai nap híre: megkóstolta Sebi a húst. Tetszett neki úgy tűnik, és remélem a kiütéseket is megússzuk.
Szóval megint rendszeresen kel éjjel enni, mert nappal egyszerűen nem tud jóllakni, így próbálok vmi kalóriadúsabbat bevezetni az étrendjébe...

Szilvi
Á, reménytelen dolog aludni! Kép
Én ma aludhattam volna, ameddig akarok, persze hogy korán kipattantak a szemeim mindössze 5 órányi alvás után, és sehogy sem bírtam visszaaludni...
Ez már a vég... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Üdvözlök mindenkit.
Remélem nem zavarom meg a társaságotokat mert öröm látni milyen jó ha meg tudjátok osztani a tapasztalatokat egymással.
Én egy 11 hónapos kisfiúnak vagyok az anyukája a neve László Alex,és a férjem álltalában mindig dolgozik szóval napjában egyedül vagyok amikor itthon vagyunk és most télen nem is lehet annyit kint lenni így amikor hagyja ez az örökmozgó porontyom hogy géphez ülljek szívesen társulnék hozzátok.
Várom a válaszotokat.

Üdv.koenco
koenco
 
 


sziasztok!

Eszti
sajnálom, nagyon rossz lehet most NekedKép
Tényleg kivel lesz a kicsi lány addig?

Cas
kösziKép
nem itteni topik.
Egy nagyon kedves "társunknak" (több mint társunk) a 26-dik hétre született a babája...egy hónapot éltKép

Laga
mesélj a költözésről meg az új lakásról..Vilmosnak hogy tetszik? És Ti meg szoktátok már?

Lányok mi van már megint ezzel az aláírás gyüjtögetéssel??? Most megint felmerült a kh. bezárása??
Valami konkrétat nem tud valaki?

Készültök már a lurkók első karácsonyára??Kép

téma volt a hó:
hát az én gyerkőcömnek nem nagyon jött be. Már tavaly sem komálta, félt bele lépni...Azt hittem, hogy még kicsi és majd idén már biztos tetszik neki. A frászt!
Az úton akar menni, mert látja, hogy ott nincs hó.
Hosszú még a tél, talán megszokja és megszeretiKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 

 
 

Szia Enikő! (Asszem a rendes keresztneved könnyebb leírni, mint a nicked... Kép)
Üdv a csapatban!
Ha mehetnéketek van, szívesen látunk benneteket Alexszel (így írják ezt helyesen?!) a köv. talinkon! Most kedden nálunk jövünk össze babázni-palacsintázni. Így legalább társulnának arcok is a nevekhez, és mi is megismernénk!
Címet-útvonalat küldök e-mailben, csak írj a profilomban látható címemre.
Várunk! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok,

most talán van egy kis idôm.
A költözésrôl csak annyit, hogy rendesen elô volt készítve minden, így teljesen simán zajlódott. A délutáni nagy alvás után szedtük szét Teus ágyát és este a fürdés után már az új helyen ment tentizni. Nagy szemeket meresztett, de nem volt semmi. Tulképp állati jó baba volt aznap!
Vilmos meg nagyon élvezte az egészet. Ô is kapott feladatot: el kellett rendeznie a játékait. Persze a szüleim jó sokat segítettek, mert egész nap foglalkoztatták Vilmost, meg anyu tologatta Teust délelôtt. Egyébként ha nem mondtam volna, most a szüleimnél lakunk. 4 hónap múlva vesszük át az új kéglit, aztán meg felújítjuk.
Szerencsére elférünk itt, kaptunk 3,5 szobát, de alig várjuk, hogy beköltözzünk az igazi tuti helyünkre.
Van egy csomó elônye meg persze hátránya is az együttlakásnak, de megpróbálok csak a jóra koncentrálni. Az pl iszonyú jó, hogy amikor reggel viszem Vilmost az oviba, akkor nem kell a kiscsajt beöltöztetni, berángatni a két gyereket, ott Vilmost átöltöztetni, aztán haza a kicsivel. Szépen itthon hagyom a kis mu˝vésznôt a nagyijával én meg szépen beviszem Vilmost. Délután ugyanez a helyzet.
Ja és Vilmos folyamatosan foglakoztatja a nagyszüleit. Szegények állati fáradtak, de addig is nekünk lazább. Egyik délután meg lefektettük a gyerekeket, mi meg elmentünk csak ketten (!) vásárolni!!! Úúúúú de jó volt!

És egy röpke helyzetjelentés rólunk:
Teus átfordult a hasáról a hátára - igaz eddig csak egyszer. Ott ugráltam mint egy idióta annyira örültem. Szegény gyerek meg csak nézett. Biztos azt gondolta, hogy megkergült az anyja.
Egyébként még mindig hengeres testu˝. 5-én megyünk mázsálásra, majd referálok.

Fúúú, jó megint itt lenni...

Laga
laga
 
 


Laga
Akkor tali kedden du? Nálunk leszünk, lógj/lógjatok meg egy kicsit palacsintázni! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm tök jól esett..Kép

Nem tudom még hogy melyik nap kell befeküdnöm, de szerintem Anna nem lehet velem. Még konkrétan nem tudom ki lesz vele addig, mert pároméknál óriási az év végi hajtás, ki tudja elengedik-e, anyu meg elutazott, úgyhogy eddig passz..
Majd próbálok alkudozni, hogy akkor mehessek ha már van valaki aki Ancsival tud lenni.

Nikcsi, nem hinném hogy tudnék menni a talira..Pedig már annyira szeretnélek megismerni Benneteket..

Mucus, ez nagyon szomorú ,sajnálom..Kép

Kati, hogy vagytok? Viki szépen gyarapodik? Hasfájás?


Eszti
eszti2
 
 


Képzeljétek, az a gyanúm, hogy Sebi célirányosan rám használja a "Mámámámá...mám" kifejezést. (Vagy csak elfogult vagyok?! Kép)
Ez egyébként azért érdekes, mert mindig "Anya" és "Apa" vagyunk neki, jó, persze, nyilván ezt sokkal nehezebb lenne kimondani. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Nagyom meg vagyok fázva, lázam van. Ismereteitek szerint lehet ilyenkor szoptatni? Milyen lázcsillapítót lehet szedni?
boglarka
 
 


Boglarka: lehet betegen szoptatni, így legalább a bacikon túl megkapja azonnal az ellenanyagokat is. Rubophent simán bevehetsz.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jobbulást Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Boglárka
Jobbulást!
Ezek szerint kedden nem jöttök. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Köszi!
Sajnos nem megyünk Kedden!
boglarka
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bekukk. Lillának szülőamortizálós napjai vannak. Nem nyűgi, csak ezerrel pörög. Kép Már gyógyul, egyedül az orra az ami hol folyik, hol nem. Meglátjuk mit mond holnap a doki néni.

Szilvi,
Ennyire alszik sarokban Lilla:

Kép
Kép
myra
 
 


Sziasztok!

Koenco! Üdv a csapatba! És gyertek pali-talira! Kép

Cas! Mi megyünk tuti! Van még szederlekvár? Ha elfogyott viszek! Kép Mit vigyünk még? A szokásos?
Mikortól lehet menni? Bár mi tuti akkor megyünk, ha Matyi aludt egyet! Majd korábban elaltatom! Kép

Mucus! Kép Részvétem az ismerősödnek! Borzalmas ilyenekről olvasni!

Boglarka! Algopirin is jó lázcsillapításra, és azt is lehet bevenni! Igyál sok mézes-citromos teát és gyógyulj meg hamar! Kép
aranyhold
 
 


Aranyhold
Hozzál, mert Nikcsinek adtam a kevéske maradékot, ami a múltkori palcsizás végére maradt! Kép

TALI
Holnap déltől várunk mindenkit!
Ki jön, csak hogy mennyi palacsintát süssek?
A múltkorról maradt elég sok belevaló, bár finom házilekvárokból sosem lehet elég!!! Kép
Ja, inni csak ásványvíz és tea van, ha másra vágytok, hozzatok.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Húgom hivatásos semmittevő, vagyis anyukája szoknyáján ül. Sajnos eléggé elkeseríti anyut, nem tanul és nem is dolgozik. Kép
Én viszek üditőt tuti, és nem hagymás gyümölcsöset! Kép Mi csak 12 után megyünk nem is tudom mikor, de én is megvárom, míg Királylány alszik kettőt.
Nem válaszoltál, dm kupont elintézhetem?

Szilvi
Sikerült aludnom, de már mit sem ér. Anyóséknál voltunk tegnap, Korit 7 és 7.30 között szoktuk fürdetni, ehhez képest 9-kor értünk haza. 11-ig voltunk fent. Ja és anyós előállt a szupi ötletével. Először kérdezte mi lesz, hogy lesz a karácsony. Lacival elmentünk náluk sétálni, persze esett az eső, de Kori ott nem tudott elaludni, szóval séta után megint megkérdezte, hogy is lesz pontosan. Mondtam, hogy nem tudom kiscsaj hogy bírná? Erre ő, ha nyűgös, akkor hazamegyünk, mert úgysem lakunk olyan messze. Hát tényleg nem, csak üljön be a kocsiba és fél órán keresztül ő hallgassa a sírást, és nem is tudom ölelgetni, stb. a gyerekülés miatt.
Hétvégén találkoztam sógorommal (+barátnője, erről inkább ne is beszéljünk), aki már tán 5 éve is (személy) edző és meséltem miket csinálok. Azt mondta hát ezek elég durvák, kisebb súlyokkal kellene. Hát szerintem is, de hősiesen megcsinálom, aztán kapom a dícséretet.

Enikő
Üdv a csapatban! Miért ne társulhatnál hozzánk? Így is végre megint kisfiú! A lányok többségben vannak.

Mucus
Ha tudok valami konkrétat, vagy (Óbuda) újságban írnak valamit, akkor begépelem. A babahalál szörnyű!
Kisfiad hogy áll a szobatisztasággal?

Boglárka
Jobbulást. Nem tudom Te minek a híve vagy, én osztom a gyerekorvosom véleményét, vagyis nem véletlenül vagyunk lázasak. 39 fokig elvileg nem kell semmit csinálni, csak a fölött, addig ugyanis a vírusokat, bacikat öli a láz. Én is szedtem azért lázcsillapítót, amikor tejlázam volt, algopyrint.

Eszti
Az a baj, hogy nagyon messze laktok, de ha megoldható én szívesen felajánlom, hogy nappal legyen nálunk Ancsi. Kori nagyon jó gyerek, szóval úgy érzem be tudnám vállalni. Esetleg férjed elhozza, munka után meg jön érte. A talit nagyon sajnálom! Esetleg, amikor itt leszel a közelünkbe (sajnos kórház), akkor meglátogatunk, feltéve, ha az idő is kedvez.

Erről jut eszembe idő: hajnali 6-kor minden csupa jég, némi hóval. 7 után lefeküdtünk 9-kor felkelünk és ezer ágra süt a nap, micsoda időjárás????

Cory és lányok
Eddig is tudtam, hogy nem igazán van tejcsim, már csak 70-ket szopizik Kori. Amúgy lenne, mert a kínálatból sosem volt kevés, amíg fejtem is. Tegnap éjjel jött egy ihletem és mindkét cicit odaadtam neki (talán nem kel 5-kor), szopizott is. Viszont azt veszem észre, hogy már lusta szopizni, szóval még valamennyi lenne benne, de nem akarja kiszívni. Avval, hogy most odaadom a másikat is rosszat teszek? Még kevesebbet fog termelni, mert még kevésbé van stimulva? A fejővel már nem szoktam bajlódni. Ez annak a jele, hogy lassan kifogy a kincstár??????? Mit tegyek?
nikcsi
 
 


Nikcsi: rosszat nem teszel, ha odaadod mindkettőt. Annyi lesz, amennyit ő szív. Ha kevesebbet, akkor kevesebb lesz, de amíg kéri, én ezen nem görcsölnék. Ne mérd, és akkor nincs min felhúzni magad Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Nikcsi
És a húgod ezt megteheti? Anyukád miért hagyja?
Persze nekem egy szavam se lehet, miután lediplomáztam azért nekem sem kellett agyondolgoznom magamat a családi vállalkozásban, mégis elég rendes fizetést kaptam...
A dm-et ne intézd el helyettem, meg fogom csinálni, muszáj rávenni magam (nevelő jelleggel), annyira utálok minden papíros dolgot intézni, pedig aztán ez igazán nem bonyolult. Mi lesz velem, ha majd bankba kell rohangálni lakáshitelt intézni?! Szerencsére Zs. sokkal talpraesettebb ilyen téren...
Ja, és én nem bírom elviselni, ha Sebi már nagyon üvölt a babaülésben, és semmivel nem tudom elszórakoztatni, akkor kiveszem az ölembe. Felelőtlenség, de amikor már lila fejjel zokog, azt nem bírom.
Mikor van időd (és főleg energiád) ilyen kemény edzésre? Irigyellek! Kép (Amúgy minek kell ilyen keményen edzened?)

Karácsony
Tavaly megfogadtuk, hogy az utsó olyan szentesténk volt, amikor végigvágtáztuk a várost, hogy anyóséknál, anyuéknál és itthon is legyünk, hullák voltunk, utáltuk az egészet, mert épp a kettőnk meghittségére dőltünk ki.
Idén 24-ét itthon töltjük, hármasban. 25-e Zs. családjáé, 26 meg anyuéké. Pont.
Anyámnak persze nagyon nem fog tetszeni, pláne hogy csak 2. nap megyünk, de így járt.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi! Egyetértek Coryval! Majd Kori eldönti mit akar, és ne foglalkozz vele. Lehet, hogy csak átmeneti mélypont. Ha meg elválasztja magát, azzal sem tudsz mit kezdeni!

Karácsony!
Szentestét mi a szüleimnél töltjük, egyszerűbb így, mert a hugom még otthon lakik, nagymamámék is oda mennek, szóval kisebb családi összejövetel. Nem hagynám ki semmi pénzért! Kép
25-én haza, 26-án anyós, após meg vagy előtte, vagy utána jön. Mi hármasban itthon már előre megünnepeljük, fát is díszítünk, ajéndokozunk, meg minden.
aranyhold
 
 


Boglárka!
nekem azt mondták, hogy az Algopirin nem jó!
a Panalgorint ajánlották
inkább kérdezz rá a dokidnál
szilvamag
 
 


Nikcsi!
nem jobb így az idő, mint fordítva? szerintem mérges lennél, ha reggel süt, mire kimentek meg beborul
ha két cici, hát két cici, akkor majd a kettőből jön össze a keresletre elegendő. Örülj, hogy van kereslet Kép
majd holnap kitárgyaljuk, hogy etetsd azt a szegény csontsovány, alig mozgó gyereked Kép
szilvamag
 
 


Nikcsi!
szerintem sem probléma ha mindkettőből adsz neki. Ennyi idősen már én is ezt csináltam és nem is nagyon aggasztott, hogy előbb-utóbb egyre kevesebb lesz és majd elapad. Egy éves koráig így is elszopizgatottKép
Egyébként a szobatisztasággal ugyan úgy állunk. Sehogy! Állítólag még nyugodtan belefér az időbe, hogy ne legyen az. Még 2,5 éves sincs.. Meg mint sok mindenben ebben is lányok "vezetnek". Nem is forszírozom a dolgot.
Köszi az infót előre isKép

Boglárka
Én 38 fokos lázzal szoptattam, addig nem is kell bevenni semmit.
Hagyni kell a szervezetet..

24.-ét mi is mindíg a szüleimmel töltjük, ugyan úgy mint Aranyholdék is. Nálunk szintén ott vannak tesómék így valamennyire meg maradtak a régi családi ünnepek hangulatai. Csak most már a két kisfickó az első. 25.e anyósék, 26.-a meg változó. Egyik évben mi megyünk másikban hozzánk jönnek.
Mióta külön lakunk, ez lesz a 3. karácsony és eddig mindíg 23.-án este díszítettem a fát.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Cory
Csak múltkor mértem, de 70-90 között egyszer sem volt több. Szóval attól félek, ha mindkettőt odaadom, akkor még annyit sem fog szívni LUSTASÁGBÓL, és aztán egyre kevesebb lesz. Azért pánikolok, mert szerintem nagyon cicifüggő. Esténként ritkán adunk tápit is, de azt tőlem nem fogadja el! Mi lesz? Ez a gyerek egész eddigi életében talán ha egyszer sírt kaja miatt. Volt már, hogy majdnem teljesen kimaradt a kaja (útban voltunk), de egy szót nem szólt volna. Úgy kell néznem az órát, és ciciztetni vagy épp etetni.

Cas
Húgom: mondd meg mit csináljon anyukám? Már én sem tudok semmit mondani neki. Ráadásul mióta apu meghalt anyu tart fent egy 100nm-es házat, ahol ott lakik tesóm+barátja is, aki tanul. Vagyis anyunak egyedül egy nagy lakást fenntartani és 3 főt etetni. Utcára kirakni nem akarja, viszont most gondolkozik azon, hogy eladja a házat és vesz két kicsit (magának, húgomnak), így talán kénytelen lenne a saját lábára állni. Csak félő, hogy (már bocsánat szó szerint) elkurvulna. Mert milyen munkával keres pénzt (nem állandó), táncol az éjszakába. Na ne gondolj semmi rosszra, egyelőre, de később ebből bármi lehet. Senkire nem hallgat! Se anyura, se bátyámra, se rám.
Dm-s dolgot azért erőltetem, mert csak a 2005-ben szülöttekre tudod beváltani, 2006-ba meg aki abban az évben született, szóval az idő egyre szűkebb.
Edzés: heti 3-szor járok 1-1,5 órát, és esténként (hétfő, szerda, péntek). Utána hulla fáradt vagyok, aztán mégsem. De olyan jó más közegben lenni, és már ki is tudok kapcsolni, mert Laci is nagyon jól elvan Korival! Miért kell ilyen keményen edzeni? Hát ezt én sem tudom, azt mondja így tudok valamit elérni. Amúgy a testmagasságom alapján kiszámolta, hogy 45,1-56,4 között lenne az ideális testsúlyom. Na a 45-t megnézném, a szél is elvinne, és mit egy bulémiás vagy anorexiás úgy néznék ki. De boldog vagyok, hogy gyerek szülés után az idális testsúlyom csak 2 kilóval több! Terhességem előtt 9 volt évekig!
Karácsonyt mi is így képzeltük, de már látom, hogy nem ez lesz. Nálunk még annyi csavar van a dologba, hogy nagyon régóta 26-án a gyártó apám családjával vagyunk. Ilyenkor tuti találkozunk, de én nem vagyok rá kíváncsi. Vagyis, 24-e mondjuk 3-asba, 25-én kihez? Egy szerencse van a dologban, hogy Laci szülei és az anyám nagyon közel laknak egymáshoz.

Aranyhold
Ha el akarná választani magát, akkor az új teltebb ciciből miért szopizik?
Irigyellek a karácsony miatt! Bárcsak nekünk is ilyen jó lenne!

Szilvi
Tejlázkor, ami kétszer is volt, mindig felhívtam a szülőszobát, nem ugyan avval a személlyel beszéltem és az algopyrint mondták. De tényleg jobb rákérdezni! Soha nem felejtem el, amikor beteg voltam és elmentem orvoshoz, felírt gyógyszert min. 5-ször rákérdeztem, hogy lehet szoptatás mellett. Nem egyszer derült ki, hogy nem szabad, mindig a gyerekorvost hívtam, az pedig jól kikelt magából. Na mondjuk erről nem kértem ki a gyerekorvos véleményét!
nikcsi
 
 


Sziasztok lányok!
Hát a tegnapi nap kimaradt mert a férjem hazajött 5 nap utánn külfőldről és örültünk egymásnak vagyis inkább én a csemetém és a párom örömének.Annyit játszottak délután, hogy du 7 kor úgy elaludt, hogy ma reggel 8 ig húzta.
Köszönöm a meghívást de már második hete viselem ezt a lázzal járó torokgyulladást és holnapra van időpontom, mert nem sokat ért az Augmentin amit a múlt héten írt föl.
De előre jelentkezünk a következöre..
Röviden rólunk:2004 december 31-én szóval szilveszterkor született a szemem fénye aki nélkül nem is tudom hogy most mi lenne, szóval elképzelni sem tudom.A szülés is nagyon szép volt, egy csoda.Én 22 éves vagyok és családi épipari vállalkozás papírmunkáit végzem így gyes alatt is 30 ember után, így nekem nagyon jó ha társaságba kerülök..még ha nem személyesen is.Elmenni nem mindig van időm inkább játszom a csöppömmel és amikor alszik akkor próbálok megcsinálni mindent...de álltalában nem jön össze.

Cas
Köszi a meghívást,elküldtem az emailt de vszinüleg nem érkezett meg meg harmadszorra sem jelzett vissza vagy van 3 egyforma leveled.

Enikő
koenco
 
 


Sziasztok
Myra mail ment Kép

Cas
Remélem mi is odaérünk a palacsintázáshoz holnap. Mennem kell 2 bankba is délelőtt. Lassan 1 hete tényleg nem tudom, hogy fiú vagyok vagy lány, annyit kell szaladgálni, számolni, gondolkodni, stb. a lakások miatt.
Intézem a saját papírjainkat és még a mi vevőnknek is besegítek a hiténél, hogy minél gyorsabban menjen, hogy a karácsonyt már az új házban tudjuk tölteni.
Bocs, ha értelmetlenül írok, de olyan vagyok, mint az aranyhal (3 mp-es a memóriám este 8 után) Kép
hmmc
 
 


hiténél = hitelénél
hmmc
 
 


Nikcsi! A lustaság miatt írtam az elválasztás lehetőségét! Hogy miért fogadja el? Mert cicizni jó! Kép
aranyhold
 
 


Karácsony
Anyáméknál mindig 24-én este voltak a legnagyobb veszekedések, már előre utáltam ezért a karácsonyt sajnos.
Úgyhogy mi azt szeretnénk, hogy a Szenteste csak a hármónké legyen.

Tali
Várunk Benneteket!
Valakinek nincs olyan kocsira ragasztható Baba-a-kocsiban matricája? Nem találok sehol, a másikakat meg felragasztottuk a régi kocsira meg apuékéra.

Enikő
Sajnálom, hát akkor legközelebb várunk! Egyébként merre felé laktok?
Jobbulást! Kép
E-mailt nem kaptam egyet se tőled. Kép
Próbáld a calli@freemail.hu -t!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
délre ott vagyunk!
szilvamag
 
 


Sziasztok!
Kezdek kilábalni a betegségből.

Nikcsi
Nekem azt is mondta a doki, hogy erősen nem szabad tornázni, kemény fizikai munkát végezni, mert a tej elmarad tőle.

Jó bulizást nektek! (Kép) Kép
boglarka
 
 


Cas,
Meddig lehet hozzátok menni?? KépKépKép
Lilla 3 napja ritmust váltott. Reggel is tovább alszik, meg napközben is csak egy jó hosszút. Ezek után nem tudom a mai napunk hogyan fog alakulni. Mindenesetre éjjel 13 órát aludt egyhúzamban!!! Kb. délben fogom újra letenni. Kiváncsi leszek meddig tart nála ez az álomkór...
Matricánk lehet, hogy van. Megnézem.
myra
 
 


Myra
Álomkór nálunk is. Nemtom mitől lehet, de élvezem! Kép
Gyertek nyugodtan amilyen későn csak akartok, az embör kimenőt kapott, csak ülnénk itthon egyedül, Sebi meg 8 előtt nem fürdik. Úgyhogy addig jöhettek! Kép

Na megyek tésztátkeverni-sütögetni...

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Nekünk szerintem van matrica, én is viszek, inkább több legyen.

Myra
Még nem próbáltam a pelust, mert babylove-os 4-9 kg-os van, szóval azon túl leszünk és utána, de nagyon nehezen állom meg.
Általában mi szoktunk utoljára elmenni 6 körül. Kép
nikcsi
 
 


Myra, Nikcsi!
most sajnos nem vállalok senkit hozni-vinni, mert ma van a céges vacsink, ezért korán le kell majd lépnem Kép
szilvamag
 
 


Nem is gondoltam most ilyenre, de azért köszi! Milyen a céges vacsi?
Mi még mindig itt, de már lassan megyünk.
nikcsi
 
 


Nikcsi
A könyvet köszi, de a matricát elfelejtetted... Kép

Köv. tali
Mézeskalácssütögetés első ötlet: dec. 12. hétfő Szilviéknél?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas,
Köszönjük a vendéglátást!! Kép
De ciki, a nagy "kinek mit hoztam" osztásban elfelejtettem a matricát odaadni, pedig a táskámban lapult. Kép

Hmmc,
A DVD-ket is megutaztattam. Na majd legközelebb. Kép
myra
 
 


Cas! Mi is köszönjük a vendéglátást! Nagyon jó volt! Matyi még mindig pörög! Szunyált hazafelé a kocsiban. Kép
aranyhold
 
 


Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Gyertek máskor is! Kép
Sebi korán kidőlt, teljesen lefárasztották a többiek... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Az utolsó hsz-okból ítélve a szokásos mederben folyik itt a topikos élet, jönnek-mennek pali-talik, jó is az! De mi is az? :-))

Aki még emlékszik rám: a mi házunk telt meg 3 gyerekkel, szóval csak vergődök a topikban virtuálisan, szabadúszásra nincs időm:-))

Még annyit tudatnék, mielőtt újra belevetem magam a családba, hogy a napokban nagymama lettem, Olivér is gyesre ment a babájával!
Kép

Mivel csak egyik kezét tudja használni babaápolásra, másikkal még mindig belém kapaszkodik a járáshoz, ezért mindketten eléggé mozgáskorlátozottak vagyunk:-) Szóval majd benézek időnként, ha időnk és a baba engediKép
Mindenkinek szép ünnepeket, ha nem lenne rá több esélyem bejelentkezni addig!

Viki
ccviki
 
 


Cas!
köszi a vendéglátást
a vacsi sajnos rövidre sikerült, mert Enikő nem hajlandó a tápit megenni, így hazarendeltek Kép

Viki!
nahát, egy pasi Gyesen?! Kép

dec. 12 elvileg jó
szilvamag
 
 


Myra!
mehetünk de. ?
kb 10 óra?
szilvamag
 
 


Szilvi,
Jó a 10 óra.
myra
 
 


Cas
Köszönjük szépen a tegnapi napot, és sok palit! Kori ahogy leértünk már aludt is.

Nem tudom mi van velem, de tegnap reggel is és ma is családommal álmodtam, mit ahogy tegnap is meghalt egy közeli hozzátartozóm. Annyira rossz! Tudom, hogy mostanában kicsit gyengébb vagyok, talán a kevés alvástól, meg ez a ciciküzdés is. Ma már ott vagyok, hogy nem fogok sokáig szoptatni az tuti. 9 hónap egyáltalán nem volt rózsás, de most megint újabb fájdalmak. Valószínű, hogy a fokával csinálja, mellbimbóm mintha lassal leszerelhető lesz. Alul (mindkettőnél) nagy elválás, fél centi szélesen és elég mély. Én már kicsit megelégeltem, és soha nem élveztem a szoptatást, sőt csak negatív élmény.
nikcsi
 
 


Cas
Matrica bocsi! Kép Könyv szívesen!

Viki
Nem semmi Olivér!
nikcsi
 
 


Nikcsi!
így is hős vagy a szememben!
tényleg!
szilvamag
 
 


Szilvi,
Lilla bealudt hazafelé. Még most is lent horpaszt az udvaron. KépKép Egyszer ezt vásárlás közben is végrehajthatná. Kép
myra
 
 


lehet, hogy ha még egy kicsit nézelődünk, megteszi Kép
szilvamag
 
 


Viki! Gratula az unokához! Kép Nagyon jófej Olivér! Kép

Niki! Figyu, ha nem megy ne erőltesd tovább! Bőven sokat tettél eddig is! Kicsit nehéz elhatározni, hogy most akkor vége, de pár hét, és már nem fog bántani a dolog! Nekem is furcsa volt először, de most már büszke vagyok magunkra, hogy Matyi 13-hós koráig szopizott!
aranyhold
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?