Új privát üzeneted érkezett!

Evey,

Ruben: 1997. május 28. 3000 g 54 cm most 105 cm és kb.18 kg.
Rebeka: 1998. július 16. 3350 g 57 cm most 98 cm és kb.15 kg.
Abigél: 2000. március 4. 3300 g 56 cm most 90 cm és kb.13 kg.
Ráhel: 2002. március 14. 3350 g 56 cm most ? cm és 3950 g.
(És mindegyik zsidó név. Kép)
Olvastam, hogy egész nap énekelsz, és szóló voltál. Hát akkor minket össze lehetne kötni. Kép Majd egy talin csinálunk egy kis kamarakórust, OK? KépKépKép

Király Kati,
üdv köztünk! Nem hiszem, hogy gondjai lesznek a beilleszkedéssel... Kép Szerintem ne szoktastd le a kintalvásról. Több plédet is lerakhatsz, és arra fektetheted Bencét.

Tegnap voltunk dokinéninél. Ráhelbaba (amint fent is írtam) majdnem 4 kg! Abuska már nem olyan lázas, de ha ma is felszalad akár csak 38-ig, AB-t kell neki adnom. Kép Annyira taknyos, hogy az borzasztó, éjszakára meg köhögéscsillapító kúpot kellet adnunk. De annyira nincs rosszul, mert olyan, mint a kisördög! Kép

Köszönjük a sok együttérzést! Puszi minden mamának és babának:

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Elõször is írtam a levlistásoknak, nem kaptátok meg?
Csak úgy tudok írni, hogy "válasz a feladónak", ez miért van?

Akkor most itt is leírom, hogy fantasztikus boldog vagyok, hogy végre én is megismerhettelek benneteket élõben! Mindenki annyira kedves, és gyönyörûek a gyerekek is. Olyan hihetetlen, de úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernélek benneteket!
Viszont nagyon bolond vagyok, mert a vonaton még olvastam, hogy Andrea nap van, és nem köszöntöttem fel az Andikat!
Sok Boldog Névnapot Andreák!
Pankamama, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem találkozhattunk. Annyira hiányoztál! De megígértem,hogy legközelebb viszem az én rosszcsont kölkömet is!

Újakat én is szeretettel üdvözlöm! Ez a legklasszabb Babanetes társaságKépKépKép

Lányok, én ilyen jót másfél éve nem aludtamKépKépKép Most látom csak, mennyivel könnyebb azoknak az anyáknak akik végigalhatják az éjszakát! Nem is csodálom, hogy fogy az energiám, a türelmem!
Segítség, mit csináljak ezzel a gyerekkel?
Viszont a férjemre kicsit orrolok, tegnap már nem volt erõm beszélni vele, 9-kor már aludtam, mint akit fejbevágtak, de ma nem ússza meg.
Míg kicsi volt Csongi sokkal többet foglalkozott vele, fürdette, segített. Most meg annyira magamra hagyott, és nem veszi észre mennyire ki vagyok már bukva. Na, ma megmosom a fejétKép

Csongi anyuéknál marha jól érzi magát (telefonon beszéltünk), aránylag jól is aludt, csak 3-szor ébredt. Egész nap kinn van, és nagyot csavarogtak. Este már nagyon hiányzott, kicsit pityeregtem is. De jobb lesz, ha mindketten hozzászokunk ehhez, mert elterveztem, hogy ezt máskor is megjátszuk a mamival.

Evey, tudod én is mindig elkapok valami fránya betegséget. Én szedtem a szoptatás alatt AB-t, ZINNAT a neve, állítólag amellett lehet szoptatni!!!! JobbulástKép

Barika, ez a másbaba szopi nagyon tetszett! Ügyi vagyKép

Juca, ne izgulj, minden rendben leszKépKépKép

Bocs a többiektõl, hogy név szerint nem válaszolok, ennyire telt kápos fejembõl!

Fogakhoz, mászáshoz, álláshoz, elinduláshoz gratula!
Szülinaposoknak KépKépKép
Betegeknek jobbulástKépKépKép

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Most alaposabban elolvastam a fentieket. Szóval a margitszigeti nagyrétren van a találkozó?!
Ha a jövõ héten szép idõ lesz, Tomi is jól lesz, akkor szeretnék én is odamenni. Már csak 1 kérdésem van: hánykor szoktatotk találkozni???
üdv mindenkinek!
A betegeknek gyógyulást Kép))
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Andiknak én is boldog névnapot kívánok, még beleférek a 8 napba.

Király Kati, üdv a fedélzeten!!! Én még emlékszem ám rád!!! Remélem sûrûn tudsz majd jönni, mert különben itt az ember nem gyõzi az olvasást!

Bogancsi: talik egyelõre nem rendszeresen vannak, hanem alkalmanként, ezen a topicon szervezõdve.

Megúsztátok esõ nélkül, talisok? (mikor mentem tegnap haza, az Örsön jól elkapott egy alig 5 perces zuhé, de annyi elég is volt, hogy jól elázzon az ember)

Nálunk aktuális méreteket egyelõre nem tudok, de mi olyan sokat már nem növünk. Viszont megszüntették, hogy a 6 évesek a suliban elsõben kapják kampány-oltásban a 6 éves di-per-te-t, így aztán valamikor el kell vigyem õket oltani, majd akkor lesznek talán méretek is. Érintettek, tudjatok róla, hogy 6 éveseiteket most már magatoknak kell oltásra szervezni!!! (csak azt nem tudom, hogy ez miért jobb, mint a kampány oltás)

Újdonság rólunk? Hát az nem nagyon van. Ikrek benne vannak a 6-7 éves kori dac avagy elõ kamasz korban, mint ovistársak szüleitõl tudom, legyek nyugodt, ez egy ilyen korszak. Feleselés, szemtelenkedés, szelektív süketség. Egyik nap ilyen, másik nap meg kisangyalok.
Gratulációkat Ilcsi nevében köszönöm. Nem tudom, lesz-e még valaha uszija, mert suliból már nem ide járnak, ha egyáltalán összejön és járnak valahova. De valahogy majd csak lesz, azért heti egy úszást szeretnék rendszeresnek tartani nála.

Sziasztok
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok Lányok!

Most csak annyit, hogy mi is nagyon jól éreztük magunkat. Timi még sírva is fakadt, hogy miért kell nekünk hazamenni. Persze a nagy "szomorúsághoz" biztos hozzájárult az is, hogy fáradt volt. A buszon és a metrn úgy kellett lökdösnöm, hogy el ne aludjon, a vonaton meg már nem akart aludni. Biztos addigra átesett a holtponton. De este nem kellett neki könyörögni, hogy feküdjön le. Ahogy letette a fejét már aludt is. És ma is a Margitszigetre akart menni, játszani a gyerekekkel. Kép

No felébredt a kis "zsarnok", úgyhogy megyek. Este még megpróbálok jönni, és mostantól rendszeresen jelen lenni újra.

Sziasztok

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

Elõször is mindenkinek köszönöm a névnapi/szülinapi jókívánságokat! Hát igen, 30 éves lettem...Tegnap nem jutottam géphez, ezért az Andreáknak és a többi ünnepeltnek most kívánok sok boldogságot!

Nincsenek jó híreim, mert mire tegnap hazaértem a gyerekekkel a taliról, teljesen lebetegedtem. Már reggel éreztem, hogy valami készül, délutánra alig tudtam vánszorogni. Minden porcikám fáj, legszívesebben ki sem bújnék az ágyból. Ráadásul Luca is nagyon náthás lett estére, nem gyõztük porszívózni az orrát. Éjszaka meg (mire végre sikerült levegõt kapnom és elaludtam) Zsófi keltett, hogy fáj a füle... Reggel irány a Bethesda kórház fülészete 2 gyerekkel, + egy félholt anyával. Jó látvány lehettünk. Norcsi példáján okulva nem akartam hétvégén a Heim Pál ügyeletén kikötni. Nincs nagyon komoly baj, kis hólyag a dobhártyáján, de 1 hétig itthon kell maradnia. Azt nem tudom, én mikor fogok kicsit pihenni, sajnos segítségem nincs. Remélem, gyorsan meggyógyulok. A biztonság kedvéért szedem a vitaminokat, meg rengeteg teát iszom.

Anyukám személyes sértésnek vette, hogy lebetegedtem, mert holnap hozzájuk kellett volna mennünk a gyerekekkel. Megsértõdött, hogy ugyan miért nem akarok elmenni, ott is tudok pihenni.... Hiába mondtam neki, hogy ilyen állapotban élni sincs kedvem, nem még buszozni a 2 gyerekkel (akik mellesleg szintén betegek). Szerinte ott sokkal jobb helyen vagyunk, mint itthon.
Na de inkább befejezem a panaszkodást.

Ildi! Tegnap mi is jól eláztunk az Örsön. Ráadásul amikor végre elértük az autót, Zsófi megbotlott, és beleesett a legnagyobb pocsolyába.

Evey! Te tudod a receptet? Majd megkérdezem a férjemtõl, õ biztos tudja...Kép Tényleg nem ártana egy kisfiú a lányok mellé... Gyógyulj meg gyorsan, szorítok, hogy ne kelljen AB! Most én is ott tartok, hogy a hajamtól kezdve a körmömig mindenem fáj. Sajnos a hátam is, pedig az orvost meg akartam úszni, mert a dokinénik nem a legjobb... Fogalma sincs, mit lehet szoptatás alatt szedni, és már megkaptam tõle, miért nem adok inkább tápszert meg fõzeléket annak a gyereknek, szopott az már eleget. (Már keressük az új háziorvost.)

Pele! Zsófinak nagyon tetszett a pocakod, hazafelé megkérdezte, nekem mikor lesz megint ilyen....

Én is jó ötletnek tarom, hogy 3 hetente szervezzünk babás talit! Cseresznyeéréskor (persze ha nem fagyott le az összes) a bátrabbak akár hozzánk is eljöhetnek, mindenkit szívesen látunk.

Minden betegnek jobbulást, gyógypuszit nem merek küldeni, hátha így is fertõz Kép.
Megyek, megpróbálok pihenni egy kicsit amíg alszanak a lányok, mert mindjárt leesik a fejem.

Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Kihagytam Snoopyt. Pedig õ is ottvolt tegnap.

SNOOPY ne haragudj, hogy kihagytalak a felsorolásból. Biztos azért, mert hamar elmentél... KépKép

KirályKati! Én még emlékszem rád. Örülök, hogy itt vagy és gyere gyakran.

Felvetettem a lányoknak a talin, hogy mi lenne, ha 3 hetente összejönnénk a nagyréten a Margit szigeten így csütörtökön. Nagy ellenvetés nem volt. Szerintem jó ötlet és az jön, aki tud, a nyár végéig meg talán mindenkit megismerünk. Mit szóltok? Akkor a köv tali idõpontja MÁJUS 9-E CSÜTÖRTÖK mondjuk 11 óra körül a réten. Mit szóltok?

Csak most olvastam, hogy Andi is írta. felõlem mehetünk máshoz is, kaját meg inni viszünk.

Évi! Jó volt téged is megismerni fégre. Tényleg nagyon csini vagy Kép

Kati! Kitti baba is cuki. És okos és szép is KépKép

Meg a többiek kicsi gyermekei is. Tegnap gondolkodtam azon, hogy miket írnék róluk, de olyan sokan voltak.
Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok,
AB: (Zinnat) Én is szedtem télen (talán emlékeztek, a fogammal kínlódtam nagyon), lehet szoptatás alatt szedni, egy baja van: qva drága...

Margitszigeti tali: SzVSZ gyakrabban is lehetne, ez a hetenkénti, amit bogancsi felvetett, nem is rossz ötlet...
A másik: szerintem jobb lenne a régi szabadtéri mozi helyén levõ játszótéren. Kicsi, van egy csúszda, meg két hinta, de a kölköknek pont elég lenne, sok bokor (hogy bunkert is lehessen építeni Kép - a fiam állandóan azt emlegeti Kép). Szóval talán jobb lenne a gyerekek szempontjából. Ja, homokozó is van, a csúszdára pedig egy favár-szerûségbõl kell felmenni. NEM TÉVESZTENDÕ ÖSSZE A PÁR (SZÁZ) MÉTERREL ARRÉBB LEVÕ NAGY JÁTSZÓTÉRREL! Ez egy nagyon eldugott játszótér, bokrokkal körbevéve. Mit szóltok?

üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Tényleg szuper volt a tali, és végül is az idõre sem lehetett panaszunk. Én úúúúgy elfáradtam!Kép Hanna elaludt, alighogy felszálltunk a buszra, így aztán Valahogy lekecmeregtünk a Jászain, leültem a buszmegállóban, és felhívtam Ákost, hogy jöjjön ki értünk, mert egy lépést sem tudok továbbmenniKép Este meg mindnyájan kidõltünk nagyon hamar, már semmire nem volt erõmKép Viszont jó sokat aludtunk legalább!
Mindkét gyermekem úgy kelt ma, hogy menjünk megint talizniKép Ha legközelebb épp kórházban leszek, apukával is elmehetnek?

Zsóka!
Áron szomorkodott, hogy hová tûnt Ábel. De õ is folyton azt emlegeti, hogy az erdõben játszottakKép Szerintem jó ötlet a játszótér is, a tavaly augusztusi szopis séta is ott volt.

Bogancsi!
Mint már többen írták, ez nem rendszeres tali, hanem ahogy és ahová megbeszéljük. Enni-inni mindenki hoz, aztán úgyis osztozunk. Fõleg az én Hannám, igaz, lányok?Kép

Madárka!
Ez aztán a szuper hír, hogy a babátok beállt a megfelelõ irányba! Babszem bár fejen áll, de nincs beilleszkedve. Igaz, Hanna sem volt a szülés kezdetéig. És én is csukva mentem szülni mindkét gyerekemmel.
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy melyikünk szül elõbb. Ha az eddigi szüléseimbõl indulok ki, akkor a kiírt dátum körül fogok szülni, viszont az biztos, hogy ennyit pocakosan még nem ugráltam és cipeltem. Szóval nem tudom.
Hanna allergiája sajnos tejfehérjére szól. Azért bízom benne, hogy kinövi, mert nagyon sajnálom szegénytKép

Evey!
Gyógyulj meg hamar! Remélem, az AB-t kihagyhatod! Örülök, hogy Kikkó kezd beilleszkedni az oviba! Ez bizony hosszú folyamat!
Adri nagyon ügyes! Szívesen látnám már!
SMS-t írok mindenképpen akinek csak tudok. A mobil nálam lesz.

Norcsi!
Örülök, hogy jól ment a szuri. Én is remélem, hogy legközelebb ti is jöttök.

Iboly!
Nem tudom a számodat! Küldd el, hogy tudjak üzenni!

Liesel!
Nem úgy volt, hogy ti is jöttök talizni? Remélem, nem betegedtetek meg!

Anikó!
Köszi a képeket, szuper jók!De én is csak képek még c. küldeményt kaptam! Van egy elsõ rész is?

Király Kati!
Légy üdvözölve! Jóformán szomszédok vagyunk, mert mi meg Váckisújfalun lakunk!Kép

Évi!
Megkaptuk a levelet, persze! De nekem eszembe sem jutott, hogy udvariatlan lettél volna! Nagyon klassz volt találkozni veled!
Örülök, hogy kialudtad magad! Alváshiánnyal küszködve tényleg nehéz nem kiborulni! Drukkolok, hogy eredményre vezessen a beszélgetésed a pároddal!

Ildi!
Köszi az oltásos infót, jó tudni róla!

Ancsa!
Mint írtam, nálunk is pont így volt a lurkókkal.Kép Nagy élmény lehetett nekik is.

Andi!
Jobbulást! Mondtad is a talin, hogy náthás vagy...Kép
Pocak: hajrá! Ha még Zsófinak is így tetszett!Kép
Jaj, de nehéz lehet segítség nélkül betegen a 2 gyerekkel! És anyukád miért nem ment át hozzátok???

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!
Minden betegnek mielöbbi gyógyulást kívánok!
Örülök,hogy megismertelek benneteket,nagyon jó volt a taliKép!Mikor lesz a következõ,tényleg 3 hét múlva?Az szuper lenne Kép!Mindenkinek tök aranyos babája,babái vannak és ti is aranyosak vagytok!

Pele!
Vigyázz magatokra,aztán most már ne nagyon mászkálj egyedül a srácokkal,jó Kép!

Emese!
Végre személyesen is találkoztunk,ez szuper voltKép!A srácokat puszilom!Ugye Lili nem lett beteg?Puszi!

Evey!
Bálint 3700 gr-mal,57 cm-vel született 2001.06.25-én 15.35-kor.Most 10 hónapos lesz,9 és fél kiló és 76 cm.Elég ennyi róla vagy valamit kihagytam?

A mielöbbi találkozóig sziasztok KépKépKépKépKépKépKép

Balu mami
Balu mami
 


Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk a szigetrõl megázás nélkül. Bár Anyu riadtan telefonált 4 órakor, hogy Kispesten ömlik az esõ, de szerencsére Lõrincen még sütött a nap. A srácok is nagyon jól érezték magukat, azt állították, hogy bunkert építettek, és kérték, hogy menjünk máskor is. Hát, menjünk... Kép

Anikó, köszi nagyon a képeket!!! Kép

Mára viszont teljesen kifeküdtem, 100 fokos lázam van, egész nap apjuk volt a gyerekekkel, én meg "heverésztem", így estére valamivel jobb már. Kép
Andi, Neked is jobbulást, látom egy cipõben járunk! Kép

Zsóka! A játszótér szerintem is jó ötlet! de a jövõ héttel nemtom, mi lesz, nem igazán szertenék Rátok ragasztani bármit is...

Király Kati, üdv itt, én még nem ismerlek, nem vagyok annyira "régi". De ami késik... Kép

Ne haragudjatok, többre nem fusssssa, mert úgy érzem, mintha egy szivacs lenne a fejem helyén. megyek is aludni lassan.
Mindenkinek puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Mi is csak röviden. A talin nagyon jól éreztük magunkat, kár, hogy hamarabb el kellett mennünk, azért az esõbõl mi is kaptunk.
Sajnos a Kinga nálunk is beteg lett, így mi is csatlakozunk a gyengélkedõkhöz, reméljük nálunk nem lesz komolyabb, egyenlére csak az orra folyik, de az folyamatosan és hatalmasakat tüsszög.
Mindenkinek mielõbbi gyógyulást!

KingAndi

Köszönöm a névnapi jókivánságokat!!!
KingAndi
 


Sziasztok!

Most hogy mi már jó úton haladunk a gyógyulással, Ti lesztek betegek?

Andi3 nagyon sajnálom hogy kollektíven lebetegedtetek. Gyógyuljatok meg minél elõbb, gyógypuszik mennek!

KingAndi Kingának, Emese neked is mennek a gyógypuszik, ugye hamarosan már túl lesztek az egészen?

Pele, hát ha minden jól megy, és most már mindenki egészséges lesz akkor én is remélem hogy a következõ talin ott lehetünk mi is. Nektek kitartást erre a néhány hátralevõ hétre, bár tudom mit jelent két gyereket körülugrálni a nagy pocakkal!

Király Kati üdv a topicban!

Elkiabáltam kicsit, mert tegnapra azért nem úsztuk meg kipirosodás meg az oltás helye körüli bekeményedés nélkül. Pedig olyan lelkiismeretesen borogattam a lábacskáját az oltás után egész nap, úgy látszik nem ezen múlik. A múltkoris pont így jártunk, állítólag ducibb a combja így a rövid tû nem tud egészen odáig leszúrni ameddig kellene. (Na ezt most jól megmondtam.Kép)Lányom javulgat, remélem az elsõ AB. nélküli napon nem fog rögtön valamit összeszedni az oviban!

Sziasztok, és mindenkinek szép hétvégét, legalábbis amennyi még hátravan belõle!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Csak beugrottam, mert Ábel is beteg... No láz me gilyesmi nem, hálistennek, de az orra teljesen be van dugulva. Szerencsére már két éve ki tudja fújni, zengene a porszívótól az egész ház...

Emese, bízom benne, hogy meggyógyultok. Egfyébként én is érzem a torkom Kép. Ha nem jön össze a jövõ hét, áttesszük az utána köv-re.

A bunkert Ábel uis emlegeti (ma is emlegette) Kép

Gyógyulást mindenkinek, és mindenki gyermekeinek! (magamat is beleértve...)
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a Névnapi üdvözleteket!
Május 9-én ha törik ha szakad ott vagyunk mi is a Dórival!!!!!!!!!!TVicát is ráveszem!!!!
Evey:Köszike a képeslapot!
Sziasztok!Mára ennyit!Jövöhéten többet írok mindenkihez!
Dórika feláll és körbe-körbe megy a járokában.Tipeg ha fogom a kezeit!
barika_andi
 
 


Sziaszok,

jó rég nem írtam, de végre közeledik a nagy nap... a költözés. Eddig a szüleimnél voltunk Hajdúböszörményben, ma jöttünk haza, de pénteken megyünk vissza Tomival, mert a lakást már átadjuk, az újban meg még parkettáznak (én meg május 8-án vizsgázom Kép ), úgyhogy minden összejött. Férjem pedig a szüleihez költözik addig Dunakeszire, mert valakinek mégis irányítania kell a költözést.

Tomi túl van a torokgyulladáson, kijött a 7. foga, ezerrel pakol a lakásban, és önállóan lépeget, ha nem veszi észre, hogy elengedem a kezét...

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin, remélem 1x mi is csatlakozunk...

Remélem, hogy az új lakásban hamar lesz internet (és azt is, hogy azért nem felejtetek el), amint tudok, jövök!!

Addig is legyetek jók, puszi:

Erika
kerika
 
 


Ki vagy, bagoly?
Elõzmények: bagolyka ápr.19. 21.14
illetve Pocok válasz: ápr.21. 09.36
missmarple
 


Mindez persze a Pocokfarmon hangzott el.
missmarple
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, mi is igencsak elfáradtunk, mire hazaértünk. Pötyi csak itthon aludt el, nem semmi a csaj, ma is csak 1 órát aludt napközben.
Én is nagyon örülök, hogy újabb "arcokat" ismerhettem meg!
Mit szólnátok ahhoz, ha a következõ talin - ami remélem, rendszeres lesz már - közösen is beszélgetnénk, mondjuk, úgy hogy körbeülve, mert akkor mindenkivel lehetne kommunikálni.csak egy ötlet....

De Zsóka ötlete is jó, hogy a játszótéren legyen.

Pötyi egyre többet megy egyedül, nagyon édes.

Ezen a bagoly dolgon nagyon ki vagyok akadva, én sem tudom senkirõl elképzelni, hogy ilyet tegyen....
Aki beteg, gyógyuljon, egyen sok-sok vitamint!

Anikó, köszi a képeket!
Zsóka, jó hogy együtt mentünk a végéig! TÉged pl. egyáltalán nem ilyennek képzeltelek el, képzeld, azt hittem, hogy szõke és nagydarab vagy... Kép bocs.

Most megyek, nézem a választást...

Sziasztok: Kriszta
pötyimami
 
 


Sziasztok!

Lányok, én tisztára be vagyok zsongva a tali óta! Szeretnék gyakrabban találkozni veletek! De innen a keleti-végrõl, nem tudom...Lehet, hogy meg kell tanulnom Pesten vezetni?Kép

A férjemmel megbeszéltünk mindent bajunkat. Érdekes volt, mert péntek este nem volt kedvem vele beszélni, de mintha észrevette volna magát, szombaton vigyázott Csongira, vitte magával lottózni, és sokat játszott vele. Aztán este tisztáztunk mindent! Most szent a béke, végre. Olyan jó!

Ma elvittük magunkkal szavazni, nagyon produkálta magát. Kukucsolt a függönynélKép Mondtam is neki, hogy ne csinálja, mert feljelentenek minket választási csalásértKép

Mit szóltok ehhez a nyári meleghez?

Andi, minden elismerésem! Betegen, két beteg gyerekkel? Anyukád nem tudna menni segíteni?

És mi az, hogy itt mindenki lebetegedett! Tessék gyorsan meggyógyulni!

Geri! Nagyon klasszak lettek a képek! Köszike!

PM, hogy vagytok?

Kriszta, nagyon ügyes Pötyi! Akkor végül is nem sikerült elaltatni? Össze lehetne kötni õket Csongival! Én nem tudom miért nem akarnak pihenni egy kicsit?Kép

Barika! Dórika is nagyon ügyes! Remélem minél hamarabb meg tudlak Benneteket is ismerni!

Ancsa, gyere Te is gyakrabban!

No, megyek dolgomra! Mára kiörültem magam! Jön az éjszakai mûszak!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Kriszta,
érdekes, Zorkanya is PONTOSAN ÍGY képzelt el (szõke nagydarabnak, pont így írta õ is). Nem beszéltetek össze? KépKép Ekkor írtam, hogy utálom a szõkéket, mire Pele virtuálisan emgsértõdött Kép.

Évi,
jó, hogy minden rendben Kép

sajnos Ábel (majdnem 4) tegnap éjjel annyira köhögött, hogy hányt is a végén. Ma is köhögött, az orra folyik, elkapott minket is a nyavalya. Szerencsére Emesének semmi baja, remélem, nem is lesz.


üdv
mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Szerintem Kriszta körben ülõs ötlete is jó.Kép
A betegeknek még mindig jobbulást!Kép
Pocok és bagoly(nem véletlenül írtam kicsivel) közti vetélkedõn meg ki vagyok akadva!Kép Nem tudom ki ez a ...,de szégyelheti magát!
Sziasztok, legkésõbb május 9-ig!
(Remélem csak azok jönnek,akik érdemesek rá,ugye értitek?)
Sziasztok!
Balu mami
Balu mami
 


Ja,és tök jók a képek!Kép
Balu mami
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyunk mi is.

Na hát, hogy lekopogjam, úgy néz ki, hogy a nyavalya nem más volt mint a 3 napos lázként emlegetett izé. A pöttyök jöttek utána, -szegény Anikót riogattam vele- és mára el is múltak. Na nem úgy a gombás kiütés, bár az is halványul, de mivel kijött a két alsó örlõje, dokinéni szerint az is el fog múlni. És nem akarom elkiabálni, de azóta /2 napja /alszik estétõl, reggelig. Olyan jó.
A szopikat probálom napi 2-3-ra redukálni, mert bár a dokibácsim momdta, hogy elvileg lehet, de mivel gyakran vannak görcseim és nem tudni milyenek, ezért jobb a békesség. Tegnap pl. olyan rossz volt, hogy majdnem sírtamKép

Évi! Én is nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk élõben, de meglátod fogunk. Én is muszájból tanulok vezetni, sokkal kényelmesebb, nektek is az lenne. Viszont hallottam, hogy nagyon csini lettélKép

Andi3! Nagyon sajnállak, hogy te is beteg lettél, jobbulást mindenkinek. Kérd meg anyukádat, hogy menjen hozzátok. Nekem is mondanom kell, mert nem akar zavarni! de aztán jön õ is és fõz, sétáltat, szóval tök jó.

KingAndi! Gyógypuszik mennek KingánakKép

Zsóka! Nektek is jobbulást!

Pele! Majdnem arrafelé mentünk mi is lakni, de most úgy néz ki elindulunk a másik irányba. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy jövõ héten veszünk egy telket.

Remélem nálunk a betegség úgy 2 évre be is fejezõdött, így részünkrõl a tali minden mennyiségben és helyszínen oké.

Anikó! Jók lettek a képek, köszi, így majdnem ott voltunk mi is.

na megyek én is szundizni, bocs ha valakinek nem írtam.


Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Nem is írtam, hogy a tali óta Hannának is folyik az orra. Azt hittem, megfázott a fûben, de most, hogy a többieket olvasom, ez a kollektív nyavalya lehet.Kép Mondjuk semmi komoly, mert egyszerûen taknyos és kész. Áron meg sem kapta.

Szuper jó volt ez a meleg ma! Elmentünk sétálni a falu melletti tóhoz, láttunk kígyót-békát, mindenféle madarat. Áron kitalálta, hogy akkor õ varázsló és természetbúvár leszKép, ennek jegyében össze is gyûjtött egy csomó csigaházat. Hanna meg megrágta az egyiketKép

Balumami!
Én is örülök, hogy találkoztunk! Áron pont akkorának született, mint BálintKép

Betegeknek jobbulást!

Emese!
Bunker nálunk is napi téma!Kép Meg hogy mikor megyünk megint.

Erika!
Gyors és egyszerû költözést kívánok!

Kriszta!
Olyan jó volt tanúja lenni az elsõ lépéseknek!Kép Most már hamarosan szaladhatsz te is Pötyi utánKép Körbeülõs ötlet jóóó!

Évi!
De jó, hogy beszéltetek a pároddal! Meg az is, hogy végre találkoztunk személyesen! Legközelebb remélem, csongit is megismerjük!

PM!
Jaj, vigyázz nagyon magatokra! Akkor tényleg inkább redukáld le a szopikat, vagy próbáld meg elválasztani Pankát! Legfeljebb ha megszületett a kistesó épen és egészségesen, akkor megint kaphat cicitejet.
Telekvásárláshoz meg szurkolok, hogy összejöjjön. Merrefelé nézitek?

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!
Nagyon nehezen sikerült ma feljönnöm ide. Elõször azt hittem, a választások miatt túlzsúfolt a net, aztán kiderült, hogy az én gépemben volt a hiba. Ki kellett kapcsolni, aztán újra be, és már itt is vagyok. Röpke 1/2 1-kor... Kép
Köszönöm a jókívánságokat, nyavalya múlogat, bár még mindig nem vagyok 100%-os!
A jó idõre való tekintettel mi egész nap füvet nyírtunk, bicajoztunk, játszótereztünk, már amennyire tudtam a kóválygó fejemmel. Azért jó volt! Kép

Pele! Tetszik a varázsló és természetbúvár! Nálunk Gergõ a múltkor kitalálta, hogy õ vagy kalóz vagy indián lesz. Elképzeltem, ahogy kitölti a hivatalos papírokat. Foglalkozása: indián... Kép

PM! Tényleg vigyázz nagyon Magadra! Gondolom, hogy nem akarod megvonni Pankától a tejcsit, de ha a baba és a Te egészséged megkívánja, akkor inkább!

Évi! Pároddal való beszélgetésnek örülök! Kép

Zsóka (Te Nagydarab SzõkeKép)! A jövõ hét ezek szerint mindenféle betegségek miatt ugrott. A töbit megbeszéljük...

Kriszta! Nagyon büszkék lehetünk rá, hogy mi láttuk elõször Pötyi elsõ lépéseit! Produkálta magát otthon is?
A körbeülés nagggyon jó ötlet! Kép

Ne haragudjatok, de most muszáj lefeküdnöm, ennyire azért nem vagyok én éjjeli állat (le nem írom, milyen állat!).
Puszi:
Emese
emese
 
 


Sziasztok, én éjjeli állat vagyok(de nem az!).
Én is Verus hívására jöttem ide, mivel olvastam, hogy hívta Bogancsit...
Nekem is négy gyerekem van, Marci 199o okt. 13., Bálint '92 nov. 22., Kata '94 aug.1o. , Anna 2ooo okt. 21.
Mind jó hosszúak, Annipanni még széles is, 14kg. :o)))
Remélem, befogadtok minket is...
Betegeknek gyógyulást, szülõfélben lévõknek jó szülést, macerás rokonokhoz kitartást, és egyáltalán, mindenkinek minden jót! Vera
vera
 
 


Sziasztok lányok!

Pocok,
nem lehetne az "éjszakai állat" hozzád intézett böffentéseit nemes egyszerûséggel töröltetni?

Mi hétvégén minden nagyszülõt maglátogattunk, ami azért olyan nagy szó, mert nálunk ez három helyet jelent, amibõl az egyik 120 km-el odébb van. Pici Petrám tegnap este igen jókedvû volt, elõször is eltûnt, majd boldogan behurcibálta hozzám a tiszta, behajtogatott babarucikat, majd az apja pólóiból épített kupacot. Ezután a frissen mosott ruhát lopkodta, és terítette szét egyenletesen a lakásban, de közben akkorákat kacagott, hogy nem volt szívem haragudni rá...
Ezen kívül sárga gumikacsát dugott a mosogatógépbe (többször is, én mindig kivettem, de a végén csak sikerült elmosogattatnia velem), és egy halom kiskanalat kidobásra ítélt. az a legjobb, hogy tudja, hogy mikor csinál rosszat, mert kilyenkor kacagva elszalad.
én lassan kezdem úgy érezni, hogy ez a baba soha nem fog megszületni

Emese,
vigyázz ám magadra! legalább hétvégén, betegen bízd párodra a gyerekpesztrát.

Pele,
na én szóba sem állok Veled!Kép Én most már annak is örülök, ha a lakásban elbillegek anélkül, hogy szétesne a medencém, Te meg túrázgatsz!

PM,
nagy meló ám egy építkezés, meggondoltad? Szopival vigyázz, szedj magnéziumot, pihenj sokat

Évi,
most már csak fenn kell tartani ezt a beszélgetõs állapototKép

Betegek, olyan szép idõ van, gyógyuljatok meg!

Sziasztok,
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!

Már jó régen nem jártam erre Kép

Pocok: anno a topicodban én voltam c., csak elõször nem akartam kiírni a nevem, mert nem akartam, hogy rám is rámszálljon. Jobb a békesség! Csodállak, hogy ilyen jól tûröd!

A tali miatt irigykedem!! Talán legközelebb már el tudunk menni.

Balu nõ mintha húznák. 7 hónapos 8,8kg és 69cm. Néhány hete már tud forogni (nem siette el Kép), azóta mást sem csinál. Még mindig eredmény nélkül fogzik Kép és eredménytelenül próbálkozom a hozzátáplálással Kép, de egyébként minden ok. Kép
Múlt héten volt a koleszban, ahol a férjemmel laktunk anno Budaörsi Napok. Nagyon jó volt. Baluval 3 napot voltunk kint, meg aztán a szombati pakoláson is. Nagyon élvezte az egészet. Persze nem voltunk hajnalig, mint régen! Kép

Most már megpróbálok kicsit gyakrabban jelentkezni! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

A tali óta Timinek is folyik az orra, de szerencsére semmi más tünet nincs. A következõ alkalomra szerintem is jó ötlet a játszótér, a homokozóban a kicsik is el tudnak játszani. Legalábbis a fiam imádja pakolni egyik vödörböl a másikba a homokot. Kép Akartam kérdezni a fiús mamáktól, nektek nem mesélt olyat a gyerköc, hogy valami bácsi megijesztette õket? Mert Timi már többször említette, hogy Õt meg a kisfiút megijesztette a bácsi. Nem tudom mi történhetett, lehet hogy csak rájuk szóltak, mert nem tudja megmondani hogy konkrétan mi történt és melyik kisfiúval volt akkor. Ahogy kérdezgettem én ezt szûrtem le belõle, hogy hangosak voltak és rájuk szólhatott valaki. Nem hinném, hogy csak kitalálta volna.

Megint csak ennyire futotta tõlem, Tominak ma hisztis napja van, állandóan rajtam lóg.

Minden betegnek jobbulást, élvezzétek a jó idõt! KépKépKép

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

Pele,és Madárka! Nagyon izgulok, hogy melyikõtök "szabadul" meg hamarabb a pocakjától!Kép
Ugye van valaki akit forró dróton értesítetek, hogy mi is tudjunk veletek örülni?Kép

PM, tudod, hogy szopi párti vagyok, de ha a bébinek nem jó, akkor nem szakad le az ég, ha inkább abbahagyod! Inkább Pankát szoktasd le, minthogy a Picurral történjen valami! Az nem természetes, hogy ilyen sokat görcsölsz, kérlek vigyázz magatokra!
Te honnan veszed, hogy csini vagyok? A képen nem is látszik!Kép Geri, Te kotyogtál? Azért jól esikKép Bár szerintem Te sem panaszkodhatsz, nagyon jó nõ vagyKép
Amúgy nem kell miatta irigykedni, az állandó éjszakai strapától vanKép

Ancsa, a Te kisfiad sem egy "odateszem-ottmarad" kölökKép

Cory, jó nagy fiú Balu, képzeld Csongi 1 évesen 8,10 kg voltKép Gratula a forduláshoz! A fogakra mi is hónapokat vártunk, sõt azóta is mindent arra fogunk. Majd csak kibújik...

BVera! Üdv itt is! Gyere gyakran, csípem a szöveged!

Madárka, Petrus dettó olyan, mint a Csongim. A lakás néha olyan, mintha hurrikán söpört volna rajta végig!

Lányok, segítsetek nekem. Tudom, hogy lerágott rongy a téma, de nagyon szenvedek az éjszakázástól. Tegnap megpróbáltam tea helyett vizet adni neki, ugyanúgy itta, mint a teát. Magam mellé vettem, fél óránként felriadt, sírt, nem tudom mi lehet, de már totál kivagyok! Ötlet?

Jó éjt!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat! Fõleg Evey Kép-nak!!! Már hgyógyulóban!
Bár pénteken azt hittem kicsomagoljuk a bébit annyira fájt a pocakom. Egész éjszakás hányás után kiderült , hogy vírusos nyavaja húzódott a hasamra így a bébi maradt a helyecskéjén. Erre tegnap fél órás , igen erõs jóslóim lettek. Így fogtam magam és összecsomagoltam , hátha ez megriasztja Blankababát és marad még egy kicsit.
Madárka!
Gratulálok a tótágashoz és kívánom , hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!!!
Pele!
Én is irigyellek! Én alig tudok vánszorogni! Az alhasam nyillal , a medencém és a derekam hasogat ......
Nekem sem illeszkedett be Gergõ csak a kitolásnál.
Mi most vasárnap megyünk az elsõ ctg-re! Kép Már várjuk!

Most búcsúzom és elmegyek , mert az én idõm lejárt!!!
Jócakkát mindenkinek!!!

Kanga és Zsebijei
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!
Itt vagyok, még mindig enyhén dögrováson... Kép
A gyerekek persze tök jól vannak, csak én viselem kicsit nehezen a nyüzsgésüket most.

Lányok, Verus telefonált, valami baj van a szolgáltatójukkal, úgy néz ki, néhány hétig nem tud jönni. Mindenkit üdvözöl, üzeni, hogy jól vannak. Kép

Vera! Üdv itt! Remélem, békés állapotok lesznek itt (olyan, mint régen), és jól fogod érezni magad köztünk.

Madárka! Nagyon kis leleményes lánykád van! Kép Látom, nem hagy unatkozni még az utolsó napokban sem. Igaz, hogy Te nem túrázol a szigetre, de többször átrendezed, összepakolod, áthajtogatos stbstb. az egész lakást.
Remélem, azért értesítesz minket, ha van valami újság Babóca -ügyben! Kép

Pocok! Nem semmi ez a Manka! talán kérjétek meg, hogy bökjön rá a lottószelvéynen a megfelelõ számokra! Kép

Cory! Gyere is legközelebb!

Ancsa! Nekem nem meséltek semmi ilyesmit, ezek szerint nem az én fiaimmal bokrozott a lányod...
Remélem, Timinek nem lesz komolyabb baja.

Vigyázzatok magatokra, mindenkinek sok puszi:
Emese
emese
 
 


Ibolya!
Nagyon örülnék , ha meglátogatnál a kórházban!!!!
Küld el a mobilszámod emilkében és akkor tudok sms-ezni , hogy kicsogalódott és melyi szobában találsz minket!
Pusssz
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok,
Jajjajjaj, elfelejtettem megköszönni a képeket! Nagyon jókl lettek, csak kevés KépKép. Legközelebb ha el nem felejtem, viszek én is fotóapparátot. csak hát az a szita agyam...
Pankamama! Nagyon vigágyzz magatokra! Téynleg, jobb a békesség, ha görcsöl a pocak, inkább ne legyen szopi! A Picur ilyenkor fontosabb! A nagyocska már úgyis szopizott annyit, hogy becsülettel elmondhasd, Te megtetted, amit megtehettél Kép.

Pele,
akkor hát megint ezért nem tudtalak felhívni KépKép Kis csavargó. Hogy ez a HAnnus miket meg nem eszik KépKép. E heti tali (Emese te is figyelj) szvsz lemondva, mert ÁBel olyan cserépfazék hangon köhög, hogy rossz hallani. Az orra is folyxik, sõt ma Emese is elkezdte az orrfolyást. Szóval egyelõre tegyük át a jövõ hétre. Hátha akkor még egyben leszel. Fõleg ha úgyis feljönnétek Pestre. Tényleg nem akarlak ilyen állapotban Kép felrángatni, elhiszem, hogy nagyon fárasztó lehet. Én ilyenkor egész nap aluidtam már (ha nem hiszed, olvasd át a régi hozzászólásaimat Kép). Szerencsémre itt volt anyukám (Zoli meg világvégén), és tudtam aludni napközben is sokat-sokat. Hogy bírod, nem is értem...

Emese,
Képzeld, én tegnap ugyan fel tusdtam jönni, de egyszer csak bontotta a vonalat (sokszor megesik egyébként), csakhogy KIKAPCSOLTA A GÉPEMET IS! Ilyen még nem volt sosem. Pillanatnyilag vírusirtóm sincs, azt sem tudom, mi van a gépemben. Egyébként vagy két hónapja Bigacsiga írt egy kétségbeesett e-mailt nekem (mint Te tegnap körmeilt), hogy mi van, nem tud netezni csak emilezni. Aztán kiderült, hogy vmi elállítódott a gépében. Tényxleg, mi van Bigacsigával? Hetek óta nincs.

Bvera, Szia, üd vközöttünk!
Anna áynkád egy hónappal fiatalabb az én Emesémnél Kép. (Õ szept. 20-i). Viszont egy súlyban van Pele Hannájával, aki szintén 14 kiló, nem is nagyon értem, hogy bírja még megemelni Kép.

Ancsa, nekem Ábel nem mondott semmit, viszont most jól megijesztettél... Holnap meg fogom kérdezni Ábelt. Bár ha vmi történt volna, azt hiszem, mondta volna. Ha vmitõl megijed, elég sokáéig foglalkoztatja, beszél róla.
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az emiledre, de ki vagyok purcanva. A munka szerintem azért állhat most (de ez csak az én véleményem), mert a gépelendõ anyag itt van nálam (a srác ma jött volna értük, de nem jött, ide sem szólt. Már másodszor. Na mindegy.) Sajnálom, ha esetleg nem jött össze, mert végül is napi két-három óra munka, és egész jól fizetnek érte... De ne hamarkodjuk el, hátha gépelsz még majd Misinek...

Évi,
ha kapsz jó ötletet éjszakai feláébredésre, oszd meg velem! Már ki vagyok purcanva én is. Bár Emese most fogzik, két szemfoga jön egyszerre (legalábbis ennyi niztos, lehet, hogy több fog is bûnös). Vizet nem hajlandó inni, csak a cici kell neki. Megfogadtam magamnak, a legközelebbi gyerek fél évesen alszik éjjel (bár ezt Ábelnél is megfogadtam). Az em,ber fogadkozik, aztán úgyis közbeszólnak a fogak...
Azt nem próbáltad még ki, hogy elsõ éjjel 5 percig, második éjjel tíz percig, harmadik léjjel 15 percig hagyod sírni? Nekem Ábelnél ez vált be, harmadik éjjel már fel sem ébredt. Csak Emesénél nem tudom megcsinálni, mert egy szobában alszanak és félek, hogy felébreszti Ábelt a sírás. De nagyon szeretnék már aludni Kép. Ez a félóránkénti felriadás nekem nagyon fogzásnak tûnik...

Na, többet írtam, mint az elmúlt két hónapban összesen Kép
puszi
Zsóka, a nagydarab szõke nõ Kép

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, mi lehetett ma, de én egész nap tiszta idegbeteg voltam, persze ennek eredményeként a gyerkõceim isKép, és most este én is azt hittem, hogy indulás lesz a kórházba, mert szépen negyedóránként jöttek az összehúzódások. De aztán most abbamaradt. Persze lehet, hogy csak azért csináltam az egészet, hogy ne nekem kelljen mosogatnomKép

Madárka!
Túrázgatok? Hááát, azt hiszem, aki lát, annak más a véleménye a mozgásomrólKép Én is úgy érzem magam, mint a természetfilmekben a rozmárok a tengerpartonKép
Úgy látom, Petrus után azért te is ugrálhatsz otthon!

Pocok!
Akkor nektek meg van oldva a meggazdagodás!Kép Ez igen!
A te pályaelképzeléseid sem voltak semmik ezek szerintKép

Cory!
Örülök, hogy megint jelentkeztél és jól vagytok! Hozzátáplálás miatt ne aggódj, Hanna is így kezdte. Aztán most meg...Kép

Ancsa!
Áron nekem sem mesélt ilyesmit, de majd holnap rákérdezek.

Évi!
Mindenképp küldök SMS-t valakinek, ha elindulunk!
Éjszakázás: biztos valami oka van: nem az, hogy a nagymamával hagytad? Ez néha eléggé ki tudja akasztani õket. Fogzás? Ez esetben fájdalomcsillapító használhat. Esetleg feszültség, szorongás? Napközben hogyan viselkedik? Elvan nélküled, vagy alig lehet levakarni? Közös ágy jó lehet, de akkor is beletelhet néhány napba, míg megnyugszik. Napközben nem tudsz pihenni? Mert ez így tényleg nagyon igénybevevõKép

Kanga!
Vigyázz magatokra! Azért még maradhat bent egy kicsit a babóca. Mesélj majd a CTG-rõl! Mi csüt-ön megyünk legközelebb, akkor asszem a méhszájat is megnézi majd a dokibácsi. Bár mindkét gyermekemmel csukott méhszájjal mentem szülniKép

Emese!
Vigyázz magadra te is, és gyógyuljál!!!!

Iboly!
Arra a számra írok akkor majd, amirõl küldted az SMS-t, jó?

Vera!
Üdv itt! Én meg a 4 gyerekedért téged irigyellek, de remélem, egyszer nekünk is ilyen jó nagy családunk lesz!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Szaiasztok Lányok!

Zsóka köszönöm a hiányolást. Kép
Nekem akkor szerencsére nem volt vírusom csak a TCP/IP protokollomat törölte le anélkül meg nincs kapcsolat.
Különben nappal én is azt tapasztaltam, hogy annyira telített lehet a hálózat, hogy még ADSL-en is kín kivárni, hogy lejöjönn valami. Inkább este szeretek én is.

Meg vagyok nem veszetm el, olvaslak is benneteket, csak korlátozom magam, mert olyan ez a nett mint a kábitószer. Ideülök és vagy két órát fel sem állok.
Most meg nagyon kell az idõ, mert május közepén le kell tennem egy nagy vizsgát. Ha sikerül akkor mehetek tovább.
Mind a kettõhöz keményen tanulni kell, mert aki nyolc hónapig a lábát logatta az most szenvedjen. Kép Kép

Minden betegnek jobbulást Kép Kép Kép
Pocakosoknak könnyû, gyors kicsomagolást Kép Kép Kép

Sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Ez még eszembe jutott gyorsan beírom akit érdekel:

Távoktatásos angol nyelvtanfolyamot indít a Lingua Francia Egyesület nyolc szinten, a kezdõtõl a felsõfokú nyelvvizsgára elõkészítõig. A feladatlapokat e-meilben vagy postán kapják a hallgatók, akiknek évente kétszer beszédtréning tábort is szerveznek.
A résztvevõknek az évi 5500-6000 Ft-os egyesületi tagdíj, a postai kézbesítés, valamint a táborok utazási, étkezési, szállás díján kívül más költségekkel nem kell számolniuk.
Jelentkezés és beíratkozás a 06/30/932-2961 -es telefonszámon.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Köszönöm a kedves üdvözlõ szavakat, már csak ezért is érdemes volt idejönnöm. :o))) (Nekem ilyen béna mosolygó fejeim vannak.)
Évi, Annipanni élemedett korú kisded létére velünk alszik, mert éjjel még szeret szopizni. Nekem ez az egy módszer vált be arra, hogy nappal használható legyek. Persze hallottam már arról, hogy van olyan család is, ahol a szülõ neveli a gyereket, és nem fordítva...
Mindenesetre 2-3 éves kora után már egyik nagy se mászott át az ágyunkba, úgy alszanak, mint a bunda. Remélem, ez elõtted is rózsásabbra festi kissé a jövõt.
Emese, én is remélem, hogy béke lesz végre itt is, meg máshol is...
Zsóka, örülök, hogy korban ilyen közel vannak egymáshoz a lányaink, épp azon búsultam, hogy az ismerõseink gyerekei már mind nagyok, õ meg szegénykém magányosan nõ fel, mint egy kis zombi. Bár amikor egy barátnõmnek elmondtam, hogy a magánytól féltem a gyereket, azt hitte, viccelek...
Dehát a nagytesó mégiscsak más, itt meg egy vacak játszótér sincs.
Kedves Pele, nincs miért irigykedned, amint hallom, jó úton haladsz!
Továbbra is mindenkinek minden jót, sõt!
Vera
vera
 
 


Hála Abigélnek elszállt a hozzászólásom. Ha lesz kedvem a nap folyamán, újraírom. Kép

Pusz:
Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Nagyon klassz, hogy taliztatok! Én dolgozom, és a hétközi talikhoz nem tudok csatlakozni, de mikor is lesz a következõ züllés?

Pele!
Kitartás, és már közel az érettségi találkozó!

Evey!
Íme az adatok!
Zalán, 1997. szeptember 24. 3400 gr, 54 cm. Most 108 cm, 17 kg. Gödöllõ a lakhely. Köszi, és várom a kérdõívet, rendületlenül! Kép

Puszi mindenkinek: Judó
judó
 
 


Sziasztok!
Úgy látszik, nekem óriási szerencsém van és volt az összes gyerekemmel Kép Ezért nem nagyon tudok mit javasolni az éjszakai felébredések ellen. Bár Tomi újabban elõfordul, hogy felsír egyszer (de nem minden éjjel), akkor bemegyek és minden szó nélkül hasra fordítom. Akkor aztán alszik tovább reggelig Kép
Ha elfogadtok engem is Tomival együtt, akkor május 9-én mi is elmegyünk a Margitszigetre! Kép
Addig is gyógyulást a betegeknek, vidám szülést a babásoknak Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Király Kati!!!
Szia innen a szomszédból! Örülök, hogy újra látni téged!!! Gratulálok Bencéhez!
Judó
judó
 
 


Vera,
üdv köztünk!

Na és akkor most újraírom a reggeli elszálltat:
Szóval: annnnnnnyira hiányoztatok! Vagy 2 napig nem tudtam babanetezni, mert egy "ügyes" mozdulattal lazán nyakonöntöttem a klaviatúránkat egy bögre teával, és úgy tûnik, nem egyezik az ízlésünk. A klaviatúra nem szerette a teát. Nem baj, likvidáltuk. Kép

Bigacsiga,
ennek a sulinak van honlapja?

Abuska, úy tûnik, meggyógyult, még egy kicsit hörög (hihihi), de már olyan rossz, mint a Kép. (Persze nem rossz, csak rendkívül élénk, és nem fogad szót. ) Ideje bölcsibe mennie már. Áldott nyugalom! Holnap már muszáj mennie, mert bedilizek.

Most jöttem vissza a konyhából: Abus a mézes citromlevét beleöntötte a levesmaradékba, majd vissza. Undorító. És ki kellett önteni a drága mézet. Úgy kell nekem, miért babanetezek ahelyett, hogy a gyerekemre figyelnék...

Elaltattam. Romanticot kellett neki énekelnem. "szeretem a bõröd illatát", meg ilyenek. Kép

Van köztünk valaki Észak-Pestrõl?

Mikor lesz züllés? Lehet menni kismanóval, vagy inkább a babás talira tartogassam magunkat?

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Csak beugrottam, éppen alszanak a lányok. Nagyon ritka pillanatok egyike! Már egész jól vagyunk, Zsófin nem is lehetett látni, hogy beteg, Lucának kicsit folyik az orra, és én is javulgatok. Pihenni túl sokat nem tudtam, de a nehezén már túl vagyok.

Pele! Köszi pocak ügyben a biztatást, majd meglátjuk...KépTõled meg várjuk a híreket! Addig is nyugodtan engedd, hogy mosogassanak helyetted, neked kijár egy kis pihenés!
Az alakod annyira nem is "rozmáros", mint amennyire te érzedKép!

Zsóka! Jó ötlet a játszótér, legközelebb találkozzunk ott!
Ábelnek jobbulást!

Évi! Örülök, hogy tudtatok beszélni a pároddal! Kép (Elõttem is áll még egy beszélgetés, csak a megfelelõ alkalomra várok.) Alvás ügyben nálunk is bevállt az, hogy 1-2 percre otthagytuk Zsófit, aki persze eleinte üvöltött, de 3. nap magától lefeküdt aludni (délután és este is), és azóta sincs ilyen gond. Micsoda megkönnyebbülés volt!! Õ még 2 évesen is szopizott volna éjszaka, ha rajta múlik.

Kriszta! A körben ülõs dolog jól hangzik, legközelebb kipróbálhatjuk. Én sem tudtam mindenkivel beszélgetni, akivel akartam.

PM! Telekvásárláshoz sok sikert! Merre van, ha nem titok? Kemény dió ám az építkezés, én csak tudom! (Remélem, egyszer vége lesz!)
Pocaklakóra tessék vigyázni, ha kell, inkább tényleg csökkentsd a szopikat!

B.Vera! Üdv itt!

Pocak! A pocakosokat nem csak te irigyled Kép! Milyen kis szerencsés Manka! Hát igen, a szûz kéz...!

Cory! Balunak gratula a forgáshoz! A hozzátáplálás miatt ne aggódj, majd eszik õ, ha akar! Luca is szépen kezdte, örültem is neki, de pár hete visszatért a szopihoz, és csak nagyon keveset fogad el azon kívül.

Ancsa! Zsófi sem mesélt ijeszgetõs bácsiról, de ha említene valamit, szólok.

Virág! A "rendkívül élénk" gyerekekrõl én is tudnék mesélni! Kép A fantázája kimeríthetetlen, mindig kitalál valamit! És nekem még csak 2 gyerekem van! Kész felüdülés, amikor Zsófi újra mehet bölcsibe és Lucával kettesben vagyunk itthon. Õ is egyre gyorsabban képes a helyváltoztatára amióta rájött, hogy kell mászni. Odamegy mindenhez, felkapaszkodik rá, és állva vigyorog. Nagyon résen kell lenni, mert mindent meg akar szerezni magának.

Most megyek is, mert ébredeznek.
Puszi mindenkinek
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Lányok mi lenne,ha írnánk a Gabi szerkeztönek,hogy legyen jelszavasítva a babanetes családi táblázat?Kerüljük el az ilyen afférokat!Szegény Pocok!!Voltunk méretözni:8,47 kg és 70 cm nem nyult egy hónap alatt semmit.

Pocok:Annyira csodállak ezzel a bagoly témájú szeméttel kapcsolatban.Én helyetted is be paráztam!Kép,hogy ilyen jól viseled!

Verus:Hogy megy az üzlet?Téged is csodállak ott a sok gyerek + üzlet.nagyon sok erõt kívánok nektek,hogy mielöbb megtaláljátok a számításotokat.

Virág:Tetszet a mézes leveses "recept" kifogom próbálniKépKépKép!Úgy szeretek hallani olyanról ahol a gyereket minden érdekli.Elsö önnáló étel készítését megmutatta a lányod.Büsszke lehetsz rá,hogy ilyen hamar kezdi a fözöcskét!KépSzóval a klaviatúra is náthás lett,hogy teáztatod?!!!KépKépKép!Nálunk csak a morzsától kell félni,mert szokásom a gép mellett nassolni.Csoda,hogy nem fogyok le úgy kell nekemKépKépKép!

BVera:Sokszor üdvözöllek én is.

Bigacsiga:Engem is érdekelne,hogy ennek a nyelvisulinak van-e honlapja!Hogy van a kis bice-bóca fiad?Ne haragudj a bice-bóca szóért,de más,hogy nem tudtam rákérdezni.Nap mint nap eszembe juttok,és szoritok nektek.Nekem a legfájobb ha egy gyermekkel van valami!Sok KépKépKépnapokat kívánok neki és nektek!

Cory:Zabagép lesz a gyermeked,csak mindent megkell szoknia!

Emese:Jobbulást kívánok neked innen a szomszédságból!

Évi:Május 9-én mi is ott leszünk a Dórkával a szigeten,ha jöttök akkor találkozunk.Dórka egyre ravaszabb,addig visít amíg felnem veszem.Kivételesen most elaludt magától és nem kellett altatnom.Sajnos minden elalvás elött cici kell,mert csak arra hajlandó elaludni.Nagyon sokat kínlódunk a fogával,még csak kettö van kint és most jön egyszerre a felsö kettö.Kép,hogy a férjeddel mindent tisztáztatok és szent a béke.Nálunk is van mit tisztázni,sajnosKépKép!

Ági:Nálatok minden rendben(férjel,anyóssal)kapcsolatban?Annyira jó nekem,hogy az anyósomék 300km arréb laknak,de még így is beletudnak köpni a levesembe!Nem igazán kedvelem õket!Pedig aztán én nem vagyok olyan,hogy valakit ne kedveljek annyira jó szívû ember vagyok!!Ez a gyengém!

Pele:Május végén tud fogadni egy doki,és azt mondta,hogy hatásos terápiát alkalmaz ahoz,hogy ne kelljen gyógyszeres kezelést kapnom.Véleménye szerint az én esetem nem olyan komoly!Telefonon egy csomó mindent kérdezet.Pár megállóra lakik tölem!Pocaklakónak sok puszi.Nagyon vigyázz magatokra.és üzenj sms-be,hogy mikor született meg.Mindent köszönök KépKépKépKép,hogy beszélhettünk róla!!!

Emese,CsKati:Béláitoknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok.
CsKati:Mikor vizsgázol?Sok sikert!

PM:Véleményem szerint,ha lekell mondanod a magzat és a saját egészséged miatt a szopiztatásról akkor megkell tenned.Tudom milyen rossz azt mondani,hogy nincs!Drukkolok,hogy Panka mielöbb megértse a dolgot!Annyira megértöek tudnak lenni!Vigyázz magatokra!

Evey:Nálatok mi újság?Adriánnak már hány foga van?Nálunk nagyon lassan akarnak kibújni!Köszönöm a képeslapot annyira tetszet,igaz csak szombaton tudtam megnézni a mailjaimat.

ld,norcsi:Merre vagytok?Hiányoztok!
Minden betegnek jobbulást!
Születés és Névnaposnak:SokKépKépKépKépKépKívánok
Sziasztok!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Megint rohanásban, ezért csak gyorsan!

Barika andi, köszi a hiányolást. Megvagyunk, ma már Annus lányom is ment oviba, remélem tényleg túl vagyunk a nyavajánkon. Én meg tegnap félreléptem, na nem úgy, hanem kicsit kibicsaklott a bokám. Úgyhogy kicsit bicegek, de azért persze így is le kellett mennünk ma is játszóterezni. Ragyogó idõ van, és olyan jó, hogy a picit is csak berakom a kocsiba, kis sapi a fejére és már mehetünk is. És a sapit is levettem ma róla, mert olyan erõsen tûzött a nap, õ meg ugyebár a kocsijában fekszik, úgyhogy szerintem neki sokkal jobban melege volt. Szóval Julcsi lányom kijátszotta magát, úgyhogy aludt is egy kicsit ebéd után, bár korántsem annyit mint szerettem volna.

P.M. Én a Julcsit kétévesen kellett hogy leállítsam a szopival egyik napról a másikra, mikor megtudtam hogy terhes vagyok a Bánkkal. Sajnos nem volt más mód, én pedig nem is görcsöltem, de mivel amúgyis minden terhességem alatt volt valamilyen bajom, a dokim azt mondta, hogy ne kísérletezzünk azzal hogy a szopi mellett fogok-e görcsölni, hanem hagyjuk abba. És így is tettünk, elég nehezen vette tudomásul szegényke, de nem volt más választása. Aztán miután Bánk megszületett akkor megint érdeklõdést mutatott a szopi iránt, de mikor odavettem hogy na akkor szopizzon, hát csak forgatta a szájában, elfelejtett szopizni.Kép És kijelentette hogy ez nem is jó, és ennyiben maradtunk. (Amikor néha fejtem, azért egyszer-kétszer a lefejt tejcsit megitta.)Szóval szerintem is jobb inkább leállni a szopival, nehogy valamilyen gond legyen!

Névnaposoknak, szülinaposoknak nagy gratula, bocs, de most csak ennyire futotta.

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Barika andi,
értékelem a humorodat. Kép

Alig vártam, hogy Abika menjen bölcsbe, emlékeztek? Na, hazajöttek a nagyok, fürdés, hajmosás, egyszer csak mit látok? Na mit? Feketés kis vackok lepik el a hátközépig érõ, tejfölszõke hajú lányom (Rebeka) fejbõrét. Miért???? Tényleg Lipóton fogok kikötni. Mostmár 3 gyerekkel leszek itthon. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (Ez sikítás volt) KépKépKépKépKép

Virág
Virág (fiore)
 


Pele!
Én Gergõvel az utolsó hónapban nyitva voltam egy ujjnyira. Most szerintem még zárva van , mert semmi színes dologot nem észleltem ami nyákdugóra utalt volna.
A doki nem néz minden Ctg után méhszájat? Gergõnél mindíg nézték ( és tágították kézzel KépKépKép)
Már tudod mennyit adtok neki?
Hát én is remélem , hogy még marad legalább 11-ig mert 10-én lesz az érettségi tali és semmi pénzért nem maradnék le! És még a kicsitündér fülbevalója sincs kész! Kép

Pussz
Kanga és Zsebijei
Kanga-Zsebibaba
 


A kép ez akart lenni:

Kép
Virág (fiore)
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?