Új privát üzeneted érkezett!

KépKépKép hasonmás... KépKépKépKépKép

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!

Hát, lányok és fiúk hatalmas hírem van. Zsebi beültette a bogarat a fülembe, meg már a munkatársnőm is mondta, ezért tegnap vettem egy tesztet és reggel megcsináltam. Pozitív lett. El sem akartam hinni, mintha nem is velem történt volna. Ezért még melegében felhívtam Debrecent és Miskolcot, kis egyeztetés után kilenc körül bementünk Miskolcra ( a szakadó hóban) és csináltattunk egy Hcg vérvételt. 4430 lett. A doki rögtön mondta, hogy egy ekkora babát már tuti lehet látni, sőt lehet, hogy ketten vannak. Így melegében csinált egy uht is. És igen ott volt, egy petezsák. A méhem közepén, pont jó helyen. Még most sem tudom felfogni, hogy ez igaz, tényleg terhes vagyok. Az egészen fejbe vágott, amikor közölte ön 5 hetes terhes. Aztán a következő para a deca hatása, de erre meg azt mondta, hogy ne aggódjak ez semmilyen hatással nem lehet a babóra. Kaptam fotót is, most nézegetem és próbálok magamhoz térni.

Lányok bízzatok, higgyetek a csodákban, mert vannak.

További szép napot!

Nina
nina79
 
 


Fanny!

Gratula a szép eredményhez, remélem két hét múlva hasonló jó hírekkel szolgálsz nekünk.

Zsebi!
Kérlek légy bizakodó. Én biztos voltam benne, hogy rajtunk csak a lombik segíthet, és tessék. Azt azért el kell mondanom, hogy szeptemberben-októberben megkaptam a gynevac injekciókat. Én csak ajánlani tudom.

Puszi
Nina
nina79
 
 

 
 

Nina ez állat!!! KépKép Nahát nem csodálom, hogy nem térsz magadhoz, nekem is leesett az állam! Kép
Juhééééjjjjjjjjjj!!!!!!!!!

KépKépKépKép

Kép
baba888
 
 


Nina,

most olvastam vissza a mai napi híreket és egyszerűen beleremegtem a leveledbe! Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívből gratulálok!!!!! Nagyon örülök Neked, vigyázz magatokra! És nagyon köszönjük, hogy elhitetted velünk, hogy tényleg VANNAK CSODÁK ÉS MINDENKIT UTOLÉRHETNEK!!!!!!!!!

Csajok,
nagyon-nagyon köszönöm a hozzám intézett bíztat szavakat, Ti egyszerűen FANTASZTIKUSAK vagytok!! Egyenlőre nagyon hihetetelen érzés, hogy két iciri-piciri pocaklakóm van, és nem is igazán merem beleélni magam - na jó, azért már most beszélek hozzájuk és bíztatom őket, hisz a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít! - de remélem, hogy igazatok lesz és 2 hét múlva Nina nyomdokaiba léphetek!!!!!

Köszi mindenkinek, nagyon szerencsések vagyok, hogy megtaláltalak Benneteket!

Nina, akkor most beindítottad a "betolakodók sikerszériáját" Én is csatlakozni fogok, ígérem!!!

Millió puszi Nektek: Fanni
fanny1
 
 


Lányok,
Csak kapkodom a fejem, úgy felpörögtek az események és mega mennyiségű levelet írtatok, alig bírom visszaolvasni Kép

Nina Kép
Jól vettem ki a soraidból, hogy spontán terhes lettél?!? KépKépKép Úristen!!! Kirázott a hideg és bevallom őszintén, így ismeretlenül is könnybelábadt a szemem Kép Tényleg vannak csodák. Ez annyira klassz. Tiszta szívből gratulálok és kérlek, hogy nagyon-nagyon vigyázz magatokra! Hihetetlen, még ocsúdok KépKépKép JUHÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJ!!!!!

Fanni Kép
Szuper olvasni a pozitív soraidat, csak tessék vigyázni magadra és ilyen jókedvűnek maradni 14 napig, mert aztán már magától megy minden, nő majd a poci, cici stb. KépKép Ügyes vagy!!!

Baba Kép
Sziamia. Asszem kérdezted pár ezer oldallal ezelőtt, ki volt az elsőszülött nálunk: Csengus. De ha ismernéd a temperamentumát, nem is csodálkoznál ezen Kép
Neked mikor lesz transzfer? Vagy hol tartasz most? Bocsi, hogy nem tudtam kibogarászni Kép

Stella Kép
Ruhaszínek Kép Ma mucsásra vettük itthona figurát, ugyanis "mindenki" összekakálta, büfizte, pisilte a szóbajöhető szerkóit (hihetetlen termés volt ma ezekből Kép ) és adhoc módon öltöztettem fel egy idő után a Bébiket: Csenge kék bodyban és rózsaszín rugiban van (botrányosan néz ki Kép), Levike meg fehér bodyban és sárga rugiban KépKépKép ezt dobta a gép most nekik KépKépKép nagyon viccesek így. Kiváncsi vagyok, mit szól az apjuk, ha hazaér KépKép Egyszóval, nem baj, ha uniszex szerkókat vesztek, mert lesznek ilyen napjaitok Nektek is KépKép

Zsebikém Kép
Szerintem nemsokára már nem is fogsz emlékezni tisztán ezekre az érzésekre, amik most tombolnak Benned, mert éppen két-három Prüntyi manó fogja szétordítani az idegeidet Kép Én holtbiztos vagyok abban, hogy 2006-ban pocakos leszel. És ezt komolyan mondom. Millió ölelés.

Tralllala Kép
Hát..mit mondjak...ezt az esést tekintsd jelnek, de ezt sztem magad is tudod, okos kislány vagy Te Kép Biztos nincs semmi baj, de azért megnyugtató lesz az uh - jelentkezz utána azonnal!!! Amikor azt írtad, hogy "10 órát alszom minimum", szó szerint belesajdultam KépKépKép kölcsönadod a "felét"?!? KépKépKép

Hajnesz Kép
Mikor lesz Neked a köv. lombik?? Bocsi, de el vagyok már tévelyedve... Kép De lehet, hogy nem is kerül rá sor, kövessétek Nina példáját!!!

puszi Nektek!,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Hajnesz!
Egyáltalán nem szálltál el szerintem én is négyet fogok visszakérni mindet AHA-zva! Ez már a minimum, nem hagyom magam és szerintem nem is akar a doki majd lebeszélni. Kép

Nina!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!
Mi is kapjuk már januártól a gynevacot szeptemberben az ismétőlt. Kép Mondom én neked mostmár te vagy a 3. ismerősöm aki szúrja magát és várja és nem jön biztattam tesz és ott volt a baba! Kép Kép

Kép

Dzsúd!
Ámen! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


NinaKép
Ekkora hírt Kép
Gratulálok, nem csodálom, hogy nem tudsz magadhoz térni Kép
Annyira örülök, ha megkérhetlek megírod a ...megint megjöttbe, hogy ott is örülhessenek a lányok, ma úgyis eléggé depihullám volt rajtuk.
Hihihi, hihetetlen, de mégis igaz, ez olyan jó Kép

A párodnak milynek voltak az eredményei? Írd meg légyszi, hátha reménykedhetek én is akkor egy kicsit Kép

wish
 
 


Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nina Kép
Hát ez tényleg hatalmas hír, bele is borzongtam rendesen!!! Nagyon nagyon örülök Nektek, hát ezért nem volt sehol az a csúnya mensi! Kép Gratula és boldog pocakosodást!!! KépKépKép

Dzsúd Kép
Már egy nappal közelebb vagy gyermekeid érettségiéhez, mint tegnap! Jó vagyok bíztatásban nagyon, mi? Kép Drukkolok nagyon egy jó kiadós alvásért Neked!!!
Mi január-február tájékán kezdjük a következőt. Kép

Zsebi, Nina, a Gynevacot elzáródott petevezetőkkel ugye nem érdemes erőltetni?
hajnesz
 
 


Halihó!

Hát, lányok nem semmik vagyok. Kicsit félve írtam, hogy mit szóltok, hogy összejött, de mind annyira aranyosak vagytok. Köszike a gratulácókat, de még mindig félve fogadom őket. Most volt itt az anyukám és éppen elkezdtünk beszélni a Tgy, Gyed .. stb arra gondoltam, várjunk ezzel még, majd ha már itt lesz az ideje. És akkor leesett, de hát most van itt az ideje. Ha ki kell mennem állandóan a bugyim nézem, nem-e jött meg mégis, és ez az egész csak egy álom volt.

Fanny, Baba!
Most már nincs visszaút elindítottam a lavinát, és előbb-utóbb mindenkit utolér. Titeket előbb!

Dzsúd!
Igen ezt a babót spontán sikerült összehozni. Szorítok, hogy az ikrek éjszaka többet aludjanak. Kitartás.Kép

Zsebi!
Drága vagy, hogy betettél a tábliba. De sajna nekem az első lombik nem sikerült, ez már a második lett volna. Annyira jó, hogy örülsz nekem. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy egy ilyen várt menzi neked se jöjjön. Kép

Wish!
Természetes megírom, ha szeretnéd a másik helyre is, csak már olyan rég jártam ott, gondoltam, nem pofátlankodok. A párom eredményei:
2005. 02.01
17,5 mill/ml, 5% jól mozgó, 5% lassú, 90% mozdulatlan, 3 hónap closti
2005.05.03
9 mill/ml, és itt csak
annyit írnak motilitás 14%, normál alak 16%

Azóta nem voltunk vizsgálaton, de a gynevacot mind a ketten kaptuk. Nem akarom fényezni, mert tudom, hogy valakinél nem hat, de nekünk a lombik óta egyedül ez az egy változás volt. Előtte meg ittam progi beállító teát, menzi beállító teát és semmi nem hatott.

Hajnesz!
Én mindenképpen ajánlanám a szurit, a doki mondta, aki beadta nekem, hogy a beágyazódást nagyban elősegíti. Én sem spontánban gondolkodtam, amikor beadattam, hanem, hogy a beültetett babócák minél inkább megtapadjanak. Az meg mindegy lombiknál, hogy el vannak-e záródva a petevezetők vagy sem. Tehát ajánlom, de te tudod. Sokat nem veszíthetsz sztem.

Jó éjt!
Nina
nina79
 
 


Hajnesz!
Egyetértek Ninával vesztenivalótok nincs! Mindenképp jó mindenféle belső női dolgora és a férfiaknál is. De nézd meg a www.gynevac.hu oldalt ott minden kérdésedre választ kaptsz! Első kura 5-5 szuri mindkettőtöknek hetente egy a fenékbe (ez már megy rutinból sajnos) aztán fél évente egy-egy emlékeztőt szurik.
Tudod nálunk is van gond a spermával nem is kevés a homeos cuccon kívül még azt kapta a párom az első lombik botrányos eredménye után azóta a mi eredményeinket nézve mindig jó eredményt értünk el. Hogy aztán ez mindek köszönhető nem tudom, de remélem romlani már nem fog. 10-12 millió mostanában. Kép

Nina!
Aranyos vagy! Hidd el megtörtént a csoda veled! Az meg hogy mit szólunk mind örülünk a másik örömének. BEvalom van hogy el szokott kapni ilyenkor az az érzés miért nem velem, de ma semmi ilyen nem volt, mióta járok "terápiára" ilyenekben nagyon szépen változik a hozzáállásom. Bennem egy csepp irigység sincs, sőt örülök a dolognak, hogy meg lehet ezt csinálni. Kép

Nekem lenne egy kérdésem ti milyen sűrűn voltatok együtt?

Most ebbe a hónapba elkezdtem mérni a hőmet hogy kicsit lehessen koncetráltabban csinálni, remélem bejön a szorításotok és egyszer csak én is jelentkezhetek a jó hírrel Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nina!
Bocsi figyelmetlen voltam de javítottam és a köv. firssítésnél már az első után lesz ott. Kép

Fanni!
Egyenlőre beírtam neked teszt időnek a 12.05-t de ha nem az lesz akkor nyugodtan írd meg, nálunk két hét nem tudom nálatok hogy van.

<font color="ff0000">LÁNYOK!
MEGLEPETÉS STELLA ÁTKÜLDTE A POCAKKÉPÉT ÉS MOST KÖZZÉ TESZEM. IME EGY 19 HETES IKERMAMI POCIJA:</font>

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok...
Most értem haza, mert vidéken voltam aztán a heti 1x-i focin..Kép
Nagyon jó látni, hogy ilyen aktívak vagytok..
Fanni1!!!
GRATULA!!!! Veled izgulunk!!Kép
Sikerülni fog!!!!!!!!
Dzsúd!
Igazad van...pörgés és mega mennyiségű levelek!
jól vagytok??Kép
Zsebi!
Köszönjük a képet...Kép
Nina!
Tényleg fantasztikus!!!!Kép Vigyázz magatokra!!!!

még írok majd, csak nem érem utól magam..
Mindenkit üdvözlök! és KITARTÁS!!!
Üdv.
Apacs...

Kép
apacs
 
 


Szia Zsebi,

a 12.05. stimmel, csak nem tesztnek, hanem vérvételnek. Nálunk nem mondták, hogy tesztelni kell (tudom, hogy Ti mindannyian csináltátok) és egyenlőre nem tudom, hogy leszek-e olyan bátor, hogy megcsináljam. Úgyhogy hagyd csak benne nyugodtan, majd meglátjuk! Egy kérdésem lenne: kicsit kapar a torkom és fájdogál a fejem, lehet, hogy a nátha kerülget (a környezetemben az elmúlt 2 hétben szinte mindenki "göthös" volt), de nem nagyon akarok semmit bevenni, nehogy valami rosszat tegyek vele! Egyenlőre mézezek-teázok, remélem nem fordul rosszabbra a helyzet pont most!

Stella,
nagyon helyes a pocakod, erről kell mintát vennünk? :-)

Nina,
hogyne örülnénk Veled! Ennek a kis csapatnak minden tagja keményen küzd a céljáért és úgy hiszem, egyformán örülünk mindenki sikerének!

Jó éjt mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Apacs!
Na végre! Már akartalak hiányolni, hogy hova tűntél. Megdumáltuk nem ássuk bele magunkat annyira a melóba, hogy ne jusson idő a netre. Kép
Hogy vagytok? Remélem már ti is építitek a vár alapjait, mert most olyan erős alap lesz itt mindenkinek,hogy sikerülni fognak a lombikok!!!!!!!!!!

Fanni!
Azért egy nagyon kicsi betegség még jól is jöhet. Zozo is beteg volt és állítólag ilyenkor a szervezet arra figyel, hogy a korságot legyőzze és közben a babó hipp-hopp beköltözik. Kép Nem lesz ez máshogy nálad sem.Kép Mézet egyél sokat. Meg citromos tea.
Teszt: hát én lombik alatt még sosem voltam olyan bátor hogy itthon tesztet csináljak felmentem bizony vérvételre én is. Elmesélem a gondolataimat ez ügyben (ha gázul hangzik elnézést, de ez vagyok én). Szóval a Kaáliba úgy van ha akarsz felmész a 13. napon vérvételre vagy 14. napon teszt ha az negatív még egy a 15. napon ha az is akkor fejezz be minden gyógyi szedést és megjön 7 napon belül. Na mármost én eleve nem bírok ki 14 napot így vérvétel. Ha a 13. napon tesztelnék és negatív elfogalnám az agyam azzal mi van ha még kevés a HCG és azért negatív tehát úgyis felmennék hogy biztos legyek a dolgoban. Ha a 14. napig kibírnám valahogy akkor és akkor is negatíyv akkor is az lenne biztos, tehát felmennék vérvételre így inkább csak oda megyek láttam már én sajnos elég egy csíkos tesztet.

De te ezzel most ne is foglalkozz, mert SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 nap előtt meg nem is érdemes tesztelni mert nem biztos hogy van annyi HCG amit ki tud mutatni a teszt.

Zsebi
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
Itt is köszönjük a képet!!! Kép
Stella,
Nagyon szép a pocakod én is ilyet akarooook!!! Kép
hajnesz
 
 


Jó reggelt!

Zsebike!
Köszi a bíztatást, lassan próbálok hinni a dologban. Én kb fél évig hőmérőztem, és amit le tudtam belőle szűrni, az, hogy sosem tudtam pontosan mikor is van a pé. Mert ugye, amikor van, akkor leesik. Nekem meg nem mindig esett, le csak már emelkedett. Tehát a taktika a 10. naptól a 20.-ig kétnaponta, mivel nekem hosszú a ciklus inkább a 14 nap után volt pé. Eleinte paráztam, hogy kevés a kiskatona mi van, ha kétnaponta nem elég aktívak, de aztán olvastam valahol, hogy a gyakori együttlét serkenti őket. De azért túlzásba nem kell esni, mert ha naponta csináljátok nem fognak megérni. Ja, és régebben csináltam olyat is, hogy gyertyaállás, hát nekem ez többet rontott, mint használt, a felét elvesztettem az erőlködésben. Most annyi volt, hogy párna a popsi alá, 30-60 perc pihi. Remélem a recept nálatok is beválik.
Ja, és elfelejtettem írni, 26 vagyok, gondolom a dokim neve nem lényeg, mert önerőből hoztuk össze.

Stella!
Nagyon szép a pocid, gratula a babókhoz.Kép

Lányok!
Tudom, hogy nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de mivel csak ide írogatok, hátha... Szóval időnként elég rendesen elkezd fájni, görcsölni a pocim, mintha meg akarna jönni. Aztán 1 percen belül elmúlik, de ilyenkor rögtön tiszta ideg vagyok, nehogy elengedjen a baba. Szerintetek ez normális, vagy már nem kéne fájnia?Kép

Köszi a segítséget.
Kép
Nina
nina79
 
 


NinaKép
Zsebi még este megírta a remek hírt sms-ben!
Hatalmas gratula nektek!!!!!
Hihetetlen, ami veletek történt, de ebből is látszik, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen és ez rengeteg erőt ad minden babára várónak!

Vigyázz nagyon magadra és a Kis Csodára!
A korai terhességben teljesen normálisak a hasi görcsök!
Vegyél be naponta 1 Magne B6-ot, az majd segít, de a magnéziumos pezsgőtabletta is jó, ha bírod az ízét!
Progiutánpótlást nem kapsz? Nem feltétlenül kell, csak a biztonság kedvéért!

DzsúdKép
Tényleg murisan nézhetnek ki a gyerkőcök, de úgy látszik ezt akarták, ezért volt az egész napos ruhabepiszkítási hadművelet Kép!

HajneszKép
A Gynevac szerintem sem árthat! Sosem szabad feladni. Elzáródott petevezeték oldaláról már több babás is van, és nálatok is van egy átjárható! Lehet, hogy a doki nem hisz benne, de ő sem tudhat mindent!
Én nagyon drukkolok!!!!!

ZsebiKép
Tessék követni Nina példáját! Kétnaponta akció, mintha nem is létezne olyasmi, hogy lombik!!!!!!
Mi már 6 kézzel-lábbal szorítunk értetek!!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Gratulálok Nina!
Ez tényleg az az eset, amiről már sokat hallottunk, de én legalábbis személy szerint senkit nem ismertem akivel megesett!!

Dzsúd!
Kitartás! Ha az első évet túléled utána állítólag már jó lesz nagyon;-))

Lányok!
olvastam ám a levelezést folyamatosan csak nem volt időm írni, témám meg főleg nem...
Sikerült a számvitel írásbeli, úgyhogy készülök a szóbelire (dec.14) és végre végre, ha minden igaz június 30 helyett dec 11-én beköltözhetünk az új lakásunkba!!!
Éppen ezért a családom lebeszélt a decemberi fagyibaba visszaültetésről. Reálisan igazuk van, de azért sajnálom, mert olyan türelmetlen vagyok.
Így január elejére halasztódna.Lehet, hogy ez nem is baj, mert akkor részese lehetnék a 2006-os sikerszériának???;-))
Képzeljétek mik vannak, elrettentésképpen mondom el: egyik legkedvesebb barátnőm terhes, most fog szülni (már van egy kisfia)és amikor a férje megtudta, hogy terhes azt akarta vetesse el - nem tette. Most már lassan válnak, lehet hogy nem csak ezért........
Hát hol itt az igazság? A szerető családok meg itt küzdenek a babákért;-((
Nagyon sajnálom szegény lányt, mert biztos nehéz lesz 2 gyerekkel egyedül és iszonyú érzés lehet lelkileg is. Milyen férfi az ilyen????
lillus
 
 


Zsebi,
hát, azt hiszem, én is maradok inkább a vérvételnél! Nekem a dokim egyébként csak az első napra javasolt fekvést (még pár nappal ezelőtt kérdezdted), de én azért még ma-holnap is nagyrészt fekszem, mint ahogy Stella dokija is kiszámolta, holnapra várható a beágyazódás :-)) Utána is pihengetek, de akkor már kisebb séta, esetleg főzés szerepel majd a programban, gondolom a többi házimunkát felejtsem el egy darabig (?) Egyébként amikor még csak a nőgyógyászomhoz jártam, nekem mindig azt tanácsolta, hogy a ciklus kb. 10.napjától tarstunk 2-3 nap szünetet, aztán "húzzunk bele", de olyat is hallottam, hogy 10.-12.-14. ill. 16.nap kell próbálkozni, tehát én is azt a 2 napos periódust tudom, amit Nina írt!

Tényleg, Nina,
milyen az újdonsült kismamák élete :-) Elhiszed már, hogy tényleg kisbabád lesz?? Ez olyan tök jó!

Lillus,
sajnos az élet nagyon igazságtalan, elég csak a híradásokat hallgatni mostanság: sorozatban ölik meg gyermekeiket "SZÜLÕKNEK" nevezett állatok! Hát milyen világ ez??? Mit tehet az a szerencsétlen csöppség arról, hogy a világra jött? Nem ő akarta! Mi viszont nagyon akarjuk őket, és előbb-utóbb mindenkinek lesz is babája!!!!!!!

Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok lányok és Apacs!

Stella!
Köszike a megnyugtatást. Érdekes mert, amikor otthon vagyok és fekszem, akkor mintha többet érezném a görcsöket. Amikor viszont teszek-veszek, megyek ide-oda, dolgozok, akkor semmi. Mivel Kaáliban állapította meg a dokim a terhességet, azt mondta, kicsit komolyabban kezeli, mint egy hip-hop terhességet, de azért annyi bogyót nem ír fel, mint beültetés után. Tehát a listám:
1*1 Elevit
2*1 Folsav
3*1 Utro
3*1 Rutacsorban
3*1 Magne B6
Úgy gondolom e mellé akkor már nem iszom a pezsgő tablettát, meg az az igazság, hogy kiskoromban rengeteget kellett innom, és akkor nagyon megutáltam. Azóta semmilyen pezsgőtabis italt nem iszok meg. De persze, ha a baba érdeke úgy kívánná bevállalnám még ezt is.

Lillus!
Sajna nekem is van olyan ismerősöm, ahol most várják a második babát, de a férj már haza se szeret menni, ő még várt volna. Nehéz ez a helyzet, mert ugye minket hajt a belső hang, a fiúk meg olyan ráérősek. Tisztelet a kivételnek.

Fanny!
Nehezen, de lassan próbálom felfogni. Az a gondom, hogy egyelőre nem érzek semmit. Se hányinger, se szag érzékenység semmi. Egyedül a mellem érzékeny, de az eddig is az volt menzi előtt, plusz nem kívánok semmilyen kaját. Eszek, mert tudom, hogy szüksége van rá a szervezetemnek, de igazából nem esik jól. Lehet, hogy pár hét múlva majd jövök nektek panaszkodni a hányingertől, bár sose voltam az a hányós fajta legutóbb akkor történ meg velem mikor ovis voltam. Az pedig nem tegnap volt.Kép

Zsebi!
Én azért is preferálom a 2 naponta akciót, mert a pé elvileg 24 óráig tart, a kiskatonák meg 1-2 napig élnek, így teljesen fedve a hónap. Kivéve néhány esetet, amikor is menzi közben volt pé. Ilyen is van, csak ritka.

Pusz
Nina
nina79
 
 


Nina!
Köszi, nekem 25 napos a ciklusom és úgy figyelmem meg hogy a 12. napig meg szokott lenni a pé-m. De most hőmérőzök rendesen meglátjuk mi jön ki belőle Kép Két naponta szoktun mi is akciózni, de van hogy három. nekem ez a kötelező stilus nem jött be. Kép

Lillus!
Gratula a vizsgádhoz a decemberihez meg szorítunk.
Ne keseredj el a fagyibaba miatt. Januárban elkezded a 2006-os sikerszériát és mi is megyünk szépen utánad!!!!! Kép

Fanni!
házimunka hát ha lehet ne most álljál neki ablakot mosni, de én teregetést megcsináltam csak a gépből a párom bányászta ki a ruhákat. Főzésre nem volt gondom mert anyu segített, de a lényeg ne hajolj és ne emelj nehezet ezen belül ami jólesik azt meg lehet csinálni. Én is sétáltam minden nap Kép
Ma pont a 9. napom van ma eddig ez a hónap üres járat volt, mert a barnázgattam ma van az első tiszta nap, szóval akkor szerintem holnap belehúzunk. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nina Kép
én már csak így megkésve, de azért nagyonnagyon és teljes szívemből gratulálok!!!!

Tegnap sajna nem tudtam írni, mert UH után előadáson voltam a Klinikán, aztán nagymamimat látogattam meg, akit végre hazaengedtek a kórházból, majd este 9kor, mire hazakeveredtem, rájöttem, hogy elhagytam a lakáskulcsomat, párom Németo.-ban, úgyhogy vissza anyuékhoz pótkulcsért, aztán haza, kerítésbontás, mert kapukulcsuk nem volt... asszem ez nem az én hetem... De a lényeg: a manóknak semmi bajuk!!! olyan helyesek voltak, egy képen látszódott a 4 lábikó és még egy kezecske is közéjük került Kép a méhlepények is jól vannak, csak a bordáim fájnak piszkosul...

Dzsúd Kép
szívesen adnék az alvásomból. bár azért ez a 10 óra nem egyben van ám, legalább 10-15-ször felébresztenek már most a csajok, állandóan buliznak éjszaka Kép persze tudom ez kutyafüle az éjjeli síráshoz, szoptatáshoz, peluscseréhez képest...
tralllala
 
 


Jó estét!

Zsebike!
Egyébként, ahogy jól esik. Ha én azt mondanám a páromnak, hogy naponta kétszer kell, azt hiszem, örömében kiugrana a bőréből. Bár most erről konkrétan nem beszéltünk a dokival, de sztem egy időre hanyagoljuk az összebújást.Kép Viszont olyan édes volt ma, ki se találnátok. Főzött nekem fini paradicsom szószos pulykát, de nem ám bolti szósszal, ő csinálta paradicsom konzervből, hagyma, meg még kitudja mi. És a csúcsok csúcsa, megvette nekem a kismamik nagykönyvét, amit már egy éve kerülgetünk. Hát, szóhoz sem jutottam. Imádom ezt a pasit.

Tralllala!
Köszike a gratulációt. Nem semmi napod volt tegnap. Vigyázz a csajszikra, és kitartás.

Nina
nina79
 
 


Nina!
Szuper a férjed!
És milyen finoman hangzik amit főzött, ügyi fiú. KépKép Ha nem is pont ilyen, de mutatóba jó nem?

Puszi!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nina!
Még ezt akartam de nem találtam most megvan úgyhogy nézd csak:
Kép

Na mostmár tényleg megyek aludni, mert reggel ilyen leszek!
Kép

Remélem nem mentem még senki agyára a képeimmel, ha igen szóljatok és befejezem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!
A hülye fejemmel elnéztem az órát és fél hat helyett fél ötkor keltem és akkor is mértem a hőmet ez szerintetek nagy gáz?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép

gondolom tényleg így nézel ki a f5-ös ébredéssel Kép)
tudom, már nem hiszitek, de azért megprószálok feltenni egy pocakképet. (nem a legfrissebb, olyan 24 hetesen készült)

Kép
tralllala
 
 


ZsebiKép
Szerintem nem gáz, igaz, ha korábban kelsz, akkor picit alacsonyabb a hő (legalábbis én így tapasztalatam)

LányokKép
Megkíméllek titeket a további várakozástól. A dokibácsi tegnap megleste a Piciket és mindkettő fiú Kép!

ZsebiKép Színezheted a táblát Kép! Nevek még nincsenek, de igyekszünk!

FanniKép
Én úgy lazásan tettem.vettem transzfer után a lakásban. Nem bírtam ki fekve. De tényleg csak matattam, a takarítást és egyéb "férfias" dolgokat apa csinálta (azóta is ő porszívózik Kép)

NinaKép
Ha napi 3 Magne B6-ot írt fel a doki, akkor nem is kell pezsgőtabi, az pont elég!
Nagyon gondos dokid van, hogy ennyire figyel rád és a babára!!!
Így is kell!!!

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt!

Zsebi!

Sztem nagyon édesek a képek, én imádom őket, úgy feldobják a monoton dumát. Guszti a kép is, de a valóság szebb volt.Kép Remélem, reggelre nem lettél olyan, mint képen a hölgy. A hőmérőzésnél sztem nem nagy baj az eltérés, csak mielőtt felkelnél akkor mérd meg. Nekem is annak idején bejöttek ilyen hibapontok, mint szilveszter, házibulik. Elvileg, azt mondják legyen legalább 8 óra alvás utána megközelítőleg azonos időben.
Egyébként a párom nem a férjem. Nem akarok senkit ezzel félrevezetni, sokan mondják, köztük a nagymamám isKép, hogy a férjem, de végül is hivatalosan nem az. Ettől függetlenül ugyan úgy szeretjük egymást, ha nem jobban, mint az igaz házasok. Ez a lombik, meg meddőség dolog nagyon össze tudja kovácsolni a párokat. Legalábbis én így veszem észre.

Szép napot!

Nina
nina79
 
 


Sziasztok!
Most hírtelen a legutolsó hozzászólásra írnnék, mert a munkaidőmből kikapcsolódás gyanánt beleolvastam a topicba..(este végigolvasom)
Nina 79 !
Igazad van! Mi is így vagyunk a Párommal és nagyon szeretjük egymást..Kép
Sok friss házasság ment tönkre körülöttünk...épp a hivatalos házasságkötések után....Kép
Nem túl jó példa....
Szóval mi is így vagyunk...Bár ezen a héten írtózatosan sokat melózunk és minden nap este 8 kor találkozunk otthon..Reggel meg mire felkelek Párom elmegy..(7-re jár).Szóval e mellé meg mikor este elkezdenénk beszélgetni már agyilag kivagyunk...és ugye friss emlék még az utóbbi sikerten lombik...Néha kilátástalannak érezzük a dolgot...Párom meg nem mer visszamenni a Kaáliba (2-3 héttel a sikertelen teszt után), mert nem tudja, hogy is legyen..KépFél mert, átjárhatóságit kellene csináni, de hát nem is vele van a gond...Fél és Én is.. bevallom...Még nem telt el elég idő...Ezért nem is olvassa velem a topicot csak mindig kérdezi, hogy kivel mi van...meg én is mesélek Neki...
Elnézést a panaszkodásért...(!
Mindenkit üdvözlök!
Szépek a képek, és örülök, hogy Sokatoknak szépen alakul az életeKép
Üdv.
Apacs..

Kép
apacs
 
 


Trallala,
nagyon csini kismami vagy, csak így tovább! És remélem lassan végetért a heti pech-szériád is!

Stella,
én azért nagyrészt feküdtem eddig és még ma is megpróbálok, hiszen ma várható a beágyazódás :-) Ez azért nem azt jelenti, hogy fel sem kelek egész nap, azért jövök-megyek a lakásban, apróbb dolgokat csinálok mint viráglocsolás, edények pakolása stb. Hála Istennek eddig nagyon jó dolgom volt, mert anyukák sorban állnak, hogy segíthessenek, minden nap hozzák a kaját, bár azt hiszem, a főzés lesz az egyetlen, amit nyugodt szívvel csinálhatok. Bár lehet,hogy bevásárolni sem tudok majd egyedül, hisz nem kell ahhoz sok mindent venni, hogy nehéz legyen a szatyor és hiába a kocsi, abba be kell tenni és ki kell venni... Nagyon rendes párod van, hogy ennyit segít! Az enyém is segítene, ha néha itthon lenne, ő mostanság rengeteget dolgozik (bár ha jobban belegondolok, mindig is így volt) hétvégén pedig itthon nyomatja (tudjátok ő asztalos) Na mindegy, majd valahogy összeszervezzük a dolgokat.

Apacs,
el tudom képzelni, mit érezhettek, és bele sem merek gondolni, hogy milyen karácsonyunk lesz, ha véletlen nem sikerülne... De sikerülni fog, és Nektek is, tudom közhely, de az idő minden sebet begyógyít és meglátod, hamarosan újult erővel készültök a következőre, ami biztosan meghozza a gyümölcsét!!!!!

Nina,
hogy vannak a hasgörcseid?

Viki,
mi van Veled, úgy eltűntél!

Pusszancs: Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!

Na végre, kaptunk szép pocakos képeket! KépLányok, olyan szépen kerekedtek. Kép
Stella, gratula a fiúkhoz!! Kép

Ma reggel voltunk a párommal közjegyzőnél, élettársi nyilatkozatot kellett íratnunk, mivel mi sem vagyunk házasok. Aztán be is vittem a Söfibe még pár hiányzó papírral együtt.

Én amúgy nagyon örülnék egy pocakos esküvőnek valahol a szabadban. KépKép

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!

Tralllala!
Tényleg nagyon csinos pocid van, és igazán vékony maradtál, én már most sem nézek ki úgy mint te.Kép Nem baj, csak a baba egészsédes legyen.

Stella!
Gratula a fiúkhoz, akkor nálatok nem lesz nőuralom, egyelőreKép Én is nagyon örültem, hogy ennyi bogyót írt fel, biztos, ami biztos, fő az óvatosság.

Apacs!
Örülök, hogy te is gondolod. Sajnos, velem pont az ellenkezője volt, én nem tudtam várni semmire. Mikor kiderült, hogy Debrecenbe fél hónapot kell várni a konzultációra fél napot sírtam. Ha valami nem ment olyan gyorsan, ahogy én azt kitaláltam kitört a balhé. Lehet, ha én is türelmesebb vagyok, és a lombik előtt rászánom az időt a gynevac kúrára, már túl lennék a terhesség felén. Mindegy, én azt mondom, mindig nézzetek előre, mint már említettük itt mindenkire vár egy baba legalább.

Fanny!
Köszi az érdeklődést, már nagyon ritkán vannak, csak sajnos éjszaka, ez már a második estém volt, amikor nem tudtam aludni 2-5-ig. Nem lesz ez így jó hosszú távon. Azért az edénypakolásban nem kéne hajolgatni. Neked nem fáj a pocid?

Baba!
Nekünk is van közjegyzős papírunk, mondtam is a páromnak, most már le se tagadhat.Kép

Zsebi!
Hogy, ne legyél egyedül képfüggő:
Kép

Pusz
Nina
nina79
 
 


Lányok,

Nektek is ilyen sokat kellett pisilnetek a transzfer után? A gyógyszerek hatása ez? Sokszor reggelig 2-szer is ki kell mennem éjszaka és napközben is úgy rámjön, hogy néha azt hiszem, el sem érek a WC-ig... És tudja valaki, hogy mi újság az "összebújással"? Elfelejtettük megkérdezni a dokit, hogy lehet-e vagy meddig nem házaséletet élni? Tudja valaki? :-))

Baba,
bocsi, nem nagyon emlékszem, Te már kapod a szurikat?

Pussz: Fanni
fanny1
 
 


Nina,
épp keresztezték egymást a leveleink... Én hála Istennek jól vagyok, köszi a kérdésed, és talán már egy fokkal a pocakom is kisebb, lehet, hogy a petefészkek kezdenek egy kicsit visszábbhúzódni.. Ma szinte egész délelőtt fent voltam, mondjuk csak asszisztáltam anyukámnak, aki jött segíteni ágyat húzni meg mosni-teregetni, de aztán a jobb oldali petefészkem megfájdult egy kicsit, úgyhogy gyorsan le is dőltem.. Vigyázok ám magamra, csak még elég nehez, hogy minden mozdulatomat meg kell gondolni.. Egyébként nem hajolok-nyújtózkodok, hanem guggolok :-)) Mi a helyzet a vasalással??

Lehet, hogy a Te pocakodnak meg kell szokni a sok tablettát, kitartás, biztosan jobb lesz!

Pusza: Fanni
fanny1
 
 


Fanni Kép
én is állandóan pisilni jártam, transzfer után hetekig, aztán jött 3 hónap pihi, most pedig újra éjjelente 2-3szor Kép
Reméljük, ez nagyon jó jel Kép
tralllala
 
 


Trallala,
bárcsak a próféta szólna belőled!!! Köszi!

Fanni
fanny1
 
 


Tralllala!
Először gyönyörködtem a pocidban, mondom milyen szép, de ilyen pici lenne ennyi idősen Stelláé is majdnem ekkora utána olvasom és látom, hogy van itt egy kis csel. Mindenesetre gyönyörű. Egyszerűen imádom a pociképeket és az uh-st, na a babákról nem is beszélve.Kép

Stella!
Színezem, fú az ilyen jó dolgoknál imádom a táblát rendezni. Kép Kép Kép Kép

Nina!
Nem az a lényeg, hogy házasok vagytok vagy nem a papíron semmi nem múlik a lényeg, hogy szerssétek egymást jóban rosszban. Kép

Apacs!
Természetesek ezek az érzések amik bennetek kavarognak. Én azt mondom hogy menjen vissza a Kaáliba egy beszélgetés a további lehetőségek meghallgatása még semmire nem kötelez, viszont engem az elsőnél meg is tudott nyugtatni a doki mert tudott magyarázatot adni a miért nem sikerült kérdésre, persze sok esetben nem tudják az okot. De próba szerencse hátha Nektek is sikerül ott egy kicsit megnyugodni, meg elmondja hogy mit tud javasolni, nekem ezek segítettek, nem akarom Rátok erőltetni, de hátha nektek is bejön.

Fanni!
Nekem azt mondta a doki, hogy transzfer után 4-5 napi ne éljünk házas életet, de mi amúgy sem tettük. Bár a Várva, várt c. könyvben Dévai azt nyilatkozza tilos a házas élet, szóval szerintem ez az a tipikus ahány ház annyi szokás esete. De Stella dokijától lehet kérdezni a neten és ő azt írta nekem ott hogy pár nap múlva nincs veszélye, de igazából okozhat méhösszehúzódást ami az embrióknak nem jó, szóval ki tudja. De Dzsúdék is voltak együtt és látod az eredmény magáért beszél. Kép

Vasalni szerintem nyugodtan lehet addig amig nem teher az állás. Kép Kép

Pisilés én is sokat jártam, de sokat is ittam. Megittam a napi 2-2,5 liter vizet. Kép

Hajnesz! Wish!
????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Apacs!
Az kimaradt, hogy az átjárhatóságit nekem is megcsinálták én sem értem lombikhoz miért???? Sőt nekem az első előtt volt kötelező és az első után volt a lapar, ezt nem volt kötelező, de azt mondta a harmadik után már nagyon fogja javasolni. Hát ott sem találtak semmit. .... Szóva a lényeg, hogy azért nem olyan vészes, kicsit kellemetlen legalábbis nekem olyan mensis szerű görcsöket okozott amikor a kontrasztanyag átfolyik (Kaáliba Krizsa csinálta) de akinek ne átjárható annak fájdalmasabb.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella Kép szívből gratulálok a fiúkhoz!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, akkor a kék ruhácskák biztosan jók lesznek, micsoda megérzés! Kép

Lányok Kép már rég jöttem ide, de nagyon nehezen jutok net közelbe mostanság.
Úgy néz ki, hogy sikerült az 5. inszeminációnk, holnap megyek biostripre, ha lehet, kérek vérvételt is. Ma teszteltem egy pozitívat.
Esetleg kérjek progeszteront is a hcg mellé? Gondolom az fontos lehet.

Köszönöm szépen.

Puszi
noémi
Vendég
 


Nina Kép én most jöttem rá, hogy te a megint megjöttbe kezdtél írni!
Óriási gratula neked! Nagyon vigyázzatok magatokra. Nagyon szép pocakosodást.

Stella Kép Trallala Kép nagyon helyes a pocitok. 4 kéz, 4 láb? Hihetetlen. Egy csoda vagytok Kép Illetve kettő Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Hát ma jól kidobott az ágy, pedig nem is dolgozok ma.

Fanny!
Örülök, hogy jobban vagy. Hát nálunk összebújás nem volt, sőt halottam olyat is, hogy a sikeres lombik után sem lehetett végig a 9 hónap alatt, de ez biztos extrémeset volt. Beszélték a lányok, hogy a kiskatonák segítik a beágyazódást (??? nem értettem miért), de maga a sex meg méh összehúzódásokhoz vezethet. Szóval kb annyit árt amennyit segíteni. DE, mivel most nem tudtam, mi van, múlt hétvégén összebújtunk a párommal. Nem történt semmi, de mióta tudok a csodámról azóta ön megtartóztatást gyakorlunk.Kép
Ha vasalsz is ne túl sokat, mert nem jó a folyamatos állás sztem. Nekem is anya mondta, hogy mielőtt vmit csinálnék, kétszer is gondoljam át. Próbálom, de nekem sem megy egyszerűen.

Apacs!
Nekem itt csinálták Kbarcikán az átjárhatóságit, hát nem volt kellemes, de mindent a babóért. Nekem átjárhatók voltak. A Kaális dokim azt mondta, nem is igazán a petevezetők miatt kell, mert ugye annak nincs szerepe a lombikban, hanem a méh miatt. Hol van, hogyan helyezkedik el, mekkora. Nekem kicsi a méhem azt írták, de nem baj, majd most megnő.Kép A lapar meg egy kicsit pontosabb, több infót ad, ezt azért szokták a későbbiekben kérni, hátha az feltár olyat, amit a hsg nem.

Noémi!
Én is megismertelek ám rögtön. Nagy gartula neked a zebrához!Kép Hogy bio.. mire mész??? Nekem csak hcgt néztek, de a progitól függetlenül írtak fel utrót. Te is vigyázz magadra nagyon, és akkor ezek szerint együtt pocakosodunk.Kép

Nina
nina79
 
 


Helló!

Nina,
én is épp ilyen türelmetlen fajzat vagyok, nem bírom, ha várni kell valamire, tűnjön az akár rövid időnek, akkor sem. Mondtam is a páromnak nemrég, hogy ez a gyerek már most nevel engem türelemre erősen Kép. mert eddig mindig közbe jött valami, folyton csúszunk egy hónapot, pár hetet valami miatt. De már tök jól bírom. Mostmár nagyon közelinek érzem, talán azért megy jobban. Kép

Fanni,
még nem szúrom magam, nekem kedden jár le a fogigátló. Amúgy én szimplán ilyen pisilős vagyok, mert lombiktól függetlenül én alapból megiszok napi 2-3 liter folyadékot. Bár éjszaka úúúútálok felkelni, ezért este már nagyon figyelek, hogy ne igyak sokat. Kép De örülök ennek, mert így nem lesz gond az ET után az ivás, tudom, hogy sok embernek úgy kell ráerőszakolnia magát, hogy ilyen sok folyadékot megigyon.

Zsebi Kép
feltennél engem is táblába, ha szépen megkérlek?

Noémi,
ez nagyon szuper hííííííír!!!! Kép Szeretem!! Kép
Õőőőő, mi az a biostrip-izé? Majd gyere a hírekkel!

Tök jó, mostanában sok jó hírt kapunk, észrevettétek csajok? Kép Fanni lesz a következő! KépKép

Kép
baba888
 
 


Baba,
igen-igen, szeretnék én lenni a következő!!! De Neked is nagyon szurkolok ám, hogy beállj a sorba! Érdekes ez a long-short problematika, vajon mi alapján dől el, hogy kinél melyiket alkalmazzák? Biztos kor- ill.kortörténet, valamint dokifüggő! Hát, Nekem eddig bejöttek a szurik, amit a dokim felírt, nem kellett a kúra alatt sem többet venni, sőt, még a Merionalból maradt is... Remélem, a továbbiakban is sikeres lesz... Az a jó, hogy eléggé ki tudok kapcsolni és nem jár ott minden gondolatom, hogy mi lesz ha... Azt hiszem, hétfőtől megyek is dolgozni, elüldögélek az irodában szép kényelmesen, lehet, hogy ott még jobban is vigyázok magamra mint itthon...

Nina,
igen, az a legnehezebb az egészben, hogy én egy tisztaságmániás vagyok és mivel hála Istennek nem fáj semmim, nagyon oda kell figyelnem, hogy ne csináljam ezt vagy azt... Dehát ezen már ne múljon, biztos vagyok benne, hogy attól még idén is eljön hozzánk a Jézuska, hogy nincs pl.kitakarítva a konyhaszekrény :-))

Később még benézek, puszi: Fanni
fanny1
 
 


NoémiKép
Olvastam tegnap a jó hírt!
Tényleg szuper!!!!!!
Lehet, hogy nem ártana progit nézetni, biztos, ami biztos!

Egyébként nem mi vagyunk a csodák, hanem a Pocaklakók!
Tegnap kimostan az eddigi ruhácskákat, hogy később ne legyen olyan sok. Néha még mindig nem hiszem el, hogy hamarosan többen leszünk Kép!

Már a lépcsőházban is kérdezgetik, hogy mikorra várjuk a "babát", és nem is sejtik, hogy meg fognak majd lepődni, főleg a közvetlen szomszédok a dupla "hangszóró" érkezése miatt KépKép!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Noémi!
Azt nem kell kérned, vesznek vért és abból majd jól megmondják hogy kell-e kapni valamit.
Gratulálok szuper hogy sikerült, végre egy inszem, mert másfél éve netezek de még az én topiktársaim közül senkinek nem sikerült. Kép

Nina!
Szuper ez a zebra én is épp tegnap találtam meg ugyanezt. Kép

Baba!
Természetesen beteszlek a táblába, csak írd meg a benne szereplő adatokat! Köszi!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?