Új privát üzeneted érkezett!

de ha oda kerültök, a nőgyógyászotok majd sokmindent el fog mondani.
potter_76
 
 


potter en ugy tudom hogy manapsag szinte minden nonel csinalnak gatmetszest.
szegeny anyunak annak idejen nemcsinaltak es szanaszet repedt velem.
Azt hallotam hogy a gatmetszes nem faj inkabb kellemetlen.Igaz ez?

Kép
monyoka
 
 


potter szerintem nalunk nincs ilyen erzestelenites.

Kép
monyoka
 
 

 
 

Hú, eddig el voltam havazva melóval!
Látom, jó termékenyek voltatok délelőtt, visszaolvasok és jövök!
adi77
 
 


Monyó,
2400 gmmal szült, az tényleg nem sok, mondjuk nem is kevés. De nem tudhatjuk, hogy miért. Pici nőknek egyébként ált. picibb a babájuknak, mint egy 2m-es kosaras lánynak.
Nekem is akkor a legjobb a Réka video, ha leveszem a hangot, mert sokszor olyan kis butaságokat mond. Meg szerintem csak akkor lehet annyit enni meg mozogni, ha foglalkozásként űzöd a fitnesst. Én sem értek vele mindenben egyet, de azt becsülöm, hogy mindketten igyekszenek felhívni a figyelmet az egészségesebb életre, amire ezelőtt ilyen nyílvánosan nem sok példa volt.
Naponta kb 6-10 beteggel találkoztam, és mondhatom, hogy 50 fölött szinte alig van pár ember, aki nem dagadt, magas vérnyomásos, vagy cukorbeteg. És sokan vannak, akik nem is kezeltetik. Aztán kardiológia gyakorlaton látom őket hosszasan szenvedni, majd korán meghalni krónikus, ámde megelőzhető bajukban. Csomót költenek gyógyszerre, kórházra, többet, mint az egészséges kajára, szabadidőre. Ilyenkor nagyon hasznosnak gondolom a Norbiékat, mégha a Réka császárral szült is. Olyanok, amilyenek, nem járok velük egy társaságba, de szerintem igenis fontos egészségügyi szempontból, amit csinálnak.
Bocs, csajok, de sokszor érzem, hogy olyan ez a magyar betegségmegelőzés, mint a széllel szemben pisálás. Kép
potter_76
 
 


Monyó, ez már egy száz éves módszer, persze lehet, hogy szülészetben nálatok kevesebbet alkalmazzák. Kérdezz rá, ha oda kerülsz. Magyarországon sem szúrnak sok helyen rutinban.
potter_76
 
 


Betti,
mi volt a védőnéninél? Kép
potter_76
 
 


Sziasztok,

Ím a mai táblák: Kép

Kép

Kép

Memli,
Kellene még, hogy most éppen hányadik napon tartasz, a lakhely, illetve, hogy hány éves vagy! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


potter oke abban egyet ertek hogy tenyleg fontos a rendszeres mozgas es az egeszseges taplalkozas aki megengedheti maganak az tegye.
Mondjuk en azt utalom meg bennuk hogy allandoan angoloynak(update)mert nem lehet valami szep magyar dolgot kitalalni ennek.bar en nem vagyok nagy magyar es nem is leszek az soha.Ezek utan meg plane hogy a ferjem is felig horvat,a gyerekeim meg mar azt sem tudom mik lesznek.
Anyira gyonyoru ez a magyar nyelv es annyi szep kifejezes van benne,mert nem tudtak valami jo cimet valasztani a konyvnek.
Jo tudom hogy most ez a meno meg en is hasznalok sok idegen kifejezest,foleg szerbet,de azert ha mondjuk nyitnak egy cukrazdat biztos magyar neve lenne.Na de ez az en sajat bajom hogy nem szeretem az ilyesmit.

Kép
monyoka
 
 


Szia Kata!
Koszonom!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Monyő,
szerintem az egészségtelen táplálkozás kerül többe. Szerinted drága a tészta, barna kenyér, idénygyümölcs és -növény, a tejtermékek, a túró rudi, a pipihusi,a teafilter? Szerintem ezek alapkaják, nem kell feltétlenűl francia sajtot, olasz tésztát, ananászt vagy téli szőlőt enni, száraz villányival. Szerintem drága a kóla, a gyorsátermi menü, a torta a cukiban, a megakiszerelésű Milka csoki. (Kis Milka jöhet, höhöhö. Kép) Mozgás: séta, lift helyett lépcsőzés, kirándulás. Tudod mennyi egy fitnessz DVD? 3 lemez 2500 HUF...én ennyiért vettem tavaly a rékást. És ha már gépetek van, és nincs benne dvd lejátszó, max ennyiért vehetsz bele egy kártyát. És akkor még összességében nem fizettél annyit, mint egy havi aerobic-bérlet ára.
Szerintem is hülyeség az update elnevezés, de ha ez több fiatalt megfog akkor nem bánom. Lehet vitatkozni, hogy milyen a Norbi meg a többiek, ne haragudj, ezt csak a probléma elodázásának érzem. Azért nem élsz egészségesebben mert a Norbi update-nak hívja a programját? Ugyan...
potter_76
 
 


potter szamomra az egesszeges elet abbol all hogy azt eszem amit talalok.Nem mondanam hogy ez tul egesszeges de ez van.Amugy rengeteg almat eszem es egesz nyaron kajalom a kulombozo gyumolcsoket a kertbol.olyan helyen elek ahol nincs kipufogogaz meg semmi mesterseges artalom.
Mozogni nem nagyon mozgok csak amenyit muszaly,lusta vagyok.
10 evig tancoltam akkor meg volt kondim,ma mar nincs.Nekem is megvan Norbi Duci treningje,meg biro ica.Ica kazijat csinaltam egy darabig.
Igazad van abban hogy nem azert nem csinalom Norbi dietajat mert Update a neve,hanem ayert mert nem birom az urget.Akkor mar inkabb az ica.
aerobic berletet venni nem tudnek mert itt nincs olyan utazni meg nem szeretnek.
Nem haragszom es sokmindenben egyetertek veled,de szerintem az egesszeges eletmod nem csak a kajalasrol es a mozgasrol szol.
Egzebkent orulok a velemenyednek.

Kép
monyoka
 
 


Monyó,
tudom, hogy nemcsak ennyi. De ennyit szinte mindenkinek gond nélkül rá lehetne fordítani, hogy ne kelljen keseregnie már 50 évesen.
Én is örülök a véleményednek. Kép

Most, hogy kiörültem...vag kiőrültem maga lelépek. Randizom barátosnémmal.
Sziaszotok, és éljetek egészségesebben egy picit.
Pl cseréljétek 3 havonta a fogkefét a kedvemért. Kép

Angyal,
nem kellett volna már hamarabb leállítanod? Hát mire szerződtedtelek ma? Kép

Á.
potter_76
 
 


Úgy néz ki, hogy a Drágám vakbélgyanús!Kép Kép Kép

angel37
 
 


basszus angel az bizony komoly dolog.nagyon sajnalomKép

potter jo volt veled eszmetcserelniKép

Kép
monyoka
 
 


Köszi Monyó!
talán kiderül, hogy mégsem az, de ha ő munka közepén elhúz, akkor annak oka van...
miért kell mindig vmi faszságnak lennie??? Kép

angel37
 
 


Eliza,
ment a mél. És IGEN vagyis ne legyél vele pe előtt! Szóval ahogy írtad. És ne légy pesszimista, elég a pároddal egyszer is a "jó időszakban" együtt lenni, ha persze később bejön. Na persze az nem árthat ha többször. Kép

Angel,
bocsi, én is az Elixírből vettem, de úgy látszik nem olvastam eléggé vissza.

Monyó és Ági szópárbaját olvasva, igazából nem tudtam eldönteni, hogy kinek adjak igazat, de azt hiszem mindkettőjüknek igazuk van.
adi77
 
 


Lányok, teljesen készvagyok! Itt járt a főnököm! Én hülye már elkellett volna, hogy menjek innen!Én balfasz!

Kép
elizabeth25
 
 


eli tobb szempontbol sem ertelek ,de a te dolgod.
mi tortent?

Kép
monyoka
 
 


Adi Kép
semmi gond, csak baromi ismerős volt a szöveg Kép
meg úgyse tudnám már magam se visszakeresni egykönnyen...

angel37
 
 


Miért baj, hogy ott járt a főnök? Látta, hogy netezel és tilos?

angel37
 
 


Monyo, mit nem értesz?

Angel, nem! Kiszemelt egy hónapja és ott köt belém ahol csak tud! DE várható volt!

Kép
elizabeth25
 
 


Na ez fasza...Kép

Tényleg el kéne jönnöd onnan!

angel37
 
 


Angel lehet, most lesz vagyis január végén ISO audit, és persze nálam mindent rossznak talált, majd közölte, hogy ha rajtam múlik tuti bukta (holott tavaly nem is foglalkoztak velem ISO-kor), stb.stb. a többit gondold hozzá. Illetve valami APEH-re is hivatkozott, na mindegy. Megfogja találni az indokot, hogy kirúgjon, ha akar. Azért én tovább keresgélek és nyitott szemmel járok.
Amúgy képzeld még ilyen nem is volt, 14-15-16. napon van-volt a peteérésem.( most hétfő-kedd-szerda, ebből csak kedden voltunk együtt, szerintem tuti megint nem jött össze a dolog)

Kép
elizabeth25
 
 


eli ha leirnam mit gondolok tutira megsertodnel,ezert inkabb megtartom magamnak.

Kép
monyoka
 
 


Melyik napon a három közül? Elvileg egy alkalom is elég, ha jókor van...Kép

Én már nem tudom, mit gondoljak... legbelül attól tartok, hogy nemigen fog ez nekem segítség nélkül összejönni...

angel37
 
 


Angel pont a középsőn. :-) Ne legyél butuska, légyszi ne mondj ilyeneket! Tudod pozitívan kell hozzáállni. :-))

Monyo, mondjad nyugodtan, nem tudom, hogy mi bajod van velem, én nem bántottalak meg, semmi rosszat nem mondtam, de mindegy! Nem kell, hogy "szeress" mindenkit!

Kép
elizabeth25
 
 


A középsőn? Akkor épp aznap voltatok együtt! Azért az esélyes...Kép

Egyre kevésbé tudok pozitívan hozzáállni a magam részéről...

angel37
 
 


eli itt nem arrol van szo hogy szeretlek vagy nem,csak egyszeruen nem ertelek.Egyebkent kedvellek.
Szerintem te sem tudod igazan hogy mit akarsz.Munkaugyben van egy csomo lehetoseged de nem tudsz donteni.Szar ahol vagy megsem valltasz.
babaugyben pedig tegnap azon panaszkodtal hogy mennyire rosz igy neked hogy a ferjed nem vesz semibe meg hogy elcucolsz otthonrol aztan meg ejjel osszebujsz vele.Aztmondod nem foglalkozol a babaugyel ha jon jon,aztan meg azon filozol hogy mikor van pe/d es hogy egyutt voltatok vagy nem.sikerul vagy nem.
Ez az amit nem ertek benned,a sok ellentmondast.
Tudom hogy most utalni fogsz,de en igy latom.
Az en velemenyem szerint szanj idot magadra ulj le es gondolkoz el a dolgokon.csinalj magadnak egy tervet beszeld meg a paroddal es arra koncetralj hogy az utrol le ne terj.
Nehogy azthidd gonoszsagbol mondom,csak attol tartok hogy a gorcsos akarasodbol nagyobb baj legyen es ugyjarj mint mar itt tobben.

Kép
monyoka
 
 


angel ti miota probalkoztok?

poyitivan gondolkodniKép

Kép
monyoka
 
 


Szia Eliza!

Igaz, hogy nem engem kérdeztél, hanem Monyót, de azért én leírom, hogy nekem mi a gondom. Pontosabban nem is gond, mert azt csinálsz amit akarsz, csak nekem az a véleményem, hogy a leírtak alapján nem éppen a legideálisabb a kapcsolatotok egy kisbaba érkezése szempontjából. Egyrészt azért, mert ezt mind a két félnek akarnia kell, másrészt meg fontos, hogy anyuka és apuka teljes összhangban éljen és őszinte szerelmi kapcsolat legyen köztük, mert egy babának fontos a kiegyensúlyozott boldog családi háttér. Ha te még azt se tudod pontosan, hogy el akarsz-e tőle költözni vagy sem, akkor ebbe a helyzetbe miért akarsz beszülni egy gyeret? Az senkinek nem lenne jó. Ez nem fogja megmenteni a kapcsolatotokat. Gyerek nélkül kell tisztázni a dolgokat és szerintem csak azután jön el az ideje annak, hogy bele is fogjatok a projektbe. Ettől függetlenül irogathatsz ide, mert sok hasznos tanácsot tudunk adni egymásnak, de szerintem hanyagolni kéne a baba dolgot.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Monyó,
március óta!

általában optimista vagyok, de vhogy minden sikertelen hónappal úgy érzem, hogy kifutok az időből (az előzményekről már nem is beszélve)

na mindegy, dec. elején megnézzük a hormonokat, aztán talán okosabbak leszünk...
ha ebben az évben semmi, akkor petevezető-átfúvás lesz valszeg Kép

angel37
 
 


angel termeszetes hogy minden honapban rosszul esik a sikertelenseg.
megnezik a hormonjaidat,kapsz valami bogyokat es mar sip sup itt is a baba majd meglatod.Maskent nem tortenhet.

Kép
monyoka
 
 


Nem valószínű, hogy a hormonajimmal gond van, azt inkább csak én erőszakoskodtam ki, hogy nézzük meg a biztosság kedvéért Kép
Inkább elzáródás a tipp Kép

Bár igazad lenne és sip-sup menne! Kép

angel37
 
 


ha valami elzarodas van az meg konnyen helyre lehet hozni,de lehet nem is ra szukseg.
atfujas utan rengetegen esnek teherbe,a sogornomnek is igy jott ossze.Atfujas utan rogton.
Csak biznod kell a sikerbenKép

Kép
monyoka
 
 


Én meg részemről hormonzavarra tippelek. Mármint magamnak. Az például nem normális dolog, hogy harminc felé közeledve tiszta ragya a fejem, meg jobb napokon még a hátam is. És ezt is hormonok irányítják. Én januárban tervezek egy teljeskörű vérvizsgálatot.

De azért reménynek mindig ott van egy két példa, hogy évek múltán is lehet valakinek spontán gyereke. És ezeket nem tudja megmagyarázni senki. Azt kizárt, hogy évikig mindig mellétrafáltak a pé-vel.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Monyóka,
remélem megoldódik, ha ez a baj! Kép

Kamilla,
igen, az ilyen bőr-dolgok szoktak összefüggeni hormonokkal Kép
De a mensid azért rendszeres nem? Meg elvileg jelez is pé-t a hőd, ugye? Akkora gond azért így csak nem lehet...
ezzel magamat is nyugtatom egyben, bár szerencsére ragyás nem vagyok.

Na az szerintem is kizárt, hogy vki évekig mellélő!!! Főleg ha még figyeli is magát!

angel37
 
 


Na azt meg nem szeretném ha Tibi bácsinak kéne elintézni! Kép Kép

angel37
 
 


Látom ennek a Tibi bácsinak nagy sikere volt. Kép Pedig tök spontán jött.
Hát igen. A hőm megnyugtató. A mensim is, de valahogy mégse frankó a végeredmény. Na de hagyjuk. Ezt mi magunk úgyse tudjuk megoldani.

Az olvastam valahol, hogy a pattanásokért valami férfi hormon felelős. Ezek szerint túl sok férfihormonom van. A végén még a farkam is kinő.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kép bízzunk benne, hogy nem! legalább a farkat hagyjuk meg a pasiknak! Kép

Ha a tesztoszteronod magas lenne, akkor nem lenne pé-d! Szőrösödsz vhol, ahol nem kéne?

Mióta is próbálkoztok? Nézett meg már doki ebből a szempontból?

angel37
 
 


Szerintem PÉ szempontból Okés vagyok.
Szerintem kórosan nem vagyok szőrös, de azért elkél a gyanta egy-két helyen. Szakállam meg bajszom nincs, de a karomat gyantázom, bár a párom szerint felesleges, mert nem olyan gáz és hál istennek szőke vagyok.

Eddig 7 hónap, ez lesz a nyolcadik. A doki azt mondta októberben, hogy korai még bármilyen problémára is gondolni és elhajtott.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Angyal,
nem akarsz hamarabb elmenni arra az átjárhatóságira? Látom, egyre jobban aggaszt...Kép
Egyébként Wish a babaprojectes topicban írta tegnap vagy ma, hogy egy német doki csinál itt néha lézeres átjárhatóvá tételt...talán egy új lehetőség...de még nem kell vele foglalkoznod. Kép

Kamilla,
én is ragyás voltam. Most a terhesség miatt nem, de amúgy...

Monyó,
te szoktál ilyen tüzes lenni, vagy én tüzeltelek be? Kép
Nem tudom jó-e ennyire nyíltan véleményt írni vki másnak a magánéletéről...? Ellentmondások?...ez minden nőre passzol, ha teljesen vállalná magát a topicon...
potter_76
 
 


Na szia Angel. Elköszönök, mert húzok haza. Te is menjél, már nem egészséges ilyenkor dolgozni.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,
sztem női hormonok szempontjából nincs gond! Kép

Nem dógózok, csak netezek! Kép Kép

Potter,Kép
annyira szeretnék, amennyire tartok tőle...(na ez most marha értelmes)
a doki is tudja(persze), hogy az átjárhatósággal lehet baj, de szerinte várjuk ki a jövő év elejét... bízom benne, hogy tudja mit beszél... köszönhetek neki sokat már eddig is! Kép
sz*r egy kicsit, mert néha úgy érzem, hogy fölöslegesen fűzök reményeket bmilyen f*szán eltalálta akcióhoz is, közben meg akarok még én is egy kis esélyt adni mindenféle beavatkozás előtt...
jaj nekem, érthető ez?

angel37
 
 


Angyal,
érthető. Nekem is az volt a fixaideám, hogy mindkettő elzáródott...pedig nekem nem is volt műtétem. Én is várnék, ha a dokim, akiben megbízok azt mondaná.
potter_76
 
 


potter en altalaban ilyen vagyok amikor nem vagyok epp padlom.
Megegyszer mondom hogy nem akartam megbantani,csak tenyleg feltem hogy nem lesz jo a vege.

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Kamilla, nekem nincs patim, pedig magas a tesztoszteron szintem.
Angel, akkor a fentiek alapján nincs is pe-m? Kép Kép Kép

Mondhatom jól elijesztettétek tegnap Elizát: nem elég, hogy munkahelyi, magánéleti problémái vannak, még mi is elpártolunk tőle Kép ...gondolom Õ így láthatja, pedig közben tudom, hogy jó szándékkal írtátok a véleményeteket. Persze az igaz, hogy előbb rendeznie kell a problémáit és utána lehet babára gondolni.
Eliza szerintem ne sértődj meg, ha egymástól tanácsokat várunk (már pedig azért vagyunk itt), akkor azzal is kell számolnunk, hogy kaphatunk hideget is és meleget is. Azt hiszem, hogy a többiek nevében is írhatom, hogy mindentől függetlenül KEDVELÜNK! Kép
adi77
 
 


Hahó!
Még alszotok?
De jó nektek.

Reggel megcsináltam a szándékosan félrerakott BabyMark utolsó darabját és hál istennek negatív lett úgyhogy rendben van az LH-m. Ennek ellenére szerintem hétvégén meg fog jönni, mert már elkezdődött a szokásos hasfájás. A mellem meg tegnap még duzzadt volt, de ma reggelre már kicsit "leeresztett". Hát ezek a szokásos jelek minden hó végén úgyhogy már sejtem a végét. Persze azért még reménykedek, (de nem túlságosan). Ha ez most nem sikerül, akkor már csak őszi topikos lehetek.

Potter! Én is leírtam a véleményem Elizáról, mint Monyó, de szerintem, ez nem baj, mert ha ő úgy gondolja, hogy felrakja a netre az egész kapcsolatát, akkor joga van bárkinek megmondania őszintén a véleményét.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


sziasztok, jó reggelt!Csak annyit akartam mondani, hogy nem jövök többet! Legyetek jók, sziasztok!

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza, Kép
Kívánom, hogy rendeződjenek a problémáid! És, ha kijutsz ezekből a hullám-völgyekből biztos megérkezik hozzád is a babó. Kép
adi77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?