Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok, azért, hogy ne eröltessem vele azt a dolgot, hogy "Jaj ma van peteérésem, sexeljünk"., mert tegnap este együtt voltunk, de elég nehezen jött össze neki, hogy elmenjen, aztán mikor befejeztük, kérdeztem, hogy mi a baj, erre ő: "Az, hogy mondtam neked, hogy én csak akkor tudok veled együtt lenni, ha én is akarom, és most csak azért voltam, vagyis próbáltam meg, mert már két napja mondogatod, hogy 14-15-16. a jó napok, hát akkor legyen, de látod ez a vége!"-úgyhogy tegnap este már nem is szóltunk egymáshoz. Most már rájöttem, hogy ezt így nem lehet, nekem kell az okosabbnak lenni. Talán megpróbálom azt, hogy tudom kb, hogy mikor vannak jó napok, mert akkor 2-3 napig görcsöl a hasam és előtte akkor nem leszünk együtt vagy 4-5 napig. (nála ugyan is, kb. 5 naponként van, hogy együtt akar lenni, jobb esetben, de valamikor egy hét is eltelik). És tudjátok, hogy mi a rossz? Hogy ha nem próbálkoznánk, akkor is én 2-3 naponta együtt tudnék lenni vágyom rá, ő meg nem, és ez így nekem nagyon rossz! Mit csináljak?
(Amúgy amilyen mázlink van, most sem fog összejönni, pedig most totál beletrafáltunk a napba.)

Kép
elizabeth25
 
 


Moni, Gilingék már tényleg 2002. óta próbálkoztak?

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza,
ne légy így elkenődve, főleg ne legyél pesszimista! A babaprojektet meg otthon szóba se hozd. Én sem teszem. Ismerem a páromat és idegesítené, ha állandóan erről lenne szó. Ímádja a gyerekeket és sajátot is szeretne, engem is szeret, de érzem hogy fél, hogy csak a gyerek miatt lennénk együtt, utána meg ő le lesz sajnálva. Ezért én hanyagolom a témát, akkor beszélünk róla, ha ő valamiért érdeklődik. Persze feltűnik neki, hogy milyen naprakész vagyok a válaszaimmal, utánaolvasgatok egy-két dolognak, a hőmérőm is csipog reggelente, de ezt már elmagyaráztam neki miért kell. Úgy veszem észre sokkal inkább érdeklődőbb, ha nem én hozakodok elő a témával. Kép
adi77
 
 

 
 

Lányok amúgy hogy van pontosan? A spermiumok meddig élnek és meddig termékenyítőképesek?

Kép
elizabeth25
 
 


Adi, igazad van, lehet, hogy nekem is ezt kell tennem. Ti amúgy mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25
 
 


Többen azt mondják 3 nap. Én másfél-1 napot olvastam.
adi77
 
 


A táblába te vagy Adi, akik 2005.08 hó óta próbálkoztok? Amúgy tudod annak jó, akinek gyakrabban kívánja a párja a sexet, vagyis annyiszor amennyiszer a nő, mert igy nekem nagyon rossz. Fiatal, egészséges szervezet vagyok, nekem a heti 1 nagyon kevés. :-( Nem vagyok nimfomán!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Nem védekezünk az esküvőnk óta (2005. aug. 20.)Kép, de normális mensim csak az utolsó volt (nov. 12.) Kép
adi77
 
 


Adi másfél - 1 napig termékenyítőképesek, most utána olvastam a neten, és 2-3 napig élnek, de van olyan cikk, ahol 4-5 napot élnek, azt írják. Szóval ha 14-15-16 napon van peteérésem (mármint 21-22-23 án ebben a hónapban), és 22 együtt voltunk, akkor elvileg van esély rá, de hát majd meglátjuk.(és előtte 4 napig nem voltunk együtt)

Kép
elizabeth25
 
 


Adi neked össze-vissza jön meg? Próbáld ki a cickafark teát.

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza,
A párommal azért is "vigyáznom" kell, mert ő mindig gyakrabban kívánta, hogy együtt legyünk, mint én (tehát nálunk pont fordítva van). Tehát gyanús neki, ha ő megkíván, akkor nekem mindig jól esik. Lehet, hogy ez a baba dolog is feldob, de tényleg nem szándékos, inkább ösztönös. A másik, hogy az esküvőm környékén jöttek ezek a mensi problémáim, ami miatt nagyon magam alatt voltam, de persze magamba folytottam. Kilenc év együtt lét után végre összeházasodunk és most meg nem lehet majd gyerekünk, talán ha korábban ...stb. álandóan ez járt a fejemben.
adi77
 
 


Eliza,
én írtam a cickafarkteáról egy kicsit feljebb, és már okéKép.
adi77
 
 


A párom, küldött egy kisfilmet tegnap e-mailben.
Ha tudom beszúrom.

Hiába, de olvasunk egymás gondolataiban. Ha nem is mondom neki, de tudja, hogy gyerekprojekt van készülőben. Kép Azért inkább nem mondom, Eliza esete is megerősít ebben.
adi77
 
 


Sajna, nem tudtam elküldeni,
de arról szólt, hogy a férfiak milyen sok oldalúak, mert számítógépezés közben is tudnak a bébire vigyázni. Először csak egy lábfejet mutatnak, ami bepelenkázza a babát majd játszik vele csörgőt ráz, a gyerek elvan, majd távolodik a kép és egy pasit mutat aki közben elmélyül az internetben. De olyan vicces! Kép
adi77
 
 


Adi küld már el légyszi a melinda_puskas@premedpharma.hu-ra. Jó?

Akkor mit javasolsz, mit csináljak? Ne beszéljek erről neki, fcs. és éljük tovább az életünket? Igazítsam úgy, hogy amikor tudom, hogy peteérésem van, akkor előtte ne legyek vele hosszabb ideig, hogy utána kívánjon? Vagy mit tanácsolsz?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!!

Kata!Irj be legyszi,hogy ma van az 1.cn-om!KosziKép!

Hat vegre megjott tegnap este!Penteken kezdem a clostyt!KépKépKépKép!Meg igy az elso dobozban nem hiszek,de legalabb vegre remenykedhetek!!!5-6-an megyek Dr.bacsihoz UH-ra!Kivancsi leszek hogy mit mond majd!Most mashogy kell szednem mint a regi dokinal,mert akkor az 5.naptol 2x1,most meg a 3.naptol 1. 5napig!Meg 2het es kiderul hogy mi a helyzet odabent PÉ ügyileg!
Ne haragudjatok,de ugy felvagyok dobodvaKépKépKép!
Bocsi ha kicsit sok leszek ma!!

Angi!
Mi ujsag?

Gili!
Nem tudom hogy benezel-e meg ide,de azert GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKivanom hogy minden rendben menjen!!!!

Eliza!
Remelem hogy most mar rendbe jonnek koztetek a dolgok!!!Mar tegnap is megakartam kerdezni hogy nem lehet hogy van a ferjednek valakije?En meg nem hallottam ilyen ferfirol,akinek eleg a heti 1!Nem lehet hogy otthon ezert nem tud teljesiteni?Ne haragudj,tudom nem tartozik ram,csk nekem ez a gondolat jutott eszembe!Nem sertettelek meg remelem!

Nalunk is forditva van!Ha a ferjemen mulna minden nap akcioznank!En kibirnam akar hetekig isKép!Sajnos!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa, nincs senkije és nem is volt. Nem az a típus!
Hála Istennek! Tudod sajnos vannak olyan pasik , akik nem kívánják minden nap, a barátnőmnek ugyan ilyen a férje, neki van olyan, hogy heti 1-2 elég. Soha nem fordult elő, hogy nem tudott teljesíteni, csak a tegnapi nap folyamán, de hogy ha már így beletetted a fülembe a bogarat, majd elfogok rajta gondolkozni! :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Amúgy Ancsa szerintem ilyet mondani valakinek, szóval én biztos nem mondanék. Azért ez rosszul esett, akárhogy is nézzük!

Kép
elizabeth25
 
 


NE HARAGUDJ!Kép
Inkabb bedugulok

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Eliza, nekem is eszembe jutott még a házasságunk elején, hogy van a férjemnek valakije, mert ő is az a fajta, hogy ritkábban is elég neki. Számomra teljesen elképzelhetetlen volt, hogy ilyen pasi is létezik, mert az előző pasik, akikkel voltam, legszivesebben naponta szexeltek volna.
De miután elhittem, hogy létezik ilyen, nagyon boldog vagyok, mert nekem is elég a ritkábban Kép
szamy
 
 


Sziasztok!
Ha már ez a téma, én is csatlakozom. Az én férjem is beéri kevéssel, sőt nálunk szinte mindig én kezdeményezek. Mondjuk lehet hogy ez az ő perverziója, hogy ugorjon rá inkább a csaj, de ő sem ilyen mindennapos ember. Csak hogy alátámasszam, hogy bizony ilyen is létezik.

Kép
Kép
banya1
 
 


Szamy, nagyon aranyos vagy, köszi. Az én párom szerintem soha nem csalna meg, inkább elválna. Amúgy én is gondoltam erre, még a kapcsolatunk elején, de aztán megértettem, hogy nem erről van szó, ő ilyen.
Fura volt nekem, sőt még most is fura, mivel az előző párommal négy évig voltam együtt, ő szinte minden nap, naponta többször is, sőt az előző párjaim is ilyenek voltak, nekem ez nagyon fura!
Ezért is esett rosszul Ancsa írása, mivel ha én ezt gondolnám valakiről, akkor sem írnám ezt neki!

Kép
elizabeth25
 
 


Banya annyira aranyos vagy, hogy írtál és hozzászóltál a témához. Nálunk is mindig én kezdeményezek, tegnap pont erről beszéltünk a párommal. Azt mondta, mivel nálunk is mindig én kezdeményezek, hogy neki ez a kényelmes. Kicsit szarul esett, de hát ez van. Mondtam neki, hogy én meg nem érzem "nőnek mellette magamat", mert ilyeneket csinál.

Kép
elizabeth25
 
 


Üdv Lányok! Kép

Eliza,
sajnálom, hogy nem tökéletes az összhang közted és a férjed között... nehéz lehet így élni... voltam hasonlóban, igaz nem házasságban, és egy mázsás súlytól szabadultam meg, mikor végre szétmentünk...
remélem ezzel nem bántalak meg Kép sztem Ancsa sem akart megbántani, csak eszébe jutott és leírta...

Ancsa,
hurrá, hogy vége a bizonytalankodásnak! ha te is örülsz a mensidnek, akkor én is! Kép

Adi Kép
Ezt a cikket már vagy kétszer én is bemásoltam ide...Kép Te hol találtad? Én az Elixírben!

Gili,
gratula a zebrához Kép
ide már meg sem írod? Kép

angel37
 
 


Banya most néztem, de szép az esküvő képetek. :-)
Van még? :-) (imádom az ilyen képeket). Majd hétfőn én is hozok be és küldök neked mailben, jó?
Amúgy ti hányszor vagytok együtt egy héten kb. , ha nem vagyok indiszkrét? Ti mióta is próbálkoztok a babával?

Kép
elizabeth25
 
 


Angel azért más amit te írtál és más amit ő!

Kép
elizabeth25
 
 


Csajok,
nem lehet, hogy túl sok pletykaújságot olvastok? Méghogy nem elég minden pasinak a heti 1. Butaság. Nincs normalizálva az ELÉG-szex. Nem az a normális, ha a pasi folyton szexelni akar. Ezt hallod a bulikon, a tévében, az újságból. Ilyenkor senki nem fogja azt mindani, hogy neki elég havi 3-4 szex, mert az generált "normával" nem megegyező. Pedig sokan vannak ilyenek. Mindenkinek megvan a saját "tempója", legjobb esetben a párjával megegyező, de ha nem, még simán lehet összepasszítani. Szerintem az a normális, ami mindkettőtöknek jó.
Eli,
próbáld meg nem a bébitémával tempírozni a férjedet az aktuális napokon. Fontos a kompromisszum, engedj te is. Majd enged ő is. Végül is a FELEsége lettél. Kép
potter_76
 
 


Látod Banya és Szamy is így él, és boldogok!

Kép
elizabeth25
 
 


Nálunk a Drágám többször kezdeményez Kép én csak néha, de akkoris olyan diszkréten, hogy olyan mintha ő kezdené...Kép Kép Kép

angel37
 
 


eli en megvedenem ancsat mert semmi rosszat nem mondot.Felvetet valamit es kesz.Szerintem ez nem serto dolog.

Az en ferjemnek is eleg 1.2.3 alkalom hetenkent es altalaban en kezdemenyezek.

Kép
monyoka
 
 


Potter igazad van, teljesen, és így fogok cselekedni!!!!! :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Monyo, tudom, hogy nem akart rosszat meg megbántani sem. DE ha neked valaki azt írja, hogy nem lehet, hogy a férjednek van valakije, nem esik rosszul? (holott tudod, hogy nincs, de akkor is belekerül a bogár a füledbe)

Kép
elizabeth25
 
 


eli egyaltalan nem esik rosszul.Miert?ez nem teny volt hanem egy felvetes.Vannak olyan parok akiknel ez a gond.O csak megprobalt valaszt talalni a kerdesedre.Nem ismerheti a ferjed.

Kép
monyoka
 
 


Mindegy, Monyo, hagyjuk!

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza Kép
nekem nem esne rosszul, épp azért mert tudom, hogy nincs így...
és nyilván nálatok sincs így! Kép
de egy kivülállótól ez logikus kérdés...

a bogarat dobd ki a füledből és taposs rá!!!Kép

részemről lezártam a témát!Kép

angel37
 
 


lanyok en tegnap leultem es beszeltem a ferjemmel.Minden rendben.
Volt nalam anyu tegnap es olyannal jott hogy a Szasa biztos nem is akar babat.Ezen kiakadtam es rakerdeztem a paromnal.Olyan jot eldumaltunk es megvan a jovo evi tervunk is.Kép

Kép
monyoka
 
 


Na és mi a jövő évi terv? :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Eli,
Kép Nem kell így cselekedned, csak vedd fontolóra ezt is. Úgyis az a fontos, ami neked az. Sőt, az mégjobb, ha nektek. Kép

Angyal,
háj. Kép Megbíználak azzal, hogy állíts le finoman, ha sok "okosságot" írnék. Most igyexem magamtól leállni. Kép
Nálunk én kezdeményezek általában, és uram mindig kegyesen beleegyezik, úgy 2 másodperc alatt. Mi már csak így fogunk megöregedni. Kép
potter_76
 
 


Januarig minden igy megy mint most.
Februarban elkezdunk vedekezni aprilisig.Akkor cickatea,meg szigoru dieta ,10kg ot le kell adnom.Sport stb.Meglatjuk akkor hogy rendszerezodik e a menzim.Majustol elesben proba.Ha nem jon ossze szeptemberben elmegyek dokihoz hogy kideritse mert rendszertelen a menzim.
most tokre lenyugodtam,mert vanegy tervem amit vegigcsinalok es a vegen baba lesz belole.Kép

Kép
monyoka
 
 


Monyo helyes, csak így tovább! Jó ha az embernek vannak kitűzött céljai. Én is kitűztem egyet, aztán majd meglátjuk mi lesz belőlle! :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Tegnap felvételiztem, és ha sikerül, akkor teljes erőbedobással arra fogok koncentrálni. :-) A baba meg majd jön ha akar.

Kép
elizabeth25
 
 


eli te meddig varsz a dokimenessel?

Kép
monyoka
 
 


Monyo én voltam mikor elkezdtük a babaprojectet, és minden rendben volt. HÁla Istennek, meg nekem rendszeres a mensim és peteérésem is van. Egyébként ha jövő júliusig nem jön össze, akkor megint elmegyek, de akkor Tomi is elmegy.

Kép
elizabeth25
 
 


Azt mondta a nőgyógyász, hogy egy év alatt, nem nagyon foglalkoznak senkivel sem. Ha eltelik egy év és nem sikerül, utána lehet menni megint dokihoz!

Kép
elizabeth25
 
 


lányok, jó látni, hogy végre mindenkinek jó kedve van, és nem vagytok elkeseredve Kép

én meg itthon ülök és köhögök Kép De legalább megcsinálom az elmaradt házimunkákat Kép

Monyo, a fogyás téma nálam is megvan Kép csak nekem januárig kellene valamit produkálni Kép Azt hiszem, ideje lenne elkezdeni Kép
szamy
 
 


Szamy, nekem is kellene fogynom, legalább 10 kg-t, de inkább 15-t, de egyszer már elkezdtem, aztán azt mondta a doki, hogy baba előtt nem látja értelmét, mivel többet fogok visszaszedni, mint amennyit lefogytam, a másik az, hogy a fogyókura megterheli a szervezet és az is hátráltathatja a babci megtapadását.

Kép
elizabeth25
 
 


Szamy, ti mióta próbálkoztok vagy mikor fogtok elkezdeni próbálkozni?

Kép
elizabeth25
 
 


én épp azért akarok lefogyni kicsit (nagyon Kép), hogy a terhesség alatt felszedett kilók ne viseljék meg annyira a szervezetemet.
Meg az ülőmunka miatt elég pocsék a kondicióm, és ha nem császárral akarok szülni, nem ártana némi hasizom KépKépKép

Képzeljétek, a húgom mesélte (ő is jó duci), hogy az első babájával 20kg-ot hizott, a második terhessége alatt végig csinálta a terhestornát, és akkor már csak 4-et
szamy
 
 


szamy huha nem epp a legmegfelelobb idopontot valsztottad szerintem.Jon a karcsony ujev ami ugyebar kaja kaja kaja.En azert kezdem januarban.
van valami jo fogyis trukkod?


eli hat igen 1 evig nem nagyon foglalkoznak az emberrel.En nem azert megyek hogy kivizsgaljon babaugyben hanem hogy rendbetegye a menzim.Nekunk akkor 1 ev 3 honap lesz,persze 3 at leveszunk amit vedekezunk akkor egy ev.

Kép
monyoka
 
 


mi még nem próbálkozunk, majd csak januártól, mert őszi gyereket szeretnénk Kép

én még csak gyűjtöm az infókat Kép
szamy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?