Új privát üzeneted érkezett!

Szamy, figyelj! MÁr erről sokat beszélgettünk. Nagyon sokat. És mind a kettőnk boldog családot szeretne, két gyerkőccel, csak azért tenni is kell, és úgy nem működik ha csak én teszek érte!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Kamilla,

teljesen egyetértek veled. Már 1,5-2 éve felvetettem a férjemnek a babatémát, de ő még nem akarta, úgyhogy vártunk. Igazából, ha rajta múlna, még sokáig várnánk, de közöltem vele, hogy szoktassa magát a gondolathoz, mert kezdek öreg lenni Kép Mostmár belenyugodott, úgyhogy januártól megy a hajrá Kép
szamy
 
 


Szamy, olvastam, hogy te call center csoportvezető vagy bp-en? Nem tudsz nálatok valami munkalehetőséget?

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Eli!

Egyetértek Kamillával.

Betti
betti73
 
 


Lányok, tegnap este óta görcsölget a pocim, ma vagyok a 15 napon. 30-31 naposak a ciklusaim, elképzelhető, hogy most van peteérésem ugye?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Eli!
Ez borzasztoKép,egy férj aki nem szereti a szexet!!
Lehet ,hogy jobb lenne ha a háloba lenne a tv.Kép
Szerintem is fogadd meg anyukád tanácsát éld az életed.Fel a fejjel,én a helyedbe leülnék vele megbeszélni a dolgokat,és a baba témát ne is hozzd elö.

Szerencsére nálunk ilyen gond nincs,mind a 2-en nagyon szeretnénk már babát(csak nem hozzuk gyakran elö a témát).A férjem imád engem ,volt már olyan hogy felébredt éjszaka nekiállt simizni,és akcio lett a végeKép!!Nálunk "néha" a napi akcio is menneKép!!
Pém még mindig nem volt,valoszinü h a Jonással egybe fog esni 24.-énKép.És ha ebböl se lesz baba ,akor már paszolok!!
Na felteszem a görbém:

Kép






Kép
Vendég
 


Eliza,
van hozzánk folyamatosan felvétel (2-3 havonta), most is van éppen. Küldj önéletrajzot a címemre, lehet, hogy még a mostani körbe is beleférsz.
szamy
 
 


Eli!

Lehet ,hogy ma van a pé-dKép
Szerintem kapd el este a párodat(reklám alatt)Kép
Nagyon drukkolok neketek!!PUszi!!


Én ma már valoszinü nem leszek ,megyek délutánraKép!!Sziasztok!!
Vendég
 


Szamy, elküldtem. Azért tudnál valamit mondani a munakidőről meg a fizuról?

Keditke, hát majd meglátjuk mi lesz!Jó, hogy nálatok ez így megy!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!
Eliza!
Szornyu ez az egesz,amit irtal!Lehet hogy durva lesz amit most irok,de en egy ilyen embernek nem szulnek gyereket!!!Ha esetleg sikerulne es szuletne kisbabatok,lehet hogy azert koltozne el otthonrol,mert nem tudna tv-t nezni tole!
Bocsi!De en igy latom!O nem valo apanak!Lehet hogy csak ezzel tart maga mellett,hogy persze lesz nektek majd egy boldog nagy csaladotok!
Probaljatok meg tisztazni a dolgokat amig nem keso!!

Nekem meg mindig nem jott megKép!
Nalunk szakad a ho!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Eliza!

Kicsit ráismerek az előző barátomra a leírtakból. Hát én ugye szerelmes voltam belé mint az állat és éveken keresztül tűrtem a megalázásokat, de hál istennek jött az én megmentőm, aki kirángatott abból a kapcsolatból és észhez térített. Neki minden fontosabb volt nálam és élte a saját életét. Érzelem nyilvánítás nulla. Többször ott is hagytam, mert én nem erre vágytam, de aztán én hülye mindig visszakönyörögtem magam hozzá, aztán a fejemhez is vágta mindig, hogy csak azért van velem mert visszasírtam magam. Rajtam röhögött az egész baráti kör és rajtam kívül mindenki látta, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve. Valahol én is tudtam, hogy így nem élhetem le az életem, de nem tudtam otthagyni. Egész addig amíg jött a királyfi fehér lovon és elrabolta a szívemet....

Jaj, de szép történet volt!

Ezt csak azért írtam le, mert lehet, hogy még te sem találtad meg a nagy Õ+t, mert amiket leírtál abból nem az derül ki, hogy harmónikus kapcsolatban éltek.

Szia Keditke!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Eli,
Drukkolok, hogy rendbejöjjön minden köztetek! ++++++++++++

Gilingalang a mi táblánkban is benne van... Tényleg zebrás lett?! Kép

Puszi:
Kata Kép
kata1977
Hatvan
 
 


Ancsa, lehet, hogy igazad van! Sajnos! Most beszéltünk nem rég telcsin, és megint közölte, hogy jó, hogy nincs gyerekünk, mert kikell fizetni egy nagyobb összeget a földhivatalnak, igaz, hogy részletben, de hogy nem tudnánk ha lenne gyerekünk. Ezt már nem is minősítem!

Kamilla lehet, hogy rám is vár valahol egy királyfi, csak nem mindegy, hogy mikor talál meg. :-)

Gilingalangék három és fél év óta próbálkoznak? Hát az nem semmi! Én belehülyülnék, az tuti! :-(

Kata, nagyon aranyos vagy, reméljük a legjobbakat! Pont most van peteérésem, hát nem "félek tőle, hogy együtt leszünk" .:-(, mert ma Colombo lesz a tv-ben holnap meg Megasztár. :-) Pont a legjobb napokat át tv-zi, de hát ez van!

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok már magam sem tudom, hogy érdemes - e neki gyereket szülnöm!

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!
Kép
Megkell beszelnetek hogy hogyan tovabb!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


<font color="aa00aa">Sziasztok laányok.

Itt nálunk Csepelen szakad a hó.

Eli
Ne keseredj el, biztos megoldódik minden probléma csak 1 kis türelem.

Itt eszem a gép előtt tészát petrezselymes sajtöntettel.

Betti
Próbálj meg reggel valami édeset enni vagy inni.Lehet, hogy békénhagy a rókacsalád végre.

Sziasztok majd jövök csak visszaolvasgatok még.

Inci 38+2</font>

Kép
Kép
incike
 
 


Nem lehet vele beszélni, már próbáltam. :-(

Kép
elizabeth25
 
 


<font color="0000ff">Mindenkinek aki most eszik.
Jó étvágyat kívánok.

Kép
Inci 38+2</font>

Kép
Kép
incike
 
 


Incike!

Köszi a jó tanácsot. Most tényleg az édes és a sós az egyetlen, amit bírok. Ma reggel sikerült kétszer is rókáznom. Kép Kamilla! Amit tegnap írtam, már nem igaz, mert soron kívül is jöhet bármi, ami felborítja a reggeli megszokott rendet. Kép Azért ez ne tántorítson el senkit a babától. Kép

Eli!

Egyetértek a lányokkal. Még nem késő akár új életet kezdeni sem. Sosem késő. Mi a párommal elég későn találtuk meg egymást. Mindkettőnk mögött van jónéhány borzalmas kapcsolat. Neki egy házasság is (szerencsére gyerek nélkül, mert a nő nem akart gyereket, mert az olyan macerás dolog!!) Az ember érzi, hogy ki az igazi. Nem hittem benne, de tényleg érzi, hogy ki az, akire gondolkodás nélkül rábízná az életét, akinek gyereket akar szülni, akinek a gyerekét akarja, és még sorolhatnám. Mi a párommal elég rendesen megfizettük a tanulópénzt, de megérte, mert végre egy igazi, harmonikus kapcsolatban élünk. 32 vagyok, a párom meg holnap lesz 37. Sosem késő!!!!

Bocsi, ha kicsit hosszú lett.

Betti
10+4 (11+5)

Betti
betti73
 
 


Hello Csajok!

Esik a hóóóóóóóóó! Kép Betti, nálatok is? Kép
Reggel voltam fogdokinál, lepattintotta a fogköveimet, szikrázik a mosolyom. Kép
Ma megyek először német tanfolyamra a London stúdióba, tényleg elég profinak tűntek, köszi a tanácsokat. A próbaóra most sem divat még. Ezer éve nem beszéltem a nyelvet, csak gimiben tanultam...(te jó ég, 11 éve érettségiztem...Kép) Annak ellenére meglepően jónak tituláltak szintfelméréskor...amíg meg nem szólaltam. Kép

Betti,
a mentateát nem szereted? Azt olvastam, az jó rókázás ellen. Meg fini is, én szeretem. Kép Bocs, ha már jótanáccsal tele a padlás. Kép
Ne aggódj, a 7. hónap után már ritkább a hányinger. Kép
Mikor csináltatsz laborokat?
Jövő héten UH, ugye? Kép Drukkolok. Lehet, hogy a bébid behozta a lemaradást, és lelóg majd a képről. Kép Ha túl vagy rajta szívesen meghívnálak egy ebédre titeket és a fotót. Kép

Zebrásoknak gratula.

Eli,
Kép Kemény dió. Kívánom nektek a legjobb megoldást. Hogy mi az? Nemtom, de majd megfejted te magad.

Vica, ha olvasod, HELLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Kép

Breni,
Tőkepénzes férjem Svédországban van. Mivel lepukkasztottam a folyószámlámat, befizettem a tanfolyam árát, és a fogdokinál is otthagytam egy szép summát, rá kellett jöjjek, hogy szinte elfogyott a manim. Emiatt csak jövő héten küldöm a könyvet, de akkor biztosan.

Inci,
hogy viseled a végét?
És anyós pajtást?

Az üzi végére elállt a hóesés...
potter_76
 
 


Betti,
bocs, asszem akkor UH 2 hét múlva, nem?

Csajok,
hétvégétől advent. Kép
potter_76
 
 


Szia Agi!
Te hogy vagy?
Nalunk meg mindig szakadKép!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Potter-Ági!

Itt is esett az előbb még, szép sűrűn, most már nem esik. Mentateát még nem próbáltam, a zöld teát most éppen nem szeretjük, legalábbis reggel nem szerettük, ja és a vizet sem szoktuk szeretni reggel. Ezért iszom egy kicsit, hogy hamarabb túl legyek a dolgon. Kép

Péntekre kész lett az első labor nagy része (granulocita lóg ki a sorból és a nártium, a többi tökéletes), még jövő héten kell mennem egy leletért, valami furcsa nevű dolog eredményéért. Azt a fiolát azonnal le kellett fagyasztani,nem emlékszem a nevére. (valamilyen cisztán?) Holnap megyek védőnénihez, aztán jövő pénteken lesz a következő UH. Nagyon izgulok, remélem, hogy minden rendben lesz és tényleg lelóg majd a kis lurkó a képről. Apuci nem tud velem jönni, mert konferenciázni fog Kecskeméten. Ebédbe benne vagyok, majd egyeztetünk. Jó?

Német tanfolyamhoz gratulálok!

Jaj Incike!

Milyen szívesen ennék most én is olyat. A tészta jöhet minden mennyiségben. Kép

Betti
betti73
 
 


Ági!

Másfél hét múlva! Kép Akkor leszek 12+0/13+1. Majd kiderül, hogy melyik áll közelebb az igazsághoz. Kép

Betti
betti73
 
 


Ági!

Pocinövekedés ügyben történt már valami? Kép

Betti
betti73
 
 


<font color="0000ff">Potter

A vége már jó.Nem tapicskol a gyomromba és megint tudok enni.Eddig csak mint a madarak csipegettem, mert annyira nyomott, hogy szinte nem bírtam 1 jót kajálni.Már egész lement a hasam és határozottan jobban érzem magam.

Anyóst még a hétvégén el kell viselnem, mert megyünk hozzájuk családi ebédre, de utánna már nem szándékozom menni a szülésig még mielőtt jól felidegelne.Nehogy már az idegességtől ott jöjjön rám a szülés.

Papa holnaptól itthon van és csak januárban megy megint dolgozni.Szóval itthon lesz, jogy segítsen meg,ha itt lesz az idő akkor ne maradjak egyedül.Anyukám is itt volt nálunk segíteni nekem.Szóval minden ok.
A hasam alja időnként(este) úgy fáj, mintha megakarna jönni.Tegnap pl.azt hittem szülök, mert annyira tolta magát lefele a babó, hogy szinte megmozdulni nem bírtam csak nagyokat sóhajtoztam.Így is vigyázva közlekedem, mert lent tapadt meg a méhszájnál é bármikor szétnyílhat a méhem és akkor kipotty.Az orvos szigorú fekvést rendelt elő, de én nem az-az egyhelyben maradós tipus vagyok.Most kajáltam és szabájos táncot járt odabent.

Inci 38+2</font>

Kép
Kép
incike
 
 


Betti,
látod, mit mond Inci...a vége már jó. Kép
Hasam nem nő, de a legalsó hurkám tök kemény, és egyre szebben domborodik. Igazából úgy nézek ki, ahogy láttál. Na nem is bánom, hogy nem látszik rajtam, mert anyáék csak a hétvégén értesülnek a terhességemről...az UH óta most utazunk haza először.
A te hasaddal mi a helyzet?

Inci,
az jó, hogy apa otthon tud lenni. És tök jó sokat. Párommal még nem beszéltünk erről, de valszeg a foci vb időpontját fogja favorizálni otthonmaradás időpontjaként. Kép Nagyon örül, hogy májusban jön a baba, mert a vb júniusban lesz, így nem marad le egy meccsről sem a szülés miatt. Kép
Betti, te pont akkor fogsz szülni. Párod mit szól?
Kép
Milyen táncot jár a babád, sima lassú vagy rock and roll? Kép Unokatesóm, aki fiú, azt mondta a gyerekükről, aki még bent volt...érzékenyebbek ne olvassák...hogy "olyan, mint egy zombi, csak nem tör elő". Kép
Mióta vagy otthon egyébként?
potter_76
 
 


Ági, ilyen gondolataim nekem is voltak már Kép Olyan fura dolog a terhesség Kép)

Képzeljétek, kistestvérem lesz Kép sőt a hugomék is akarnak 3. babát, úgyhogy nekünk is bele kell majd húznunk, hogy ne maradjunk le Kép

ebben a hóesésben az a szomorú, hogy így lehet, hogy fekete karácsonyunk lesz Kép
szamy
 
 


Ancsa,
köszi a kérdésedet, jól vagyok, minden oké. Kicsit punnyadás nekem ez az otthonlét, de nagy ajándék is, hogy abszolút stresszmentesen növeszthetem a bébit.
Jó régen mensiztél...mikor teszteltél? Nem lenne időszerű ez, vagy egy doki?
Lehet, hogy írtad, de olyan sokan vagyunk, hogy már nemtom, kivel pontosan mi van...
potter_76
 
 


Szamy, szia.
Kistestvéred??? Kép Hány évesek a szüleid?
Neked van már babád?
potter_76
 
 


<font color="0000ff">Potter
Néha light-os, de gyakran rock-os táncot jár.Inkább az utcsó.Igaz, néha tényleg olyan mintha a hasfaladon akarna ki-be közlekedni, ilyesztő amikor teljes erőből nyomja ki a fenekét és csak azt látod, hogy jön-jön-jön, közben reméled, hogy nem szakad ki az oldalad.Én kis ALIENNAk-hívom, mindíg az jut eszembe róla.
Augusztus közepétől vagyok itthon folyamatosan+1,5 hónap szabi.Valójában betegácsiban így csak November óta vagyok folyamatosan.
Amitől igazán félek most,hogy itthon lesz a baba,az a Szilveszter és főleg a Petárdák.Mindjárt jövök csak meglátogatom a toaletett, mert már megint piszkálja hólyagot.

Inci 38+2</font>

Kép
Kép
incike
 
 


elváltak a szüleim, apám 50 a felesége 37 Kép
Igazából örülök neki, csak kicsit sajnálom a babát, mert mire tinédzser lesz, elég idős szülei lesznek.

nekem még nincs, nagyon le vagyok maradva, mert a hugomnak már van kettő Kép Kicsit más típusu férjeink vannak. Az én férjemet úgy kellett rábeszélni, hogy ő igazából szeretne majd gyereket, a sógorom meg 8-at akart még az első gyerek előtt. Azóta azt mondta, hogy beéri hárommal Kép Kép
szamy
 
 


Teszteltem mar penteken is meg tegnap is,de sajnos mindketto negativKép!Nem tudom mit csinaljak!Sejtesem szerint a pco(jellegem)miatt van!Iden mar harmadszor marad ki!Bar ezt meg inkabb nem kiabalom el!Valamelyik nap felhivom a Dr.bacsit hogy mi legyen,mert most kezdtem volna szedni a Clostyt!

Messze laknak a szuleid?Hogy birtad megallni eddig hogy ne mond el?Nem beszeltek surun?

Szamy!KISTESO??!!Tok jo!En is ugy szerettem volna,de mar kesoKép!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa,
Kép Remélem lelkes doktorbácsid van.
2 óra vonattal. Gyakran járunk haza. Beszélünk telefonon, de ezt személyesen szeretném közölni. Ha elvetéltem volna anyukámat nagyon megviselte volna, ezért nem akartam hamarabb közölni. Persze még lehet ez is az is, de már kevésbé valószínű, hogy gáz lesz.

Szamy,
lehet, a te párod meg ha beindul a gyerekáldás nem éri be 3-mal sem...Kép
potter_76
 
 


Ági!
Oké!
3 órán át osztályértekezlet volt,úgy fáj a a fejem hogy nem igaz.

Kép
breni
 
 


Remelem en is!

Angel!
Hol vagy???

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ági!

Nekem sincs még semmi pocim. Ugyanúgy nézek ki én is, még a nadrágom sem szorít. Estére kicsit be szokott dagadni a hasam, de aztán reggelre elmúlik. Az alsó hasamon van egy pici dudor, gondolom, hogy a méhem. Ha végigsimítom a kezem, akkor is érezni a puklit. Nem bánnám, ha még nem nőne, mert dec. 10 után szeretnék csak itt a munkahelyemen szólni. Párocskám nem szereti a focit, úgyhogy ilyen gondunk nem lesz. Kép A stresszmentességért írigyellek. Ha sokat idegeskedem, akkor bedurran a derekam és fájni kezd még a gyomrom is. Gondolom, hogy ez jelzés a szervezetem részéről. Próbálok nyugodt lenni, de nem sikerül mindig, most kicsit érzékenyebb vagyok és sokszor bosszant fel a főnököm.

Betti
betti73
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit bekukucskáltam ide hozzátok.
Ági, Betti!
Olyan aranyosak vagytok, most visszajött a kedvem a terhességhez. Kép
Én egy picit parkolópályára állítottam magamat, úgy január közepéig. Addig pihentetem az agyamat, hátha jót tesz.
Ági, anyukád biztos nagyon fog örülni.
Jársz még usziba, nem kértél jegyet?

Incike, kitartás, már nem sok van hátra! Kép

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!
Sokszor olvasgatom amiket irogattok és megnyugtat, hogy másnak is vannak nehézségei. Nekem már van egy 16 hónapos kislányom és 7 hónapja próbálkozunk összehozni a kistesót de eddig eredmény nélkül. Volt már egy polipműtétem is ami elvileg segíteni a teherbeesést de semmi. Az a baj hogy amióta próbálkozunk azóta a menzesz előtt pecsételő vérzésem van. Most is volt igy már 12-13 napig tart a menzeszem:-((
memli
 
 


Katka1977, bele tudnál engem is tenni ebbe a táblázatba? A második babával 2005.április óta próbálkoznk. A menzeszem pedig 30 napos de állandóan van előtte pecsételő vérzésem. Valamilyen adatra még szükséged lenne?
memli
 
 


<font color="0000ff">Betti
Ne izgulj a pocakod miatt.Nekem a 6 1/2 hónaptól nőtt meg jó nagyra.Előtte szinte nem is látszott, de ez is alkat függő.

Inci 38+2</font>

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Memli!Kép

Memli, azthiszem még hiányzik, hogy a ciklus hányadik napján tartasz.
Hallottátok, hogy a másik topikban Kati zebrás? Kép

Ancsa,és akit még érdekel...
...lehet, hogy tanáccsal már tele a padlás...bocs..., de idéznék egy receptet az okt.-i Elixírből:
"Csökkenti a menstruációt kísérő erős fájdalmakat, és normalizálja a rendellenes vérzést, de az úgynevezett behangoló teát csakis a menstruációs ciklussal összhangban szabad alkalmazni, mégpedig két lépésben. Első lépésként elkészítjük az 1. típusú teát. 200 g cickafarkfűvirág, 50 g komló és 50 g édeskömény keverékéből 1 evőkanélnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, s 15 percnyi lúgozódás után leszűrjük. Naponta két alkalommal iszunk 2,5dl teát, de nem minden nap, hanem a menstruáció befejezését követő első naptól 14-15 napon keresztül. Második lépésként..." Egyszer ezt elküldöm.
adi77
 
 


"Második lépésként, a 16. naptól kezdve viszont a progeszteronhormon-hatással rendelkező gyógynövényekből - 50 g apróbojtorján, 150 g palástfű és 100 g rozmaringlevél keverékéből - az előbb leírt módon elkészített teát isszuk (ebben nem szerepel a cickafarkfű!) az újabb menstruáció jelentkezéséig, majd a menstruáció végétől megint következhet az 1., illetve a 2. tea, mindaddig, amíg a rendszertelen ciklus helyre nem áll."
Megjegyzem, mivel a cikket én is csak két napja olvastam, ezért amikor problémám volt én a palástfűvet együtt ittam a cickafarkkal, viszonylag rendszeresen napi 1/2l-t, néha 1-1 nap kimaradt. Nekem így is használt.Kép Szerintem jobb mint az orvosok által felírt hormonos dilibogyók.
Akinek mensi problémái vannak javaslom próbálja ki, végülis veszíteni való nincs, persze, ha szereti a teát! Kép
adi77
 
 


Sziasztok lányok, jó reggelt!

Kép
elizabeth25
 
 


Én már egy hónapja iszom a cickafarkfű teát, majdnem minden este csinálok teát, iszunk a párommal, persze nem tisztán, hol kakukkfűt, hol gyümiteát, hol zöld teát keverek hozzá. Szeretjük nagyon, és képzeljétek, hogy nekem mindig a 18-20 napon volt a peteérésem, most meg a 14-15-16 napon van. Lehet, hogy használt? :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Mondjuk a b.net szerint is 18-23 között van a jó időszak, hát azalatt csak kétszer voltunk együtt :-(, nem sok, de hát ez van. Tegnap este volt egy kis gáz, képzeljétek hazamentem mégis csak (nem költöztem el), kibékültünk, aztán jött a hoppá. :-(
Úgyhogy most már tudom, hogy én is hibás vagyok, és ez nem jó!

Kép
elizabeth25
 
 


Megkellett volna fogadnom amit mondotok, bár nem tudom. :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!
Miért mi volt?

Gilinek tényleg + lett a tesztje, a másik topicba írta, m reggel is csinált, és erősebb lett a csík.

Egyébként én is rengeteget agyaltam ezen a miért nem jön össze dolgon, és a következőre jutottam.

Vannak az ún. olyanok, akikre csak rá kell nézni. Mondjuk ez sz.tem függ a partnertól is. És vannak akiknek nehezebben jön össze.
Én magamat ez utóbbiakhoz sorolom. Megnéztem a görbéimet, mind aViki előttieket, mind a mostaniakat, sőt Nicika kismamás görbéjétis, meg eszembe van Betti is. És a következő következtetést vontam le.
Nekem Viki akkor jött össze, amikor a "hőemelkedés" előtti napon voltunk együtt, de előtte 3 napig nem. Nicikának is hasonlóan jött össze, sőt Bettiéknek is. És a mostani görbéim egyik sem iylen. tehát csupán szerencse kérdése, hogy pont akkor vagyunk 3 nap szünet után együtt, hogy köv. nap felmegy a hő. Én anno már lemondtam arról a ciklusról, mert csak a 20. napon ment fel a hőm(pont előtte nap voltunk együtt), aminek már nem is tulajdonítottam semmit, elkönyveltem magamban, hogy nem sikerült. És mégis. Úgyhogy sz.tem ez a siker kulcsa.

moni
 
 


Szia Eliza,
Én sem tisztán ittam, menta az mindig van a teámban, de hársat, citromfűt, bodzát, akácvirágot, csipkebogyót, kamillát is szívesen iszok, na nem egyszerre mindet.
Még jó, hogy nem költöztél el!
De nem értem mi volt a hoppá, a párod is kitálalt, v. összevesztetek?
adi77
 
 


Szia Moni,
Logikus amit írsz a teherbeesési lehetőségekről. Én csak abban reménykedek, hogy nekem nem tegnap volt pe-m mert csak hétvégén voltunk együtt utoljára és nem hiszem hogy eddig kitartott. Ma már elkezdett felfelé vándorolni a hőm, de csak a 12. cn vagyok, még bízok egy nagyobb leesésben.
adi77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?