Üdv mindenkinek Lányok!
Mártus!
Remélem a férjed mielőbb felépül (sajnos még azt se tudom, hogy milyen műtétje volt) és hármasban lehettek mától megint otthon! Semmi gond, ha a jövő héten jöttök, bár addig még remélem a Zenekuckóban találkozunk! Hétvégére egy kicsit enyhébb időt is mondanak, hátha sétálni is tudunk menni, már elég rég voltunk! Fiacskád jól van már? Olyan aranyos, amit írtál róla, hogy hogyan zenekuckózik otthon, kreatív kis lurkó lehet! Ha jövő héten szabin leszel, akkor még egy kicsit „rákészülhetsz” az új munkahelyedre is talán. Tényleg, messzebb lesz, mint a mostani? Remélem meg leszel elégedve és net-ügyben se lesz gond!!!
Csilla! Még nem is gratuláltam!! Na, szóval sok erőt és kitartást a csöppségekhez! Gondolom, még egy pár hétig nem tértek észhez!
Aztán írj folyamatosan, hogy nyomom tudjuk követni a fejleményeket!
Tényleg! A hármasikres anyukával (jaj, ne hari, de nem jurt most kapásból eszembe a neve-talán Hajni
és lurkókkal mizújs??? Már kb. ők is hat hónaposak elmúlhattak, mint Barnabás!
Hát, Hideyoshiéknak (Márti!)sem lehetett az első időkben semmi. Még nekem is egybefolyt éjjel-nappal, fejés, szopi, háztartás! Minden tiszteletem az övék, ez most nem csak frázis!
Bogi!
Írok emilt a címedre törlőkendő ügyben! Te használtad már, tapasztalatok?
Erzsi!
Üdv köztünk! Orvostémához annyit, hogy én Nagy Miklós dokinál szültem, nála a rendelőben van Uh. Nagyon sokan járnak hozzá, tehát, ha úgy jön ki, akkor sokat kell várakoznod. Amúgy a Pizza Hut utcájában van a rendelője és hétfőként meg szerdán van a rendelése 4-től, de érdemes már hamarabb odamenni és ücsörögni a váróban! (Csodás kortárs műalkotások vannak kigalériázva nála!) Én többszöri orvosváltás után mentem hozzán és meg voltam vele nagyon elégedve. Nem egy túl kommunikatív ember, de amit mond, az fontos és magvas. Nem egy “lelkizős” típus, de én ezt enm is vártam el!
A szülésem egy nagyon szép élménynek maradt meg bennem, ebben bizony nagy része volt neki is, abszolút profizmussal kezeli a dolgokat! Én abszolút megbíztam benne és ez tette olyan széppé az egész szülést! Ehhez viszont az kell, hogy valamennyire szimpatikusnak találd és rá tudd bízni magad az orvosra, ezt pedig csak te (személyesen) tudod eldönteni!
A szülésem egyébként teljesen komplikációmentes volt, kb. 3 és fél óra vajúdás után ölelhettem magamhoz a kisfiamat! Nem kellett vízszintesen a szülőágyon vajúdanom, pedig oxitocint kaptam, hanem labdán ültem, meg egy patkó alakú sámlin! Persze ehhez igazán a szülésznő is kellett, mármint, hogy minden simán ment! Én őt is fogadtam, mert úgy láttam jónak, de aki még ott volt, az mind borzasztó szimpinek tűnt, én nagyon meg voltam elégedve az osztályon mindenkivel! Orvosokról is sok pozitívat hallottam!
Úgyhogy nyugodt lehetsz, ez egy jó szülészet! A csecsemős osztály persze már nem ilyen egyértelmű (legalábbis nekem), de ezt inkább hagyjuk most! Írj majd a fejleményekről!
Párásítás ügyben kinek milyen tapasztalata van még?
Találkozó?!
Na, mára ennyit, türelmetlen a kislegény! Már hat foga van!!!Ham-ham-ham!
Aki csak tud jöjjön kuckózni!!! Mars oda kicsikkel, nagyokkal!
Puszi!
Betti