Új privát üzeneted érkezett!

De nem talállak!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szavaztunk! Csilla! Melyik a ti képetek?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Gyerekek! Találkozunk holnap????

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 

 
 

Van valami a képetekhez írva?Én biztos gyagya vagyok,de nem találom!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Kriszti!
Jól láttad,ott vagyunk a modellügynökség honlapján.Tomi még egész kicsi volt amikor egy párszor megjelent a Baba magazinban.Aztán sokáig nem hívtak és most Andris miatt újból felvettük velük a kapcsolatot.
Kimerítő leírást adtál a játszóházakról.Ha holnap van a tali sajnos nekem is le kell mondanom.Ma kaptuk meg a 3hónapos oltást és egész nap sírt vagy aludt.Az én haspók kisfiam most képes volt 5 órát folyamatosan aludni.Remélem holnap már jobb napja lesz,de nem merek vele nekiindulni (bkv-val Kép ) a város másik végébe.
Majd megnézem a képet és szavazok!

Edo!
Szuper a pasi!! Kár,hogy a lányom már öreg hozzá Kép

Zitmi!
De jó olvasni téged! Kép Kép Látom Te is rendetlen anya vagy Kép Hazamenni egy három napos gyerekkel? Én is akkor jöttem haza. Kép Elég volt az ételhordók csörömpöléséből....

Petra!
Borzongva gondolok arra ami megint rád vár. Gólyabá biztos csak jót akar neked. Kitartás!!
Gratula a két nyugis éjszakához,lesz majd még több is!!

Dóri!
Szerintem most nem lesz tali.Mindenkinek van valami nyűgje.De ami késik,nem múlik!!

Kép
flocika
 
 


Szia Floci!

Hát szerintem már megint Benneteket láttalak....ejnye.....Szavaztam is rátokKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Ma lesz a fiam Márton napi ovis felvonulása,sötétben,körben a lakótelepen,mécsesekkel lámpáspkkal.Majd próbálok fotózni,bár amit ez a kezdetleges digit gépem tud,nem tudom mi lesz látható az egészen...De azért megpróbálom visszaadni a hangulatot,teszek föl jobban sikerült fotókat!Dóri arca meg valamitől pöttyös lett,nem tudom mitől,mintha összecsipkedte volna valami,mert a testén meg nincs.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szaiasztok!

Én is szavaztam a babákra.
Mi is tettünk fel képeket még csak az 5. lapon vagyunk. Dávidka az egyiken épp hunyorog egy kék sapiban mert nem lát a naptól, a másikon meg épp vízpermet alatt áll.
Ha ti is megtennétek, hogy nyomtok rá egyett én is megköszönöm.

Üdv, Edit
edo
 
 


Edo!

Nyomtam mindkettőre!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szavaztam én is! Kár, hogy nem jött össze a tali, de remélem, idén még összehozzuk!
Üdv

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Flocika,
szépek a gyerekeid a Hp-ben, és te is milyen csinos anyuka vagyKép! Az éthordók csörömpölése tényleg rémes volt, de engem a családom hiánya jobban zavart, annak ellenére is, hogy egyágyasban voltam. Nem érdekelt a rémisztgetés, hazajöttünk, mert nekünk így volt jó. Hatnaposan inkább visszavittem Virágot BCG-re mag PKU-ra.

Bigi,
mi hír Juniorról? Nagyon kíváncsiak vagyunk!

Jaj, Manó,
dehogy bántottál meg, ne vicceljKép! Itt mindenki leírja a saját véleményét, de szerintem senki nem azzal a céllal, hogy a másikat megsértse! Én is azért írtam, amit írtam, mert egy csúnyácskának nevezett csecsemő még igenis lehet szép kisgyerek vagy felnőtt. Egy gyerek pedig már csak azért is aranyos, meg édes, meg szép, mert még pici, és ártatlan, és ott szunnyad benne a jövőKép! Na, ez most giccsesen hangzik, de valahogy így gondolomKépKép.
zitmi
 
 


Lányok!

Segítsetek ti is, ha tudtok! Én egy másik topikban értesültem róla.

Itt az infó: http://ciposdoboz.hu/
zitmi
 
 


Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

Nem túl régóta olvasgatlak Benneteket, sokat segítenek a tapasztalataitok. Szeretném a segítségeteket kérni, csupa jót olvastam dr. Szabó Györgyről a fórumon. Kérlek benneteket, hogy aki hozzá jár, segítsen ki az elérhetőségi adataival. Szívesen vennék olyan hasznos infókat is. mint pl. rendelési idő, személyes tapasztalatok, tarifa.

Köszönettel,
Qwerty
qwerty
 
 


Sziasztok!

Én is érdeklődni szeretnék tőletek, az ultrahanggal kapcsolatban. Szerdára van időpontom, de mivel most megyek először (29 hét, eddig a Sote-re jártam), nem tudok róla semmit. Pl. kapok-e képet, felveszik-e videóra, stb.

Előre is köszi, shine
shine
 
 


Sziasztok,

Először is jelentemKép Minden babára megtettem a szavazástKépKépÉs mindenki édes, szép, aranyosKép

Zitmi, örülök, hogy minden ok;)amit írtál az ártatlanságról meg a jövőről nem giccses, és nagyon igazKép
Te nem unatkoztál az egyágyasban?Én azért nem mentem oda, mert előre féltem, hogy ha valamit elbénázok nincs aki kiigazítson, meg kihez szóljak, ha alszik a manóm?!Kép
Edénycsörömpölés az katasztrófa voltKépDe a folyosón mért az a hülye kő van, oda mért nem lehetett linót tenni???Kicsit halkabb lett volna.

Dóri, sajna mi sem tudtunk volna a talira menni, de benne vagyok, hogy szervezzük már meg még idénKépDe jó lenne, ha sokan tudnánk összejönni. Már Kriszti is mosolyképesKépígy nincs kibúvó;))

Csilla, jó, hogy írtálKép Amúgy már kerestelek ámKépGáborka jól fejlődik az már biztosKépszerintem lekörözi majd a lányomat is aki már 17 hós, de még nincs 10kg semKépKép
Hát a féltékenység az ilyenkor standard dolog szerintem, bár nem okoskodom nekem még csak 1 van, így megoldásra sincs 5letem!
Ügyeske nagyon a lányod, hogy jól megy neki a tanulásKép
Képet nemtom mért nem tudsz föltenni, pedig jó lenne, épp akartam kérni.
Először is le kell kicsinyíteni, aztán melléklet feltöltés,tallozással kiválasztod a gépedről,küld, és a végén bezár!Én legalább is így szoktam!

Shine,üdv köztünkKépNekem úgy volt az Uh-n, hogy csak egyszer kaptam képet, mert akkor is én kértem!De akkor adtak szó nélkül.Videót én sose kértem, így azt nemtom, de biztos fel tudják venni, csak lehet, hogy azért fizetni kell!
Megkérdezhetem,/csak kiváncsiságKép/hogy melyik sote-ra jártál, és mért jöttél el?

manó
manóci
 
 


Shine, én a múltkor voltam UH és a videó el volt romolva így nem tudtak felvételt csinálni, de ha jó lett volna akkor igen. SZóval azért vigyél hátha addigra megcsinálják.
Képet én kértem, és mindig kaptam. Úgyhogy szerintem szóljál.
Remélem segítettem
Puszi, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Kriszti!
Bocsi,időnként mi is megfordulunk erre arra. Kép

Zitmi!
Olvastam a cipősdobozt.Azt hiszem én is csinálok egyet.Tök jó ötletnek tartom.

Hívták Andrist fotózni! Kiváncsi vagyok milyen lesz. Hétfőn 10-11 között kell mennünk a Brendonba. Ha valakinek van kedve jöjjön egy röpke randira. Ott is van egy pici játszó.Majd írok róla,hogy milyen volt

Kép
flocika
 
 


Sziasztok és jó reggel!

Helyzetjelentés!
Leesett a hóóóóóó! Nagyon szép minden, kíváncsi vagyok Blanka reakciójára, ha meglátja!

SzóvalBlanka tegnap volt 1/2 éves!Már milyen nagy!

A gépemet kicsit frissítették meg javították, csak tegnap este kaptam vissza.
A dédim jobban van kicsit, de még kórházban. Remélem, szerdán hazaengedik.
Tegnap felbuzdulva meglátogattuk a másik dédiéket is Dunaújvárosban, szintén hasonló nagy örömmel vették a látogatást.
Hát velünk ennyi.

A cipősdobozt én is olvatam, lehet, hogy csinálok egyet én is. Jó ötletnek tartom. Legelább nem pénzt kérnek az embertől, így valószínűleg el is éri a gyerekeket! :-)
Most megyek, majd írok mgé később!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Igen,leesett az első hó!!!!Domi majd kiugrott örömében az ablakon,mikor meglátta.Elővehettük a sálat-kesztyűt...

Dóri!!Blanának boldog féléves szülinapot!KépÉn nagyon flúg vagyok,mikor Domi féléves volt,kapott egy minitortát,ajándékkal,minigyertyával...Nekünk is vannak Dunaújvárosban rokonok,imádok odajárni...Milyen érdekes,hány közös vonás van az emberekben.Az is lehet,hogy itt már többen összefutottunk valahol,csak akkor még nem tudtunk a másikról.Mert ahogy olvasom itt a gondolatokat,akár valamelyik játszóházban is találkozhattunk már...Hülye vagyok,hogy filozofálok,mi?Csak ma olyan nyugis vagyok.Semmi depi.KépNálunk már elkezdődött az ünnepi díszítgetés.Vettünk az Ikeában egy szép fénykoszorút,és föltettük az asztal fölé,meg az ablakba világító apró csillagokat.Én félek éjjel itthon egyedül,és mikor apa éjszakás,külön jól jönnek a fények.Lentről meg véletlenül hallottuk,hogy csodálkoztak,milyen gyönyörű az ablakunk(elsőn lakunk,föllátni).Olyan jól esettKépKépMár sütöttem karácsonyi sütit is,jó sok narancshéjjal.ImádomKépMeg leesett az első hó is...hiába,Krisztiéknél novembertől januárig tart a Karácsonyi hangulat...Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti!

Tök jó, hogy már ilyen jó hangulat van nálatok. A héten én is megcsinálom az adventi koszorút.
Egyébként férjem + családja Dunaújvárosból való.
Velem valószínű még nem találkoztál játszóházban, mert még nem voltunk :-) De az IKEa nem kizárt!
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Kriszti!

Egyet értek a karácsonyi dekorációval! Én 2 hete feltettem a tükör köré a girlandot, teleaggatva csili-vili csillogókkal. A lányok meg vannak őrülve érte! Szeretem kiélvezni az ünnepre való készülődést, s ez a hangulat nagyon kedves a lelkemnek.

Sziasztok: Ágas
ágas
 
 


Sziasztok,

Krisztiék csinálják jólKépolyan jó, ha valaki ilyen lelkes az ünnepekre! Én nem nagyon szeretem azt aki a saját rosszkedvét, vagy mert éppen egyedül van a rossz hangulatát átragasztja másra! Mi is imádjuk a karácsonyt a meghittséget meg ez az egész szerintem is olyan szép.Örömmel díszítem a lakást, és alíg várom a SzentestétKépNekem a főnöknőm volt olyan majom lehangoló örökké! Õ útálja a karácsonyt, mi a francnak ez a szar stb. stb. ezt kellett ünnepek előtti készülődésünkben hallgatnunk a kollégáimmal! Brrrr, én meg az ilyen embereket ÚÚÚÚTÁLOM!!!!

Eszti a hóban annyira édes volt, meglátta és sikított egy nagyot és sugárzó arccal már hajolt is le, hogy megfogja a havat! Meg ott topogott a hóban élvezte nagyon, bejönni sem akart!
Le kellett volna fotóznom az arcát, de nem készültem be ennyireKép Mindegy majd már leleményesebb leszekKép

Dóri, Blankának boldog Féléves SzülinapotKépKép

Cipősdoboz tényleg szép gesztusKépMindíg sírhatnékom lesz, ha ilyesmiről hallok, olvasok, látok!Meg eszembe jut amikor a nevelőotthonban dolgoztam, és olyan jó volt, hogy voltak tehetősebb támogatók akik a "gyerekeinknek" hoztak ünnepekkor ajándékokat!KépKép
Manó
manóci
 
 


Sziasztok!
Jaj,de jó,hogy vannak az "oldalamon"KépOlyan sokan vannak,akiknek az agyukra megy,ha valahol előbb kezdenek díszíteni,vagy ilyen a hangulat.Én legszívesebben egész évben karácsonyoznék.Gyermekkoromban imádtam a karácsonyt,színes összevissza díszekkel,sok szaloncukorral,habcsókkal,narancs meg banán a fa alatt...Tényleg igaz,hogy azok voltak az igazi karácsonyok.Ha egy darab mesekönyvet kaptál,annak is sokáig úgy örültél,olyan nagy becsben tartottad.Most meg szülőként elhalmozom a gyerekeimet,és mi a jellemző:játszanak velük egy darabig,de igazán kedvenc csak 1-2 marad,a többi a sarokban köt ki úgyis.Nekem a pasijaim mindig karácsonykor akartak "szünetet",így évekig iróztam ettől a szép ünneptől.Szomorú voltam,hogy nekem nincs kihez bújjak a fa alatt,nincs kinek szerelmes ajándékokat böngésszek,míg a barátnőim csöpögtek az érzelmektől ilyenkor.Meg Domival is volt egyedüli karácsony,az meg szívszaggató volt,hogy anya rakja össze a kisvonatot,holott egy apucinak kellett volna a fiával.De jó,hogy semmit nem érzett a fájdalmamból..Most meg olyan szépek újra az ünnepek!Még csak 6 éves,de már bevonul nekem ajándékot gyártani a kis szobácskájába,és nekem olyankor tilos bemenni,csak apa segíthet neki.Dorina meg gondolom majd szedegetné le a díszeket,már előre félek...Teszek föl képet!!Remélem nem foglalom vele a helyetKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


KrisztikémKép, gyönyörű minden!Biztos volt egy pár fájdalmas ünneped, ezért mostanra te igazán megérdemled a boldogságotKép
Ajándékkal meg nagyon igaz amit írtál. Amikor nem volt annyi pénzük anyuéknak, mi is volt, hogy nem sok mindent kaptunk, és ajándéknak számított egy-két szem narancs meg banán is, de szeretet volt, és nagyon jó volt így otthon együtt!KépKép
Na, befejezem a csöpögést, de tényleg így érzemKép
manóci
 
 


Azon gondolkodom,hogy talizhatnánk nálam is.Mi a 13.ker-ben lakunk,a Honvéd Kórháznál.Igaz,egy panel,de jó nagy az étkezős konyhánk,padlószőnyeggel,én a gyerekekkel(meg ha jön valaki) mindig ott játszom.Küldök fotót,hogy lássátok.Akkor nem kellene pénzt kiadni a drága játszókért,és 1-2 órát maradnánk úgyis a játszóban is,akkor annyit egy lakásban is kibírunk.Sütnék olyan karácsonyi sütit,és így könnyebb lenne szerintem.Mindenki hozhat valamit,üdítőt,stb.,és már máshol is láttam,mennyivel oldottabb.Jobban meg lehet oldani a pelenkázást,az etetést,nálunk ezen kívül 3 szobában is letehetőek a babák,van utazóágyam is,akinek szüksége lenne rá.Kicsikről van szó,úgysem kell utána kupit takarítanom.Küldöm a képet,meg majd írjatok,hogy az ötlet milyen.Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Azt még leírom,hogy november 30-án,szerdán,dolgozik apa napközben,Domi oviban,és így szabad a lakás.Nekem ez lenne jó időpont,mert apának sokan lennénk kicsit.Domi is oviban.Õt el tudom hozni ebéd után,ha jön nagyobb lurkó,mert akkor tudnak együtt játszani.De ha csak picurok lennének,akkor inkább oviban legyen,hogy ne szaladgáljon itt a csöppek között.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Jó reggelt!

Kriszti!
Én benne vagyok, hogy hozzátok menjük, nekem az nincs olyan messze. Majd segítünk rendet rakni meg takarítani, és vihetünk sütit meg rágcsát, üdítőt. Én díjazom az ötletedet. És gyönyörű a dekorációd. Én még sajnos nem tarto itt, de ma megcsinálom az adveti koszorút. Az ablakdíszt is az ikeában vetted? Nagyon tetszik, én is tennék föl, azt hiszem ide a bébihez. Szereti ezeket nézegetni.

Lehet, hogy a hétvégén elkezden a karácsonyi gondolataimat összeszedni és vásárolni, mert nem akarom az utolsó percre hagyni a nagy tülekedésben. Ti meglepizitek a férjeiteket vagy van valami kívánságuk? Én mindig bajban vagyok és már ezer éve töröm a fejem, hogy minek örülne igazán. Blankának új bébikocsit hoz a Jézuska meg valószínűleg egy új autóülést, amit később tudunk használni. Ezt összeadja a család. Csak azt nem tudom, hogy mi mit veszünk neki. :-)
Na megyek, kezdődik a nap. Csatolok egy új fotót a csajsziról.
DóriKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


szia manó!

hát igen szépen fejlődik gábor, de egyszerüen nem fog az agyam, nem tudom lekicsinyiteni a képet, ezrét nem tudom feltenni,de próbálkozom. most már nyafizik nagyon, mert álmos, ezért most megyek, de jövök még vissza. ti hogy vagytok? elkezdődött a karácsonyi hangulat? én nem tudom az idei milyen lesz, annyi rossz történt mostanában, pedig ez az év egyik legszebb ünnepe szerintem..
puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi a hosszú hallgatás miatt, de Junior minden időmet leköti :D:D
November 8-án született meg, úgyhogy ma már 2 hetes nagyfiú :D
3300 grammal, 52 cm-rel, 35 cm-es fejkörfogattal és császármetszéssel jött a világra. A csaszival nekem sem volt semmi problémám, már aznap délután sétafikáltam, és másnaptól velem is együtt volt babuci egész nap.
Egy picit besárgult a lelkem, mivel én Rh - vagyok, ő meg +, de kedden hazajöhettünk. Azóta minden OK, tejci is van bőven, csak épp az éjszakák Kép nagyon durvák!!! A terhesség alatt kisimult arcomra rá sem lehet ismerni, mert most leginkább egy tyoffadt, sápadt, agyonnyúzott öregasszonyra hasonlítok Kép Minden este menetrendszerűen éjjel 2-ig sír szegény, akármit is csinálunk vele, és 2-kor mintha elvágták volna a sírást, édesen elalszik. Ti is tapasztaltatok ilyesmit? Mi lehet az oka? Biztassatok kicsit, hogy már nem tart sokáig ez az alvásmegvonásos állapot!!! Kép
Amint tudok, jelentkezek! Teszek fel képeket is!

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!

Bea és Junior
bigi
 
 


Bigi,
szívből gratulálok a pici Juniorhoz!

Kép

És mi lett a valódi neve? Persze csak ha nem titokKép...
Az éjszakákat próbáld túlélni, tudom, könnyű mondani, de ezen én is átestem. Azzal tudlak biztatni, hogy a második kislányomnál már sokkal jobban viseltem-viselem az éjszakai keléseket, a következő babánál biztos neked is így leszKép! Komolyra fordítva: szerintem nem érdemes keresni az okát, mert biztosan nem fogod tudni, csak találgathatsz. Ha van elég kakis-pisis pelus, és rendben gyarapszik, akkor éhség nem lehet. Szokatlan még neki a külvilág, ismeretlen minden dolog, de hamarosan megszokja majd a kinti életet. Egyre több dologról látja majd, hogy milyen érdekes, növekszik, és akkor neked is jobb éjszakáid lesznek. Addig párszor összefolyik még a nappal az éjszakával, de ne fogd fel tragikusan, elmúlik majd. Pihenj napközben, amikor ő is alszik, és akkor jobban bírod az éjjeli keléseket.

Örülök, hogy a császárral minden rendben volt! Menet közben derült ki, hogy szükség lesz a műtétre, vagy tudtad már korábban?

Sok szép együtt töltött napot, finom babaillatot kívánok neked: Zitmi
zitmi
 
 


Manó,
kérdezted, nem unatkoztam-e az egyágyas szobában: nem, egyáltalán nem. Az első kislányommal a 3 ágyasban voltam, de nem éreztem, hogy ott jobb lenne, mert csupa első babás mamák voltunk, mindannyian császárosok ráadásul. Beszélgetni persze jó volt velük, de most másodjára mindenképp egyedül szerettem volna lenni, azaz csak kettesben a kislányommal. Sokkal nyugisabb volt nekem egyedül lenni, nem kellett senkihez alkalmazkodni, mert ugye nem kell mondanom, hogy egy baba születése után másként működik az ember szervezete, úgyis érted, mire godolok. Olyankor jobb, ha nem látnak idegenek, legalábbis nekem. A férjem is akkor jöhetett be a szobába, amikor csak akart.
És most már gyakorlott voltam, segítség nélkül is mentek a dolgokKép.
zitmi
 
 


Sziasztok,


Bea, nagyon nagy gratula JuniorhozKép, és persze te is ügyes voltál!Tejcinek örülök, minél többet szopizik annál jobbKépAz éjszakák meg egy darabigKépDe van akinek szerncséje van, és hamar átalussza a babája,nekem csak 10 hósan!De bizzunk benne, hogy nálatok nem így leszKép
Azért az eleje fárasztó nagyon, szóval amennyit tudsz pihenj te is! Amikor Junior alszik, te is dőlj le. Egy-egy órácska is sokat számítKép

Kriszti, tali nagyon jó ötlet, ha neked nem gondKép Segítünk majd pakolni,ha kell.
Nekünk jó is a 30.-a!Akkor meg is dumálhatjuk?Csajok?

Csilla, örülök, hogy minden ok. Képet, ha gondolod küldd el az emilemre, és én lekicsinyítem, és fölrakom neked a topikba szívesen!Kép

Na, mennem kell mert ébred a kiscsaj!
Ja, Dóri nagyon édes BlankuciKépKép

manó
manóci
 
 


Zitmi, egyszerre voltunk ittKép
Hát elsőnél nekem jól jött, hogy tudtam kihez szólni, bár ő is első babás volt, és csaszis, így inkább még én segítettem neki.Szerencse mi csak ketten voltunk végigKépDe másodiknál mivel már tapasztaltabb vagy, lehet, hogy nem rossz az egy ágyas!KépEzt én még nemtom majd meglátjukKép
Arról, hogy hogyan nézünk ki utána......inkább hagyjukKépKépKép
De azért olyan jó anyukának lenniKép
manóci
 
 


Teszek föl Csilláékról képeket,gyönyörködhessetek bennük!!!!!
Juniornak gratula!!!!!!!!!!!Kép
Ki tud jönni?Dórit és Manót már tudom,többiek?KépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Csilla,Kép ezek a gyerekek gyönyörűűűekKépKép
Nagyon hasonlítanak is egymásra, és Gáborka.......annyira cukiKép
Gondolom ti sajna nem tudtok jönni Krisztiékhez,mi?Vagy igeeen?KépJó lenne.

Krisztikém,igen mi ott leszünk Esztivel;)) mit vigyünk?Kis sütike, meg valami üditő jó lesz?

manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Csilla! NAgyon szépek a gyerkőcök!

Bea! Millió gratula a babóhoz! Mi a neve??? Szép nagy baba! A császár hogy ment? Mi volt a komplikáció? Én is így szültem, ki lehetett bírni. Örülök, hogy sok tejed van. Kívánok sok egészséget és boldogságot az egész családnak!

EGyeztessünk süti és rágcsa ügyben szerdára, jó?

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Judit,
olvastam a rólatok szóló cikket a Kismamában, szépek vagytok, és gratulálok a kisfiaidhozKép! Nagyon tetszett a szopihoz való hozzáállásod.
Remélem, azóta is minden rendben veletek.
zitmi
 
 


Manó,
igen, rémesen nézünk ki utána, de az a lényeg, hogy ott vannak végre a kisbabáinkKépKépKép! Második babánál szerintem fontold meg az egyágyast, nekünk bevált. De a 3 ágyasban meg az a jó, hogy hátha tudsz majd segíteni egy elsőgyermekes anyukánakKép.
zitmi
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat!Kép A képek feltöltése folyamatban, mert jómagam nem tudom kicsinyíteni őket, apa pedig hulla, mivel fél 7-kor ér haza melóból, fürdet majd esti műszakozik 2-ig, hogy addig is nyugodtan alhassak!KépKép Kész főnyeremény a pasi!!! KépKépKép
A valódi neve édesapja után István lett, vagyis a teljes neve Bálint István Junior. Ugye milyen jól hangzik? Kép A tegnapi éjszaka már könnyebb volt kicsivel, remélem a helyzet tényleg egyre csak javulni fog!
A császármetszésre a szemem dioptriája illetve a két szemműtétem miatt volt szükség, de aznap már egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam, így mindenképp meg lett volna a baba. A doki szerint nem is tudott volna természetes úton megszületni, mert a kezére, lábára és a nyakára is rá volt tekeredve a köldökzsinór Kép így két hét tapasztalata után amúgy nem is csoda, mert iszonyat kis örökmozgó KépKépKép
A gyerekorvos közölte ma velem, hogy sokat eszik (100-120 grammokat 7-8-szor egy nap), merthogy ez egy 6 kilós gyereknek megfelelő mennyiség, és hogy adjak neki hajnalban tejci helyett vizet, mert (na most figyeljetek!!!) akkor majd rájön, hogy nincs értelme felkelni Kép Szerintetek normális? Mondjuk gondolom mondanom sem kell, hogy nincs gyereke Kép. Nem tudom, ő mit szólna, ha kaja helyett vizet kapna Kép Szerintem ehhez még olyan pici, és én amúgy sem szadiznám őt ilyenekkel, egyen csak amennyi jól esik neki, nem?

Na, puszi mindenkinek, majd jelentkezem!
Bea
bigi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem,ha tudok,írok még ma.Egész nap úton voltunk,a gyermekvédelmis nőnél voltunk az örökbefogadás miatt,hát még Pistit hurcolnák meg,az eszem megáll,nem azt a szemetet,aki eldobta a gyermekét.Mindegy,februárra túlleszünk rajta,csak nem szeretem,ha olyan nő osztja az észt,akinek fogalma nincs a dolgokhoz,mert sem gyereke,sem szakmai tapasztalata,csak a jogi oldalát intézi.Mindegy,felrobbantam a dühtől..

Szóval:én sütök sütit,krémeset,finit.Szerintem elég lesz piát hozni(nem berúgniKép).Aki szeretne,hozhat mást is,de szerintem elég.A maradékot úgyis csomagolom útravalónak mindenkinek!!!!!Kép
Hárman leszünk+a gyerkőcök?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


sziasztok!

hát én nagyon szeretnék elmenni, remélem siekrülni fog, de ez még a jövő titka . egyébként az egészről nemtudok még semmit, nekem kriszti nem irta meg, csak itt a forumba olvastam...

köszönöm a picik nevében is..

judit!


én is olvastalak, nem is gondoltam h te vagy az elsőre, csak miután olvastam a nevedet, és örülök h olvashattam rólad. az én cikkem sajnos nem jelent meg, pedig annyira szerettem volna,,de a neten a születés hete portálon olvasható..

most rohanok fürdetni, kicsit csuszásban vagyunk..
puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Bigi!
Gratulálok a csemetédhez, s jó babázást kívánok Nektek!
Kitartás a hasfájás ügyében, nem tudsz mit tenni! Tudom, sovány vigasz, de az lebegjen a szemed előtt, hogy napról napra könnyebb lesz.Csodaszerek ide-oda, nekünk se jöttek be! A dokira pedig fütyülj! Igaz, jó az étvágya Juniornak, próbáld meg 4 óránként etetni. Nálunk ez javított a helyzeten, mert így volt ideje a gyomornak emészteni.
Nálunk Kamilla még éjjelente 1-2 alkalommal kel( 13 hónapos), s csak a szopi nyugtatja meg. Én meg olyan vagyok mint egy Zombie.

Sziasztok, jó pihenést: Ágas
ágas
 
 


Sziasztok!
Látom már adventi hangulat van!! Kép Végre! Szépülnek az otthonok,izgulnak az emberek.
Imádom a karácsonyt,főleg mióta gyerekeim vannak.

És tali is alakulóban! Remek! Ha nem zavarunk én is catlakoznék Andrissal. De. vagy du.lesz? Mit vihetünk?
Bea!
Gratulálok Juniorhoz!Mi 10.-én voltunk ott UH-on és érdeklődtem felőletek,de nem találtak. Kép Ezek szerint pedig ott voltatok.Na ennyit a segítőkész nővérekről.Az éjszakai balhéról majd leszokik.Andris csak 6-8-ig műsorozott,de mióta betöltötte a 3 hónapot egész jó gyerek. Az biztos,hogy éjjel minimálisra kell fogni a vele való foglalkozást.Én az éjjeli etetésnél nem kapcsolok villanyt,nem beszélgetek vele,tisztába is csak akkor teszem ha muszály.Csöndben megetetem és visszateszem aludni.Nekünk bevállt.

Voltunk a Brendonban fotózni.Andris a januári Baba magazinban lesz benne (ha igaz) Kellett egy baba a kiságyakról szóló cikkhez.Közben el is
csábultam egy csuklóra rakható csörgöre.Most van az a korszaka amikor még nem nyúl a tárgyak után csak nézi.A kezecske pedig mindig kéznél van. . . Kép
Most jut eszembe,még nem is vacsiztam.Megyek pótolom Kép
Jó éjt és étvágyat!!

Kép
flocika
 
 


Nekem reggel bármikortól jó,délután meg 4-ig jó,akkor hozom el Domit az ovibó,utána meg már készítem a lakást Uram fogadására.Addig egyeztessetek,nekem bármikor fogadóképes a lakás!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Jóóó ez a havazás, megadja a karácsonyi hangulatot Kép Csak a közlekedés miatt szomorkodom picit, mert nincs téligumink.

Ágas!
Szona nekem is felkel még éjjel szopizni (14 hós) és hiába próbáljuk viszanyomni az ágyba, úgy felpattan, hogy pislogni sincs időnk. Most leszereltük (ismét) az ágyáról a mi ágyunk felé eső rácsot, így jobban elviseli, hogy a helyén kell lennie.

Bigi!
Én is nagyon gratulálok Juniorhoz, tényleg jó étvágyú baba, de sztem ez nem baj. Vizet meg egyen, aki akar!

Kitti!
Ha beférünk a csapatba, akkor lehet, hogy mi is csatlakoznánk, de ez még függ az időtől és a fájós lábamtól (vmelyik este ismét belerúgtam, de most a kisszékbe).
Csak dobj majd egy mailt, hogy hova, mikor, hányra?
A hülye nőci miatt pedig ne stresszeld magad, had monnya a magáét, majd kihül a hasa.

Na sziasztok, megyek tanulni, szombaton vizsgázok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Emese szijjjjjjjjjjjjjjjjjjja!!!!
Küldök neked sokat mélt,de mindig visszajön!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szió Kitti!

Válaszoltam hosszú, ámde velős méledre Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok,

Mindenki,nekem mindegy mikor megyünk csak döntsük el addigKépKépHa, lesz édes süti akkor mi viszünk valami sós rágnivalót, meg üditőt.
Asszem aznapra kihagyom az update-otKépKépbiztos finomat süt a ház úrnőjeKép

Kriszti, címet majd küldd el mailben, a hülye nővel meg ne törődj! De azért ez tényleg jellemző, és felháborító, hogy általában a rendes és jótakaró embereknek kell még a végén meghunyászkodniKéphihetetlen!De azért menni fog a dolog?Februárra akkor már apa lesz a Domi apa?Kép

Emese, jó, hogy jöttélKépLábadKépKépazért kúrálgasd, szeretnénk veled is talizniKépAddig meg szorítunk a vizsgádraKépJa, és nézz sűrübben a lábad eléKépKépKép

Bea, csak kitartáááásKépez tényleg így van ahogy Ágas is írta, hogy napról napra könnyebb a dolog.
Hasfájós időszakot meg csak át kell vészelni, utána jön egy sokkal nyugisabb! Nekünk legalábbis 3 hós korától 8-10 hósig annyira jó időszak volt, hogy csak na! Persze leszámítva az éjjeli keléseket, mert az nálunk is 10 hós korig standard voltKépDe amint látom én még mindíg jó helyzetben voltam, vagyokKép

Csajok, ti mivel mossátok a babák fogait? Én most próbára vettem amit a Kismamában reklámoztak azt a Nenedent tanuló szettet, fogkrémmel, meg újjra húzható szilikon fogkefével! De jó, és bevált, úgy néz ki. Szeret vele fogatmosni!

Hóesést én is imádom, és tényleg ünnepi hangulatot ad az embernek. Jó lenne, ha a karácsony is ilyen szép fehér lenne!De sajna már most 7végén melegebbet mondanak, és ez jó nagy sárral, meg dzsuvával fog járni, meg esővel!KépKépAzt viszont utálomKép
manó
manóci
 
 


Apa is ezt mondta, hogy Õ bezzeg már évek óta nem rúgott bele semmibe, én meg...hát én ilyen 2 ballábas szerzet vagyok.

Fogmosás: Oral B gyerekfogkefével próbálkozunk csak úgy a'la natúúr (fogkrém nélkül). Manó!Fogkrém kiköpése, hogy megy Nálatok?

Na lőjjön le vki, mennem kéne vissza tanulni, eddig egész jól haladok.

A házipatika honlapján megy egy szavazás a kórházakról, érdemes megnézni. Talán www.hazipatika.hu ?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Pont com, de úgy is bejön, ahogy én írtam.

Na megyek...

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?