Új privát üzeneted érkezett!

Szia Apacs! Igen, láttalak, örültem is, hogy férfiak is írnak, Alexnak is örültem előtte, kár, hogy azóta nem jön. Az ő történetük sem vidám. Eddig! De persze egyszercsak mindenkinek mesébe illő fordulatokat vesz majd a története! Kép

Lillus, nem tudtam pl, hogy addig nincs vérellátás. Ez elég rémisztően hangzik, nem csodálom, hogy a végére már megijedtél. Az sem hangzik viccesen, hogy nem tudsz beszélni tőle. Szörnyű lehet, hogy tudatában vagy hogy tudsz beszélni, és mégsem vagy képes megtenni.
Én 14 voltam, mikor jött ez a thrombosis, és épp aznap szállítottak volna át a kórházból egy szanatóriumba, úgyhogy anyukámmal abban maradtunk, már csak oda jön majd be hozzám, így mikor kiderült, hogy baj van nagyon egyedül éreztem magam, és nagyon megijedtem. Ugyanis elég hirtelen jött a dolog, aznap reggel elkezdett fájni a bal lábam, egyre jobban fájt, és egyre vörösebb, meg dagadtabb lett. Délre már meg sem bírtam mozdítani, akkor szóltam a viziten a dokinak, hogy ez van. Na, amikor a doki meglátta elviharzott, és 12-ed magával tért vissza. A sok fehérköpenyes állt az ágyam körül, röpködtek a szakkifejezések, én persze egy mukkot sem értettem belőle, csak azt tudtam, hogy baromira fáj a lábam, és jó lenne, ha csinálnának is végre valamit. Persze azon kívül, hogy mindahányan végignyomkodták, hogy fáj-e? Talán elsőre nem hitték el, hogy IGEN fáj! A lényeg az, hogy nem mondtak semmit, és nekem csak az járt a fejemben, hogy nem akarom, hogy levágják a lábam. Aztán mikor anyukám is megjelent az ajtóban már tudtam, hogy valami nagy gáz lehet. Főleg amilyen arca volt! Kép Szegénykém, jó sok gondot okoztam neki kicsikoromtól kezdve.

Kisregény, I.fejezet. Kép

Anikó

Kép
baba888
 
 


Azt akartam már kérdezni, hogy nektek is volt-e hányingeretek, meg fejfájásotok a fogigátlótól? Mert nekem mióta elkezdtem minden délután rámtör ez, és estére annyira lelankaszt... Gondolom a szurim is tesz rá egy lapáttal.

Ma kevesen voltunk, hol vannak a többiek? Pont ma, mikor végre itt vagyok. Kép

Fanni!!?????

Kép
baba888
 
 


Hú, Lányok, ezek a trombózisok, érgörcsök nagyon félelmetesek voltak! Nekem eddig olyan "távolinak" tűntek azok a figyelmeztetések a fogigátlós tájékoztatókon, hogy ilyen velem úgysem fog történni, fiatal vagyok, nem dohányzom és tessék...remélem, nem lesz már vele több gondotok!!!
Anikó, bocsi, hogy megint csak én Kép, tényleg hol vannak a Többiek?...szóval ezt a dokikérdést nem is tudom, hogy lehetne igazán eldönteni, nehéz szitu, nem tudom, mi etikus, arra jutottam, hogy én biztos megkérdezném mindkét dokit, hogy mi a véleményük erről.
hajnesz
 
 

 
 

A fogigátlóba sajnos tök belefér a fejfájás, lehangoltság, nekem hányingerem inkább az Elevittől van reggelente, de a fogigátló az tényleg le tudja nyomni az embert agyilag, közérzetileg. A szurit nem ismerem, Bromocriptint ugye nem kell szedned? Na az még egy alattomos kis dög! Kép
hajnesz
 
 


Sziasztok,

14 petesejt várja az őket megtermékenyítő kiskatonákat, vagyis azóta már remélem, hogy nem hiába vártak és beindultak a folyamatok! Holnap du.kell telefonálni és szívből remélem, hogy beigazolódik a doki és a biológus jóslata, miszerint fagyasztásra is fog maradni! Ha minden OK, akkor hétfőn ET! Én jól vagyok, csak eléggé fáj a hasam úgyhogy megyek is pihizni! Holnap jelentkezem, addig is viszlát mindenkinek!

Baba, szívből köszöntelek közöttünk!!
fanny1
 
 


Hajnesz Kép, mi az, hogy csak te...? Kép

Hát lehet, hogy az lesz, ha majd eljön az ideje, hogy megkérdem őket.

Nem ismerem a Bromocriptint, és szerencsére nem is kellett szednem semmit azóta, hogy az ominózus eset után egy évig tartó kezeléssel sikerült elhagynom minden gyógyszert.

Az Elevittől hányingered van reggelente? Kép Ez azért vicces, mert ugye rá van írva, hogy enyhíti a reggeli hányingert -persze ez a terhesség idejére vonatkozik. Addig meg erősíti. Kép

Kép
baba888
 
 


De jó Fanni, nagyon szép eredmény! Biztos jó volt a randi is, és azóta már osztódnak szépen! Kép Hát ennyiből simán maradhat fagyinak, reméljük ügyik és szépek lesznek!
Olyan jó olvasni ezt a hétfői ET-t. Kép

E.T. Kép vicces.

Kép
baba888
 
 


Fanni!
Szuper hírek!!!! Nagy durkk a kicsiknek! Reméljük tényleg jutt ma fagyiba is belőlük!!!!!!!!

Baba!
Üdv a csapatban. Kép
Hát igen ebben a topikban minden van sírás nevetés, de egy biztos happy end lesz mindenkinél a vége csak az a kérdés hol is a vége???

Hogy ma mennyit írtatok alig bírtam visszaolvasni, de azért siekrült Kép
Nemrég értem haza húzos napom volt, de holnap utazunk, szóval majd hétfőn jövök!

Addig is puszi! Mindenki vigyázzon magára!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt!

Én sem vesztem el, csak tegnap vendégeink voltak.

Anikó!
Üdv, itt, már amennyire mondhatok ilyet. Én is csak nem régen csatlakoztam a kis csapathoz, de bízvást mondhatom, jó helyre kerültél.

Fanny!
Gratula a petikékhoz, azóta tuti megvolt az első randi, lehet, hogy már lassan jössz is a hírekkel, hogy MIND meglódult.Kép

Lillus!
Ez az agyérgörcs nagyon durván hangzik, én is csak azt gondolnám, hogy minket még nem fenyegethet ilyesmi. De sajnos mostanában a fiatalokat is egyre több ilyen jellegű probléma találja meg.

Szép hétvégét.

Nina
nina79
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Üdv. tőlem is. Kicsit félelmetes ami veled történt,és remélem nem készítenek ki a gyogyeszek. Én szedek bromocriptint amitől,nagyon rosszul lehet lenni(hányás, fejfájás).Nekem különben is migrénem van,így a nem valami kellems dolog. Az elevittől is szabályosan rosszul leszek.
A párodnak használnak ezek a bogyók amiket szed?Mi is kiakarunk próbálni valami természetesebbet.Hátha spontán is sikerülne...Olyan jó lenne.

Hajnesz!
Köszi kérdésedet már jól vagyok semmi tünetem nincs.És te hogy vagy?

Nekem nem kell fogigátlót szednem.Nektek miért kell?????????

Fanny!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ügyes vagy!!!!!!!!!Szorítok nagyon!
Vendég
 


Sziasztok csajok,

nagyon rendesek vagytok, hogy így aggódtok értem, de hát ebben semmi újdonság nincs, eddig is tudtam, hogy nagyon jó helyre kerültem! Szóval, természetesen vannak újabb híreim: a 14 petikéből 10 bizonyult jónak, 4 db "selejtes" volt. Ebből a 10-ből a tegnapi nap folyamán 5 db-ot szúrt meg a biológus, mivel a másik 5 még nem volt elég érett, ezeket csak ma bökte meg, mert ha tegnap megszúrja, lehet, hogy nem sikerült volna a megtermékenyítés. Nagyon rendes a fickó, nem??!!! Szóval, a tegnapi 5-ből 4-nek sikerült, a mai 5 eredménye pedig csak holnapra derül ki, úgyhogy majd csak hétfőn a transzfer előtt tudjuk meg az eredményt. Úgy izgulok, csajok, de ez mostmár olyan "jófajta" izgulás! És azóta már a hasfájásom is majdnem teljesen elmúlt, úgyhogy minden OK. Köszi még egyszer a bíztatást és mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést kívánok!

Puszi: Fanni

Ja, Hajnesz, egyébként időközben az is kiderült, hogy a Te dokid valóban roppant jó fej!!!
fanny1
 
 


Jó estét!

Fanny!
Gratula, tudtam én, hogy nagyon ügyik lesznek. Azért továbbra is mennek a drukkok a csemetéknek.

Nina
nina79
 
 


Hello Nina,

köszi szépen. Egy kérdésem lenne, talán tudsz válaszolni, mert már volt egy lombikod. A pici vérzés (csaka WC papíron látszik) az ma még normális, ugye? (tegnap kérdeztem a dokit, ő azt mondta, simán belefér, meg ez a petefészekből jön..)

Köszi-puszi: Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!

Fanny!
Szerintem a pici vérzés belefér, nem emlékszem tisztán nekem volt-e, de hát egy 30 cmes tűvel szurkáltak!!!
Viszont nekem is lenne kérdésem. Ha jól értettem, neked se jött meg akkor, amikor meg kellett volna, ugye? Nekem a 28-29 cn elkezdett görcsölni a pocim, aztán semmi. Ma vagyok a 32 cn és semmi, pedig én előtte szoktam egy kicsit barnázni is, most meg semmi, egy iciri-piciri folt se. Ez normális. A dokim azt mondta, ha addig nem jön meg, legkésőbb szerdán menjek és kiderítik mért nem jött meg. Szted?


Pusz
Nina
nina79
 
 


Szia Nina,

igazság szerint nekem ez a mensi dolog elég misztikus. Nekem sosem volt 28 napos ciklusom, hanem úgy mint nekedn 33-35 között, de tőlem ezt senki nem kérdezte meg előre. A 21.cnap kezdtem szúrni magam Suprefacttal, (én is long-on voltam) és az 1.UH napján(!!) a 33.cnapon jött meg. Akkor már mindenki (beleértve a dokit is) azt mondta, hogy ha szerencsénk van, akkor már nem is fog megjönni, mert ezek csak jósló fájások (akkor már közel egy hete görcsölt a hasam, mint általában mindig) aztán az UH után kb.1 órával úgy megjött mint még soha, viszont 2 nap alatt el is múlt! Én mondjuk nem szoktam barnázni, nekem egyből megjön! Szerintem nálad is a szuri zavar be, de ne aggódj, meg fog az jönni, és ha jól emlékszem, Ti még nem kezdtetétek el a tüszőnövelést, tehát nagy gáz nem lehet! Én egyébként rákérdeztem, és azt mondták, hogy az a lényeg, hogy a transzferig múljon el a vérzés, hogy a méhnyálkahártya akkor már szép vastag legyen! (nálunk egyébként több lánynak is már javában a kezelés közepén jött meg, sokuknak jól el is csúszott!) Szóval, szerintem nincs miért aggódnod, sőt, még az sincs kizárva, hogy nem is fog megjönni!
Remélem, segítettem!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Gratula az eredményes randihoz!!! Nagy-nagy drukk holnapra!!! Pungi után 1-2 napig még sokan vérezgetnek, emiatt nem kell aggódni! Kép
Örülök, hogy szimpi volt a dokim! Bocsánat, Anikó, dokink! Kép
Csajok, én ma ismét hamvaimba zuhantam. Azért már kicsit jobb, mint reggel. Nekem mindig 28 napos ciklusaim voltak. Most ugye volt a lapar, ami bekavarhatott egy kicsit, de közben az ember ugye reménykedik is, mert 39 napig még soha nem húzta és tudjuk, hogy történhetnek csodák, erre ma minden előzmény nélkül zutty megjött és újra egy világ omlott össze bennem. Kép Na mindegy, menni kell tovább, csak kicsit megszédített ez a hosszú ciklus és akaratlanul is beleéltem egy kicsit magam a csodába...
Viki!
Nálunk a stimu előtt belövik a ciklust, leállítják a petefészkeket, ehhez kell a fogigátló és csak ezután kezdődik a szurizás.
hajnesz
 
 


Sziasztok Csajok Kép
Nem tűntem el, csak próbálom utoláérni magam, alvásilag a túlélésre hajtok. Nem tudok minden nap feljönni a netre, de igyekszem pár naponta felvenni a szálakat, nem mindig megy. De azért Veletek vagyok a gondolataimban!!!

Mi jól vagyunk, de az éjszakák elég húzósak...mire az egyik elalszik, ébred a másik vmi miatt..neverending story Kép
Túlvagyok egy kemény, kétnapos mélyponton, de most már okés a dolog.

Talán az érettségijükig kialszom magam Kép

sok puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Jó estét!

Fanny!
Köszike az infót, igen én még csak decat szúrok. Én mondtam is a dokinak, hogy hosszú szokott lenni, ezért csak a 23 cntól kapom a szurit. Drukkolok holnapra, ha tudsz írj, nagyon várom.
Kép
Pusza
Nina
nina79
 
 


Sziasztok lányok,

Hajnesz,
tudom, mit érzel!!! Mivel nekem mindig is nagyon hosszú ciklusaim voltak és sosem ugyanannyi nap, így a 30.nap után én is mindig reménykedtem, hátha, annak ellenére, hogy a hasgörcseim már vészjósolták a következményeket... De tényleg tovább kell lépni ezen és csak előre nézni, "Jófej Doki" segít, hogy Téged is utolérjen a csoda!!!

Nina,
mindenképpen jelentkezem holnap, hogy mi lett a "végeredmény". Tényleg 3 nap szigorú fekvés követi a transzfert? (én még nem beszéltem a dokimmal, de mindenhonnan ezt hallottam és tul.képpen már fel is készültem rá...)

Dzsúd,
kitartás!!!!!!!! Most még biztosan embertelenül nehéz időszakot élsz meg, de gondolj arra, hogy mi mennyien "irigylünk" ezért Téged és eljön még az az időszak, amikor végigalhatod az éjszakát!!

Sziasztok, jó éjt mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Azért az hogy szigorú fekvés szerintem túlzás pihengessél és kész. Nekem mindig azt mondja a doki három napik ágynyugalom aztán meg ami jólesik, természetesen hullahopkarika szauna szolárium hajlongás emelés kizárva. Csak úgy könnyedén. Kis mozgás pedig semmiképp nem árt mivel a has alsó része akkor jobban jut vérhez ha mozogsz, szóval valami jó kis középút kell, de sajnos én még magamnál nem találtam meg a tuti receptet. Kép

Az eredményeid nagyon szépek már egy hatalmas drukkot küldök!

Hajnesz!
Az érzésed ismerős úgy látszik velünk minden egyformán történik pont múlt héten voltam ebbe a cipőbe én is megcsináltam a tesztet, de rá kb. két órára meg is jött. Hát ez van.... De tudom erős vagy és túl leszel ezen a sz... helzeten meglátod egy év múlva röhögünk az egészen ígérem!!!!!!!!!!!

Dzsúd!
Kitartás én is csak ezt tudom írni, nehéz ez az idő, de biztos vagyok benne hogy Te is úgy gondolod bőségesen megéri és minden nap meghállálják valamivel a kismanók a gondoskodást. Kép

Nina!
Jó szurizást, meg fog az jönni ne izguljál, bár jó lenne ha nem és már most ott lapulna valaki hallottam én már ilyenről is. Kép

Szép napot!
Az enyém elég gázul kezdődik mondom megyek mosakodni ilyesmi, de nincs vizunk akkora csőtörés van a ház előtt.... még jó hogy megyek a Kaáliba reggel, utána vásárlást terveztem, de gonodoltam nem szurom el az egész napot, mert most hogy elutaztunk kéne mosni vasalni.. de így nem sietek haza megveszek egy pár ajándékot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zozotól kaptam mailt. Jól vannak már otthon vannak. Majd biztos jön és ír személyesen is.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt!

Hajnesz!
Én is mindig reménykedtem a hosszú ciklusaim miatt, aztán mindig negatív teszt és sírás lett a vége. Kép

Dzsúd!
Jó látni, hogy ilyen holt fáradtan is tudsz Kép-kat írni. Vigasztaljon, hogy mind erre várunk, és remélem hamarosan mi is hasonló gondokkal fogunk küzdeni.

Fanny!
Nekem is pihit írt a dokim. Van aki végig fekszi az egészet, van aki már a 2 nap sétálgat. Nincs tuti recept sikerült már így is úgy is. Én úgy emlékszem 3-4 napig tényleg csak akkor álltam fel, amikor ki kellett mennem, meg enni akartam. Aztán lakáson belül sétálgattam, kiültem az erkélyre (ezt most inkább hagyd ki). Utána séta a boltig. Egy hét után én már dolgozgattam, is, de nekem 5 percre van az iroda, és csak 2-3 órát voltam bent. A lényeg, hogy ne érezd magad rosszul, ha 2 nap után megőrülsz a fekvéstől az a babáknak se jó.

Zsebi!
Hát ez tényleg nem jó napindító, de legalább tudsz vásárolgatni. Ha megjössz kérjük a beszámolót mi szépeket vettél.Kép Én is gondoltam, hogy mi van ha, .. De most nem hiszem, hogy jó lenne, mert a szurik biztos rosszat tennének.

Pusz
Nina
nina79
 
 


Sziasztok!

ZsebiKép
Tudom, hogy ígértem a pociképet és ezt továbbra is tartom. Tudod, nem rajatam múlik.
A sógoromnak van infrabigyója, amivel fel tudnánk tölteni apa telójáról a képeket. A sógi viszont Dunaújvárosban tanul, ritka vendég itthon. De most már jó sok képünk van, úgyhogy apa is jobban fogja hajtani a dolgot.
Még egy ici-pici türelem Kép!

TralllalaKép
Velünk minden ok! Szerdán megyek dokihoz, remélem ő sem mond mást! Esetleg a nemüket Kép!!!!
Pocak nő, csütörtökön töltjük a 20. hetet!
Vettünk a Tökmagoknak néhány ruhácskát a hétvégén. Nagyon élveztük!
Lassan minket is kezd szorítani az idő és hamarosan be kell rendezni a szobájukat is!

DzsúdKépKép
Kitartás!!!!
Ha van időd, gyere és mesélj! Nekünk jó félálomban is Kép!

FanniKép
Hajrá, küldöm a drukkokat!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, kedvesek vagytok! Kép

Vikimi, hát végülis nem tudom, hogy használnak-e ezek a szerek a páromnak, de ő nagyon szereti iszogatni őket. Kép Az biztos, hogy hatékonyabb, mint amit az andrológián orvos írt fel neki, attól ugyanis három hónap után rosszabbak lettek az eredményei, de miután abbahagyta, másfél hónap múlva meg sokkal jobb lett...

Hejnesz, ne kenődj el nagyon, idén még van egy ciklusnyi időd Kép, de ha az sem jön be itt a január a nyakunkon. Kép

No csajok, szombaton megkaptam a táblázatomat. Csak 18 napig, vagyis még nov.29-ig szedem a fogigátlót, utána ugye szünet, és dec.4-én indul a stimu. Nagyon belecsúsztam volna az ünnepekbe, úgyhogy a dokim addig sakkozott a naptárban, amíg ez jött ki. Aztán még motyogta, hogy akkor 18-án meg tudja csinálni...KépKépKép
Most, hogy már láttam, hogy az év végére jön ki a pihi, ma bejelentettem a munkahelyemen is. A közvetlen kollégáimmal és főnöknőmmel elég jó a kapcsolatunk, úgyhogy semmi gondot nem okozott ez, sőt bíztattak nagyon, hogy pihenjek utána. Kép

Dzsúd, gondolom nem nagyon olvasgatsz vissza ennyi temérdek szabadidő mellett Kép, úgyhogy néha felteszem majd itt a kérdést, hátha egyszer belefutsz: milyen sorrendben érkeztek a babáid?

Fanninak már nem is írom, hogy írjon, mert úgyis fog. Tudja, hogy itt várjuk! Kép

Kép
baba888
 
 


Stella!
Ha esetleg van kedved és elkülditek MMS-ben akkor fel tudom tölteni! Na mit szólsz??????????

Fanni!
?????????????????????,, Úgy izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nina!
Szóval meg volt a fürdés is mert fél nyolc előtt tettem még egy kísérletett arra hátha valami csoda folytán jönne víz és jött. úgyhogy háromnegyedkor kellett indulni de én félkor mostam a hajam. Kép
Kép

Szóval apumnak vettem egy pénztárcát, a tesóm párjának inget, a kersztlányomnak egy overált magamnak meg egy felsőt csak egy ezres volt. Kép
Hétvégén lesz advent első vasárnapja szóval a lakást is lehet már díszitgetni imádom. már a párologtatóba hetek óta az advent illat ég (olyan fahéjas mézes olyasmi illat mint mikor a mézes süti sül a sütőben).

Baba!
Akkor ő egy igazi év végi bébi lesz. Kép Szorítok nagyon!!!!!!!!!!


Dzsúd!
Küldök egy kis virtuális alvást! Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Tök jó az ötlet, de a Te számod nincs meg nekem Kép!

WishKép
Át tudnád küldeni Zsebi számát?

Kösssssszzzzzzzzz!

Kép
stella9
 
 


Zsebi, ez a zuhanyzós figura!!! KépKépKép
Állati, hogy mindig találsz valami témához illő képet! Kép

Kép
baba888
 
 


Stella!
A profilodból kiletstem a e-mail címedet. Küldöm a mailt a számommal és várom a képet!!!! (Illetve a párom számát, mert neki jobb a telcsije és arról tudjuk csak leszedni! A lényeg tudod hova küldeni! Kép)
Kép

Baba!
Igyekszik az ember! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok Kép, köszi a bíztatást, már nem is vagyok annyira elkenődve, csak az a baj, hogy ez elég átmeneti érzés, biztos lesz még egy nagy sírás, de akkor legalább minden kijön és elfelejthetem ezt is. Kép
Fanni,
szerintem is az a legjobb, amit a Lányok mondanak, legjobb az arany középút, pihi, szép nyugis, ráérős mozdulatok, de nem szigorú fekvés.

Dzsúd,
Vicces lehet egy kívülállónak, hogy mi pont ezt szeretnénk már, amit most Te élsz át. Nem mondom, hogy ezt a részét várom a legjobban, és biztos vagyok benne, hogy embert próbáló ez az időszak, de "innen" még ez is olyan szépnek tűnik!! Kép

Anikó,
Te mázlista Kép, képzeld, nekem a legutolsó lombiknál 35 napig kellett nyomatni azt a hülye fogigátlót...
18. már a transzfer lesz? Izgi!!! Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Dzsúddal kapcsolatban mintha az én gondolataimat olvanám! Igen innem még ez is irigylésre méltó helyzet. Na de majd jövöre mi fogunk itt "sírni" aztán Dzsúd anyák emlékeztet kellett ez nekünk hiszen ezért irigyeltük. Figyeld csak ki!!!!!!
KépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnesz
35 napig????? dehát az van a táblázatos papíron, hogy min.18, max. 28 nap. Akkor hogy van ez?
Hát remélem, hogy a 18-at már a transzferre mondta. Kép

Kép
baba888
 
 


Baba!
Gyors számolás a naptáromon és szerintem a 18-at már az ET-re értette, túl sokáig tartana a stimu ha az még csak a pungi lenne. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Hát ezért szívesen vállalom majd a sírást virtuális vállaitokon! Kép

Anikó Kép
Ja, durva, mi? Nekem is ott figyelt a papíron a max. 28., kicsit zokon is vettem, mert egy külföldi konferencia miatt kellett kitolni, és a 28. naptól ettől függetlenül a mensim barna trutyi formájában jelentkezett és mire abbahagyhattam, már nem is nagyon maradt, ami kijöjjön...de úgy voltam vele, hogy biztos ez a konferencia is csak értünk van, úgyhogy nem hisztiztem miatta. KépKép
Ja, én is utánaszámoltam, 18 valószínű már a transzfered lesz. Kép
hajnesz
 
 


Stella!
Teregetés közben rád gondolatm és tudod mit szeretnék megkérdezni? Ilyenkor amikor még úgye úgy vásároltok hogy ki tudja milyen neműek lesznek a gyerekek mindenből teljesen egyformákat vesztek vagy nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


KépKépKép
Jó kedvem van, pedig megint rámtört a hányinger, de nem baj.

Megyek haza, és nem tudtam meg mi van Fannival. Most holnapig izgulhatok. Ejj.

Na pá! Kép

Kép
baba888
 
 


Jó estét!

Zsebi!
Hát ez igen, jól bevásároltál. De jó, hogy neked már megvan egy része az ajándékoknak. Mi volt a Kaáliban, ha jól értelmeztem, ma bementél ugye? Én is szoktam párologtatni, nekem karácsonyos van, abban van még narancs is, olyan friss lesz tőle a levegő. Meg szoktam keverni is fahéjat, grapefruitot, fenyőt.

Hajnesz!
Én időközönként be szoktam iktatni egy jókora sírást a párom vállán. Ilyenkor tudja, kisírom magam és megnyugszom. Ez nekem kell időként, hogy utána tudjak tovább menni.

Baba!
Megy a drukk.

Nina
nina79
 
 


Sziasztok,

Olyan nagyon sűrű lett a topic, alig bírom elolvasni a sok hozzászólást Kép És milyen sűrű lesz majd, mikor mindenki a babócákról ír majd Kép

Üdv a körünkben Baba!

Lányok, illetve lányok és fiúk, ma nagyon béna voltam. Elestem. Persze félig a pocakomra, Zsófi lábára... A bordáim nagyon fájnak, nem esik túl jól a mocorgás. Próbáltam hívni a dokimat, nem vette fel Kép A klinikán azt mondták, hogy míg semmi különöset nem észlelek, addig nem kell bemennem UH-ra. Azért kicsit izgulok, hogy a méhlepényekkel minden okés -e. A csajok rúgkapálnak rendesen, úgyhogy remélem semmi gáz. És amiért főleg hülye vagyok, felhívtam Apát, aki 1000 km-re van tőlem, és persze segíteni nem tud, csak izgulni. Ennyit a máról. Hétvégén meg rájöttem, hogy milyen csodálatos a természet, mert szól az ember szervezete, hogy mikor mi a jó neki. Az elején megmondta, mit egyek (rengeteg gyümölcs esett jól), aztán hagyott még kicsit pörögni, most meg múlt héten szólt, hogy STOP, már pihiznem kell. Szóval nem árt jóban lenni a testünkkel Kép
Ja, és megtanulni, hgy hol a súlypontunk Kép

Na pussz, megyek lefeküdni, hátha reggelre megjobbulnak a bordáim.
tralllala
 
 


Baba,

Még azt akartam kérdezni, hogy a párodnak mit írt fel az andrológus? Az én páromnál is ez volt, néhány száz ezerről 3 hónap alatt néhány darabra csökkent a spermaszám...
tralllala
 
 


Tralllala!
Na ne... mostmár tényleg próbálj meg magadra vigyázni! Nem dorgálásnak számon, de tényleg ....
Biztos minden rendben van!!!!! Pihenj nagyon sokat!

Kép

Nina!
Szabolcs utcába megyünk immunológiára genetikára. Ennyi. Meg bíztatott hogy siekrülni fog, olyan nincs hogy nekem ne legyen gyerekem. Hát majd meglátjuk. Mondta hogy akkor februárban kezdünk mondtam nem nekem lelkileg teljesen fel kell épülnöm és az nem most lesz. Azt mondta mindenképp találkozzunk és majd meglátjuk. A leleteimre nagyon kíváncsi.

Igazából ami az egészben a legrosszabb, hogy eddig ott mindig feltöltödtem láttam a reményt az alagútban most nem valahogy olyan érzésem volt, hogy ő ennél többet ha megszakad sem tud megtenni és kész. Hát mindegy nem tudok mit csinálni megyek az úton és meglátjuk mit mértek rám fentről.

Jó éjszakát!

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Nagyon jó kérdés!
Az eladók mindig megkérdezték, hogy milyen nemű lesz és nagyon csodálkoztak, mikor mondtuk, hogy még nem lehet tudni. Mindenki azt hitte, hogy már a vége felé járok a pocakméret miatt Kép!

Nem nagyon akarjuk egyformába öltöztetni őket.
Eddig szinte csak sárga és zöld rucikat vettünk, de mind különböző! Van pár kék darab is, mert lányra sokkal szívesebben adok kéket, mint fiúra rózsaszínt és ezeket egyszerűen nem tudtuk otthagyni Kép!
Aztán megbeszéltük, hogy most leállunk addig, amíg tényleg nem derül ki, hogy milyen szinekre kell hajtanunk.

Éjjen azt álmodtam, hogy megszülettek. A párom nevezte el őket, így lett a nevük: Máté, Dávid és Myra.
Fel is ébredtem a nagy meglepetéstől és persze felzargattam a Robit is. Nem értem, hogy lettek hirtelen hárman KépKépKép?!

Holnap megyek dokihoz, de nem nagyon bízom benne, hogy most elárulja mit lát a lábuk között, pedig jó lenne!
Kb. 3 hét múlva megyünk 4D-re, addig ki lehet bírni Kép!

TralllalaKép
Jaj-jaj, vigyázz magadra!!!!
Azért jó lenne elérni a dokidat és csináltatni egy uh-t, nem? Biztos nincs semmi gond, de biztos, ami biztos!
Egyébként reggel, mikor araszoltam a járdán nekem is folyton az járt a fejemben, hogy de jó lenne nem eltaknyolni!
A mostani idő és az utak életveszélyesek egy pocakosnak!
Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok csajok,

bocsi a késői jelentkezésért, de csak kb. 1-kor volt tegnap a transzfer, úgyhogy mire hazaértünk épp elegünk volt! Mivel a méhnyálkahártya 13 mm-es szép vastag lett, 2 picikét kértünk vissza, így 2 biztos marad fagyiba, ill. lehet, hogy a tegnapi kétsejtesek is összeszedték magukat és akkor négyesben mehetnek a hűtőbe! Kikértem a doki véleményét is, (mi eredetileg is 2-t akartunk vissza) és ő szó szerint azt mondta, hogy olyan szép vastag belül minden, hogy egyáltalán nem követünk el hibát a 2-vel. Köszönöm a jótanácsokat, azért 1-2 napig megpróbálok feküdni, persze azért kicsit sétálgatok a lakásban, aztán meg majd kicsit többet, pihengetek, csak szép kényelmesen. A héten biztosan itthon vagyok, de szerintem jövő héten megyek dolgozni, irodai munka, nem megerőltető, a hülye ügyfeleket meg majd nem veszem komolyan. A petefészkeim egy kicsit túl lettek stimulálva, emiatt kicsit feszít még és a hasam is lufi, de reméljük nem lesz gond vele. Én is utrot és duphastont kaptam (2*3 naponta mindegyikből) ill. heti 2-szer Choragon injekció.
Na, megyek is pihizni, még egyszer mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, bárcsak már én is viszonozhatnám Nektek!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


FanniKép
Ezek tök jó hírek!!!!
Most aztán tessék pihenni és kényeztetni magad!
A hiperstimuval vigyázz, tényleg igyál sokat és egyél husit-husival!!!!
Az én dokim számításai szerint nálad csütörtökön lesz a beágyazódás, utána már csak az eredményre kell várni!
Drukkolok nagyon!!!!!
Jó döntés volt a 2! Pár hét múlva, mikor elkezdenek igazán bulizni, majd megtudod milyen sok is tud lenni 4 pici kéz és 4 pici láb KépKépKépKépKépKép!!!!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Trallala
Nagyon vigyázz magatokra! Gondolom ilyen nagy pocakkal nehéz közlekedni, úgyhogy csak szép lassan, figyelmesen! Kép
A párom andriolt szedett, 3-ról 1 millióra csökkent a számuk, és a mozgásuk is rosszabb lett.
Amikor a Söfiben is adott le mintát, akkor már majdnem két hónapja nem szedte, és akkor 8 millió volt a számuk. A dokim asszisztensnője volt olyan drága, és mivel nekem tovább tartottak a vizsgálatok, még ott voltam mikor épp az ő anyagát nézte a mikroszkóppal, és megkérdezte szeretném-e látni? Naná, ilyet még úgysem láttam! Kép

Zsebi
Olyan rossz, hogy ilyen letört vagy, annyira sajnálom! Nem lehet erre okosat írni, de hidd el neked is kijár egy baba, vagy több is Kép, és igaza van a dokidnak, hogy olyan nincs, hogy neked ne legyen! Nagyon sokat gondolok rád, és nagyon szorítok, hogy sikerüljön sok-sok energiát magadba szívnod, legalább annyi lelkesedéssel, mint a legutóbb!!!! Mert hát anélkül nem lehet, ebben igazad van.

Stella
én is úgy gondolom, ha sokáig nem tudnám a nemüket, akkor semleges színeket vásárolnék, mint a sárga meg a zöld, de kéket tuti, akár fiú, akár lány, mert én imádom a kéket! Kép

Fanni nem jelentkezett, pedig már azt hittem itt várnak majd a legfrissebb vidám hírek?!
Kép

Anikó

Kép
baba888
 
 


Fanni
visszaszívtam, épp akkor írtam én is. Kép
Nagyon jóóóóóóó!!!!! Ha már a dokid is ilyen bizakodó, az jó jel! Kép Kép

Mi is kettőt szeretnénk majd visszakérni a párommal.

Kép
baba888
 
 


Fanni!
szuper hírek! Megy a drukk nagyon a kicsiknek!!!!
A hiperstimuval kapcsolatban csak Stellát tudom ismételni. Viszont nekem a dokim felhívta a figyelmet,hogy a choragontól visszajöhet ez a pufi érzés úgyhogy erre számíthatsz.
amúgy a dokid mit javasolt a fekvéssel kapcsolatban?

Anikó!
Köszönöm a szép szavakat. Tudom, hogy fel fog épülni a lelkem, csak idő kell neki. Amúgy soha nem gondoltam hogy ennyire meg fog viselni ez a csalódás, hát ez van... Biztos azért is mert igazából ezen a gentikán kívül már minden vizsgálatot megcsináltak mindent megnéztek és az embrióinkkal is minden lehetséges módszert megcsináltak és mégsem sikerült. Hát talán legközelebb....

Stella!
Ez nagyon izgin hanzik! Kép Kép
Három hét múlva akkor festhetem a te táblarészedet is át tutira! Nagyon várom!

Puszika!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Fanni Kép
Ez nagggyon jól hangzik Kép) Drukkolunk tovább!

Zsebike Kép
Fel a fejjel!!! Egy ilyen klassz csaj egyszerűen NEM lehet ilyen bilifüle!!! Itt szorítunk neked mindannyian, jövőre már csak egy rémálom lesz ez az egész! Kép

Reggel elértem a dokimat, du. megyek UH-ra Kép de érzem, hogy nincs semmi baj! majd este jelentkezem!
ja, és nagyon sokat pihenek, 10 órát minimum alszom, max. 4 órát dolgozom, de azt sem minden nap, és egy csomót fexem! úgyhogy már tényleg jó vagyok Kép
tralllala
 
 


Fanni Kép
De jó, és milyen szép mnyh érték az a 13 mm!!! A hiperstimu még jól is jöhet, szeretik a bébik! Nem lesz semmi baj! Pihi, husi, víz!!! KépKép

Tralllala Kép
Na azért...! Kép Hú, erre eddig nem is gondoltam, hogy a súlypontra is oda kell nagyon figyelni, főleg, ebben az időben! Vigyázz magadra!

Stella Kép
Ez neked is szól! Kép Még három hééét? Na jó, kibírjuk valahogy....Kép A Myrát csak úgy álmodtad, vagy így fogjátok hívni a leányzót? Képzeld, mikor azt álmodtam, hogy két lányod lesz, mondtál is két nevet, de már csak az egyikre emlékszem...Fruzsina Kép Ne kérdezd, miért, fogggalmam sincs, honnan jönnek ilyenek!!! Kép

Zsebi Kép
Én nagyon bízom benne, hogy pont azért, mert már minden elkövethetőt elkövettünk és megtettünk a Babáinkért, megszűntek a gátak és a tudatalattink lesz olyan rendi, hogy elintézi jövőre a szabad utat Nekik.

Hú, én időközben nagyon elszálltam valahol, mert a következő lombiknál minimum 4-et akarok kihisztizni visszaültetésre! Kép
hajnesz
 
 


HajneszKép
Nekünk most bejött, hogy sikerült kisírnom a 4-et! Így utólag nem is volt olyan nehéz, csak amikor nagyon magas lett a hcg-m, akkor kapott szívbajt a dokim Kép!
Tessék csak győzködni azt a tudatalattit! Én drukkolok a zöld jelzéshez Kép!

A Myra név eddig nem volt benne a kalapban, de apának tetszett, úgyhogy lehet.
A Fruzsina nem igazán jön be, és különben sem akarunk kiszúrni a gyerekkel egy január 1-i névnappal Kép!
Majd eldöntjük, ha lesz támpontunk!

Kép
stella9
 
 


Hajnesz,
te a Söfibe is szoktál járni a dokinkhoz, vagy csak a Nyírőbe? A Söfiben a szobája előtti folyosón (meg a szobájában is) van egy fotó az "Árendás ikrek"-ről. Szombaton mikor ott vártam beszélgettem egy lánnyal, aki a második sikertelenen volt túl, és a visszaültetett számokról dumcsiztunk. Õ mondta, hogy az Árendás ikreknél kettőt ültettek vissza, és az egyik odabent tovább osztódott, így hármasikrek lettek, két egypetéjű baba, és egy külön. KépKépKépKép
És valóban hárman vannak a képen. Kép Szóval kiszámíthatalan a természet. ;)

Kép
baba888
 
 


Anikó,
persze, én is a Söfibe járok hozzá. Néha meg a magánrendelőjébe. Csak a pungi meg az ET vannak a Nyírőben.
Ja, ja, én is hallottam már hasonló esetről. Hát, mit mondjak, eddig nem kényeztetett a sors túlzottan babatéren, nem félek, hogy velem ilyen előfordulna, ha meg igen...hát üsse kő, hazavisszük a hasonmást is! Kép
Na majd megnézem azt a képet. Kép
hajnesz
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?