Új privát üzeneted érkezett!

Apacs!
Tudod bármilyen hülye vagyok mostanában akkor is tudom a szívem mélyén ezt csak úgy lehet az ember egy ilyen csalódás után becsukja azt az ajtót és bízik a következő mögött már vár rá a baba.

Szóval hogy feldobjak egy témát ki hogy áll a karácsonyi készülődéssel???

Én vettem a kis keresztlányomnak egy tündéri mikulást egy hatalmas zsákba fogja megkapni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó estét mindenkinek!

Zsebike,
köszönöm a lehetőséget és tényleg szeretnék bekerülni a táblába, tehát a még hiányzó adatok:
29 éves vagyok és a Nyírőbe járok, de ha nem gond, a doki nevét ne írd be, jó? És tényleg az 1.lombikom.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a drukkokat, nagyon jól esik és egyből eloszlatja az időről-időre felmerülő kétségeimet! Én egyébként a világon semmit nem érzek a tüszi-növekedésből sem, ma egy-két nagyon-nagyon apró görcsöcskét éreztem hol egyik, hol másik oldalon, de ha nem figyelném magam, észre sem vettem volna.. Holnap megint UH és remélem, pénteken mehet a punkció, már jó lenne túllenni rajta!!!

Hajnesz,
nyugi, nem a Te dokid volt az "okoskodó", hanem aki a részleget vezeti és egyébként nagyon jónevű orvos hírében áll.., azért kíváncsi lettem volna, hogy ilyen felvezetés után milyen következtetésre jut... Én egyébként összesen 3 dokit ismerek a meddőségin, de a Tiéd nincs köztük, ő is ott van vagy esetleg a nőgyógyászaton?

Vikimi, Lillus,
nagyon nehéz dolgok ezek, az emberben - akár beismeri, akár nem - mindenképpen benne van egy kis irigység, még ha a legjobb barátnőjéről is van szó, és a barátnő helyében lehet, hogy mi is így viselkedtünk volna. Az én baráti körömben nincs senki, aki a miénkhez hasonló problémával küszködne, sőt, az évek során folyamatosan születtek a gyerkőcök, sok helyen már a tesó is megérkezett.. és ők is egyre inkább félve mondták el és úgy gondolták, hogy milyen nehéz lehet nekem ennyi kisbaba között.. és volt egyetlen lány, aki elég nehezen lett terhes és valahogy ez egy kicsit - tudom, nagyon csúnya dolog - de örömmel töltött el, aztám amikor ő is bebabásodott, akkor az volt az első reakcióm, hogy na, már ő is.. (épp most hívott ez a lány telefonon, én mindig is tudtam, hogy nincsenek véletlenek, hi-hi)Szóval, ezek teljesen normális érzések.

Hát, az én karácsonyi készülődésem sehol sem áll, még csak ötleteim sincsenek..

Üdv mindenkinek!
fanny1
 
 


Fanni!
Beírtam a köv. firssítésnél már látni is fogod. Nem baj ha nem írod meg a doki nevét. Kép

A karácsonyi készülődés a legjobban nálad áll, hiszen a legszebb ajádnéknakvaló már ott készülődik a pociban, szóval én bízom benne egy hasonló csomag vár téged a falaltt figyeld csak!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Jó estét!

Stella!
Köszi a drukkot.

Tralllala!
Neked is köszike, és garatula a babókhoz, remélem továbbra is jók lesznek, és hallgatnak a mamijukra.

Vikimi!
Először én is BB-hez akartam járni, de amikor indultunk akkor épp szabin volt, így kerültünk TZ-hez. Punkció nem tudom mikor lesz, egyelőre várom a menzit, és utána irány Debrecen, akkor lehet, hogy már gonalt is kapok. A progi szuriról nem sok mindent tudok, csak, hogy olyan, mint az utro. Sztem, mivel közvetlenül popsiba adod, jobban hat, meg lehet, hogy több benne az anyag is. Nekem csak annyit mondott róla, hogy azoknak adják, akiknek nem válik be az utró, mert úgy érzik „kifolyik”, ill. a gyomruk nem bírja. Ezt kérdezni is akartam, hogy nekem is volt olyan, hogy az utró kicsit kijött. Valakinek valami hasonló tapasztalat? Vagy ennek teljesen fel kellene szívódnia?

Zsebi!
Ez a karácsonyi téma nagyon jó.Kép Én addig jutottam, hogy megnézegettem a reklámújságokban, hogy milyen jól néznek ki az égősorok, csak az a baj, hogy minden évben veszek 1-2-t, és már nem tudom őket hova pakolni. Meg a boákkal is így vagyok, már nem látszik tőlük a fa.Kép

Nina
nina79
 
 


Zsebi,
Te egy tündér vagy! Bár igazad lenne!!De megígérem, ha hozzám eljön az Angyalka egy ilyen hihetetlenül gyönyörű ajándékkal, tovább küldöm hozzátok Mindannyiotokhoz!!!!
fanny1
 
 


Nina!
A progiszurira az utrora és a duphastonra (mindhárom ugyan azt szolgálja) igaz hogyha megmarad a terhesség (márpedig megfog) akkor a 12. hétig kell kapni, de azt hogy mitől függ ki mit kap nem tudom. Nekem a stimu alatt végig úgy volt hogy progiszuri (a 2. nál is azt kaptam) és aztán égsem kaptam.

Az utro úgy van megcsinála hogy a hatóanyag gyorsan felszívódik és csak a mogyoróvaj (ha jól tudom, de ez rajta van a dobozon) jön ki. Szóval nekem a doki azt mondta nem szükséges vele feküni, de azért én mindig feküdetem! FONTOS hogy kb. 8 óránként nyomkodjátok vagy egyétek a gyogyit mert a szervezetben akkor van a legjobban egyenletesen eloszlatva (na ezt jól megmondatm) a progiszurit meg kb. mindig akkor beadatni. Kép

Kép Ilyened még bizti nincs! Kép

Fanni!
Így lesz megígérem!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt!

Zsebi!
Köszike szépen az infókat. Erre a 8 órára eddig nem figyeltem, de majd most! Én is feküdtem vele amennyit csak lehetett az elején, mert amúgy is feküdni kellett, de egy idő után dolgoztam, és akkor már nem tudtam feküdni.
Valóban, ilyen még nincs, de gyorsan ellopom, és karácsonykor mindenkinek elküldöm.Kép

Ezt pedig nektek számon:
Kép
Nina
nina79
 
 


Nina!
Köszönöm! Pont megvan ez a kép úgy nekem hogy felé van írva Mindig rólad álmodom, szóval ráéreztél őt nekünk szánta JóIsten csak azt nem tudom mikor tud eljönni végre szerető szüleihez. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


SziasztokKép
Bocsi, rég nem írtam, de azért olvasgattalak benneteket. Csak valahogy nem tudtam mit hozzászólni Kép

NinaKép
Persze, hogy emlékszem rád Kép
Drukkolok nagyon, hogy szép karácsonyi ajándékot hozzanak neked az angyalkák Kép

FanniKép
Szerintem nagyon szép ez a tüsszőmennyiség, egyáltalán nem találom soknak.
Jól körülírtad a dokit, aki sokallta a tüszőcskéidet Kép

Velünk annyi történ időközben, hogy voltunk genetikusnál, aki kikárdezte, a családfánkat és vettek vért a kromoszómaviszgálathoz (meg a páromtól spermát is). Kb három hét múlva lesz eredmény. Azon kellizgulni, hogy ne hívjanak csak levelet kapjunk, mertha találnk valami gebaszt, akkor telcsiznek, ha minden OK, akkor csak megírják levélben.

wish
 
 


Sziasztok,

híradó: pénteken punkció! Jobb oldalon 8 db 18 mm tüszi, bal oldalon szintén 8, csak azok még kisebbek, szóval éjfélkor Choragon injekcitó! Én időszakonként "beparázok" valamiért, most éppen azzal húztak fel, hogy az önmegtartóztatást úgy kellett volna kiszámolni, hogy pontosan a 3-5.nap közé essen, mi pedig ezt értelmeztük a min.időnek, meg úgy is jöttek össze a dolgok, hogy ezen jóval túl leszünk. De aztán a biológus jóváhagyta, hogy inkább több nap legyen (páromnak elég rosszak a leletei),hátha így még több is lesz a sperma. Remélem, emiatt nem lesz gond! (én egyébként egy ilyen "parázós" csajszi vagyok :-)) ) Na, de lassan dolgoznom kéne, a mai délelőttöm is elment.. De mindent a nemes cél érdekében! Puszi Nektek: Fanni
fanny1
 
 


Wish!

Biztosan rendben lesz minden és egy óriási levelet fogtok kapni!Kép

Lányok!
Szerintetek az jelent valami rosszat,hogy ugye csüt. megjött vasárnapig tartott és ma megint kezdi!
Remélem nincs semmi baj.Ilyen szokott lenni lobik után?Kép
Vendég
 


Sziasztok Csajok!Kép

Manda vagyok a "ma megint megjött" topicból, csak egy kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni.
Kapott valaki közülegek márprogreszteron szurit lombiknál. Azt úgy tudom Pharmafutárral kell meghozatni és nem olcsó.
Nekem most lesz a 2.fagyi babás beültetésem kb. 3 héten belül és az egyik ismerősöm kérdezte, felírta-e a dokim.
Õ ugyanis a második transzfertől kapja végig, nekem nem mondta még senki.

Köszi a válaszokat!

Manda

manda
 
 


Fanni Kép Az én orvosom kétlaki, a Schöpfiben szülészkedik, nőgyógyászkodik és inszemel, a Nyírőben meg lombikozik. Hétfőn-szerdán és pénteken lelhető fel a Nyírőben.
Ne aggódj, biztos nem lesz baj a kiskatonákkal!!!

Jéé, az a trutyi, ami az Utróból marad, az mogyoróvaj? Fincsi!!! KépKépKép

Wish, drukk a postának!!! Kép

Manda, sajnos nekem nincs ilyen tapasztalatom. Dokidat felhívtad?
hajnesz
 
 


Na, most látom, hogy az elakadt üzim is meglett, akkor inkább átírom ezt a másodikat.
Igaz, most nem jut eszembe más, minthogy további szép napot kívánjak mindenkinek! Kép
hajnesz
 
 


Vikimi!
Megnéztek uh-val??? Mert nem ilyesztgetni szánom a dolgot, de volt egy másik fórumon egy lány akik szintén véreztgett aztán begörcsölt és kiderült hogy méhen kívül is volt valami ami azért szerencsés esetben kijön magától, csak a szervezetett meggyötri, de erre mindenképp oda kell figyelni és talán ettől lehetett valamennyi HCG termelődés. De ne legyen igazam.

Fanni!
Ez nagyon nagyon szép! nekünk is több nap volt. Én is úgy gondoltam a párommal van a baj, nem hagyunk ki 5 napot aztán megnyugtattak hogy ebben az esetben még jobb is ha több napos a cucc. Kép

Hajnesz!
Pontosan megnézetm földimogyoróolaj, de az se rossz!

Wish! Kép
Én is azt mondom szép levelet fogsz kapni és elgurult mégegy akadály az életetekből!

Dzsúd!
Hogy lenni????

Zozo nem írt azóta nekem sem, ha tudok róla valmait megírom nektek is.

Tralllala!
áll már a másik kiságy????

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó estét!

Zsebi!
Képzeld a főnökömnek áprilisban született az első unokája, és most teljesen bezsongott. Tegnap megjelent talpig miku jelmezbenKép, ma meg vett puttonynak valót, meg botot. Nagyon élethű miku lesz, csak szerintem az unoka még nem fogja kellő képen értékelni, de majd jövőre. Még van nekem is 1-2 babás kép, meg itthon vagy 3 puzzle ami babás nagyon tetszenek, feltöltenek pozitív gondolatokkal.

Wish!
De jó, hogy jöttél. Köszike a jókívánságot, remélem rám talál az angyalka a csomagommal. Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen a genetikán. Én megelőlegezem neked a levelet.Kép

Fanny!
Gratula a tüszikhez, nagyon szépek. A punkcóra szorítok, és várom a további híreket.

Vikimi!
Nekem mindig rendesen megjött, meg elmúlt, csak 32-35 napra, de ilyen még nem volt, hogy elmúlt, és rá nemsokára megjött. Passz. De remélem csak a lombik gyogyik kavartak be.

Manda!
Nekem se adtak még progi szurit, de azt tudom, hogy nem lehet "rendesen" megvenni gyógyszertárba csak hozatni. Blokkot, vagy szlát se kaphatsz róla. Ár: 1-2000 között van 1db. (úgy tudom) De, nem mindenki kap progi szurit, mint említette Zsebi kaphatsz utrót, vagy duphastont is.

További szép napot!

Nina
nina79
 
 


Manda!
A progiszurit ahogy Nina is írta nem lehet gyógyszertárban megvenni a pharmafurárral kell beszereztetni. Tavasszal egy doboz ára amibe 50 ampulla van 50 euró volt, szóval ahhoz képest nem vésze, de nekem kettesével kellett kapnom.

Nina!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Az egyik kedvenc:
Kép

Nina
nina79
 
 


Zsebi Kép
Sajna még nem fér el, de szépen gyűlnek a felállítottban cuccok Kép össze is kellene számolnom a kölcsön kapott ruhácskákat, hogy tudjam, mennyit kell még beszerezni. Hétvégén lesz bababörze, ahol állítólag olcsóbban lehet gyerkőcholmihoz jutni, és lesznek használtak is. meglessük.

Dzsúd Kép
Ti vettetek egyes babkocsit? Arra gondoltam jó lenne abból is valami könnyűt beszerezni, mert a duplással nem tudok bemenni szinte sehová. Szimplával még csak-csak, a másik csajszit meg kenguruba teszem majd...
Mesélj majd, ha lesz egy kis időd!!!!

Fanny Kép
Nagyon szorítok péntekre, addig tudod, pihizz sokat!

Stella Kép
Mizu veletek? hányadik héten is jártok? mekkora a pocid?

Wish Kép
Szorítok a jó hírekért!!!

Dzsúd Kép
Mesélj, ha van egy kis időd!!!!
tralllala
 
 


bocsi, Dzsúd, h kétszer írtam, de olyan kíváncsi vagyok, mi van veletek Kép
tralllala
 
 


Fanny!
Ez jó hír nagyon, csak zárójelben jegyzem meg, hogy most nekem is 16 tüszőm volt, ez mindenképpen jó jel!

Képzeljétek! Ma annyira béna voltam, megégettem a hasamat, igaz "csak" kb.egy cm-es csík látszik, de egész délután bőgtem. Remélem bébinek nem lesz(lett) baja. Szerintetek?

Kép

Kép
hel29
 
 


Köszönöm csajok a válaszokat!!!Kép

Mielőbbi babásodást és csíkosodást kívánok nektek!!!Kép

Üdv.Manda

manda
 
 


Helga!
Biztos nem lesz semmi baj, de azért óvatosan! Nem láthatnánk pociképet?

Stella!
Rád is vonatkozik, már oly régóta ígéred azt a pociképet megkaphatjuk????
Mikor mész dokihoz?

Tralllala!
Rólad már nem is beszélve lassan már tényleg megszületnek, de még nem osztottad meg velünk a pocidat!!!!!

Lányok ne legyetek már ilyenek tessék megmutatni, főleg hogy már megígértétek!!!! Légyszi......

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,
annyira jó itt köztetek lenni, nagyon-nagyon köszönöm a hatalmas drukkokat, így biztosan sikerülni fog!!!! Most kicsit lehangolt vagyok, igazából nem tudom, miért, talán sok info ért ma és most került elérhető közelségbe az egész beavatkozás, talán csak a hormonik felelősek a hangulatváltozásért.. Meg kicsit már fájdogálok is..

Remélem Helga, hogy igazad lesz és ez a 16-os nekem is szerencsét hoz!!!!!!!! A pocid miatt meg ne aggódj, biztosan nem lett semmi baja a bébinek...

Wish, én is nagyon szorítok Neked a jóhírekért!

Hát, most nem nagyon tudok mást írni, jó éjszakát mindekinek! (nekem ki kell böjtölnöm az éjféli szurit és ráadásul még apa is éjszakás...)

Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Itt vagyok még én is bogarászok a neten. Igazából az után keresgélek hogy a hibiszkuszt mikor kell visszavágni. Esetleg nem tudod? Na meg közbe nézem a Sztárokat tényleg jó lett most az egész csapat.

Ne izgulj minden rendben lesz, te "csak" tedd oda magad lelkileg ez nagyon fontos és sikerülni fog.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Zsebi!
TEEEEEEEEE Te örök optimista!!!Aranyos vagy...KépDe nagyon..Sokunkban TeTe is tartod az erőtKép
SIKERÜLNI FOG! Kép
MANDA!!!
Igen, Páromnak én is adtam..napi 2 ampullával 2x25mg...
50 ampullával hoznak egy dobozba és 50 EURO+900 ft. a futár ktg.Ez van..
Mi paráztunk mert egyszer leállították a gyártást és 2 hétig nem volt...De a dokink azt mondta majd akkor nézünk mást..
Olajos szuri és nem kellemes beadni..Én szoktam..Kép De kilehet és Ki kell bírni a cél érdekében..Az aszisztensek megmutatták hova és hogyan kell beadni...Te magadnak nem tudod beadni..csak a párod vagy doki...
Szurkolunk!!!!
Fanny!!!
Ne izgulj..! az csak jobb ha több napot pihentek...!
Wish...!
Mi is szurkolunk..!
Zsebi!
A hibiszkuszt Párom is vissza szokta vágni, mert ha megnyúlik akkor nem, vagy ritkán virágzik. Ja és szerintem amikr elvirágzot a hajtás akkor vissza lehet vágni...Persze gondolom több ága is van...Mi nem szoktuk egyszerre mindet visszavágni. A miént barack színű...Kép
Lányok!
A doki is megmondta...Nem a darabszám a lényeg, hanem az hogy milyen...!
lehet, hogy csak 6 db van és azok rendkívül szépek és megerednek...
Lehet, hogy lesz 30 de apró és kicsi..
Most hirtelen ennyi..elnézést , hogy össze-vissza írtam...
csao.
A.

Kép
apacs
 
 


Köszi ApacsKép

Manda

manda
 
 


KépKép
A kép "Önhaskép". A bébi már nam nagyon fér el a képen, de azért szerintem kivehető.

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
Köszi a képet, nagyon szépek vagytok! Kép
hajnesz
 
 


Helga!
Köszi szépen a képet! Nem is gondoltam hogy már ekkora a pocakod! Kép Kép A babóca pedig kivehető!

Apacs!
Nekem citromsárga és bordó a közepe a hibiszkuszomnak, nekem már tavassz óta nem virágzik, de előtt 3 évig folyamatosan, akkor ilyenkor mikor vágjam vissza inkább tavasszal nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Fanni!
Kép
Drukkolunk holnapra!!! Minden rendben lesz!!! KépKépKép
Én a júliusi stimu közben egyszer az ebédlőben mindenki szeme láttára hatalmasat bőgtem...csak úgy...a hormonoktól...és iszonyúan érzékeny voltam minden kis "rossz" szóra. Kép
Ha esetleg holnap reggelre már nem feszítene annyira a pocakod, ne ijedj meg, a Choragon miatt van! Kép
hajnesz
 
 


Viki!
Elmúlt a vérzés? Voltál dokinál? Remélem, semmi komoly!!!
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Veled mizu????
Január még mindig áll??? Olyan jó lesz egy gyönyörű újévi ajándék! Kép

Fanni!
Holnapra nagy drukk minden rendben lesz és utána megy a folyamatos szorítás a kicsiknek!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Most olvastam a Kaálisban, hogy bekeményítettél a táblicskuval, úgyhogy gyorsan meg is írom, mizu, nehogy lejjebb csússzak! KépKépKép
Igen, januárban kezdünk, de tudod, akkor még csak a fogigátló jön (amit nagyon utálooook!!!) Kép
Ti mikorra is tervezitek? Babásodunk együtt? Kép
hajnesz
 
 


Fanni!

Tudod, kezem-lábam keresztbe érted!!!
KépKépKép

Nina
nina79
 
 


Hajnesz!
Ne izgulj ott csak azért keményítettem be,mert most aki már egy éve nem jelentkezett minek legyen benne nem? Végülis ezek a táblák azért vannak hogy egy pillantással tudjuk kivel mi a helyzet. Innen is kivettem Millit és Alexéket, ha majd jelentkeznek ismét bekerülnek!

Januárban biztos nem kezdünk együtt nekem ez túl korai lenne, kicsit még kivagyok kell még idő. A Guru nénim is ezt mondja és hallgatok rá. Kép Talán majd nyáron....
Hétfőn megyek a Kaáliba és meglátjuk hogy mit mond, de genetikát mindenképp szeretnénk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,Hajnesz,Nina,
nagyon-nagyon köszi a hatalmas drukkokat, így könnyű, ilyen támogatással a hátam mögött! Ígérem, holnap jelentkezem, ha hazaértünk!
(nekem egyébként olyan nagyon vészesen nem feszített a pocakom, tegnap meg ma este éreztem egy kicsit!)
Köszi még egyszer és millió puszi Nektek!
Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!

Már tegnap este írtam nektek, de nem engedte felrakni, úgyhogy most megpróbálom újra.
Ha ezt felrakja, küldöm a tegnap esti üzimet.

Kép
baba888
 
 


Sziasztok mindenkinek!

Én is szeretnék csatlakozni a csapathoz, és annyira tele vagyok információkkal, hogy nem is tudom hol kezdjem a bemutatkozást. Ugyanis az törént, hogy két héttel ezelőtt elkezdtem olvasni az elejétől a topicotokat, és annyira magával ragadott, hogy muszáj voltam egyre csak folytatni. Úgyhogy mostanra sikerült is a végére érnem, MINDENT elolvastam rólatok, sőt még többet is! Kép Ma már azt gondoltam addig nem megyek haza (melóhelyen netezek), amíg a végére nem érek, és most végre itt vagyok!!!! Kép
Hát mit mondjak, volt hogy jókat nevettem rajtatok, és bevallom sokszor alig tudtam a könnyeimet visszatartani egy-egy sikertelen próbálkozás hallatán.

Szóval mi...2004 nyarán kezdtünk próbálkozni, de én elég türelmetlen emberke vagyok, úgyhogy már idén tavasszal az andrológián ültünk. Sajnos ki is derült, hogy páromnak kevés a kiskatonája, és nem is mozognak túl jól (ezt legutóbb a saját szememmel is láthattam mikroszkóp alatt). Egész nyáron szedte a gyógyszereket, és vártuk az eredményt, ami még rosszabb lett, mint előtte.
Most a Söfibe járunk Kósa doktorhoz, nála jelentkeztünk a lombikra (ICSI lesz). Nem tudom ezt a short, meg long témát, még ennyi olvasás után sem lett egészen világos Kép, de mindenesetre én szombat óta fogigátlót szedek, és most szombaton kell bemennem a dokihoz, hogy táblázatot csináljunk. Mondott valami olyasmit, hogy még idén megleszünk... Kép
Nekem volt kamaszkoromban egy műtétem, ami után thrombosist kaptam (vérrög), és emiatt soha nem szedtem fogigátlót, mert az előidézhet újabbat, illetve a terhesség is, úgyhogy a gyógyszerrel párhuzamosan szombat óta adom magamnak a Clexan szurit hasba, ez segít megelőzni egy újabb thrombosis kialakulását.
Ja, és három hete szedem az Elevitet is.
Ja, és 28 éves vagyok.

Remélem én is belekovácsolódhatok ebbe a remek csapatba, őrült jó, ahogy bíztatjátok egymást!

Dzsúd, azt szeretném kérdezni, mert úgy rémlik nem írtad, hogy végül bátyus-hugi, vagy nővérke-öcsi párosítás lett? Kíváncsi lettem volna, ha rendesen szülöd meg őket, tényleg abban a sorrendben jöttek volna, ahogy az analízisen kiderült, de azért az is fontos, hogy így milyen a sorrend! Kép
És nem mellesleg gyönyörűek a babáid!!!!!

Na jó hosszan "toppantam" be... Kép

Puszi!
Baba

Kép
baba888
 
 


Baba888!

Nekem agyérgörcsöm volt régebben (egyébként pont 28 éves koromban) és én sem szedhettem ezért fogamzásgátlót. Nálam kihagyták ezt a fázist emiatt....Drukkolok,hogy mindenjól menjen nálad!!
Én annó megkérdeztem a dokit mekkora a sansz, hogy a hormonoktól újabb agyérgörcsöt kapok, mert ugye ha a terhességnek az az ára, hogy netán lebénulok, akkor azért inkább lemondok róla, de már sajnos 2 stimuláción túl vagyok és hál Istennek semmi jele a gondnak. Bár az is igaz, hogy annak idején is elég hirtelen jött.

Na jó nem akarlak elrémiszteni, inkább azt akartam éreztetni, hogy másnak is vannak hasonló gondjai és nem vagy egyedül!
lillus
 
 


Szia Lillus!

Köszi a bíztatást, most nagyon bizakodó vagyok. Mióta elkezdtünk próbálkozni, a sok csalódás után most érzem úgy először, hogy most talán már tényleg terhes lehetek. Kép
Ez az agyérgörcs is elég vadul hangzik, de nem ismerem a részleteit, beavatsz?
Amúgy a haematológián mondta a doki, hogy sok terhességet megoldottak már, csak annyi a lényeg, hogy a megfelelő megelőző kezelést kapja a beteg. Én épp a héten voltam kontroll vérvételen, 5 nappal azután, hogy elkezdtem a "kúrát", és mindent rendben találtak, így legközelebb majd csak dec végén kell mennem vérvételre.
Aztán ha már teherbe esek, akkor csak két havonta.
Ezt a szurit végig kell adni, meg a szülés után is pár hónapig, de nem izgat. Még egy kicsit béna vagyok, és egy-egy rossz szúrás után belilul a helye, de ha ügyesen nyomom alig érzem. Kép

Kép
baba888
 
 


Kíváncsi vagyok Fanninál hogy alakul a pungi.
Remélem csak úgy potyognak a szebbnél nagyobb tüszőcskék! Kép

Kép
baba888
 
 


Szia Anikó! Vagy inkább Baba? Kép Üdv köreinkben!
Végre végre végre egy Kósás lombikos!!! Kép Nekem annyira furi, hogy nem vagyunk itt többen, gondolom, már tapasztaltátok, mennyien járnak a dokihoz...és mégis, itt a fórumon csak 2 inszemes lányról tudok, aki hozzá járt.
Ezt a short-longot én is feladtam útközben, mikor azt hiszem, már értem, mindig jön egy új infó róla, ami az ellentéte annak, amit addig gondoltam. Na mindegy...nekünk szerintem short. Kép
Biztos "meglesztek" idén, én is még a decemberi utolsó körbe csúsztam be tavaly.
Fú, ez a szuri elég húzós, hogy végig nyomni kell. De a Bébi(k) majd feledtetik Veled ezt a kellemetlenséget is!!! Kép
Párod akkor most nem is szed semmit? Maca, homeós bogyók?
Jó a kép a profilodban! Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz, de örülök, hogy írtál!
Jó nekem az Anikó... elvégre így hívnak. Kép
Igen, nekem is fura volt, hogy kevés itt a Kósás, ahhoz képest, hogy mindig ezren várnak nála.
Mikor először mentünk hozzá jelentkezni, fél 6-ra mentünk be a Söfibe, akkor még kint ültek a folyosón a 2 órásiak... Mi 11 után jöttünk el tőle. Amíg vártunk kint, három szülésre, és egy császárra szaladt el, közben persze ledarálta az előttünk lévőket is Kép
Párom Aloe gélt iszik, és azt a piros dobozos kínai ampullás ginzenget issza, macát szedett egész nyáron, de az most elfogyott.
Vegyek neki cinket? Itt írta valaki, hogy az jó a pasiknak is.

Ez a kép már több, mit három éves, de ez a kedvencem. Kép

Kép
baba888
 
 


Amúgy mikor elkezdtünk próbálkozni a "Babát szeretnék" topicban voltam egy ideig.

Kép
baba888
 
 


Fanni!
Ugye minden rendben! Már nagyon izgulunk! Kép

Anikó!
Ismerős, amit írsz! Én már csináltam olyat is, hogy reggel fél hétre odamentem, jött, pocakosok előre, szülés, műtét, császár, na menjünk inkább dolgozni, munka után 5-re vissza, és igeen, 9-kor ÉN kerültem sorra!!! Kép Mondjuk ez egy ügyeletes napja volt, csütörtök, akkor őrültek háza van a Schöpfiben. Szerintem Õ már nem is alszik egyáltalán. Kép
Szerintem érdemes minden lehetőséggel próbálkozni, úgyhogy hajrá a cinkkel!
Ja, láttalak a Babát szeretnékben, le lettél csekkolva! Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz, nekem amúgy a Söfiben a Garamvölgyi főnök a dokim, ő mondta, ajánlotta lombikra a Kósát. Én mind a kettőjükkel elégedett vagyok, kedvesek, aranyosak, kicsit bajban is vagyok, hogy ha bebabásodok, akkor menjek vissza Garamvölgyihez, vagy maradjak Kósánál...?? Melyik megoldás az etikus, vagy bevett szokás?

Amit a topic elején írt valaki könyvet (F.Nagy Zsuzsa: Egyből ketten) meg is vettem és már alig van belőle hátra. Kép
A Lelki köldökzsinor megvan a párom hugának, ma át is ugrunk hozzájuk munka után, el is kérem tőle. Náluk 6 hetes a bébi, úgyhogy ma babázok is egy kicsit. Õk tök jól megértik a helyzetünket, mert náluk is elég nehezen jött össze a gyerkőc.

Akkor veszek cinket. Cinkét. Kép

Kép
baba888
 
 


Szia Baba888!...AnikóKép...(melyiket szeretnéd?)
Szóval isten hozott...Kép
Én is nemrég íratkoztam be, de már régóta figyelemmel kisértem ezt a nagyszerű társaságotKép
Tényleg fantasztikus ez a csapat!!!
most tényleg ennyi...Majd írok még csak éppen dolgozom..Kép
Csao!
Apacs.

Kép
apacs
 
 


Az agyérgörcs egy érgörcs;-)) az agyban, de ezért egy darabig ott nincs vérellátás és bármi leállhat.Pl. a tüdőd, vagy lebénulhatsz örökre, ha sokáig tart. Nekem szerencsém volt. A beszédközpontban volt és nem tudtam beszélni. Ez viccesen hangzik tudom, de iszonyúan rémisztő, hogy nem tudsz beszélni, hanem artikulálatlan hangok jönnek csak ki, pedig nagyon erőlködsz.
Én először nem is vettem komolyan, miután elmúlt..
Aztán a recepciós csak a munkahelyemen mondta, hogy ő régebben ápolónő volt és szerinte ez nagyon komoly és azonnal menjek orvoshoz. Péntek délután volt. Elbattyogtam a háziorvoshoz, aki azonnal beutalt a kórházba és azt mondta addig ne hagyjam lerázni magam, amíg egy orvos meg nem vizsgál. Na itt már kezdtem nagyon izgulni...
A kórházban pedig azonnal ott kellett maradni, 3 hétig....
Végül azt hozták ki, hogy valószínűleg a fogamzásgátlótól volt és soha többé nem szedhetek hormonkészítményeket. Ehhez képest..........
lillus
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?