Szia Lányok!
Breni,
én Bp-en lakom. Nem szoktatok Bp-en járni, vagy valamelyik ismerősötök, aki elvihetné D-be? Nekem úgy egyszerűbb lenne.
Julcsi,
az állam lepottyan, milyen kis határozott voltál 9:21-kor.
Eliza,
ha nem zavar, hogy te kezdeményezz, szerintem aktívak tudnátok lenni a termékeny napokon. Nem kell tudni a párodnak, hogy az van éppen. Egy felizgatott pasi úgysem mondja, hogy drágám, most neee.
Vagy lehet, hogy azt hiszi, minden nap azonos eséllyel indultok? Az én pasim azt hitte...
Amikor "felvilágosítottam", még ő kérdezte, hogy akkor miért nem szexelünk mindennap abban az időben???
Szerintem sok pasi valahol ilyen, egyrészt amiben tudatlanabbak abban aztán annál határozottabbak. Sokszor ez a tulajdonság még jól is jön, mert nem hagynak téged sem bekattanni a babatémától.
Én legalábbis így éreztem.
Az én pasasom "ebben aztán nem engedek" szövegeivel már nálunk is tele van a padlás, ne aggódj.
Először én is kétségbeestem, de aztán rájöttem, hogy nekem is van beleszólásom, anélkül, hogy észrevenné.
Ez elég vicces szokott lenni, mindig csodálkozom, hogy nem veszi észre a kis "manipulációkat". Asszem ezért van nekem egy X kromoszómával több.
Pedig a barátok szerint fiús vagyok...hihihi.
Na, jó sok vicces dolog eszembe jutott az elmúlt 7 évből.
Incike,
nagyon helyes arcocskája van a bébidnek.
Monyó,
szorítok! Télleg csak eccer pisilj rá!
Á.