Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem Niki jobban van. Bár tudom, hogy a fogra nem szabad fogni, de lehet, hogy esetleg az is "bezevar"? Mert, ha szedi az antibiot akkor talán nem a fülétől fájhat.
Az orrmandulánk sajna kicsivel nagyobb, mint kellene. Tavasszal voltunk úgy, hogy négy héten keresztül takonyban úszott szegényem. Akkor küldtek minket gégészhez, és Õ állapította meg. Egyelőre abban maradtunk, hogy várunk a kivétellel. Az a baj, hogy taknyosság idején még jobban megduzzad, és így eltorlaszolja a kijáratot. Hallom, hogy tortyog, de hiába szívom, nem jön semmi. A rendelőben szokták neki szívni, azzal jobban fel tudnak nyúlni, mint Én a porszívóssal. Nagyon fontos, hogy leszívjuk, mert, ha nem, akkor rámegy a fülére. Azt mondta a fül-orr g., hogy addig, míg nem megy a fülére, addig ne nyúljunk a mandulához. Úgy, hogy ahogy hallom, hogy tortyizik, Én rögtön orrsprayzek, a gyógyszertári barnával, vagy Nasopaxal. Ezek nekünk nagyon beváltak.

Visszaszámolás indul...de jó.

Ági
kamagi
 
 


Brigi,
közben írtál, anyukádnak szerintem nem lett volna szabad, hogy felmondjanak. Szerintem Õ már hogy egy éve van a nyugdíjig, akkor védett korban van. Én úgy tudom, hogy ilyenkor nem szabad utcára tenni a dolgozót. Végkielégítés? Addig esetleg valami táppénzes megoldás. Lehet, hogy érdemes lenne valami szakembert megkérdezni. Esetleg a Szakbarbárt(igaz inkább kismama tanácsadó), de bizti tudna valami okosat ajánlani.

Marcid szegény nem csodálom, hogy nem tud enni. Ez valami afta féle.
Barnus, igazi pózolásban van már.
Baleset,.... nem is tudok erre mit írni......

Kitartás
kamagi
 
 


off,
Csajok, volt már közületek valaki a Kismama babaruhabörzén?
És ha igen, milyen? Van játszóház a gyerekeknek?
Köszi,
Kriszti

Nem tudom, érdemes-e felmenni.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 

 
 

Kriszti
én még nem jutottam el ilyen börzére.

Nika ma is lázas volt, kapja a nurofent a többi marhaság mellé. De most este 38 C fölé nem ment, szóval remélem nem lesz belőle komolyabb dolog.Holnap megyünk a dokihoz reggel. Este meg apa elé. Ki akarom vinni Nikit is de ha lázas lesz, akkor itthon marad. Kép Csak már olyan ideges vagyok. Van bennem egészséges izgalom meg a Niki miatti idegesség. Úgy fáj már a gyomrom. Kép
Remélem mire apa megjön mindenki rendbejön.
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
sajnálom Nikit Kép.
Van más tünet is?
Tudja, hogy Apa holnap érkezik? Nem lehet, hogy annyira várja?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


hello,
Dorki, remélem, nem lesz folyt.köv. ezzel a betegséggel. talán tényleg csak az izgalom. hiszen biztosan érzi rajtad, hogy valami történni fog.

Brigi, nagyon édes Barnus Kép akkor most jól rátok jár a rúd Kép Marci, meg anyukád, meg az unokatesód Kép szerintem sem lehetett volna kirógni anyukádat 1 évvel a nyugdíj előtt. de még ha nem is lehet visszacsinálni, akkor is jó lenne, ha beszélnétek egy munkajogásszal, aki jobban tudja, mit lehet ilyenkor csinálni. a lakáshoz gratula, remélem, gyorsan megy majd a dolog. mi már nagyon szeretnénk költözni, talán hamarosan megyünk, most már babonából sem akarok időpontot mondani, mert eddig rendre meghiúsult mind Kép

Kriszti, én sem voltam még ilyen börzén, annyit hallottam róla, hogy nagyon sokan szoktak lenni. az ilyen helyeken majdnem mindig csinálnak valamilyen játszó részt. és mi lenne, ha apa addig tényleg egy játszón, vagy éppen az ikeában, vagy haveroknál lenne Eszterrel?? (ha a börze a hungexpon lesz, akkor közel az ikea, és ha a stadionoknál akkor is Kép)

Ági, jó, hogy múlik már ez fránya betegség, nem jó ez az orrmandula dolog Kép talán, ha most már megtanulja, hogy kell fújni, akkor jobb lesz, nem??

panu
panu
 
 


Voltunk reggel a dokinál, de Nikit fel kellett ébresztenem, hogy időben odaérjünk. Ilyenre sem emlékszem. Kép
Jó sokat kellett várni és azt mondta, hogy vírusos légcsőgyulladásnak nézi. Jól írtam : nézi !
Semmi más tünet nincs. Szerintem nem apa miatt izgul, mert mostmár a mikulást is várja. Annyira nincs extázisban, hogy emiatt belázasodjon. Szerintem ehhez még kicsi. De ma reggel már csak 37C volt és nem is ment még föl.
Egyébként jól vagyunjk.
És már csak 7 óra van hátra. Na ezt már tényleg fél lábon is !!!
Köszönöm a bíztató szavakat, este már apának fogok nyávogni KépKépKép
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Dorki,
nekünk is hasonló bajunk volt most Bogival. Csak neki nem volt láza, köhögött eléggé fulladozva, főleg este. Sprayt kaptunk, amivel kell fújni a szájába. Calcimusc, fenistil csepp? Nem kaptatok?

Azér beszámolót kérünk ám.....
kamagi
 
 


Dorki, Tök jó mindjárt itt van apa!!! Ugye, hogy eljött ez a nap is! Elnézzük, ha ritkábban jössz ezután, de azért beszámolókat kérünk. És nyavajogni is nyugodtan lehet, hiszen mindannyian azt tesszük.
Nikit nagyon sajnálom. Tudom milyen rossz ha szenved a gyerek. És még ha gyógyszer is van már kivárni is nehéz, hogy javuljon.

Zsuzsi, Merre vagy? Aztán nem eltűnni most, hogy nemsokára "szomszédok" leszünk.

Kriszti, Megkérdezem a tesóm a börzéről. Tavaly a férje volt kint és ott vette az autósülésüket meg egy csomó Duplot.

Az unokatesóm a körülményekhez képest jól van. Ha a tüdeje regenerálódik nem lesz semmi baj.
Anyukáméknál meg nem csak őt rakták ki, hanem mindenkinek mennie kell. Mindenki kapott időpontot valami cégbeli szakihoz, aki segít a továbblépésben. Anyukám szerdán megy. Akkor kiderül mit tehet.

Dicsekszem is egy kicsit. Nemrég volt itt a védőnő és az egekig dícsért, hogy ez a két fiú milyen rendes és mindkettő milyen gyönyörű és én milyen szuper anyuka vagyok. Látna amikor kikelek magamból!!!

Ma a Marci 4-kor kelt, hogy kér Danoninot. Ezután nem aludt vissza. 6-kor sikerült újra leraknom, de 7-kor meg már a Barnus akart épp éhen halni. Most mindkettő alszik, asszem én is ledőlök egy kicsit.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Kriszti, A sógorom szerint csak ruháért nem érdemes feljönni a börzére. Ha valami komolyabb dolgot akartok venni, akkor esetleg, de az is attól függ milyen a kínálat. Õ az autósülést vette ott, de azt mondja tele volt sz...al is és pár jó közül vette meg az egyiket. Elég sokan voltak, a játszót nem tudja, mert egyedül volt és nem is kereste. Ennyit tudtam meg. Mondjuk szerintem egy napos programnak megfelel. Te körül nézel, valaki meg addig szórakoztatja Esztert.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Lányok, Nincs kedvetek egy télapós bulit összehozni. A játszóházakban szokott lenni télapós program. Találnánk egy jó helyet, esetleg a vidékiek is csatlakoznának???

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Naszóval, hétfőn kimentünk a reptérre, addigra már leszállt a gép. Após meg anyós már ott volt. Nikinek hőemelkedése volt csak, ezért bevállaltam vele az utat és ahogy meglátta, hogy van mozgólépcső a reptéren már mentünk is szórakozni. Kép Megtettünk vagy 5 kört (föl mozgón, le lépcsőn) és mikor jöttünk lefelé, már láttam, hogy anyós fut. Na gondoltam észrevette apát. Fölvettem Nikit és lementünk gyorsan a lépcsőn. Akkor már láttam én is apát a távolban és mutattam Nikinek, hogy ő is lássa. Apa gyorsan odajött felénk és nem nagyon tudom megfogalmazni, hogy Niki arcán mi volt látható. Én még ilyennek nem láttam. Mosolygott apára, de olyan igazi csodálattal nézett rá. Olyan volt, mintha azt mondta volna: hát tényleg itt van, tényleg vissza jött, igaza volt anyának ! Annyira édes volt csak nézte apát és óvatosan adott neki egy puszit .Persze apa is meg volt hatódva, meg a díszkiséret összes tagja. Aztán belecsimpaszkodott a nyakába és mondta, hogy menjünk fel a mozgólépcsőn Kép ! Mi meg szépen fölmentünk, közben ő meg csak bámulta apát és simogatta az arcát. Szépen, részletesen megvizsgálta. Hazafelé a kocsiban már bohóckodtak. Niki vihogott, apa meg szórakoztatta. :lol:
Azóta is szent a béke, Niki azt sem tudja hova szaladjon. Mert azért még velem is jóban van, így a lakás bármely részén van dolgunk, mindannyiunknak együtt kell odavonulni. Apa is meg van elégedve nagyon a lányával, hogy mennyire okos és szép. Szóval elvagyunk, mint a befőtt.

Egyébként kiderült, hogy gégegyulladás helyett egy 5. betegség nevű bajunk van. Ilyen hülye nevet , hogy lehet kitalálni? Ugye hétfőn voltunk dokinál, hogy mégis mondja meg, hogy mitől lázas a kölök 2 napja, de semmilyen más tünete nincsen. Mikor vizsgálta már mutattam neki, hogy a hasán van pár pici kiütés. De megbeszéltük, hogy 3 napos láza már volt. (ez is micsoda idétlen név) Estére viszont már olyan kiütéses volt mindenhol, hogy borzasztó. De nem viszket neki. Gondoltam vagy aláztól van vagy a gyógyszertől. Holnap reggel akartunk menni a gégészetre, de még ma fölhívtam a dokit, hogy mitől lehet ennyi kiütés. Erre mondja, hogy ez az a bizonyos 5. betegség nevű dolog. Pár napos lázzal jár, utána kiütések, ami 4-5 napig is eltart. Nincs mit csinálni vele, de fertőz. Most van egy ilyen vírus, nagyon sok gyerek elkapja. És ez miért nem jutott eszébe hétfőn???????
Na mindegy. Szóval gégészet lefújva, mégsem lenne okos dolog 20 másik gyerek közé bevinni. De a hétvégi szülinapi buli is lefújva, mert mindkét unokatesót sem akarjuk megfertőzni. Viszont már nincs láza tündérkének és itt örülünk egymásnak hármasban !!! Szóval legalább kiderült mi volt a baj, bár nem volt egyszerű.

Brigi
én benne vagyok a Mikulásos buliban. Panunak már panaszkodtam, hogy semmilyen tervem nincs erre napra. Pedig Niki már várja a csokit ! Kép

Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Brigi, remélem unokatesód már jobban van. Anyukáddal mi újság? Mikuásbuli tényleg jó lenne, végre láthatnánk Barnust is. Kép

Dorki, Kép na most aztán tessék örülni egymásnak és semmi mást nem csinálni jó ideig! Tök jó, hogy Niki így fogadta apáját! Kép
5.betegség Kép Ilyet még nem hallottam.

Hétfőn voltam vérvételen Afp-hez. Egy hét múlva lesz eredmény.
Sajnos a takonykórból még mindig nem sikerült 100%-osan kimásznunk. El is mentem a háziorvoshoz, erre adott beutalót a fül-orr-gégészetre, de előtte egy orr-röntgenre... No comment... Persze csak saját felelősségre csináltak volna rtg-t, de én köszi inkább nem kértem. Most mit csináljak? A fül-orr-gégére érdemes egyáltalán elmennem így?
Már tényleg egyre inkább érlelődik bennem, hogy homeós dokihoz kéne elmenni.
Boga orra is még néha tortyog, meg éjjel felsír és arra megyek át, hogy a száján veszi a levegőt, mert az orra el van dugulva. Meg már többször mondta, hogy fáj a torka. Asszem ma elviszem a dokihoz, bár semmi komoly baját nem látom... Szóval kicsit tanácstalan vagyok...

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


sziasztok, most van egy kis időm, és nem is depizek, és Liza is alszik, egyszóval itt a remek alkalom az írásra Kép Kép

Andi, egy JÓ fül-orr-gégész lehet, hogy segít, rtg nélkül is, de emellett gyógyszert sem nagyon szedhetsz, legalábbis kicsi a választék. a homeo jó megoldásnak tűnik. fül-orr-gége javaslatom van, ha akarod, a másikban nem tudok segíteni Kép

Dorki, el tudom képzelni a vizsgálódó Niki arcát Kép tényleg nehéz volt neki elhinni, hogy amit eddig a videon, meg a képeken látott, most itt van, életnagyságban, beszél hozzá, és nem tűnik el egy perc alatt Kép remélem, gyorsan túllesztek a családi nagy vigasságon, és már csak a tiétek lesz APA. és minél gyorsabb gyógyulást kívánok Nikinek, de azt hiszem a legjobb gyógyszer már megvan Kép

Brigi, ezek szerint Marci már jobban van? eszik már rendesen? Barnus még mindig angyal? Kép

TÉLAPÓ: háát, nekünk ugye mindkét munkahely szervez télapót, egymást követő napokon, dömping lesz... na de mégis, FELAJÁNLOM: a HELYSZÍN legyen a mi új kéglink, amennyiben dec. 1-re sikerül beköltözni, csak a télapót hozzátok magatokkal. télapó ruhát talán tudok kérni a cégtől, mert az nem kölcsönös, hanem saját, már csak szabad apuka kell és minden adott...
időpont talán 6-a utáni napok egyike (5-6 foglalt, sajnos)

na, mit szóltok???

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Panu, tök jó lenne! De gondolod, hogy addigra végeztek minden pakolnivalóval, és be rendezkedtek? Szerintem egyikőnk se szeretne zavarni. El is tolhatnánk pár nappal még későbbre is... szerintem... Többiek?

Bogát tegnap elvittem a dokihoz, de szerencsére tüdeje, torka rendben van. Így nem is írt neki fel semmit. Viszont azt mondta, hogy jönnek a hátsó rágófogai - na ez az amit én soha nem fogok látni. Kép (A szemfogak utolsója is már kibújt végre.) Éjjel viszont a szokásos volt- 3x kelés sírva, orra bedugulva. Valami mégse oké. Kép

Este a nőgyógyászom elfaxolta a már kész leleteimet, szerencsére szinte teljesen jó minden, így ő azt mondta, hogy semmi sem utal arra, hogy gyulladás lenne a szervezetemben. Kép
Lehet, hogy így ma elmegyek fül-orr-gégre.

sziasztok,
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Minket is érdekel a télapós buli !Kép
Andi
vigyázzatok nagyon a taknyosságra, nehogy a fülére menjen. Szerintem nem tudja még olyan erősen kifújni, hogy minden kijöjjön.Tudom, hogy úúúúúútálja a porszívózást (ez a normálisKép ) de veszélyes is tud lenni az elhúzódó taknyosság.

A gyorshajtásos büntetésre fellebbeztem és a 40 ezret a felére levették. Kép

Apa és Niki össze vannak ragadva, bár Niki mostanában visszafelé fejlődik még a kezét sem tudja már egyedül megtörölni, csak az jó, ha apa csinálja. KépKépKép

Dorki
dorki
 
 


hahó csajok,
csak röviden: buli engedélyezve apa által, időpontot közösen egyeztessünk, de 6-a után jó (csüt-péntek délig dolgozom, és a hétfő nem jó általában, a többi nap illetve a csüt-péntek du. oké, jó a hétvége is, ha debreceni, szegedi illetve szfvári kismamáknak ez jobb, nálunk nincs hétvége, csak szabadnap Kép Kép)
ja, a lakás lehet, hogy félig kész lesz, de ez gondolom nem számít. max. kevesebb bútort kell tologatni a gyerkőcök elöl Kép játék meg úgyis van elég, és az minden gyermeknek új, ami Lizinel van, ez nem utolsó szempont.
Mikulás-jelölt?? Nikiapu nem vállalja? csak hogy ne kelljen leválni egymásról?? Kép Kép vagy már gyógyult Bogaapu, akinek van tapasztalata, milyen az, amikor ennyi gyerkőc együtt van Kép Kép a többieket nem ismerem, ezért nem személyeskedek Kép Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Örülök, hogy mindenki benne van a Mikulásos buliban. Mi sem hagynánk ki semmi pénzért. És ha összejön Panuéknál és még Télapó is lesz az klassz lenne.

Panu, Pontosan mikor költöztök? Sajna nekünk is elhúzódik a dolog. Tegnap megint Dunakeszin voltunk 600 hivatalban és még mindig hiányoznak papírok, mert van amit nem rögtön csináltak meg.

Dorki, De jó, hogy Niki így örül Apának. Gomdolom apa is ugyanúgy odavan Nikiért. Megérdemlitek! Nagyon ügyin helytálltál amíg apa nem volt itthon.

Andi, Még egy jó hír. Ezek szerint veletek is minden rendben. Mármint az AFP. Azt hiszem én lemaradtam valamiről. Neked kell fül-orr gégészetre menni? Nem tudom emlékszel-e, hogy én a terhesség első 3 hónapjában voltam nagyon beteg és a nőgyógyászom mondta, hogy ne menjek semmilyen dokihoz, mert úgysem szedhetek semmit. Egyedül algopyrint vehettem be a lázamra. Boga jobban van már? Csatlakozom Dorkihoz, a fülfájás nekem is mumusom. A Marci unokatesója az és tavaly nyáron pont a nyaralásban jött elő neki. Hát azt senkinek nem kívánom.

A Marcinak még gyulladt a szája. Sokszor vérzik is neki. Tegnap kezdett el falatozni, már nincs is meg a kis pocakja. De azt olvastam a mindentudó dokis könyvemben, hogy hamar visszaszedik a lement kilókat. Bágyadt is. Tegnap 6-kor felkelt és 7-kor visszamászott az ágyába aludni. Mondjuk csak 1 órát aludt, de ilyet akkor sem szokott csinálni.

A Barnuska is kezd élelmesebb lenni. Most már szinte egész nap fogni kell. Ahogy lerakom rázendít. Így a Marcira is kevesebb idő jut és ez annyira bánt főleg most, hogy beteg. Õ is matrica lett (hogy Panu szavaival éljek). Csak anya csinálhat mindent. Szerintem egy kicsit a féltékenység jele is, de ha csak ennyivel megússzuk, akkor már jól jártunk. Barnust azóta is óvja, simogatja, odaviszi neki a játékait. És uuuuutálja, ha sír. Befogja a fülét.

Szal mostmár nem fenékig tejfel az élet. Meg mintha a tejem is kevesebb lenne. Bár Barnus hízik rendesen. Tegnap mérték: 4520. Szerintem jövő hétre megvan a +2 kiló.

Ja és tegnap óta el vagyok kényeztetve. Rendelünk kaját, hogy így is több idő jusson a gyerekekre. Leves meg főétel, elég jó meg rendes adagot adnak. Apának is marad egy kicsi vacsorára. 350,-/nap, ennyiért mit tudnék főzni?

Unokatesómat levették a lélegeztetőhöz. Így már beszélni is tud. Mindenre emlékszik, egy szarvas ugrott ki elé az úton.

Anyukám meg dec 8-tól otthon lesz, de jövő dec 31-ig állományban tartják csak fizetést nem kap. Azt tanácsolták keressen időszakos, megbízásos munkát. Egyébként könyvelő, úgyhogy ha hallotok valamit szóljatok.

Na befejezem a kisregényem.

BrigiKép

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Tegnapi irományom elszállt. Brüühü

Dorki,
Te aztán facsartál ám egyet érző anyai szívemen, tudod? Ahogy leírtad a találkozást... Tök jó, hogy csajszid ilyen jól reagált aptyára, nagyon ügyes, volt.

Mi sajna megjártuk Bogival a fül-orrt. Bogim sikítva ébredt, és kiabálta, hogy anya fáj, fáj. Megállt még a szívverésem is. Rohantunk át hozzá, és fogja a fülét, nyakát. Kérdezgettük, hogy hol fáj, és egyszer a fülére, egyszer, a nyakára mutat. Hirtelen nem is tudtuk, hogy hova rohanjunk vele, meg hát, még csak fél hét volt. Kicsit próbáltam nyugtatgattam aztán fél nyolc környékén, felhívtam a rokonunkat (eü-s) Õ mondta, hogy irány a fül-orr ott találkozunk. Szerencsére soron kívül bevitt minket (gondolom a búsba küldtek az ott várakozók), és egy nagyon kedves dokibácsi megvizsgálta Bogit. A gyerekem egy kis hős volt. Hagyta magát. Szerencsére nem talált semmi kórosat nála, valószínű, hogy a hátsó 18. fogunk sugárzik ki a füle felé. Kaptunk Cataflamot, most szerencsére minden ok. Én úgy be pánikoltam, ilyen még nem fordult elő velünk, sikítozik a gyerek, és nem tudok vele mit tenni. Brrrr....

Andi,
lehet, hogy Boga is a fog miatt szenved a takonnyal. Ez "rokonoknál" így szokás úgy látszik. Afp szupi. Betegséged, már kevésbé. Javulás? Elmentél fülészetre?

Panu,
megpróbálkoznánk Mi is a talira való eljutással. De lehet, hogy csak telefonos segítséggel fog menni. Biatorbágy ugye?, az odajutáshoz talán be sem kell kavarni a zavarosba. Andinak igaza van, csak pakoljatok nyugodtan, nem baj, ha később jön a Miki. Sőt nekünk is lesz két mhelyi Mikulás, de, hogy mikor azt nem tudom. Bár Bogim kijelentette, hogy Õ fél a Mikulástól, de mikor jön már?
Készítünk vmi kis csomagot?, vagy valami kis ajándék legyen?

Brigi,
Marcinak sok gyógypuszi, Barnusnak, meg csak úgy.

Ma már nagyon hideg van kinn.

Kriszti, Krisz, Bori most Én hiányollak titeket.

Zsuzsi, új kéróban már?


Ági
kamagi
 
 


Elmesélem mi történt ma velem. Még most is kiráz a hideg. Lent voltunk a játszótéren. Éppen indultunk hazafelé. A tér szélénél az utcán láttam, hogy már egy ideje áll egy nő egy gyerekkel. Mikor odaértünk kérdezi tőlem a nő, hogy megnézhetik e a babát, mert a kislány nagyon szereti a babákat. Erre én vigyorogva mutatom nekik a Barnust (hordozókendőben volt) meg jópofizok a kislánnyal és azt is megkérdeztem, hogy talán neki is van kistesója. Erre a nő síri hangon mondja nekem, hogy volt, de már nincs. A hideg kirázott és ott álltam szótlanul és azon gondolkodtam most mit mondjak. Elég kínos helyzet volt. Ráadásul a nő később megkérdezte mekkora a Marci és kiderült, hogy egyidős a kislánnyal, úgyhogy gondolom nemrég történt a dolog. Így utólag jöttem rá miért lehetett a nő talpig feketében. Hát nem igaz, hogy velem mindig ilyen hülyeség történik.

Bocsi, de muszáj volt kiírni magamból.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Helló Csajok,
kicsit "lefagytam" írásügyileg,de csak visszarázódom tán.Hát még ha van,ki hiányolKép

Eszter éli a naaagy kétévesek életét,szlengben nyomja a dumát,népdal meg Micimackó filmzene témakörben lekörözi a családot.Pelenkája rendületlenül van,sztem még lesz is egy darabig.
Anyagilag már nagyon jót tenne,ha hanyagolná,dehát ez van.
(Mint halottak napján a névnapomKép Kép )

Helyzet nálunk nem valami rózsás,apának megszűnőben van a munkahelye,így GYES mellett ebben a kellemes állapotban leledzünk.
De amibe nem halunk bele,az megerősít-tartja a mondás,szóval várom a szegény emberek lelki üdvösségét.

Majd még jövök.

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


hello,
Brigi, hát ez nem egy felemelő élmény, valóban, és ilyenkor nincs is mit mondani Kép

Bori, nem jó hír apa állásának bizonytalansága Kép Eszterre már nagyon kíváncsi vagyok. miki-bulira nem jöttök? bár még időpont nincs...

csajok, van víz, villany, fűtés a házban, most már biztos, hogy költözünk Kép jövő héten Liza a nagymaminál lesz, amíg pakolunk, jaj a házi állatoknak Zalabéren Kép Kép

remélem, Nikinek végre megtartják a szülinapját Kép

többiek?

panu
panu
 
 


Bori
denevér múzeumot kéne csinálnotok. A városi kölkök csodálhatnák a természet eme csodás lényeit... Kép Na jó csak viccelek. Tényleg, téli álmot alszanak már vagy még rendületlenül csipognak ? Tűzoltókanak nem szóltatok ? Apa melóhelyét sajnálom vagyik inkább apát. Nálunk is lesz feszkó, ha apa megy vissza januárban...(ha megy) De te dolgozol, ugye ? Vagy az csak pelenkára elég?

Brigi
ez tényleg kellemetlen helyzetKép Ilyenkor nem lehet okosat mondani. Nekünk is egy barátunknál volt mostanában szomorú dolog, de ez nem ide tartozik. (van itt szép, egészséges kismama is, aki nem kiváncsi a horror történetre, ugye ? Kép )
Panu
el sem hiszem, hogy beköltöztök ! Asszem tényleg a saját szememmel kell megnéznem.
Csajok Zsuzsit is érdekli a Mikulásos buli csak nem ér rá egyenlőre ide is jönni.
Szóval a jelenlegi lista:
Panu
Brigi
Zsuzsi
Andi
Ági
Dorki

debreceni, váci, szegedi versenyzőink ???

Én vállalom a Miki csomagok elkészítését, mert gondolom az a biztos, ha egyformák Kép Csak mondjátok meg mi legyen benne.
De Nikiapau télapóvá válása nem megy. Pedig már több oldalról is kérdeztem... , de nem akarja. Nekünk a dec. 10. szombat nem jó ( anyós szülinapja 9 de azonkívül hétköznap vagy hétvége mindegy. A közlekedés miatt jobb lenne a hétvége, de ezt ti is írjátok meg, hogy jó-e nektek ?
Esetleg december 11. vasárnap !!!!! (közlekedés miatt, jobb a hétvége)

Nálunk a helyzet remek, Niki ma éjjel már apát hívta, mikor megébredt !Kép Apa ugrott is, mint a bolha !!!!!!Kép
Jó hétvégét !
Dorki
dorki
 
 


Mi kellene csinálni a Télapónak ? És ruha lenne ? Mert azért még puhítom apát.Kép
Dorki
dorki
 
 


Dorki, ruhát kérnék a rádióból, mert itt van saját, és csak 5-én használja a kolléga Kép
Gondolom, dumálnia kellene egy kicsit a kölyköknek, és kiosztani a csomagokat, név szerint.

Csomag: csoki legyen benne Kép Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Minket is érdekelne a mikisbuli, de sajna mi nagyon ritkán járunk Pestre. Úgyhogy szervezzünk inkább debrecenitKépKép

nah Dorka eddig ült bilin, most már mennem kellKép
ez rövidre sikerült..

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok,
csak elköszönni jöttemKép
Ha valakit érdekel,Kriszti tudja a választ,de nekem innentől ez nagyon nem jön be.
Többet akartam írni,de úgy gondolom,nincs értelme.

Üdv Mindenkinek,
Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori, Én ezt nem értem Kép Megbántottalak? Vagy valaki megbántott? mert soraid egyértelműen arra utalnak, hogy a topikkal, illetve a topiktagokkal van a probléma.
sajnálom Kép
panu
 
 


Bori??????????????????
Kriszti, várjuk a választ.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Bori,
kétségek között hagytál minket. Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért jutottál erre a döntésre. Csak remélni merem, hogy megoldódhat a probléma, és ismét jössz majd közénk.

Kriszti,
kérlek gyere írd, hogy mit tudsz Boriról, mert ez így nagyon rossz, nem tudni, hogy mivel haragítottuk magunkra?
Remélem, nem vagytok betegek? Olyan régen jelentkeztél már. Gyertek a Mikibukira, olyan jó lenne összeverődni.


Krisz,
ha hétvégén lenne a Mikibuli, tudnátok jönni? Apát megpuhítanád egy kicsit? Tudom, hogy nem kis távolság, de tényleg olyan jó lenne, ha mindenki tudna jönni.


Panu, egy kis pezsgő falhoz csapva majd mehet?????

Én olvastam a megyei újságunkban, hogy a melódiák vállal „télapó házhoz megy”-et Esetleg? Nem tudom, hogy mennyit kérnének.
Mindenképpen egyforma legyen a csomag, mert bajok forrása lehet.... Pár mondat a gyerkőcről, miben volt ügyes az évben, miket tanult meg, hogy viselkedet? Tartalma? Lehet benne csoki, gyümölcs, meg vmi kis ajándék, de mi? Milyen értékben legyen egyáltalán?...
kamagi
 
 


Bori
szerintem te írd meg, hogy mi a baj. Ha valaki megbántott, (akár én) biztos, hogy nem direkt vagy rosszindulatból tette.Itt mindenkit érdekel, hogy mi van veletek, még ha ritkán is jössz mostanában. Ági se jött jó ideig, de senki nem harapta le a fejét, mert megvolt rá az oka. Persze nem kötelező, itt tényleg minden arc nélkül megy, de szerintem ennyit azért tegyél meg. Ez az én véleményem, de gondolom mindenki egyetért velem.
Csajok? Kriszti ?
Köszi


Ági
szerintem hívd fel a bérmikit, hogy legalább tudjuk, hogy mennyi az annyi és mi van az árban. Én apának annyit mondtam, hogy 10-20 perc az egész.Csak a csomagokat kell szétosztani név szerint, és kicsit hagyja magát csodálni. Kép
Nekünk mégis jó a10-e szombat is, szóval legaláb valami dátumban kell megegyezni egyenlőre.
Dec.7 szerdától, dec. 14.szerda közötti időpontban. Gondolom délután. Vagy,hogy megy a délutáni alvás felétek? Inkább délelőtt?
A csomagba szerintem is 1-1 alma, mandarin pár db. szaloncukor, dió és 1-2 kisebb (mondjuk télapós) csoki. Nem hiszem, hogy 500 Ft -nál ez többe lenne. Én nem gondoltam külön ajándékra.Persze minden csomag hajszál pontosan ugyanolyan legyen !!!
Dorki
dorki
 
 


Krisz
küldtem neked mélt a debreceni aqua parkról kértem infót, megkaptad?
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy ilyen sokáig nem írtam de egy kicsit kimerítő volt a költözés .
Ha éppen nem itthon próbáltam rendet rakni akkor rohangásztam a papír dolgok intézése kapcsán vagy éppen még valamit venni kellet .Akkor ugye a gyerekeket is rendezni kellet Ricsivel tanulni szóval egy kicsit sok volt elégé ki is voltam merülve most már kezd az élet vissza térni a régi kerék vágásba.
(Ricsi itt ül mellettem és kritizálja hogy fogalmazok oktatgat be tojok rajta´)

Lakás: kicsit elfogult vagyok de szerintem nagyon szépen megcsináltuk majd teszek fel róla képeket. .Ami egy kicsit bánt a lépcsőház nem a legkulturáltabb kategóriába tartozik ahol idáig laktunk az nagyon kulturált lépcsőház volt ,az emeleten mondjuk elég normálisak a szomszédok.
Gyerekek elég jól vették az új lakást Fanninak igazából fel sem tűnt Ricsi mondta ,hogy neki kicsit hiányzik még a régi lakás .

Fanni: hát nálunk még a szobatisztaság nem működik,
Hiszti viszont nagyon jól működik,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beszéd kezd alakulni még nem igazán értelmes szavak vannak csak kezdetlegesek.
Mi is nagyon matricák vagyunk Fanni állandóan a seggembe lóg.

Bori,
Én se értem amit írtál nem részleteznéd nem jobb lenne ha tisztázva lenne,

Brigi,
Tündériek a fiúk,
unokatesod jobban van már,
akkor idén még költöztök???????????


Panu,
De jó ti is költöztök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minket is érdekel a mikulás buli


Eszteranyu,
Merre vagy ?
Voltál a börzén végül is?

Dorki,
Na sikerült eldönteni merre mentek kikapcsolódni még karácsony előtt elmentek.


Ági,
Remélem feljöttök a mikulás bulira olyan jó lenne személyesen megismerkedni.


zsuzsi
szuszoka
 
 


Dorki,
igen megkaptam és válaszoltam is még akkorKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok,
Mikibuli ügyben jelentkezem:
Ági, a bérmikit kicsit korainak tartom, mert a kölykök még kicsik, és nem kell nekik nagy csindratta, csak egy mikiforma pasi, aki szétosztja a csomagot. és ha Dorki belehúz, akkor Nikiapu vállalja a dolgot Kép

csomag: csoki-gyümi

időpont: mivel hamar sötétedik, ajánlom, hogy kezdjünk délelőtt, mondjuk 10-kor, ha hétvége, akkor dec. 10-11. jó például, egyébként kedd, szerda is lehet még azon a héten.

várunk mindenkit,
panu
panu
 
 


Sziasztok,

Zsuzsi, Képeket várjuk! Szerencséd, hogy Fanni ilyen jól alkalmazkodott. Szerintem Ricsi is megszokja hamar. Főleg, hogy a környéken maradtatok, így nem kell még egy új közösségbe is beilleszkednie. Kicsit szomorúan olvastam, hogy nem elég költözés előtt rohangálni minden papír után még utána is ez vár ránk. Na mindegy, egyszer lecsitulnak a dolgok és akkor már csak élvezni kell az új lakást. És tök jó, hogy hirtelen ennyiünknek összejött a lakás. Remélem a többiekhez is mehetünk hamarosan lakásavatóra!

Tényleg Ági, mi újság a telekkel. Az már tuti úszott? Nézelődtök mostanában? Mi arra járunk (hát ez kicsit nagyképűen hangzik, mert kb. fél éve voltunk utoljára) anyósomékhoz. Arra is épülnek tök jó társasházak meg kertesházak is.

Zsuzsi, Ne aggódj. Szobatisztaság még nálunk is messze. Olyannyira, hogy ma peluscsere közben megszökött a Marci és addig rohangált meztelen fenékkel amíg sikerült a szőnyegre pisilnie.
Matricaság úgylátszik korosztályos "betegség".

Mikibuli, Szerintem sem kell még bérmiki nekik. Persze ha senki nem vállalja a mikulás szerepét... Örülök, hogy Ágiék is ott lesznek. Jó lenne, ha a többiek is fel tudnának jönni. Persze tudom mondani könnyű.
Időpont: szerintem is inkább délelőtt legyen, de jó nekünk a délután is. Ha hétvége lesz akkor apákat is hozzátok? Andi, ti is jöttök?
Csomag: kindertojás? Abban lenne játék is. Egyébként nem kell nagy csomag. úgyis mindegyikük gondolom 1000 helyről kap csomagot.

Nálunk ma esett a hó. Reggel azt hittem megzabálom a Marcit. Az a csodálkozó kis képe és a boldogságtól ragyogó szemei... Ugyanis ő akármikor megkérdezzük mit hozzon neki a Télapó azt mondja: "hó". Nem tudom egyáltalán hogy kötötte össze ezt a két dolgot, mert soha nem mondtam, hogy amikor télapó van esik a hó. Na mindegy, szóval már 9 után kint voltunk a hóban és fél 12-kor jöttünk be. Remélem Barnus nem fázott meg, mert persze őt is vinnünk kellett. :-)

BrigiKép

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Panu, Miki-buli: nekünk ha hétvége, akkor inkább vasárnap lenne jó. Ha hétköznap, akkor szerda. Kép Amúgy szerintem jó lenne a hétvége, mert akkor apák is ottlehetnének. - persze ha ez nem lenne too much Panuéknak. Kép
Csomagban, mindegy csak ne sok csoki, mert az tuti egyből mind kell. Kép gyümi, pici csoki oké. Nálunk még nagyon megy a mogyoró is (a törős földimogyi), meg a dióbél is. Többiek? Ti adtok már ilyesmit a lurkóknak?

Zsuzsi, gratula az új kéglihez, képeket mi is várjuk ám. Tök jó, hogy Fanninak nem okozott gondot az új hely.

Brigi, hogy Barnus milyen nagyot nőtt már!!!

Dorki, tök jó lenne, ha aput meg tudnád puhítani és lenne Télapu. Kép Bérmiki szerintem is fölösleges.

Bori: sajnálom. Kép

Kriszti, csak nem te is leléptél Borival?

sziasztok, Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi,
nem, elvagyok Kép!
De jövök majd Kép!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors, nekünk is a vasárnap lenne jó. Hétköznap inkább a kedd, de a többi is megoldható.

Pá-pá: Ági
kamagi
 
 


Na akkor megint Én.

A bérMikit csak azért mondtam, ha esetleg nem lenne Mikimk, de felhívtam és csak a megye területén, jönnek, illetve ha legalább öt helyre kellene mennie az adott körzetben.

Csomagba esetleg aszalt sárgabarack, Bogim most nagyon nyomatja, csak ötlet. A kinder az jó. Én még nem adtam mogyorót, csak dióbelet, de nem igazán jött be a csajomnak, de az igazi mikuláscsomag elengedhtetlen tartozéka. esetleg vmilyen pici keksz (jó reggelt)vagy van az a Bombi mézespuszedli? Boginak ilyesmi az "engedélyezett".
Nekünk a vasárnap jó a hétvégéből, mert szombaton de. fodrásznál vagyunk. Egy hete könyörögtem ki az időpontot, mert nem tudott már vállalni ebben az évben......és most csak miattunk jönne…….
kamagi
 
 


szavazzunk: dec. 11. vasárnap az össznépi miki-ünnep? (az én olvasatomban ez rajzolódott ki) Kép

csomagok: Dorki feladata Kép (ő gyűjti a javaslatokat)

mikiruha sajna ugrott, a cég is bérli, de majd megkérdezem, hogy én is elkérjem, béreljem.

megyek pakolni, panu
panu
 
 


Brigi, helyesek a fiúk, úgy tűnik, hogy BArni hasonlít a bátyjára, vagy csak belelátom??
panu
 
 


Örömmel jelentem, hogy apa vállalja a főszerepet !Kép
Tehát Miki már van! (de énekelni nem fogKépKépKép)
De ruhát valaki szerezzen, ha esetleg panu nem tud.
Csomagba: 1 db mandarin, 1 db banán, pár db földimogyoró, 2 db szaloncukor (zselés ? )
én csokinak Mikulás alakúra gondoltam (arra a picire) és még + 1 csoki, mondjuk egy Milka waffelini (?) az legalább nem olyan tömény.
A kinder tojást a pici darabok miatt én nem szeretném, ha nem baj. Ma is meg akart enni a gyerekem egy műanyag perecet Kép

Virgácsot nem vagyok hajlandó a csomagba tenni !Kép Ezek a kölkök még olyan jó gyerekek, igaz ???
Na röviden ennyi, bővítsétek a listát, ha kell még valami.
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Dorki! Apa:hurrá!!! Majd mi énekelünk. Kép Csomag-összeállítás klassz. Kinder: szerintem se. Még 1 dolog: nagyon gáz lenne, ha lenne almás vagy mandarinos csomag? Enyém lányt idén kirázza a hideg a mandarintól sajnos. Tavaly meg kétpofára ette... Csak ha senkinek se lenne gond a nem teljesen egyformaság. Kép Szaloncukor nekünk mindegy, mert még semmilyet se evett. Kép Teszem hozzá - eddig! Kép Idén majd biztos fog. Kép

Panu: Akkor apás buli lesz? Dec. 11: tökéletes. Kép Azon belül nekünk mindegy mikor, mert pár napja Boga nem hajlandó ebéd után aludni, szenvedünk vele, aztán hol kiviszem babakocsiban, vagy ha megyünk valahová, akkor a kocsiban alszik el. Kép
Emellett próbáljuk, hogy este elaludjon egyedül. Ez úgy megy, hogy most én fürdetem- mert apa mutatóujja vasárnap eltölt, sínben van -, utána viszont apa viszi a szobájába, teszi ágyba. Én még a fürdőben adom neki a jóéjtpuszit. Első este sikerült, hogy apa elköszönt tőle és kijött. Szerintem akkor baromi fáradt volt már a kiscsaj, de utána levő estéken még egyszer kijött a szobájából. Apa visszavitte, betakarta, puszi, és Boga megnyugodott, oldalrafordult és aludt. Szóval alakulgat ez a dolog, csak ne én tegyem ágyba, mert akkor fognom kell a kezét, meg rámmászik alvás helyett. Kép Sajnos éjjel általában még mindig kelünk 1-2x. Kép De legalább a visszaalvás is már gyorsabb, mint régen.

Valakinek van híre Boriról? Vagy nem jelentkezett? Vagy nem publikus?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hurrá Dorki apu mint mikulás ez jó hír én is probáltam apát rávenni de nem jött össze a dolog.

Csomag szerintem így nagyon jó lesz !
Időpont is tökéletes nekünk!

Egy kérdés csajok nagy gáz lenne ha jönne velünk Ricsi is hallota ,hogy szervezödik egy ilyen buli és szeretne ő is eljönni.
De ha úgy érzitek ő nagyon nagy a kicsikhez képest és inkább ne vigyem nyugotan szóljatok nem gáz akkor apa szervezneki valami jó kis programot.


Jaj-jaj Boga apa mikor tanul meg magára vígyázni!!!!!!!!!!!!!!!

Bori nem írnál egy pár sort hogy mi történt ????
Szerintem tisztább lenne a dolog mint így !!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok,

Buli: Dorki apa - hurrrrá! 11-e nekünk is jó! A csomag is tökéletes. Zsuzsi, Ha gondolod elvihetem az unokaöcsémet. Úgy is mindig ő is nyavajog, hogy jönne velünk. Õk asszem kb egyidősek. Persze csak, ha Panuéknak nem gond. De azért még egyeztetünk. Apát hozzátok? mert akkor mi apánk is jönne.

Andi, Üdv a délután nem alvók csapatában.
Boga apa :-( Nagyon rájár szegényre a rúd. Csak nem ez is vmi munkahelyi baleset?

Panu, Szerintem is hasonlít a 2 fiú. Talán a Barnusnak nincs akkora szeme. De később én is kíváncsi leszek mennyire hasonlítanak majd.

Tegnap voltam a Mária nagykerben. Tök jó meleg sapik vannak. Vettem a Marcinak egyet. Mindenki odavolt érte! Kicsit nagy rá, de pont az benne a vagány.

Megyek a Marcinak épp nem tetszik valami.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Andi
mandarin kicserélve almára. Nálunk sem menő most. Az alma jobban. Bár kizártnak tartom, hogy almát egyenek, mikor annyi finom csoki is lesz ! Kép
Nálunk az egyedül alvás ment egy ideig még nyáron, azóta teljes leépülésKép Nem is tudom, hogyan lesz ez megoldva. A kiságyból kimászik és úgy üvölt, mintha egy hegytetőn hagytam volna egyedül a hóvihar közepén.Kép
Zsuzsi
tőlem jöhet Ricsi is, de akkor neki is legyen csomag ? Vagy őt nem érdekli a dolog?
Brigi
Barnusnak is legyen csomag meg az u.öcsinek,ha jön ?

Dorki
dorki
 
 


Dorki,

ha a többiek is bele mennek és jöhet Ricsi akkor neki is szeretnék egy csomagot.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok, persze, hogy jöhetnek a nagyfiúk, meg az apák is, vasárnap lévén nincs ebben semmi meglepő Kép aki a végén jön és nem fér be, az majd kint hóembert épít Kép Kép Kép már ha lesz egyáltalán annyi hó.

ma végre visszük a holminkat, este már ott alszunk apával Kép

kérdés: Kaja? legyen szendvics valamilyen, vagy mi, palacsintát inkább az amerikait tudom, mint a magyart, abból csinálok egy keveset, van juharszirup is. És még? vajaskenyér meg rá valami? esetleg virsli?

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Hurrá! Akkor már közeledünk a mindenkinek megfelelőhöz Mikulás- ügyben. Kép
Panu, kaja, szerintem tökmindegy, a skacok tényleg úgyse azzal lesznek elfoglalva. Bármelyik jó, amit írtál.
Szuper! Tessék ám felszentelni az új kéglit apával!!! Kép Kép Lizi csak holnap költözik?

Brigi, de igen. Apa újra a munkahelyén szerencsétlenkedett. Kép Szar egy hely az. má' bocs.

Aszem elkiabáltam az alvás-dolgot.Kép Este miután megitta a tejcsijét Boga, nagy vigyorral hozta hozzám az üres cumisüveget - már ágyban voltam -, hogy Tessék. Visszavittem az ágyába, puszi, betakarás, kijöttem. Erre anya, anya kétségbeesetten, és jött ki utánam. Addigra párom is elkészült, és már ő vitte vissza az ágyába, de nagyon sokára szabadult csak tőle el... Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy délután 3 körül, olyan 40 perc szenvedés árán sikerült elaltatnom (ronda dolog, de a Mikulással zsaroltam, annyira várja!), és 1/2 5-kor keltettük fel, mert mentünk fodrászhoz. Ja, és éjjel se sikerült hamar visszaaludnia, kb fél órát ültem az ágya mellett, mert állandóan felnézett, hogy ott vagyok-e még. grrrrrrrrrrr!!!!
Kedves délután nem alvó csapat! Estére hogy bírja a gyerek? Mikor merül le az eleme? Mikor alszik el? Lehet, hogy fölösleges eröltetnem a délutáni alvást?!
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a kisasszony még most is húzza a lóbőrt!!! Kép )

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: