Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok, csak még visszaolvastam a tegnap du-t. Kép
Azt hiszem én is kipróbálom a Keditke féle fagyöngycseppet. Nekem is helyre tette a mensit a cickafark és a palástfű minden gyógyszer nélkül, valahogy jobban bízok a gyógynövényekben. Tegnap utána is olvastam a Maria Treben-ben. Tényleg jó a meddőségre a frissen préselt leve, mivel ez elég körülményes marad a csepp formája, de erről is ír.
Moni, nekem is hihetetlenül jó kedvem van mostanában, pedig különösebb okom nincs rá (épp az előbb írtam meg egy barátomnak), fura, hogy te is épp ezt írod. Valahogy szárnyalok a boldogságtól, nem tudom mitől van. Pedig az idő is inkább depis hangulatot áraszt, de engem nem érdekel, valahogy a környezetemnek is jobbat teszek ezzel a jókedvvel, kicsit toleránsabb vagyok. Kép
adi77
 
 


Betti figyeljél is ránk légyszi ezerrel, nehogy visszaessünk! :-) Szerintem totális zebraeső lesz egyszerre, hamarosan. Női megérzés! :-) Azok általában nem szoktak csalni!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok lányok!

Kata légy szíves írj a tábla aljára. 2 cn. Kép
Julcsi2
 

 
 

Julcsi!
Sajnálom.
Eliza!Hát nagyon remélem.

Kép
breni
 
 


Julcsi megjött a mensid? :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Meg sajnos, de nincs gáz! Tegnapelőtt mikor elkezdtem barnázni, már megvolt a kiborulás. Azóta jól vagyok.
Van egy olyan női megérzésem, hogy nálunk a spermákkal van a baj. (a doki is azt mondta akció utáni vizsgálaton, hogy szinte semmi nincs fent és az is élettelen) Bár ahogyan említettem régebben, ennek több oka is lehetett.
Na mindegy, szóval nem tudtok ajánlani valami gyógynövényes bogyeszt erre a problémára? Mennyi idő alatt hat ez szerintetek?
Julcsi2
 


Julcsi, milyen vizsgálatot csináltak és ezt hogy derítették ki? (én is félek attól, hogy valamelyikünkkel baj van, vagy velem, vagy Tomival , és akkor mi lesz????)

Kép
elizabeth25
 
 


SZiasztok! Kép

Julcsi, sajnálom Kép

Az a zebraeső pedig igazán ránkférne már... épp tegnap gondolkodtam este, hogy Betti óta nem is zebrásodott közülünk senki, és már az is tök régen volt...

angel37
 
 


Eliza!
Légyszíves ne gondolkozz ilyeneken vagy ha rosszat vélsz akkor tessék elmenni dokihoz,hogy megnyugtasson.Oké?Én még megvárom ezt az évet és ha semmi elmegyek én is a doktor bácsihoz hogy nézze meg minden rendben van e.De én nem gondolok még rosszra.Végülis még 2 hónapja próbálkozunk,meg a gyogyi is.

Kép
breni
 
 


Megint rosszalkodik nekem a b-net.Kép
Julcsi, én is sajnálom (benned bíztunk), de fel a fejjel!
adi77
 
 


Breni, hát már voltam dokinál három hónapja, rákszűrés, citológia, teljes vér-vizelet vizsgálat, külső-belső uh-ng. Minden negatív lett, sőt egyszer pont akkor mentem, mikor az uh-on látszott a tüszőrepedés, úgyhogy elvileg van peteérésem is. SzÓVAL elvileg semmi bajom nem kéne, hogy legyen! Remélem Tominak sincs. Én is várok még januárig, akkor fogunk fél éve próbálkozunk, ha semmi nem történik, akkor februárban irány a doki.

Kép
elizabeth25
 
 


Csajok!
Ne essetek kétségbe!!! Jó könnyen beszélek, mert van 2, de higgyétek el, én is uyganúgy szeretném a köv.-t, mint ti az elsőt! És igenis mindent megteszek azért, hogy legyen, akár felvállalom a lombikot is. Én már bezséltem erről az orvosommal, aki ugyan mpondta, hogy rengeteg vezsélye van, mert akár megszakadhat a terhesség, meg koraszülés meg minden, de engem nem riaszt el egyik sem, sőt az orvosom is azt mondta, ha ennyire szeretném, akkor vágjunk bele.
Anyukáméknak én 15 év után jöttem össze, és akkor még se UH, se lombik se semmi nem volt!!! Én mindig erre gondolok!

moni
 
 


Moni, én nem akarok 15 évet várni, sőt ha még sokat kell várni beleörülök, pedig megpróbálom mindennek a pozitív oldalát nézni!!!!! Úgyhogy mostanában nem foglalkozom a dologgal, bár azért az benne van a naptárban, hogy mikortól-mikorig ajánlotta a doki a kétnaponta sexet. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Amúgy, ha babás lennék, hirtelen tuti, hogy beparáznék!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!
Szerintem mindenkiben van egy kis félsz amikor megtudja hogy terhes mert az egy teljesen más állapot utánna minden megváltozik,de ez egészséges.Hidd el utánna madarat lehetne fogatni veled,úgy örülnél.

Kép
breni
 
 


Breni, én már annyira várom. Úgy terveztem, hogy nem szeretnék nyáron várandós lenni, főleg nagy pocakkal, mert akkor jobban vizesedik az ember lába, meg van egy csomó problématikus dolog. Főleg, hogy nagy pocakkal a dög melegben közlekedni, hát nem valami jó. Mindenesetre tök mindegy, még ezt is bevállalom csak legyen valami. Minden hónapban megnézem a babanetes szülés számolóval, hogy mikor szülnék ha abban a hónapban össze jönne a bébi. :-) Hülye vagyok mi?

Kép
elizabeth25
 
 


Amúgy nekem a jónás naptár az irja, hogy az elkövetkező hónapban szinte csak fiam lehet. Tomi nagy örömére. :-) Ti hisztek amúgy ebben?

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza! a nov.4. beszélgetésben leírtam nagyjából, most azt bemásolom:

Múlt hónapban elmentem dokihoz és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Az UH nem mutatott semmi rendellenességet. Látta a normális méretű tüszőt stb.. Megmondta mikor legyünk együtt és 8 órán belül menjek vissza hozzá.
visszamentem. Diagnózis:
Valószínűleg magugnak sohasem lehet természetes úton gyermekük"

Egy világ dőlt össze bennem. Csak egy két élettelen spermát talált. Akkor nagyon elkeseredtem. Ebben a hónapban vinnem kellett volna neki mintát, hogy megvizsgálja és ha jó, akkor már fel is helyezze. De nekem ez túl gyors volt.
Többé látni sem akartam.
Persze azóta lenyugodtam. Nem akarom elsietni a dolgot. Meg szeretném várni, hogy berendezkedjünk, (már csak pár hét)aztán nyugodtan, stresszmentesen csak egymásra koncentrálunk. Boldogan az új közös fészkünkben.
A rossz eredményt persze ) meg tudom magyarázni. A dolki azt mondta, hogy két szeretkezeés között min 2, max.8 napnak szabad eltelnie, utána elhalnak a kis drágák. Mi akkor már 10 napja nem tudtunk együtt lenni. + Hajnalban óracsörgésre kellett együtt lennünk, hogy utána még tudjak mozdulatlanul feküdni és a dokihoz is odaérjek 8 órán belül. Hát egy kicsit stresszes. A doki szerint pedig stressz hatására nem termelődnek.
Szóval én még szeretnék egy kicsit természetes úton próbálkozni.
Julcsi2
 


Eliza!
Én is minden hónapban megszoktam nézni mikor van peteérés elvileg ,meg mikor szülnék.Nekem ha ebben az évben leszek terhes lányom lesz.Én nem tudom hogy hiszek e benne KépÉn szeretnék nyáron terhes lenni.De egyébként mindegy.De nagyon úgy tűnik hogy így lesz,ugye?Mivel karácsonyi babásodás lesz!

Kép
breni
 
 


Eliza, a Jónás naptárról, hol lehet olvasni, az interneten v. ez könyv?

Julcsi, szerintem szörnyű dokid van! Kép Hogy lehet ilyet kijelenteni?! Kép
adi77
 
 


Breni igen, reméljük az lesz. Nekem most augusztus 14.re irja a szülés dátumát, hogyha ebben a hónapban teherbe esnék, a megtermékenyülést, meg nov. 21-re (az nekem a 14.nap pont, a mensi első napjától kezdve). Hát de próbálom nem élni bele magamat, mert úgy is csak csalódás lenne belőlle. Nekem nov. dec. jan. fiút ír, azthiszem februárra lányt, aztán megint fiút. Én lányt szeretnék, de úgy néz ki, fiú lesz, ha lesz, bár ez nem 100%.

Kép
elizabeth25
 
 


Julcsi szerintem a dokinak nincs joga ilyet kijelenteni. SZerintem sz....jatok rá! És projecteljetek! :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Breni, te a b.netes ovukalkulátorral szoktad megnézni az mit ir? Te hiszel benne? Azt tudom, hogy az egyik barátnőmék asszerint sexeltek, azokon a napokon kétnaponta voltak együtt, és 4 hónap alatt össze jött az első babájuk, a második meg 5 hónap alatt. (Nekem 18-23ig irja, ami a 11-12-13-14-15-16 nap a mensi első napjától számítva. A doki nekem meg 15-22.nap közötti sexet mondott, egy másik könyvben meg azt olvastam, hogy a legtöbb nő,cikluss hossztól függően a köv. mensi legelejétől számítva visszafelé a 14-16.napon lesz babás.)

Kép
elizabeth25
 
 


Nekem nem is válaszoltok?! Kép
Brühüüü-brüüüüüüüüüü Kép
adi77
 
 


Adi77 a Jónás naptárról a neten lehet olvasni, annak az a lényege, hogy minden hónapban megvan határozva kortól függően, hogy milyen hónapban milyen nemű gyereked foganhat, állítólag ez 55-99% közötti a találati aránya.

Kép
elizabeth25
 
 


A Jónás egy baromság. Nekem a jövő hetet írja, pedig már ehét elején felment a hőm és innentől számítva a köv. mensiig szinte lehetetlen a teherbe esés. Egyébként Adi olvasd el a Jónás topicot. Benne van hogy lehet megnézni.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Eliza!
Igen azt is szoktam nézni meg az oviklub.hun is van egy,azon belül bal oldalon rákell kattintani az ovuláció kalkulátorra és számolni.
Az a baj nálam hogy rendszertelen a menszeszem ezért nem tudom hogy tényleg akkor van e pém.Na mindegy.Amikor kedvünk van akciózunk,de azért szoktam figyelni hogy jobban együtt legyünk közepe táján.Mind a két barátnőm úgy lett terhes hogy kb.3-szor voltak együtt abba a hónapban amikor terhesek lettek,szerintem szerencse is kell hozzá.

Kép
breni
 
 


Azóta nem mentem vissza a dokihoz. Januárban majd kiveszünk egy nap szabit és elmegyünk a Szabolcs utcai meddőségi központba és ott mindkettőnket megvizsgálnak. (ráadásul ingyen és állítólag nagyon kedvesek)
Aztán majd meglátjuk hogyan tovább.
Julcsi2
 


Köszi, Kép
Tudsz honlapcímet is, vagy keressek rá?
adi77
 
 


Julcsi, hogy hogy ott ingyen vizsgálnak? Hogy hogy nem kell fizetni?

Breni az is biztos, hogy egy jóadag szerencse kell hozzá. Hát majd meglátjuk!

Kép
elizabeth25
 
 


Bocsi, mindig kések, de olyan lassú ez a b-net! Kép
adi77
 
 


Adi77, nem tudok honlapcímet igy fejből, de tudom, hogy otthon kivan nyomtatva az infó meg a táblázat is róla.

Kép
elizabeth25
 
 


Beszúrom a Vikivel a görbém, alsó sorban az x-ek azt jelentik mikor voltunk együtt. És amikor foganhatott előtte 4 napot nem voltunk együtt. Kép és Bettiéknek is v.hogy így volt. Sz.tem ez a titok nyitja. Kép
Kép

moni
 
 


Beszúrom a Vikivel a görbém, alsó sorban az x-ek azt jelentik mikor voltunk együtt. És amikor foganhatott előtte 4 napot nem voltunk együtt. Kép és Bettiéknek is v.hogy így volt. Sz.tem ez a titok nyitja. Kép

moni
 
 


Moni, szerinted mennyi esélyünk van arra, hogy ha úgy vagyunk együtt, hogy a mensi első napjától számítva a 7.-11.nap, majd a 14.től a 23.ig két naponta. ?

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza, nem bírom visszakeresni, hogy ki írta, de a lányok közül valaki már volt ott a párjával és azt mondta, hogy a nővérke vett vért mindkettőjültől és a párjának kellett leadni anyagot. Másnapra már megvan az eredmény és ha gond van ott orvost is ajánlanak.
Julcsi2
 


Moni, nem semmi görbéd volt, fel-le ugrált, olyan mintha több pe-d is lett volna! Kép
adi77
 
 


Lányok!

Móninak igaza van. Mi sem voltunk együtt kb. 4 napig (elutazott a párom), aztán utána 2 naponta voltunk együtt. Szerintem a Jónás-dolgot felejtsétek el. Én is megcsináltam és akkorra tette a termékeny napokat, amikor éppen mensiztem, illetve amikor már éppen nem jött meg, mert babás voltam. A fiú és lány dolog is hülyeség szerintem.

Betti
betti73
 
 


Julcsi a te párod ott a helyszínen tudna anyagot adni?, mert az enyém tuti, hogy nem, de ezt nem is kérném tőle. Van már olyan be is lehet vinni az anyagot. És ebbe tudod mi a furi, mármint ebbe az egészbe? Mivan ha megállapítanak valami bajt, és közben meg simán lehetne babátok? Tomi , a párom utálja a dokikat, mert egy csomó mindent bedumálnak az embernek, ami nem igaz, és az emberek el is hiszik. Ti pontosan mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Mindenki!

Monyó ma vagy holnap tesztel, nem?! Remélem ezúttal egy nem használt tesztre fog pisilni. Kép

A Jónás is biztos jó, de én is meg tudom mondani 50%-os biztonsággal kinek milyen nemű babája lesz. Kép Mondjuk mindenkinek kisfiú. Kép

Vica-bébi,
ha olvasod...remélem javulóban vagy. Kép
potter_76
 
 


Betti akkor szerinted az jó, hogy ha a 14-22 nap között kétnaponta együtt vagyunk? Akkor van esélye a dolognak? Eddig még ezt nem csináltuk a négy hónap alatt, ez az első hónap, hogy így "ráfeküdnénk" komolyan a témára. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


nem Eliza, az én párom sem lenne képes ott helyben. Majd ha bejelentkezek megkérdezem, hogy vihetjük e otthonról. Ott biztosan megmondják, hogy milyen frissnek kell lennie, ezért is akarok szabit kivenni.
Február óta nem védekezünk, de akkor még nem voltunk együtt PÉ-kor mert nekem akkor iszonyúan görcsöl és nem túl kellemes az együttlét. De azóta tudom, hogy mit jelentenek a görcsök és hogy pont akkor kell együtt lennünk, úgyhogy május óta élesben próbálkozunk. sikertelenül Kép

Monyoka!
Tesztelj és írj!
Julcsi2
 


Eli!

Szerintem jó. Kép

Betti
betti73
 
 


A Jónás szerintem marhaság. Egyszer megnéztem azért kíváncsiságból, és láss csodát, épp akkor ugyanoda tette a termékeny napokat, mikorra az biológiailag is esett!!! Baba persze azóta sincs...

Para? Ha meglátnám a második csíkot, összesz*rnám magam úgy igazán! Kép Kép

angel37
 
 


Julcsi, akkor ti 7.hónapja, mi meg az 5....., de amiért megszenvedünk, hogy összejöjjön, annál boldogabbak leszünk, ha sikerül. Nekem a párom mindig ezt mondja. :-)

Betti szerinted igy sikerülhet?

Angel én is, összesz.....ám magamat, de bárcsak már ott tartanánk. :-)))

Kép
elizabeth25
 
 


Eli!

Nem tudom megmondani, hogy neked hogyan sikerülhet. Ez a megoldás jónak tűnhet.

Betti
betti73
 
 


Hát Betti bepróbálkozunk, eddig még ezt nem csináltuk aztán majd meglátjuk. :-))
Azért DRUKKOLJ!

Kép
elizabeth25
 
 


Betti! végigolvastam azokat a napokat, amikor vártad, hogy megjöjjön és poz lett a teszted.
Nagyon jó volt olvasni.
És hogy mennyire nem számítottál rá!
Írtad, hogy tüneteid vannak meg fog jönni. Aztán tessék!

Hát gratula így utólag.
Ezt az érzést biztosan csak akkor érti meg az ember, ha maga is átéli. Hát remélem mindannyiunknak hamarosan eljön az ideje!
Julcsi2
 


Julcsi, szerintem biztos. :-))

Lányok én két napja olyan álmos vagyok, hogy majd elalszom ülve is, folyton ásítozom, huh, nagyon rossz, ezek a hülye frontok! :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Én is drukkolok!Persze magamnak is.Igaz én még ma vagyok az 5.napon.Megyek ebédelni.

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?