Új privát üzeneted érkezett!

Szia Breni!Jo pihenest!

Van meg valaki????

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Szia Breni!!!
HÁÁt igen aludtunk isKép!!!
Vendég
 


Csajok böngészem a fehér fagyögy cseppet,de nem tul sokat irnak rola!!De valoban jo a meddöségre!Holnap megyek a bioba és hozzatok,hanincs készleten!
Vendég
 

 
 

Szia Edit!
Sajnos nem tudok angolul,nem tudsz nekem is segiteni a fertilytin?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Lanyok!
Mondjatok meg ha miattam nem jelentkeztek!Olyan kinosan erzem magam!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Angolul én se tudok,csak annyit tudok h a görbe adatokat hol kell beirnom!!
Kamilla!Jobban ért hozzá!De mégis mit nem tudsz??
Vendég
 


Sziasztok Csajok! Lelépek.

Pusszancs mindenkinek.

Betti
betti73
 
 


Szia Betti!Neked is jo pihenest!!!

Edit!Nagyon bonyolult lenne leirni hogy hogy kell addig eljutni?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa!
Amit az elöbb irtál azt többet nem akarom olvasni.vili??Irgum.gurgum!!
Nem azért nincs itt senki mert itt vagy!!Hisz én is itt vagyok!!17-ig mert jön a párom haza!!Kép
Vendég
 


regisztráltál már?
Vendég
 


Edit!Mennem kell!!!KépKépKép
Holnap jovok!
Azert koszi!

SZIASZTOK!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Szia!!Remélem nem sértödtél meg?!!
Puszika!
Na most itt maradtam egyedülKép!!
Az lesz a legjobb ha én is megyekKép
Vendég
 


Sziasztok!
Edtike mondta a másik topicban,h segítség kéne. Tehát www.fertilityfriend.com ott jobb oldalon látsz egy olyat, h join now it's free, arra rákattintasz aztán beírod a nick nevedt az e-mil címedet, aztán kiválasztod, h honnan hallottál róla aztán next.Utána sajna nem tudom mit ír, de nekem is nehezen ment.Sokáig kinlódtam, h miért nem küldött az emilemre password-ot. Míg egyszer rákattintottam a lost password-re és ujra elküldettem vele így megkaptam és onnantól tudtam használni. Pusz
Vendég
 


Na látom mire leírtam mindeni elment.Kép
Vendég
 


Ildi!
Én vagyok még ,de pár percet csak mert minjá jön a párom hazaKép!!
Vendég
 


Na én is lépek,holnap valoszinü nem leszek,mert megyek vásárolni délután az Adriába,kell vennem bakancsot mert a tavalyi beázik és havazást mondanak csütörtökreKép!!Bár remélem nem lesz!!
Puszi!Sziasztok!!

Türelem babát teremtKép!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Egyszer én is vettem Lh tesztet (pisilőset) és félidőben megcsináltam az 5-ből 2-őt, de semmit nem mutatott, ezért elkezdtem a PG 53-at is használni és amikor az azt mutatta, hogy peteérésem van akkor a maradék 3-at is elhasználtam. Mind a három napnál tök erősen mutatta a teszt a peteérést. Szóval nekem a PG53 is működik, meg a másik is.
Ja a barátnőm a PG53-al az első hónapba babás lett.

Banya, azt szeretném megkérdezni, hogy a Folliculinum-ot meddig kell szedni, azt tudom, hogy hetente 1X, de nem tudom meddig. Ja és én 5 szemet szopogatok el te mennyit?

Velem semmi különös nem történik, ma vagyok a 8. napon beszedtem már a clostit, homeós bogyókat s szedem, mérem a hőmet, nehogy lemaradjak valamiről...dokihoz majd jövő hét kedden megyek megnézi a tüszőimet, de remélem addigra már megreped, mert az aszt jelentené, hogy végre visszaállt a ciklusom a 28 naposra. Nekem ez lesz a 3. clostis hónapom utána egy szünet aztán még nem tudom mi fog jönni. Valami inyekciózásos dologról beszélt a dokim, nem tudjátok, hogy az hogy működik?

Érzem, hogy ez a hónap a mienk, úgyhogy csajok húzzatok bele!!!!!!!!
Én már elhatároztam, ha babás leszek nem fogok szólni a páromnak, hanem a karácsonyi ajándéka egy teszt lesz ami 2 csíkos. De jó is lenne...

Kép
Kép
janna
 
 


Szia Janna!

Tényleg kibírnád Karácsonyig?
Én is annyit tervezgetek, hogy hogyan mondom majd meg. De így 9 sikertelen hónap után egyre fogy a reményem!Bárcsak igazad lenne.
Én még nem vettem egyik tesztet sem, de azt hiszem (ha a helyzet változatlan marad) decemberben veszek PG 53-at. De mielőtt jelzi, már azelőtt két nappal kellene együtt lenni?Vagy nem?
Én szoktam érezni a PÉ-t.
Julcsi2
 


Julcsi, azthiszem kibírnám, de ha nagyon kérdezgetne akkor biztos nem hazudnék neki. Szerintem a PG53 egy jó szerkezet, nekem legalábbis bevállt. Érdekes, hogy én azért vettem kb.4 éve mert fájt a cicim a fogigátlótól, így abbahagytam a szedését és ezzel figyeltem, a PÉ-m, hogy ne legyek terhes. Az én dokim szerint Pé napján, és utána két nap múlva kell együtt lenni. Õ azt mondja nekem, hogy a PÉ előtt 4 napig ne legyünk együtt, hogy a spermaszám megfelelő legyen.
Méred a hőd? Amikor érzed a Pé-t aznap reggel leesik, vagy már felmenőben van? Sajna én nem szoktam érezni így nem tudom. Ha felmenőben van már nem lehetsz babás.

Kép
Kép
janna
 
 


Sziasztok!

Ma is pozitív lett a BabyMark. Kezd gyanús lenni a dolog. A hőm viszont már 37 úgyhogy az ovuláció már megtörtént. Az utolsó csíkot elteszem hóvégére. Ha akkor is pozitív lesz, mikor meg kéne jönnie (akkkor a legalacsonyabb az LH szint)akkor valami nem stimmel velem (vagy a teszttel)
Viszont 10-13cn-ig minden nap együtt voltunk, úgyhogy mindent megtettünk amit tudtunk.
Ja, és tegnap spontán felindulásból az új lakásban aludtunk! Megjött az ágyunk délután és hát muszáj volt felavatni. (Mondjuk a matrac már előbb megjött, azt már felavattuk korábban Kép)
Csak az a fránya konyha lenne már kész!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Janna, nem mérem a hőm, csak szokott görcsölni akkor a petefészkem. Ha megjön, ezután fogom mérni, de félek, csak felidegesít.Most a 21 cn-on vagyok és puszta kiváncsiságból megmértem reggel. 36.8 volt. Az nem jó, ugye? Legalább 37-nek kellene lennie.Nem akarom, hogy megjöjjön!!!

Kamilla!
Hanyadik cn-on vagy?
Remélem sikerül Nektek!De ahogyan Janna is írta, pár napot ki kell hagyni, hogy megfelelő spermaszám termelődjön. Túl sokat sem szabad, mert egy idő után kezdenek elhalni. Az én dokim azt mondta, hogy min. 2-napnak el kell telnie két együttlét között, de max 8-nak. A 8. nap után már sok az élettelen.
Julcsi2
 


Sziasztok!
Julcsi!
Nekem szinte sosem megy 36.8 fölé! Nem az a lényeg, hogy mennyi, hanem, hogy a cikl. első feléhez képest min. 3 tizeddel magasabb legyen. Nekem mióta megjött azóta 36.4 Ma vagyok az 5. napon. Én most 2 hót kihagytam a hőmérőzéssel, most kezdtem újra. Mérgemben hagytam abba, de rájöttem hülyeséget csináltam.

moni
 
 


Sziasztok!

Julcsi, a 36.8 szerintem nem rossz, szerintem meg volt már a Pé. Hol méred? Én az első két hónapban hónaljban mértem akkor volt Pé után 36,8. Egyébként nem az a cél, hogy 37 vagy felette legyen mert nem mindenkinek egyforma az alap hője, lehet,hogy neked alapból alacsonyabb.
Szorítok, hogy sikerüljön ebben a hónapban.

Kép
Kép
janna
 
 


Sziasztok lányok, végre tudok irni nektek. Mizújság? Van valakinél valami változás, mióta nem voltam itt kb. 4 napja? Meséljetek!!!!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Julcsi!

Én a 13.cn-en vagyok, de nekem 25 napra szokott megjönni, úgyhogy PÉ-m is mindig előbb van. Ez a görbéimből is jól látszik, meg most az ov.teszt is azt mutatta. Ezekkel az együttlétekkel kapcsolatban minden orvost mást mond. Olyat is hallottam már, hogy amelyik férfinél minden Ok, annak egy nap alatt is termelődik annyi amennyi kell. Valaki a két napra esküszik. Mi most úgy voltunk vele, hogy adjunk bele anyait apait. A két napi akció nem jött be eddig, úgyhogy most ráerősítettünk. Hát kiváncsian várom a fejleményeket.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla én drukkolok ezerrel nektek! De a kétnapontát javasolta nekem is a doki. Nekem 30 napos a ciklusom , és azt mondta, hogy a mensi első napjától számítva a 14-22ig kétnaponta legyünk együtt. Előző hónapban a peteérés alatt minden nap együtt voltunk és nem lett semmi. Most meg tök furi, mert ma vagyok a 8.napon, és már a peteérés jeleit érzem magamon, tegnap együtt is voltunk. A kutyás pózt ajánlották, hát kipróbáltuk. Jaj lányok, úgy szeretném, ha a Jézuska hozna egy pozitív terhességi tesztet! :-)
SZERETNÉK EGY ZEBRÁT!

Kép
elizabeth25
 
 


Moni, Janna!

Köszönöm a bíztatást. Nekem már a 11 cn-on volt PÉ-m és kb 4 nap múlva meg kell jönnie. Vagyis hogy NEM KELL!!!!
De igazából bármikor megjöhet már. Volt már hogy 21 napra jött. Na mindegy.Szóval ha PÉ+14 nap, akkor szombaton kell.
Úgy tudom, aznap mikor megjön, akkor leesik a hő. Szóval én azt akarom, hopgy fent maradjon.
Nem értek a hőmérőzéshez, de majd utánaolvasok, mert jövő ciklusban elkezdem végre.

Szia Eliza! Jó hogy itt vagy!
Julcsi2
 


Sziasztok!
Janna!De jó lenne mindenki karácsonyra lenne babás.
Eliza!Hol voltál tegnap?Tegnap voltál a meghallgatáson,milyen volt??Nekem megjött vasárnap 34.napra,hál istennek nem 45.-re.Te használsz(tál)PG53-at?

Kép
breni
 
 


Julcsi, Kamilla
Én még azt olvastam az együttlét gyakoriságáról, hogy ha naponta 2x együtt vagytok akkor a 2. együttlétnél több sperma távozik..
Kamilla, akkor neked is elkezdek csenben szurkolni.

Eliza, veled mi történt 4 napig?

Kép
Kép
janna
 
 


Reni, remélem azért sokaknak már ebben a napban összejön én kibékülnék a jövő hónappal is.

Tegnap elhatároztam a párommal, hogy adok még magamnak 6 hónapot utána pedig elfelejtem az egész baba csinálósdit. Visszamegyek dolgozni és nem fogok vele foglalkozni. Ez tökre megnyugtatott.
Úgy érzem elég időt adtam magamnak, ha nem jön össze annak valami oka van, lehet, hogy nincs itt az ideje.

Kép
Kép
janna
 
 


Janna!

Pár hete beszéltünk a Szabolcs utcai meddőségi központról. Mennyibe kerül ott egy meddőségi vizsgálat kettőnknek? És az eredménnyel mennünk kell másik dokihoz, vagy érte kell menni és akkor ott elmondják? Ha van valami probléma, ott vannak dokik akikhez el lehet menni és kezeléseket csinálnak?

Kicsit sokat kérdeztem, bocsi.
Julcsi2
 


Ha most összejönne, december elején tesztelnék és beraknám a karácsonyfa alá a tesztet becsomagolva. (Tudom ez volt már itt téma, de ez annyira romantikus!) Csak az a gond, hogy párom úgyis megkérdezné, hogy mi van és nem tudnék hazudni neki, meg nem is akarnék. Akkor lehet, hogy a csizmájába rakom Mikuláskor. Jó is lenne. Álmodozok itt, aztán úgyis megjön még november végén.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Szia Julcsi, én is örülök, hogy itt vagyok. :-)) Hogy vagytok? MIzújság?

Breni akkor most sem lesz baba nálatok sem? Nem baj, majd a következő hónapban sikerül mind a kettőnknek. :-)) Fő az optimizmus :-) Igen, használtam PG-53-at egy hónapig, de abba is hagytam. Én érzem, hogy mikor van peteérésem.
Nem mentem el a meghallgatásra, mert a kedves barátnőm kavart egyet, inkább leültem a főnökkel és megbeszéltem, hogy számítanak -e rám vagy nem, mert ha nem akkor elhúzok innen.

Janna, nekem nincs otthon netem, igy nem tudtam irni. Tegnap rengeteg meló jött össze, de most már van időm, hála. :-)Hogy vagytok? Amúgy én is igy vagyok vele. Ettől a hónaptól fogva, nem érdekel a babaproject, majd összejön , ha összejön, élem az életem, dolgozgatok, barátnőzök, bulizok stb. (azért figyelem, hogy mikor legyünk együtt kétnaponta, de ennyi)

Kép
elizabeth25
 
 


Kamilla, azért az álmaink sokat visznek előre, hisz lehetőleg sok közülük valóra is válik, bár azért tennni kell. :-)

Julcsi, tényleg a 11 napon volt pé-d? Akkor nekem is lehet, hogy a 8-9 napon van?

Kép
elizabeth25
 
 


Kamilla!
Szép az álmodozás.Ha nem álmodoznánk bele is hülyülnénk szerintem.Nekem dec.15.-e után kell majd megjönnie,ami remélem elmarad,de én is karácsonyi meglepetésnek szánnám,főleg hogy anyukámnak dec.24.este van a szülinapja,annyiszor eljátszottam a gondolattal hogy az lesz az egyik ajándék hogy megmondjuk hogy babánk lesz.Ez egy kicsit hosszúra sikerült.

Kép
breni
 
 


Kamilla, ennyi álmodozás nekünk is jár, én is minden hónapban eljátszok a gondolattal!

Eliza, köszönjük minden oké, csak mostmár kezdek izgulni, szomabton kellene (-NEM KELL) megjönnie! Kép De már most érzek mensi tüneteket, lehet hogy hamarabb megjön. És nagyon a padlón leszek.

És mi volt a főnököddel, mit mondott?
Julcsi2
 


Julcsi, azt, hogy igényt tartanak rám. :-)

Az, hogy érzel mensi tüneteket az nem jelenti azt, hogy megfog jönni. Én szorítok. :-))

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!
Én nem vagyok biztos a pémbe,ezért kipróbálom a PG53-at,ezt így kell kérnia gyógyszertárba?
Mi volt a baj a meghallgatással?És mit mondott a főnököd?

Kép
breni
 
 


Eliza, én azt hioszem simán lehet a 8-9 napon peteérésed. Állítólag van akinek mensi alatt van.
Nem nagyon értek hozzá, de azt hiszem, akkor rövidebb lesz a ciklusod.De ha nagyon jó volt a szex akkor spontűán PÉ-ed is lehet! Na jó ez lehet hogy hülyeség, de olvastam valahol. Kép
Julcsi2
 


Eliza, ez tök jó, csak vislkedjenek akkor normálisabban! Te meg ne foglalkozz senkivel. Légy mindig nyugodt, tudván, hogy bármelyik hónapban sikerülhet a baba és akár rögtön elmehetsz táppénzre.
Julcsi2
 


Csajok!
Szép az álmodozás, de ekkor lehet nagyot esni. Már én is sokszor koppantam emiatt. Amikor nem álmodoztam arról, hogy ha + lesz, akkor mit hogyan fogok csinálni, akkor sokkal jobban viseltem a megjövetelt.

moni
 
 


Moni!

Igazad van, de sehogysem tudom erről elterelni a gondolataimat. egyszerűen nem megy az, hogy ne foglalkozzak vele, hiszen annyira szeretném! És ha rossz kedvem van, gáz van a munkahelyemen, akkor ezekkel a gondolatokkal vidítom fel magam. Mennyire meg fog változni az életem..

De sajnos most mensi jeleket érzek fáj az "oldalam" Kép
Julcsi2
 


Jó reggelt Csajok!

Hú nem is tudom, hogy mit írjak, annyira tele van a fejecském. Kép Ma megyek dokihoz, remélem, hogy minden rendben lesz. Kicsit sok a munka is, meg még rengeteg intéznivaló van az új lakással.

Betti
9+4 (10+5)

Betti
betti73
 
 


Julcsi, ingyenes az egész. van egy nővérke aki leveszi a vért, Õ elmondja másnap az eredményről amit tudni kell. Ha gond van ő ott ajánl neked orvost. Mivel nekem van orvosom így az eredménytől tettük függővé az orvos választást, de nem volt gond így maradtam az enyémnél.

Julcsi, igazad van a Pé-vel kapcsolatban, az én barátnőm a 8 cn-on volt Pé-je mikor babás lett.

Moni, igazad van, egylbként ettől a hónaptól én is a mensit várom így nem fogok koppanni.

Kép
Kép
janna
 
 


Moni!
Én a saját nevemben beszéltem.Mármint az álmodozásról.Én szeretek,én nem koppanok még nagyot ha negatív a teszt,de félév múlva sem sikerül akkor már nem fog jól esni az biztos.

Kép
breni
 
 


Sziasztok Csajok!

Búcsúzni jöttem. Lehet, hogy néha benézek, de nem hiszem, hogy tovább foglalkozok a témával.
Nagyon hiányoztatok már ez alatt az egy nap alatt is, de a téma nem.
Ha valaki szeretne, én szivesen emailezek vele, mert érdekel, hogy hogy vagytok, de a "baba" szótól már rosszul vagyok.
Tegnap bekönyörögtem magam a homeós dokikhoz, hogy segítsenek rajtam, mert megcsapott a begolyózás szele. Nagyon komolyan elmondták, hogy ilyen görcsös akarással NEM FOG MENNI, mert a szervezet nem hülye, hogy ennyi stressz nyakába még odarakjon egy gyereket is. Azt mondták, fél éven belül ne is nagyon reménykedjek. Már ez is óriási eredmény amit elértünk 3 hó alatt, hogy lett újra peteérésem és nem fájt mikor megjött. Örüljek ezeknek és álljak le. Még egy utolsó reményem, (ők is ezt mondták), hogy dec.1-4-ig elutazunk. De ha azután megjön, akkor 6 hónap gumi. Nagyon féltem az elmúlt napokban, hogy teljesen becsavarodok. Közel volt nagyon, és lehet, hogy egy kicsit sikerült is. Nem akarom, hogy rámenjen az idegrendszerem épsége és a házasságom. Mert mióta folyik ez az őrület, érezhetően kiegyensúlyozatlan vagyok a hétköznapokban is. Nem ilyen voltam. Vissza akarom kapni önmagam, vissza akarom kapni az ÉLETEM! Mindent alárendeltem a baba-témának. Hát nem! Ezt már nem! Az életem és a boldogságomat nem adom!
Tessék, mindjárt bőgök.
Csajok, nagyon szeretlek mindannyiótokat egytől egyig, és nagyon hiányoztok, de nekem nem szabad és nincs szükségem arra, hogy a PG53-ről, PÉ-ről, hőmérőről, ciklusnapról, időzített akciókról, tünetekről, meddőségről, tesztekről olvassak. Igazi barátokra van szükségem és Ti azok vagytok. De itt nem tudok veletek beszélgetni. Nem szabad és nem megy. Ezért mondtam, hogy mélben nagyon szívesen trécselek bárkivel, de ide nem fogok jönni.

Katám!
Kérlek vegyél ki a tábliból és ezúton köszönöm meg a sok fáradozásodat, amivel gondoztad lelkes kis csapatunk tábláját.Kép

Köszönöm Nektek, hogy hiányoltatok és hogy lelket öntöttetek belém, ha szétcsúsztam, és velem örültetek, ha örömem volt.
Nem mondom, hogy soha többé nem jövök, mert úgyis benézek, de nem leszek már aktív tag.

Jók legyetek, és kívánom, hogy minden álmotok teljesüljön.Kép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica!

Kép Kép Nagyon szomorú vagyok, de megértelek. Bármikor, bármilyen témában nyugodtan írjál, hívjál. Kép És NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! Kép

Kitartás és nagyon drukkolok, hogy minden sikerüljön, amit elterveztél.

Betti

Betti
betti73
 
 


Most egy darabig megint nem leszek, mert új kolléganő jött és bekell tanítanom. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Vica! Nagyon -nagyon szomorúan olvastam amit írtál, de megértelek. Én is teljesen begőzöltem már, mintahogy azt múlt héten le is írtam. Állandóan nyávogtam és minden rossz volt. Kezdtem én is félni, ha ezt így folytatom még a házasságom is rámehet!

Nyugalom, remélem sokkal jobban leszel és jót tesz egy kis pighenés, utazás!

És ha babás lesz(mert hamarosan biztos sikerülni fog mindannyiunknak), legalább akkor légy szíves majd jelentkezz!

Hiányozni fogsz, nagyon!
Julcsi2
 


Vica!
Nagyon sajnálom hogy itt hagysz bennünket,de megértelek.Nagyon-nagyon vigyázz magadra és férjecskédre is.De azért ha van újság mond el nekünk légyszíves.
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok nejed!!!

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?