Hali csajok!
Bocs, hogy eltűntem, de húzós napjaink voltak. Bár végül is nem annyira durva, csak talán én vagyok mostanában rossz passzban. A bébik csoda édesek, brutál sok a munka velük, de nem panaszkodom. 3 napja volt a Zsombival egy horror napunk, rengeteget sírt, keservesen, én is sírtam vele. Nem tudom, talán pocifájás, de azóta nincs mindig. Bár most éppen megint nagyon sír, eddig nem volt ilyen, ő volt mindig a sokkal nyugisabb. A Pannus továbbra sem annyira szociális alkat, bár mostmár többet elvan sírás nélkül. Õ csak eszik alszik és sír, így kommunikál
De nagyon cuki, mert a nagy sírásban pillanatok alatt kifárad, gyűri a pelust maga alá, aztán mindkét öklében a pelussal elalszik. Édes. Sőt, a múltkor, mikor Zsomboknak ilyen rossz napja volt, mintha megérezte volna, csöndben volt, hagyta, hogy a bátyust fürdessük hamarabb, stb.
Hát nem egyszerű, de egy év múlva azt mondják könnyebb lesz
. Bár lekopogom, éjszaka nagyon jó babák. Evés után visszaalszanak nyikk nélkül (na tuti ma este lesz a műsor
)és alszanak akár 4-5 órát is, de 3-at mindig...
Ma jó nagyot sétáltunk, az is egy tortúra... Eszti, nekünk is Peg-ünk van, bár nekünk nem volt olyan nagy választék, már alig várom a tavaszt, meg, hogy üljenek és akkor lecserélem egy Aria Twinre, az is Peg. Nekünk is van bárányunk. Szupi helyük van benne, és kell is.
Érzékeny hangulatok??? Én folyton bőgtem már mindenen! Filmek, sorozatok, bármi. Azt hittem szülés után elmúlik. Aha, egyik nap könnybe lábadt a szemem mert agy szimpatikus ember kiesett a milliomosból. Ez azért már nagyon durva.
Serifkém
Megkaptam a mailt, írok is nemsokára.
A szar hangulat témához még hozzátartozik, hogy már totál rosszul vagyok magamtól. A múltkor mikor itt voltak az Esztiék, megállapítottuk, hogy kb ugyanakkora a hasunk, ami nem kicsi. Ehhez társul még, hogy végig bestriásodtam, kenhettem én bármivel, a végét nem bírta. Most kaptam valami csodaolajat Berlinből, de nem hiszem, hogy segíteni fog. Brutál nagy dudáim is vannak, ami plusz egy lapáttal tesz az órmótlan testemhez. Persze eszek mint az állat és nyílván sokkal többet mint amennyit a szopizással elégetnék. Kurva éhes vagyok mindig, szívás ahogy kinézek. Volt egyszer egy derekam is, az eltűnt. Nem jön rám semmi, van egy pulcsim amit mindig magamra dobok ha jön valaki, gáz. Tegnap este már bőgve feküdtem le. Az uram persze gyönyörűnek talál és kéri ne parázzak, csak szoptassak szépen, termeljem literszámra a tejet... aha!
KÉRLEK TÉPJÉTEK KI A KEZEIM KÖZÜL A MUFFINOKAT A TALIN!!!!!!!!!!!!
Na, úgy hallom a tornászlány is felébredt, megyek is mert akkor fürdünk is. De előtte felhangosítottam nekik a tv-t ezerrel, mert a TV2 leadta a MAgyarországot (kész a klipp- elég szar), nekem nagyon tetszik ez a szám...és kurva nagy csend lett
Puszi nektek és gyertek bármikor, ahogy a Bogi is írta.
Ja, ma volt nálunk az Andris és babázott!!!
Most kánonban nyomják, azért ezt hallanotok kellene - gondoltam ha bejött az előbb a hangos zene átrakom valami zenei adóra - Lu Bega szar... de legalább van ízlésük
!!!!!