Új privát üzeneted érkezett!

hááz az úgy volt,hogy ezt jóóól benéztem.Láttam Berkiadri msnjén,hogy ma van a névnapom,énm meg nosza boldog névnapot az Adriknak,én majom látom ma van Márton,szóval isteenn éltesse a Márton,Martinokat,én meg most megyek és elkaparom magamKép
Vendég
 


Timurr de édes vagy Kép
azonnal elraktjuk a kezed ügyéből az összes ásót Kép

és akkor:
Boldog névnapot Martinnak Kép

L
lirian
 
 


CONNIE!!! BOCSÁNAT!!!!! ÍRTAM SOS MÉLT!!!

Kép
juszti75
 
 

 
 

Ruz: Utólagos engedelmeddel bemásoltam a recepted a szegediekhez. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea!

Gyönyörű a tortádKép!

Nem lehet, hogy azért lett világosbarna a tiéd, mert kristálycukorral csináltad? Ruzzal még korábban írtuk egymásnak, hogy mi barnacukorral készítettük, ezért az enyém is sötétbarna lett. Bár igaz, hogy a szállodás tortát nem láttam, ahhoz nem tudom hasonlítaniKép.

Connie, Hüpi, Ruz,
nagyon köszönöm a válaszaitokat sütő-ügybenKép! Érdemes akkor megfontolnunk a villanysütőt, de főzőlapot én mindenképpen gázt szeretnék, különben nem bírnánk a villanyszámlátKép. Meg már hozzá is szoktam, villannyal sosem főztem.

Timurr,
de örülök, hogy mára jobb a kedvedKép! Holnapra még jobb legyen, azt kívánom!

Hüpi,
azon nagyon csodálkoztam, hogy az iparban nem használnak gázt a sütemények elkészítéséhez. Szerinted ez miért van így? Nem lenne olcsóbb pedig a gáz akkora energiafelhasználásnál?
Ádám minél előbb küzdje le a vírusokat! Remélem, a tejecske őt is hamar rendbehozza, Virágnál is a szopi miatt volt olyan enyhe lefolyású a dokik szerint a betegség (be sem lázasodott, csak hőemelkedése volt egy-két óráig, és pár napig szívtuk az orrát, semmi egyéb).

A teljes családom kidőlt, mind3an alszanak, a férjemet is beleértve. Viola nagyon zokon vette, hogy lefektettem. Amikor 15 perc elteltével bekukkantottam a szobájába Virág szoptatása után, azt láttam, hogy levette a nadrágját, pulóverét és bugyiját - azaz teljesem meztelenre levetkőzött - , leszedte a radiátor ruhaszárítójáról Virág hálózsákját, beleszuszakolta magát, és elaludt. Nagyon röhögtem magamban, még sosem csinált ilyetKépKép...Még az a szerencse, hogy a hálózsák már megszáradtKép!
zitmi
 
 


jaj ZItmi, ez annyira édes amit Viola művelt. Meg kell zabálni. olyan jót mosolyogtam

Kép
juszti75
 
 


Viola egyébként is sok vicces dolgot művel mostanában.
Valamelyik reggel így jött ki a gardróbszobából (kivette a szekrényből a nyári cipőmet, és tökéletesen fölvette):

Kép
zitmi
 
 


ZItmi? mélben megadod annak a lánynak a címét aki a falvédőt csinálta? nagyon köszi vagy van MSN_d?
julovas@vipmail.hu vagyok

Kép
juszti75
 
 


nagyon jófej

Kép
juszti75
 
 


Amikor pedig az Ikeából hazajöttünk, kipakoltuk a kék zacskót, amelyet aztán Viola el is kért,és átvitte a hallba. Mi a nagyszobában beszélgettünk, de gyanúsan csöndben volt, ezért pár perc múlva átkukkantottunk hozzá, és ez a látvány tárult a szemünk elé:

Kép

Aztán az volt a kérése, hogy a Papa vegye őt a vállára, és vigye a zacskós Violát körbe a szobábanKép...
zitmi
 
 


Juszti,
most látom, hogy írtálKép.
A lány mailcímét sajnos nem tudom, mert csak mobilon értekeztünk, és postán küldte el a falvédőt. De azóta a régi lakásukból elköltöztek, mert csak ideiglenesen laktak ott, a mobilszáma pedig nekem nincs már megKép. Ez a dolog 2 és fél éve történt. De megpróbálom vmi régebbi noteszemet előásni majd a hétvégén, és ha esetleg abban megtalálom a mobilszámot, szívesen fölhívom őt. Hátha él még a száma, és vállal ilyesmit. Majd megírom, sikerült-e.
De tudok ajánlani egy patchwork üzletet, itt van nálunk közel az Attila úton (I. kerület). Rengeteg gyönyörűségük van, ami készen kapható (falvédő, ágytakarók, párnák, stb.), de ha egyedi elképzelésed van, azt is megvarrják. Ha gondolod, lemegyek a jövő héten, és megkérdezem, kb. mennyibe kerülne, amit szeretnél. Vagy esetleg egyszer gyere el hozzánk látogatóba, és akkor elsétálunk oda együttKép.
zitmi
 
 


de arynyos vagy! lehet hogy belevágunk. mármint a látogatásba. Jövő héten esetleg? melyik nap jó nektek? nekem a csüt nem jó. akkor Ildivel talizok Kép

Köszi Zitmi!

Kép
juszti75
 
 


Connie! egy kép Neked Kép

Kép

Kép
juszti75
 
 


Juszti!

Köszi a mailt, olvastam, most már nem csodálkozom, miért voltál tegnap olyan rejtélyesen rövid.Kép Majd írok, csak most 7-re megyek gyantáztatni - az legalább egy kiló mínusz lesz még.KépKép
Jópofa ez a kép, azt is köszi.Kép

KépKép
connie
 
 


jó szépülést Kép

Kép
juszti75
 
 


Jégvirág
Látod ügyes vagy te! Barnasága a cukor milyenségétől /barna v fehér/, és a mennyiségétől függ. Minnéll kevesebb van benne, annál világosabb.

Zitmi
Nagyon huncut ez a Viola. Hálózsákos történet nagyon jó. Jót mosolyogtam rajta!Kép
Szerintem azért használnak villany sütöt, mert a gáz a nagyfogyasztóknak még drágább, ha jól tudom, és a villany pedig nem 220 voltról megy, hanem 380-ról, és ez más tarifarendszerben van, és ez szerintem olcsóbb. De ezt csak én gondolom így hogy olcsóbb, korántsem biztos. De ami biztos, az a minőség. A gázsütő csak aluról tudja szolgáltatni a hőt, míg a villany minden oldalról.

Timurr

Én csak lestem, hogy ma Adri nap van. Megnéztem a naptárban, és Martin nap volt ráírva. Nem kombináltam össze, hogy valami nem stimmel.Kép
Tehát:
Boldog Névnapot a topik legfiatalabb babájának a kis Martinak!!
Kép

Én ma úgy ellustiztam a napomat, hogy semmit sem sütöttem. Illetve kint tevékenykedtem a ház körül. Egyre szebbek leszünk. De kettőre...KépKép
Holnapra marad sok sütnivaló. Túrótorta az unokahugomnak, piskóta tekercs a férjemnek, én egy kis képviselőfánkot burkolnék a hasikámba.
Ti mit kértek???
Vasárnap lesz egy kis bulifajta nálunk. Lehet, hogy iszogatok egy kicsit.Csak Ádika meg ne tudja.Kép

Õ pedig ma egy kicsit nyügike volt. A höje még mindig nem az igazi. 38 körüli. Mostmár csak azon izgulok, hogy nehogy kijöjjenek rajta a 3 napos láz utáni kiütések. Akkor szépen néznénk ki.

Majd még benézek hozzátok!
Szilvi
hüpi
 
 


Sziasztok!

Berkiadri! Boldog első névnapot kívánunk a csöppségednek!

Zitmi! Ismét nagyon hiányolva vagy a másik topikban. Ja, és tündéri a lányod. Mennyiért vettétek az ikeában?:-))

Hüpi! Nekem is kell Caramel új cd-je (nyugalomterápia), a régi megvan. Köszi, viszek cd-t is!

Vizimano! Most írok mailt, köszi a bogyókat!

Képzeljétek, írtam, hogy tenpan szült a barátnőm, elég pici a babija. Erre ma kiderült, hgoy valamilyen fertőzése van a babának, mindent kihány, vettek tőle vért meg minde. Valószínű kap infúziót is, most az intenzíven van. Nem engedik szpozitatni sem ,mert nem tudják, hogy honnan van a fertőzés. Cukros teát !!!! meg vizet kap. Szegény barátnőm meg csak sír, eddig 3x5 percet láthatta a babát! Annyira kivan akadva, én meg próbáálom vígasztalni. Nem értem, hogy miért nem adják neki gyakrabban oda???? És miért nem teheti cicire? Szegények.....

Blanka is nyügis egy kicsit, lehet, hogy a foga jön. Nem tudom. Eszik meg alszik rendesen. Ma 250 g sütőtök+csirkét vágott be. Olyan édes. Most alszik.
Na megyek. Jók legyetek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok
MArcikonak boldog nevnapot kivanunk ma hiszti ezerrel kicsit kivagyokKép
Vettem ma homeos bogyesztKép remelem hasznal.


Kép
vaktyuk
 
 


Dóri,
Szegény barátnőd.Kép És szegény baba.Kép
Nem értem, miért nem szopizhat, a tejcsiben pont lenne egy csomó immunanyag. Van legalább lehetősége a barátnődnek fejni? Ha nem is tudja odaadni most a babának, elteheti későbbre, vagy legalább a tejtermelés beindulhat.
Kikerestem, hogy kell ilyenkor (igaz, hogy ez koraszülöttekre vonatkozik, de hasonló a helyzet):
- Fejés előtt alaposan mossunk kezet.
- Steril, jól záródó edénybe fejjünk, amelynek nem érintjük meg a belsejét. Az első öt milliliter tejet ne a gyűjtőedénybe fejjük. Ha koarszülöttnek fejünk, a tároláshoz ne használjuk tejgyűjtő zacskót.
- A fejéshez érdemes nagyteljesítményű, elektromos mellszívót használni, melyhez dupla szívófej tartozik. Így egyszerre fejhetünk mindkét mellből. Tisztítható alkatrészeit minden használat után alaposan ki kell mosni, és naponta egyszer a mellünkkel érintkező részeit húsz percig kifőzni. Ha kórházi vagy kölcsönzött mellszívót használunk, vásároljunk hozzá olyan alkatrészt, mely a mellel érintkezésbe kerül, és csak sajátunkat használjuk.
- Ne öntsük össze a más-más időpontokban fejt tejet, illetve ha ez a kis mennyiségek miatt mégis célszerű, csak lehűtve öntsük hozzá az addig gyűjtött adaghoz. Minden üvegre írjuk rá a gyerek nevét, a fejés pontos idejét. Ha a baba nem kaphat még anyatejet, fagyasszuk le a kolosztrumot, mert különösen sok immunanyagot tartalmaz, és jó volna, ha valamikor megkaphatná.
- Naponta legalább hatszor-nyolcszor fejjünk alkalmanként körülbelül húsz percig.

Valószínűleg nem lesz egyszerű ezek után szoptatni (cukros víz, cumisüveg), de nem lehetetlen.Kép Majd hétvégén megnézem hogy tovább mi a teendő, ha már szopizhatna a baba, ha érdekel.

Hüpi,
Én mind a két cd-t kérném, férjemmel majd kiiratom a Norbit és Norbinét.Kép

Zitmi,
Jót mulattunk Viola történetein. Aranyos.Kép

Martin babának boldog névnapot kívánunk, és küldünk neki egy eddig még publikálatlan fotót róla és anyukájáról:
Kép
Ezt a férjem valamiért nem küldte át a múltkori talis fotókkal együtt, most jutott eszembe, hogy egy ilyet is készített.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Jégvirág

Jó lett a torta. Te miről beszéltél, hogy megégett a teteje?? Én nem látok ilyet rajta. Kép Kép

Sztem a színe a fahéj mennyiségétől is függhet, meg a cukortól is, nekem is van, hogy világosabb lesz.

Zitmi

Nagyon édes a csajszi az kék táskában. Kép

Meg Timurr

Olyan édi Maja, ahogy ül! Kép Õ is hogy megnőtt már! Kép

Mi is Boldog névnapot kívánunk Bendivel a kis Martinnak! Kép

Hüpi

Jobbulást a kis manónak! Kép

Amúgy esküvő témához, a mi esküvőnk február 15-én volt. Kép Nem akartunk várni nyárig, mert úgyse akartunk nagy feneket keríteni a dolognak, akkor meg már mindegy volt, hogy mikor.

Na mára ennyit, mert lemerül mindjárt a notebook aksi és már az ágyikóból netezek. Kép

Jó éjt!

ruz
ruzicsky
 
 


jaj lányok. szenved mmég valaki rajtam kívül a teliholdtól és egy horkoló férjtől?

Kép
juszti75
 
 


Juszti.
Nem, mert még nincs itthonKép

De mindjárt hazaér!
Kép
hüpi
 
 


Úgy jó lesz nektek, ha a következő talira viszem a cd-t? /Connie,Dóri,Juszti-neked melyik kell?/

Jégvirág neked meg postázom, ha elküldöd a címedet mailbe.Jó?

Ezennel befejezem ezt a témát, mert még azt hiszitek, hogy csak erről tudok beszélni. Akinek még kell nyugodtan szólhat!Kép

Ruz
Köszi a bíztatást..., reggel meglátjuk mi lesz vele.

Dóri
Szörnyű tényleg ami a bnőddel történik. Nekem csak egy éjszakát volt kékfény alatt a manóm, de azt a tehetelenséget, amit akkor éreztem, meg azt, hogy én nem tudok egy egészséges gyermeket kreálni.... Állandóan bőgtem akkor. Eltudom képzelni min mehet át a barátnöd. Szorítok neki!Kép

Vezso
Hogy telt a napod? Vásároltál sok szép mindent. Fogadjunk már karácsonyra is!Kép
hüpi
 
 


Hüpiké: caramel. mi van még? KépÁdika hogy van ? elaludt?

Kép
juszti75
 
 


Kép

Kép
juszti75
 
 


Kép

Kép
juszti75
 
 


Képjól elvagyok itt magammal

Kép
juszti75
 
 


Ratkó József: ZSOLTÁR
Az anyák halhatatlanok.
Csak testet, arcot, alakot
váltanak; egyetlen halott
sincs közülük; fiatalok,
mint az idő.
Újra születnek
minden gyerekkel; megöletnek
minden halottal - harmadnapra
föltámadnak, mire virradna.
Adassék nekik gyönyörűség,
szerelmükért örökös hűség,
s adassék könny is, hogy kibírják
a világ összegyűjtött kínját.

Kép

Jó éjt édesanyák!

Kép
juszti75
 
 


Mi kellene Jusztikám?

Ádika most ébredezik, rám vágyik!

Jó éjt neked is!
hüpi
 
 


Én is visszakeveredtem, eddig Ally McBealt és Szex és New Yorkot néztem - felvettük, mert manót altattam adásidőben. Hónapok óta most néztem először tévét.Kép

Juszti,
Szép ez a vers.Kép Nem baj ha lenyúlom? Mindjárt írok mailt.

Hüpi,
nekem jó, ha a talira hozod.

Óóó, aludni is kellene, Ákosnak semmi érzéke a hétvégékhez, ugyanúgy 7-kor kel, mint hétközben.Kép

KépKép
connie
 
 


Pálinkás jó reggelt!

Connie: nyugodtan Kép válaszoltam.


Boldi fél 7 kor kel. ja és ma éjjel 1-kor evett!!!!mint a cscsemők. Visszafele fejlődünk ? KépKép

Irigyellek,. Én barátok köztöt szoktam nézni szopi közben, de némán. Így már kitűnöen tudok szájról olvasni Kép

Szilvi: á más nem Kép vagy esteleg enya? jól írom? megpróbálnám altatáshoz Kép

mindenkinek jó 7végét!

Kép
juszti75
 
 


Juszti!

Probalj meg altatashoz olyan zeneket, amiket akkor hallgattal amikor terhes voltal... Nekunk ez nagyon bejott.... (mondjuk mokas volt, augusztus kozepen, a harom hires tenor karacsonyi lemezet hallgatni, de a gyerkoc teljesen megnyugodott tole)

UDv, BJ
babjag
 
 


Jó reggelt!

Megint ébren voltam éjjel fél 3 és hajnali 6 közöttKép. Először Virág bulizott újból, de a férjem ismét visszaaltatta: ma is bevált a meggyőzéses módszer, azaz csk beszélt hozzá, és Virág már aludt is.
Aztán Viola fölsírt, vmi rosszat álmodhatott, hozzá mentem át, aztán megint Virág nyöszörgött...

Aranyosak vagytok, hogy írtátok, tetszettek a képek a mókamesteremről
Kép! Ha lesz még új alakítása, megint lefotózom, vagy megírom.

Hüpi,

Ádámka jobban van már? Számolj be az állapotáról! Nagyon tanulságos volt, amiket írtál a sütőkről, akkor most már hiteles forrásból tudom, amit tudokKép! Mondtam is reggel a férjemnek, hogy kombinált tűzhelyt szeretnék. Nem ellenkezettKép...

Dóri,
kösz, hogy szóltál ismét, oda is írtam. De eddig is olvastam őket, igaz, mostanában nem szóltam hozzá. Mi újság a férjed gépeivel? Nem lettek meg? És a kocsitok? A barátnődet és a babát nagyon sajnálom, remélem, minél előbb meggyógyul a pici, és hazamehetnek. Otthon menni fog a szoptatás, ha elég kitartó a barátnőd. Rémes, némely kórházakban milyen kőkorszaki állapotok uralkodnak. Sokszor már a kórházi hozzáálláson megbukik a szoptatás.

Juszti,
jaj, annyira örülnék, ha tényleg el tudnál jönni, szívesen megismernélek téged és Boldit! Nekünk a szerda délelőtt lennne a legjobb, aznap a férjem is itthon van, tud segíteni Viola ellátásában. Nekem akkor egyszerűbb, és így nyugodtan eltolhatnánk a piciket a patchwork üzletbe. 10-14 óráig biztos ráérek, csak du. 2-re kell hazaérnem. Azért hétfőn még lemegyek az üzletbe, megnézem, mik vannak. Írd meg, mit szeretnél, és utánanézek. Privát címem a profilomban, oda is írhatsz.
A foltvarró anyuka telefonszáma nincs már meg sajnos, megnéztem reggelKép...
zitmi
 
 


Vezso,
remélem, ma éjjel tudtál pihenni. Milyen volt tegnap a turizás? Találtál klassz dolgokat?
Így aludt a férjed meseolvasás helyett a lányok szobájábanKép?Kép

Virág, Nebula,
ti jól vagytok? Olyan régen nem írtatokKép! Vince is nagyon hiányzik ám az én Virágomnak! Emlegeti nagyon a találkozót, ahol rögtön kiszúrta magának VincitKép!

Most mennem kell előállítani a családom hétvégi ebédjét Kép.



De jövök majd délután.
Szép hétvégét nektek: Zitmi
zitmi
 
 


Sziasztok
Zitmi
Köszi a hiányolást:-)Csak annyi történt h Vinci anyukája elvállalt egy fordítást és azt csinálta éjt nappallá téve,de most már lesz több ideje jönni-miután a 3 nap alatt felhalmozódott káoszt felszámoltaKépVince nagy cuppanós puszit küld Virágnak,ő is emlékszik ám a gyönyörűséges lányodra!!
Nekem is nagyon tetszik az Ikeás "csomagotok"Kép

Dóri
Szegény barátnőd!Nagyon kőkorszakinak tűnik nekem ez a kórház,hogy nem baba,de még csak nem is mamabarát az biztos.Remélem ki tudja harcolni,h megtehesse,amiket Connie írt,mert szerintem is ez lenne a legjobb mind a mama,mind a baba szempontjából.Írd majd meg nekünk hogy alakulnak a dolgok velük,nagyon kíváncsi vagyok és minden jót kívánok nekik,remélem hamarosan hazamehetnek épen egészségesen!!

Berkiadri
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk utólag is Martinnak!

Vaktyuk
Még 8 napon belül vagyok,neked is boldog névnapot kívánunk utólagosan!!!

Connie
Azt hiszem következő talin vevő lennék a maradék Purelan kenőcsödre,az itteni gyógyszertárban azt mondták nem tudják megrendelni,mert nem állnak kapcsolatban a medelával.Még van egy másik gyógyszertár ott is megnézem,hátha.

Nem tudom,mi történt Vincével,de 4 napja egész jól alszik,tegnap is elaludt 8kor,3kor kelt,aztán fél8kor és most megint másfél órája alszik,napközben is sokat dumol.Remélem nem beteg,lehet h leviszem a dokihoz,nézze meg,mi ez az álomkór a gyereken.Vashiányos nem hiszem h lenne,majd minden nap kap husit,meg céklát is hetente kap,pl ma is.

Timurr
Nem tudom,mi rossz történt Veletek,mert még nem tudtam visszaolvasni,de remélem javult a helyzet!

Most mennem kell jön a húgom mindjártKép
Jó hétvégét nektek!
Virág
villes
 
 


Sziasztok!
Ma voltam a barátnőmnél bennt, ma már picit jobb kedve volt. Infúziót kap a baba, úgyhogy 3 óránként kapja meg 15 percre. Nem szoptathat, amit sikerül lefejnie, azt cumisüvegen keresztül adhatja neki. Ma már evett kétszer 20 ml-t. Azt nem hányta ki. Nem értem a kórházat, mert pl. mikróval melegítették fel a tejet, ami persze összeugrott. :-( Nem láttam a bébit, csak fotót róla, nagyon édes, picike. Hát valószínű csak hét vége felé jöhetnek haza. Azt sem értem, hogy tegnap vettek vért tőlük, és csak hétfőre lesz meg az eredmény, hogy milyen fertőzést kapott pontosan. Nem lehetne ezt gyorsabban??? Egy újszülöttnél szinte minden óra számít, nemhogy 2-3 nap!!! Na mindegy, szorítok nekik, hogy minden rendben legyen már.

Zitmi! Gépeink sehol, kocsit még nem volt időnk szerelőhöz vinni :-( Hát kb. ennyi.
Most mennem kell, este írok még

Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Connie! Köszi a tanácsokat, mondom majd neki. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor soptathat végre...

Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Látom hétvégi a forgalom.Kép Nálunk mindenki alszik, kiskocsis a nagyágyban horkol, nagykocsis itt mellettem a kanapén. Igazán jól ki tudjuk használni a kettesben tölthető időt.Kép Tegnapelőtt is összevesztünk, mert beszélgetés közben elaludt. Pedig kétszer rákérdeztem, hogy nem túl fáradt-e a beszélgetéshez, de tagadta, amíg el nem aludt.Kép

Dóri,
Akkor kikeresem a folytatást is a szopis tanácsokból.Kép (Már vagy egy órája netezek, és ugrál a szememe, ezért nem most.)Hihetetlen, hogy milyenek ezek a kórházban.Kép Szorítok a barátnődnek, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a baba.

Virág,
Oké, viszem a köv. talira, vagy ha még előtte összehozunk egy sétát, akkor oda.

Tegnap akkorát szívtam: Csepelen az öregek otthonába mentünk Ákossal meglátogatni egy rokon nénit, és elfelejtett szólni, hogy fél Csepel fel van túrva, és leginkább repülővel lehet őket megközelíteni. Így nem kerültem, és belefutottam a legnagyobb káoszba, karambolok sora, alig bírtam hazajönni, mert akkorra már a csúcsforgalom is beindult. Jó nagyot kerültem, összevissza kavarogtam, Csepelt abszolút nem ismerem. Patakokban folyt rólam a víz, mire visszakavartunk a főútra. Tornát úgy lekéstem, mint a sicc.Kép

Na keresek valami pozitív elfoglaltságot magamnak. Nem értem, a férjem miért nem éjszaka alszik, lassan olyanok leszünk, mintha két külön műszakban dolgoznánk.Kép

KépKép
connie
 
 


Lányok.,főleg Ildi segítsetek! Boldinak szerintem benőtt akörme, annyira duzzadt és piros. Kenegetem neki Baactroban kenőccsel de semmit nem javul. A sebészetre nem akarok menni!!!! múljon már el!

Kép
juszti75
 
 


Juszti!
Nem tudom van-e otthon svédcsepped, nekem az mindig bejött, a Beninek ha benőtt a körme és olyan gennyes féle volt úgy csináltam, hgoy egy kis vattára pici svédcsepp. Aztán rátettem a körmére és folpackkal vagy valamilyen neylonnal körbetekertem e lényeg az hogy hermetikussan lezártam és tettem rá, leukoplastot. Persze ezt mindig akkor amikor Beni aludt. A lényeg az, hogy a gennyet kiszivja és reggelre lehuzza a gyulladást. Próbáld ki, nem kell a sebészetre menni.
Én is Boldog Névnapot kívánok Rékának és Martin minibabának. Bocsánat, hogy ily későn, de most voltam gépközelben.
Olvastam mindenkit, de nem tudok reagálni, most Jusztit olvasva jutott eszembe, hogy mégis.
A lelkiállapotomról nem irok, majd jelentkezem, vagy a férjem.
Patri
patri
 
 


köszi! Patrikám fel a fejjel . Jól emlékszem héftőn vonultok be?

Kép
juszti75
 
 


Kedves Szilvik!

Boldog névnapot kívánunk!

Juszti-Boldi

Kép

Kép
juszti75
 
 


Juszti!
Mi is Bactorbannal kentük; és párakötést kellett rárakni; az rendbe hozta!
De az Örsön a sebészeten nagyon rendesek, nem esnek neki egyből szikével.Azért ajánlotta nekünk is a dokinő, hogy inkább oda vigyük; mert a Heimben egyből vágták volna!Kép
Inkább vidd el, és mutasd meg!

Ildi

delfinke
 
 


Hüpi,Patri
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!

Hüpi
Ádi jól van,meggyógyult??

Patri
Nagyon gondolok Rátok holnap!!!Mindenrendben lesz!KépSok puszi Beninek neked pedig sok-sok ++++++++++++++++energia!!!

Képzeljétek Vincének tegnap kijött a 2.foga( fent) és tegnap egész nap csikorgatta a 2db fogát.Remélem ez csak az újdonság varázsa és nem lesz belőle állandósult szokás..a szőr feláll a hátamon a hangjától,brrKép

Tudom h már volt téma,de gőzöm nincs hol keressek vissza..autósülést kell vennünk én 9-18kilóig jót vennék,de a férjem 9-36ost akar venni.Szerintetek érdemes? Vince 8ésfél hónapos,lehet már menetiránnyal szembe ültetni?
Esetleg márkákat is ajánlanátok?(Vaktyuk ha jól emlékszem,te vagy jártas ezügybenKép

Még egy kérés:akinek babanetes egyenkocsija van(Pierre Cardin)Kép
Megírnátok nekem a típusszámát?kösziKép
Lehet h ma én is megsütöm Ruz répatortájátKép
Na dugulok,sziasztok
További jó hétvégét
Virág
villes
 
 


Hüpi, Patri,

Isten éltesssen benneteket sokáig, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Kép

És Hüpi férjének boldog születésnapot, a házassági évfordulójukhoz pedig gratulálok, és szép ünneplést kívánok. Remélem, Ádi is jobban van már.

Most indulunk bojlert venni, a konyhai kipurcant. Kis híján megrázta az áram a férjemetKépKépKép, és a konnektort is tönkretette a kimúló vízmelegítőKépKép.

Rohanok is öltözni + gyerekeket öltöztetni.


Kép
zitmi
 
 


köszi Ildi. Mi az a párakötés?
Zitmi írok majd mélt

Kép
juszti75
 
 


Szilvik!

Isten éltessen titeket névnapotok alkalmából!

Gratulálok a házassági évfordulóhoz is!

2. fog! Tök jó!

Connie! Ismerema dugókat, a múltkor én is rendesen megszívtam. Ma meg a dédinél jártunk, másodjára látta Blankát, nagyon örült neki. Mi meg valami építkezés miatt dekkoltunk az M5-ön. Blanka jól bírta, szinte végig aludt. 2,5 óra oda és vissza is.

Na jók legyetek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Hupi!

Boldog hazassagi evfordulot kivanok!!!!!

Minden betegcskenek tovabbi jobbulast!!!!!

Juszti! a parakotes, az amit fent Patri leirt. Egy nylont, vagy folpack-ot teszer ra, es hermetikusan lezarod.

udv, BJ
babjag
 
 


Hüpi,Patri
Boldog névnapot!Kép

Zitmi
zabálnivaló a lányod,olyan huncut,várom már amikor Maja is ilyen kis mókamiki leszKép

Vezso
Merre?

Juszti
Láttalak msnen,de mire írtam eltűntél,jó volt a hétvége,hűtő félig teleKépVirsli lesz a menü egész jövő héten.Pakolászom még mindig.

Kingu is régen írt,meg sokan mások,inkább nem ismondok neveket,mert akkor úgyis az lesz,hogy "én nem hiányoztam senkinek",szóval nekem mindenki hiányzik.

Hüpi,Ildi és mindenki
köszönöm a biztító szavakat most azon vagyok,hogy nem érdekel semmi,asszem immunins (vagy hogy a tökömbe írják) lettem.Most ez van.Ill. egy valaki érdekel,életem értelme a ma fél éves MajahercegnőKép

Hétvégi beszámoló:
Kép
Zorka gyere mutatok valamit

Kép
Nézd csak ezt itt

Kép
Hű mamma ez az enyém?Ez a finom sütike?Megkóstolom.

Kép
Ez komoly???Mért nem ehetem meg mind?ÍzlikKép


Timurr
Vendég
 


Timurr? Már visszajöttem.
Babjag: köszi lehet még kérdésem babakocsival kapcs? Mélen.

Majának Boldog féléves szülinapot kíván Boldi és anyukája Kép

Kép

Kép
juszti75
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?