Abby!
Azonnal mond meg, hogy csináltad azt a Napraforgós levéltartót! Ja most olvasom, hogy pácolt. És tovább? Az naggyon állatul néz ki! Mijen színt kentél alá, semmilyet? Csak a pácra a repi?
Jubi!
Semmi különös?! Én még sosem vizeskrétáztam
Úgylátom eljött ennek is az ideje!
Maci!
" vagy reszelsz krétát és lakkos ecsetet porba mártod lakkozáskor motivumhoz közel igy "
Vagy itt van vége? "
Ez nekem is kurtának tűnt, de aztán arra gondoltam, biztos a képre érti Lingon, hogy így. És akkor viszont be van fejezve
Delice!
Értemén amit írsz! Szerintem max úgy lehet kivédeni, ezt a kifogy a fösték az ecsetből efektust, hogy extra gyorsan csinálod. Legalábbis nekem nem vállt be, hogy nagy óvatosan próbáljam egymás mellé húzni a csíkokat, mert csak-csak sikerült rákennem az előzőre, akkor meg leszedi ugye. Szóval fogom, és villám villbe kenem, akkor nem ciki ha rámész mégegyszer, nem kapja le. Próbáld ki, valamin, viharkodj!
Ja leginkább akkor jöttem rá, mikor valami tálat kentem, és már nem tudtam nagyon követni magam, hogy most merre lenne az ellentétes irány
ez volt az:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=10 végül azért itt is látszanak az ecset nyomok.
Hazatért a gépünk a sielésből is. Úgyhogy nemsoká mutizok
(még nem merem letörölni
)
Lingi!
Gyógyulj!
kezdek kilátni a tejfölből ami kint van. Szép napot nektek!
krimo