Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást!

Nikinozsó!
Szerintem mindenféleképpen jó hatása lesz a filmnek. Azoknak az embereknek akik soha nem gondoltak bele mivel jár ez a folyamat nagyon sok információt ad, ami önmagában közelebb hozza a dolgot hozzájuk. Szerintem sokakban az a benyomás fog maradni, hogy " hú, hát nagyon nehéz és hosszú folyamat ez az egész", és talán megértőbbek, nyitotabbak lesznek. A filmben én tényleg nagyon fontosnak tartom a vérszerinti anya megjelenését. Nagyon-nagyon örülök, hogy egy ennyire szimpatikus (legalábbis nekem) nő lett a film "szereplője", szerintem ez nagyon sokat fog segíteni az egész téma társadalmi megítélésében, kicsit remélhetőleg eloszlatja az alkoholista, putriban élő szívtelen anya sztereotipáját, akinek csak úgy potyognak a gyerekek, és akinek meg se kottyan az egész. Nagyon szép az a jelenet is amikor elbúcsúznak egymástól az aláírás után a nők! Amit hiányoltam a filmből az a befogadó párral egy-két riportjelenet, úgy érzem Õket kevésbé ismerjük meg mint lehetne és érdemes lenne. Persze mindez az én véleményem és nehéz megítélni a dolgot mivel én ugye személyesen is érintett vagyok a témában, de megfogja nézni majd a napokban egy nem érintett kollégám is, kiváncsi leszek én is nagyon a véleményére. (Bár ugye Õ is tudja rólunk, hogy ebben a cipőben járunk, és mivel a barátunk, így kicsit Õ is más mint egy teljesen kivülálló)

Ildikó!
A film forgalmazásáról én se tudok sokat, azt tudom, hogy most lesz még a hangkeverés, gondolom a februári filmszemlén levetítik, aztán, hogy utána hol lehet majd látni azt nem tudom!

Szia Di_Ti!!!

Puszi Gitta

dakini
 
 


Sziasztok!

Ildi ko: ma is szívesen ment oviba, de ma meg nem akart bemenni! Sírdogált egy kicsit, aztán "okos" anyukája megemlítette az óvónéninek, hogy szeret kirakózni, és erre kapott az óvónő, elővarázsolt egy rakat kirakót, és Kingus már bennt is volt. Kiváncsi leszek, sírt-e még napközben is. Különben éjjel is nyugtalanabb volt, remélem nem esik vissza és nem lesz beteg! Õ is ebédig van oviban. Kép

Gyezsu: szerintem mindenkinek lehet rossz napja, és aki azt mondja, hogy neki nincs, az hazudik! Kép Szerintem az lenne a rossz, ha nem lenne a szidás, popsira ütés után lelkiismeretfurdalásod! Kép

Napsugaracska: merre jártok? Rég ítál, mi van veletek? Írj!!! Kép

Szép napot mindenkinek!

kizsó
 
 


Sziasztok!
Hildus! Megrendeltem az általad ajánlott könyvet a Medicinától, már meg is jött. Köszi a címetKép
Gyezsu: Csatlakozom az előttem szólókhoz, mindenkinél elszakadhat a cérna, és a gyerekeknek is lehet igazán "rossz" napja. Óvónénink néha mondta, hogy ez vagy az a nap csúcs volt, minden gyerek "megőrült". Lehet, hogy időjárásváltozás lesz?
Dakini üdv a fedélzeten.
Boszi
szuperboszi
 
 

 
 

Kedves várakozók!
Nagyon nehéz "feladatot" kapott az egyesületünk.
Egy két gyermekes édesanya súlyos beteg, és amíg él szeretné gyermekei (4, és 14 éves aranyos rendes fiúk) sorsát elrendezni, vagyis örökbe adni őket, hogy ne kerüljenek intézetbe. Esetleg, ha valaki tud olyanról, aki fel tudna vállalni ilyen esetet, kérem hívjon fel. (sajnos sürgős!)
nikinozso
 
 


Sziasztok!

Dakini! Nagyon örülök Neked! Kép Jó, hogy jöttél! Kép
Bocsi, hogy így hirtelen, de dobném mélben egy tel. számot, légyszi csörgess meg, visszahívlak. A többit majd telefonon.
2-től tárgyalásom van, kb. 3-ig , fél 4-ig.

Vicki! Üdv Neked is!

Többiek! Majd írok! Tudom kicsit el vagyok tűnve, de majd később megosztom veletek miért.

Sziasztok!
Vendég
 


Dakini! Dobnék, de nincs e-mail a profilodban! Kérek szépen címet, köszi!
Vendég
 


Kedves Nikinozso!
Ez kétségbeejtő!!!!!!!Biztosan nincs mód az anyuka gyógyulására?!Bár tudnék segíteni.... Borzasztóna fáj a szívem értük és nagyon remélem, hogy majd a nagy veszteséget, már egy megértő és szerető családban "könnyeben" sikerül feldolgozniuk a fiúknak!Kép

Ölelek mindenkit!
Di_ti
di_ti
 
 


Sziasztok

Gyezsu: Szerintem is vannak olyan napok amikor gyereknek és szülőnek egyaránt rosszt napja.Kép Nálunk is előfordul, hogy én is és az apja is többször rászólunk, ennek ellenére ő a füle botját sem mozdítja. Ilyenkor, ha elszakad a cérna, jön a rákiabálás esetleg büntiből beküldjük egy kicsit a szobájába gondolkozni.
Nagyon jól tudja, hogy rosszalkodott, mert hüppögve jön hozzánk, hogy többet nem csinálok ilyet. Mindezek ellenére nekem is lelkiismeretfurdalásom van időnként.

Ildi: elküldtem a kért információt


Kizsó: Nálunk is sokszor eljátsza a bölcsiben, ha megyünk érte, hogy "anya nem puszi" vagy "apa nem puszi", de a következő pillanatban már szalad is hozzánk.Kép

Kép
Kép
atan
 
 


Matiba!
Azt hiszem most sikerült betennem a profilomba is: rgitta@freemail.hu

Puszi Gitta

dakini
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék kapni a táblázatból akkor mi a teendőm? Képzeljétek felhívtam a Gyámhivatalt, hogy 2 hete jártunk bent és azt mondták pár nap múlva postázzák a határozatot de még nem kaptuk meg. Az ügyintézőnk szabin volt de a kolléganő nagyon segítőkész volt azt mondta várjak egy kicsit utánanéz. A határozat november 03-val készült el azt látja, hogy el is postázták de nem tudja mikor, várjunk még egy kicsit. Én rákérdeztem, hogy személyesen nem mehetnék -e be érte de azt mondja csak egy másolatot tud adni de azt nagyon szívesen. Úgy döntöttem megvárom a holnapot ha nem jön a levél bemegyek.

Nikinozso a másolat is elég vagy várjam meg amíg megjön a postán az eredeti? Szeretnék egy példányt a jelentkezésünk mellé elküldeni és egy fényképet magunkról mert amikor elküldtük a jelentkezést lemaradt.

Nagyon sajnálom az anyukát és remélem mielőbb sikerül szerető családot találni a kisfiúknak. Az anyuka gyógyíthatatlan?

Engem is nagyon érdekel a film, Gólyamesék lesz a címe?

Kelimoni van valami hír? Nagyon szorítok, hogy minnél előbb meglegyen a babócátok!!!!!
vicki
 
 


Matiba!
Küldtem is Neked mail-t, benne van az én számom!
Pusza Gitta

dakini
 
 


Nikinozso! Matiba felhívott, hogy "esemény" van. Kaphatnánk egy kis + infót, hogy próbálhassunk segíteni? Hamarosan hazaér az anyjukom, és felhívunk.
joe63
 
 


Kelimoni miért nem ír? Nikinozsó, van valami fejlemény kelimoniék babájával kapcsolatban???

Vicki: Az alábbi adatokat kell elküldened a címemre ( kildi1@enternet.hu ):

Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Honlap cím
MSN
Skype
Telefon
Megjegyzés

Kizsó: Nehogy elkeseredj! Ez így természetes, hogy pár nap elteltével rájön a gyerkőc, hogy ez már állandó napirend, hogy ő délelőtt oviban van, és ettől kicsit megrémül és tiltakozik ellene. (Dehát én mondom egy óvónőnek? Kép) Sírt napközben is Kingus?
ildi_ko
 
 


Kedves Vicki!
Csak a másolat kell, az eredetit ki ne adjátok a kezetekből, az majd a hivatalba kell örökbefogadáskor.

A film címe "GÓLYAMESE"
Ha már lehet bemutatni, akkor keresek lehetőséget rá, hogy aki akarja megnézhesse.

A fiúk esetében az anyuka gyógyíthatatlan, és nincs sok ideje!

A babácska még nem született meg.
nikinozso
 
 


Szia Mindenkinek!

Bocsi, hogy csak ritkán vagyok, d ma egy kis gyámhivatli ügyintézésen voltam, aztán még a szükséges papírokat szereztük be, hogy minden együtt legyen, ha jön a baba. Nagyon izgatottak vagyunk, ez felér egy fájdalommal.

remélem, minél hamarabb írhatom azt, hogy megszületett a picurkánk.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Örülök, hogy megvagy Kelimoni! Egyfolytában megy a drukk....

Küldök képeket. Múlt héten itt voltak sógoromék, úgyhogy a nagyobb fiúcska a gyerkőceim unokatesója, Lackó.KépKépKépKép
ildi_ko
 
 


Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok, hogy megnyugtattatok, köszönöm Kép Ma már jól vagyok, a tegnapihoz hasonló rosszalkodásokat is simán lekezeltem Kép Én is azt gondolom, hogy az embernek önmagát kell adnia, csak akkor lesz hiteles, amit mond vagy csinál (ha majd felrobbanok, de közben mézesmázosan beszélek a gyerekhez, úgyis átlát a szitán), csak olyan nehéz megtalálni az arany középutat a hitelesség és a gyerekbarát bánásmód között, főleg amikor az ember lánya rossz passzban van. De a tegnapiból levontam azért magamnak azt a tanulságot, hogy nem ilyenkor kell nevelni Kép, sokkal egyszerűbb lett volna a mosott ruhákkal teli lavort betenni a kádba, ahol Kata nem éri el, mint huszadszorra is elmondani, majd elkiabálni, hogy ne hordja szét a lakásban a tiszta ruhákat.

Kelimoni, nem lesz valami front mostanság? Vagy valami naptevékenység? Kép Olyankor megindulnak a babák. Mennek ám a drukkok!

Kizsó, Ildi, ezek is nyerő fotók Kép

Nikinozso, a családért csak szorítani tudok. Viszont ha a film vetítéséhez nem kell mozitechnika, egy műhelyvetítést valamelyik művházban biztosan meg tudok szervezni.

Amneris, hogy áll a koncertszervezés? Szólj, ha be kell vessem magam Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


SziazstokKép
Majd még jövök...

Ildiko!
Szerkeszd újra a hsz-ed (jobb oldalt felül a hozzászólásodnál), nyomj a képek után entert (Vagy a Lackó szó után is elég lehet), és akkor nem húzódik szét a képek miatt a hsz-ed, meg főleg azért, hogy könnyebb legyen megcsodálni a gyerkőcöketKép

Puszi!

KépKép
napsugaracska
 
 


Napsugaracska, nem engedi átszerkeszteni Kép Azt írja ki, hogy 30 percnél régebbi a hozzászólásom és ezért már nem szerkeszthetem.
ildi_ko
 
 


Ildiko!
Nagyon szépek a gyerekek!!!

Matiba!
Merre vagy?

Puszi Gitta

dakini
 
 


Szia Mindenki!
Nagyon hálás vagyok a sok drukkolásért, köszönöm, hogy tartjátok bennem/bennünk a lelket. Csak keringünk a lakásban, a férjem napközben pedig fél óránként hív, hogy nem telefonált e Gabika.

Kizsó: Ne ijedj meg, hogy Kingus "mézesnapjai" ilyen gyorsan elmúltak. Nemsokára jön a mikulás, karácsony és biztos sok mindent tanulnak, lesznek jó foglalkozások, ami szintén vonzó lesz. És biztos az is nehéz neki, hogy naponta időre ébredni, készülni, időre oda érni. Lehet, hogy csak fárad, azért sirdogál.

Gyezsu: Nem tudom, lesz e front, próbálom elfogadni, hogy a picur tudja, mikor van itt az ideje a születésnek. Csak már annyira szeretném a karjaimban tartani.

Nikinozsó: Van valami hír abeteg mama két kisfiának sorsáról? Én is jeleztem egy ismerős házaspárnak, akikkel együtt voltunk felkészítőn. Hátha...

puszi

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Ildikó! Én is kapok táblázatot? nekem csak mailom van: monikelemen@tvnetwork.hu

Köszi, ha küldesz

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Dakini! Megkaptam az e-mailt, most tudtam megnézni, mert a tárgyalás elhúzódott 1/4 5-ig aztán meg rohannom kellett fogászatra és fél 8 után értem haza.
Kerestelek tel.on, hagytam üzit, majd holnap este beszélünk. Nap közben holnap nem nagyon tudok, mert olyan jellegű dolgom van.

Sziasztok! Most mennem kell, majd igyekszem jönni.
Vendég
 


Sziasztok!

Van skypeom!!!!Kép
A nevem kizsoka. Most már velem is fogtok tudni beszélni. Igaz Napsugaracska? Bocsi, hogy bontottam a kapcsolatot, de csak hangfoszlányokat hallottam a végén! Kép

kizsó
 
 


Matiba!
Most (fél11-kor) vettem észre, hogy kerestél.
Hívjál bármikor!

Kelimoni!
Nagyon drukkolok Nektek!

dakini
 
 


Joe-ékKépKépKép
a világ legrendesebb emberei. Ha valaki tud segíteni, azt ők megtalálják.
Kísértetiesen hasonlít az "ügy" arra a húsz évvel ezelőtti esetre, amit meséltem. Akkor a tv nyilvánossága bizonyára sok embert megmozgatott, a mi komoly szándékú levelünkre nem is reagáltak. Ma már valahol értem is ezt, hiszen három lánykának (3-6-10 évesek) nem a huszonéves gyermektelen házaspárt képzelték el, talán az anyuka sem. Nem tudni, mi lett velük, később is írtam a műsornak a gyerekekről érdeklődő levelet, de nem is válaszoltakKép (Az akkori Ablak c. műsorról van szó)

Nikinozso, egy ilyen kérésnél nem lehet az ember egy strucc, aki homokba dugja a fejét.
Nem várhat mindenki rózsaszín babaillatraKép
Lesz megoldás, kell hogy legyen. Joe-ékon keresztül érdeklődöm tovább...
mera
 
 


Sziasztok!

NikinozsóKép
Megszakad a szívemKép Kép Kép
A hétvégén arra keltünk mindhárman, hogy egyfolytában csak sírok és sírok, végeláthatatlanulKép
Álmodtam. De annyira mélyen, hogy a férjem babusgatását sem akartam tudomásul venni. Azt álmodtam, hogy valahová bezárnak, és a kisfiam is elviszik valahová, és soha többé nem láthatomKép Gondolhatjátok… Nagyon nagy fájdalmat éreztem. Aztán valahol nagyon messze hallom, hogy csak álmodsz Kiscicám, ne sírj, itt vagyunk veledKép Mindez vasárnap 8 órakor. Vagy negyed órán keresztül ébresztgetett a párom.
Gondolhatjátok, hogy az első dolgom az volt, hogy átnyúltam a kiságyba a fiamért!!! Nagyon megszeretgettemKép
Aztán most olvasom mit írtál... Ilyen anyát, aki ennyire szereti gyermekeit, Istenem! Remélem, még sokáig "velünk" marad...

Kizsó!
Bocsi a vezetékem volt a bűnös, próbálom javítani, vagyis a férjemKép
Kicsit szétszórt lehettem, mert előtte telefonáltam félórán keresztül, és ahogy letettem, akkor hívtálKép
Az oviba sok sikert holnap isKép A nagyi meg készíthetne lesifotókat is, ha már arra jár;) Persze csak vicceltemKép A nagymamik nagyon nagyon tudnak szeretniKép
Zsófi hogy viseli Kingus távollétét? Vagy még nem nagyon fogja fel?
Különben én is küldtem képet a versenyre...
Bár ez igazából nem verseny volt, az 5000 pályázó legérdekesebb képét keresték. Tényleg nagyon különleges képek sikerülnek néha, direkt vagy véletlen. Nagyon nehéz dolog lehetett ennyi gyönyörű, mosolygós baba közül válogatni. Nem kapunk mi sem játékokat, sebaj, majd én veszek a kisfiamnakKép))) Mert nálam Õ NYERT! Kép Kép Kép
Nálad? Kép

Ildikó!
Nem tudtam ezt a kiléptetési időt. SebajKép Így is látni, hogy milyen gyönyörűek a gyerkőcökKép Milyen jó dolguk vanKép

Kelimoni!
A magázódást Nikinozsó kérte, hogy mellőzzük a fórumon. Látom, téged is úgy neveltek, hogy a magázódás a tisztelet jeleKép Nekem mindig ezt mondták a szüleim. Aztán mire felnőttem, rájöttem, hogy mindez butaság. A tiszteletünket nagyon sokféle módon kinyilváníthatjuk. Mindez persze az én felfogásom, aki régebben, nem mert soha senkit tegezni Kép
Ngayon drukkolok nektekKép Átérzem a várakozásotok minden egyes percétKép De jó lesz majd visszaemlékezni ezekre a napokra isKép Különben biztosan a hölgy is nagyon várja már a szülést, biztos nehéz lehet már neki. Ha jól gondolom az a hölgy lehet ő, akit még annak idején Nikinozsó nekünk is megemlített, ha addig nem jön közbe babó, akkor ő szűlni fog. Elég korán jelentkezett, ha jól emlékszem.
De aztán nekünk Noriszt akarta az ég, nektek pedig a kis picuri pocaklakót, aki hamarosan Kelimoni babócája leszKép)) Hajrá, hajráKép

Olyna sokan vagyunk, mindenkinek szeretnék írni! Majd holnap reggel folytatom név szerint.

Velünk sokminden történt. A legfontosabb dolgok egyike, hogy kézbe vehettük kisfiúnk születési anyakönyvi kivonatátKép))))
És amire soha nem gondoltam a várakozás ideje alatt, hogy mennyire felemelő érzés, ha betehetem a táskámba kisfiam Taj/lakcím kártyáitKép Ja, és amikor mesélem neki, hogy ez az otthonod, ez most már a tiéd is, ide bármikor hazajöhetsz majd...Kép
A papírokra pontosan 2 hónapot kellett várnunk. Az 1. hónap után tápszert már nem írhat fel a gyermekorvos. 1 hónapig az anyuka Taj számára igen, azután már nem... Addig teljes árat kell fizetni érte. (Csak hogy tudjátok)

Valaki kérdezte, hogy milyen fősulira járok. Tanítóképző Főiskola, Informatika műv.terület.
És képzeljétek, külön hálám Nikinozsónak, amiről még ő sme tudott, hogy a gyámhivatali aláírást úgy intézte el, hogy egybe esett a sulim első napjával. Így az lett a vége, mivel én anyuci hivatalosan az aláírástól lettem, hogy tandíj mentes lettem most márKép
Viszont, nagyon nehéz suliba járnom. Most voltam hétvégén 2szor, először csak beiratkozni mentem, aztán szaladtam haza. Max. 6 órát voltam távol egyhuzamban. Nagyon nagyon nehezen viseltem, óránként telcsiztem, hogy mi van itthon, és könyörögtem a férjemnek, hogy küldjön MMS-t a fiamról, hogy jól van-eKép Ennek mi lett a vége? Hogy a férjem megsértődött, hogy én nem bízok benne... Aztán nehezen de megértettem vele, hogy ez az anyai féltésem... És nagyon imádom őt, nagyon nagyon hiányzott...Mármint a fiamat, de az apjára is igaz, őt is IMÁDOMKép
Ja, ma kaptuk meg az első szurinkat, még írok addig is sokszor rohangálok megnézni a fiamat, nem-e lázas.. DR.nénink kijött hozzánk, és itthon adta be a szurit. Fogtam a kicsike lábát, és a kezét. Egész nap mondogattam neki, hogy mi fog történni, persze ezt még ő nem nagyon érthette, azt bizonyára, hogy jön egy valaki aki valamit tenni fog vele... Még a dr. nővel bezsélgettem, receptet írt fel illetve beutalót írt az ortopédiára, addig kisfiam szemügyre vette a nénitKép Még mosolygott is neki, de sajna a dr, néni nem úgy viszonozta ezt a dologt ahogyan kellett volna... Szegény fiam 5 percig nagyon sírt, volt 2 perc, amikor levegőt sem vettKép((( Aztán mintha semmi baj nem történt volne, megnyugodott a karjaimbanKép Gondolom megértette, hogy ezt azért kapta, hogy ne legyen beteg...
Nehéz dolog látni, hogy fájdalom ériKép(( Remélem nem lesz egyhamar beteg....

Na megyek is, bocsi a sok-sok írásért. Mindenkit puszilok, holnap visszaolvasok, hogy mindenkinek tudjak személyre szólóan reagálni.

Puszi!!!!

KépKép
napsugaracska
 
 


Sziasztok!

Nikinozsó: Ez nagyon szomorú, most olvastam csak, tegnap még a föld felett jártam két lépéssel, hogy van már sorszámunk. Itt gondolkoztam, hogy mit tehetnénk, de lehet, hogy nem bírkóznánk meg a feladattal. Most meg lelkiismeretfurdalásom lett.Kép Remélem de nagyon, hogy találtok nekik szerető családot és azt is, hogy az édesanya még sokáig tud majd gyönyörködni a gyermekeiben.

Kelimoni: Kívánom, hogy minél hamarabb megismerd a szeretett gyermekedet.Kép

Napsugaracska: Tanítóképzőbe jársz?Kép Én is az vagyok.Kép Igaz most fogom a mérlegképes könyvelőit végezni, mert égen földön keresem a tanítói állásokat és nem találom.Kép De már elfogadtam és itthon tanítok.Kép

Kizsó: Szerintem is még az elején annyira változó a kis törpéknek a hangulatuk, van aki az elején nagyon sír és később meg felfedezi, hogy mennyi játék van ott és sok gyerek, van aki elején veszi ezt észre és csak később jön ki rajta, hogy hol az anyu. De igaz most annyi minden fog történni velük az oviban ez egy szerencsés időszak.Kép Már látom is magam előtt a sok csillogó szemű kis ovist, akik verseket tanulnak a Mikulásnak.Kép Olyan édesek!Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!

Napsugaracska! Gratulálunk! Akkor mostmár minden lezárult és teljes egészében a tietek Norisz! Kép

KépKép
jiny
 
 


Sziasztok!

Bocsi, Kelimoni, küldöm Neked is a táblázatot!!!

Kizsó: Beírtam a Skype címedet.

Napsugaracska: Nekem is mindig a szívem szakadt meg, amikor oltást kaptak a gyerekek Kép Legközelebb februárban lesz nekünk esedékes a szuri, amikor Bálint 15 hónapos lesz. És ráadásul kettő is Kép egy vállba, egy popsiba!

Én most visszagondolok az első időkre, és tudom, hogy a mi gyerkeinknek a HA tápszert felírták mindaddig, amíg azt adtuk nekik. Norisz melyik tápszert eszi? Mi a BEBA HA-val kezdtük mindkét gyereknél, és így kb. félárat fizettünk érte a gyógyszertárban.
ildi_ko
 
 


Ildi ko!

Beírod a nevemhez az új emil címet is?: mkinga@fibermail.hu
Köszi Kép

kizsó
 
 


Kizsó, beírtam!
ildi_ko
 
 


Sziasztok!
Nikonozsó: Szívből gratulálok a filmhez és nagyon várom már én is.
Amikor elolvastam segélykérő emailed, úgy éreztem a szívem szakad ki a helyéből.És most is könnybelábad a szemem. Az az anya, aki segítséget kért Tőletek: ANYA, így csupa nagybetűvel. Borzalmas lehet neki és sokat gondolok Rá, így ismeretlenül is.
Napsugaracska: nektek is nagy gratuláció, hogy mostmár hivatalosan minden szinten Ti vagytok Norisz szülei. Én is napokig nézegettem a kislányom anyakönyvi kivonatát, mikor megkaptuk. Olyan nagyszerű érzés volt. Viszont az első oltást én is végigbőgtem. Először nagyon szégyeltem magam. De nincs mit tenni, érzékenyebb lettem. A mai napig előfordul, hogy etetem Hannát és csak úgy elindul a könny a szememből.
Tegnap itt volt anyukám délután én pedig épp etettem Hannát, aztán meg altattam és ilyenkor mindig énekelek Neki. Hallottam, hogy Anyukám sírt és olyan hihetetlen érzés volt arra gondolni, hogy már én is anya vagyok, és lett még egy kapocs, ami összeköt bennünket, az anyaság érzése.
Kelimoni: Minden nap gondolok Rátok! Feltétlenül értesíts Bennünket!
Nincsenek jó napjaink, Hannának megy a hasa, a dokinő szerint a foga miatt, hát én nem tudom, csak azt látom, hogy egyébként is olyan kis sovány és mi lesz így?!
Szép délutánt mindenkinek!
Hildus
Vendég
 


Szia Hildus! Én meg a te beírásodon bőgök, na jó kis sírós csapat leszünkKép
Amikor hallok bajban levő gyerekekről az első gondolatom mindig, na hozzuk őket haza, majd megoldjuk. Aztán elgondolkodom, és rájövök, 5 gyerek azért most sok lenne... Remélem sikerül megnyugtató megoldást találni.
Az enyémek meg "kövérek" voltak picin, azért kellett aggódni. Aztán lám a fiam dundi lett, a lányom meg soványka.
Amúgy az anyaság velejárója az aggódásKépKép
A fog ügy stimmel, nem csak hasmenés, nátha is jöhet még, de nem akarlak elkeseríteni.
Kelimoni: Innen is sok sok drukk megy.
Mindenkinek szép napot.
Ja ma bevásárolni voltunk karácsonyi dísz ügyben, és olyan jó érzés volt 3 adventi kalendáriumot venni. Sőt a nagyfiamnak még mikulásruhát is hoztam, biztos beöltözik, és akkor a családban lévő kicsik nagyot néznek majd. (A felnőtt férfiúink ugyanis nem hiszem, hogy beleférnek az öltözetbeKépKépKép (Amolyan kínai méret.)
Na megyünk az isibe, Bonfire lesz, égetjük a bábut. Remélem engem nem tesznek tűzre.
Boszi
szuperboszi
 
 


Szia Mindenki!

Nagyon hálás vagyok a sok drukkért,amit az itt lévő emberektől kapok/kapunk. Nem is szeretnék név szerint senkit említeni, nehogy valaki kimaradjon.Kép

Nő a feszültségünk, nem is tudom, mikor éreztünk utoljára ilyet, hogy hajtanánk az időt.
Mindezt feledni fogjk rövidesen. Legalább is reméljük.Kép

Annyira szeretném már azt írni, hogy megszületett a picurka és lassan hazahozhatjuk. Már összeraktam a papírkupacot és mindig kéznél van, hátha szükség lesz rá.

Bocsi, hogy nem tudok másról írni, de ez a baba az éjjelem és a nappalom.
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Ma megkatam végre a határozatot a Gyámhivataltól!!!!!!! Úgy örülök neki, mintha már ez azt is jelentené, hogy gyorsan babát is kapunk.
Holnap lemásolom és elküldöm a Gólyahírnek és egy képet is magunkról. Nikinozsó kapunk majd valami visszajelzést, hogy megérkezett és esetleg a sorszámunkat, hogy tudjuk hol tartunk??????

Úgy örülök, hogy leírjátok a tapasztalaitokat és az érzéseiket az anyasággal kapcsolatban. Biztos nagyon jó érzés az anyakönyvi kivonatot nézegetni, remélem egyszer én is átélhetem ezt.

A táblázatba sajnos nem tudok még csak a nevem és az elérhetőségeimet írni, ja és a határozatunk dátumát, ez is elég????

Kelimoni nagyon drukkolok, van valami újság????

Sok puszi mindenkinek!!!!!
vicki
 
 


Vicki: Jupppijjjéééé! Minden kis lépés nekünk nagynak számít.KépKép

Kelimoni: Ez csak természetes! Kép Kép

Szuperboszi: Remélem nem perzselődtél tűzön!Kép

Hildus: Tényleg olyan jó érzés lehet.Kép De jó lesz nekem is!Kép És mindenkinek itt, aki még nem érezheti, csak sejtheti.Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Hahó Mindenki!

Vicki! Gartula a papírokhoz. Ez is nagy előrelépés a mi életünkben. Időnként azt érzem, az alkalmassági határozat a fogantatás pillanata.

Mostmár nyugodt vagyok baba ügyben. valahogy csökken a feszültségem, pedig nagyon várom már a picurkánkat.

Lehet, hogy ő hozza?

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni! Na talán annyit nem kell várniKép
Addig is tessék pihenni, utána már nem lehet pár hónapigKép
Vicki! Gratuláció a papírokhoz. Ennyi már elég a táblázatba, aztán Ildi majd szépen töltögeti ki neked tovább, ahogy érkezik a trónörökösKép
Ancsúr, nem égettek el, kaptam haladékotKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Szombaton Tatabányán Komárom-Esztergom megyei Gólyahíres találkozó lesz, a szokott helyen. Aki a megyében lakik el ne felejtse! Ha valaki más is jönni szeretne hívjon fel (06-23-540-311; 06-30-251-7120)
nikinozso
 
 


Sziasztok!

Hildus, és anyukádnak milyen érzés lehetett, hogy nemrég még ő énekelt esténként a pici lányának, most meg a pici lánya énekel az ő pici lányának... Nem tudom, használsz-e homeopátiás szereket, de van egy kifejezetten a hasmenéssel járó fogzásra.

Szuperboszi, aztán majd kérünk fényképet a kismikulásról Kép Katának is van egy csengős mikulássapija, gondoltam már rá, hogy pirosba öltöztetem, sapit a fejére, fonott kosárkáját a kezébe, lefényképezem, csinálok belőle "képeslapot", és az lesz a családi karácsonyi üdvözlet. Mi is elkezdtük a karácsonyi készülődést: voltunk könyvesboltban, és vettem daloskönyvet (Füzesi Zsuzsa rajzokkal és kottákkal), januártól decemberig az ünnepekhez kapcsolódóan vannak benne dalok - a karácsonyiakat majd elkezdjük. És egyre jobban hajlok arra, hogy készítek Katának adventi naptárat Kép

Kelimoni, lehet, észre sem veszed, de olyan fantasztikus, hogy átéled a várandósság végének minden érzését! A türelmetlenséget, aztán a mosolygós megnyugvást... A folytatást meg reméljük hamarosan meglátod Kép

Vicki, gratula!

GyeZsu
gyezsu
 
 


Sziasztok!

Vicki: Gratulálok az alkalmasságihoz!!! Persze, hogy elég az általad említett adatokat elküldened, aztán ahogy gyarapodik a család, úgy küldöd az új adatokat. Jó? Kép

Ma délután elutazunk, megyünk anyósomékhoz, aztán meg Budapestre, az én rokonaimhoz. Keddtől leszek újra gépközelben. Addig is szép napokat!

Ui: És kérek szépen egy sms-t, ha Kelimoniék babája megszületett!!!!! Köszönöm KépKépKép
ildi_ko
 
 


Sziasztok!
Vicki: Nagyon örülök, hogy végre kezetekben a határozat!
Szuperboszi: Köszönöm a vigasztalást. Igazad van, a szülő akkor is aggódik ha sovány, akkor is ha kövér a gyerek. (Hasmenés múlóban egy kis Normaflore segített)
Gyezsu: Köszi a tippet! Elraktároztam az infót.
Ancsúr, Vicki: Nem akartam fájdalmat okozni Nektek azzal, amit tegnap írtam, csak úgy kiszakadt belőlem. Ne haragudjatok érte! De hamarosan Ti is átélhetitek és az a legcsodálatosabb benne, hogy ez 100%!!!!
Ildiko: Jó pihenést Nektek!
Amneris: Hol vagy? Hiányollak!
Sziasztok!
Hildus
Vendég
 


Sziasztok!

Gabika telefonált, hogy a mamának egy újjnyira nyitva van a méhszája, de ez még nem jelent túl sokat. Ha nem születik meg a babó rövidesen, hétfőn be kell feküdnie a kórházba. Én szorítok nekik, hogy minden rendben legyenKép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni!!!!!Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Látod Kelimoni? Milyen fantasztikus a szülőanya? Hogy vigyáz a ti csöppségetekre?? Istenem...
(És akkor én azért elgondolkodtam magamban, hogy mennyire bántják sokan a roma szülőket, hogy ilyenek meg olyanok... Tessék, ilyenek!)
Szurkolok nektekKép Milyen jó, hogy lehet, hogy hétvégén már a kezetekbe adják a ti picurkátokat is: "Tessék anyuka"Kép És majd hallhatjátok azt is ahogy az ápolónéni bezsélget a csöppségetekhez:"Itt van anyuci és apuci..." Kép
persze még sorolhatnámKép
Most is könny szökik a szemembe, ha arra a mi bizonyos napunkra gondolok.. Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!Kép

Puszi mindenkinek, de nincs sok időm....

Nikinozsó! eszembe jutott valami...
A 2 gyerkőc esetében sikerült már valamit intézni?
Arra gondoltam, hogy a tanfolyamon megismert párok között van olyan aki idősebb gyerekekre várt.... Persze ők nem biztos, hogy Gólyahíresek, csak gondoltam, ha közülük senki nem vállalja őket, akkor talán segíthetek ennyivel...
Persze egyenlőre Csak kérdezem, hogy érdeklődjünk-e? Vagy már van olyna pár aki jelentkezett?

KépKép
napsugaracska
 
 


Sziasztok!
Megvettem a Hegedűs Gabriella könyvet a Libriben.
Nagyon köszi, hogy ajánlottátok, már alig várom, hogy olvassam.

Pusza Gitta

dakini
 
 


Kelimoni, szorítunk, akkor most hosszú éjszakátok lesz, gondolom tetőfokán az izgalom. Nagyon drukkolunk a néniért, a babátokért és értetek leendő anyuci és apuci.KépKépKép
(Ma itthon hagytam Boldizsárt Marika nénire, és amikor két óra múlva visszajöttem, mondta, hogy áj-áj, és hosszasan simogatott. Szívem elolvadt, mert ilyet még nem tettKép Õ még puszit sem ad, csak cuppog, de már gyakoroljuk az elefánton, aztán mi következünkKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Kelimoni, nagyon drukkolunk nektek, biztos ti is nagyon várjátok, hogy végre találkozhassatok a pici babókátokkal. Most már talán napok kérdése, hogy valóra váljon, amire oly nagyon vágytok.
Kép

Vicki, gratula a határozathoz.KépKép

Napsugaracska, írásodat olvasva, az én emlékeim is előbújtak, amikor először mentünk látogatni, és jött a mi kisfiunk, és mondták neki látod itt van anya, és apa. Fantasztikus érzés volt. Pár nap elteltével, már felkapta a fejét ha szóltak neki, hogy anya, apa jött hozzád. Még most is nagyon jó hallani amikor megszólít, de szokta cifrázni ha hízelegni akar akkor "anyuszi" "apuszi".KépKép

Kép
Kép
atan
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de Napsugi nálunk nem így volt a tápszerfelírás! A régi Tajkártya-számot használtuk, mivel csak a név változik meg, a tajszám nem! Vagy félreértettem valamit? Mi nem vettük teljes áron a tápszert, bár így sem volt olcsó!Puszi: Rayo

Kép
rayo
 
 


Rayo!

Átgondolva valószínű, hogy a gyámhivatal hibázhatott valamit.. Különben nagyon precízen, és nagyon gyorsan ment mindenKép)) Nagyon tudták a dolgukatKép
Viszont akkor valószínű itt hibázhattak? Mi nem kaptunk neki sem taj számot(se kártyát), de még születési anyakönyvi kivonatot sem a régi nevére... Lehet, hogy használhattuk volna, még az újat nem kapja meg? Nem tudom, de nem is láttuk ezen iratokat. Nálunk csak zárójelentése ill. egészségügyi kiskönyve van a régi nevére...
Akkor hogyan kellett volna mükődnie a dolognak Rayo??? Csak hogy a többiek tanuljanak belőle...

És köszi, hogy szóltál! Hogy vagytok???

Ui: Ja, férjem most mondja, hogy új számot kapott teljesen Norisz!

KépKép
napsugaracska
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?