Kedves Névtelen!
Nagyon nem hatnak meg a milliós, miiliárdos "sikkasztások" gyanúi, hírei.
Biztos vagyok benne, hogy az MSzP idején is voltak ekkora csalások, de még a nagyobbakról sem tudhattunk volna meg semmit, legfeljebb néhány kicsi, ellenzéki újságból!
Ugye a Népszabadság uralta akkor is és ma is a piacot?!
Az pedig tele van csúsztatásokkal a mai napig, éppen a múltkor magyaráztam, hogyan tájékoztatják félre az embereket. (Csak egy példa volt, amikor konkrét számokkal, saját szememmel láttam máshol a diagramok mögötti valóságot, amit viszont ott elfelejtettek megírni!!!)
Tegnap este még az origon úgy szerepelt a nagygyûlés híre, hogy mellette egy pici Orbán-kép volt, ami még a TF-en készült. Éppen zárt szájjal, levegõt vett a "barna zakós vezér" - nevetséges, hogy emiatt aztán még egy ideig lehetett arra utalni, hogy "ugye, emlékeztet valakire?!"
Különben tegnap du. OV kék zakóban volt.
De még mindig érdemes egymás után megnézni az origo és az mno képeit az eseményrõl. Ez nem befolyásolás? Vegyük már észre, hogy kampány van és elég gusztustalan ijesztgetés azt mondani: "biztos háborúba akarják vinni az országot", mert eddig ezt minden választás után hallottam, de még sosem történt semmi.
Nem is fog, mert a külföldnek nem az éri meg, hogy itt most háború legyen! (ld. évi több mint 2000 millió dolláros külföldi tõke beáramlása.)
iii