Sziasztok!
Mint láttátok, mi is lemaradtunk vasárnap. Meg kell mondanom elég ciki időpontban van. Talán ha 9-kor kezdődne, még el is tudnánk úgy menni, hogy még az ebédet is meg tudom főzni. Pedig szombaton este megfőzöm a húslevest, és elő van készítve minden, de valami mindig közbe jön.
Most pl. délután mentünk a férjem nővéréhez Szentivánra, és nem akartam kétszer ide-oda mászkálni a kocsival, mert alig volt benzin.
Piros!
Ez az együtt jövés menés tetszik. Akkor most vasárnapot célozzuk meg jó? Sajnos Évi még egy kicsit merev. Tudod ott a csapatban nem nagyon van olyan házaspár akinek gyereke van, ők nagyon elkötelezték magukat mind az iskolának, sőt a legtöbbjük olyan pár, mint Éviék is, hogy bennfentesek. Meg meg kell hagyni, hogy mindegyiküknek elég utópisztikus elképzelése van az életről és a gyereknevelésről. Szerintem Évi (de ez maradjon köztünk) kicsit ki fog borulni majd, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy ő szeretné. Majd úgyis megtudja, hogy a gyereket pont az érdekli, amit a felnőttek szerint nem szabad megfogni.
Nyunnyom!
Szerintem se csinálj semmit Nelli ellen
Lilinek pl. első pillanattól annyi játékot pakoltam be, hogy esélye sem volt a csap iránt érdeklődni. Aztán mikor elkezdte nézegetni, nem jött rá hogy tudja megnyitni, de nincs is vész, mert a kazán miatt úgysem tudja magát leforrázni, a hideg víztől meg nem lesz baja. Úgyhogy ne izgasson a dolog. A zuhanyt a Lili is rángatta, de azzal nem csinált rosszat, a dugót is kihúzta, aztán amikor látta, hogy folyik le a víz, akkor rájött, hogy összefüggnek a dolgok, és utána nem bántotta. Ha meg mégis, akkor gyorsan megmosdattam, és kivettem, mondván, hogyha kihúzod, akkor ki kell jönni, mert lefolyik a víz.
Betti!
Remélem összefutunk.
Csajok!
Ha én ottvagyok a zenekuckóba, akkor semmitől ne tartsatok
Nekem elég nagy a pofim ahhoz, hogy elkiáltsam magam: Babanetesek ide. Már egyszer megtörtént.
Szóval Betti!
Nem tudtam, hogy ilyen bonyolult a család összetétele
Szóval Márti nem az anyukád? És ő győri? Ezt pl. nem tudtam.
És ők szoktak jönni hozzátok? Tartod aoukáddal a kapcsolatot?
Nekem is elég zűrös gyerekkorom volt
Az én édesapám a nálam 7 évvel idősebb barátnőmmel lépett le, aki akkor 18 éves volt, én 11, apám meg 36
Azóta is együtt vannak, van 2 fiúk. Amíg meg nem született Lili, addig semmilyen viszony nem volt köztünk, pedig mindhárman (férjem, apám, én) a Volánnál dolgozunk. Úgyhogy még két éve sincs, hogy édesapámmal újra van kapcsolatom. Van egy nevelőapám, akit én inkább érzek apukámnak, mint az igazir, úgy is szólítom. Van egy 14 évvel fiatalabb húgom is.
Alma téma: az alma savas. Ergo kicsípi a popsit. Mi mondjuk csak a narancsnál jártunk így, de az véresre csípte Lili fenekét fél óra alatt!
Szerintem is hagyd el, és próbálkozz mással.
Nekem a dokinéni azt mondta, hogy ha nem eszi meg az egyiket, adjam a másikat, szóval nem gond, ha mással próbálkozol. Pl. banán-őszibarack kombináció. Ez azért is jó, mert a banán ugyan szorulást okozhat, de az őszibarck meg hajtó hatású, úgyhogy semmi gond nem lesz. Nekünk soha nem volt.
Nekem meg olyan gondom van, hogy Katica a tápszeren kívül semmit nem fogad el. Se vizet, se teát, se gyümölcsöt, se krumplit. Végülis nem gond, mert kaki is van minden nap, de azért már lehetne próbálkozni a vegyes táplálással.
Piros!
Gratulálok a tesódnak! Szuper érzés lehet! És majd a babáról kérünk képet! Szép nagy baba lett!
Vajon én is így fogok érezni, ha a húgom szül majd? Biztosan!
Mártus!
Gratula a fogyihoz.
Szerintem itt én vagyok az egyetlen, akinél fordítva történt. Én a terhességek alatt fogytam, Lilivel 16 kilót, Katicával 10-et, aztán utána szépen visszaszedtem magamra. Most azért kicsit visszafogtam magam, talán most csak pár kiló jött vissza, de pl. a hasam a két császár után eléggé lóg, azt nem tudom hogy tudnám visszacsinálni. Valószínűleg csak műtéttel menne.
Márti!
Próbáld meg anyukáddal megbeszélni, hogy csak délre mentek. Én is anyósommal szoktam egyezkedni, hogy ott ebédelünk, és előtte elmegyünk kuckózni.
Évi!
De szuper! Örülök, hogy bejött ez a szer. Ugye mennyit számít, ha nem feszíti a kicsiket a kaki? Egész más a kedvük.
Lolika!
Üdv köztünk! Remélem még egyben vagy!
És mi lesz a csöpp? Fiú? Lány? Írj magadról is néhány sort, ha lesz időd!
Kriszi!
Hamahama végezzetek a felújítással, és gyere! Amúgy sajna nem én kaptam autót, hanem Piros!
Õ is csak másikat kapott, mert neki volt (nem azért de 3 gyerek mellé vidékre elengedhetetlen az autó. Már nekem is kéne, de úgy néz ki nem lesz
)
Na én is dugulok!
Puszi: Bogi