Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok, ha még emlékeztek rám...
Elõször is Pankamama, gratulálok! KépKépKép Jó, hogy újabb kisbaba készül! Te mikorra vagy kiírva? Én ma megyek a 12. heti UH-ra, meg a laborleletért (remélem, minden rendben lesz), kiskönyvem még nincs, de szerintem október 19.-re leszek kiírva.

Voltunk Bálinttal Debrecenben, végre tudtam pihenni egy kicsit, na meg találkozni a nõvéremmel és a gyerekeivel. A nagyfia, Péterke (4 és fél éves) folyton Bálinttal akart játszani, de Bálint nem igazán volt partner ebben (pl. nem akart közlegény lenni, meg ilyenek). Bálint csak fél évvel nagyobb a nõvérem másik gyerekénél, õ kislány, de ez annyit jelent, hogy õ már tud járni, míg Anna baba még nem. Így Péterke azt hitte, vele már jobban lehet játszani. Persze azért jól megvoltak, és Bálint keservesen sírt, amikor elmentek az unokatestvérei.

Itthon nem túl rózsás a helyzet, a férjemmel elég válságos most a kapcsolatunk, még olyan kijelentést is tett, hogy neki nem is kell ez az újabb gyerek, meg mást is, de inkább nem részletezem itt. Szóval nem vagyok a legjobb hangulatban Kép.

Ráadásul tegnap ellopták a babakocsinkat, a kert felsõ részében hagytam (kerítés még nincs), mert nem tudtam volna egyszerre lejönni Bálinttal, meg a cucccokkal és még a babakocsival is. De nem feltételeztem, hogy elviszik, hisz itt még a madár se jár...
Esetleg nem tudjátok, hol lehet olcsón beszerezni ilyen esernyõset? Én ezt 8.000-ért vettem, de hátha van valahol olcsóbban is, mert most igazán nem hiányzott ez a kiadás.

Sajnos eléggé lemaradtam, nem igazán vagyok képben, hogy kivel mi van, így nem is tudok névre szólóan írni. De a 18.-i talira szeretnék én is jelentkezni (ha mehetek Kép). Most kaptam kölcsön egy autót, úgyhogy könnyebben tudok közlekedni, csak majd légyszi írjátok meg, hogy hol lehet megállni, mert én folyton bénázok a parkolóhely kereséssel.

Most befejezem, és puszi mindenkinek!

Ági
Ági
 
 


Sziasztok lányok!
Csatlakozván a fentiekhez, Ibolynak én is köszönöm a szervezést és nagyon sajnálom, hogy oly hirtelen léptem le, de elfáradtam, fölhívtam a férjem, hogy induljon el értem, mire kijelentette, hogy itt áll a körút sarkán. Kép Sejtette a kis drága, hogy ilyenkorra az én elemeim már kimerülnek. Szóval nem akartam udvariatlan lenni, hogy csak integettem, dehát siettem Hozzá...
Nagyon tetszett a társaságotok, hogy annyifélék vagyunk és valahol mégis egyformák. Jó volt Veletek.
ld
 


Helló Lányok!

Rövid és gyors leszek, elõre is bocs!

Szóval Jancsi péntek éjjel úgy tûnt, hogy jobban van. Másnap délelõtt feltûnõen sokáig aludt, majd ébredés után kiderült, hogy majnem 40 fokos a láza és ahogy felült hallottam, hogy jó kis asztma jellegû fulladása vanKépKép Irány az ügyelet, õ is összeszedett vmi trutyit, AB, kúp, köptetõ.., na azóta szinte nem alszunk, mert ha sikerül is elaltatni, egy órán belül felébred és csak nyöszörög, de nem alszik. Én meg nyöszörgök vele.
Mára egész jól lett, ám ma éjjel Tomi és Kari produkált hasonló tüneteket. Fulladás, láz..Tomi plusszba még hányt is, de szerintem csak a nyáktól. Kari nagyon vacakul van, Tomi meg sajna elég rutinos, tudja, hogy ilyen esetekben mit kell tenni.KépKép

Szóval bocs még1x, de gondolom megértetek, hogy nem miért is nem írtam a züllés óta.

Remélem, mire legközelebb jövök csak jó híreim lesznek.

Puszi mindenkinek, Csonginak, ErikaTominak is jobbulást.

Verus

Kép
verus
 
 

 
 

Sziasztok,
úgy gondoltam, elnézek felétek. Eddig Az elsõ napokban voltam a még nem egészen 4 hetes Ráhel lányom révén (és persze nem hagyom ott ezt a topicot sem), de a többiek miatt ide is "jogosult" vagyok jönni. Kép A többiek: Ruben, õ május végén lesz 5 éves, Rebeka, õ júli közepén lesz 4, és Abigél, õ márciusban volt 2. Nagyon tetszik ez a csapat, asszem, csak Pocokkal talákoztam más topicban, de majd lassan megismerlek titeket.

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Verus!
Kép Kép Minden csemetének mielõbbi jobbulást kívánok!!!

Judó
judó
 
 


Verus. Gyorsan gyógyuljatok meg, tudod versenyzünk, ki lesz hamarabb egészséges!Kép Nálunk a takony-kór Bánknál még mindig megvan, az orrszívás egy rémálom.

Puszi, sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Szia Virág!

Hát nem mondom, 4 gyerkõccel CSAKUGYAN helyed van itt! Kép Tudod, hétvégén a "züllésen" már amúgy is kezdtem furcsán érezni magam, hogy én csak a másodikat várom! Annyian vagytok sokgyerekesek, hogy tátva maradt a szám az ámulattól.

ld
ld
 


Sziasztok lányok!

Most csak az Evey címmel kezdödö mondatokat olvastam el sebtében, de ígérem jövök nemsokára teljes figyelemmel.
Szóval Adrián újra szopizik, foga jön felül, de még nem bújt ki, úgyhogy valószínüleg ez egy szopási sztrájk volt, vagy lehet, hogy bibi volt a szájában, amikor apával van kettesben, kevésbé biztonságos.
Engem nem ijeszt meg egy baba, de ez most csak a szentlélek segítségével sikerülhetett volna fizikai leterheltségem miatt...

Olvasok és jövök!

Iboly! Köszi a szervezést a részemröl is!KépKép Meg a telefonos tanácsadást is!Kép
Lányok! Jó volt veletek újra találkozni, az újakkal pedig megismerkedni!
Skandi nénénk mikor is megy haza?


Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni- mint tapasztaltabb anyukák- babakocsi ügyben:
egy 2 funkciós PC kocsink van, amivel meg is lennék elégedve, ha a kisfiam 4 hónapos korára nem lenne 7,5 kiló (65 centi). Nem gondoltam, hogy ekkorát fog nõni! Szerintetek érdemes lenne egy másikba (könnyebbe) beruházni, mert ez magában nem annyira vészes súlyú, de ezekkel a méretekkel, igencsak. És még hol van, hogy önállóan tud majd járni...! Szóval mennyire lehetne egy könnyebb kocsit kihasználni? (Amúgy már a félig ülõs pozicióban nézelõdik.)
Remélem nem tûntem ostobának, elõre is köszi:
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Sziasztok!Engem Szikszai Évának hívnak,van egy gyönyörû,majdnem 10 hónapos kisfiam.Ezt az oldalt Emese ajánlotta,ezért benéztem ide,meg azért is,mert azt mondta,hogy itt jó a társaság.egyenlõre ennyi.Sziasztok!
Balu mami
 


Sziasztok!

Ágci!
Mi a kisfiam fél éves korától használtunk egy olyan esernyõkocsit, ami majdnem teljesen dönthetõ volt. Nagyon hasznosnak bizonyult, szerettük használni. Érdemes beruházni. Egy-másfél évig kellett, bár a második tavaszon már sokat gyalogolt, de egész nyáron vittük magunkkal a kocsit, ha hosszabb útra mentünk, mert szivesen aludt is benne.

Virág!
Gratulálok a 4 gyermekhez!

Üdv: Judó
judó
 
 


Sziasztok!

Azt a nagy sietségemben nem is írtam, hogy Krisztián (4 év) is beteg lett. Anyuáknál segítettem a lomtalanításban a hétvégén, Kikkó pedig anyósoméknál volt. Vasárnap délután telefonált anyós, hogy 39 fokos láza van, nagyon gyenge. Kézben hozták haza szegénykémet. Most már lement a láza, de csúnyán köhög. Remélem Adrian (10,5 hó) nem kapja el.Kép

Ági! Nagyon rátok jár a rúd mostanábanKép Babakocsit nem nagyon tudok, de most lesz Börze, nem? Hogy van a pici baba a hasadban? Próbáld meg a pároddal rendezni a dolgot kettötök között, most nagyon nem lenne jó, ha idegeskednél!

Tominak, Jancsinak, Csonginak jobbulást!KépKépKép

Virág, Balumami! Üdvözlünk itt!Kép Írjatok többet magatokról!

Norcsi! Bánknak is jobbulást!Kép Köszi a fotókat, nagyon jók lettek!Kép

Ágci! Mi a babakocsit a nagyobbiknál kb. 15 hónapos koráig használtuk, utánna mindig gyalogolni akart. Most a kisebbik (10,5 hó) még mindig a fekvös kocsiban alszik délelöttönként a teraszon. Ebböl kiindulva lehet, hogy megéri beruházni egy nagyobb kocsira, aztán majd eladod, vagy jó lesz a többi babádnak.Kép

Tegnap beszéltem Snoopyval. Egészen júniusig nem fog ráérni, mert egyfolytában tanulnak a férjével. Egyébként jól vannak, Mazsi szépen fejlödik, puszil mindenkit és azt üzeni, hogy azért szeret titeketKép Pankamamának pedig gratulál szívböl!Kép

Bevallom én vágyódom egy baba után, olyan jó lenne írni, hogy még egy baba fog születni... De sajnos a férjem egyáltalán nem lelkesedik érteKép

Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Evey, gyógyuljatok meg minél hamarabb. Köszi, ha tetszettek a képek. Csak nem ácsingózol egy harmadikra is? (Nálunk meg a férjem szeretne egy negyediket, de hogy lesz-e belõle valami majd valamikor...Kép)


Puszi: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Balumami! Örülök, hogy itt vagy!!!! Kép Tessék csak szorgosan írogatni, a lányok is noszogatni fognak (UGYE? Kép)! Majd elküldöm a címlistát, hogy képben legyél, Evey meg a táblázatot, amiben benne van, kinek hány, mekkora gyerek van (UGYE?). Kép

Virág! Neked is üdv itt, és ugyanazt üzenem, mint Balumaminak! gyertek gyakran!

Snoopyt épp most akartam hiányolni, jó hogy elõkerült!
És mi van Ancsával? És Zsókával? (Õ máshová szokott írni, csak minket hanyagol...) Kriszta és Juca is régen írtak.

Evey! Jobbulást Krisztiánnak, nagyon szorítok, hogy Adrián tényleg ne kapja meg!

Verus! Jobbulást az összes betegednek! Emil megy! Kép

Ági! Sajnálom, hogy a párod így áll a dologhoz! Fontos lenne, hogy alaposan átbeszéljétek, akkor biztosan sikerülne rendezni a helyzetet!
Babakocsira nem tudom, mennyit szánsz. Tesco, Auchan és társaiban vannak ülõs kiskocsik már 5000 körül is. De ha belegondolsz, hogy a következõ gyereked is használni fogja, lehet, hogy érdemes tartósabbat venni. A börze jó ötlet!

Nálunk semmi különös, utálom ezt a hideget, ráadásul esõvel! Kép
Csütörtökön jön hozzánk Kriszti ofõje családlátogatni. Én ugyan nem emlékszem, hogy gimiben kellene ilyen, de õ mindenkihez megy. Ha ennyire akarja, hát legyen! Neki csak egy gyereke van, itt majd láthat egy kis nyugodt családi életet! Kép

Puszi mindenkinek, írjatok sokat!
Emese
Emese
 


Norcsi, Edóka,
pár hozzászólással feljebb tévedtem: persze veletek is talákoztam másik topicban. Bocsi! Kép

Judó,
köszi a gratot!Kép

Evey,
mire vagy kíváncsi? (Megelõzendõ egy kisregényt... KépKép)
De azért egy pár szó magamról, magunkról. Bp-en élünk egy teljesen lerobbant, de kertes házban, 23 éves vagyok, sminkes, a férjem orvos. Ha minden összejön, személyiségfejlesztõ tréner leszek, talán az enneagram irányában, még nem tudom. (Bocsi, ha ez néhányótoknak kínai. Kép) Tényleg nem tudom, mit írhatnék. Remélem, a jövõheti talira én is el tudok menni, talán elvisz a férjem minket. Akkor jobban megismerhetjük egymást.

Pussz:
Virág
Virág (fiore)
 


Emese,
a férjem szerint babanet-függõ vagyok. Nem fogtok tudni lerázni! Reszkessetek!!!! KépKépKépKépKép
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Evey!

Jobbulást Krisztiánnak!
Megkérhetnélek, hogy nekem is küldd el a táblázatot? És én hogyan kerülhetek be? Neked küldjem el az adatokat?

Judó
judó
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek el ma krumplis tésztát evet a kis manónk.Két tányérral is bepuszilt.Ja és én föztem,szóval most már megnyugodttam,hogy jól fözök.Ha már neki is izlik!Nagyon szereti a föztünket(anyukám)!Már csak napi 4x eszünk és 2x szopizunk!Térdelésben meg áll fogódszkodás nélkül!Olyan ügyes! Anya helyett mindig nyanyát modn!KépKépKép!!!

Evey:Nagyon sok jobbulást kívánok!Legyen végre ismétKépKépnapjaitok!Panasz mailt elküldted??Képzeld el még 1 colát is kifizettetek a társasággal annak ellenére,hogy mennyi borravalót ott hagytunk!Snoopyval beszélsz mondd meg neki,hogy sokszor puszilom!Hiányzik!KépSok sikert a tanuláshoz!

Virág:Nem félekKépKépKépKép!Én is babanet függö vagyok!Csak nagyon keveset tudok írni,tudod a gyerek véget ki már nem sokára 10 hónapos lesz Dóra a neve!

Ági:Kívánom,hogy mielöbb rendezödjön a kapcsolatotok a férjeddel!Nálunk már lefolyt a házassági válság!Mára minden tisztázódott és rendbenKépKépKépKép!!!Sok jót és ne idegeskedj mert árt a pocaklakónak!!!Egyenlöre csak rá gondolj!!!Babakocsi ügyben szerintem itt a babaneten is rátudsz találni egy elfogadhatóra!

Emese:Nagyon tetszik a Dórinka a kép az ágya fölé tettem és egyfolytába azt nézi,és mosolyog neki.Mondja rá,hogy baba!Olyan aranyos.Köszönöm szépenKépKépKép: neki!

Verus:Jancsika remélem már nagyon jól van és hancurozik!???

KErika:Tomidnak sok gyógypuszit!És HAJRÁ FIDESZ-MPP,MDF!!!Többet nem is politizálok,mert ez a topic nem erröl szól!
Irigyellek az alvás miatt,de jó lenne ha a Dóri is végig aludná már végre az éjszakát!

CsKati:Hogy állsz a tanulással?Nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön a vizsgád!Mikor is lesz pontosan?

GeriAnikó:Jövö héten megyek ha valaki eltud vinni(Nem kimondottan topicos!!!)Lili fotói egyszerüen bájosak!köszönöm öket nem sokára már én is tudok küldeni a Dóriról csak bedöglöt a digitális gép és nincsenek újjak!
Sziasztok,mert felébredt a kis huncutka!
Akit most kihagytam elnézést!
Hiányolom:PIldit,Lieselt!!!!!!!
barika_andi
 
 


Sziasztok!
Evey! Jobbulást nektek!
Jó hallani, hogy te is szeretnél harmadik babát. A férjedet lehet puhítani? Nálunk a férjemmel nincs gond, a család többi tagjának (anyukámék) viszont nem nagyon tetszik az ötlet ("nem vagytok ti normálisak, 3 gyerek a mai világban....")
Már én is nagyon várom, Zsófi is gyakran emlegeti a kisfiút.....Kép

Balumami! Üdv itt!

Virág, neked is! Már másik topicban olvastam rólatok, nekem is tetszik a "kis" családod! Kép
A én férjem is azt állítja, hogy babanet-függõ lettem. Lehet, hogy igaza van?
Az enneagram nekem nincs kínaiul Kép.

Verus! Ti is gyógyuljatok meg gyorsan! Gyógypuszik mennek!

Norcsi, ti hogy álltok az orrszívással? Remélem, Bánk is gyógyulgat. Luca már egész jól van, igaz, az étvágya még nem a régi. (Csak cici cicivel. Kép)
Mostanában éjszaka nehezen alszik el szopi után. Ha visszateszem az ágyába kipattan a szeme, és sír. Persze ha a kezemben van, alszik, mint a bunda. Remélem, csak a náthája miatt ilyen, lehet, hogy így nem kapott levegõt.

Most megyek tortát sütni, a férjemnek ma van a szülinapja. Kép

Puszi mindenkinek:
Andi

Andi
andi3
 
 


Barika, küldj nekem egy kis virtuális krumplistésztát, mert éhen halok menten!
A pincér meg különben rám is szigorúan nézett, hogyaszongya: "Biztos, hogy nem evett palacsintát???" Alig akarta elhinni. Azt hitte attól ilyen nagy a hasam?

Evey, a táblázatot hol találom? És engem is beírnál? írd majd le, milyen adatok kellenek hozzá!! Elõre is köszi.

ld
ld
 


Sziasztok!Köszönöm az üdvözlést,a listát meg a táblázatot várom,kíváncsi vagyok rá Kép.Ma a ti gyerekeiteknek is rossz hangulata van,mert az én fiam nagyon nyûgös,olyan,mint az idõjárás Kép.Állítólag engem is a függõk közé lehet sorolni,nem értem miért :o).Majd még írok!Sziasztok!BM
Balu mami
 


Sziasztok!

Balumami és Virág üdv a fedélzeten!
Nincs jó hangulatom mert Annus (5,5 éves)fülfájással meg lázzal jött haza az oviból, és azóta már néhányszor hányt is, a hõje meg szépen kúszik felfelé!KépKépKép
A másik, hogy Julcsi lányommal (3 éves)ma voltunk a szemészeten és egy hónap múlva pupillatágítással kell visszamenni, mert a fénytörésben valami eltérést látott mindkét szemében. Hát nem örülök, mit mondjak. Azért vittem el hogy nem kancsal-e (néha úgy látom) és erre meg kiderül hogy még a végén szemüveget kap?!Kép
A Bánk végülis a náthájától eltekintve jól van, de az orrsziporszi még mindig nem mellõzhetõ.
Úgyhogy nagyjából ennyi, most itt nem akarok politizálni, de amiatt is szomorú vagyok!Kép
Jövõ heti talit amondó vagyok hogy kihagyjuk, majd a következõn már talán ott leszünk.

Puszi: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Virág, és Balu mami gyertek gyakran és írjatok sokat, hogy legyen a függõknek mit olvasni. Kép Kép Kép
Mikor is lesz találkozó? Valaki írja meg, mert lemaradtam.
Szombaton lettem 34 éves.Kép A párom meglepett tortával, meg elmentünk egy nagyon jó étterembe a nagyfiúkkal. Kép Benke maradt a nagypapával itthon.
Már nagyon várom a jó idõt, de csak nem jön. Persze sejthettem volna, ha le van mosva a kocsi akkor esni fog. De valahogy olyan fáradtnak érzem magam ettõl az idõtõl. Megyek is, mert pelust kellene mosnom, meg magamat is egy kicsit rendbetenni.
Barika Andi, köszi a hiányolást. Kép
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!

A züllésen én is nagyon jól éreztem magam köszi a szervezést.
Norcsi! Jobbulást a gyerkõcöknek . A virus figyelmeztetõt köszi, rögtön a leveled után kaprunk egyet, de más tipusút, és szerencsére müködött a virusirtónk.

Andi3! Haza is vihettelek volna, na majd legközelebb.

PM! Eszembe jutottál vasárnap éjjel, mert nálunk megint 3 órán keresztül "kaszinózott" a Kinga, és így is csak fél 8-ig aludt. Brrrrr.... Szerencsére azóta alszik éjjelente. Babástalira együtt megyünk v. külön.

Ági! Sajna a férjed és a babakocsi miatt Kép, de azért pihenj és ne idegeskedj sokat. A talihoz meg lehet állni az Árpád-híd felõl, de akkor fizetni kell azt hiszem 180 Ft óránként, vagy a Margit-híd felõl a Duna-part pesti v. budai oldalán, de akkor sétálni kell kb. 5 percet a Szigetig.

Evey! Pihenj sokat, hogy mielõbb legyen tesó Kép

Újaknak üdv közöttünk.

Verus, nem semmi, hogy birod, hogy mindenki beteg, sok erõt hozzá.

Sziasztok!

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok Lányok!

Liesel! Isten éltessen így utólag is. Jövõ csütörtökön a Margitszigeten lesz a babás tali, ha jó idõ lesz addigra.

Minden kisbetegnek jobbulást, sajnos, hogy ilyen sokan vannak. Mi van a levegõben?

Norcsi! Nem baj ha idõben kap szemüveget, ha kell, errõl Emese és Cs. Kati tud mesélni.

BM, Virág! Üdv a fedélzeten!!!!!

Ági! Ha minden igaz nov. 12-én lesz a nagy nap. Mi szombaton megyünk UH-ra. Nálatok minden O.K volt? BabakocsiKép FérjKépKép

Iboly! Nem hívott a Kati dokinéni, dehát gondoltam is, mert te ugyis szupi tanácsadó vagy és ezt õ is tudjaKépKép

Evey! Ha lesz egy kis idõd reklamálj , lécci. Mennék ingyen enni és úgy megugráltatnám azt a mihaszna pincérgyereket. Adri pénteken megy haza.

Snoopy! Köszi! Jó vizsgázást.

Nálunk az a nagy helyzet, hogy Panka allergiás a tojásfehérjére, szegénykém kis teste telis-tele van pöttyökkel, így most mi is Katiékhoz hasonlóan kaphatjuk meg a 15. hónapos oltást.

Viszont próbálkozik a járással, ált. sasszézik vagy 1-2- lépést tesz elõre, de olyan kis bizonytalan, mintha részeg lenne. KépKép

Mi is teljes gõzzel nézünk most családi házakat, reméljük találunk megfelelõt jó áron, mert úgy mennék a kertbe már. Persze ma az egyik eladó kioktatott, hogy csak akkor nézhetjük meg, ha készpénzünk van, mert õ nem mutogatja mindenkinek a házát és különben is adjuk el a lakást a fejünk felõl és akkor mint készpénzes potenciális vevõk már labdába is tudunk rugni. Ja, majd 1,5 gyerekkel addig lakunk a közeli erdõbe.... Mik vannak..


Kati, Anikó, Ildi, Kriszta, Luca, Móni merre vagytok?

Na megyek mert nálunk is általános az éjjel 2x-i szopi és aludni is kellene.

Jó éjt!

Üdv:PM
PM
 


Sziasztok Mindannyian!
Jó volt zülleni, csak korán eljöttünk Eveyvel, nem is bírtam elaludni, reggel bezzeg a sajtkukac unokaöcsikém riasztott korán...
Virág, Balumami: üdv itt!
Virág: én tudtam, hogy már találkoztunk más topikbanKép
Nem vesztegetted az idõdet....23 év és 4 gyerek...jól értettem?
Betegeknek gyógyulást! Én el se hiszem, hogy idén ennyire megúsztunk minden nyavalyát... Csak el ne kiabáljam!
Tegnap "zülleni" akartunk kicsit kettesben a párommal, aztán riasztó hibajavítás lett belõle...mentünk együtt az éjszakában dolgozniKép
Pusz mindenkinek:
Edóka
Edóka
 


Edóka,
jól értetted. Kép

Norcsi,
nem bírod ki, hogy ne politizálj... Én szívesen "harcba szállok" veled, csak nyissunk egy új topicot. KépKépKép
Annusnak sok gyógypuszi. Kép Sajna Ráhel babának is kell szívni az orrát egy hete, pedig még csak 4 hetes. Egész jól tûri a lelkem... Kép
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Norcsi! Szegény Annus! Tessék gyorsan gyógyulgatni, még van egy hetetek a taliig! (Zsófi nagyon kíváncsi a lányokra!) Küldök neki gyógypuszikat, hátha segít! Julcsinak szorítok szemüveg ügyben, de ha tényleg kell, inkább most kapjon, mint késõbb, amikor már nem lehet rajta javítani. Kíváncsi leszek, nekünk mit mondanak jövõ hónapban.

Liesel! Utólag is boldog szülinapot! Kép

PM! Szegény kis Pöttyös Panka! Házkereséshez sok sikert! Merrefelé keresgéltek? Nem is értem, miért nem akartok az erdõben lakni? Olyan romantikus!Kép

Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Olvasni nem tudtam, csak gyorsan bejelentkezem!

Elszóltam magam a gyógyulással kapcsolatban. Csonginak folyamatos hõemelkedése volt, elkezdett csúnyán köhögni, berekedt. Újra dokinéninél kötöttünk ki. Kiderült, hogy kruppos köhögése van, kapott kúpot, erõsebb antibiotikumot. Annyira sajnálom, olyan elesett szegényke!
Verus, tudom, ti is betegeskedtek, ha jobban lesztek, írnál nekem magánba egy pár dolgot a kruppról?!

Emellett kedden engem is levett a lábamról a vírus. Csongihoz óránként kellett így is kellnem, pedig én is tök láz volt. Gondolhatjátok, hogy nézek ki!
Még jó, hogy jött anyu, felmentõ seregként! Nem is tudom mi lenne velem nélküle!

Na, mindenkinek jobbulást! Egészségesek vigyázzatok magatokra!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Köszi a jobbulás-kívánást, hát ránkfér. És én is kívánok a betegeknek gyors gyógyulást!

Annusnak kiderült hogy mindkét fülén kezdõdõ középfülgyulladása van, úgyhogy most még a fül-felszúrást megúsztuk, de a "fül-poszívózást" sajna nem. Ordított is rendesen!Kép Szóval antibiotikumot kaptunk, és azt kell szednie, de hány továbbra is, viszont láza nincs (ez az egy jó benne).A dokinõ szerint ez is ettõl a most divatos hányás-hasmenéses vírus következménye lehet, ami persze fertõz.Kép Viszont ha már ott voltunk, akkor a Bánkot is megnézettem, és õ szerencsére csak náthás, úgyhogy elég a további orrspriccelés meg az orrszívás. Julcsi egészséges (kopp-kopp).

KingAndi, szívesen. Sohase lehessen tudni, ugye, hogy mitõl döglik a gép. Hát a mienk mindentõl elég könnyen.

PM. Hát igen, ha kelleni fog a szemüveg akkor lesz neki. De azért remélem hogy pozitív híreket fog majd mondani.Panka remélhetõleg kinövi majd ezt a fránya allergiát!

Virág, szívesen politizálhatunk máshol, csak most elsõdleges hogy meggyógyuljunk, de jövõ vasárnapig van még idõ!Kép (De akkor ez egy kétszemélyes topic lesz, mert névtelenekkel meg olyan hangvételt megütõ személyekkel akik a dühöngõben írogatnak nem akarok "harcba-szállni"?!)

Köszönjük, a gyógypuszik mindig jóljönnek, és mi is már nagyon szívesen megismernénk a két lánykádat. Szóval meglátjuk hogy addig mi lesz. Jövõ héten még biztos nem mehetünk oviba,az már biztos. Képzeld el, mind a három itthon lesz egész nap!Kép

Sziasztok, megyek beteget ápolni.

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Judó, Evey
Köszönöm szépen a hozzászólásotokat.
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Hali Lányok!

Köszi a sok gyógypuszit, sajna nem értek még ide..most már Hannus, Zalán és én is dögrováson vagyunk..KépKépKép Mi, felnõttek ezért tartjuk magunkat, nem lázasodtunk be, nekem spec. olyan dögös blues énekesnõs hangom van..KépKép Z.-nek meg az asztnmája rosszabodott.Kép
Jancsi napok óta javul, betudható ez -szerintem- annak is, hogy pl. ma egyhuzamban aludt 4 és fél !! órát, amit norm. esetben ugyebár nem szokott.
Karika is javulgat, már "csak" köhög.., Tomi tegnap még lázas volt, a doki néni szerint belefér..

Ha hétfõre jobban leszünk, akkor megyünk mi is csütörtökön.

Norcsi,Kép sajnálom, hogy Ti is lerobbantatok.

ÉS UGYE nem lesz ITT politikai vitázás?? Annyira elkeserítõ, hogy ha vki nem úgy gondolkozik, mint a másik, akkor már csak egy szar alak lehet, aki nincs kellõképpen "felvilágosítva", ezért meg KELL gyõzni, hogy nem az a jó, amit õ annak hisz..Legalább mi ne kezdjük már el ezt a más topikokban tapasztalható primitív vitázást, mocskolódást.
Elõre is köszi!

KingAndi, láthatod: így bíromKépKépKép

Évi, persze írok majd egy pár sortKép Puszikázd meg Csongit és ne aggódj, a krupp csak pár napig szörnyû, hamar oldódik és gyorsan gyógyulnak a gyerkõcök.Kép

Snoopynak örülök, hogy nem utál minketKép, Evey nektek is jobbulást!!Kép

No, rohanok, puszi mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


Norcsi,
OFF.
egyetértek. Kicsit én is féltem a kultúrálatlan véleményalkotóktól. Ki lehet zárni bárkit is? Annusnak további virtuális puszi. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Verus,

mint olvashatod kicsit fentebb Norcsitól, csinálunk magunknak politizálás céljából egy másik topicot, ez politikamentes lesz. És a hangnemünkbõl - szerintem - érezhetõ volt egymás véleményének tisztelete. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

PM! Itt vagyok és gratulálok az ügyi kis Pankához. Felhísz szombaton, hogy mi volt az ultrahangon? KépKép Oly kívéncsi vagyok KépKép Vagy ne legyek? nekem szabad, igaz? Kép

Virág, Balu Mama! Üdv Titeket a fedélzeten, jó társaság nagyon, de a zöme pesti én meg vidáki vagyok KépKép Különben folyton tali lenne, amit szerveznék Kép Virág! Tényleg nem semmi 4 baba 23 évesen Kép Nekem leírnád mi az a bigyó? És hol tanulsz?

Itt ne politizáljunk, elég abból a tévében. Ott is elég undorító...

Ma voltam kontrollon és rákszûrésen a dokimnál Bp-en. Reggel 7-re mentünk. Gondolhatjátok milyen hulla vagyok. Szóval 5 percért a kórházban 5000 Ft-ot kért a doki. Azt hittem lehidalok. És azt sem tudta ki vagyok. Fogalma sem volt. Mintha nem találkoztunk volna már vagy 15-ször és nem látott volna alulról egy párszor. Bár neki szerintem mind egyforma KépKép Mert még, ha a magánrendelésére mentem volna, de a kórházba. Mintha a fogamat húznák úgy adtam oda a pénzt. Ennyit az ingyenes orvosi ellátásról.

Barikaandi! Szerintem szoptass nyugodtan gyakrabban is, a fõ táplálék jó, ha az anyatej 1 éves korig. Finom lehetett a krumplis tészta...

Ági! Ne halogasd azt a beszélgetést, mert elfajul a helyzet. Én a helyedben mindent elmondanék a férjemnek, ami a fejemben van és nem kímélném semmitõl. Inkább magadat kíméld. KépKép Meg a pocakmanót.

Évi! Annyira sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok. Millió gyógypuszi a kislegénynek! És neked is jut belõle Kép

Verus, Norcsi! Hogy bírjátok ennyi gyerekkel? Kitartás és nektek is küldök egy nagy halom gyógypuszit, egyszer xcsak oda érnek.

Evey! Puhítsd a párodat este, lekapcsolt lámpánál és úgy, hogy már elmondod, neki, hogy milyen lenne, ha lenne mégegy "puncis"KépKép a családban. Akkor nem õk lennének többségben. Meg egyébként is... KépKép

Andi3! Az én apukám és anyukám is ellenzi a 3 gyereket, de kit érdekel. Mindig azzal jönnek, hogy majd meggondolom két gyerekkel. Hát én nem így gondolom. Én szeretnék és úgy látom te is. Nem a rokonoknak szülöd hálistennek. Aztán mikor a kezükbe fogják, már eszükbe sem jut, hogy ellenezték.

Lili (13 hó) már "csak" megy, a mászást kiiktatta az életébõl 2 nap alatt. Viszont felállni csak kapaszkodva tud, nem tud egyedül. A fotelba viszont felmászik és már a kanapéra is sikerül. Most aztán figyelhetek, hogy mikor esik le. Bár mindig koslat utánam, nem nagyon van látóteren kívül.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Na, itt volt az ofõ! A gyerekek szerencsére egészen normálisan viselkedtek, kivételesen nem visítottak percenként. Meg is jegyezte, hogy milyen jó gyerekek ezek... Kép Csináltam sütit is, az összes gyerek kétpofára zabálta, ofõ meg csak egyet kapott, szinte annyi jutott csak. Pedig ez az a fajta süti volt, amit eddig egyetlen gyerekem se evett meg, kivéve Krisztit, mert õ mindent feleszik. Kép

Mindenki, aki 3 gyereket szeretne: Verussal már egyszer "kiokosítottunk" Benneteket, hogy szerintünk csak az nem mindegy, hogy 1 vagy 2 gyereked van-e, de hogy utána 3,4,5... az már fel sem tûnik.... Úgyhogy munkára fel, csak bártan, és ha harmadikra nem jön össze a kislány, akkor majd negyedikre sikerül. Evey, ez Neked szólt! KépKépKép
Ja, és az én apám is romokban volt, amikor megtudta, hogy harmadszor is szülni fogok. Udvariasan nekem nem mondta ugyan, de mindenki másnak rémüldözött, hogy minek mááá még egy. Ráadásul õ nagyon fiúpárti, most meg nem gyõzi ajnározni a kiscsajt meg mindenkinek dicsekedni vele. Kép

Norcsi! Emil ment, minden betegeskedõdnek gyors gyógyulást!

Verus! Nem ám kidõlni, mire a gyerekek feljavulnak! Vigyázzatok Magatokra! Kép

Évi! Nektek is jobbulást! Lányok, ez megint vmi neten terjedõ kórság? Kép

BM! Nálunk viszonylag normál hangulat volt, a hidegben ikább lelassultak egy kissé. Lili ma 3 órát aludt egyhuzamban, du. 3/4 4-kor már ött zörgicséltem mellette, hogy ébredjen lassan. Most persze itt viháncolt 1/4 10-ig... Kép

PM! Merre szeretnétek költözni? És mennyiért?

Pocok! A Margitsziget a jövõ csütörtökre lett halasztva, reménykedünk, hogy addigra jó idõ lesz! Kép

A politikát én is szívesen kihagynám, ha lehet....

És sok puszi mindenkinek:
Emese
Emese
 


Hello mindenkinek!Milyen napotok volt ma?nálunk változó,de egyik pillanatról a másikra Kép Kép. Sziasztok!BM
Balu mami
 


Sziasztok!

Olvasgattam ám én is minden nap, csak épp mire írni kezdenék, kipurcanok.

Megint voltunk CTG-n, Babszem továbbra is jól van, és egyelõre semmi jele, hogy kifelé készülõdne. Persze sose lehet tudni, úgyhogy ma egész nap kisruhákat mostam, hétvégén meg fölállítjuk a kiságyat meg összerakom a kórházi cuccot. Aztán már jöhet bármi!Kép
Képzeljétek, Áron ma egyedül elolvasott egy mesét! És aztán el is mondta, hogy mi volt benne! Ilyen sokkal még sose próbálkozott eddig, bár igaz, csak fél oldalnyi mese volt, de akkor is.
Hanna meg visszaesett orális korszakába, vélem a közelgõ szülés miatt. Nagyon résen kell lenni vele, mert már megint mindent a szájába vesz, pedig hónapok óta nem csinálta, már ugyanazokkal játszott, mint Áron. Tegnap meg lenyelt egy 1forintost, úgyhogy most megint gyerekkakiban turkálok.Kép Ma meg zsírkrétát evett, bár az szerintem még mindig kevésbé veszélyes, mint a pénz.

Üdv az újaknak!

Olvastam most ezt a ki hány gyereket akar témát, hát mi is Eveyék cipõjében járunk, mert a párom szerint itt legyen a megállj, de én még min. 1 lurkót szeretnék. Aztán ennek örömére jól össze is vesztünk ezen ma esteKép Azért én még bízom abban, hogy változik az álláspontja, úgyhogy Evey, tiszta szívembõl drukkolok neked is!!!!Kép

Verus!
Jobbulást nektek továbbra is! Nagyon remélem, hogy jövõ hétig rendbejöttök! Politika-ügyben szívembõl szóltál!

Emese!
Hogy neked milyen rendes gyerekeid vannak! Tudnak disztingválni! Az enyémek bezzeg akkor vadulnak be igazán, ha jön valakiKép
Az én anyukám nemcsak a hátam mögött rémüldözött a gyereklétszámtól. Minden gyerekünk elõtt elmondta, hogy ugye most még nem akarok (több) gyereket. De hát ez van. Aztán meg persze rajong értük, mint egy igazi nagymamaKép

Anikó!
Nem semmi tarifa! Terhesgondozásért is uennyit kért?
Lili kis ügyes! Hanna is pont ilyen mászós, de a potyogások sem szegik kedvét.

Norcsi!
Nektek is jobbulást!

Pocok!
Hanna is szokott horkolni megfázások után. Szerintem ilyenkor még marad vissza vhol vmi, mert egy idõ után elmúlik.

Liesel!
Boldog szülinapot utólag is!

Évi!
Jobbulást nektek, remélem, hamar fölépültök! Jó lenne találkozni!

Ennyi tellett tõlem, így jár, aki napok óta nem írKép

Sok puszi mindenkinek:_ Pele
Pele
 


Anikó,
OFF.
elég nehéz dolgot kértél. Kép Az enneagram a személyiségtípusokat 9 fajtára osztó tudomány, ami segít nekünk, hogy fejlettebb személyiségek legyünk. Megtudhatod, mik az alapvetõ mozgatórugóid, honnan indulsz, és hová juthatsz. Üzletkötõknek és vezetõknek (vállalati, állami, egyházi, mindegy) óriási segítség, ha felismerik, ki melyik csoportba tartozik, mert mindegyikkel másként kell bánni, máshogy ösztönözni, de "egyszerû" háziasszonyként is hasznát tudjuk venni, mert könnyebben megértjük a férjünket, gyerekeinket, és tudhatjuk, milyen úton hathatunk rájuk. (Az enneagramnak ezt a melléktermékét persze mások hátrányára is tudjuk fordítani, de ez minden dologgal így van. Még a C-vitamint is lehetett rosszra használni...) Hogy hol tanulok? Ezt nem lehet állami vagy egyéb felsõoktatási intézményben tanulni (hála Istennek, különben eszembe se jutna ezzel foglalkozni), most keresek enneagram-oktatókat, és az egyiket majd felkérem, hogy legyen a mentorom. Õk is így tanulták. Egyébként a személyiségfejlesztés más formái is érdekelnek, ha valaki tud ilyesmirõl, szóljon, OK?
ON.

Andi3,
egyetértek Anikóval. Szerinted milyen képet vágtak a rokonok, amikor megtudták, hogy a 3. gyereket várom 21 évesen? De nem õk tartottak el, semmi közük nem volt hozzá. A negyediknél már teljesen edzettek voltak. Kép Csak az anyósom mondja mindig: "Nem kell már több gyerek." Na mostmár egyet is értek vele. Kép De õ sem akart beleszólni, csak a véleménye volt. Szóval ez a ti életetek, annyi közük van a darabszámhoz, mint ahhoz, hogy mi legyen a gyerek neve. (Amibe szintén megpróbálnak beleszólni...) A Ruben név egy ideig emészthetetlen volt számukra. KépKépKép A Ráhelhez is kellett egy kis idõ.

Pele,
a pénztõl valószínûleg semmi baja nem lesz, ne aggódj. Kép

Minden betegeskedõnek jobbulást!

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Annussal tegnap már az ügyeletet tartó orvosnál is voltunk késõ délután egyszerûen nem akart abbamaradni a hányása. Amint ivott pár kortyot nemsokára viszontláttuk. Úgyhogy most a Daedalon kúp, a B6 injekció (itatva) meg a Cataflam cseppek remélhetõleg megtették a hatásukat, mert azóta semmi ilyen jellegû probléma nem volt. Augmentint eszi, a fülét fájlalja, néha a gyomrát is, ami nem is csoda mivel egy kis almapürén kívül nem is evett már semmit másfél napja.Kép (Most tartunk mínuszi egy kilónál.Kép) Bánk taknyos továbbra is, remélem más baja nem is lesz.

Gyógyuljatok meg Verus, és drukkolok hogy nehogy lerobbanj Te is.
Pele, Virág, Emese,Anikó, Verus, köszi, talán most már túl vagyunk a nehezén.

Off. Virág, van egy olyan rész a Babaneten ahova csak regisztráltak írhatnak, így elkerülhetnénk a csak úgy beírogató névteleneket. Írok majd oda, így jó lesz?Kép

Sziasztok, sajnos az idõ még mindig elég lelombozó, de azért szép napot mindenkinek!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok lányok!

Elhatároztam, hogy rendes lány leszek és nem hanyagollak el titeket, ahogy az utóbbi idöben tettem, de sajnos, most mégis ez fog történni, mert tegnap estére mindkét gyermekemnek 39 fokos láza lett. Ígérem, ahogy lesz idöm, jövök, addigis legalább megpróbálom elolvasni a heti termést. Táblicskuhoz írjatok friss adatokat, mert szeretném feltenni a levelezölistára!

Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Jelentem, mi túl vagyunk a nehezén. Na nem a srácok, a melóhely. Festés, villanyszerelés megymás, két hétig el voltam költözve innen, és ott a net is zûrös volt. De most aztán nincs megállás!
Bár szánom-bánom, de nem megy, hogy név szerint írogassak. Képzeljétek, márc 27-ei az utolsó lekérdezésem, és onnan 317 topichoz jött hozzászólás... Már eddig se gyõztem, de kijelentem, feladtam, nem fogom az összeset ellenõrizni. Mostohagyermekem, a dühöngõ meg ami lett... én oda már inkább nem is írok, még jó, hogy itt a topic nyitója nem afféle topic-gazda Kép .
Gyermekeim jól vannak, Gergõ köhögött, de már kifele van.
Holnap kéretik megint szurkolni nekünk! Ilcsinek megint úszás lesz, a nyuszi-kupa. Most még ovis váltócsapat is lesz (6*25 gyors váltó, lábtempóval és deszkával). Bár az úszóedzõnéni már elõadta nekik, hogy õ akkor is büszke rájuk, ha nem õk nyerik. Hát én is azt hiszem, így vagyok vele.

Betegeknek jobbulást, szülinaposoknak boldog szülinapot!
Ígérem, most már igyekszem napra kész lenni, a mérések is elfogytak, talán nyugi jön.
Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,
Pele,
én is csak olvasgató üzemmódban mûködök... CTG szerint nálam sem akar kijönni a baba, de lelkesen minden héten megfordul. A jövõ héten szülési idõpontot egyeztetünk a dokival.
nekem most sikerült mindenkivel összeveszni, mert õrült hordaként vetné mindenki magát Petrusra, amíg én szülök; viszont mindenkivel közöltük, hgoy a gyerek az apjával lesz, ha valamilyen munkát végképp nme tud eltolni, és Petrust sem tudja magával vinni, akkor arra a rövid idõre lepasszolja a gyereket. Mindenki szerint az a legnagyobb marhaság ha az apjával van a gyerek! Amikor megpróbáltam elmagyarázni, hogyha sokat van máshol a gyerek, akkor utána kispiócócát játszik napokig, és éjszaka ébred, akkor mindenki megsértõdött, hogy mert én nem bízom meg bennük, és nem szívesen adom oda a gyereket, és nem hiszem el, hogy milyen jól elvan náluk a Petrus. Nem is magyarázkodtam... Azon gondolkodom ez alalpján, meg a mostani politikai hangulat alapján, hogy itt mindenki hülye, csak én vagyok normális? Vagy esetleg én szorulok terápiára, mert nem akarok senki torkának ugrani? Vagy csak túl elfoglalt vagyok, és nincs idõm hülyeségekkel foglalkozni?
Barátnõm lánya is pénzt nyelt, egy hét múlva volt egy rtg, hogy kijött-e, nem akadt-e el esetleg, de nyugi, az egyforintos olyan pici.

Verus,
látom Te is hasonló véleményen vagy errõl a harapjukátegymástorkátmintegyfalkatanulatlanvad jellegû politikai köpködésrõl.
Norcsi, Virág,
kívánom, hgoy sikerüljön kultúrált hangnemet tartani. azért én a helyetekben egy-két tonna Seduxent begyûjtenék...

Norcsi,
próbáltad a jégkockával hûtött vizet teáskanalanként, 10 percenként? Ez nekem még mindig bejött... A leadott kilók a betegség után nagyon gyorsan visszajönnek.

Anikó,
nem semmi doki! Mondjuk nekem a doki ingyenes, csak a szülésznõnek fizetek majd, de mondjuk neki igen rendesen. Te tudsz Lilivel sétálni? Hétfõn angol után Petrussal babakocsi nélkül jöttünk haza. apcija felrekott a villamosra, és mi a megállótól kb 5 percre lakunk. Addig nem is volt semmi gond, amíg én arra vezettem Petrust amerre õ menni akart, de ha nem, akkor leült a nem igazán fûtött aszfaltra, és visított, mint a szamár. namost meg akakrt nézni minden autót. Meg kellett nézni minden ugató kutyát, minél hangosabban ugat, annál közelebb kell menni, és annál tovább kell bambulni. minden kerítés minden mintáját végig kell taperolni többször. k kutyaszarról, csikkekrõl, és egyéb szemétrõl már ne is beszéljünk... Szóval miután 20 perc alatt a fél utat sikerült megtenni, felkaptam a gyereket, és hazacipeltem.
Mondjuk ehhez hozzá kell tenni, hgoy a nagy pocakom miatt nem tanítottam Petrát kézenfogva járni, õ egyszercsak egy vasárnap reggel felkelt, és onnantól kezdve önállóan megy.

Ági,
én is csak azt tudom mondani, hogy beszélni, beszélni, beszélni. Többen kérdezik ,hogy két ilyen nehéz és kezelhetetlen ember mint én meg a férjem, hogyan jöhet ki egymással. Ahogy látom egy trükkje van, személyiségünkbõl adódóan mindig minden problémát azonnal kimondunk, és kikövetelünk valami megoldást. Sokmindennel kapcsolatban nagyon hasznos (bár fájó is lehet) egy lista, ami adott döntés mellett és ellen szól. Az ellenérvek mellé a megoldások is odaférnek... így kizárhatóak a személyes indulatok. ezzel mondjuk egy apró gond van, a jelenlegi párom az elsõ aki hajlndó ilyen szintû kommunikációra, és valószínû, hogy én sem ezzel a képességgel születtem.

Ágci,
ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarszKép. Nekünk szép nagy Graconk van, és most így a terhesség utlsó hónapjában már nem szívesen emelgetem a 10-11 kilós 13 hónapos gyerekkel. Egyébként semmi gondot nem éreztem benne.... Mondjuk sokat mászkálunk autóval, tehát nem kell napi szinten több órát gyerekkocsival járni a várost.

Lányok, mi ez a közös kór? Csak a szülni készülõk egészségesek?Kép Gyógyulgassatok, mert így betegen nem látogathattok meg minket a kórházbanKép

Ma volt nálunk a védõnõ, odaadtam neki egy halom gyerekruhát, amit Petrára sem adtam soha föl, de a következõ babára sem fogok, mert inkább a szárítógépet üzemelem be... Piszkosul örült, fõleg, mikor odaadtam a Petra által kinõtt Siesta szandált is, hát még amikor közöltem, hogy lassan a cipõjét is kinövi a kiscsaj. Én is szoktam nyekeregni, hogy több pénz kellene, de ilyenkor mindig rájövök milyen szerencsés vagyok, mert én holnap elmegyek egy cipõboltba, és veszek a gyereknek egy számmal nagyobb Siesta szandit akkor is, ha nem dob föl, hogy ez 5-6000 Ft lesz. Mondjuk egy csomó más dolgot is kell venni, mert még nem nagyon pakoltam ám be, hogy azután kórházasdit játszhassakKép

Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Helló Lányok!

Jelentem JAVULUNKKépKép Igaz, 6-ból csak 5-enKépKép, szegény Zalán sem úszta meg AB nélkül. (Én igen, be-be-beKépKép), de azért nagyon rendes fiú, nem szenved, mint állítólag sok más hapsi. (ma pl. palacsintát sütött, meglepibõl...)

Kedves Mindenki! Köszi, hogy megnyugtattatok a "ne politizáljunk itt", hozzászólásom miatt, kicsit félve írtam le, nehogymá' vki átharapja a torkomatKép Csak úgy, virtuálisan..Kép

Virág, vettem, értettem, már legelsõre is. Csak a békesség kedvéért, a dolgok tisztázása érdekében (no és Barika Andi hozzászólása is erre késztetett) írtam le.

Madárka, mi vidékiek (GERIKép) igenis tudunk sétálni kutyaszarba lépés nélkülKép Legalább ez szóljon a nagy vidéki lét mellettKép Épp ezért nem irigyellek a pesti utcán való séták miatt.
Emlékszel még kérdezted is anno, hogy nem fogom-e sajnálni, hiányolni a pesti életet..eddig még nem.Kép

Emese, milyen remek kölykökKépKép Leveledet várom ám..., remélem nem hiába.Kép

Ja, meddig leszünk a szigeten? Vagy csak a kezdés a fix?

Ildi, már azt hittem, hogy elvesztél!! Ilcsinek szorítunk ám!!

Most csak ennyire futotta, bocsi azoktól, akiknek nem írtam személy szerint!

Puszi:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok,
néha olvasgatlak benneteket, meg egy-két topikot, de hát ez van... Talán emlékeztek, hogy nemrég írtam, hogy elvállaltam egy muknát, de aztán visszaadtam (egy hete), mert egyszerûen nem bírtam fizikailag (csak este tudtam csinálni, éjjel egy-kettõ körül feküdtem le mindig, kidõltem, kész, vége): Most aztán itt van úhra minden, fordítok mint az õrült, ma estére meg kell lennie és nem tudom hogy lesz, fizikaliag lehetetlen... Na mindegy. Holnap kialszom magam.
Képzeljétek el, Emese (19 hó) végre jár Kép. Kb. négy napja. Ma egyx sem ment négykézláb. És már kétx szólt, hogy kakis Kép.
Na megyek is puszi mindenkinek.
Küldhetnétek egy körlevelet nekem is meg minden érdeklõdõnek a margiotszigeti tali pontos leírásával. Kép

Üdv az újaknak!!
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Ma délután elállt az esõ! Ennek örömére elmentünk sétálni a gyerekekkel, nagyon élvezték. Egyik pocsolyától a másikig rohantak, amikor hazaértünk, Lilinek szó szerint ki kellett önteni a vizet a gumicsizmájából.
Útközben találkoztunk egy nénivel, aki meglátta a tokától bokáig vizes gyerekeimet, és megkérdezte: Mind a magáé? Mondtam, hogy igen. Mire õ: Nem baj...
Ennyit a sokgyerekesség szépségeirõl!KépKépKép

Evey! Fiaidnak jobbulást! Kiderült, mi a baj? Lázon kívül produkáltak még valamit? Vigyázz rájuk, aztán nehogy Te is megkapd! Kép

Norcsi! Remélem, Nálatok is tartós lesz a hányásmentesség! Annusnak puszi! Kép

Ildi! Tényleg örülök, hogy itt vagy! Ilcsinek szorítok a versenyen, biztos ügyi lesz.
Még a nõvéredhez: a Vörösmartyban állítólag elég kemény felvételi volt, nálunk volt olyan anyuka, aki azt mondta, ha nem veszik fel oda a gyerekét, akkor inkább marad egy évet még az oviban. Én spec. nem szeretem azt a sulit, de sokan dicsérik. 12 osztályos, de nemrég lett csak az, állítólag 8. után mindekit felvesznek, aki máshonnan lemaradt, annyira kevesen vannak. Ne legyen igazam, lehet, hogy mindez csak rémhír!!!

Verus! Javuláshoz gratula, örülök, hogy Te így bírod! Zalán meg jöhetne hozzánk is betegeskedni, szívesen ápolom, ha ilyen kis szorgos beteg! Kép

Madárka! Szerintem a legjobb lesz Petrusnak az apjával, ne is törõdjetek a kedves rokonokkal! Ha nagy szükség lesz rájuk, úgyis sikít a párod...

Zsóka! Ha legépeltél mindent és ki is pihented Magad, ugye, gyakrabban jössz majd? Kép

Pele! Te jó ég, már így készülõdsz?! Hová jutottunk?! Még szinte csak most mesélted, hogy hazajöttetek Kemencérõl (tudod, ahová mi az ismert okok miatt nem megyünkKép), most meg már a szülésre készülsz! Szorítok nagyon!!!!

Balumami! A percenkénti hangulatváltás: nálunk egész du. 3 angyalka lakott, egészen el voltam tõlük ájulva. Aztán vacsora után kicserélõdtek 3 ördögfiókára, úgy kiakasztottak, ahogy csak kell! Kép Csak azt ne mondjátok, hogy ez is az idõ miatt van...

Pusz mindenkinek, holnap megint jövök (remélem)!
Emese
Emese
 


Sziasztok! Óriási esemény zajlott nálunk ma délután. Megszülettek a kiscicáink. Kép Kép Délelõtt óta több izgalmas helyrõl is el kellett távolítani a cicánkat, mert láthatóan oda gondolta a dolgot, de végül sikerült kiegyeznünk a spájzzal és egy bélelt dobozzal. Elõször Benke kiságyába fészkelt, majd a fiúk szekrényébe és a pelenkázószekrényt is megfelelõnek találta volna. A fiaim nagyon élveték, hogy születnek a cicák. Lábújjhegyen mentek csak a konyha felé. Este már megkukucskálták õket. Eddig négyen vannak, de tavaly is volt második vonal.Kép Na, bevallom, én is nagy izgalomban vagyok már napok óta. Kép Igazi otthonszülés volt. Kép
Amúgy az én fiaim is picit szipákolnak. Remélem jön a jóidõ, még mielõtt kitör rajtuk a kórság.
Virág, tényleg gratula a négy gyerkõchöz. Nálunk a párom szeretne még babát, de én még várnék. Most éppen elég a három is.
Pele, Benke is orális korszakába lépett (vissza), pedig nem is szülök. Mi lenne, ha szülnék? Épp csak a kutya ...t nem eszi meg, de csak azért mert nem tud bejutni a kennelbe. Az az új, hogy a szárogatóról leszedi a csipeszeket, és azokat rágja. Erre az idõnként szétesik pici darabokra, és aggódhatok, mit nyel le.
A betegeknek gyógyulást! Remélem tudunk menni a szigetre.
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!

Köszi a megnyugtató szavakat pénznyelés-ügyben. Azért nem semmi a csaj, ma kiguberálta a kukából Áron kidobott rágóját, és azt kapta be. Úgy kellett kiszedni a szájából! A legszebb az egészben, hogy én elõtte söpörtem föl, szóval a mindenféle porcica és sár volt a rágó tetején. És persze nagyon meg volt sértve, hogy elvettük a nehezen szerzett rágóját.

Madárka!
Hogy-hogy forog a babád? Ezek szerint van, amikor fejjel lefelé tartózkodik? Akkor reménykedhetsz!
Egyébként a rokonok érvelése tök logikus, elvégre legkevesebb köze az apjának van a gyerekhez, akkor meg miért lenne nála?Kép Anyámnak is volt hasonlóan jó ötlete, mikor Hannát vártam. Kitalálta, hogy ha hazahoztuk a babát, akkor Áront, aki világéletében egy szobában, sõt egy ágyban aludt velünk, költöztessük át az õ szobájába, hogy ne zavarja az éjjeli mozgolódás. Még ha bármikor máskor mondta volna, de pont akkor pateroljuk ki, amikor tesója születik???!! Inkább ébredjen föl 100x, minthogy 1x érezze úgy, hogy ki van rúgva a családból az új gyerek javára. Persze anyu se értette egyáltalán az érvelésemet. Aztán Áron max. 1-2x ébredt föl Hanna mocorgására, de akkor meg hozzánk bújt, és pár percen belül aludt tovább.
Ez a babakocsizás-nélküliség ismerõs. Tömegközlekedni nem bírok igazán a kocsival már a pocaktól, gyalog meg Hanna is eldobja magát, ha nem arra megyünk, amerre kéne. No meg a tempó is hagy némi kívánnivalót maga után, ami OK is, ha nem sietünk, de ha idõre kell menni? Szóval nem tudom, mi a jó megoldásKép Mert a (pucéron) 14 kg-jától meg 5 m után is leszakadok.

Norcsi, Evey! Gyógyuljatok! Micsoda makacs nyavalyák!
Táblázathoz holnap lemérem a gyerkõcöket!Kép

Ildi!
Ilcsinek szurkolunk!

Emese!
Azért ha betartotok néhány óvintézkedést, nyugodtan jöhettek KemencéreKép Meg különben is, te írtad, hogy a 4., 5. stb gyereket már észre sem veszi az emberKépKép

Puszi és jó éjszakát: Pele
Pele
 


Sziasztok!
Verus: rólam, mint vidékirõl meg is feledkeztél?
Pele, Zsóka: mi az a Kemence? Úgy értem, milyen nyaralási lehetõség van ott? Vagy ez privát?
Zsóka: most GYESen vagyok én is, csak magánban járok egy nénit mozgatni, mint meló. Elõtte voltam a Petõben, az Eleonóra név ismerõs, de nem tudnám archoz kötni.

Gyerekszám: azért nem mindegy az, hogy 4 vagy 5!!! Vagyis biztos van, akinek igen, én most befejezettnek érzem a dolgot, pláne ahogy közeledik a bûvös 35-ös szülinap.

Edóka
Edóka
 


Akit közelebbrõl érdekel a "enneagram"

[url=http://web.axelero.hu/t3t/reiki/ene.htm" TARGET="_top]http://web.axelero.hu/t3t/reiki/ene.htm[/url]
[url=http://www.dugonics-szeged.sulinet.hu/irodalom/pedagogia/tped_13.html" TARGET="_top]http://www.dugonics-szeged.sulinet.hu/irodalom/pedagogia/tped_13.html[/url]
[url=http://www.saxum.hu/leiras.jsp?bookID=64290" TARGET="_top]http://www.saxum.hu/leiras.jsp?bookID=64290[/url]

[url=http://ezoteria.lap.hu/index.html" TARGET="_top]http://ezoteria.lap.hu/index.html[/url]
[url=http://magazin.pbert.hu/julius/eneagramma.htm" TARGET="_top]http://magazin.pbert.hu/julius/eneagramma.htm[/url]
[url=http://web.axelero.hu/t3t/reiki/iskola.htm" TARGET="_top]http://web.axelero.hu/t3t/reiki/iskola.htm[/url]#enneagram

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?