Régóta olvasgatom a "dühöngõ-t". Úgy gondoltam most belekotyogok egy kicsit... Kezdem nagyon rosszul érezni magamat ebben az országban.
Az elmúlt négy évvel "csak" annyi bajom volt, hogy a stílust nem bírtam elviselni, ezt a minõsíthetetlen gõgöt, elvakult öntudatot, önimádatot, azt a "nagyra" nõtt "egót", az óriási szemellenzõket, a kompromisszumkészség hiányát, a demagóg pártpropagandát, az etessünk meg mindent a barommal (hátha elhiszi alapon), a hódoljon be mindenki a királynak (mert van királyunk '94 óta)...
Egyszerûen nem tudom, hogy emberek, hogy tudnak bedõlni...
Nem vitatom, hogy a 4 év intézkedései rosszak lettek volna, de a módszerek...
1. diákhitel... nem a Fidesz dicsõsége, nemzetközi pénzalap segítette hozzá az országot és a gazdaság is most jutott el oda, hogy fogadni tudja, más i smeglépte volna
2. lakástámogatási rendszer... végülis ki kellett találni valamit, mert a Fidesz kormányzásának kezdetétõl úgy felmentek a lakásárak, miután a tõzsde helyett inkább az ingatlanba fektettek be, hogy emberfia tisztességes munkával nem tudott volna lakást vásárolni (egyébként most sem tud...)
3. mezõgazdaság... OV nem felelõs érte, csak Torgyán, feltesszük a kezünket, mert nem ám a miniszterelnök felelõs az alatta levõ miniszterekért, Ááááááááá. Õk csak úgy lógnak a levegõbe.
4. fantasztikus gyed! Na nehogy má a max. bruttó 80.000 miatt szüljek gyereket
5. A miniszterelnöki hivatal 600 sleppet foglalkoztat az én, te és az õ adójából. 30 éves államtitkárok rohangálnak, mert más munkájuk nincs.
6. Létrehozták a köztisztviselõi kart is ám. Törvényben szabályozták, hogy bármi is forduljon elõ a slepp még 4 éven keresztül kapja a havi többszázezres fizetését.
7. Sajátságos megvilágításba kerültek a jogszabályok is. Kövér megmondta az Alkotmányt úgy kell értelmezni, ahogy az éppen megfelel az adott kormánynak. Ejha! Micsoda jogállam.
8. Egészségügyhöz hozzá sem nyúltak, sz*r-ba azért õk sem kotorásznak, nehogy bemocskolódjanak.
Sorolhatnánk még hosszan...
De az ami most történik kedves kormánypártiak! Szerintetek nem nevetséges? Nem egy sarokba szorított kutya végsõ szûkölése, egy fuldokló utolsó segítségért kiáltása? Szerintetek ez az ember értem és értetek ordibál? Véleményem szerint nem! Egyszerûen nem bír veszíteni, ez a "nagyra" nõtt óvodás, elmarad a desszertje -legalábbis fél tõle. Fél, hogy nem költözhet fel királyhoz méltóan a Sándor Palotába (a játszóterére), mert ezek után odajárhattok hódolni, ha két hét alatt sikerül elegendõ szavazatot varázsolnia...
Sokszor gondolok rá, hogy jobb lenne, ha a Fidesz nyerne, mert, akkor legalább a békés, nyugodt, megfontolt bal nem hõzöngene. És akkor eszembe jut, hogy csak azért nyerjen ez az "õrült", mert kifordult önmagából és véres szájjal átkozódik. Hol vannak ilyenkor a keresztény értékek???? .... Hivatkozási alapnak nagyon frappáns, de nem kellene viselkedésével is visszaadnia. Pedig az állam és egyház már szinte egy! Csak nehogy a keresztleveleket kelljen még egyszer mutogatni az érvényesüléshez (mondjuk nekem lesz, mert katolikus gimnáziumba jártam). Nevetségessé lett az ország a nyugat elõtt. (Végülis a kezdetekkor is egy nemzetközi konferencián "csak" egy tolmácsnak nézték.)
Arról meg, hogy Õ Magyarországot képviseli csak annyit, hogy akkor miért mondja:
"nem kell nekünk füstös gyárkémény" - Igen? És hová menjen a kétkezi munkás? Õ nem tartozik Magyarországhoz?
Pártállásomból adódóan sokszor olvasom a Népszabit és nemcsak balos olvasói véleményeket jelentetnek meg. Pont a tegnapiban volt, hogy egy jobbos a Terror Háza kapcsán megjegyezte "hát igen lehet a terror színe vörös, barna, de lehet narancssáraga is"...
Nagyon jó úton vagyunk felé, a TF-en elhangzott beszéd és stílus, és éljenzés, és jelszavak skandálása "csak" Rákosi Elvtárs Pajtást juttatja eszembe és az õ módszereit.
Nem szeretnék polgárháborút!De sajnos az elvakultak képesek nekimenni annak, aki a balra szavazott. Mert mi kommunisták vagyunk. Szánalmas a komcsizás, ebbõl soha nem fognak tudni kigyógyulni? Mi vagyunk "a budapesti parasztok" mint azt egy kedves e-mailben megkaptam
Hát csak ennyi így "röviden"...
Virág