Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!

Konkrét dolgot még mindig nem tudunk,csak annyit hogy a hcg-m 44,3-ról 70,7 -re emelkedett,amire a doki csak annyit mondot,hogyha ismét 44,3 mértek volna akkor azt mondta volna hogy nem sikerült ,mert akkor a szurikat kapták volna meg eredménynek,de ezek szerint valami dolgozik bennem.Még nem mondott semmi biztosat de kaptam ismét szurit és pénteken már végleges eredményt tudnak mondani.Igaz csak akkor lesz sikeres ha a hcg-m 150 -200 között lesz,különben nem tudom mi lesz......nagyon reménykedek.A cicim nagyon feszül,a hőm tartósan 37,1 és sokat járok pisilni és sokat alszok.Lehet ezeket a szurik okozzák,de remélem más is van a háttérben.
Ennyit tudtam írni.Reménykedek nagyon.
Minden jót,további szép napot neked!!!!!!!!!

Majd még jelentkezek!
Pá!
Vendég
 


Zsebike Kép

A méhpempőt Bio boltban (gyógynövényes boltban) lehet kapni, én ált. az Árkádban vettem. Pici tégelyben árulják mézben feloldva, nagyon fincsi Kép

Itt egy leírás róla:
A méhek termékeinek gyógyhatását, gyógyászati felhasználását a tudósok még mindig vizsgálják. Az eddigi vizsgálatok szerint különösen a méhpempővel lehet elérni jó eredményeket, ha másképpen nem, mint vitathatatlan erősítőszerrel.

A méhpempőt a raj dolgozói termelik nyelő mirigyeikkel, mégpedig életük negyedik napjától a tizenkettedik napjáig. Mint tápszer, a legtartalmasabb a királynőnek (méhanyának) szánt pempő: sűrű, tejfölszerű, erősen savanykás ízű és szagú massza. Vizet, ásványi sókat, vitaminokat, fehérjéket és hormonokat tartalmaz. A sejtnek (királynő‚) nem szabad idősebbnek lennie 72 óránál.

A méhpempő gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. Viszont nagy gond, hogy ennek az anyagnak az életképessége nagyon rövid, bár lehet különféleképpen tartósítani. A leggyakrabban mézben kapható, amely mindig kristályos. Sötét, hűvös helyen kell tartani. Használatkor óvatosan kell bánni az üveggel, nem szabad felrázni, nehogy a mézben levegő buborékok képződjenek, az oxigén ugyanis káros hatással van a pempőre.

A méhpempő meggátolja a mikrobák növekedését, hosszabb idő után baktériumölő hatása van. A fertőző betegségekkel szemben fokozza a szervezet ellenálló képességet, Úgyszintén a mikrobák okozta gyulladásokkal szemben is. Különösen a gyenge ellenálló képességű gyermekek kezelésénél értek el jó eredményeket a méhpempővel. A táplálékhiányban, fejlődési rendellenességekben szenvedő gyerekeknél is mutatkozott eredmény, amikor már minden egyéb hatástalannak bizonyult. Azoknál a kismamáknál, akiknek nincsen elegendő tejük, fokozza a tejképződést. Az idősödő szervezetben feloldja a fáradtságérzetet, gátolja az idő előtti szellemi kimerülést. Jó szer étvágytalanság, anyagcserezavarok, öregkori gyengeség ellen, súlyosabb betegségekből lábadozóknak, főleg fertőző, magas lázzal járó betegségek után. Fokozza a vérképző szervek működését, erősíti az idegrendszert.

A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! A férfiaknál fokozza a potenciát (!), a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. Felhasználják a meddőség, asztma, pajzsmirigy-rendellenesség, gyomorfekély gyógyításában. A méhpempő nálunk mézben vagy alkoholban tartósítva kapható (Gelé Royal, Vita Apinol).
tralllala
 
 


DzsúdKép
BOLDOG SZÜLETÉSNEPOT!
szerintem természetes, hogy elfáradsz és kiborul a bili.
El sem hiszed mennyire jó, hogy Te előttünk jársz és tesztelgetsz!
Nagyon ügyesen csinálod! És köszi, hogy megosztod a tapasztalatokat.

Andi!
Sajnálom. Ennél nincs is rosszabb, de a remény hal meg utoljára!

VikimiKép
Mi a helyzet? Nagyon drukkolok!!!

ApacsKép
Szerintem most ne gondoljatok arra, hogy múltkor mi volt és mikor jött meg az a fránya télapó!
Ilyenkor erre nem szabad gondolni és nem szabad kiszámolni sem! A psziché nagy úr! Egyszerűen nem fog megjönni és kész!

ZsebiKép
A méhpempőt nálunk méhészboltban lehet kapni, de szerintem bioboltban is találhatsz.
Naponta elég egy borsónyit mézzel lenyelni. Csak úgy magában szerintem elég pocsék.
Nagyon jó immunerősítő!
Sőt, adhatsz belőle apának is, mert az immunrendszeren kívül mást is erősít Kép! Sose lehet tudni, lehet pont erre várnak a kiskatonák!!!

TralllalaKép
Te szegény vérű! Biztos segít az a vérkészítmény. Emellett egyél sok vasat, vagy vas tartalmú kajákat (csipkebogyó, mák, pipimáj, cocamáj, búzakorpa, bab lencse, szója)!
Ügyi voltál, hogy nem Te mentél el a rendelőbe!
Sok pihit neked!!!
Stella

Kép
stella9
 
 

 
 

Dzsúd Kép
Boldog szülinapot így utólag Kép
Ha sok a gőz, engedd csak ki nyugodtan, sokkal jobb egy kiborulás, mint ha tartósan vacakul vagy. A bébikék biztos nem veszok zokon Kép

VikimiKép
Nagyon drukkolok neked, remélem nőni fog szépen a HCG-d.

wish
 
 


Vikimi!
Én nagyon nagyon nagyon izgulok érted és minen energiám a tiéd és a babócáé odabent. Kapaszkodjon rendesen és mostmár mutassa meg a világnak hogy ő is itt van!!!!!!!

Tralllala!
Köszönöm szépen! Kép

Stella!
Neked is köszi! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztató szavakat.

Vikimi! Remélem Ti sikeresebbek lesztek, mint mi.Szurkolok.

Lehet, hogy buta kérdést teszek fel, mert a dokihoz csak 2 hét múlva kell menjek, de a következő próbálkozás ugye 3 hónap múlva jön. Hogyan számolják ki a 3 hónapot? Most kimarad egy ciklus kezelés nélkül a következő pedig már fogigátlós lesz utána pedig kezdődik a szurkálgatás?
Más. Az utro elhagyása utáni 2.napon megjött, az első napon iszonyatosan görcsöltem és most lehet kicsit gusztustalan leszek, de egy fél tenyérnyi darab vmi "távozott" belőlem.Ilyet még nem láttam. Ez a méhnyálkahártya lehetett?, de ahhoz én nagynak találtam.Nem tudom mi volt..

Andi
andi31
 
 


Wish, Stella Kép
Köszi! Köszi!

Küldök Mindnyájatoknak pár fotót nagy-nagy szorítással!!!KépKépKép
dzsúd
 
 


Dzsúd,
egyszerűen gyönyörűek a babáid, meg kell zabálni őket! Én is ilyen édes ikreket szeretnék!!!! Bár egy babócával is nagyon-nagyon elégedett lennék!

Vikimi,
én is nagyon szorítok Neked, remélem, hogy sikerrel jártál és jó példával szolgálsz mindannyiunknak!

Tényleg, még egy kérdés, ki tudja, beültetés után kb.2 héttel a repülés nagyon ellenjavalt vagy sem? Mi a véleményetek?

Üdv mindenkinek: Fanny
fanny1
 
 


Sziasztok!
Üdv.Mindenkinek!
Igen...már nagyon izgulokizgulunk..Nehéz még a munkára is gondolni....Már minden alhas nyomást..mell feszítést...stb.. rossznak gondolunk...
Kérdezem én...: a mell feszülés és az alhasi nyomás rosszat, vagy jó jelent?
próbál Párom sokat inni, de így is mindig wc-re járKép Ja és 1 kg juhtúró és 40 dkg kőrözött 3 liter tej fogyott el a sima normál kaják mellettKép
Szóval már csak a szombat lebeg elöttünk...Ja és az esti szuriKép megyék és a BK szünetben be is adom...
Mindenkit Üdvözlünk!
Vikimi! Drukkolunk Neked isKép
Zsebi köszönjük a kedves sorokatKép Ja és MindenkinekKép
Dzsúd! Már nem is mondok semmit...TudodKépImádnivalók a kis CsodababákKép
csao
Apacs...(megyek szurniKép

Kép
apacs
 
 


Andi!
A transzfertől számítják a három hónapot, tehát nekem most szept 30-án volt dec 30-án már kezdhetném is ha akarnám.
Nekem is jött ilyen cucc csak nekem a megjövetel 5. napján és semmi hasfájással nem járt, fel is hívtam a dokit, hogy mi ez, azt mondta valszeg elindult valam, de nincs előtte a kartonom, (mert a vérvételnél nem ő volt.)

Fanni!
Van egy lány a Kaális párok fórumán ő simán repült még a teszt előtt Londonba, és sikerült neki, szóval szerintem nem árthat, de legfeljebb kérdezd meg a dokidat. Kép

Apacs!
Bármi lehet jó jel, de az se baj ha semmi jel nincs. Kérlek ne keress semmi tünetet, mert ilyenkor még nem kell hogy legyen. Szóval nyugi, kitartás mindjárt itt a szombat. Kép

Dzsúd!
Csodásak a babák!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lillus!
hatalmas drukk a holnapi számvitel vizsgádhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Holnap meló után megyek szerintem olyan fél öt körül. Jó? De rádcsörgök holnap! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Fanny Kép
Én ahelyedben nem repülnék, de lehet, hogy én már túl óvatos is voltam és minden rizikó faktort kizártam anno.

Apacs Kép
már csak 2-t kell aludni, nagyon izgulok Értetek!!!! Kitartás!!!!! Aztán csak finoman beadni azokat a szurokat Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Tündériek! Igazi szülinapi ajándék egy-egy ilyen mosoly-féleség Kép!

ApacsKép
Nem szabad jeleket keresni! Lényeg, hogy a Párod jól érezze magát és minél kényelmesebb testhelyzetet találjon!
Kitartás a szurikhoz!
Most már tényleg nem kell sokat várni szombatig!!!

VikimiKép
Kép

ZsebiKép
Te hogy vagy? Telnek a napok? Sikerült jó kis elfoglaltságokat kitalálni magadnak?
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Most a munkába menekülök, itt bent arra sincs időm gondolni hogy egyek annyi melóm van. Otthon meg megpróbálok kevesebbet babanetezni és a párommal keresünk közös dolgokat aminek mindketten örülünk, illetve a házidogáit csináljuk ami szintén leköt agyilag. Szóval elvagyok, de a szívemen és lelkemen a seb nem akar gyógyulni.
Majd kérek időpontot a Kaáliba mert azért immunológiára és genetikára el szeretnénk menni, hát majd meglátjuk mikor szánom el magam, de novemberbe menni szeretnék az biztos. Kép

Lillus!
Nagyon izgulok ám érted!!!!!!!!!

Helga!
????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 




Kezdek beparázni és keresni a miértekre a választ!
egyre közeleg a holnap és én egyre jobban kivagyok.Kép
Ha jók voltak eddig az eredményeim,a doki is jónak látta akkor mi történhetne?????Mérem a hőmet ami jó cici feszül ami szintén jó,de mi van ha mégsem??????KépMár lassan 3 hete várakozunk,ami jó is mert telik az idő,de rossz is mert nem tudok semmit biztosat.A holnapitól meg félek.Kép
Nagyon rossz.Kép

Nem is írtam,de hétfőn vérvétel előtt csináltam tesztet 25 érzékenységűt mondván,ha minden oké akkor nagyon erősnek kell lennie,De nem alig volt látható,és mégis jó volt az eredmény.70,7 hCG,amit a 25 érzékenységű teszt nem mutatott ki.Ennyit a tesztekről.

Szóval nagyon izgulok.
Holnap véget érhet egy álom,de el is kezdődhet egy új szép jövő.Végül is 50 % esélyem van,és az jó.

Mindenkinek minden jó!
Vendég
 


Dzsúd!
Köszönjük!!!!!
Igen, MÁR kevesebb mint 2 napKép
Megpróbálunk kevésbé a jelekre figyelni..Sőt a hőmérőzést is kerüljük..
A szurik beadására pedig párom azt mondta, hogy eddig igazán az fájt csak amit a Kaáliba adtak be...Amit én az nem vagy csak kicsit fájKép Ott megmutatta az egyik aszisztens, hogy hogyan is kell, és éppen a rossz megoldást mutatta...legalábbis ő mondta, hogy ne így.....érted...
A lényeg, hogy mindig váltogatom az oldalt, hogy hátha jobb.....
Zsebi!
Teljesen igazad van, a közös programokat illetően...sajnos az ember akkor döbben rá, hogy nem tud mindig elég közös programot szervezni Párjával. A mai rohanó világban egyébként sima szürke hétköznapok során is több ilyen együtlétet kellene szervezni,mert a boldog pillanatok közben jön rá az ember, hogy sajnos nem elég -....soha nem elég...a meghitt együttlét.
Ezért ezúton is kivánom, hogy Mindenkinek sikerüljön néha(minnél többször) kellemes együttlétmeghitt pill. megteremtése, ill. átélése...
Jaj.már a mondataimba is belekeveredek...A lényeget Mindenki érti....
Lillus!
SOK SIKERT!!!KépEgy nagy kalappal!!!
Vikimi!!!
Holnap teszt?? Már Mindenki kiváncsi!!Mi isKép!

Még egy buta kérdés...Ha 14 napig nem jön meg akkor az még nem biztos, hogy megmarad ugye?Kép

Üdv.
Apacs.

Kép
apacs
 
 


Szia Apacs!

Nem teszt lesz holnap,hanem megyek a már megszokott vérvételre,ahol 150-200 közötti hCG-t kell felmutatnom.Hétfőn 70,7 volt,így kicsit félek az eredménytől.

Mikor kellett volna megjönnie?
Nekem a punkciótól számítva 14 napra(peteéréstől számítva) azaz 1 hete, csütörtökön.
Szerintem sokat erre nem lehet adni,mert a szervezet fel van turbózva hormonokkal.Milyen szurit adsz a párodnak?
hCG-t?

Sok sikert nektek is!
Viki
Vendég
 


Vikimi, Zsebi, Apacs Kép
Most olyan szívesen vennék le a vállatokról terhet, komolyan. Bennem most tombol az energia, és szívesen átvállalnék vmit Tőletek, hogy Nektek könnyebb legyen. Ez a várakozás dolog, ez borzalmas, tudom, a bizonytalanság meg minden. Éjszaka imádkozom Értetek meg a Babáitokért, úgyis ébren leszek a szopik miatt.

Apacs Kép
Olyan jó olvasni, hogy vannak ilyen mélyérzésű és azt mindennel együtt felvállaló pasik (a férjem is ilyen, és nagyon boldog is vagyok Vele Kép), nagyon klassz, hogy ilyen ember áll a Kedvesed mellett ebben a nehéz időszakban. Úgy érzem, Ti is olyan páros vagytok, akik erősítik egymást. És hidd el, meglesz ennek az eredménye, a kérdés már "csak" az, mikor.

Wish Kép
Hol vagy? Hogy vagy??

Stella, Trallala Kép
Hogy vannak a kismamik? Kép Hányadik héten jártok már?

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok, jöttem kicsit benézni, bepótolni az elmaradást. Kép
Dzsúd, gyönyörűek a Bébik! Tetszik ez a következetes kék-rózsaszín összeállítás, annyira édesek bennük! Kép Küldök Neked energiát! KépKép Tényleg ne érezz bűntudatot, hogy néha kicsit besokallsz, ez teljesen természetes és érthető, belefér az Anyaság fogalmába. Kép
Zsebi, azt hiszem, egy szinten lehetünk hangulatilag, valahogy én sem találom magam, de remélem, ez csak átmeneti és soha többé nem lesz benne részünk, max. a bébik miatti fáradtság lesz az oka. Kép
Mondtok valamit ezzel a tartalmas, meghitt időtöltéssel. Ha belegondolok, nagyon jól megvagyunk a zurammal Kép, de nagyon ritkán teszünk azért, hogy igazán tartalmasan teljenek napjaink..., na el is kezdek szervezkedni! Kép
Stella, olyan jó olvasni a soraidat, csupa derű vagy! Kép Hallom, a Bébik jókat buliznak odabent. Kép
Andi, sajnálom, bízzunk a következőben, muszáj sikerülnie!!!
Tralllala, jófej kollégáid vannak, hogy így vigyáznak Rád, nagyon helyes, csak pihizz is sokat!
Fanny, asszem és is Dzsúddal tartanék repülés ügyben, biztos nem olyan drasztikus, hogy az orvosok ellenjavallnák, de én is minden zizegésre okot adó szitut kerültem, így repülőre sem ültem volna. Kép
Lillus, nekem nem okozott az Aspirin gondot, de mindenki más, máshogy reagálhatunk a gyógyikra, a legbiztosabb megkérdezni a dokit, hogy mit gondol. Drukkk!
Apacs, most már nagyon közel az idő, én is azt mondom, hogy nem szabad figyelni a jeleket, pedig tudom, milyen nehéz, már hogy a fenébe ne figyelnénk őket, muszáj valamibe kapaszkodni ugye...csak ne ez legyen minden gondolatotok. Kép Nagyon nagyon drukkolok, hogy legközelebb szuper hírekre kukkantsak be!!!
Viki, kívánok Neked egy jó erős 200-as Hcg-t holnapra!!! Nagyon izgi! Drukk megy ezerrel!!!
hajnesz
 
 


Apacs!
Sajnos az még nem tuti ha nem jön meg, de kérve kérlek ne keresétek a jeleket, bízzatok mert én bízok bennetek!!!!!

Vikimi!
Tiszta szívemből izgulok érted és nagyonangyon bízom hogy holnap folytatódik az álom ami már több mint három hete elkezdötött. Kép

Hajnesz!
Jó hallani felőled!
Hogy vagy a lapar után??? Remélem már minden renben és hajtotok ezerrel a spontánra! Kép Kép Kép

Lillus!
Mi volt a vizsgán?

Dzsúd!
Annyira szépek a soraid megsírattál.
Kép Én pedig aludni tudok mostanában, úgyhogy én pedig abból adok át neked!

Wish!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Dzsúd!Hajnesz!Apacs!

köszönöm mindenkinek a drukkot,most nagyon nagyon rámfér.Hajnalban arra ébredtem,hogy már egy picit sem feszül a mellem,nem fáj tudok hason aludni....ebből arra tudok csak következtetni,hogy.....bár ne így lenne,de ha reálisan nézem a dolgokat akkor sajnos így van.
Lassan indulok vérvételre nem sok reménnyel.
Puszi nektek!
Vendég
 


VikimiKép
Nehogy feladd itt nekem!!!!
Nagyon jól alakultak a dolgok eddig! Tessék bízni és reménykedni!!!

ApacsKép
Sajnos az, hogy nem jön meg nem jelent semmit, mert az Utrogestannak pont az a szerepe, hogy fennt tartsa a progeszteronszintet.
Ha a progiszint leesik, akkor szokott megjönni.
Persze van akinek utro mellett is megjön, de mondtam már, hogy NE AGYALJATOK EZEN!!!!!
A menzit el kell felejteni!!!!!!
Nem jó ha pszichésen arra spanoljátok magatokat, hogy elvileg ma kéne (nem)megjönnie, mert ez nagyon befolyaásolja a tudatalatti működését!
Már csak egyet kell aludni!!! Kitartás!!!

DzsúdKép
Köszi a kérdést, jól vagyunk.
Manócskák rendszeresen dörömbölnek, tök jó, de nagyon fura érzés!
Tegnap töltöttük be a 17. hetet.
Pocak valahogy most nagyon nagynak tűnik.
Este meg is mértem. Most 91 cm a köldöknél, lejjebb picit nagyobb, de így jobban tudok viszonyítani.
3 hete még "csak" 86 cm voltam, szóval tényleg nőtt és nem is keveset!

HajneszKép
Tényleg jól érzem magam és remélem hamarosan nektek is részetek lesz hasonló boldogságban!!!!

TralllalaKép
Hogy vagy? Tényleg, hányadik hét?
Sikerült lassítanod?
Babakelengye kezd összeállni?
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Rengetegen írtatok mostKép Nagyon jó látni ezt az összetartást és drukkolunk MINDENKINEK.
Vikimi!
AKKOR IS DRUKKOLUNK NEKED!Kép
Hajnesz!
Rég láttalak erre felé...remélem tényleg jól vagytok. bizony nagyon fontosak az együtt tartalmasan eltöltött napok...Aki ide ír erre a topikra....Azoknak pedig pláne, mert itt még stresszesebb az élet..Kép
Fel a fejjel Mindenkinek!
Dzsúd!
Jól esik amit írtál és szerintem is így van...Igazad van..
Párom sajna néha nagyon lehangolt...Otthon van és a töprengés soha nem jó..Viszem neki haza a finomságokat és a jobbnál-jobb filmeket.Kép
Csak, hogy eltereljem a figyelmét...
Holnap ilyenkor már tudni fogjuk, hogy reménykedhetünk e tovább....
Zsebi!
Fel a fejjel! olyan szép idő van...Mentek valahova hétvégén?Kirándulni..stb.?
Ki kell használni!
Most hírtelen ennyi...megyek visszarázkódom a munkábaKép
csao
Apacs.

Kép
apacs
 
 


Vikimi!
Ezek a jelek semmit sem jelentenek, gyere már gyorsan, és mondd a jó hírt!!! Kép

Zsebi, Hajnesz Kép
Igaza van Apcsnak, használjátok ki a jó időt! Nekem a kirándulások hiányoznak a legjobban! Kis séta még megy az erdőben, csak odáig ne kellene elzötyögni autóval...

Dzsúd, Stella Kép
A 26. héten járunk, a pocakom 60 cm-ről 97-re gömbölyödött, már 11 kg van rajtam Képa csajok bunyóznak bent rendesen, éjjel is soxor felébresztenek Képmár kezd az alvás is nyűgösebb lenni, nem nagyon találom a helyem, bár ma nagyon nagyot sikerült aludnom, este 10kor mintha lekapcsoltak volna, megmozdulni sem bírtam... szerencse, hogy Apa még elbír, így legalább bevitt az ágyikóba Kép

Dzsúd, neked nem volt olyan pont, ahol folyamatosan fájt? Már 3-4 hete szinte ahogy felkelek elkezd fájni a jobb mellem alatt egy pont, és nem hagyja abba... mondtama dokinak, de nem is reagált rá. 1,5 éve kivették az epehólyagomat, talán ezzel lehet összefüggésben, nem tudom.

még nem nagyon sikerült megvenni semmit, csak infót gyűjtöttünk, de most már nekiállunk ezerrel, December közepére mindent meg akarunk venni! A babkocsit kiválasztottuk, azt megkapjuk ajándékba. Légzésfigyelővel, kisággyal kapcsolatban is elhatároztuk végre magunkat. Néhény dolgot már kaptam kölcsön, babahordozót, ruhácskákat, kádat, pólyákat. Azt hittem egyszerűbb feladat lesz megvenni mindent, de olyan sok minden kell, és olyan rövidek a hétvégék Kép
tralllala
 
 


Zsebi, Apacs, Többiek Kép köszi, egyre jobban vagyok, ahogy gyógyulnak a sebek, minden nap valami újabb meglepő dolgot észlelek, ma pl olyan az egyik, mintha még rajta lenne egy ragtapasz, úgy húz alatta az izom, vagy mi, pedig nincs rajta semmi, nagyon furi. Hát ezerrel még nem startoltunk rá a spontánra, de mikor még megvoltak a varratok, akkor rosszalkodtunk egy kicsit, muszáj volt kipróbálni úgy is! Kép
Tegnap még kicsit kézimunkáztam a köldökömön, mert maradt benne egy kis damil, szóval azért vannak jó kis programjaim nekem is. Kép
Tényleg jó lenne egyet barangolni a jó időben, csak ez a hétvége nem lesz valami hosszú, holnap meló van, aztán lakásavatóra kell menni, vasárnap meg Dévais tali, de legalább Pestről kimozdulok picit. Kép
Tralllala, hú, már a 26. hét! Hogy szalad az idő! Kitartást és amennyire lehet, nyugodt éjszakákat kívánok!!! Kép
Viki, továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz
 
 


Sziasztok fiúk lányok!!!!!

ismételten nem tudunk semmit,mert lassan de biztosan növögett a hcg-m(92,3),de még mindig kevés hogy bármit biztosan merjen állítani a doki.Annyit mondott csak,hogy nem meri abbahagyni,mert a lassú növekedés mögött csak van valami.Beszélgettem egy lánnyal akivel együtt voltunk ET-n neki ő már uh-on láthatta az ikreket,és neki már a 9 napon 200 volt a hcg.Tudom ez nem jelent semmit,de szerintem jogosan merül fel bennem egy kis kétely az én 18 napi 92,3 hcg mit jelenthet????tudom mindenki másképpen reagál a dolgokra,de miért nem kapok egy biztató erős jelet?????
ha van baba akkor ez nagyon lassú egy babó....de majd én gyorsaságra nevelem!!!!
Hétfőn kell mennem ismét vérvételre.......már kíváncsian várom.
Most mi van?Volt már valaki hasonló helyzetben????

Kellemes hétvégét nektek!
Puszkó
Viki
Vendég
 


Viki, én nagyon reménykedek. Nekem még sosem volt még csak mérhető sem a Hcg-m, legalábbis említésre sosem méltatták, tehát ha így nézzük, a Te 92,3-asod igenis bíztató!!! Oké, lehet hogy nem ikrek, de valakinek kell ott bent lennie!!! Csak erre gondolj hétfőig! Nagyon drukkolok!!! Kép
hajnesz
 
 


VikiKép
Ultrahangot nem csináltak? Már látszódnia kellene az UH-on ha van valami. Hétfőn ragaszkodj az UH-hoz!
Addig is drukkolok!

wish
 
 


Hajnesz!
Én is nagyon reménykedek mert valóban történnie kell valaminek odabent.Ez tartja areményt bennem és az hogy nem csökken hanem nő a hcg.Ikrek nem is lehetnek mert csak egy kis lustát kaptam vissza.

Wish!
Rákérdeztem az uh-ra de állítólag ilyen hcg melett még nem láthat semmit,csak egy szép vastag méhnyálkahártyát,amivel nem vagyunk előrébb.

Köszönöm nektek a drukkot.
Vendég
 


Sziasztok!
Felpörögnek az események....
Holnap reggel 8-ra megyünk kedvenc dokinkhoz..(Krizsa)Kép mindig jó szívvel fogad...és hasonlóan megyünk mi is. kérdéseim lennének...
Vérvételből mondanak valamit...MIT???
+ vagy - de ezenkívül? HCG??mennyi a jó? mikor...hogy...?most mi 13. napon megyünk...Még nem mondtak eddig semmilyen méhnyálka vastagságot sem..se hcg-t...Kicsit az ismeretlenbe megyünk...
Ja Páromnak az elmúlt napokban javultak a méreteiKépKÉZZEL FOGHATóKép(mell) ez biztos látszik a gyógyszerektől...UH-t csinálnak ilyenkor? az nem árt a beágyzódásnak...?
Viki!
Te legalább előrébb vagy a számok világában...
Hajnesz!
álljon meg a menet Neked átjárhatósági vizsgálatod volt ugye? Ott felvágnak, meg minden???Kép ez nekünk kimaradt,...."választható volt" eddig, azt mondta a doki, hogy ha most sem sikerül akkor meg kell, vagy kellene csinálni...
Ez nekem sötét folt...már mint ez a beavatkozás...
Nagyon rossz??mivel jár?
bocsi, hogy ezzel nyaggatlak...
Ja, valaki kérdezte, hogy milyen szurit adok a páromnakKépmunkahelyen vagyok nem tudok keresgélni..) 2 ampulla (2x25mg) Progeszteront.
úgy kellett futárral hozatni.
Üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Sziasztok!
Mire elolvastam a "lemaradásom" a levelezésben, kicsit bele is keveredtem ki hol tart. bocsi ezért...
Túl vagyok a vizsgán.Elég nehéz és hosszú volt (5 óra írásbeli)Sajnos nem sok reménnyel várom az eredményt, mert nem brillíroztam igazán. De legalább most ez a teher leszakadt a vállamról.
Voltam reggel a BMC-ben a Koncnál és hogy őszinte legyek elég elkeserítő volt a stílusa. Õ mondta, hogy a ciklus 10-11. napján menjek UH-ra. Én elfelejtettem, hogy a szombat is munkanap (én szerencsére nem dolgozom) ezért direkt ma mentem a 10. napon. Erre jól lecseszett, hogy minek jövök ilyen korán, mivel nekem nem 28 napos a ciklusom, úgysem fog látni semmit. Azért megnézte, nem mondott semmi szívderítőt és hétfőre visszarendelt.
Végülis nincs semmi baj, csak a lelkemnek erre most azt hiszem nem volt szüksége.
Mit gondol hobbiból várakoztam ott órákig? Honnan kéne nekem tudni magamtól, hogy mikor menjek, nem?
Na ez van velem.
Remélem hétfőn nemcsak én leszek "okosabb" hanem tőletek is jó hírek jönnek!
Kellemes hétvégét mindenkinek és ne aggódjátok halálra magatokat!!Az úgysem javít a helyzeten;-))
lillus
 
 


Még azt akartam mondani, hogy valódi méhpempőt nem kaptam csak valami kínai Royal Jelly-t, amiben ginseng is van és szívószállal kell kis ampullából kiszívni. Piros a doboza. Ezt ismeri valami méhpempő"szakértő"?;-)) de azért próbálok eredetit is beszerezni és majd beszámolok a hatásról!
lillus
 
 


Sziasztok,

Apacs,Vikimi,
először is ezerrel drukkolok Nektek, ha Ti is hisztek benne és ennyien szorítunk értetek, egyszerűen sikerülnie kell!!!

Más,
ismét egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni: én ma voltam vérvételen (eddig 6 Suprefact szurit adtam be magamnak) és az ösztradiol 242 volt, tehát hétfőn ismét mennem kell, ezt az értéket ugyanis le kell szorítani 100 alá, addig nem indulhat a "felturbózás" Nem nagyon sok ez? Lehet, hogy valamit nem jól csinálok? Van valakinek hasonló tapasztalatat? Egy kicsit el vagyok kenődve, hogy már az elején nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene..

Előre is köszi és szép hétvégét mindenkinek!
fanny1
 
 


Apacs, ááá, egyáltalán nem vészes a dolog, de tényleg!!! Kép
Most nem átjárhatósági vizsgálatom volt, az ugye a HSG, mikor röntgen alatt kontrasztanyaggal nézik a petevezetők átjárhatóságát. Ez megvolt tavaly ősszel, na azzal eléggé megszenvedtem, mert nem altatásban csinálják és akinek nem átjárható, annak bizony fáj, és nekem sajna nem volt átjárható. Jött a lombik, 3 kör + 1 fagyibabás...eredmény nélkül, és akkor határoztunk úgy a dokival, hogy ideje lenne egy laparnak, hátha van valami szervi elváltozás vagy egyéb nyavaja (pl. endometriózis), azt meg csak így lehet felderíteni. A műtét nem komoly, bár mélyaltatásban végzik, intubálnak, igazán nem volt megterhelő így visszagondolva. 3 pici lyuk az egész, az egyik a köldökben, észre sem lehet venni, a másik kettő az alhason kétoldalt, nekem a jobboldali nem is fog látszani, ha újra kinő a fű Kép a baloldali meg max szúnyogcsípésnek látszik.
Állítólag a gáztól, amivel a hasat felfújják, hogy a szervek jól elkülönüljenek egymástól, felébredés után a vállakban feszítő fájdalmat lehet érezni, nálam ez is kimaradt, semmi ilyesmit nem éreztem. Ami kellemetlen élményem volt, az egy kis gáz a belekben (elnézéstKép), ami egy kis gyógyszeres rásegítéssel diszkréten távozott (mégegyszer elnézést Kép), meg a hólyagkatéter, ami éjjelre is bentmaradt műtét után, de ez is kibírható, csak szokatlan volt.
Na és ha már vájkáltak bennem, egyúttal csináltak mégegy átjárhatóságit, és mivel nem tiltakoztam, valószínűleg jó nagy nyomással sikerült egy picike anyagot átpréselni az egyik petevezetőn, de nem nagyon bíztattak, lombikozunk tovább, persze csodák mindig történhetnek, azét tornázunk a spontánra is közben. Kép
Nna elmondtam mindent? Mindig elkalandozok és a végén nem is beszélek a lényegről, biztos most is kihagytam valamit, de nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok, ha tudok! Kép
hajnesz
 
 


Lillus, a Royal Jelly az a méhpempő, úgyhogy biztos jó lesz ez is, a ginsengről is csak jót hallani, ártani nem fog az biztos! Kép
Fanny, sajnos nem értek a szintekhez, remélem, valaki tud segíteni.
hajnesz
 
 


Apacs!

A vérvételből megmondják mennyi a hCG (terhességi hormon)mennyisége a szervezetben lehet megnéznek egy E2-t és progeszteron szintet is és ezeből lehet sejteni,hogy a baba dolog fel vagy leszálló ágban van e.
A szintek sokmindentől függnek,kap e a párod hCG szurit,hogyan reagál rá stb...Engem UH-on még meg sem néztek mert nem értem el azt a hCg szintet amitől már érdemes lenne nézni.Az UH-on ha szép magas minden érték és minde oké már látható ilyenkor a petezsák és az hogy az jó vagy rossz helyen tapadt e meg.Ja és a méhnyálkahártya aminek nagyon szép vastagnak és szivacsosnak kell lenni.
A hCG szintekről találsz infót a lombikbaba.hu oldalon a gyakori kérdéseken belül a terhességi résznél.
Nagyon szorítok!
A cici az jó jel ha szép nagyra duzzad!Már nekem is visszatért a feszülés....
sok sikert holnap!
Vendég
 


Apacs!
Hétvégén nem megyünk sehova, mert szombaton dolgozni kell a hétfő miatt! Ez van, most nagyon szeretem a munkámat iratok rendezése nekem van kitalálva időigényes macerás, de nagyon jól le tud kötni. Kép

Holnapra hatalmas drukk!!!!!!!
Holnap vesz vért és kb. másfél két óra múlva megvan az aeredmény megvárhatjátok vagy visszatelefonáltok és egyszerűen megmondja hogy pozitív vagy negatív. A negatívról tudnék mesélni mert sajnos pozitív nem volt soha, de arról nem szeretnék beszélni. HCG-t csak akkor mondt ha terhesség van a nyh-vel meg ilyenkor már nem foglalkoznak!!!!
Ha pozitív a dologa (merem remélni) akkor két hét múlva mehetek uh-ra és akkor derül ki hányan is laknak odabent, de a HCG-ből szoktak tudni "tippelni".

Fanni!
Nem tudom én sem a szinteket, de egy biztos a kaáliban is csak akkor kezdik ha lemegye ez a szint általában megjövetel utáni harmadik napon metten és nekem már akkor mindig jó volt, nem tudok konrét infokat adni.

Vikimi!
Eszméletlen amin túl kell menned, de nagyon remélem ennek csak jó lehet a vége!!!!!!!!!
Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!
És azért az jó hogy hiába kapod az utrot nem jön meg világba azt se lehetne kitolni, szóval biztos van ott valaki! Kitartást küldök neked, most ez nem könnyű, de meglesz a gyümölcs!

Kép

Tralllala!
Pocakkép?????????????

Stella!
Pocakkép?????????????

Nem ér ezt csinálni, hogy nekünk ennyi sem jut!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
köszönöm neked ezt a lelki támogatást nagyon nagy szükségem van rá.Egyik percben feladom de a következőben még kapaszkodok minden apró jelben.
Most ráadásul munkám sincs(a babaügy miatt nem vettek vissza a suliba) a munkanélküli járadékom is megszünt mehetek szoc.segélyt kérni...tb által biztosítva nem vagyok...egyre jobban alakul minden??!!!Kép
ja és ráadásult a hét elején vettem észre hogy a kocsi műszakija 2 hónapja lejárt,az is pénzbe került....hazafelé meg kiírta a kocsi:"service oil"...vihetem olajcserére....
Minden szép minden jó........most még ez a bizonytalanság is...
Kép

Kellemes hétvégét!Jó munkát!
Vendég
 


Vikimi!
Akkor ha jól számolom megvan a három rossz, tehát már csak jó jöhet. Kérlek ne add fel ott van a kapaszkodó kapaszkodjál bele.

Én amikor megmondják a vérből hogy semmi amig meg nem jön reménykedem, neked ott a HCG tessék drukkolni neki nőni kell annak az ici-ipici kis babának!!!!!!!!!!!!!!! Olyan nincs hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!!!

KépKép





Apacs!
HCG szintek
Vendég
 


Hajnesz, Zsebi,

nagyon köszönöm az infokat. Az az igazság,hogy én még nagyon "kezdő" vagyok, én azon is csodálkoztam, hogy esetleg még meg is fog jönni.
(ezzel ma szembesültem először, amikor a kórházban megkérdezték, hogy megjött-e már) És akkor valószínűleg ez lehet a baj, nekem ugyanis mindig 32-34 napra jön meg és ma még csak a 26.napon vagyok... Ajaj, akkor lehet, hogy még egy hétig is elhúzódhat és addig folyamatosan adagolnom kell a Suprefactot? Én meg már kezdtem azt hinni, hogy esetleg nem jól szúrom magam...
Hajnesz, Te egyébként nagyon szerencsés vagy, nekem is volt laparom tavaly márciusban, de én az altatás utánti állapotot elég rosszul viseltem (ettől kicsit most is félek, bár ez nem mélyaltatás lesz)és nekem a "felfújástól" nagyon görcsölt egész délután a hasam, egyfolytában fájdalomcsillapítót kértem, a katéterrel kapcsolatban pedig kb.ugyanazok a tapasztalataim.. Nekem 2-ből 1-et sikerült átjárhatóvá tenni, de a rossz hír az, hogy ez sajnos ismét elzáródhat..

Vikimi,

örülök, hogy megint feszül a cici, olyan sok apró jel van nálad, hogy ez biztosan csak jót jelenthet, mi mind nagyon szurkolunk Neked!

Apacs,

Nektek is millió drukk holnapra, de szeretnék már én is a párod helyében lenni!
fanny1
 
 


Fanni!
A suprefactot addig kell adni amíg meg nem jön és utána is csak akkor már adják hozzá a stimus szurit is (Kaáliba gonal), de azért arra felhívom a figyelmedet, hogy egy két nappal kitolhatja a mensit, szóval ne lepődj meg, de már két lányról volt akinek közben baba lett és hiába várta a mesnit!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
köszi, hogy Te mindent tudsz és mindig ilyen hamar válaszolsz! Hát, ha még a Suprefact is eltolja a mensit, akkor lehet, hogy nekem a két ampulla nem is lesz elég... Esetleg beállítani nem tudja kb. 28-30 napra? Kíváncsi vagyok,hogy a hétfői vérvétel mit fog mutatni, mert ha a mensit kell várni, akkor lehet,hogy nekem az egész tortúra eltolódik 1 héttel (?)

Köszi: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Hát azt nem lehet tudni hogy eltolódik-e, de próbálj meg ezen most ne agyalni szépen haladsz az úton és meglátod minden jól fog alakulni.

Sajnos sok mindent tudok a lombik rejtelmeiről mert már háromszor végig kellett csinálnom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
meglátod, Neked is sikerülni fog!!!!! Most tényleg próbálj meg egy kicsit mással foglalkozni, és néhány hónap múlva meglátod, újult erővel minden rendben lesz!
fanny1
 
 


Sziasztok!
Ez nem semmi! Nem emlékszem, hogy utoljára mikor került fel ennyi levél 1 nap alatt a topicra...
Ez aztán a segítség!
Párommal karöltve nagyon szépen köszönünk mineden segítő, bíztató szót..Kép
Zsebi!
A munka nagyon jó ilyenkor...Kép sőt bent a munkahelyen, még örülnek is ennekKépKép
Fanny1!
Ne izgulj, a dokik tudják mit csinálnak!
Vikimi!
Nagyon szépen köszi minden adatot és jó szótKép
Hajnesz!
Párom elolvasta a lapar-ról amit írtál, de nagyon borzong az egésztől...most már pláne...
Õ ilyen és megértem. Remélem nem lesz rá szükségKép
Lillus!
Sajnálom, hogy ez történt Veled, mert amikor az ember ilyen nehéz "ciklusbanfázisban" van akkor ez absz. nem hiányzik.De légy erős, és próbáld az gondolni, hogy a dokinak is nehéz napja lehetet, vagy rossz lábbal kelt..minden embernek van ilyen napja (bár ez sem mentsége)...
..
most hirtelen ennyi...
Üdv.
Apacs...

Kép
apacs
 
 


Elnézést...
Párommal tanakodunk, hogy egyébként minek is kellene ez az átjárhatósági vizsgálat...
Hiszen volt 24 petesejtje...stb..
De szerintem Mi rossz oldalról közelítjük meg...
Aki ráér és tudja az segíthetneKép
Miért is kell ez?mi célt szolgál....?
Előre is köszikeKép
A.

Kép
apacs
 
 


Apacs,
én ráérek, de sajnos nem tudom, hogy ebben a stádiumban már mi a szerepe. Nálunk a Closty után a következő lépés ez volt, tehát ez még a spontán teherbeesést segítette volna elő, mondta is a nőgyógyászom, hogy mivel csak 1 petetvezeték lett átjárható, megvan minden esélyem a spontán terhességre, csak lehet,hogy hosszabb idő szükséges hozzá (ugye 50% az nem 100...) Aztán amikor kiderült,hogy a párom sincs rendben, akkor a mostani doki közölte,hogy innentől kezdve tök mindegy, hogy van-e peteérés ill.átjárható petevezető, vagy sem, mivel az inszem sem került szóba, hanem egyből a lombik..
De én bízom benne, hogy holnaptól Nektem már ilyen kérdésekkel nem kell foglalkoztnotok...
Üdv: Fanni
fanny1
 
 


Fanny1!
Köszi szépen!
remélem, hogy holnap már mi sem erre gondolunk.
Valami ilyesmire gondoltunk...és azon csodálkoztunk mi is, hogy a lombiknál mi a jelentősége....??
Sebaj, mára már éppen elég ennyi...Kép
Mindenkinek jó éjszakát kívánok-kívánunk...
Sziasztok..
A.

Kép
apacs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?