Új privát üzeneted érkezett!

Szia Virág!

Én már adtam neki céklát, de nem biót...sajna nincs a közelünkben bio zöldséges, így az üzletben vásárolok, max. megnézem, hogy magyar termék legyen és azért ne legyen óriás méretű, mert az tuti turbózott kicsit....
Sztem nyugodtan odaadhatod.....

üdv.

kingu
cica29
 
 


köszi Kingu
ez tuti magyar termék és nagyon piciKép
V
villes
 
 


Sziasztok!

Hüpi!
Lehet tényleg a foga....remélem hamar kibújik az a fogacska és akkor jó éjszakátok lesz...

Mi ma csak reggel keltünk!!! Fürti megkegyelmezett nekünk...Kép Ezúton is köszönjük neki!!!

Érdekes mióta nincs cumisüveg már ritkábban harap...?....(remélem ez így is marad...)
Bizony cumizavar van nálunk....

Kellemes pihenést mindenkinek

üdv.

kingu
cica29
 
 

 
 

Sziasztok!

Férjem és a Sörrobi hasonlat tetszik. Kép Jelentem mikor megismerkedtünk akkor még vékony volt. Kép Meg én is. Kép De mindig le akarunk fogyni, férjem is, nem azért, mintha így nem tetszene, csak nem egészséges ez így. Régen biciklivel járt dolgozni is (kb. 16 km), csak 3 vagy 4 éve volt, hogy elütötte egy kínai, aki nem egészen volt tisztában a magyar közlekedési szabályokkal és azóta nem nagyon ült biciklire. Kép Egyébként akkor szerencsére az agyrázkódáson kívül nem lett baja, csak a bringának.

Kingu

Bendi is szokott harapni. Kép Szerintem a foga miatt lehet, mert fölül a középső 4 foga közül egy már kint van, a többi pedig sztem napok kérdése, utána remélem nyugi lesz. Én már arra gondoltam, hogy fel kéne tenni bimbóvédőt, hátha azzal nem fájna és mivel azzal még a tej is nehezebben indul el, lehet, hogy jobban kellene a szopira koncentrálnia ha éhes és harapni már nem jutna energia. Kép

Fürtiről nekem is a puttó jut eszembe. Kép Olyan helyes baba. Kép

Zitmi

Te lányaid is gyönyörűek, örülök, hogy a gyógyulás útjára léptetek. Kép

Ildi

Bendi is imádja a klaviatúrát, állandóan ellapozza nekem a Babanetet. Úgyhogy ha nyugtot akarok, akkor messzire kell tőle lenni, mint ahogy most is én az asztalnál ülök, Bendi meg lent a földön gézengúzkodik. Kép

Vezso

Fotó témában az van, hogy a digitális képek minősége igen sok tényezőtől függ, ha monitoron nézed, akkor is más a színe, mert függ a monitor színbeállításától is, meg a fotólaborban is ki tudja, hogyan állították be a gépet. Ez előhívott papírkép még a papír minőségétől is függ, meg a többi felhasznált anyagtól. És tényleg számít, hogy hol hívatod elő. Viszont most már lehet kapni olyan fotónyomtatókat, ami megfelelő papírral szinte ugyanolyan lesz, mint a egy normál papírkép, kb. 20 ezer forint egy ilyen nyomtató. Egy kép kinyomtatása kb. annyiba kerül, mintha előhívattad volna, mert a festék is pénzbe kerül ugye, meg a jó minőségű fotópapír is hozzá, viszont nem kell elmenni sehová és saját magad megcsinálhatod otthon.

Amúgy én is szívesen fotózok analóg géppel is, bár már nagyon rég nem vettem elő, van egy nagyon régi gépem, már elég lepukkant és nagyon nehéz vele fényképezni, mert teljesen manuális és én elég béna vagyok, (ja lehet, hogy még nem mondtam, de én tanultam is fotózást, ami nem jelenti azt, hogy tudok is) ennek ellenére sokkal jobb gép, mint ami nekem digitális van így ezzel ha ügyes vagyok, tényleg olyan igazi fotókat lehet csinálni, és a fekete fehéret még elő is tudom hívni, annak külön megvan a varázsa. Kép

Na mennem kell, mert megyünk sétálni és a férjem már türelmetlen, hogy mikor indulunk.

ruz
ruzicsky
 
 


Jimbone
Gyorsan írok Neked. Kép A babakocsival kapcsolatban. Sztem a köv módon lehet téliesíteni. Bélésanyagot min 2 rétegben kiszabok olyan formájúra, mint a kocsi teljes ülőrésze, végig fel a fejéig. Kiszabok hozzá vastag anyagból ugyanilyen formát, lehetőleg a babkocsi színében. Az övnek lyukakat vágok bele. Tulképp ez egy babakocsibetét, nem tudom miért nem gyártanak ilyet. Nem vagyunk egyedül evvel a problémával biztos. Még azt is lehet, hogy olyan polifoam anyagot szab ki az ember, amelyiknek az egyik oldala olyan fémes színű, még a hegymászók is ilyenen alszanak a hidegben és nem fagynak meg. Plusz a lábzsákot is kibélelem belülről.
Ilyesmi ötleteim vannak, nem tudom segítettem-e. Bennem kialakult, hogy kb mit szeretnék csinálni és a héten mindenképp meg is valósítom, holnap megyek anyagot venni. Ha esetleg eljössz a jövő keddi talira, akkor látni fogod a végeredményt.
A kupakkal kapcsolatban pedig: az én lányaim a gyerekbiztos gyógyszeres kupakot is ki tudták nyitni, én meg nem. Kép
A képek aranyosak, látszik, hogy Áron eleven kisfiú, csak úgy csillognak a szemei.
Kár, hogy a megatalira nem tudtál jönni, de majd legközelebb KépKép
Vezso
vezso
 
 


Jimbone,
mi téliesített bundazsákot használtunk a nagyobbik lányunknál a sportbabakocsiban, most is azt fogunk. Ez a fejétől a lábáig védi a babát a hidegtől, a cipzár pedig a mellkasáig felér. De a báránybőr is jó - a barátnőm azt használ - , vagy szerintem akár a gyapjútakaró is, amelyet a kocsiba terítesz. Látom, Áronnak nagyon tetszett a szökőkút. Aranyos a képekenKép!

Ruz,
én is tanultam a gimiben fotózni, meg videofilmet készíteni, vágni, stb. Orosz Zenittel tanultam, természetesen fekete-fehér technikával. A képek előhívása fantasztikus élmény volt. Több pár is összejött az osztályunkból az iskolai sötétkamrák halványpiros fényénél, állítólag ott lehetett a legjobban csókolózni, pláne képelőhívás ürügyén, vagy amikor már ment a szárítógép...KépKép. A digitális már egész más, de én ezt is élvezem. Viszont a fekete-fehér képeknek szerintem is van varázsa.

Vezso,
én is gyűjtöttem a szalvétát kislánykoromban, majd körülnézek, hátha találok valami szépet VeronikánakKép. A szalvétatechnikát én is javaslom, akárcsak Babjag. Szoktam készíteni dekupázzsal készült ajándékokat, gipszkeretben szalvétaképet is, meg a Viola szobájában lévő rizspapír lámpaernyőt (IKEA) díszítettem szalvétaképekkel. Ha gondolod, viszek neked a művházas talira régebbi Praktikákat, abban is van sok ötlet. Most ami eszembe jut hirtelen a szalvétatechnikán kívül: matricafestékezéssel számtalan dolgot lehet készíteni, egyszerű, gyerekek is tudják csinálni (olyan, mint az én lepkéim). Előre elkészített, kezeletlen felületű fadobozokat lehet kapni a Margit híd budai hídfőjénél lévő Kreatív Hobbi boltban. Ezeket otthon be lehet pácolni akár színesre is, aztán dekupázzsal vagy másként díszíteni. Én tavaly teafiltertartót és kisebb-nagyobb dobozokat csináltam így. Papírdobozt is lehet persze használni. Csupasz üvegvázákat színesre szoktam festeni üvegfestékkel, nagyobb kavicsokat befestek akrilfestékkel, ezekből levélnehezék lesz, vagy csak szimplán egy festett dísz. De ebben az üzletben az a jó,hogy ha Karácsony előtt alig van pár ötletem, bemegyek, és lesz hirtelen 10 is.
Teszek fel egy képet 2 tavalyi dobozomról, amelyeket csináltam. A fadobozt zöldre pácoltam, akrilfestékkel nyomdáztam rá a díszt; a színes pedig dekupázspapírral díszített sima papírdoboz, lakkragasztóval(szalvétalakk) bekenve.

Kép
zitmi
 
 


Kriszta,
ez nagyon jó, hogy sikerült így megállapodni a chilei barátnőddel. Írd majd meg, milyen volt az első ilyen alkalom! Hogy haladsz Napoleonékkal? Milyen idő van most nálatok?

Kingu,
Boti bűbájos!

Ildi,
Marci nagy csibészKép! Szép a keresztelőruhája!

Vezso,
nagyon tetszett az óriásszékKép! Hogy mászott föl oda Zsófi? Föltettétek?

Patri,
a masszázs nagyon jól esett, bár a masszőr megijesztett, szerinte el kellene mennem csontkovácshoz, mert egy csigolyám beljebb van, mint kellene. Lehet, hogy az csak a gerincferdülésem, de lehet, hogy vmi komolyabb. Szóval megijesztett, elmegyek majd ortopéd szakorvoshoz.
Egyébként körkérdés: volt már valaki közületek csontkovácsnál? Milyen "élmény"? A masszőr szerint iszonyú fájdalmas...Kép

A lányok nevében köszönöm mindenkinek a bókotKép.

Zitmi
zitmi
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, nem volt netünk, mert átrendeztük a lakást, közben meg elszállt vmi a tűzfal-gépünkön.

Sajna nem vagyunk túl jól:
Luci mostanában elég gyakran (naponta egyszer kb) keservesen sírva ébred, és annyira nem tudom megvigasztalni, hogy a végén (nem tudom, hogy a sírástól van-e Kép), vmi ideges izomrángást látok rajta...
Pénteken voltunk már neurológusnál, ő semmi kórosat nem talált, de sajna úgy tűnik, vissza kell mennünk holnap, mert épp az imént volt egy hasonló 'roham' Kép
Ezért nem voltunk a talin sem, nem akartam Lucit nagy nyüzsgésbe vinni.
Eléggé kétségbe vagyok esve, úgyhogy most nem is reagálok az előzményekre, csak annyit, hogy nagyon édes minden baba a képeken!

Lir
lirian
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tali,nagyon jó volt nézni a képeket,gyönyörű babáék,csinos ,jókedvű anyukák és apukákKép

Vezso
Rozi tündéri a kis csábító miniszoknyájábanKép

Vaktyúk Csipetet mehnéztem volna,ahogy kilövi magát,biztos nagyon aranyos volt.Libero babaKépKösziKép

Ruz
Bendi gyönyörűKépKépKép

Wester
Nagyon csini volt LucaZsófiKép

Patri
a te gyerkőceid is tündériekKép

Dóri baba is tündéri és a pici Martin

ja és hát persze Vince,meg kell zabálni azon az antennáés képen,olyan tündéri.

Zoitmi
Sajnálom,hogy a csajok is elkaptákKép
Nagyon ügyes vagy,én is elkezdtem nézegetni újságokat,hogy bevetem a kézügyességemet.Ami nem sok.Boldog lehetsz a pároddal,hogy két ilyen yönyörű,kis tündérkéd van.

Kingu
Boti gyönyörű,olyan szép a kék szemeivel,szőke hajjal,döglenek a csajok után a majd ezerrelKép
Sajnálom az éjszakát,ezek a babók már csak ilyenek,kiszámíthatatlanok,remélem nem csinál belőle rendszert a kis édes.

Mi anyuméknál voltunk jöttünk,mentünk és közbe Maja veszettül fogzik sajnos,tiszta dudor az ínye,de nem ám elöl hátrább alul-felül,sikerült beszereznem homeobogyót,adagolom.Nagyon tud szenvedni szegénykém.


mini punk 1.
Kép
mini punk 2..
Kép

dédivel (olyan aranyosak)
Kép
Timurr
Vendég
 


Lir

Szegénykém, ne légy kétségbeesve, biztosan tudnak Nektek segíteni az orvosok. Nem tudtad kötni vmihez ezeket a "rohamokat"? Úgy értem, mi válthatja ki Lucinál? esetleg egy esemény? Vagy allergia? És mióta van?
Nekem egy egyetemi csoporttársnőm rendszeresen elájult, az orvosok kivizsgálták,nem találtak soha semmit, és aztán egyszer csak elmúlt az egész magától.
Lir, fel a fejjel, segíthetünk vmiben? Kép

Ruz
Nem is tudtam, hogy egy nyomtató és az előhívás (nyomtatás) ennyiből kijön. Köszi az ötletet. Kép Tolmácsolom a férjemnek KépVmi megoldást kell majd találni, mert papíron már vagy 3 hónapja nem készült kép a családról, meg Roziról.
Milyen volt a séta?

Zizmi
Jobban vagytok? És a férjed?
Az óriásszékre felmászott Zsófi magától. A férjem is felmászott, de neki nehezebben ment Kép
Köszi, ha hozol majd szalvétát Veronikának. Köszönöm, hogy felajánlod megnézni a Praktikákat, de mind megvan,sosem tudok ellenállni semmi ilyen jellegű kiadványnak. Bár sztem kb 200 évig kellene élnem, hogy minden nekem tetsző dolgot megcsináljak. Kép

Babjag
Próbáltam a szalvétatechnikát már: ha fadobozban kapunk csokibonbont, azokat szoktam szalvétatechnikával díszíteni. Persze miután megesszük a bonbont belőle Kép Másra még nem tettem szalvétát. meg tényleg régen csináltam, na, majd kitalálok vmit, ami személyre szóló.
Ma egész nap alma-narancs lekvárt főztem. Ez is karácsonyi ajándék lesz majd, a tetejére vmi textilből készült dísz kerül, majd kitalálom milyen legyen. Eddig 6 kg almából csináltam, de még kell. Van egy csomó almánk. Kép Jókat kitalálok magamnak, mi? Kép
Vezso
vezso
 
 


Vezso!

Aranyos vagy, de rajtam már csak az segít, ha kiderül, mitől van ez Kép
Gondoltam már epilepsziára, de a neurológus nem csináltatott EEG-t...
Gondoltam D vitamin hiányra, de akkor miért sírás után van jellemzően??
Mondjuk, a D vitamin hiány adna némi magyarázatot a késői fogzásra is... úgyhogy fogalmam sincs, csak nagyon meg vagyok rémülve Kép

Tényleg! Ti mennyi Vigantol-t adtok a kicsiknek?

Lir
lirian
 
 


Lir
Ne rémülj meg, biztos lesz megoldás, lehet, hogy vmi tök egyszerű dolog. Pl allergiás a takaróban lévő szöszre...most csak mondtam egy példát. Sajna, nem értek orvosi dolgokhoz nagyon, de biztos vagyok benne, hogy kapsz segítséget. Pl az is lehet, hogy szúrja vmi a kis bőrét a ruhájában. Pl Veronika egyik alkalommal amikor átpelenkázta Rozit, vhogy a baba harisnyájába "csomagolta" a popsikrém kupakját... És persze, hogy kényelmetlen volt a babának...Érted mire gondolok? Lehet, hogy vmi egyszerű dolog a megoldás. Kép
Meg van olyan gyermek, akinél a sírás is kiválthat ilyesmit, hallottam már ilyenről.
Nyugi, mentek orvoshoz akkor holnap? Pl sima gyerekdokihoz?

Timurr
Helyes Maja baba, mint mindig, ez a frizura, eldobom magamat tőle...KépKép örülök, hogy jól telt a családlátogatás Kép Pihentél Te is? A fogzáshoz pedig sok nyugit kívánok MajánakKép
Vezso
vezso
 
 


Vezso!

szerintem a neurológiára viszem vissza Lilit, az I. Gyermekklinikára...
a háziorvos úgyis oda küldene, nem futok felesleges köröket...végülis ott voltunk pénteken, és az orvos azt mondta, hogy ha gond van, menjünk vissza...
Attól is nagyon félek, hogy bent tartják Lucit, nem akarom otthagyni egyedül a kórházban Kép
lirian
 
 


Lir
és Vigatolt pedig heti 5x kell adnom egy-egy cseppet, a dokinénink szerint. És soxor elfelejtem adni...Heti 1x biztos.


V.
vezso
 
 


Lir
Ha bennt kellene Lucinak maradnia, akkor ragaszkodj, hogy Te is maradhass...Engem tutira nem tudnának hazazavarni, akkor aludnék a földön, vagy nem is aludnék... De úgysem kell bennmaradnia. Biztos KépKép
V.
vezso
 
 


sziasztokKép)))
HAzajöttünk ma délután. Minden jól sikerült , Boldi jól viselkedett Kép kivéve éjszaka. Nem sikerült túl sokat aludnia.

Aranyosak vagytok, úgy örültem amikor írta Vezso hogy a férje emlegetett meg hogy hiányoztunk. És köszönöm mindenkinek az aranyos hozzászólásokat. Nagyon jók a talis képek. Aranyosak a képek, és Timurr Maja is észbontóKép Odatettem Boldit a monitor elé csak úgy bámulta Maját és vigyorgott. Meg akarta simizni Kép

Igyexem visszaolvasni holnap, addig is kívánok jó éjszakát.

Ja Anya tali Kép én is mennék Kép nekünk Árkád pl jó lenne. de az europarkba is elvisz a férjem ha ott lesz Kép

egy pár kép a 7végéről.
pusz

próbálkozom az üléssel...
Kép

de jaj segítség dőlők....
Kép

mamival csabán
Kép

néhány "közeli"

Kép
Kép

és egy közmondás ami a talin készült képeket nézegetvén jutott eszembe Kép

Kép

Kép
juszti75
 
 


Lányok bocsánat!!!

Juszti!Láttam hogy Te vagy az utolsó küldő gyorsan megkerestelek!!!
Nagyon édes Boldika ahogy próbál csücsülni......irok majd mailt!!!
Képeket!!!!

puszi kriszta
kristin75
 
 


Juszti
Ujjé! Újabb mondás a gyűjteménybe. Itt van egy tőlünk is, a tegnapi egyik logikai játék csomagolásán volt:
"Nincs jobb érzés annál, mint önállóan megtalálni az igazságot." Kästner.
És tényleg emlegetett a férjem, több tanú is van rá Kép
Vezso
vezso
 
 


Vezso!
Köszi a biztatást, igyekszem összeszedni magam.
Lir
lirian
 
 


Lir
Jól van Kép A vizsgádnál is drukkoltam Kép
V.
vezso
 
 


Vezso
KösziKépÜgye én írtam utoljára emailt?
És igen,igen pihentem és biztos híztam,mert anya egy csomó finomsáhgot csinált.

Juszti
De drága puszikáljuk Boldit.Õt is jól megdajkálták gondolomKépTündéri a képekenKépKépKép

Lir
Hát nagyon remélem semmi komoly Lucitának,talán csak valami zavarja,nem tudok okosat mondani,csak drukkolok nagyon.Én sem hagynám bent egyedül törpömet.

Timurr
Vendég
 


Timurr
Te írtál Kép Teljesen el vagyok maradva az emailekkel.

Hadri
Küldjük a képet, ok Kép
Vezso
vezso
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaérkeztünk, család kidőlt, alszik, én meg elvileg a lakberendezés házimat csinálom. Csak nem tudom, miért a Babaneten.KépKép

Képek nagyon tetszettek, ügyik vagytok, olyan jó pillanatokat kaptatok el. Férjem is csinált elég sokat, de még gatyába rázza őket, utána felteszem.

Elég fárasztó négy nap volt, ennyi rokont utoljára az esküvőn láttunk.Kép Ákos a vártnál jobban bírta, bár éjszakánként ébredt, de szopival vissza is aludt. Az óraátállítás is kicsit megkavarta.

Nem jegyzeteltem, úgyhogy a felét már elfelejtettem annak, amit írni akartam.Kép

Dorka,
Pont azért írtam, hogy fogalomzavar áll fenn, mert egyébként sok mindenben egyet értek azzal, amit írtál a nevelésről, csak én szűkebben értelmezem, inkább csak a direkt viselkedésbefolyásolást értem alatt, és azon belül sem a kondicionálást, mert amíg még ilyen picik, addig csak kondicionálunk sztem.KépEbben a témában még tudnék írni jó sokat, de most nem teszem meg, mert sose lesz kész a házi.

Ildi,
Anyatali jó ötlet, de én egyelőre nem tudok benevezni, nem tudom Ákost kire bízni. Apájára lehetne, de ő későn végez, mire odaérnék, jöhetnék haza fürdetni.

Patri,
Ez jó, ezt még nem mondták rám, hogy intenzív vagyok.Kép Nem is tudom, a talikon valahogy nem mélyedünk bele annyira egy-egy témába, sosincs idő eleget beszélgetni, különben is csak néhány gumicicám van, amin keménykedni szoktam. Meg én szeretem hallgatni is, amik mások mesélnek.

Hm, mostanra elfelejtettem a másik felét is annak, amit írni akartam.Kép

KépKép
connie
 
 


Vezso

Nézd meg ezt:

http://ebolt.speci.hu/shop/product_info.php?cPath=51_85_102&products_id=786

Lirian

Remélem kiderül a klinikán, hogy tényleg semmi baja nincs Lucinak. Drukkolok nagyon! Nekünk naponta egy csep Vigantolt kell adni.

Jaj, akartam még írni, de most mennem kell, bocsi.

ruz
ruzicsky
 
 


Lir,
Én is szorítok nektek. Ákos is egy időben sokszor ébredt ijedten sírva, de ilyen izomremegése nem volt, csak a hüppögés. Nem tudom, mitől lehet, mert jellemzően nem idegen helyen adja elő, hanem itthon, a megszokott nagyágyban.
Mi is napi egy csepp Vigantolt adunk.

KépKép
connie
 
 


Lányok gépeltetek már kesztyűben, na nem fázik, csak a körmeim annyira kopognak a klaviatúrán, hogy a családom nem tud tévét nézni, és veszekszenek velem. Vakon gépelek és gyorsan annak meg úgye van hangja. Én meg nem akartam rólatok lemondani, ezért kompromiszumot kötöttünk.
Marha rossz, nem érzem az ujjaimat.

Lir!
Az tuti, hogy bent maradhatsz a kórházban, ( ha nem verd ki a balhét). Mi is megyünk 2 hét múlva és én is befekszem, akkor majd szüneteltetem magam. Jobb ha egy lelkismeretes doki megvizsgálja, mert ha semmi szervi gond akkor, a lelki gondok könyebbek. Az mondjuk érdekes, hogy ilyen picike korban lehetne allergiája, de mostanában semmin sem lehet csodálkozni.
Ne idegeskedj az a legfontosabb most.

Vezso!
Olyan szépen irtad le a karácsonyt, komolyan most elkezdtem már várni. Olyan sok energiád van, nálad egy nap hány órából áll 48-ból??
Tök jó a férjednek ilyen kellene neked is nem, pihi, reggeli a szabadban a lányaiddal, vagy a barátnőiddel.
Én is nagy kézimunkás vagyok, a lányomat is erre ösztönzöm, hogy a saját kezével gyártott dolgokat ajándékozzon. Én Beninek a szobájába a takarót, baldahint, lámpabúrát magam varrtam, de nem is ez a lényeg, hanem a két macis képet amit feltettem én csináltam és ilyen is csinálhatnál, tök könnyű, és olyan édes szalvéták vannak. Majd mi is viszünk Veronak szalvétát, nekem is annyi van.
Ja én tavaly olyat csináltam többeknek, hogy lehet kapni szép sálselymet (négyzet alakú). Na arra van selyemfesték és szép mintákat festetünk rá. Tényleg szépek lettek, mert hordják őket az ismerőseim. Eredetileg meg marha drágák.
Persze, hogy szeretnénk a talin, SÕÕÕÕÕÕTTTTT!!

Timmur!
Irtó nagy haja van Majának (férjem kis kedvence) és azok a szemei. Tényleg aranyossak a dédivel, büszke rá mi?

Kingu!
Na úgy néz ki, hogy Boti cumisüveg függő volt, az a lényeg,hogy ilyen aprósággal rendbe is jöttek a dolgok eddig legalábbis, a cici az cici, nem harapdálni való.
Te mikor vizsgázol legközelebb, tudsz a Mamatalira jönni?

Szilvi!
Akkor pár nap múlva névnapozunk, milyen csokit kérjünk? Sajnálom, hogy nem vagyunk rokonok, pedig ilyen szép nagy családom van.
Azért cselesen megoldottad a cicicserét, ilyen már én is csináltam.

Adri!
Ha Barninak semmi baja nem lett tőle, akkor már nem hiányzik. Lehet, hogy csak eltünt, papír volt tehát emészthető.

Zitmi!
Engem a keresztanyám próbál néha kirángatni, de nem tud ellenállok. Nagyon feszes a hátam, lassan fát lehet rajta vágni. A csontkovácsolás komolyan nem kellemes, de ha sikerül akkor nagyon javul a közérzeted, a vérkeringésed. Persze csak ha nem vagy nagyon merev. De jó,hogy eljutottál masszőrhöz.

Jimboen!
Nagyon édes Áron, hány hónapos, irtó vagány kismanó, a szökőkút nagyon bejött neki.

Juszti!
Persze gyere csak, ha a férjed elhoz, adjál neki egy puszit, hogy ilyen rendi.Boldi nagyon édesen ül, Benihez képest olyan kis formás lábai vannak, Beninek olyan kis husis. (Bocsi annyira feltünt)
Szépek a közeli képek, de tőled ez nem csoda!!

Kép
Ime a képek a falon, szalvéta technikával és thermo anyagból van a keret. Valahol láttam és tök drága volt.
Patri
patri
 
 


nezzetek milyen szep az osz a Margitszigeten!!!!

Kép


Andor is nagyon elvezte.... Apaja is.. Kép

Kép
babjag
 
 


Csak gyorsan beköszönök.

Lir: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Mi is az I. gyerekklinikán voltunk még augusztusban. és én is bent lehettem Flórával a csecsemőosztályon (mondjuk a kinyitható ágyat csak saját felelősségre használhattam, mert "ha eltörik, akkor kifizeti az anyuka").

Juszti: megint nagyon szépek a képek. Boldi tündéri, és te is olyan helyesen kukucskálsz ki mögüle Kép

Vezso: klassz az a nagyszékes kép (is). Most jöttem rá, hogy én még nem is voltam a millenárison, de majd jövő nyáron bepótoljuk.

Timurr: punk Maja nagyon vagyány! A dédikés képen én kicsit elpityeredtem, mert Flóra dédnagymamája most halt meg néhány napja (8-án temetik, sajnos nem tudunk ott lenni). Olyan jó érzés, hogy a nyáron még be tudtuk vinni hozzá Flórát a kórházba, látta, egy-két pillanatra vidámnak is látszott.

Én nagyon nem vagyok ügyes sajnos, bár kamasz koromban sok mindennel probálkoztam, és néha azért sikerült egy-két jobb darab (bőr falikép, ékszerek mindenféle természetes anyagból (pl. szotyi, dinnyemag stb.)) Úgyhogy érdeklődve olvasok mindenféle kézműves ötletet.

A vigantolt én is mindig elfelejtem, de heti 1szer azért biztos adok neki.

Ma vigyáztam először a barátnőm kislányára, és nagyon jól sült el. Igaz csak olyan 40 percről volt szó, és kint voltunk a játszón.

Még nem is meséltem, hogy az én mindenkire vigyorgó kislányom néhány napja elkezdett sírni az idegenekre. Na nem minden helyzetben, a buszon pl. ma is hosszasan vigyorgott egy srácra. Úgy tapasztaltuk, hogy elsősorban a középkorú ill. idősebb bácsiktól tart, és csak akkor, ha zárt helyen vagyunk (pl. férjem irodájában bent volt a főnöke, és Flóra magából kikelve bömbölt a láttára). Már ilyen nagyon vagyunk, hogy félünk az idegenektől!

Zitmi, Vezso és más többgyerekes anyukák: kábé meddig tart ez az időszak? Ti hogyan kezeltétek?

Zitmi: a te lánykáid is olyan szépek!
Köszönöm kérdésed, jól haladok, már csak néhány oldal van hátra. Josephine mindjárt meghal, és utána lesz még egy levél a fiától Napcsinak (nekem ő már csak Napcsi Kép és végül az epilógus. Fordítást most egy darabig nem vállalok asszem, csak szerkesztői melót.

A rövid beköszönésből terjengős hsz lett Kép

Fárasztó dolog 7 hónaposnak lenni
Kép

És még egy
Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Lir!
Nagyon drukkolunk, hogy ne legyen semmi baja Lucinak! Írj holnap, ha már kiderült, hogy mi van!

Megkaptam a hétvégén készült fotókat, teszek fel néhányat. A színek annyira gyönyörűek voltak ezen a négy napon, hogy csak ámultunk. TAlán a képeken is látszani fog:

A szépszülők sírját megmászta Kristóf és Bálint. Szerintem nem sértődtek meg, inkább mosolyogtak odafönn Kép
Kép

Bálint és Kristóf a Balatonparton
Kép

Bernát


Bernát velem
Kép

Kép

Kép

Kristóf és az ősz Kép
KépKép
dorka
 
 


Nebula
Mindig örülök, amikor bejelentkezel. Kép Neked még fontosabb talán a net, mert egy erős kötelék az országhoz (meg hozzánk Kép).
Flóra annyit nőtt az első képek óta! És az szuper, hogy jól sikerült a babysitter mellékállásod Kép
Kérdezted, hogy meddig lesznek félénkek az idegenektől, illetve meddig ijednek meg. A megijedés az nem tart sokáig, főleg nem úgy, hogy sírásig fajuljon, viszont még ovis korban is félnek néha idegen arcoktól. De ez nagyon változó, mert nálunk is nagy a különbség az első 2 gyermek között. Attól is függ, mennyit van társaságban, meg Nélküled. De a mamától való távollétet sem reagálja le mindegyik gyermek egyformán. Aki eleve nyitottabb természet, könnyebben befogadó, mint a zárkózottabb gyermekek. A leírtakból sztem a lányod inkább nyitottabb, ugye?
A millenáris klassz volt, én is most jártam ott először, pedig annyit terveztem már, hogy elmegyek. És érdekes, hogy mennyi embert vonz az ilyesmi, mert rengetegen voltak. Igenis van igény a normális szórakozásra és a játszva tanulásra is.
Miért voltatok a klinikán Flórával augusztusban? Felháborító, hogy mit mondtak Neked ott! Nem hagyom az ilyesmit szó nélkül, tudok elviselhetetlen perszóna lenni, ha a gyermekeimről van szó.
Írj minél többet az ottani életetekről!
A férjem gőzerővel keres külföldi munkát, most megint rávetette magát a témára. Dubai is szóba jött most. Oda ajánlottak neki munkát. Na, majd meglátjuk mi lesz.
Vezso
vezso
 
 


Babjag és Dorka
Gyönyörűek a képek! Babjag, az első kép elmenne képeslapnak is!! Kép

Patri
A 48 órás napot már kiagyaltam egyszer Kép, az első 24 óra eltelne a létfenntartással (alvás, munka stb) és a többi csak a családé, pihenés, hobbi. Ezt találtam ki Kép
Te, amiket írtál, az hihetetlen, mert pl a selyemfestést azt csináltam 2 évig elég intenzíven, majd viszek a munkáimból mutatni, jó? Úgy kb tavaly nyár óta nem csináltam viszont. Főleg selyemkendőket, meg is akarták tőlem venni a turisták. Csak az a baj, hogy egy normális méretű kendő (90x90) úgy kb 8 munkaóra nekem a guttázás miatt. Mert ezt a technikát szeretem főleg. És a tervezést is nagyon élveztem végig, mindegyik mintának külön neve van. Megihletett már épület (zsolnay-kerámia-tető), freskó, híres színésznő ruhája stb.
Ez a macis kép felkeltette az érdeklődésemet Kép Sztem nekünk lenne miről többet beszélgetnünk, nem?
Bocsi az off-ért a többiektől. Ne haragudjatok, hogy teljesen nem idevágó dolgokról hablatyolok. Kép
Patri, és előre is köszönöm a szalvétákat, Vero nem is tudja, hogy gyűjtök neki új darabokat. Lesz nagy meglepi!!Kép

Connie
De jó, hogy megjöttetek, várom a képeket! Kép

Ruz
Nagyon köszi a linket Kép

Képzeljétek, megtanultam kiírni cd-romra a digitális képeket. Mert még nem tudtam. Ilyesmihez nem értek, másnak olyan könnyen megy a szg-ezés, de nekem mindent olyan szájbarágósan kell elmagyarázni. A férjemnek van hozzám türelme Kép Szóval ezen dolgozgatom a gépen, azért ülök itt annyit.
Vezso
vezso
 
 


Ruz
Nem jön be semmi a linkre kattintva, tuti hogy vmit elbénázok. Kép Majd mindjárt felkeltem a párom (itt horkol), hátha tud segíteni.
V.
vezso
 
 


sziasztok!

Most csak egy gyors beköszöntés, este értünk haza és nagyon-nagyon jó volt a szombati tali!!!! Vezso: köszönjük Neked és párodnak a lehetőséget, és ha lesz máskor is, mi biztosan megyünk! Nagyon édes minden baba és szerintem is nagyjából az utolsó alkalom volt, hogy elhemperegnek egy kupacban, hamarosan másznak, szaladnak...
Holnap jövök a képekkel is!!!
sziasztok,
Eszter
wester2004
 
 


Sziasztok!

Lir!
Én is remélem, hogy semmi baja nincs Lucinak!!!!!! Majd jelentkezz, hogy mit mondtak a korházban....ha véletlenül bennt kell maradnia megfigyelésen, próbálj vele maradni!!!!!!!!!!
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!
Vigantol: napi 1 csepp. Én a cicire szoktam cseppenteni, hogy majd ő onnan úgyis lenyalja, de mire a szájába kerülne a kezével vagy az arcával már rég letörli..Kép

Hüpi!
Remélem már nem fáj a lábad!!!!!! Nekem most a bal karom kezdett nagyon fájni, mondjuk nem is csodálom, Fürti felöltözve tuti van vagy 10 kg és a második emelet gyalog nekem elég húzós...Kép ja és persze ált. mindig van 1-2 zacsi a bevásárlásból amit a másik kezemben viszek föl....miért is ne....ha lenne még 2 karom, talán a babakocsit is vinném...Kép
Jobbulást!!! Ádámnak meg nyugodalmas jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jimbone!
Áron nagyon szép kisfiú, olyan nagy lett már!!!!Kép
Én is a polifoam technikát alkalmazom a babakocsiba+ vastag pléd + egy vastagabb pléd ami összecipzározható + rácipzározható kocsivédő. Télen annyival változik, hogy bekerül a bundás kocsizsák is a pléd helyett.....mondjuk nekem Bergon nagykocsim van és én még a fekvő poziciót használom, mert Fürti még a séták alatt szokott aludni, de hamarosan hosszában kinövi a kocsit, így lassan cselekednem kell.....

Patri!
Ma csak 1-szer harapott a kis vámpírom, remélem szépen lassan leszokik erről .....amúgy engem is érdekel az a macis kép, én is szeretnék Fürtösnek vmi ilyen helyes képecskét saját kezüleg összehozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timurr!
Szépek vagytok!!!! Ne rejtőzz el mindig a huncutszemű kedvencem mögé, téged is szeretnénk látni, olyan szép vagy te is.....na lécccci egy ilyen képet is......Kép
Amúgy Maja édes minden képen, a dédis is nagyon jó...KépA kék szem miatt ti sem panaszkodhattok..KépKép

Lányok! Én nem tudom, hogy tudtok főzni a gyerekek mellett, de nekem soha nem sikerül időre a dolog...ha pl. ebédet akarok csinálni, tuti estére lesz kész, így az lesz a vacsora. Ma mondjuk a reggeli azért megvolt déli 12 előtt, úgyhogy az csoda...de ebédelni 4-kor tudtunk...Kép

Juszti!
Jók a képek rólatok, édes Boldi ahogy próbál ülni!!!Kép

Babjag!
Tényleg milyen jók a színek....ezért szeretem az őszt, eszméletlen szép tud lenni....
Aranyos Andor a papája nyakában!!!!Kép

Kriszta!
Bizony igen nehéz dolog 7 hónaposnak lenni...Kép olyan nagylányos Flóra a második képen, mintha azon gondolkodna, hogy a piros vagy a rózsaszín szoknyáját vegye fel a fehér bodyhoz..Kép nagyon hasonlít rád!!!!!Aranyos kislány!!!!Kép

Dorka!
Ti is szépek vagytok, mind!!!!!!
Én mécsest szoktam gyújtani itthon, mert az én nagyszüleim sírja nagyon messze van...Kép (700km).
Ilyenkor (is) rájuk gondolok, eszembe jutnak a régi, együtt eltöltött szép idők és sajnálom, hogy nem ismerhették meg a dédunokájukat...

Most már megyek aludni, habár lehet jobb lenne ha már most elkezdeném készíteni a reggelit, talán akkor 9-re tálalhatnám...Kép

Mindenkinek jó éjszakát


kingu
cica29
 
 


Patri
Kesztyűbe gépelsz?KépÉn is gyorsan és alig érintem a bilentyűket,ezért is van ,hogy sok betű kimarad.Kép
Igen,dédimama nagyon szereti Maját,oda van érteKép
Nagyon szépek a képek,amiket csináltál.

Nebula
Sajnálom nagyon nagyidat,én is úgy vagyok,hogy ez a dédi öregotthonba van és nagyon nem szeretem bevinni oda Maját,mert a nyanyák szétszedik meg összefogdossák,de viszont dédi belebetegedne,ha nem látná.Most kihozták a 4 napra a mamát,így kicsit feltöltődött.A másik dédi is nagyon beteg,parkinson ja van és nyáron nagyon rossz volt az állapota,sírtam is,mert azt mondták bese menjünk hozzá,de azóta jobban lett és ő is láthatta Maja bébit.

Már lefigyeltem milyen szupi játékai vannak Flórának.Melyik a kedvence a kis tündéri 7 hónaposnak?

Dorka
Nagyon édesek a fiúk,nagyon cuki,ahogy Bernát mosolyog a sapika alólKép


Vezso
Dubai???ÁllatKép
Nyugodtan beszéljetek itt Patrival az offokról,hátha mi is kedvet kapunk (bátorságot gyűjtünk),hogy ilyen szép dolgokat gyártsunk.

Kingu

Ígérem,ha szalonképes leszek majd lefotóztatom magam,addig bújkálokKép
Én úgy főzök,hogy reggel korán aminkor még friss Maja nekiállok és akkor már 10-re kész a kaja,dehát ez nem baj.

Virág
Éjszakák?

Juszti
A képeket felpakolhatom a képtáratokba?Kép

Adri
Adatok átjöttekKép,de képek nemKép

Nem vagyok megelégedve a Huggies pelusokkal,minden 3. gumirozása ki van lyukadva,ma éjjel pedig úgy kifolyt a pisi,hogy hajnalba (6kor) átkellett öltöztetnem Maját,mert a nyaka is pisis voltKépMár megint kifogtam.Még jó hogy van 180 db,azt hiszem utána kipróbálom a Liberot.

ősz tőlem nektek
Kép
Timurr
Vendég
 


Jó reggelt!

Csatlakozom a kialvatlan szédelgők táborához.Kép Igaz, csak négyszer keltünk,de azt fél 3 és fél 7 között.Kép Tegnap fél hatkor beájult a manó a fáradtságtól, és vsz. kialudta magát fél 3-ig. Ill. nincs fűtés hajnali egy óta, mert csőtörés van a hőközpontban, és lehet, hogy fázott is. Én meg első ébredéskor totál rosszul lettem, pillanatokon belül megfájdult a fejem, levert a víz, és nem kaptam levegőt, úgyhogy 20 fokban még ablakot kellett nyitni.Kép Sztem a fáradtságtól, remélem nem fáztam meg megint, itt mindig dög meleg van, úgyhogy hálóingben aludtam, de az most kevés lehetett. Végül is jó, hogy Ákos felébredt, mert mellettem meg a paplan alatt melegebb volt, mint a kiságyában a takaróval. Mármint neki, mert engem kitúrt a hidegbe.Kép

Óóóó,még valaki álmos, feltámadt bennem a remény, hátha alhatok még egy kicsit.Kép

KépKép
connie
 
 


Hát, a remény hal meg utoljára....Kép

Kingu,
Én egyszerű kajákat főzök, ami mellett nem kell ott állni, és/vagy gyorsan készen vannak, és általában több napra elegendő mennyiséget.Olyan 15-20 percet elvan Ákos is a konyhában szopizás után, az etetőszékben, főleg ha kap valami "ehető" konyhaeszközt.
Neked még akartam írni tenap, hogy mikor Ákos elhagyta a cumit, pár napon belül érezhetően kevésbé fogott rá az ínyével a cicire (a cumit ugye azzal tartják), és most se rágcsálja (még?).

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakozom a kialvatlan táborhoz.Manónak folyik az orra, két óránként keltünk orrszívózni!
Kép
Tegnapi napunk pocsék volt, 1/210-re leértünk Debrecenbe.Anyósom kitalálta, hogy a temető után látogassuk végig a rokonokat.Manó kézről kézre járt, egész nap ült a kocsiban,5 percig nem feküdt; totál elfáradt.
Hazafele végig sírt 10 perces megszakításokkal.
Tibi totál összeveszett anyjával emiatt; úgyhogy hazafele a 3óra következőképp telt:
-Marcipán zokogott végig
-Tibi halál ideg volt
-Anyósom szipogott
-Én vígasztaltam Manót
Kép

Tibi hazaérve sírt(bocsánat hogy kikotyogom); hogy mennyire elege van már a családjából; költözzünk vidékre jó messzire!
Kép

Szóval ˝tök jól éreztük˝magunkat!

Ildi

delfinke
 
 


Timurr : Kép persze hogy felKép

nem kaptad még meg amit küldtem postán?

szuper a képed!!!

éjjel kb óránként keltünk. klassz volt.

Kép
juszti75
 
 


Jó reggelt!

Akkor most én vagyok a kakkuktojás! Ádám hagyott az éjjel aludni, csak kétszer voltunk fennt enni.Kép A kis úrfi 7-kor lefeküdt, és fél 6-kor kelt. A 9-es szopi után megint alszik. De én éjszaka nem igazán tudtam aludni, mert elfelejtettem apával bekenetni a hátamat, és nagyon fájt, és még hozzá a térdem is fájt. Most tudnék még egy kicsit aludni, de most már itt vannak a festők!Kép

Vezso
Én is csatlakozom Timurrhoz. Nyugodtan beszéljétek meg itt az ajándék készítés hogyanját, mert én is azok közé tartozom, aki nagyon szeretne ilyesmi ajándékokat készíteni, csak nem tud. Hátha olvasva bennetket, én is megtudom csinálni.

Patri
Naggggggyyyyyon jól néznek ki ezek a macis képek a falon.Kép Mi ez a szalvéta technika? Nehéz? Mennyi idődbe került, mire ezeket elkészítetted?
Nálunk is minden macis, de még, még, még!Kép
Szopi ügy valoszinüleg megoldódott. Azóta nem csinálta ezt. Le is kopogom!Kép Ja, nutella minden mennyiségben. (Ettöl fog lelapulni a fenekem!Kép)

Timurr, Juszti, Dorka, Nebula, Bagjag, Jimbone, Delfinke
Nagyon jó klassz képeket tudtok készíteni!Kép Az ősz pillanatképpei csodálatosak. Timurr, dédis képKép Nekem is be kell szerezni egy digitális fényképezőt. Mi mostanra fényképeztük el a tekercs filmet, ami a keresztelőt is tartalmazza. Kb egy hét, és ti is láthatjátok!KépKépKép

Delfinke
Sajnálom, hogy rosszul sikerült a tegnapi napotok. Nehezen tudom elképzelni, hogy az a cuclis hecker tud sírni. Ráadásul egész úton hazafelé. Remélem ma sokkal jobb napotok lesz! Rokonok nélkül!Kép Néha tényleg sokan vannakKép

Margitsziget. aaaahhhh
Millenárispark. aaahhh
Ajándék készítés. aaaaahhhh
Alvás. aaaaaahhhhh

De viszont van egy csodálatos gyermekem, aki épp ébredezik!

Sziasztok!
Szilvi
hüpi
 
 


Sziasztok!

Eddig minden alkalommal megpróbáltam visszaolvasni, és mire írhattam volna, már mennem kellett.Kép

Most inkább írok.Kép

Nagyon szép képeket tettetek fel, olyan jó látni, és hallani, hogy nagyrészt jól telt a hosszú hétvégétek.Kép

Ákos most nagyon intenzív lett megint. Felül, ha elfeledkezik magáról akkor meg eldőlKép Kúszik, és megpróbál felállni is.Kép

Na ennyi voltam, még jövök....

Kép

Kép
vizimano
 
 


Ildi,
Szegény Marcika! És szegény ti. Most már tényleg békén hagyhatna titeket a rokonság. Remélem ezután már csak jó jön. Megfázott Marcipán, hogy orrot kellett szívni az éjjel?

Én lökött férjem meg abba a szatyorba tette az orrszívót, amibe azok a cuccok voltak, amiket sógoroméknak vittünk vissza, náluk is maradt. Vettünk egy kézit a hétvégére, de borzalmas jelenetek játszódtak le vele, én el is bújdokoltam, amíg a párom orrszívózott, nem bírtam hallgatni a jajgatást - büntiből rámaradt a feladat.

KépKép
connie
 
 


Feltettem a képeket a képtáramba a taliról. Válogatás után már nem lett olyan sok, de csak két órát voltunk, sajna.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Jelentem, élünk, csak el vagyok havazva, meg 5 napig nem nagyon kerültem gépközelbe.
Lesz mit olvasnom. Kép
Na, hozzá is fogok, utána majd még írok!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Connie!

Igen, szerintem megfázott.Folyik az orra, de ezenkívül semmi baja!
Kép

Jimbone!
Mi vettünk lábzsákot, nekünk is sportkocsi van.A Lurdyban van az Ártörő, ott 990.- kemény pénz!
Ha gondolod rakok fel képet róla milyen!

Ildi

delfinke
 
 


Ill nem is lábzsák hanem bundazsák!

delfinke
 
 


Lányok,
úgy tűnik, kettő fogunk van már.KépAz éjszakázás eredménye.KépDe még nem nagyon látom, csak érzem, ill. kocog. Mikorra fognak látszani is? Én azt hittem, hogy egyből olyan kis helyes fogai lesznek, bár most belegondolva ez nem annyira logikus.Kép

Másik mai hülye kérdésem: fentiek szerint akkor nem elég a sportkocsiba a takaró, lábzsák meg a gyerekre a több réteg ruha, overall, hanem bundazsák is kell? Nem lesz az túl sok?

KépKép
connie
 
 


Jimbone,
Áron nagyon ügyes, olyan kis aranyos lábikói vannak abban a harisnyában, zabálnivaló.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!
Még nem végeztem a visszaolvasással, de azt nem bírom magamban tartani, hogy nagyon jó, amit a gyereknevelésről írtatok (Adri, Dorka, Monazsu). És lécci gyertek gyakrabban és Zsuba Te is, tessék, már én is hiányoltalak!!!
Kép
Kép
wester2004
 
 


A képaláírásokat Ti hova írjátok? Nekem miért nem látszik? (Azon túl, hogy béna vagyok...)
Jön egy kép Roziról és Vezsoiról (szerintem ezen a képen különösen jól nézel ki!)

Kép

Kép

A parkett hercegnői Kép
Kép
wester2004
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?