Új privát üzeneted érkezett!

Stella!
Még rajtam van a pakolás ha godnolod!!!! De másnál mindig könnyebb mint saját cuccok között. Kép Nekem annyiból jó, hogy a nagymamámnál lakik egy 9 gyerekes család és a ruhákat oda visszük mindig nagyon örülnek és ez a lelkemnek is jó, hogy új szerető gazdájuk lesz. Kép

Laparon a 1. után voltam ott minden rendben volt, mai még nem volt vizsgálat nekünk (már amiket ismerek) az az immunológia és az összeférhetetlenség. Hát január óta nekem nem volt szerencsém a lapar utáni sikerhez, de ez van. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!

Honnan hallottad hogy esetleg szó van arról hogy az 5 alkalmat emelik 7-re?Ez nagyon biztató lenne szerintem mindenkinek.Igaz sokba kerül a gyógyszer,de most mi lenne a jobb?Olcsóbb gyógyszerek kevesebb alkalom,vagy ugyanennyi ár,több lehetőség?Elég egy nehéz helyzet.Kinek mi a jó.Akinek hamarabb összejön annak az első változat,de nekünk akik igazán megszenvednek azoknak az utolsó.Nem?Ugye nem vagyok önző?
Vendég
 


Vikimi!
Igazából én is azt támogatom inkább ezek a gyógyszerárak, de hét lehetőség. Azért sokaknak nem sikerül elsőre....
A párom nézett valami műsort és abban említették, de hiába keresek nem találok semmit. Illetve az egyik kedves ismerősömnek most amikor nekem sem sikerült nem sikerült az 5. se mondták hogy anyagi okok miatt nem vállalják a köv. beavatkozást és mondták neki a Kaáliba hogy figyelje a híreket mert nagyon témán van és bármikor emelhetik és akkor várják vissza.

Holnapra nagy kalappal!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

SziasztokKép
Na megjártuk a dokimat, de reggelre már olyan erős vérzésem volt, hogy nem volt kétséges a dolog.
Elküldött minket kromoszóma vizsgálatra, aztán ha azzal minden rendben, akkor kezdjük majd csak a következőt. Bár ha minden jól megy, akkor ez január lesz, szóval nem várunk túl sokat most sem.

Hogy hű legyek a topik címéhez leírom azt is, hogy nekem most valahogy az a legszarabb, amit nagyon nem várok, hogy elegem van a szurikból és a vizsgálatokból és a rengeteg bizonytalanságból. Lehet, hogy jobb lennne, ha húznánk egy sorsjegyet és akkor két perc alatt le van az idegeskedés, ami azért végigmegy a stimun és a transzferen. Tudjátok: mennyi nő, hogy nő, nem durran el, megtermékenyül, osztódik, sikerül vagy nem...
Fúúúú, és még azt mondják jó lenne tartózkodni a stressztől Kép
Na mindegy. Végülis túléljük valahogy Kép

Tralllala Kép
Írogasd csak a te problémáidat, én kíváncsi vagyok arra is. És engem nem zavar. A szomszédunkban most három hetesek az ikrek és annyira jól esik őket is megszeretgetni. Addig is amíg nincsenek saját gyerekeink és saját terhességünk a másén "éljük ki" magunkat Kép

Viki, ZsebiKép
Szerintem a 7 is jó lenne, meg a több támogatás is. Szerintem vannak köztes megoldások. Pl, hogy első gyerekig több a gyógyszertámogatás, vagy azoknak jár a 7 alkalom akiknek nem sikerült az 5-ből, akinek sikerült az 5-ből, annak meg max 5, ha akarnak még tesókat.
De az is jó lenne, ha keresetigazolással adana több támogatást a TB. A szegény idős embereknek is jár valami gyógyszerigazolvány, amire olcsóbb nekik a gyógyszer. Ilyet adhatnának a rászoruló pároknak is.
Nagyon igazságtalannak találom, hogy vannak, akiknek anyagi okok miatt nem lehet lombikjuk, pedig szeretnének gyereket. Nekünk nem okoz nagy gondot kifizetni háromhavonta a pénzt a gyógyszerekre és még így is mekkora stressz az egész pénzügyi része is, el tudom képzelni azoknak milyen, akiknek úgy kell kinyögni a szurikra valót.
Nem kevés pénz ment el eddig a nemlétező gyerekekre. Ma láttam egy dzsekit ami nagyon tetszett, de 35.000 Ft volt. Mondtam, hogy ennyire azért nem tetszik, a párom meg mondta, hogy csak nyugidtan vegyem meg, merthogy a gyerekekre már annyit költöttünk, megérdemlem én is, hogy rám is költsünk egy kicsitKép De azért nem vettem meg. MégKép Még gondolkodom rajta egy kicsit Kép

Na jó, befejezem a szómenést, bár legalább van mit olvasnotok. Én legalábbis mindig örülök, ha sokat írtok Kép

Puszi

Wish

wish
 
 


Wish!
Én is sok mindennnel így vagyok ennyiért nem kell aztán a párom szembesít bezzeg egy egy lombiknál simán elköltünk a gyógyszertárba mennyi péntz és ráadásul amikor a repesztő 5000 arra ja de jó hogy csak ennyi... szóval ismerős az érzés.

Mondjuk ha lehetne választani a Te megoldásaid közül én azt választanám hogy legyen 7 alkalmom ingyen azoknak akiknek addig nem sikerül, kistesóért pedig csak max. 5 alkalom legyen. Na de nem rajtunk múlik sajnos!

Akkor nincs mit tenni előre januárban az ikrekért!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Most jöttem haza a vérvételről(ET után 9 nap),még semmi biztosat nem lehet tudni,nem lehet semmit biztosra állítani....ugye kaptam hcg szurit és minden napról napra változhat.Nos az ereményeim: hCG:44,3(nem lehet tudni mennyi az enyém belőle és mennyi a szuri) E2: 1470(ez pénteken 550 volt) Prog.: 60(ez pénteken 22 volt) Majd hétfőn kell ismét visszamennem akkor talán biztosabbat tudhatunk.A remény hal meg utoljára.
Most ebédelek és alszok egy nagyot.
Pá!

Viki
Vendég
 


VikiKép
Azért a 44 nem hangzik rosszul. Kép Mikor kaptad a szurit és mennyit. A testsúlybol meg lehet saccolni, hogy kb mennyi lehet a HCG a szuri miatt.
Dokid mit mondott, reménykeltőek az adatok?

wish
 
 


Wish, Zsebi Kép
Nagyon szeretlek Titeket olvasgatni: a sok fájdalom ellenére annyi melegség és szeretet van a soraitok között. Szívesen megismerném ezt a jó kis csapatot személyesen is, ha már tudok mozdulni az Ikrekkel.
Jelentés: Egy mini terrorista költözött a családba, Csenge névre hallgat, eszméletlenül erőszakos, ha kajáról van szó...amikor alszik akkor meg kifejezetten angyalka arca van KépKép így veri át a szüleit Kép

puszkó,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok!
Lányok,ti már mennyire otthonosan mozogtok az "eredmények" megtárgyalásában;-)) Nekem ezek a számok nem mondanak semmit, pedig már 4 próbálkozáson túl vagyok, volt időm kitanulni a szakmát....
Egyébként már mi is egy kisebb vagyont költöttünk erre a gyerek projektre, mert nemcsak a szurikat fizettem, de jártam akkupunktúrára, masszírozásra, kineziológushoz, ittam gyógyteát,stb. Beültetés előtt mindig "fohászkodom" a kisbabámhoz (aki egyébként biztos meg fog születni szerintem egyszer...) hogy siessen, mert teljes anyagi romlásba dönti a szüleit, ha sokáig halogatja még az érkezését.
Én egyébként attól szoktam kiborulni, amikor azt mondják, hogy azért nem jön össze a baba, mert túlzottan akarom, Próbáljam meg elengedni magam és nem görcsösen erre figyelni.
Kérdem én, hogyan bízzak a véletlenben petevezetékek nélkül?? A stimu alatt meg nagyon nehéz úgy szúrni magad naponta akár többször
is, hogy á ez az egész engem nem is érdekel....

Zsebi! Jobb a lelked? Tudom, hogy nem valami nagy vigasz más baja, de én most már kezdek helyrejönni és izgatottan várom be lehet e tenni a fagyibabákat. Persze lehet, hogy ha az sem sikerül, akkor a szúrásokkal várok egy kicsit. Na de ez úgysem fog bekövetkezni!!!! Fő a pozitív gondolkodás!
lillus
 
 


Dzsúd Kép
Csenge baba nagyon jól tudja, hogy ikrek esetén megoszlik a figyelem és úgy tűnik ezt ő nem szeretné Kép
Meg különben is a királykisasszonyok mindog is akaratosak voltakKép

LillusKép
Nektek volt már kromoszóma vizsgálat?
Egyébként a vagyonköltésnek nálunk is megvan ez amásik része is. Akupuntúra, masszázs és extra vitaminok formájában. Kineziológusra csak azért nem költünk, mert mind a ketten végeztünk tanfolyamokat és házilag letudjuk. Bár lehet,hogy így meg a tanfolyam árának egy részét kellene hozzászámolni a lombik járulékos költségeihez Kép

ZsebiKép
Krizsával beszéltél azóta? Talizzunk valamikor, jó? Én eléggé ráérek bármikor.

wish
 
 


Vikimi!
Hát én nem tudok hozzászólni az eredményhez. Annyit tudok a Kaáliba 50 HCG felett tekintik az ember lányát terhesnek, azért Te nem vagy ettől olyan messze és még úgye nem tartunk a 14. napon! Egyszóval drukkolok tovább mert nagyon szeretnék már zebrát!!!!!!

Dzsúd!
Ezt csak így lehet kibírni. Fő a pozitív gondolkodás!

Nekem most az az elméletem és így tök jól elvagyok,hogy miért is nem annyira jó egy gyerek. Tudod ilyenek nem lehet sokat aludni, tehresen nem lehet nagy kád forró vízbe ülni.... Szóval ilyeneket keresek és így elviselhetőbb. Kép

De azért bármikor baromi boldog lennék egy picurtól, szóval ez az álca ezzel nyugtatom magam.

Ha már nagyon "unjátok" a kis terroristát, mi szívesen vállaljuk! Kép

Kép

Lillus!
Hát ahogy fentebb írtam Dzsúdnak ilyen most a lelkem. De már tudok aludni és tudok előre nézni ez jó jel. És próbálok barátkozn az örökbefogadással, de ez még nagyon nehezen megy.

Wish!
Nem beszéltem akarok időpontot kérni, de most a meló miatt nem tudok szabadulni valszeg jövő hét utáni hétre bejelentkezem holnap. Kép
Beszéltél Szabolcs u-val?
Jövő héten nekem elvileg bármi jó (szerdától).

Pusz
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


VikimiKép
Szerintem egész bíztató az eredmény! A 8-9. napon 20 körül kell lennie a hcg szintnek, szóval, ha a tiédnek fele a szuritól van, akkor is jól álltok!
Dokid mit mondott?
Nagyon izgi lesz a 14. napig!
Tessék pihizni és nem agyonparűztatni magad!
Majd izgulunk helyetted mi!

DzsúdKép
Szegény Pici Csenge lány, és szegény szülei!
Előbb utóbb megtanulja, hogy úgy sem hagyjátok éhezni!
De igaza van Wish-nek, a csajok már csak ilyenek!

LillusKép
Valószínű azok az emberek mondják az, hogy túl görcsösen akarod, akik nem jártak ilyen cipőben. Egyszerűen nem lehet kevésbé akarni és másra koncentrálni!
Remélem hanarosan beköltözik a Te pocidba is egy Kismanó és akkor hívhatod úgy, hogy "Drága gyermekem!" Kép!

Mi tegnap voltunk dokinál. A Lurkókkal minden rendben. Szépen fejlődnek, hozzák a korukat.
Annak ellenére, hogy a pocim szerintem nem is nő, ők fejlődnek és jól elvannak!
Még nem lehet látni, hogy mi van a lábuk között, de nem is ez a lényeg.
Levették az AFP-t is. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Képet sajnos nem kaptunk, de most B is szépen mutogatta magát. Köszönjük szépen a drukkokat!
Pocakkép, majd érkezik, megígérem!
Kaptok majd egy egész sorozatot Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella Kép
Az AFP-vel ne nagyon törődj, ikreknél úgyis valszeg magas lesz. Genetikai UH-ra nem kell mennetek?
tralllala
 
 


Kedves Hölgyek....Kép
Nagyon régóta olvasom ezt a topikot.Mondhatnám, sajnos, de már beletörödtem a problémába...
Meglepődve olvastam ezteket a hozzászólásokat, mert nagyon jó látni, hogy ilyen összetartás alakult ki...(nőknek ez pláne megy..Ez nagyon jó tulajdonság)
Nagyon sokat segítetek egymásnak, mert Mindenki leírja, hogy Kivel mi történt, hogy élte meg a beavatkozásokat. Párommal mi is részt veszünk a lombik programban.(Kaáli) már március-április óta. Sajnos az első nem sikerült, pedig minden úgy indult ahogy kell...Most hétvégén volt a 2. beültetés..és jönjött a hosszú várakozás...
Bocsánat,most jut eszembe remélem nem probléma, hogy egy ffi is ír ebbe a topikba...
Véleményem szerint sok pár olvassa, de ha jól látom csak nők írnak....(elnézést, ha nem így lenne).
Már az első lombiknál is szerettem volna írni, tanácsot kérni, de végül mégsem tettem meg. Most elszántam magam. Hiszen minden ötlet tanács jól jön és itt Mindenkinek azonos a célja!
Egy kérdésem lenne is...Beültetés után 4-5 nappal nagy baj, ha a Páromnak nincs hányingere, ill. nincs rossz közérzete? Első napokban volt. A pocija szinte mindig feszített, gondolom a szuriktól. Ja és aránylag étvágya is volt. Az első alkalommal nagyon rosszúl volt..(róka koma)és 2-3 napig nem is nagyon tudott enni..de a 10. napon kiderült, hogy nem kell tovább reménykedni...Most kicsit el vagyunk kenődve, mert nem voltak ennyire erős "jelek".
Segítségeteket előre is köszönöm.(Párom nevében isKép
Üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Apacs!
Üdv a csapatban! Egyáltalán nem baj (bár mint látod nekem még nem sikerült ezt a csodát elénri), de sok ember mondta már hogy nincs semmi tünet.
Lehet pont ez a jó, hogy nincs jel! Próbáljon lazítani (tudom könnyű mondani 3X csináltam már végig, úgyhogy tudom milyen nehéz, de MUSZÁJ!!!!) lekötni magát és nem figyelni ennyire a szervezetét. Egy egy jó könyv, DVD... és sok sok folyadék az segít a pocakfeszülésben és rengeteg fehérje ilyenkor arra nagy szükség van!

Azt elmeséled, hgoy miért is kell lombikoznotok? Kihez jártok?

Drukk megy ezerrel és nagyon remélem jövő hétvégén egy újabb kismamával bővül a topik!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Apacs ÜDV! Mi csak örülni tudunk a férfiembernek:
Nekünk a második lombik sikerült, de sem az elsőnél sem a másodiknál semmilyen tünet nem volt a 2 hét várakozás alatt( de utánna bepotóltuk)!
Csatlakozom Zsebihez a kérdéseket illetőleg, nagyon kíváncsiak tudunk ám lenni, hisz nőből vagyunk!

Kép

Kép
hel29
 
 


Szia Apacs Kép
Üdv nálunk Kép Ne izguljatok. Nálam is csak annyi tünet volt az elején, hogy nem esett jól hason feküdnöm, mert érzékeny volt a méhem, aztán vmennyire a mellem, de nem volt erős. A hányingerem csak a 7. héten kezdődött - aztán mondjuk belehúzott rendesen Kép .. és most lassan 3 hetesek az Ikreim KépKép
Szóval, nincsenek egyforma esetek. Meg hát idő kell a Bébiknek amire jeleznek Anyának, hogy ott lapulnak odabent Kép

Szorítok Nektek (is)!!
Kitartás és relax (már amennyire lehet ilyenkor..)

Dzsúd
dzsúd
 
 


Kép

Helga!
Nincs hiányéreted, ha a táblára nézel? Nekem van hol van már az uh kép???????????

Tralllala!
Beigért pocakképpel mi a helyzet? Én már nagyon türelmetlen vagyok4!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!!!
Nagyon jól esik, amit írtatok....és bevallom Tőletek erre számítottam.NAGYON KEDVESEK VAGYTOK!
Párom itt mosolyog mellettem, hogy mit is csináltam MA!Kép
Szóval most mosolyog mellettem...mint mindig...Kis Örök optimistaKép
Jó látni ezt a kedvességet és összefogást(szerintem ezt még sokszor le fogom írniKép
Most mondja párom, hogy nézzem még mindig feszül és dundi a pocija...(de ma keveset ivottKép
Viszont bepótolta fehérje szinten! Már 30 dkg juhtúró és 1 liter tej van benne 2 nap alatt...ja meg a joghurtokatés a tejfölöket nem is említettem...Kép
Õ sem tud hason feküdni és este a pancsolás is elmarad a fürdőben...Kép
Tények:Káliba járunk MI IS "KRIZSÁSOK" vagyunk. Imádjuk...!Nagyon jó fej! De ahogy látom ebben az orvosi rétegben nagyon sok jó-emberbarát- orvos él....!Kép
A probléma nálunk sajna velem van...!De az elég nagy! nálunk az is csoda, hogy volt Kiket beköltöztetni a Páromba....nálunk nem rohangálnak millió számra a kis farokkal megáldott "lények" sőt...egy sem...Kép
Nálunk már a kezdeti lépések is olyan nagyok mi Armstrongnak a holdon...Képde mind a 2x volt Kiket visszahelyezni...és ez párom szuper tuti óriás és nagyszámú petécskéinek köszönhető!!!Kép ezt most is megköszönöm Neki....épp most húzta meg idebújva a fülemet! Aranyos...KépLassan szerintem Õ is irogatni fog...KépNem fogja kibírniKépNÕ!!!...ja és ismét NÕ!!! (jó értelembe)

Kép
apacs
 
 


Ja és elnézést kérek, hogy ilyen érzelmes regényt írok...De onnan jön....A szívből...Kép
Mindenkinek Drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!
Hiszen Mi már nagyon sokat olvastunk RÓLATOK..!
Én személy szerint már Többetek egész "életútját" (kezdetektől) ismerem...
Pl:Dzsúd babáinak történetét...KépÕ mindenkinek követendő példája LESZ!!!!LENNIE KELL!!!

Kép
apacs
 
 


Apacs!
köszönjük (a többi lány nevében) a dícsérő szavakat! Szerintem muszáj összefognunk és jobb elviselni az esetlges csalódást, hogy a sorstársaknak el lehet mondani. Azotthoniaknak is, de ők nem tudják ezeket úgy megélni ahogy itt mindenki.Kép Arról nem is beszélve hogy egy egy sikeres beavatkozás oly sok erőt ad az embernek,hogy igen ezt meg lehet csinálni és nekem is sikerülni fog. MINDENKI BABÁS LESZ, CSAK KI KELL VÁRNI ÉS EZ A LEGNEHEZEBB!!!!!!!!!!!

Krizsások vagytok ti is, ez jó! Én is imádom mint dokit, csak mostmár jó lenne ha varázsolna is valamit a hasamba! Kép

A kedves párod husit is egyen jó sokat, mert abban van aztán igazán sok fehérje főleg a most nagyon népszerű csirkemellben. Kép

Mi a párommal egy egy lombik alatt úgy hívjuk a haasamat, hogy gumilabda, mert estére mindig megpuffad.

Milyen gyógyszereket kap most a párod?

Írjon nyugodtan szívesen várjuk!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!
Köszi mindent!
Most adtam be Neki a progeszteron inj.2x25mg. Ezt a 2. alkalomra kapta, hátha jobban megtapad.
Egyébként pufi a hasaKép
Szed még: folsavat Magne B6-ot, fél Bromocriptin-t. ill.napi 3x2 Utrogesztan golyócska (100mg).
A progeszteron nem gyakori..sőt futárral lehethozatni, de azt mondta, hogy ez kell (Krizsa)
Ja és én vagyok a doki bácsi,..én szúrom.(még felkészítéskor is (Suprefact, Gonal, Choragon..stb.)Jól megy...KépKép
Egyébként ahogy látom mindeni hasonlót szed...
Párom egyik hormonja (prolaktin) kicsit magas azért kap fél Bromocriptint , de azt mondja a doki ez még jó is lehet.
A golyókkal nem volt és szerintem még ma sincs kibékülveKép

Kép
apacs
 
 


Apacs!
Ez nem semmi minden elismerésem a tiéd, hogy ezt az olajos "vackot" beszurod! Én is kaptam ezt másodiknál, de én jártam az ügyeletre, mindenki azt mondta ezt "laikus" nem tudja beadni. Hát a párom mivel még a hasamat sem szurt, így mentem minden nap. Viszotn a mostani körnél beadta a gonalt pennel.Kép
A golyók helyett nem kínálták fel neki a lehetőséget a duphastonra? Azt szájon át kell szedni. Az elsőnél én csak a golyókat kaptam, a másodiknál a progi szuri mellé választhattam a golyók és a dpuhaston között, hát utóbbit választottam, de most megint golyók voltak. Kép

Jó éjszakát! És jó golyózást! Kép Azt ugye tudja a párod hogy legjobb 8 óránként adagolni, mert akkor egyenletesen van elosztva a szervezetben.

Hány picurka probál odabent megkapaszkodni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Trallala,

főként hozzád szól a kérdésem, mert Te írtad, hogy ugyanazokat a szurikat kaptad, mint én. (Suprefact, Puregon, Merional) Nálam csak vasárnap kezdődik a stimu, ma vettem meg az injekciókat a patikában (55.000,-, egyébként ez "középárfolyamnak" számít?)Te mennyi Merionált kaptál? Nekem azt elvileg napi 2-t írt a doki + a Puregon. Szerintetek nem sok ez? (egy kicsit megijedtem a hyperstimuláció kockázatától) És mennyi ideig kellett adnod, mert írtad, hogy hamarabb le kellett állni vele?
És mennyi tüsződ érett? Szerintetek ha előtte a Closytól mindig volt peteérésem (sokszor 2-3 is), akkor most is rendben lesz minden?

Zsebi,
biztos Te is tudsz tanácsot adni, Te annyira jártas vagy mindenben! Egy kicsit különben izgulok, hogy hogy fogom tudni beadni magamnak a szurikat, Nektek is voltak az elején ilyen kétségeitek?

Előre is köszönöm a segítséget, puszi mindenkinek!
fanny1
 
 


Szia Zsebi!
Látod....nem mindig választás kérdéseKép..Ez kapod és készKépSajna nem kívánságra megyKép
2 "babóca" próbálkozik...és próbálja a 8 órát tartani..Ja azt el felejtettem mondani, hogy az első alkalommal 16 most legutóbb 24!!! petécskét vettek ki Páromból..és csak 2 indult
De a punkció előtt az UH-n majd leesett a székről Krizsa...csak annyit mondott úr Isten! mekkorák...feszítette is Páronmnak a pociját (nővérek is mondták "nem csoda, hogy fájt).
osztódásnak... Golyózunk tovább Kép
A szurik meg szerintem jól bemennekKépNálunk.
Jó éjt Neked is!
Apacs!
Trallala,
Nálunk 50.000 volt a Gonal 900-as

Kép
apacs
 
 


FannyKép
Ne izgulj a hiperstimu miatt, ha bármi gond van azt látni fogja a dokid az UH-on és annak megfelelően fog cselekedni.
A szurik meg annyira kis pici és vékony tűvel vannak, hogy gyerekjáték beadni. Nekem ugyan a párom adta be, de simán bebökném magamnak is, ha neki mondjuk el kellene utazni, vagy valamiért nem tudná beadni. Az esetek 90%-ban meg sem éreztem, a maradék 10%-ban meg csípett egy picit.

ApacsKép
Üdv nektek itt. Kép
Nekem a három lombik alatt már mindenféle tünetem volt és egyik sem AZ a tünet volt. Sok varáció már nincs a tünetekre, úgyhogy legközelebb nem fogok bedőlni semminek sem.
24 tüsző, nem semmi ezzel dobokgóra kerültetek Stella és Tralllala mellett Kép

ZsebiKép
Csütörtök? Masszázs vagy csak dumcsizzunk? Nekem így is jó, úgy is jó Kép

Wish

wish
 
 


ApacsKép
Sziasztok!
Bocsi, hogy kicsit megkésve írok, de csak most jutok nethez.
Tünetek miatt ne aggódjatok, egyáltalán nem kell jelentkeznie semmi ilyesminek!
Arra figyeljetek, hogy elég viz és fehérje kerüljön bevitelre.
Ezen kívül pedig nyugi, nyugi, nyugi!!!

Nekünk a 2. stimulált lombik (volt 2 fagyibabás is) hozott szerencsét. És nekem sem volt semmi tünetem, a hiperstimut leszámítva.
A 24 tüsző nagyon jó eredmény! Drukkolok a két kis Bogyónak, hogy be tudja fészkelni magát!

TralllalaKép
A dokim még nem emlegette a genetikai uh-t, de szerintem nem is fogja, mert mindig mindent megnéz a babákon. De ki tudja, majd kiderül.

Látom még mindig nem nagyon vettél vissza. Abból gondolom, hogy ritkán jössz. Vagy a párodnak sikerült lekötöznie, csak nem a számítógép mellé Kép?

DzsúdKép
Hogy van a sebed? Gyógyulgat? Kell még vele dokihoz járni?
Puszi az ikreknek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Fanni Kép

Sajna nem emléxem pontosan a részletekre, de otthon meg tudom nézni, hogy mekkorára kellett csökkenteni az adatgot. Sőt most nézem csak, hogy be is csaptalak, is, mert én fostimont és merionalt kaptam 5 napig (2 adag fostimon + 1 adag merional), így a stimu 5. napjára 37 tüszőm ért meg. utána minden nap vettem tőlem vért, nézték a horomonokat, a köv. nap már kevesebbet kaptam (talán csak 1 merionalt, de ez nem 100%). 15 tüszőt szívtak le a 13. napon, a 15. napon pedig 3 babócát kaptam vissza.

Nekem Apa adta a szurikat, én bevallom rosszul vagyok a tű látványától, de ő jól bírta nagyon. (Popsiba szúrtunk, nem hasba.)

Nyugi, minden okés lesz!!! Szorítunk nagyon!!!!

Stella Kép
Hát persze, hogy dógzom, és tegnap én hülye elmentem egyedül nagybevásárolni a Corába, karton tejet, meg üdítőket emelgetni. (Igazándiból csak azért mentem, mert lecseréltük az ótónkat, egy hatalmas kombira, ami tegnap nálam volt, és nem volt kedvem hazamenni meló után, inkább kocsikáztam, meg teszteltem a csomagtartó méretét Kép)
Ja, és megtaláltam a babakocsinkat is Kép
Engem is csak a Down-kór szűrés miatt küldött a doki genetikai UH-ra, az elején Luca nehezen indult, és meg akart nyugodni, hogy vele is minden okés.
tralllala
 
 


De jó, hogy egy pasi is csatlakozott hozzánk Kép
Üdv Apacs!
Nekem is csak annyi tünetem volt, mint a Párodnak. Néhány napig feszített (nekem az egyik petefészkemben bent hagytak vagy 20 tüszőt), aztán tuti jól voltam. A hányinger nálam is csak később jött, úgy hogy ne izgulj! szorítunk nagyon, hogy sikerüljön!!!
tralllala
 
 


Fanny!
Biztos szépen lesznek peték, ne izgulj emiatt. A doki m eg tudja mennyi kell neked és ha közbejön egy kis hiperstimu akkor az külön jó, sokaknak sikerül akkor. A Kaáliban is ezt mondták hogy annak csak örülni kell!! Kép

Wish!
Csak dumcsizzunk, majd szóban elmesélem miért is! Kép nekem is jó a csüti! Hol és mikor????????

Apacs!
nem semmi ennyi tüszi! Fú elég keny lehetett szegénynek cipelni őket! Kép

Vikimi!
Mi volt ma a vérvételen???? Kezem lában x-ben azért a kis manócskárét tessék jelentkezni!!!!!!!!
Ne hagy kételyek köztt elutazunk és csak kedden leszek netközelben megint. Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


TrallalaKép
Szoktatod magad az ikrek cipeléséhez. Azért az még odébb van. Most virtuálisan megszidlak egy kicsit. Vigyázz magadra és ne emelgess ilyen súlyokat, van mire vigyáznod, hát vigyázz is rájuk!
De ugye jól vagy és nem ártott meg a cipekedés?

ZsebiKép
Én itthon leszek, szóval szerintem gyere ide munka után és aztán még megbeszélhetjük, hogy utána maradunk vagy megyünk hozzátok, vagy máshova.
Így egyszerübb, mert akkor takarítok-pakolok (vagy lustizokKép), amíg meg nem jössz és nem kell senkinek sehova sietni vagy várni a másikra.

wish
 
 


Szia Zsebi!

Vérvétel csak hétfőn lesz sajnos,addig kétségek között ringok...Furán érzem magam,mintha szédülnék,pár pillanat az egész és elmúlik.Másik pillanatban meg már alszom is.Biztos ez a sok gyógyszer...és persze remélem hogy a hormonok tombolnak bennem!Ma is kellett hcg szurit adni magamnak.
Mindenkinek minden jó!Jó hétvégét!
Vendég
 


Tralllala,
most nagyon le vagy cseszerintve részemről a Cora miatt. Elég egy emelés és aztán....szóval, tényleg vedd komolyan ezt az egészet, ne könnyelműsködjél, kérlek.

Bocs, de most kikaptál Kép

Stella Kép
A sebem még sajog, de már nem vészes. kondiban tartanak a Kölkök. Lassan már lábujjal kibontok egy banánt.. Kép
Szégyellem, de tegnap megvolt a Nagy Bőgés a fáradtság miatt...de ma már jobban ment minden - még gyaluljuk a menetrendet, amibe talán belefér majd egy pici alvás is napközben..
De oltári cukik a Kisgumók, és ez karbantart.

puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Nagyon óvatosan emeltem ám!!! de télleg!!! Nem fáj semmim, nincs semmi gond, csak kicsit álmos vagyok. meg kiderült, hogy nagyon szegény a vérem, úgyhogy kapok valami vaskészítményt, meg is kértem apukámat, menjen helyettem a rendelőbe, nem akarok semmi virnyákot ott összeszedni. Ezért kapok legalább egy pici dícséretet? Kép

Dzsúd Kép
nagyon fontos lenne, hogy napközben is pihizz! a tejecske csak akkor termelődik rendesen! és a babócáknak nyugis, pihent, jókedvű mamira van ám szükségük Kép az egy babócás barátnőim is mind kiborultak az első otthoni napok után, ne aggódj, teljesen természetes, hogy nehezen bírod! és a nagy bőgések után mindig könnyebb az élet Kép

Vikimi Kép
Mennek a drukkok hétfőre!!!
Puszi
tralllala
 
 


Sziasztok,

köszi mindenkinek a jótanácsokat, remélem, hogy minden okés lesz! (ma voltam egyébként "bemutatón" és tényleg nem tűnik olyan vészesnek a tű, a többi meg majd kiderül vasárnap) Csak hirtelenjében úgy megrettentem az injekciók számától, de hát ez még csak a kezdet, igaz? Mindenkinek minden jót kívánok a hétvégére, a már babásodók és babások vigyázzanak magukra és a gyerkőcökre, a többieknek meg egy nagy adag pozitív energiát küldök!

Puszi: Fanny
fanny1
 
 


Tralllala!
én nem szidlak meg csak ígérd meg hogy vigyázol nagyon magatokra. Kincsek vannak a hasadban, itt többen mindent megadnának érte. Úgyhogy csak óvatosan.

Kép

Zsebi

Vikimi!
Fú akkor nekem kedd estig ki kell bírnom. Hogy én ezt hogy fogom kibírni! Egy biztos nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Te nem ma teszteltél? Mi lett az eredmény? Mennek a drukkok neked is és kérlek jelentkezz!!!!!!!

Wish!
Jó akkor munka után megyek hozzád és akkor meglátjuk mi legyen. Kép Ha kell valamit venned akkor szívesen elmegyek veled szeretek vásárolni, de majd megbeszéljük. Várom már. Bár örültem volna ha jobb témánk van!!!

Dzsúd!
Fel a fejjel nehéz ez az időszak ez kétségtelen, de lesz ez még sokkal könnyebb, meglátod pikk-pakk nőnek az ikrek és könnyebb lesz neked is. Kép

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Búcsúzom szép hétvégét mindenkinek, kedden jövök és remélem zebrás hírek várnak!!!!!!!!

Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pénteken teszteltem egy halovány pozitívat, utána elmentem a dokimhoz, mert ugye az utro is fogyóban volt. Megnézett UH-n és a nyh 19mm volt, ezért vett tőlem vért ( 13.napon a transzfer után ) . Ma hívtam az eredményért, de nem voltak jó hírek....azt mondta zért folytssam hétfőig az utrot és csináljak még egy tesztet, ha az nem egyértelmű pozitív, akkor hagyjam abba és várjak, hogy megjöjjön:-( Sajnos úgy tünik az első lombik nem hozott nálunk sikert. El vagyok keseredve de közben pedig előttünk van az új remény és a férjem is azt mondta, hogy majd legközelebb sikerül.Úgy legyen. Csak ne kelljen azt a fránya 3 hónapot kivárni.A jövő év viszont a mienk lesz!
Sziasztok,
Andi
andi31
 
 


Sziasztok!

Andi31:!
Veled érzünk Mi is Párommal, mert mi is átétük ezt...Kép De így kell hozzáállni! ++++++++sok sok erő kell, de megoldjátok Pároddal! Kitartás!
Mi most állunk az első két hét felénél... már nagyon nehéz várakozni....Mi is is nagyot csalódtunk az első alkalommal...11. napra jött meg...Most már előre félünk...Kép Messze van még a szombat (vérvétel)...
Tralllala:
nem semmi amit csinálsz...! Te vagy a nagy "munkás" úgy látom..De itt Mindenki óv és félt Téged..Nem lennék a Párod helyében...én megbolondulnék, ha a párom ennyit dolgozna..Babócákkal a pocakjában..De Te érzed, Te tudod...Csak vigyázz magatokra!
Dzsúd!
Kitartást! Tudod ugye, hogy mindenki (jó értelemben) irigyelKép Most nagyon nehéz, de egyre jobb lesz!!!!!KépEgyre nagyobbacskák leszenek és akkor már kevésbé lesz fárasztó az etetés..stb...Kitartást..Kép
Zsebi:
Magadról nem írtál..mi van Veled, hogy vagy??KépKép

Most hírtelen ennyi...
Akit most nem említettem annak is Nagyos sok pihenést, kikapcsolódást kívánok erre a napfényes 4 napos hétvégére..
Mindenkinek üdvözletKép!
Sziasztok!
Apacs

Kép
apacs
 
 


Apacs!
Én is örömmel üdvözöllek! Bár a héten olvasgattam a topicot, írni már nem volt időm.Most se sok;-((
Elkezdtem szedni az aszpirint nyálkahártyanövelési célból, ahogy többen is javasoltátok.Kedd óta szedem és elég rossz a gyomrom azóta. Ez lehet szerintetek összefüggésben?Konchoz majd jövő pénteken megyek UH-ra tüszőnézőbe, amiket most teljesen önállóan növesztek;-))
Kíváncsi vagyok mire megyek egyedül...
Mindenkinek kitartást és a legjobbakat,kellemes pihenést a hosszú "ünnepen", sietek vissza számvitelt tanulni csütörtökre

Lillus
lillus
 
 


Sziasztok Kép
Aranyosak vagytok, hogy még Ti vigasztaltok. Szóval, nem panaszkodni akartam, ezért is írtam, hogy "szégyellem, de túl vagyok aNagy Bőgésen..". Nehéz, de nem cserélném el az életemet semmi pénzért. Ma van a 32. szülinapom és rendkívül boldog vagyok, sőt, lehet, hogy Levike meglep ma estére a 3 kg-s súllyal, tegnap este már 2930 gr. volt fürcsi előtt Kép Csenge is ott van a nyomában, egy kis zsírgolyó lett a cukipofa és hát hisztis esténként, szíve szerint állandóan cicin lógna, de hát azt nem lehet, ugye..Amúgy a fejéstől is besokalltam, ez is volt még a bajom a fáradtság mellett, de aztán előkaptam a Szoptatós Füzetet (a kórházban adták egy ajándékcsomagban) és most az alapján szoptatok. Nem fejek, igény szerint szoptatok, éjszaka sem adok tápot vagy lefejt tejet, hanem összeszorítom a fogam és ciciből adok akkor is - tegnap kezdtem, eddig okés a dolog, és a cicim se fáj már annyira (a füzet azt írja, hogy ne használjak krémet, hanem csak anyatejet kenjek rá..kipróbáltam..van benne valami) ezeket csak azért írom le, mert mindenkinek hasznára válhat a jövőben és Stellának meg Tralllalának bőszen ajánlotam még 2 napja, hogy éjjel pihentessék a didkóikat és üvegből adjanak kajcsit a Bébiknek, de ha nem akarnak fejni állandóan, akkor cici mindig. Szóval, látjátok, teszt fázisban vagyunk, de talán kialakul most már, mi jó mindenkinek Kép
És ne értsetek félre soha, nem panaszkodni akarok, mert mire panaszkodnék?!? Erre vágytam már régóta, csak jó volt őszintének lenni Veletek. Miért írtam volna azt, hogy baromi frankón érzem magam, ha éppen ez nem volt igaz?!? Azt szeretem Bennetek, hogy mindenki annyira őszinte. Maradjon is ez így.

sok puszi Mindenkinek és szorítok mindenkinek, aki tesztfázisban, szuri fázisban van!!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!

Boldog szülinapot!!!!!
KépKépKép
Vendég
 


Dzsúd Kép
Nagyonnagyon boldog szülinapot!!! Kép
és ne ostrozd magad, ne magyarázkodj, itt mondenki ismer, mindenki szeret, mindenki tudja, hogy te is végigmentél a nehéz lépcsőfokokon, csak kicsit előrébb tartasz, és ez nekünk nagyon jó, mert rengeteget tanulunk tőled!!! puszi ezért (is) Kép

Lillus Kép
Én nem szedtem aszpirint, ellenben elnyalogattam minden nap egy kis doboz méhpempőt. szerintem egy próbát megér, ha nem utálod a mézet!

Apacs Kép
Nem dolgozom ám én olyan sokat, ez csak a látszat Kép vannak ismerőseim, akik szülés előtti pillanatig dolgoztak, én tuti nem fogok Kép csak olyan nehéz a mostani "gyerekeimet" magukra hagyni a melóhelyen... persze tudom, boldogulni fognak nélkülem is, csak sokkal többet kell majd dolgozniuk. egyébként meg ők is odafigyelnek nagyon rám, nem engednek már vidékre ügyfélhez (nem is mennék), minden délben szólnak, hogy most fél óra pihi a beépítet tábori ágyikómon Kép

na megyek vissza pihizni, jók legyetek!
tralllala
 
 


Dzsúd,

így utólag én is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! És kitartást a két picinyhez! Így az elején biztosan nagyon nehéz, de szerintem a gyerekeknek nagyon-nagyon jó lesz, hogy együtt nőhetnek fel és mindent együtt csinálhatnak! Én tegnap kezdtem a "szuri-fázist", és amennyire be voltam parázva az injekciótól, annál könnyebben ment. (csak egy kis piros szúnyogcsípésre emlékezetető dudor lett a helyén kb. 30 percig, ez normális? gondolom azért van, mert bőr alá kell adni és onnan lassabban szívódik fel?)Én egyébként most nagyon pozitívan látom a jövőt, úgy érzem, hogy sikerülnie kell!! (még egy németországi kiállítást is lemondtam a baba-project miatt, és lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem, hogy ez volt a választóvonal és döntenem kellett,hogy mi a fontosabb... Na,nem fárasztalak tovább Benneteket, a maradék két napra nagyon jó pihenést mindenkinek!
fanny1
 
 


Vikimi, Trallala, Fanny Kép
Köszönöm nagyon a jókívánságokat! Aranyosak vagytok nagyon!

Fanny,
nekem is volt a szuri helyén pirosság egy ideig, aztán elmúlt, ne izgulj, ez normális. Nekem is volt választóvonal az életemben, nekem is döntenem kellett, hogy tovább művelem az idegtépő, rohamtempós munkámat csak más melóhelyen vagy leállok és csak a lombikra koncentrálok. Sztem ez nálam is számított, nekem is döntenem kellett. Döntöttem és bejött KépKép

sok puszi és energia Neked is!
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!!!!
Párommal együtt kívánunk NEKED Boldog születésnapot!!!!Kép
Szerintem a megszületett két "csoda babánál" nem is lehetne szebb születésnapi ajándékodKép
Apacs
u.i Mindenkinek jó pihit kívánokKép!

Kép
apacs
 
 


Apacs és Kevesed Kép
Köszi szépen a jókívánságot! Igen, Náluk szebb ajándékom nem is lehetne KépKép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Lillus!
Nem tudom hogy lehet-e az aspirintől bármi bajod, nekem nem fájt a gyomrom. De az enyém igazi paraszt gyomor semmi bajom nem lesz bármi egyek össze.Kép
Drukkolok a növesztéshez!!!!!

Andi!
Sajnálom, tudom mit érzel!!!!! Kép Kép De örülök, hogy már a jövőn gondolodol!!!!!!

Apacs!
Minden lombik más és más úgyhogy semmi nem kizárt, azrét mert a múltkor megjött most nem fog!!!! SIkerülni fog!
Magamról nem tudok mit írni. Msot értünk haza hosszú hétvégén voltunk anyósoméknál, sajnos apósom már nem lehet közöttünk így ilyenkor mindig megyünk. Most meg már régen is voltunk a lombik miatt. Sokat pihentünk voltunk hétfőn kirándulni. Jó volt. Teszek fel róla egy két képet. Kép

Dzsúd!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok utólag is, de nem tudtam előbb jönni! Kép
Nekünk bármikor "panaszkodhatsz" mert szívesen meghallgatunk, nekünk is vannak proglémáink és te is mindig szívesen válaszolsz! Szóval ha csak jólesik kiírni magadból valamit gyere mi itt vagyunk.

Kép Itt a tortád!

Kép Itt a virágod!


Vikimi!
Mi lett a hétfői vérvétel eredménye??????????? Ne csináld ezt már szét lyukad az oldalam. Első dolgom volt itthon idülni és megnézni Téged!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Tralllala!
Mi az a kis doboz méhpempő??? Hol lehet kapni? Én speciel imádom a mézet, legközelebb kipróbálnám. Hogy "szedted"????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike Kép
Köszi a tortát és a virágot KépKép

UI: aludtam du. egyhuzamban 2 órát..mennyei volt...Kép

pussz
dzsúd
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?