Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági, akkor már hamarosan én leszek az egyetlen kismama a topicban. Olyan izgalmas lehet az az utolsó időszak! Azért remélem még pár hetet bentmarad Dominik! Kép
Ha tudsz, írd meg holnap, hogy mi volt az uh-n!

A múlt héten már teljesen jól voltam, mióta iszom reggel egy tejeskávét se szédülés, de ájulás. Holnapután megyünk a dokihoz, mindenképp mondom azért neki, hogy mi történt.
Ari, igazad van, a vérnyomásom nagyon alacsony, a védőnő mondta is hogy igyak meg minden nap egy kávét, csak én nem vettem komolyan. Direkt a baba kedvéért szoktam le róla és tök nehezen ment.. Most már tudom, hogy feleslegesen.

Lili örülök, hogy hallottam rólatok, bár jó lett volna kicsit többet.

Zafír (14+5)

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!

Lányok, a segítségeteket kérem.
Hogyan altassuk el Zsófit, hogy aludjon is?
Az elmúlt két éjszaka 2órát ringattuk Zsófit a fürdés után, és aztán az lett a vége, hogy már semmi sem volt jó, és a kiságyában aludt el sírva. Kép Annyira sajnáltuk, de mpndjuk csak 1percet sírt, és beájult. Egész délután nem aludt előtte. Szóval mit tegyünk? Ez így nem nagyon mehet....
birolili
 
 


Babó szépen fejlődik. Már 1930 grammra saccolták. Méhlepényem tovább öregedett. Ha így haladunk időnek előtt programozott császár lesz.
Azt mondta a doki, hogy érdekes, mert a méhlepényem öregszik nagyon, de a baba meg nagyon fejlődik. Mondtam neki, hogy úgy látszik nem zavarja ez az öregedés, ami kell neki magához veszi. Kép
Egy héten így kétszer fogunk ultrahangra járni, mert figyelnek minket.
Ja és egy nagyon pozitív élményem volt. Egy 4D-t is tudó géppel csinálták az Uh-t és átkapcsoltak 4D-re sutyiban, hogy megnézzük az arcocskáját. Nagyon édes volt. Kép
A cukordiétám miatt fogytam 1 kg-t. Így most + 6 kg-nál tartok.

Kép

Kép
pkagi
 
 

 
 

Sziasztok!
Nem akarok zavarni, de lenne egy kérdésem. Valaki érzett olyan tüneteket a koraterhességében mintha felfázott volna? Mert én most ilyet érzek. Állandó pisilési inger, na meg a gyomorégés.
Köszönöm előre is a válaszotokat!!!
Manó
manó11
 
 


Manó Kép
A terhességi tünetek mindenkinél külömböző. Amit írtál az nagyon is lehetséges. A későbbiek során ez még fokozódik Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Pkagi!Az jó,hogyha a baba teljes biztonságban van ettől az egésztől.Ha meg a doki úgy látja,hogy idő előtt császározni kell az sem baj.Most a baba egézsége a legfontosabb,hogy amíg még bent van jól érezze magát.De biztos,hogy nem lesz semmi gáz.Az meg különösen jó,hogy ennyit fogtok menni uh-ra.Legalább sokat látod a babót.Ugye milyen jó a 4D??Majd mindíg mond,hogy mivolt az uh-n!

Manó!Én ugyan ezt éreztem mint te és mondhatom,hogy ez még kellemetlenebb lesz.Nálam legalábbis így volt.Kitartás!

Lili!Én sajnos nem igen tudok neked tanácsot adni,mert Levivel nem voltak alvási gondok.Napközbe 4-5 órákat aludt az éjszakát meg szinte átaludta.Talán az lehetett a baj,hogy nem aludt eleget napközben és estére annyira kifáradt,hogy már nem tudott elaludni.Az nem baj ha sír abba is kifárad persze nem lehet sokáig sírni hagyni.Nálunk néha vannak ilyen gondok,hogy Levi álmos,de nem tud elaludni majd hirtelen feléled tulpörgeti magát átesik a ló tuloldalára és akkor jön a hiszti.Én hagyni szoktam hiszizni egy kicsit aztán bemegyek hozzá és pillanatok alatt elalszik.Fölvenni nem szoktam,mert már rafkós és nem akarom,hogy hozzászokjon a hurcolázáshoz.Ennek ellenére apára néha rákell szólnom,hogy nem kapjuk fel a gyereket ha hisztizik,mert néha nekiál hurcolászni aztán meg majd én nem bírok vele.Deazért a szép szóbol.Talán a lányok majd jobb tanácsot tudnak adni.Addig is kitartás.

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok,

Emlekeztek meg ram?
Nagyon gyorsan telik az ido, mindenkinek gyonyoru a babaja. Sot mar a regebbiek is lebabaztak.
Minden baba gyonyoru.
Csak atfutottam amit irtatok, mert harom honapot bepotolni lehetetlenseg.
Igen, Balazska csutortokon lesz harom honapos.
Felteszek rola par kepet.

Lili, gratula a babohoz.
Az altatashoz irnamKép
Nekem is rengeteg problemam volt es van, bar lekopogom, talan kezd megoldodni a helyzet. De eddig csak a babakocsiban volt hajlando elaludni.
Ott mindig bealudt, azutan ovatosan attettem az agyaba.Csak egy otlet volt. Nekem egy honapos koraig teljesen felcserelte a nappalt az estevel. De hala a JO ISTENNEK ez megoldodott magatol.
Megprobalok visszaolvasni es belejonni a fejlemenyekbe jo? Bar meg januarig szabin leszek es csak egy-ket napra jovok be dolgozni. Itt nalunk csak ket es fel honapig tart az anyasagi.

A kepek:KépKépKép

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Szia Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó,hogy itt vagy.Már nem tudtuk,hogy mi van veletek.Nagyon örülök,hogy végre itt vagy megint és remélem kicsit gyakrabban megpróbálsz csatlakozni hozzánk.Gyönyörű Balázska.Csodaszép kisfiú.És milyen nagy!!!!!!!!!!Már nagyon hiányoztál.Hogyhogy nálatok csak ilyen rövid idő van!?Nagyon örülök,hogy hallottam felőletek.Nagyon vigyázzatok magatokra.
Sok puszika a babának.Anyukád volt kint?

Szia Gabi,Levi
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó!

Nagyon örülök,hogy jelentkeztél,és hogy jól vagytok.Gratulálok Gyönyörű kisfiadhoz,hihetetlen,már ő is három hónapos.Nagyon szép.
Ha lesz majd időd,írj gyakrabban,többet.Kép

Lili!

Én is csak azt tudom írni,hogy biztosan kifárasztotta magát,és már attól nem tudott elaluni.Vagy a pocakja fájt,használtok valamit?
Nem tudom,ez a hagyom sírni dolog nálunk nem vállt be.Egyik gyerekemet sem lehetett,mert hányásig sírtak.Nekünk nem jött be a majd elalszik,megtanulja,hogy nem kapjuk fel.Van olyan baba,amelyik rögtön megtanulja és elfogadja,nekem sajnos egyik sem.Most is 6 napja nem alszom szinte semennyit,mert éjszaka felváltva üvölti fel egymást Gergő és Zsófi.Gergőnek is most vannak rémálmai,mert visítva ébred többször is.Zsófinak meg jön a foga,ha magam mellé teszem,akkor meg egész éjjal szopizni szeretne.

Ági!

Szép nagy a baba lesz,reméljük minél később kell kibújnia.De a legfontosabb,hogy semmi baj ne legyen.

Manó!

Az állandó pisilési ingert okozhatja a baba nyomása.Tudom,hogy még nem nagy,sőt,de a méh állapota változik.Nekem is ezek voltak a tünetek,mindhárom terhességemnél.

Zafír!
Az,hogy te maradsz az egyetlen pocaklakót hordozót a topicban,az jó,mert egy emberként szorítunk majd érted.Azután ne szomorkodj,te is pikk-pakk szűlszKép

Képzeljétek Zsófi felült.Nem akartam hinni a szememenek.Pár másodpercet üldögélt,azután eldölt,még jó,hogy Alexa ott volt mellettte.Azután este megint,akkor már hosszabb ideig.Erről már sikerűlt fotót is készíteni,majd letöltöm és megmutatomKép
ari3
 
 


Sziasztok

Megjöttem.
A méhlepény nem változott, úgyhogy ez jó. A doki mondta, hogy mostantól fogva figyeljem a magzatmozgás és számoljam. Erre persze én néztem bambán, hogy most ezt hogy gondolja. (Mármint hogy éjjel nappal strigulázzak????) Aztán mondta, hogy jelöljek ki délelőtt és délután 1-1 órát, amikor nyugalomban vagyok és számoljam hányszor rúg. Ha csökken akkor telefonálnom kell.
Most csak egy hét múlva megyek. Gondolom ünnepek meg ilyesmi miatt.

Anikó Kép
De jó, hogy jelentkeztél. Nagyon telik az idő. Nagyon szép a kisfiad. Kép Majd gyere ám még fotókkal. Kép

Ari Kép
Nekem még mindig hihetetlen, hogy Zsófi milyn nagy már. Kép Nemsokára talpraugrik. Kép Na jó talán még nem most, de olyan hamar telik az idő. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Pkagi,

De furcsa meg mindig terhessegrol olvasni.Kép
Nekem is csaszarom volt, ketto is, az elsot is azzal szultem, megis tuleltemKép Ne aggodj, minden rendben lesz.

Ari,
Hat igen, mikor meg mi is csak a terhesproblemekrol dumcsiztunk.
En ma ki vagyok egy kicsit, ( mar harom honapja kivagyokKép, mivel Balazs reggel 6 ota nem alszik.
Lili, latod meg a babakocsi sem jott be.
Sajna kell potlast adom neki tapszerbol es ez kemeny szekrekedest okoz neki. Fajt a hasikaja egesz nap.
Ari,
Te mikor kezdtel el gyumit es zoldseget adni Zsofinak? Milyen kajakkal kezdtel? En mar nemigen emlekszem, bar a gyerekorvos ugyis kiirja, de azert meghallgatnalak.
EZ IGEN! 5 honapos es ul, belevalo kiscsaj lehetKép

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


sziasztok!
Pkagi örülök, hogy azért minden rendben van, számolj csak ha ne akar mozogni, picit bögdösd a hasad, én galábbis én azt csináltam.
Anikó hát két gyerkőccel nem könnyű, én is kínlódom néha rendesen. Ráadásként Domi most féltékeny minden óvatosságunk ellenére és most még duplán kell figyelnem.
Ari múltkor én is két órát virrasztottam Domival mert rémálmai voltak, legalábbis sötétben félt, szerencsére Csongit nem ébresztette fel, de így is kivoltam. Az volt a szerencsém, hogy másnap du tudtam aludni, mert holddkóros voltam.
Ari anikó : nálatok voltak féltékenyek a nagyobbak mit csináltatok? Sajna Domi megkarmolta Csongit. Magyaráztam neki ha dühös párnát, vagy asztalt üsse annak nem fáj, és próbálok kicsit többet vele lenni. Remélem elmúlik ez az időszak is egyszer.
Lili: én Domit is megtanítottam aludni, de nekem szerencsém volt, és most Csongival is, hogy elég rugalmasak voltak nem sírtak. Ébren letettem énekeltem neki, elmagyaráztam, hogy szeretem őket, ha szükség van rám bejövök, ne féljen, és kimentem. Ha sírt picit vártam, ha folytatta visszamentme. Egy hét alatt elfogadta a felállást mindkettő, Csongi azóta éjszaka nyugodtabb. De nem biztos, hogy mindnekinek beválik.
Anikó: én 6 hós korig semmit nem adtam Dominak, de úgy tudom, ha tápszeres a baba, 4 hónapos kortól lehet kezdeni a gyümiket.Előszőr levek utána pép. Alma , banán barack, nálunk ez volt a sorrend,. és hetente új felállásban, várva, hogy nem üti -e ki valami. Én úgy csináltam, hogy első nap 1 kanál aztán m2 aztán 4 majd amennyit kért.Nálunk utána jöttek főzelékek. Lehet, hogy túl óvatos voltam de nekem ezt mondta védőnő doktornő is.
És anikó hasfájásra nekem grippe water vált be, szerintme nálatok is lehet kapni. Angol víznek is hívják természetes anyagokból van. Napi egyszer kapja azóta kopp-kopp rendeződtek a dolgok.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Ági ez nagyon jó hír,hogy nem öregszik a lepény.Reméljük kitart még egy ideig,agy szüksége van minden napra odabent a pocaklakó hercegnőnek.Kép

Anikó!

Én még csak pár napja kezdtem a hozzátáplálást.Zsófi amikor betöltötte a hat hónapot akkor kapott először almát.Most üveges gyümit kap,mert azt Gergő is megeszi(sajnos más gyümölcsöt,zöldséget nem),de ez ízlik mindkettőjükek.A hipp-et veszem,az cukormentes is.
Na szóval,ma például nem kapott semmit szopin kívűl.Õszibarackot is evett egyszer,az is ízlett.Majd lassan elkezdjük a sárgarépát,krumplit,majd a sütőtököt.Szépen fokozatosan.Szerintem várd meg a 4 hónapot,mert elsősorban nem is az allergizálásról van szó,hanem hogy a bélrendszerük még nem készűlt fel az ételek bevezetésére.
Esetleg egy kis folyadékot adhatsz,akár csak forralt vizet is,mert valószínűleg a tápszer fogja meg a hasát.A Grippe Water nekünk is jó volt,az tényleg segít.

Orsi!

Nálunk klasszikus nagy féltékenység nem volt,csak kezelhetetlenebb,szófogadatlanabb lett Gergő.Sokat hisztizett,ez szerencsére elmúlt.Na nem teljesen,csak már lényegesen kevesebb van.Igen,az sokat segít,hogy vele foglalkozol csak ha megoldható.Nálunk nagyon jól bevállt,hogy ha máskor nem is,de este én mondom a mesét,az csak a mi kettőnk ideje.
Persze Gergő is van,hogy meglegyinti Zsófit,ha dühös.Vagy ha Zsófi odamászik az autóihoz,akkor elveszi tőle,de ez is természetes.

Ma voltunk babaszobás találkozón az állatkerti játszóházban.Nagyon jó volt,klassz a hely,és jól érezték magukat a gyerekek is.
Persze legközelebb vinem kell még valakit,mert nem lehet beszélgetni,Zsófit szórakoztatni és Gergőt szemmel tartani egyszerre.
ari3
 
 


Sziasztok,

Koszi lanyok a segitseget, en is erre gondoltam, hogy varok meg egy kicsit.

Domicsenge,
Nekem a nagyobbik mar 6 eves, de valoban igy is vannak problemek.
Imadja a tesojat, rengeteget segit mar csak azzal is, hogy neha szorakoztatja, amig dolgom van es a kicsi nyugos. csak sajna, miota anyukam hazament, (kinn volt ket honapig)nem nagyon marad idom a kinti jatekokra, mint a tollas, tenis, foci. Bar jar judora, focira, rajzszakorre, valoban kevesebbet tudok csak vele foglalkozni. eddig peldaul megvartam a judon, vegigneztem a focit, most mindig van valami mas is, ami kozbejohet, bar elegge odafigyelek, hogy vele is maradjon idom. Csak vele. Persze ez nem konnyu. Sokszor van, hogy elkezdunk egy jo kis tarsasjatekot a picur meg elkezd orditani. Este pedig ha suli van ugye hamar le kell fekudni.
Most azt talalta ki, hogy o is velem akar aludni. De ezt nem hagyom es neha kemeny vagyok vele, mivel szerintem neki mar meg kell ertenie bizonyos dolgokat.
De hajlamos o is visszamenni 'bababa";)
Szerintem ezek mulo dolgok, bar a karmolasra oda kell figyelni. Nem szabad bantani vagy kiabalni vele, el kell beszelgetni miert csinalta. Szerintem nem volt veszesKép Nem emlekszem, Domi mennyi idos??

Szoval lanyok, szerintem egyik sem konnyu dio, sem a tul sok korkulonbseg, sem a keves.
Ja, emlekszem egy jo peldara,Kép
Ahogy hazajottem Balazzsal a korhazbol, 1 het valoban nagyon kemeny volt. Egy hiszti alkalmaval Matthieu elkiabalta magat, hogy minek csinaltuk Balazst, neki nem kell, o nem kerte.
Erre elmagyaraztuk neki nagyon szepen csendesen az apjaval, hogy Balazs nem neki lett csinalva, az o oromere, hanem a mienkre. Nekunk volt ra szuksegunk.
De azert akarmennyire kemeny vagyok vele, estenkent mindig haromszor annyi puszit kap es otszor annyiszor mondom el neki, hogy mennyire szeretem es mennyire jo, hogy o van nekem.
Na, teljesen belemelegedtem, elnezest, de az ilyen pillanatokert megerte megha tenyleg nehez is nehaKép Kép

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó!

Gyönyörűek a fiúk!Kép
Igen,szerintem is látszik azért már ilyen korán,hogy mennyire fogadja el a tesót a nagyobbik.Nálunk is Gergő az első pillanattól kezdve puszilgatja,simogatja Zsófit.Abban jött ki mégis a változás miatti szorongása,hogy hetekig iszonyatosan hisztis volt.Nos az a pár hét az tényleg kiborító volt,de szerencsére túl vagyunk rajta(remélem)
Igazából ami most zavar vele kapcsolatban,hogy szörnyen szófogadatlan.Ha megyünk valahová és hívom,vagy szólo neki,nem áll meg,nem jön oda mindíg.Így nagyon nem is megyek el egyedűl velük,mert nem tudok rohanni utánna a babakocsival.De most ilyen korszaka van,mindenhol futkározik, a boltokban is,felmászik,leszedi,kiszedi,elveszi,bemegy,kimegy stb.
Igazi ördögfiókaKép
Kép
Kép
ari3
 
 


Sziasztok!

Aniko!Gyönyörű a nagyfiad.Persze a picur is.Egy kis féltékenység minden tesvér között elfér.Én nem hiszem,hogy van olyan kistestvér aki egy picit sem féltékeny a kis jövevényre.Persze az a jó ha ez a zöldszemű nem igen férkőzik a gyerekek közé.De nem hiszem,hogy ezt valahogyis ki lehet-e küszöbölni.Bár nekem még ilyenbe nincs tapasztalatom majd ha Levinek lesz kistesója megtudom.Bár az öcsémbe talán volt egy kicsi az elején,mert eddig csak ő vele foglalkoztam ha itt volt vagy ha haza mentem,de most ugye egy kicsit kevesebb figyelemet tudok rászánni.De okos kisfiú és megérti.Mi úgy tervezzük,hogy ha Levi másfél-két éves lesz akkor megpróbálkozunk a kistesóval.Szeretnénk ha egy 3-év lenne köztük.

Szia Ari!

Egyre gyönyörűbb Zsófi!Gergő igazi nagyfiú már.Édes kis pofa!!Eléggé hasonlítanak egymásra.Elhiszem milyen nehéz lehet Gergővel.De őt is meglehet érteni most nem csak ő van a középpontba.Eddig gondolom ő volt,mert Alexa már nagy.Tényleg ő,hogy van?Segít neked ha van idelye?

Most megyek ebédet csinálni utánna a picurt altatni,mert ma igen nyügi.Aztán kimegyünk a temetőbe.Nekem hál isten még mindíg nem kell haza utaznom senki sírjához.Remélem ez még így is marad egy darabig.

Sziasztok!
Vendég
 


Ari,

Zsofi csodas kislany. Elszorul mindig egy kicsit a szivem, mert nagyon szerettem volna egy kislanyt, bar semmi penzert nem adnam a fiaimatKép, csak mivel mar nem akarok tobb gyereket, lesz egy kis hianyerzetem. De majd a tiedben fogok gyonyorkodni, ha megengededKép
Gergo nagyon kis vagany "hapsi" lehet. nagyon aranyos.
Ezt szoktak "dackoszaknak" nevezni, talan semmi koze nincs a Zsofihaoz. Az en fiam a nagyobbik tunderi nagyfiu, eppen tegnap jott haza a nagyszulokkel a nyaralasbol. Csak jot hallottam rola. De vele is nagyon nehez volt ilyen idos korban.
Te nem szoktad "buntetni"? Ne hogy felreertsd en ezen csak ilyen dolgokat ertek mint:
eltiltani a TV-tol, bennmaradni a szobaban es elgondolkodni dolgokon. A lenyeg az, hogy megertse, nem szabad tullepnie sem bizonyos dolgokat.
Persze valszeg ebben neked tobb tapasztalatod van, hiszen ott a nagylanyod. Tenyleg o segit neked?

Gabocica,
Orulok, hogy hianyoltal. De mindenkinek koszonom, jol esett nagyon, komolyan!
Szoval, koszi, buszke is vagyok rajuk.
Mi is igy terveztuk az elejen, hogy harom ev korkulonbseg, csak sajnos nekem meg ket es fel ev kellett, hogy terhes maradjakKép
Ezrt van kozottuk hat ev.
Nalatok is ez van, hogy anyukad messze el?
Az enyem itt volt harom honapig, egy honapot a terhessegnel es ket honapot a picurival. O is mindig ettol fel es ezert sir, hogy majd nem ismeri meg a kicsi. Leszakad a szivem, amikor telefonalok neki. Biztosan nem lehet konnyu, hiszen ket honapig rengeteget foglalkozott Balazzsal. O egy igazi nagyi tipus. Hianyzik is rettenetesen.
Bar anyosom is nagyszeru szerencsesnek mondhatom magam.
De akarmilyen kicsik a gyerekek, akkor sem felejtenek, latom ezt a nagyfiamon. Imadja anyut, pedig csak ritkan talalkoznak.

Lili,
Megoldodott valamennyire az altatasi kerdesed??

Az en fiam mar megin nem alszik este. Ketszer aludta "at" az estet, mostmar megint fenn kukorekol ejfeltol. Nem ehes, csak velem akar lenni. Ha odaveszem magam melle nincs semmi baj. Pedig este egyedul alszik el az agyaban.

Nem gondoltam volna, bar szerintem nem vagyok egeydul, de mar ez a negyedik honapja, hogy nem aludtam egy rendes ejszakat. UUUUUUUUUUUUUgy szeretnek mar egyszer egy jo hosszuuuuuuuuuut aludni.
Na megyek, mert nemsokara szopiido van.

Mindenkinek puszi
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Bocsi, Gabocacica, elirtalak

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!
Remélem nem zavarok! Kaptam pár választ, nagyon köszönöm őket.
Még mindíg pisi ingerem van, néha elviselhetetlen. 4 napja kellett volna megjönnie, a hőm pontosan 37 azóta. Ti éreztetek olyat, mintha minden pillanatban megjöhetne? Aztán hirtelen elmúlnak ezek a menszis tünetek.
Most olyan furcsa, érzem a pisilhetnéket, de alig jön pár csepp, aztán újra érzem. Bocsi hogy így írom, de nem tudom másképp.
Most nem tudom mit gondoljak!
Manó
manó11
 
 


Sziasztok!

Anikó!Én két éve és 6 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem.Sőt az utóbbi napokban szinte egyáltalán nem alszok.
Csak hogy tudd mire számíts!Kép
Na jó ez nem törvényszerű,nekem mindegyik gyerekem ilyen rossz alvó volt,és van.
Büntetni úgy szoktam,hogy sarokba kellen állnia,ha állna.De most tanuljuk s dolgot.Jelenleg rászólok,rászólok,rászólok,rákiabálok,majd hiába akarja hogy felvegyem,nem veszem fel.
Tévével nem nagyon tudom büntetni,mert nem igazán szabad neki tévézni.
Elhiszem,hogy nagyon hiányzik anyukád,hiszem olyan ritkán találkoztok és még a tudat is,hogy nagyon messze van.Nem lehet könnyű.

Gabi!

Alexa segít.Pont tegnapelőtt,minekután már vagy két hete nem aludtam ki magam,reggel arra ébredtem,hogy a már magyarázó,kiabáló Zsófit éppen kicsempészi a szobából és hallottam,hogy már Gergő is az ő szobájában van.Így akart segíteni,hogy aludjak még egy kicsit.
De egyébként,mivel Apa nagyon sokat dolgozik,Alexa szokta Gergőt fűrdetni.Én addig nyugodtan megszopiztatom Zsófit és le tudom tenni aludni.
Lehet,hogy könyebb lesz,ha 3 év lesz köztük.Bár van az ismerőseim között olyan,ahol nagy a szerelem a három éves nagy és a pici között,de van,ahol egyáltalán nem örűl a fiucska a kistesónak.Én áldom a szerencsémet,hogy Gergő ennyire szereti Zsófit.De Zsófi is állandóan oda mászik,ahol Gergő játszik.Kép

Remélem,hogy csak nagysokára kell kimenned ezen a napon virágot vinni valakinek.Én sajnos Apukámhoz már 14 éve kijárok!Kép

Manó!

Nem vagy felfázva?Égető,csípő érzésed nincsen?Egyébként a méh nagyobbodása,hormonális változása is okozhat ilyen tüneteket.
De a legjobb lenne egy nőgyógyászati vizsgálat,az téged is megnyugtatna.
ari3
 
 


Ari3
Nem vagyok felfázva, voltam már akkor vizsgálaton, amikor elkezdődtek a tünetek. Semmi fájó vagy csípő érzés. Eddig az inger nem volt ilyen erős, de mostmár napról napra erősebb.
Nem tudom mi lehet.
manó11
 
 


Ari,

Koszi, nagyon megnyugtattalKép
Nekem a nagyobbik fiam 1 honapos koratol vegigaludta az ejszakat es azota is szinte mindig en keltem. Nagyalvo, mint mi.
A picu?????????? Hat arrol ne is beszeljunk.
Szegenykem be van kavarodva meg mindig az idovaltassal. tegnap meg sem tudtam furdetni, elaludt 7-kor, majd hajnal 3-kor kuruttyolt. Megetettem majd 5-kor veglegesen felkelt. Ekkor jatszani kell, lefurdettem, elterelem a figyelmet, ha nem, akkor sir es ugye a tobbiek felkelnek.
Reggel 7-kor evett.Azota aludt 1 orat.
Most anyosom vigyaz ra, kinn tologatja, iro jo ido van meg mindig nalunk.
Nem panaszkodom, csak az bant, hogy hulla vagyok a nagyobbra. Meg aztan januartol visszajovok dolgozni es ha o nem alszik, akkor eleg nehez lesz.
Bar addig meg sok viz lefolyik a Dunan, ahogy mondjak nemKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Aniko!

Az én anyukám is messze van tőlünk bár korántsem annyira mint a tiéd.Õ 170km-re van csak!!!!!!!!
Bár neked ez lehet,hogy ez nem is tűnik távolságnak mivel a te anyud ezrekkel messzebb van.Nekem ez is sok,nem is tudom mi lenne ha még messzebb lenne.Bár így is csak 2-3 havonta találkozunk.Igaz most itt volt két hete hétvégén meg jön november végén 3-napra szombaton meg jön a nagymamám.Én a picit nem viszem haza egyszeris elég volt.Ameddig picurka addig majd ők jönnek.Csak ugye aza rossz ebbe a távolság dologba,hogy a picur nem igazán ismeri meg őket.Ez nagy fájó pontom meg anyuéknak is pláne,hogy ő az első unoka otthon.
Nálatok miért nem lehet 3-évig otthon maradni a picurokkal?Nem rossz ez így?

Ari!

Azért jó,hogy ott van a nagylányod,mert segít.Szép gesztus volt tőle,hogy átvitte őket reggel és így tudtatok még kicsit pihenni.
Emlékszem mikor az öcsém pici volt én is csináltam hasonló dolgokat,hogy anyu tudjon pihenni,mert ő fent volt éjjel-nappal.

Na megyek,mert óbégat a fiatal úrficska.Állandóan hasra pörög persze egy idő után megunja aztán nyüszög.

Gabi
Vendég
 


Sziasztok!

Milyen hűtlen vagyok....Kép Bocsánat.

Mi jól vagyunk, és örülök, h.ti néha benéztek ide. Kép
A mi alvásunk már most kezd rendezősni, egy hete úgy altatjuk, ahogy Domi írta, és működött, tök jókat aludtam, mindig csak szopizni kelt fel. És simán visszaaludt. De tegnap éjel...3-fél 6-ig üvöltött. Kép de hogy miért???? Tejet adtam neki, akkor cicin üvöltött, ha nem adtam, azért üvöltött, de szó szerint üvöltött, aztán meg odatettem magunk közé, és semmi baj nem volt. De nem akarom magunk közé szoktatni....
Sorba fel kell adnom elveimet.... Kép

Szóval mi így állunk.
Ari, nagyon szép már Zsófi! Kép Mennyire kislányosodik már. Kép

Anikó, a te fiaid is gyönyörűek! A nagyobbik nagyon kis szép. Majd alig tudja lerázni a csajokat. Kép

Én is teszek fel képeket Zsófiról, h. mekkorát nőtt már.

Kép
Kép

Gabócacica, ti hogy vagytok?
birolili
 
 


Szia Llil!

Nagyon szépen fejlődik Zsófi.Gyönyörű baba.Nem lehet,hogy megérzi a frontokat?Nálunk így kezdődött a köztünk alvás közel négy hónapos korába,hogy jött egy nagy lehülés 10-15 fokos és attól a naptól velünk alszik.Én is ezt akartam a legkevésbé,hogy oda szokjon,de nem bánom.Minket nem zavar és így mind a ketten a baba is és én is jól és nyugottan alszunk.Az apa meg így is úgy is jól alszik.Ha így alszik Zsófi ne bánkódj az elveid miatt.Lehet,hogy még sokat fel kell majd adnod.Nem mindíg úgy alakul minden ahogy eltervezzük.
Mi nagyon jól vagyunk Levi már próbálkozik a feltérdeléssel nagyon szépen megül egyedül.Állandóan húzza fel magát,hogy ülni akar.Iszonyú eleven kiskrapek már most nem tudom mi lezs vele később.Tele van kis sajtkukacokkal.A babahoroszkóp ezt meg is írta,hogy kis örökmozgó,kiváncsi lesz.Most épp az ágyában rángatja szegény macikáit.Már egyszer leszabta őket.Lassan majd tönkre teszi.
Örülök,hogy írtál.
Most mennem kell.

Többiek írjatok!Manó,zafír mi ujság????

Gabi
Vendég
 


Ja!!
Ma voltam a babaszobában és ott csináltam a Levinek albumot.Ti is tudtok a picikről csinálni és bárki megnézheti a lurkókat és nyomon lehet követni a fejlődésüket.Ha érdekel az Album címszó alatt van.

Hello!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, majd visszaolvasok ígérem.
Méhlepényem III. fokozatba lépett. Nagyon figyelik a babát az orvosok és én is.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, mostanában semmire nincs időnk, meg elutaztunk 5 napra Prágába.Kép Még utoljára, legalábbis egy darabig most tuti nem megyünk már sehova.

Múlt héten voltunk dokinál, már 11cm-es volt a Babóca és bemutatott néhány figurát nekünk. A lábát is szétterpesztette, de még nem látszott a neme.Kaptam vasat, meg elküldtek laborra az ájulás miatt. Voltam AFP-n is tegnap előtt.

Ági, ez azt jelenti, hogy hamarosan megszületik Dominik?

Gabi, hol lehet megnézni a képeket?

Lili, Ari, ha nézegetm a Zsófikat mindig inkább kislányt szeretnék, annyira gyönyörűek. Kép
Zafír (16+5)

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!

Zafír!A babaszobában tudod és ott az bal oldalt van az album.Ott lehet őket megnézni.

Csak röviden annyi,mennem kell.!

Sziasztok!
Vendég
 


Hello!
Zafír!Nem tudod megnézni a képeket,mert most voltam fent és valami oknál fogva csak akkor engdei megnézni ha beírtam a jelszavamat.Majd megpróbálom,hogy újra tegye ki,hogy mindenki megtuja nézni.

Csak ennyi!
Vendég
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk. Maszatka jólérzi bennt magát, a méhlepényem meg már fiatalabb nem lesz. Sebaj. Kép
Csütörtökön megyünk ismételten Uh-ra és az első CTG-re.

Ági
33+4

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Pár napig rossz volt a gép és azt hittem jól levagyok maradva.De látom,hogy csak Ági írt utánnam.
Ási!Már tényleg nem sok van hátra.Olyan izgi.Emlékszem mikor még azon izgultunk,hogy sikerüljön a babó.Csak úgy szalad az idő.

Mi jól vagyunk alul bújik a fogunk már kocog a kanál is.A mellette lévő is kezd neki indulni.Ma voltunk egy hónap elteltével tanácsadáson és 8kg65dgk és 76cm.Sok finomságot szoktunk enni.A térdeléssel próbálkozik,de tolatni hason már ezerrel tud.Meg pörög mint az őrült.A legujjabb,hogy egész nap sikogat,de olyan szinte,hogy az ember megsüketül mellette.Egy hete újra átalusszuk az éjszakát.Este 8-körül eszik utánna alszik és csak 5-kor kel újra enni.Imádom.Ja és már a kukacunket is kell huzogatni.Hát röviden ennyi!

CSajok hol vagytok?

Gabi
Vendég
 


Sziasztok!

Ági, jó, hogy még odabent van Dominik...Kép

Gabi mi újság a képekkel!Nagyon rendes kisfiatok van, hogy hagy Titeket aludni.Kép

Nálunk a nagy újdonság, hogy péntek óta hatalmasakat rúg a Baba. Gondolom előbb is rúgott, csak akkor még nem éreztem, csak valami kis bélmozgásszerű valamit. Annyira más így, hogy már ad életjelet magáról. Sokkal nyugodtabb vagyok.Jövő csütörtökön megyünk 4d-re, már nagyon várom Kép

Valamelyikőtöknek nem volt kismami korában migrénje? Mit csinált vele? Nekem gyakran előjön, és nem nagyon akarok gyógyszert venni be.Kép

Zafír
18+1

Kép
Kép
zafír
 
 


sziasztok.

zafír, nekem volt, de tűrtem, én sem vettem be gyógyszert. örülök, h. rúg a babód. Kép az olyan szuper!!!!

gabócacica, szép nagyok vagytok.Kép és ügyesek.

mi ma kaptuk az első oltásunkat egyfolytában cicizne...most kendőben alszik. már 5280gramm(3250g), és 56cm (48cm).
nézegeti már a kezét.olyan édes, és beszél hozzám reggel. Kép

készítettem albumot a babaszobán: László Zsófi és László Zsófi baba címmel-ezek a legfrissebbek.

ari, ti hogy vagytok?hol vettétek a pihenőszéket? mi is most akarunk venni, de nem tudom, hogy jó lenne-e. Zsófid szereti?
kengurút is mos veszek, jobban ki tudnék mozdulni. hiányzik a csavargás egy kicsit.

na, még jövök, puszi. Lili
birolili
 
 


Sziasztok!

Zafír!A képekhez még nem jutottam el,de megcsinálom.Ugye milyen fantaztikus érzés érezni,hogy van valaki odabent?Szinte hihetetlen ezt a férfiak soha nem fogják megérteni.A képeket majd rakd fel.Sajnálom,hogy fáj a fejed kellemetlen lehet.Algopirint vehetsz csak be.De kérdezd meg a dokidat.

Lili!Szép nagyok vagytok már.Gyönyörűen fejlődik Zsófi.Tegyél fel majd képeket.Hogy viseli az oltást?Nem lázasodott be?
Most megyek megnézem Zsófidat.

Gabi
Vendég
 


Hello!
Zafír!A képek az album alatt és ott a jobb felső sarokba van Kis Levi/Husi/ alatt.

Lili!Nem találtam meg Zsófiról a képeket.

Hello!
Vendég
 


Gabócacica, itt vannak az albumok:
http.//www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14204
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14207

Remélem most már meg tudod nézni. Kép

Köszönjük, jókl vagyunk, az oltás utáni napon és fdélután is állandóan cicizett volna, nyűgös volt nagyon. Éjszaka jót aludt. Ma is reggel sírt, meg tegnap is este. nem tudjuk, hogy miért...
Nagyon igényli a foglalkozást, rengeteget mondókázok neki, énekelek neki, most vettünkneki pihenőszéket, és útban van a kengurú, mire nem jó ez az internet, szóval kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni rájuk. A kengurúnak nagyon fogok örülni, mert akkor ki fogok tudni legalább mozdulni. Bemegyek a városba, csavargok, elmegyek a barátnőmhöz. Kép
Egyébként jó kislány, nem lehet rá panaszunk, szerintem nem sír olyan sokat, decsinálni azt nem tudok tőle semmit...ez a legkevesebb mondjuk. Igényli a törődést nagyon. Kép

Ti hogy vagytok? Levi hogy áll a mozgásfejlődéssel?

Puszi mindenkinek. Írjatok töbiek, ti is! Kép
birolili
 
 


Sziasztok!

Lili!Most néztem meg a képeket.Gyönyörű-Gyönyörű Zsófi.Nagyon nagyot nőt.Már multkor meg akartam kérdezni,hogy mi az a pihenőszék és mennyibe kerül.A három pasi közül melyik a boldog apuka?Ha egyáltalán három volt.Nem lehet,hogy érzi ezt az időt.Levi tiszta bolond.Hozzánk ma délután ért ide front jól el is kapott bennünket az utcán az eső.

Mi is jól vagyunk Levi iszonyú mozgékony.Csak addig nem izeg-mozog amíg alszik.Térdelni még nem sikerült neki pedig nagyon akarja állandóan hason van.De ami késik nem múlik.Ülni már gyönyörűen ül.Imádja a zenét főleg a recept klub meg a jóban rosszban zenéje tetszik neki a reklámok közül.

Röviden ennyi!

Merre jártok többiek?

Gabi
Vendég
 


sziasztok!
Lili Zsófi nagyon aranyos. Ha lesz időm én is teszek fel képeket a babanetre.
Mi jól vagyunk csak múlt pénteken nem voltunk jól, 24 órás megfigyelésen kórházban voltunk. Hát ezt inkább kihagytam volna. De minden rendben van szerencsére.
Domi imádja Csongit csak néha piszkálja már, viszont ari hasonlóak az éjszakák mint amit múltkor te írtál. Ha rémálma van Gergőnek te mit csinálsz? mert én próbálom kérdezni merre lát valamit, és hessegetni persze amit nem látok. Domi az árnyéktól fél a legjobban.
Zafír: majd üzenek tesóddal pár dolgot, ha jön jövő héten, meg küldök képeket.
Ági: ugye majd valakivel tudsz értesíteni minket, hogyha megvan a baba, de addig gyere ám!
Anikó gondoltam rád a franciaországi események kapcsán. remélem tifelétek nem voltak nagy zavargások.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltüntem,de nagyon zajlik az élet.
Zsófi a 7.havi szülinapja után egy nappal felállt,így mindig rajta kell tartanom a szemem,mert leülni még nem tud,így ha elfárad,vagy elveszíti a kapaszkodót,egyszerűen csak eldől.
Van már egy foga,a második a napokban fog kibújni.Eszeget már naponta egyszer mást is,például,sütőtököt,krumplit,almát,barackot.De a fő táplálék még mindig a szopi.
Ági remélem még egy kicsit kitart a lepény,hisz minden nap bent töltött idő csak jót tesz.

Lili!

Gyönyörű szép Zsófi!
A pihenőszéket a Babaszobán vettem,mint szinte minden mást is.A Kengurut is és nagyon jó kis találmány,mert ha például megyünk vásárolni,az autósülést nem kell felcipelnünk,pláne ha nagy bevásárlókocsi nincs is az adott helyen.

Orsi!Miért voltatok kórházban?Bocsi ha írtad,nem nagyon figyeltem akkor.
Ha Gergőnek rémálma van,mellé ülök,próbálom megnyugtatni,ez nem sikerűl rögtön,mert sír,eg akar ölelni,azután eltol magától,megint megölel.Simogatom,vagy csak ülök mellette,attól függ melyiket igényli.

Gabi!Édes lehet Levi is,majd kéünk képeket,rég láttam a csemetéket.Ez mindenkinek szól!Kép

Jaj,most látom az albumlinkeket,megyek majd megnézem a képeket.

Zafír!
Nekem sokat fájt a fejem.Nem csináltam semmit,mert gyógyszert nem akartam szedni,pihenni meg Gergő miatt nem tudtam.Esetleg ha már nagyon fáj,egy fél algopyrint vegyél be,azt ritkán lehet.
De jó,hogy már érzed a rugdosást,a 4D felejthetetlen élmény lesz.
ari3
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat fejfájás-ügyben. Szomorúan látom, hogy tényleg nincs rá semmi praktika, csak a tűrés. Ari leveléből leszűrtem azt is, hogy örüljek, hogy egyáltalán pihenhetek ilyenkor, a követekező babával már ezt se. Fél algópirint egyszer vettem be, a védőnőm is azt mondta, hogy lehet, de rossz volt tőle e lelkiismeretem

Ari, a Te Zsófidról mikor kapunk képet? Megnézném, ahogy álldogál! Kép Azért nem lehet egyszerű Vele, de előbb-utóbb biztos megtanul lecsücsülni is.

Babóca már azt is tudja jelezni, ha nem kényelmes neki valami. Mikor félálomban félig hasra fordultam, meg tegnap, mikor nagyon sokat ültem a gép előtt előredőlve egy idő után olyan dörömbölést rendezett... Kép Gabi, tényleg fantasztikus érzés. A párom irigykedik is rendesen. Kép

Lili, megnéztem Zsófi babát, nagyon-nagyon tetszett. Olyan édes arckifejezései vannak! Nekem a piros ruhás kép a kedvencem, ahol csodálkozva, kerek szemmel néz.Megértem Zsófikát, hogy kiborult az oltáson. Én már előre félek a szuriktól, a tű látványától is rosszul vagyok, szerintem majd a párom fogja elvimmi a Kicsit, engem is ő visz vérvételre. Aztán lehet, hogy anyukaként bátrabb leszek. MAjd példát veszek Gabi Leviéről. Kép

Gabi, leírnád pontosan hol vannak Levi képei? Ha lehet úgy mint Lili. Bocs én nagyon béna vagyok, ezalapján nem találtam meg, de nagyon szeretném megnézni. Hogy reagál LEvi a kedvenc zenéire?

Ági, mi van Veletek???

Zafír 18+5

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok

Ne haragudjatok egy kicsit elmaradtam. Csütörtöki doktorbácsinál voltam. Minden rendben van kismaszattal. Egyenlőre jól érzi bennt magát.
Sajnos meghalt a nagyim kedden és ez egy kicsit megviselt, mert nagyon szerettem és nagyon hirtelen halt meg. Igaz kórházban, de nem vegetálva, hanem teljesen tevékeny asszony elaludt. Kép Jövőhét azaz 22.-én lesz a temetése Tószegen. Ez Szolnok mellett van.
Csütörtökön már remélem tudok jönni bővebben babaügyben. Akkor megyek ismételten Uh+Ctg+dokibácsi.

Ági 34+3

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Pkagi, nagyon sajnálom, ami a nagyiddal történt! Kép
Én el sem tudom képzelni, hogy a miénk egyszer meghal, annyira szeretjük...úgy imádja Zsófit is. Olyan csodálkozva nézi a babót, hogy milyen ügyes.
Képzeljétek, hogy Zsófi hangosan nevet, ha mondokázok vele, ha énekelek neki. nagyon tetszik neki, és iszonyatosan figyel. annyira zabálni való.
Mitől folyik a nyála eszméletlenül???? nem tudom felfogni, úgy csepeg neki.

Ari, nagyon édes lehet Zsófi, ahogy feláll, és eldől...Kép Én is az interneten vettem a pihenőszéket, Gabócacica, a pihenőszék nagyon jó dolog, helyettesíti a hordozót bent a lakásban. Szóval egy kis szék féle, és rugózik. Nekünk van rajta játékív. Zsófinak 2napja van, ésimádja. És masszírozza a hátát, olyat vettünk neki, de ezt nem is tudtam. Ez extra meglepetés volt. Kép Kép Kép
Ja, és kengurút is az interneten vettem, a babaszobán. Holnap jön meg, ha minden igaz. Kép Már nagyon várom. Fektetve is lehet benne vinni a babát. Direkt ezt néztem ki, mert még féltem a gerincét. Úgy várom már, hogy mehessek vele be a városba. Kép

Zafír, "hogy van fejed"? Kép Én is imádtam amikor mocorgott a pocakomban. Kép Mindig kommunikálktam vele, hát, most is igényli rendesen a kiscsaj a figyelmet, meg a törődést....

Jaj, nagyon megkeveredett Zsófi az oltás után.... Kép Képzeljétek, mióta voltunk szurin, azóta üvölt. Nagyon ritkán abbahagyja, mosolyog párat, és utána megint sír, vígasztalhatatlanul....Kép nem értjük. Ennyire felkeverhette az oltás?

Holnap megnt jövök, jó éjt.

Puszi: Lili
birolili
 
 


Sziasztok!
Ari!Nagyon ügyes Zsófi.Talán lassan majd elindul.Elég hamar csinál mndent nem?Teszel fel majd képeket?Majd teszek fel újabbakat csak fel kell rakni egy progit amivel kicsinyíteni tudom.

Zafít!Nem hiszem,hogy te lennél a béna nem tudom mi lehet a gond majd újra utánna járok.Ugy látszik nem szereti ezeket a testhelyzeteket.Levi csak azt szerette ha oldalt fekszem.Megmutatod nekünk a pocidat mekkora?Ha meghallja a kedvenc zenéit egyből vigyorra áll a kis szája.

Pkagi!Fogadd őszinte részvétemet.Én ezt még nem éltem át nem tudom milyen szomorú érzés lehet.De egy darabig még nem is akarom pedig az egyik nagymamámnak 8-hónapja volt egy szívinfarktusa és nem akar helyre jönni.Remélem még azért sokáig marad köztünk,mert nagyon imádom őt.Ha voltál minden képp gyere mit mondtak.

Lili.Ilyen széket a neten is lehet rendelni és meglehet nézni milyen?És mennyibe kerül?Édes lehet ahogy kacarászik.Nagyon figyelmes és kiváncsi babuci lehet.Van babahoroszkóp.Olvastátok már?Nálunk minden igaz amit az ikrekről ír.Döbbenetes mennyire.Olvassátok el.Talán ennyire megmaradt benne az élmény.Kis drága.És ez a kis szék meddig jó nekik?Levi közel 3-hónapos volt mikor elkezdett csorogni a nyála.Azt mondták elkezdődött a fogzás és mostanra bújtak ki neki.

Mi jól vagyunk kibújt a másik fogunk is.Levi élvezi a kanáljának az alja már tiszta karc.A kis nyelvével is szokta buzergálni.Amióta bejött ez a hideg nyügi lett a drágám.Utálja a hideget mint az anyja.

Most megyek majd még jövök.

Gabi
Vendég
 


Ide is tettem fel képeket bár csak 4-et tudtam azok is régebbiek,mert valami oknál fogva a frisseket nem engedi.Majd apa hazajön megnézetem vele.www.babanet.hu/album/main.php?album=7734

Gabi
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan szépen esik a hó nagy pelyhekbe.A picurnak nagyon tetszik délután ki is viszem picit.De csak addig szép amíg esik.Mikor 20-30cm esik az már nem tetszik.Az csak a gyerekeknek öröm nekem nem.szép fehér minden.Ennyi elég is volt.Bárcsak szenteste esne ilyen szépen.Ez lesz az első karácsonyunk hármasban.Már alig várom.

Röviden ennyi.

Gabi
Vendég
 


Szaisztok!

Gabi, köszi, nagyon édes a kis úszóbajnokotok, Kép Kép Remélem LEvi apu tud majd több képet is feltenni!Ezeken a képeken mennyi idős Levi?
Itthonról sajnos nem tudom képet feltölteni és a héten nem dolgozom már, de jövő héten teszek fel majd képet. Holnapután megyünk 4d-re, kérünk cd-re kéepket a Babóról.Valószínűleg kiderül már az is, hogy Dórika lesz-e vagy Barnabás. Kép Nagyon izgulunk, főleg, hogy minden oké legyen Vele.

Ági, nagyon sajnálom, hogy a nagyid már nem élhette meg Dominik érkezését. Kép
Az viszont jó hír, hogy még odabent van és jól érzi magát.Kép

Lili, köszi, most mineden oké a fejemmel, szerintem a front miatt fájt. Anyukámtól kaptam egy álarc-szerű valamit, amiben valami folyadék van, hűtőbe kell tenni fél órára, majd felvenni. Még nem próbáltam, de megnyugtat, hogy van. Amúgy bankot is rabolhatnék benne, csinos darab. Kép
Zsófika kiheverte már az oltást?

Zafír 19+0 Kép(tényleg úgy megy az idő)

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!

Zafír!Ezek 4-5 hónaposan készültek.Van egy rahedli új képünk csak meg kell várnom apát amíg felteszi a progit.Ha majd tudod tedd fel a 4D képeket.Szupi lesz.

Jaj képzeljétek!Tiszta ideg voltam tegnap délutántól.A párom 1/25-fele hívott,hogy Egerszeg előtt 30 méteres árokba burultak.Kétszer megis pördültek,de hál isten nem lett semmi bajuk.50-nel mentek és egy kis bukkanó volt az okozója mindennek.Nagy mázliuk volt,hogy nem mentek gyorsabban mag hogy szembe nem jött senki.Este 10-órára ért haza.Persze itthon már kacarászott rajta de ott nem volt ennyire vicces.Pláne nekem.Mondtam neki még pár ilyen idegeskedés és tuti elmegy a tejem.A rossebnek kell ilyen szar időbe Körmendre járni dolgozni.Olyan mérges vagyok a főnökére.Itt Kanizsán is van meló csak hát ugye pont őneki kell eljárni máshová.Na elég az önsajnálatból.Igaz?!

Nagyon várjuk a hírt,hogy kukacos lesz-e vagy nunis.

Gabi
Vendég
 


sziasztok!
gabi örülök , hogy sógorral minden rendben. Még jó hogy a héten már itthon dolgozik.
Mi jól vagyunk Csonginak lesz a keresztelője vasárnap.
Zafír írd ám meg hogy mit mondtak dokinál.
Ági mizu vabn veled?
Ari ti hogy vagytok? Liliék és ti?
És Anikóék?

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Gondolom Orsi már tudja a nagy hírt... szóval én is a lányos anyák táborát fogom gyarapítani!! Kép
A Zsófikák nagyon meghozták a kedvemet a kislányhoz, Kép szóval nagyon örültünk neki.Bár szerintem a fiúnak is örültünk volna, a lényeg az, hogy tudjuk a nemét. Azóta valahogy jobban elhiszem, hogy tényleg anyuka leszek. Már vásárolni is nekiálltunk, vettem egy piroscsíkos bodyt.A barátnőim babái mind fiúk, így kislányos darabokra nem nagyon számíthatunk. Viszont lesz sok udvarlója. Kép

Teljesen egészséges Dórikánk, 20 cm, 250 gramm. Nagyon érdekelte, hogy fizetünk egy csomó pénzt, hogy Õt lássuk, végig háttal nekünk aludt mélyen. A szonográfus próbálta keltegetni, de ő a füle botját sem mozdította. Sejtettem, hogy ez lesz, délig durmolni szokott, csak délután van némi mozgolódás este pedig nagyon pörög. Már elég rendeseket tud rúgni Kép
Így csak profilképeket tudtak csinálni, azt is úgy, hogy az oldalamra fordultam.
Hétfőn a munkahelyemen rakok fel majd képeket, sajnos innét nem megy. De ha valai ír e-mail címet, szívesen küldök!

Orsi minden jót a kersztelőhöz. A keresztapa már nagyon nagy izgalomban van! Kép

Gabi, majd szólj, ha vannak képek!

Zafír (19+3)

Kép
Kép
zafír
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?