Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kati. Kórházasdiért nagyon nem irigyellek. Sajnos még mindig vannak ilyen megkövesedett szemléletû emberkék mindenhol az egészségügyben.Kép

Szüli és névnaposoknak nagy gratula!

A levelezõlistán már kívántam kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, de most itt is, mégegyszer!

Madárka, Pele, hát így kívülállóként remekül szórakozom a történeteiteken, de mikor nálunk esnek meg hasonlók, az valahogy sohasem ennyire vicces akkor és ott.

Iboly, én megyek!(Remélem semmi sem jön majd közbe!) Csak gondoltam megerõsítem a múltkori jelentkezést.

Dia. Kioktatókhoz sok-sok türelmet, van benne részünk nekünk is. Imádom mikor nekiállnak kifejteni a véleményüket, fõleg ha olyanok teszik akiknek sohasem volt gyerekük!Kép

Verus. Üzlet-nyitáshoz nagy gratula. Sajnos én arra járni nem fogok, mert még Dabas nevétõl is kiütéseket kapok. Magyarázatul: ott dolgoztam (hivatalosan még mindig ott vagyok állományban)és annyi-de annyi megaláztatás meg szemétség ért ott, furkálódás, nyomozás, gerinctelenül, a hátam mögötti mószerolás, telefon-lehallgatás,egyszóval azóta oda be nem teszem többé a lábam hacsak nagyon nem muszáj.

Képek nagyon aranyosak, minden gyerkõc tüneményes!Kép

Tegnap minket meg kis híján elütöttek a zebra közepén, a rendõrség elõtt,a két gyerek mellettem, a babakocsi elõttem, másik oldalon mellettem egy másik anyuka babakocsival, mellette egy idõsebb nõ. Szóval majdnem ennyit kaszált a szemét kis nyikhaj sofõr. Ugyanis középen villamossín van. Addig egy busz megállt hogy átmehessünk, villamos nem jött, mentünk szépen tovább, és amikor a zebra közepén voltunk akkor a közeledõ autó nemhogy lefékezett, neadjisten megállt volna, ugyanolyan sebességgel nagynehezen kikerült, (kellett neki ügyeskednie) és szépen továbbment. Mondtam neki mindent, csak szépet és jót nem. Ott robogott el az orrunk elõtt, és még kajánul ránk is vigyorgott. Sajnos ilyenkor egy szem rendõr sem tud arra járni, mert ez minimum egy jogsi-elvétel meg számtalan büntetõpont lett volna.Kép Az ilyenekkel nem tudom mit kéne csinálni!

Ettõl függetlenül az idõ szép, a tojásokat festegetjük, a sonka megfõzve, tehát minden kész van nálunk a húsvétra.

Sziasztok, kellemes ünnepeket meg a lányoknak sok locsolót kívánok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Iboly!
Én is megyek zülleni!!! Pocak-pockot is vigyem? KépKépKép

Mégegyszer :

KELLEMES NYUSZIÜNNEPET MINDENKINEK!!!!!!!!!

Kanga és Zsebibabái
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!
Akkor én is gyorsan kívánok Nektek minden szépet és jót nyuszi alkalmából. Kép

Képzeljétek, kaptam egy emilt Jázminmamától! Úgy megörültem neki! Mindenkit puszil, kérte, hogy feltétlenül írjam meg. Nem nagyon tud jönni, mert tanul meg pihennie is kéne, de Jázmin mellett nem nagyon tud. Kispöttöm a pocakjában jól van, baj az, hogy a külsõ méhszája nyiladozik, gyógyszert kap rá meg pihenni kéne. Pelét és Madárkát külön kérdezte pocakilag. Kép

Kati! Emil azonnal megy!!!!!

Pele, Madárka! Én is jókat vigyorogtam a történeteiteken. Engem ilyenkor lazán ellep a vörös köd, pedig tudom, hogy nem kéne. Utána persze röhögök rajta, de akkor... Pedig az én kölykeimnek is vannak ám ötleteik... Kép

Dia! Az ilyeneken még kiakadni is kár! Csak tudom, hogy nehéz megállni...

Verus! Iskolatáska megvan, itt vettük a sarki boltban. azóta le se lehet szedni dani hátáról. Emilt azóta is várom... Kép

Evey! Köszi, köszi! KépKép

Pocok! Manka azóta rendben van, ugye? Nagyon sajnáltam szegényt, iszonyat lehetett! Kép (Na, meg Téged is!)

Ne haragodjatok, most muszáj abbahagynom, mert most fejeztem be a holnapi ebédet, és igen nagyon késõ van már. Meg reggel egy órát ellponak tõlünk!
Puszi:
Emese
Emese
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Elõször is köszönöm mindenkinek a lapokat, aranyosak vagytok.

Kati, Madárka már megírta elõttem, hogy mi mindenhez van jogod.., és ne hagyd magad!! Mi az, hogy nem hajlandó elõtted -szülõ, gondviselõ..- elõtt megnézni a gyerekedet?!? Vagy ha nem vagy ott, akkor nem kell aranyos doki néninek lenni??
ÉS KITTI HOGY VAN?? Mi okozta az alleriát? SZegény TiKépKép Remélem, hogy kihevertétek a kórházat!

Emese, írom én, csak... tudodKépKép Valami mindig közbejönKépKép

Pele, szép lehetett HannusKép Jók ezek a popsi krémek, ha más nem hajbelövésre..KépKép

PM, így könnyûKépKép Persze én beszélekKépKép Nálunk is anyám fõzi a sonkát, õ süt most sütit, nekem csak a tojásfestés maradt (azt meg megcsinálják a lányaimKép), így sikerült kibuliznom egy kis kiruccanástKép

Norcsi, már múltkor akartam kérdezni, hogy mitõl van ez a nagy ellenszenv..most már értem.
Mi sem szerelembõl csinálunk itt üzletet.., itt nincs. Ennyi a történet és ezt nevezik a közelünkben városnak.Kép
Jó gagyi város, így könnyû várost csinálni..három falut egybeépíteni, majd ráfogni, hogy városKépKép
A rendõrök soha sincsenek ott, ahol lenniük kellene..Én teljesen kiakadtam azon, hogy mostanában az M5-ösön igazoltatnak.., tehát mész 130-cal és kiállít, hogy "számélyitt, jogosítványtt", alig balesetveszélyes..

Judó, boldog névnapot a sok ZalánnakKép

Tvica? Vele mi van?

Pussz:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!
Napocska! Az internetszolgáltatónk valamit elszúrt, ezért nem mûködik (remélem, ideiglenesen) a régi email-címem. A mai naptól viszont mûködik az új (v.andi@vnet.hu). Küldenél nekem erre egy yahoo-s levelet a lev.listához? Nagyon megköszönném.

Mi most készülünk elmenekülni itthonról, sajnos kicsit változott a betervezett program, mert Luca lebetegedett, két napja lázat csillapítunk meg orrot szívunk. Tegnap este még hányt is szegény egy kiadósat, biztos a sok lenyelt trugyitól. Remélem, a szép napsütés meggyógyítja.

Mindenkinek sok locsolót vagy jó kirándulást, de mindenképpen szép napot!
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok Lányok!

Láccik, hogy ma mindenki húsvétolt, mert "csak" Andi jött.
Jól telt a mai nap mindenkinek? Meséljetek.

Verus! Bagoly mondja...KépKép Merre ruccantatok ki?

Kati! Borzasztó amit írtál. És legalább rájöttek valamire Kittivel kapcsolatban? Én is bementem volna, pláne, hogy most van az anyás korszakuk. Írj hamar mi újság.

Pele! Nálatok mindig van valami. Ezek a krémek. Panka valamelyik nap szépen leszedte a gyógyszertári védõkrém tetejét és jól belakmározott a tégelybõl. Kutya baja nem lett tõle. Másik kedvence a Gabi sampon. Nem is fõzök én ennek a gyereknek bébipapit ezután.

Evey! Mi van veletek?

Andi! Lucának jobbulást, remélem a szép idõ meggyógyította.

Dia! Kép Ne is foglalkozz az ilyenekkel.

Norcsi! Sok õrült autós van szabadlábon az utakon, sajnos nektek kell vigyázni jobban. Ez van, de én is dühös vagyok ettõl. Meg attól, hogy kint van a kocsimon a béna vagyok tábla és ettõl senki nem akar mögöttem jönni, hogy nehogy má' és össze vissza elém vágnak. Ez a kútúra.

KingAndi! Hány virágágyást tapostam le? Legközelebb csak a kapuba állok. De nagyon jó volt.

Mi ma voltunk a hüvösvölgyi repülõtéren, néztük a vitorlázó gépeket. Jó volt. Szépen le is barnult mindenki. Vittük a két nagyit is levegõzni. Panka jól van csak lefeküdni, aludni és egyedül lenni nem akar.


Na jó éjt mindenkinek és gyertek talizni.


Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Már régen nem jelentkeztem. A helyzet felénk csak annyi, hogy Balu nagyon fogzik. Húsvétkor anyóséknál voltunk vonattal. Nagyon féltem tõle, de végül jól bírtuk Kép
Balu odafelé majdnem végig aludt, aztán evett, és nézel?dött. Visszafelé nehezebb volt, mert csak a vonatút felét aludta át, utána evett, nézel?dött, de elég hamar megunta, és akkor sírdogált. Pihenés nem sok volt, mert egy szobában voltunk sokan és Balu sem tudott úgy aludni, ahogy itthon megszokta. Most van a visszaszoktatás az itthoni élethez, mert ott el lett kapatva rendesen. Állandóan kézben volt, nyúzták folyamatosan. Balu id?nként bealudt közben, de 1 óránál többet nem tudott egyfolytában aludni. De mégsem mondogathattam a rokonságnak, hogy hagyják békén, mert a többség most látta el?ször.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Verus!
Nektek is boldog Zalán-napot! Kép És sok sikert a bolthoz!
Nálunk a kicsi szerintem túl sok ajándékot kapott, mert ugye névnap és nyuszi egyszerre, meg egyke még, szüleim egyetlen unokája, de a másik nagyszülõknek is csak kettõ unokájuk van, szóval ilyenkor dúskál az ajándékokban, és félek, hogy ez nem tesz jót Neki. Nem baj, ha lesz kistesó, már nem egyedül lesz a középpontban, hanem ketten lesznek ott! Kép
Kati!
Ez a kórházi bánásmód szörnyû élmény lehetett, én megõrültem volna, ha hallom a gyerekemet egy zárt ajtó mögött sírni!
Cory!
Ezek szerint szerencsésen "túléltétek" a húsvétolást!

Ja, és Verus, köszi, nagyon jól esett, hogy hívtál a züllésre, szivesen csatlakoznék hozzátok, és a következõre biztosan benevezek!!!

PM!
Most néztem a régi leveleidet a freemailos postaládámban, mikor még Pankát vártad! Mostmeg már jön a hugi (vagy öcsi?). Kép
Ja, egyébként nálunk a fiúk ilyenkor Húsvét hétfõn felkerekednek locsolni, reggel indulnak, és délután jönnek haza. Kocsival. Én meg halálra izgulom magam, hogy ne találkozzanak ittas vezetõvel. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy lányom lesz másodszorra, aki legalább otthon marad velem, és eltereli a buta gondolataimat... Egyébként az év többi 364 napján teljesen mindegy, hogy fiú lesz-e vagy lány! Kép

Dia!
Én ilyenkor inkább arrébb megyek, mert annyira fel tud idegesíteni egy-egy ilyen szitu, hogy napokig eszembe jut!

Üdv mindenkinek!
Judó
judó
 
 


Sziasztok!

Csak röviden. Mi lenne, ha TALIZNÁNK jövõ hét csütörtökön 11-én, jó idõ esetén a MARGIT SZIGET Margit-híd felöli bejáratánál 1/2 11-kor? BABAKOCSIS, GYEREKES TALI.. Benne vagytok? Tudom, hogy most pénteken lesz egy tali, de ez más lenne.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Anikó!
Nekem tetszik az ötlet!!! Csak ne kelljen sokat gyalogolni!

Pele!
Áronnak boldog névnapot kívánunk!

Megyek mert így estére eléggé lefáradok!

Pussz mindenkinek :
Kanga és egy hordó a hasa helyén
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!

Már jó régen jártam erre, de látom Ti nagyon szorgosak vagytok!

Köszönjük a Húsvéti jókivánságokat. Reméljük mindenkinek jól telt.

PM! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, és le lehet taposni nyugodtan az ágyásokat. Várunk Titeket máskor is, Te pihensz, én meg játszom a lurkókkal. A görcsök Kép Vigyázz magadra!!! Züllésre ha megyek (még nem biztos) mehetünk együtt?

Verus! Üzlethez gratula, és ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan elintézted a dolgokat. Anyósék? Zalánnak Boldog Névnapot!

Kati! Kittynek minden jót, mi csk 3 órát voltunk kórházban (még a fejre eséskor), de én mondtam a páromnak, hogy nem engedem bent tartani mert annyira undok volt mindenki. De persze Ti nem választhattatok, remélem azóta minden ok. Tanulás?

Anikó!
Nagyon nagy lány a Lili baba és nagyon jól mutatnak a Pankával Kép margitszigeti tali nekem tetszik.

ajjaj hianyol a lanyom, mennem kell, szep napokat mindenkinek!

Sziasztok!

KingAndi
KingAndi
 


GeriAnikó!

Jó, de Te kocsival jösz és ott hol állsz meg?
(vagy ne szóljak bele, bizzam rád)

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Túléltük a hétvégét, bár "kissé" fáradt vagyokKép Most már kezd nehézkessé válni a sok ugrálás a pocakkal.
Áron el volt bûvölve a biciklitõl! Végigkerekezte az egész falut a nagypapánál, és nagyon tetszett neki, hogy ezzel gyorsabban lehet menni, mint a régi kisebbel. Hannus meg egyfolytában kiabált, hogy "Én is bingázom!"
Voltunk Kemencén kirándulni (Babszem nosztalgiázhatottKép), a fiúk fára másztak, Hanna hempergett a fûben, szóval szuper volt. És festettek igazi tojást is.
sajnos viszont Hanna megint csupa csalánkiütés, én a sok elfogyasztott tojásra gyanakszom, így most azt sem kap. Csak olyan rossz, hogy nem lehet tudni biztosat, hogy mégis mitõl lehet, mindig csak próbálkozunk.

Babás taliban benne vagyunk!

Bocs, most csak ennyi, mert húz az ágy!!!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Itt vagyok, mint fehér holló, aki szereti a húsvétot. Köszönjük a "lapokat".

Mi a szüleimnél töltöttük a húsvétot, mint eddig mindig. A fiúk mentek locsolkodni, mi pedig anyukámmal odahaza pihentünk. Van pl. akivel csak ilyenkor találkozunk. Vili begyûjtött egy csomó tojást, autót. (Milyen szerencse, hogy mi eddig egy db autót nem vettünk neki! Kép) Kedden anyukámra hagytuk, mert hajnali 5-kor indulni kellett a húgomért Kiskunfélegyházára. (3 órahossza az út oda.) A húsvéti ünnepek alatt pedig kiderült, hogy apukámnak lejárt a jogsija. Így Õ csak navigált. Délelõtt 11-re értünk haza. Ebédeltünk, és indulhattunk is, mert busszal jöttünk haza. (Újabb 2 óra) Az autónk ugyanis mûszakira megy és már apunál hagytuk javításra, festésre. Estére totál elegünk lett mindenféle utazásból...

Talihoz nem tudok hozzászólni. Kép Érezzétek jól magatokat!

Pocakosoknak -külön is- minden jót, üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak pár sor, mert rengeteg minden történt, de a fiam itt van a fenekemben és nyavíkolKép

Zülleni nem tudok menni, de azt találtam ki, hogy a babás talira fel tudnék menni vonattal, de gyerek nélkül. Nem szívesen vinném vonattal, sosem utazott még vele, az alvással is gondok vannak, de én már annyira találkoznék veletek! Jó leszek így is?!Kép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok


Lanyok kaptam ma egy virust valakitol nem biztos hogy innet valakitol, de egyenlore fogalmam sincs kitol johetett. Amibe az illeto geperol kuldott el egy xls filet. Virusirtas utan en beleneztem az xls filebe. Nagyon bizalmas adatok szerepelnek benne. Ing bankos bankszamla szama, bankszamla szamnak a pinkodja, egy Kenyai utazas terve, egy Moni nevu lany mobil telefonszama es kulon lapon par epitoipari ceg adatai. A file neve munkafuzet.xls. Feltehetoleg Monor kornyeki datanet kapcsolata lehet a szemelynek akinek a geperol a virus dolgozik. Excele Horvath Anita - Delta kft nevre van regisztraltatva.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok

GeriAniko es PM Nagyon aranyosak a kepek a lanyokrol.
Minden nevnaposnak mostanaba szulinaposnak Boldog nev es szulinapot.
Pele es Andi elkuldtem a meghivot.

Liannam no mint a gomba, naprol napra okosabb egyre tobb szavat probal utanunk mondani. Sot tegnap vegre eletebe eloszor elfogadta eloket eveshez, sot o kereste elo es hozta, hogy tegyem fel neki. Addig en nem hasznaltam mert mindig nyafogas volt erte. Hetvegen parkba voltunk megtanult csuszdazni a holgy, de egy olyan cso csuzdan amin noverei is alig mertek eloszor anno lecsuszni.

Cskati ez a korhazasdi remes lehetett. Kiderult mi volt lanykaval?
Betegeskedoknek jobbulast.
Regen irok mi van veletek. Lassan hianyolo listat fogok gyartani nagyon sokunkrol nagyon reg nem halottunk mar

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok! Nem vesztem ám el, és olvastam is, de nem volt erõm írni mostanában. Benke(22 hó.) mostanában 5-kor ébed, így este nincs erõm írogatni. Különben fantasztikusan fejlõdik, már egészen jól beszél. És olyan akaratos, hogy ihaj. Máté (7 év) meg megkomolyodott. Közölte, hogy szülinapra nem kér játékot, hanem mikroszkópot, földgömböt és könyveket. Markó (4 és 3/4 év) meg ellenzékbe vonult mostanában. Nehéz volt vele sokszor. A sok babusgatás terápiám azért mûködik most is nála. Kép
Sajna a pénteki találkozót kihagyom, gyerekvigyázó hiánya miatt. Nekem a szombat esték jobbak voltak emiatt. A szigeti találkozóra mennénk, de a pesti hídfõ nekem is jobb lenne, az autó miatt.
Sok puszi mindenkinek!
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!
Csak gyorsan, mert nagyon fáradt vagyok ma.
Túlvagyunk húsvéton, locsoláson, szülinapokon, szemészeten. Kidõltem!

Bigacsiga! Voltunk a Vasúttörténeti Parkban, tényleg nagyon klassz hely, köszi az ötletet! Kép

Évi! Naná, hogy jó leszel! Bár Csongit is szívesen látnánk, de Te tudod, Nektek hogy jobb! Kép

Pocok! Simán lehet, hogy nem tankönyv szerint jönnek a fogacskák. Az enyémek is össze-vissza csinálták, most mégis megvan nekik mind! Nyugi! Kép
Péntekig feltétlenül gyógyulj meg!!!!!

Napocska! Köszi a képeket, nagyon helyesek a lányaid!

Anikó! Neked is köszi, édes a két csajszi együtt! Kérünk majd minden évben ilyen páros képet, még legalább 20 évig!

Juca! neked folyton ilyen kocsikalandjaid vannak? Kép

Cory! Na végre! Kép Légy szíves, meséld el Évinek, hogy nyugodtan lehet a gyerkõcöt vonatoztatni!

Pénteken megyek, de tuti, hogy nem 6-ra. Nem tudom, mikor tudok elindulni, mert a férjem aznap vidéken dolgozik, fogalma sincs, mikor ér haza. Viszont ahogy megjön, lenyúlom a kocsit és nyomás!!!!
Addig sok virtuális puszi Nektek:
Emese
Emese
 


Újra a züllésrõl: tehát helyfoglalás este 6-tól, eddigi jelentkezõk:

Andi3
CsKati
ld
Emese
Norcsi
Barika Andi
Pankamama
Kriszta
KAdri
Evey
Kanga (+a kiskorú pocaklakója)
? Pele + egy barátnõ?
Verus
? Pocok ? + ?egy barátnõ?
? KingAndi ?
Jamina
Iboly

Ez eddig 14-19 fõ. Senki többet, harmadszor?


Pankamama, én is gratulálok!!!

Anikó, jövõ heti babás taliban benne vagyok, de babakocsit nem viszek, jó? Kép

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok Lányok!

Egész el vagyok kenõdve! Képzeljétek a fiam elveszítette az alsóelsõ fogát! És mozog a mellette levõ is. És még csak öt éves a kisdrága. Tegnap egész délután ezen rágodtam. Olyan volt mint a második szülésem. Nem tudtam rá rendesen felkészülni, olyan hirtelen jött az egész és ezáltal olyan hihetettlen is. Szegényt mindenki nézegeti mint egy cirkuszi atrakciót. Ugyan akkkor meg olyan megható is, hogy már ekkora.
A másik meg, nem érti az egészet. Ugyanis nincs meg az fránya fog. Tegnap még sirt is, hogy keressem meg, az apja meg ragassza vissza "peciális" ragasztójával, mert az az õvé és az neki kell. Nem lehet úgy az ember, hogy nincs foga. (ezt õ mondta) meg (Nem tudja kimondani, hogy speciális és ha valami játék eltörik, javításra szorul akkor az apja azzal cukkolja, hogy hozza a speciális ragasztot attól meggyógyul a szeretett játék.)
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy majd kinõ egy másik helyette, de neki a régi kell. Pedig pont a múltkor néztük a Franlkin mesében a fogtündér történetet.

Idõsebb gyermekek anyukája, rendén való ez? A fogak már középsõcsoportban kiesnek? Én arra emlékszem az enyém csak elsõosztályos koromban esett ki. Nálatok hogy volt?


Emese!
Ugye milyen klassz! Én se gondoltam volna.
Vonattal mentetek vagy kocsival? Vezettetek vonatot?

Mi is készülünk újra. Várjuk a férjem lányát mikor jön és be van igérve egy vonatvezetés szénlapátolással.


Gerianikó!
Akkor hol találkozunk?
A szökõkútnál vagy a zenélõtoronynál?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Szisztok!
Most csak rövíden pénteken Én is ott leszek!Az Emesével megyek akinek már most elöre köszönöm a fuvart!
Dórika vajaskenyeret eszik és imádja a paprikás krumplit!

GeriAnikó:Babás talira biztos,hogy nem tudunk menniKépKép!
Mára ennyi mert nagyon álmos vagyok,többet pénteken személyessen!
Sziasztok péntekig!
barika_andi
 
 


Sziasztok!
Én is rövid leszek, mert nagggyyyon fáradt vagyok! Már 5 éjszaka alig aludtam valamit Luca náthája miatt. Szegény alig kap levegõt. A doki azt mondta, nem komoly, "csak" egyszerû nátha. Láza már nincs, de nagyon sírós, nyûgös, biztos a fogai is zavarják. Egyszerre nõ 6, így már 8 foga lesz. Legalább már nem olyan vámpíros a mosolya, lesz fölül középen is foga.
Zsófi ma ment újra bölcsibe, így megpróbálok egy kicsit aludni napközben, már alig látok, olyan fáradt vagyok.
Az a szerencse, hogy én még nem kaptam el semmit, hónapok óta felváltva ápolok valakit a családból.

Pocok! Vigyázz magadra és gyógyuljatok meg gyorsan! A fogak tényleg bármilyen sorrendben kibújhatnak, Luca is elég érdekesen nézett ki a két fölsõvel.

Napocska! Köszi, megkaptam, de még várok vele, mert hol az egyik címünk mûködik, hol a másik. Már kicsit unom, remélem, gyorsan rendbe teszik. Azt meg nem akarom, hogy utána mindkét címre kapjam a leveleket.

A babás talira én is jelentkezem, még nem tudom, egy vagy két gyerekkel megyek. A másik oldal talán nekem is jobb lenne.

Pénteken igyekszem ott lenni, remélem, Luca javul egy kicsit, mert így nem akarom a férjemre hagyni. Nem tudom, mikor érek oda, mert gyalog megyek itthonról fürdetés + szopi után. (Min. 1 óra az út.)

Andi

Andi
andi3
 
 


-Sziasz tok!ccccccc-

Lili is ír, így kicsit mókás lesz az írásom.KépKépKép

Szóval. Szerintem jövõ héten hideg lesz. Mintugye láthatjátok a hétvégén 9-13 fok lesz és az nem valószínû, hogy felmelegszik 4 nap alatt jobban és nem is nagyon ígérnek melegedést. Szóval. Szerény véleményem szerint toljuk el 1 héttel a talit, úgy nagyobb esélyünk van a jó idõre. Mit gondolotok? És ott találkozunk, ahol a többségnek jó, n78ekem mindegy. t555KépKépKép):

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Pénteken megyek, de a babás talira sajna nem, mert aznap lesz valami továbbképzés az oviban, úgyhogy az Annus is itthon lesz, hárommal meg nem vállalkozom a BKV-s utazásra. Úgyhogy majd máskor, ha a férjem tud majd minket furikázni.

Bigacsiga Kata. A lányomnak 5 és fél éves korában esett ki az alsó két foga. Néhány nappal elõtte már mozgott, nem akartam neki elhinni mikor mondta, de tényleg. És aztán egyszercsak kiesett, naná hogy estefelé, úgyhogy roboghattam le hogy valamit beszerezzek a fogtündéres dologhoz.Aztán éjszaka a párnája alól, a feje alól vadásztuk ki a pirinyó fogat a férjemmel, közben vigyázni kellett hogy ne ébredjen fel, meg hogy ne nevessünk hangosan, nagyon muris volt. Fõleg mivel emeleteságyon alszik felül. Na mindegy, meglett, az ajándéknak nagyon örült, azért Julcsi is kapott egy picike valamit hogy ne érezze magát hátrányos helyzetben. És néhány nap múlva ismétlés onnan, hogy akkor már olyan késõn este esett ki, hogy már nem tudtam leszaladni semmiért, még jó hogy olyan sok láncom, meg csecsebecsém van, ezek közül csempésztünk be egyet a párnája alá a már szokott módon.

Sziasztok, minden betegnek gyors gyógyulást, a szüli- és névnaposoknak meg sok boldogságot!Kép

Akkor majd pénteken találkozunk, sziasztok, egyébként én is Emesével megyek, ezer köszönet érte. Úgyhogy akkor érek majd amikor õ!

Sziasztok, Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok, megkerült az elveszett bárány, még nem olvastam semmit, mostantól (2 perc) van új internetes hozzáférésem, a freestart teljesen használhatatlan lett...
Ha minden igaz, megyek én is holnap, vki bökje ide a pontos címet, idõpontot, nem biztos, hogy lesz idõm keresgélni addig.
Puszi nektek:
Edóka
Edóka
 


Cak Edóka kedvéért, lopika Iboly korábbi írásából.

Na, Edó, tessék, aztán nehogy lemaradj! Kép

"Képzeljétek, éjjel 2-ig lehet maradni! Lesz élõ zene, tánc, de tánctanítás, sajna, már nincs.
Arra gondoltam, mi lenne, ha este 6-tól lenne a helyfoglalás (mert van, aki inkább korábban ér oda és nem marad hajnalig, pl. Jamina, én), és folyamatos lenne az érkezés. Aszerint, ki mikor tud elszabadulni otthonról. Mit szóltok hozzá?

Hely: Zorbas Taverna
1065. Budapest, Podmaniczky u. 18.

Idõpont: április 5. péntek 18 óra (?)"

Holnapig mindenkinek ezer puszi, a többit személyesen! (8 körül indulunk, innen, a város szélérõl, nemtom, mikor érünk oda.)
Emese
Emese
 


De azért nem csak ketten fogunk ott árválkodni Jaminával 6-tól, ugye? Valaki odaér még korán?
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Én is csak röviden:
Voltunk CTG-n, Babszem igazán jól érzi magát odabennKépDe hát ezt érezni is, amilyen kis ugri-bugri!

Reménykedem, hogy megyünk holnap, én fûzöm a barátnõmet, de igazából a férje nem akar elengedni minket. Hiába, õ nincs hozzászokva, hogy a párja idõnként zülleni megyKép Na mindegy, ha megyünk, akkor dobok valakinek egy SMS-t, jó?

Puszi nektek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Jó züllést mindenkinek, remélem legközelebb én is csatlakozhatom a csapathoz!

Pele!
Mikorra vagy kiírva? Nagyfiad várja a második kistesót? Közben számolásban már mi is elõbbre jutottunk, most a mennyi 17+17+4+3 típusú összetett (nekem fõleg! Kép ) mûveleteknél tartunk!

PIldi!
Hol vagy?

Móni!
Hogy vagytok? Martin gyógyul? Már jár oviba?

Norcsi!
Ezek szerint már ideje lesz nekem is felkészülni a fogtündérre (4,5 éves múlt a fiam). Majd tartok otthon talonban egy kisautót, hogy ha éppen este vagy hétvégén esik ki az elsõ fog.

Jó hétvégét mindenkinek!

Judó
judó
 
 


Iboly, én igyekszem 6-1/2 7 körül odaérni!!! Biztos megismertek majd a nagy hasamról, lszi kezdjetek veszettül integetni, hogy "csak erre,erre!". Kép Ha nem, úgyis megkérdezem a pincértõl, hol is lehettek!! Norcsinak még a sóskazöld gatyámat mondtam, ami alapján azonosítani tud, nektek is csak ezt tudom mondani. Na, még néhány óra...
ld
ld
 


Sziasztok


GeriAniko Lili nagyon aranyos. Annyira tetszik ahogy a telefont tanulmanyozza.

Norcsi zullos kepeket nagyon jok, es nagyon irigykedek , hogy en soha nem mehetek veletek, de talan lesz ez meg majd egyszer maskent.

Emese koszi hogy megnezted a kepeinket.

Lanyaim jol vanak tunderek , de mar minden nanp nem tortenik akkora ujdonsag, hogy sokat lehetne uj dolgokrol irogatnom. Ismetelgetni meg nem akarom magam.

Szulinaposoknak es nevnaposoknak sok boldogsagot.
Betegeskedoknek jobbulast.

Szep napsuteses tavaszt mindenkinek.

Napocska
napocska
 
 


Napocska!

Remélem hogy egyszer tényleg Te is el tudsz majd jönni!Kép
Egyébként a kislányokat én is megnéztem ám, csak írni nem szokott már idõm maradni. Nagyon szépek és a kis Lianna már nem is olyan kicsi, de nagyon szép kislány õ is.

GeriAnikó. Olyan aranyos a kis Lili! Gratulálok hozzá!

Sziasztok, jó választást holnap, most csak ennyire futotta, a szokásos esti cirkusz közepén vagyunk.

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Nagyon irigykedem, biztos jól éreztétek magatokat!

Én is tök jól voltamKép Csongi délben belázasodott, és estig két gyógyszer sem vitte le a lázát (38,6) és egyre rosszabbul nézett ki. Este 8-or jött ki a dokinéni, megszúrta, és írt ki gyógyszert. Majd rohantam az ügyeletes patikábaKép Ma sem nézett ki jobban, délután még hányt is, így mivel a dokinénink volt az ügyeletes, ott kötöttünk ki.
Ha minden jól megy csak torokgyulladás. Mindenesetre nagyon megijjedtem, mert az ünnepeket Romániában töltöttük, ki tudja mit szedett össze...
Remélem holnap már jobban lesz, mert ilyen betegnek még nem láttam.

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Hát, Norcsit nem sikerült megelõznöm, de azért úgy látom, a züllõsök még nem tértek magukhoz.
NORCSI! Köszi a képeket, nagyon ügyi vagy (még ha fekete-fehér is), és fõleg gyors, mint a villám! Kép

Képzeljétek, éjjel 2 óra 01 perckor álltam meg a ház elõtt. És reggel 10 (!!!!!) -ig aludtam! Most irigykedhettek nyugodtan, én is jól megjegyzem ezt magamnak, mert nem hiszem, hogy a közeljövõben elõfordul. A gyerekek Anyunál voltak, 1/2 12-re mentem csak értünk. Kép
Délután viszont elmentünk bicajozni ebben a "gyönyörû" idõben, majd' befagyott a s**-ünk. De muszáj volt, mert Dani lyukas kerekét megjavította az apja, és azt aztán azonnal ki kellett próbálni. Oooolyan jólesett bejönni utána a jó meleg lakásba!

Züllésrõl: Iboly! Nagyon-nagyon köszi a szervezést!!!! Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy ilyen sokan voltunk. Voltak néhányan, akikkel még nem találkoztam, de mostmár az õ írásaikat is tudom archoz kötni, úgy sokkal jobb. Adrinak külön örültem! Azt mondta, aug. elején megint itthon lesznek, akkor kéne egy babás talit is szervezni. Mit szóltok?

PM és autóstársai! Köszi a figyelmeztetést a lámpa miatt, bár elég nehezen fogtam a dolgot! (Ott dühöngtem, hogy mit villog mögöttem az a h**... KépKépKép)

Remélem, a képek mindenkinél a helyére kerültek, a köv. züllésre megint csinálunk (ugye, Kati?), csak szóljatok idõben, ki kér!!!!

Puszi, megyek ebédet fõzni holnapra!
Emese
Emese
 


Évi!
Csonginak jobbulást! Vigyázzatok Magatokra, írd majd meg, mi van vele!

Verus! Jancsi hogy van????

Emese
Emese
 


Sziasztok,

Évi,
jobbulást Csonginak! Sajna mi is vírusos torokgyulladás kellõs közepén vagyunk Kép Szerencsére két napja nincs láza, de nagyon elesett Tomi, állandóan aludna, alig eszik, és nagyon hamar elfárad. Szerencsére mi megúsztuk a szurit. A dokinéni azt mondta, hogy kísérheti a betegséget hányás, hasmenés (eddig egyik sem volt) és kiütés. Na, ez utóbbi kezd megjelenni Tomi bõrén...Kép

Emese,
én már most bejelentkezem egy képért, nagyon ügyik vagytok!!
És örülök, hogy megismerhettelek!

A züllés szerintem is tök jó volt, most elég sokszor "forogtunk", így majd' mindenki beszélt mindenkivel. Iboly, köszi a szervezést!

Képzeljétek, míg bent voltunk az étteremben, valaki b*rom meghúzta a jobb oldalát az autónak és a jobb oldali tükröt totál letörte Kép
Mindez csak ma du. derült ki, a párom vette észre. Képzelhetitek, hogy milyen figyelmesen vezettem haza, ha észre sem vettem a tükörhiányt! Pedig esküszöm, hogy szoktam használni....

Puszi nindenkinek: Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Megint mint éjjeli bagoly...Kép Mi is nagyon klasszul éreztük magunkat! Remélem, most már Csilla barátnõm is fog írni, mert eddig csak olvasgatta a Babanetet, de nem mert hozzászólni. Mondtam is neki, hogy ha majd élõben meglátja, hogy milyen kedves, aranyos, szimpatikus emberek vagytok!KépKép
Mi 3-kor feküdtünk le, merthogy mikor hazaértünk, kiderült, hogy Peti (Csilla kisfia) bepisilt, persze a szokásos ágynemûcsere, pizsicsere, törölközõ a foltra, stb. Aztán a fiam 7!!!! órakor fölébredt, hogy akkor õ most megy a Petihez játszani! Fél 8-ig még próbáltam gyõzködni, de aztán muszáj volt fölkelnem. Pedig õ is 11 után aludt el. Na persze így meg délelõtt, mikor elmentünk mi is biciklizni (s**befagyás nálunk is megvolt, Emese!), tisztára kiakadt, nem volt türelme semmihez. Vissza is fordultunk. Aztán egy nagyot aludtak ebéd után, és egybõl jobb lett a közhangulatKép Csak mi, felnõttek voltunk igen kómásak egész nap. De hát így jár, aki zülleni megy!!!!Kép

Judó!
Na szerencsére nálunk ezek az összetett dolgok még nncsenek napirenden. Asszem bajban lennékKép
Máj. 7-re vagyok kiírva elvileg, aztán még kiderül, hogy mi lesz. De ápr. 27-én még szeretnék érettségi találkozóra menni, meg máj. 5-én a bababörzéreKép
Áron nagyon helyes, mint rutinos nagytesó! Már többször mondta, hogy azt álmodta, hogy "kiszületett" a BabszemKép Meg a kismamatorna videokazit a lelkemre kötötte, hogy jól tegyem el, mert ha "még születik kisbabánk, akkor az jó lesz!"Kép
Olyan édesen foglalkoznak Hannussal a barátnõm 4hónapos Csengéjével! Mindenféle játékot odahordanak neki, mesélnek, énekelnek, odabújnak, puszilgatják. Bízom benne, hogy Babszemmel is így lesz!

Évi, Erika!
Jobbulást a babáknak! Remélem, hamarosan túlesnek a kórságon!

Emese!
Irííííígy a 10-ig alvásért!!!!!!! Na majd egyszer én is....KépKép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Évi és Erika gyors gyógyulást a piciknek!(Erika a kocsiért
Kép)

Iboly én is szeretném megköszönni hogy magadra vállaltad a szervezést! Én nagoyn jól éreztem magam, és örülök hogy most már arcokhoz is tudom kötni hogy ki kicsoda.


Emese, köszi a fuvart,és nagy irigylet a hosszú alvásért. Nálunk szokásos 7 órakor volt ébresztõ a két lány által, és naná hogy Bánk is csatlakozott hozzájuk, így már nekem is kelnem kellett, mese nincs. Egyébként éjszaka a kisfiamnak nagy-nagy anya-hiánya volt, nem volt hajlandó sem enni sem inni, és 11-tõl hajnali 1-ig ordított mire a nagy fáradságtól el tudott aludni. Mikor hazamentem aludt, de kiderült hogy apukája elfelejtette tisztábatenni, meg persze nagyon éhes lehetett mert indulásom elõtt már nem akart szopizni, egyszóval nekiálltam átöltöztetni, pelus-csere, szopiztatás (már ezek elõtt felébredt) és utána olyan békésen elaludt!KépKépKép Persze utána másfél óránként fel-felébredt szopizni, de nálunk ez már kezd megszokottá válni!Kép Még jó hogy mellettem alszik, mert már hulla lennék!

Sziasztok, és mindenkinek szép napot kívánok!

Norcsi (meg a nem is olyan kis családja).
norcsi
Lenti
 
 


Elfelejtettem!

Verus, Jancsi hogy van? remélem jól!Kép

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok lányok!

Gyorsan hazajöttem Lfaluról szavazni, de jó is, hogy itt vagyok, mert HELP!!!
Adrián nem hajlandó szopizni, bekapja a cicit, aztán hol sírva, hol fújjogva kiköpi! Miért lehet ez? Csak nem akarja elválasztani magát? Délután cicizett egy kicsit, majd éjjel is egy kicsit, de ennél ö többet szokott és a cicim már kezd szétdurranni. Ma elkezdtem újra fejni, hátha pohárból megissza.
Anyu azt mondta, hogy volt ilyen kiskorában a tesómmal is, két napig sztrájkolt, majd újra evett.
Mit szóltok? Volt valakinek ilyen élménye? Nincs seb a szájában, azt megnéztem. Mit tegyek szerintetek?

Evey
evey
 
 


Sziasztok!
Iboly:Köszönöm én is ezt a kellemes estét ahol veletek mindig feltöltödöm egy kis pozítvívummal.
Sziasztok mert megyünk szavazni ja meg vasalni!
Norcsi köszi a képeket!

Verus:remélem Jancsi már jobban van??

Évi:Jobbulást Csonginak!
barika_andi
 
 


Evey,
baba???? Amikor Petra csinálta ezt, utána lett pozitív terhességi tesztem...

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok Lányok!

Hosszú hallgatás után, de rendszeres olvasással, itt vagyok.
Külön Emese kérésére.

Az albumomba felraktam a nagyfiam legujabb fényképét.

Kristóf jól van 7 kg és 66 cm, most volt 7 hónapos és már megkapaszkodik a lábamba és feláll!!

Sajnos ekcémásak vagyunk, de a felirt csodakenöcsõk nem sokat segítenek.

Most megyek mert kiabál az uracska.

Sziasztok
tvica
 


Sziasztok!
Évi,Erika, jobbulást a fiúknak!

Iboly! Köszi a züllés megszervezéséért, olyan jó volt benneteket személyesen is megismerni! Kár, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni. Majd legközelebb.

Emese! De jó neked, hogy ennyit aludhattál! A lányaimat nem érdekelte, hogy anyuci züllött. (Igaz, aki éjjel legény....)
Én is szeretnék kérni képet, nagyon tetszik.

Evey! Igazat mond Madárka, állítólag iyenkor más a tej íze. Csak nem??? (Az én lányom nem válogatott, neki a "terhes" tej is jó volt.) A torka nem fáj? Mást eszik? Luca sem akart most szopizni pár napig a náthája miatt, most meg óránként rajtam lóg.

PM! Nem is tudtam, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz!
KingAndi, köszi a fuvart! Jó sokat vártam a férjemre, mert Luca felébredt, amikor indulni akart. A rendõröknek éppen kezdtem gyanús lenni....
Hazafelé mesélte, hogy jól elvoltak nélkülem, a gyerekek szépen alszanak, csak egy kis sírás volt.
Másnap reggel vettem észre, Zsófinak milyen szép monoklija lett, tiszta lila az egyik szeme. Ráesett a cserépkályha vasajtajára. Még belegondolni is rossz, mi van, ha egy kicsit lejjebb üti meg.

Luca náthája már javul, de most elkezdett köhögni, és nagyon nyûgös. Étvágya nincs, aludni sem akar. Ma is reggel óta csak du. 5-kor aludt el, de már itt ül az ölemben.
Megyek is, mert szétszedi a gépet.
Andi

Andi
andi3
 
 


Helló Mindenki!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, kár, hogy nem voltam ott. Ugye? KépKépKépKép

Verus! Mi baja van Jancsinak? Tisztára a frászt hozza rám mindenki, ahogy kérdezik, hogy jól van-e már.

Évi! Hát ez nem túl jó... Küldjek gyógypuszit? Küldök. 10 ment. A talira jó volna, ha nem egyedül jönnél. Képzeld ezt még álmomban is megmondtam neked személyesen, hogy jó lenne, ha Csongit is hoznád és azt mondtad, hogy jó. Jó? Úgyis át kéne tenni jövõ hét helyett azutánra, 18-ra, csütörtökre, ugyanis mostanra esõt is mond és hûvöset is.

NEM ÍRTÁTOK, HOGY JÓ-E 1 HÉTTEL KÉSÕBB IS A TALI??? Az idõpont ugyanaz 1/2 11, de 18-a. OKÉ?

Köszönöm a dicsérõ szavakat Lili képével kapcsolatban.

Iboly! Megkaptam a fotókat. Édesek. Nem lehetne inkább nyárit küldeni? KépKép

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy ennyien aggódtok értünk! Mára szerencsére Csongi jobban lett. Egy kis hõemelkedése volt, de már elõjött a rosszasága, azt mondják az a javulás jeleKép
Annyira megijjesztett... Bár egy kicsit köhög, meg folyik az orra. Valahogy a porszívót megint nem szívleliKép

Andi Lucájának, és Erika Tomijának is jobbulást!

Geri aranyos vagy! Velem álmodsz? Tök jó! Én is gondoltam rá, hogy ezt a vagány kis fickót meg kellene valahogy mutatnom nektek... De gõzöm nincs, hogy csináljam?!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Ja, Evey!

Nem akarlak megijjeszteni, de Csongi is így kezdte!
Én Ibolytól kértem tanácsot, ajánlom neked is!
Használtok cumisüveget?

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Ma délután sikrült tovább fagyasztanunk magunkat a biciklin. Mi erõsen elleneztük, de a gyerekek hajthatatlanok voltak.
Délelõtt meg elmentünk a Megatoys dühöngõjébe, csatakosra ugrálták magukat, utána végre aludtak egy jót. Kép
Más semmi különös.

Evey! Én nem ijesztgetlek babával (bár nagyon izgi lenneKép). Nálam Dani ugyanezt csinálta 8 hónaposan. Egy hétig húztuk, utána rá kellett hagynom, hogy nem kellek neki többet. Egyik napról a másikra kezdte el, ahogy szopispózba tettem, már üvöltött, feszítette ki magát a kezembõl. Póbáltam utána mindenfélét, de úgy tûnt, eleg e lett belõlem. Kép

Erika! Tomi jobban van már? Kocsi: Kép
Képlistára fel vagy jegyezve! Kép És hiába forogtunk, kár, hogy Veled szinte nem is tudtam beszélni. Na, majd legközelebb!

Andi3! Szintén a listán vagy! Kép

Évi! Örülök, hogy Csongi javulgat, remélem, a Margitszigetre meggyógyul! (Rakd zsebre, és hozd! Kép)

Anikó! Nekem jó a 18-a. Sõt, a züllésen mindenki egyértelmûnek vette, hogy áthelyezted az idõpontot. És mindenki azt mondta, jön!
Lányok, erõsítsetek meg!!!!

Norcsi!
Ezek szerint bátran hagyod legközelebb is apájukra a gyerkõcöket! Kép Ha elvállalja...
Szigetet kigondoltad már?

Csók mindenkinek, jövök, ahogy tudok!
Emese

PIldi, hol vagy????? Most jövök rá, hogy nem válaszoltam a nõvéred iskolás kérdésére! Kerülj már elõ, aztán azonnal írok!!!! Kép
Emese
 


Sziasztok LÁnyok!

Igen, jó a 18-a, a züllõk tényleg azt mondták mindannyian.

Évi! Jobbulást Csonginak. Elhiszem, hogy megijedtél, hiszen olyan kis elesett lehetett az amúgy ördögfióka KépKépCsongi. Ha tudod, hozd el õt is, olyan kiváncsi vagyok rá is.

Andi3! Én tudtam és azt hittem te is csak nem értettem, hogy írtad, hogy nincs aki elvigyen stb, stb. Akkor mostmár van. Lucának jobbulást és a kis monoklisnak is. Ma Panka is beszerzett egy púpot a fejére.

Evey! Ez lehet szopási sztrájk, pár napig ami ki tudja miért van, és lehet elválasztódás is. Panka ilyet pár hónaposan csinált. De akármi is lesz, ne aggódj!

Verus! Jobban van már Jancsi? Ugye nem volt péntek éjjel hideg levegõre szükség?

Iboly% Köszi még1x a szervezést, olyan jó volt ismét összejönni és szórakozni Veletek. Jók a képek, csak fázósak.

Emese! Kati! Köszi a képet még1x, itthon is nagyon tetszett mindenkinek. A lámpa miatt ott üvöltöztem, a csajok meg röhögtek mellettem. Bicózás miatt nem irigyellek. Az elemzést nem felejtem el.

Norcsi! Andi3! ld! Csilla! Kanga! Adri! Örülök, hogy mostmár hozzátok is tudok arcot rakni. Lassan mindenkit megismerünk. Kép

Pele! Te még ekkora pocakkal is bicózól? Láccik, hogy már rutinos kismama vagyKépKép

Nálunk jó volt szintén a helyzet, mert mikor hazaértem Panka még szopizott, így én is csak 1/2 3körül feküdtem le, viszont apája kelt reggel 8-kor vele és engem hagytak 10-ig aludni. Olyan jó volt.

Tegnap meg mire észrevettem, csak azt láttam, hogy egy hegyes, éles kést forgat a szájában. Már lelki szemeim elõtt láttam, hogy levágta a nyelvét de szerencsére meg sem szúrta magát. Úgy megijedtem.

Anikó! Nagyon arik a képek Lilirõl.

KingAndi! Köszi a fuvart!

Napocska! Látos Adri is el tudott jönni, meglátod veleg is fogunk talizniKép

Na mára " csak" ennyi a monitorunk bedöglött.

Jó éjt mindenkinek, kevés ébredéssel!

Üdv:PM
PM
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?