Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Köszi 3. évfordulónk volt. Kép
Egy ismerős mesélte, hogy az ő gyerekeivel sem volt semmi gong 6 hónapos korukig, utána kezdődtek az éjszakai kelések. Másfél éves korukban múlt el Kép

Tamesz
Hányás ügyben megértelek Kép Találtál cipőt? Asia Centerben 750.- lehet puha talpú cipőt kapni. Majd rakok fel képet, mert rajtatok felbuzdulva vettünk ma Adrinak 2db-ot, a többit már kezdi kinőni. Ha elkezd járni, állni, majd nézek valami "egészségesebbet", nem kínai piacost Kép
Bevállt a tápszeres kanálban golyó oldás, beadás Kép

Ma tízóraira Nestlé vanilia pudingot adtam törpinek. (8 hós kortól 500.-/4db) Ez bezzeg ízlett Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Flames, szerintem próbálkozz csipsszel és kólával!!! Vagy hamburgerrel!!! Kép Biztos annak is sikere lenne...

Én ma egy milupa babapiskótát adtam Marci kezébe a kiflicsücsök helyett, na 2 perc múlva már öklendezett, és a szájpadlásáról vakartam le egy jókora darabot... Kép Ti hogy eszitek a nagyobb falatokat? Ügyesen picire nyammogják? Nem akad a torkukon a morzsa vagy egy nagyobb darab?

Na, jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Most olvasom, hogy a gond helyett gongot írtam Kép (majdnem)
Adrinak minden a torkán akad Kép Még a kifli evést is gyakoroljuk. Anyukám próbál adni neki falatkákat, kenyeret, tésztát stb. Mindig mondom neki, hogy oda sem nézek, majd ő fogja kiszedni a torkából, ha félre megy, szóljon, ha hívjak mentőt Kép

jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak az utóbbi időben nem volt időm szinte semmire, most próbáltam volna visszaolvasni és írni, de időközben Szonja felébredt, de ezt ma még mindeképpen megteszem.

Képzeljétek Szonja kb. 1,5 hete mászik rendesen és kijött az 5. foga is. Amióta mászik szinte csak "rosszaságokat" csinál.

Ma még jövök, de azért megpróbálok most feltenni két képet.

Szonja és Vagány.
Kép

Kép
(A képen nem az én lábam látszik. Kép

Sziasztok.

Csilla
bogacsi
 
 


SziasztokKép

Én manapság mindig napokra eltűnökKép, de olvasgatni azért szoktalak titeket.

Nálunk most hiperextra nagyon nyűgi napok vannak.
Ha most nem a foga nő, akkor soha.
Reggel 7-től este 7-ig csak hisztizik, sehol egy mosoly, ami nála már kóros, nem dumál, ami szintén.
Alvás reggeltől estig egy perc sem.
Már morcosan ébred, nem akar játszani, nem akar babakocsizni(ott is csak hisztizik), az égvilágon semmi se jó neki.
És mindenki mással is mogorva, Apucijára és a nagyijára pedig szinte rá se hederít, pedig mondanom se kell, imádja őket.
Ha fél percig egyedül hagyom, már tajtékzik.
Tegnap 5 percre magára hagytam, amíg tőle max. 3 méterre beraktam a mosógépet. Hát akkora ordítás lett a vége, hogy olyat még nem látott a világ. Megfeszítette magát és fuldokolva ordított.
Ráadásul durvul is nagyon, egyedül már alig lehet öltöztetni vagy tisztába tenni, mert rúg, karmol, tépi a hajam, bármilyen kezébe kerülő tárggyal kopácsol és ütöget mindent, akár engem is.Eldobálja a játékait.
Nem tudom, mi lelte, nem ismerek rá, szinte már kezelhetetlen.
Még babusgatni, dédelgetni se lehet, mert kirúgja magát az ember kezéből.Most is úgy írok, hogy közben a másik kezemmel próbálom lefogni.
Nem tudom, mit csináljak vele.
Megyek is.

Szonja, Adri és a Marcik is nagyon édesekKép

Még valami, Chamomilla CH 15 a fogzásra való homeóbogyó, ugye?
Tudom, hogy már írtátok, de most nincs energiám visszakeresni, légyszi leírnátok, hogy hányszor és hogyan kell adni a babának?KösziKép

És Apucim is beteg, itt haldoklikKép, remélem nem fertőzi meg a Törpét.

De egy, illetve két képet azért is felteszek Képmár meg tud ülni egyedül és kúszni is tud, előre!, de kizárólag a TV távkapcsolójáért vagy a telefonért)
Kép
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Most érkezett meg Apucim a homeós bogyóval, Chamomilla Vulgaris CH 15, ez a jó, ugye?

Kép
babus2005
 
 


Babus
Igen az a jó.
Chamomilla vulgaris 15 CH napi 1-2x5, 17 órakor és lefekvés előtt
A gyermek billegeti ide-oda a fejét és ringatja magát. Sokszor szeszélyes, elviselhetetlen, dühös, izgatott. Amikor fogzik, az egyébként nyugodt csecsemő nyugtalan lesz estére (21 óra után), nem tud elaludni, minden irányba mozgatja a fejét, nyugtalan az alvása, éjszakai félelmek és sikolyok szakítják félbe az alvását. Ahogy kézbe vesszük és ringatjuk, autókáztatjuk lecsillapodik.

Tamesz azt írta 5 golyót felold a tápis adagolókanálban és azzal adja be.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Babus, Flames,
nem 5 golyót, hanem egyet, mindig annyi golyót lehet, ahányadik évben van a gyerek! Tehát csak egy golyót szoktam feloldani!!!!!

Nálunk most valami fülfájás van, de ma dolgozom, így majd csak holnap tudom elvinni, de most elvileg jól van és semmi baja, de az éjszakáink borzalmasak!

Ja, cipő, siesta lett, nagyon vagány, amjd rkaok fel róla képet, sőt egy szandit is találtam neki, otthonra!

szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hali!

Bogacsi
Jó, hogy előkerültél. Vagány mit szól Szonja rosszalkodásihoz? Nálunk a szomszéd kutyus menekül Adri elől. Az éjszakákkal hogy álltok?

Babus
A "hiperextra nagyon nyűgi" találó Kép
Mi ch9 est vettünk. Ez az oldottsági szintet jelenti.

Tamesz
Nekünk a gyógyszerész mondott 5 golyót, egy szakkiadványban is ez volt. Akkor most melyik a jó adag?! Megkérdeztem egy barátnőm aki hoemo guru, a gyerekorvosa is homeos. Azt mondta, úgy tudja 5 golyó az egy adag. Szerinte kevesebb nem elég. Õ keverni is szokta pl néhány golyó chamomilla+fél tabletta Sedatif. Ajánlotta még a Coffea tosta 15 CH-t, vagy esetleg keverve a többivel. Mi még a Chamomillát teszteljük, aztán meglátom, kipróbáluk e a többit.

Nem tudom nálatok mi a tapasztalat. Ha apa itthon van, mint mondjuk tegnap, Adri nagyon jól viselkedik. Eljátszik egyedül, szépen eszik, alszik. Biztos azt szeretné, ha mind a ketten itthon lennénk vele Kép Apa meg nem hiszi el, hogy a többi napokon nem így viselkedik. Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames
Nálunk ugyanez a helyzet.
Ma és tegnap apucink itthon van és Kristóf egy angyalKép
Kúszik ide-oda, rámol, de elvan.
Tegnap délután pl. kerek 1 órát aludt.Mint aki mindigis ezt szokta csinálja.
Én apucim se hiszi el, hogy én mitől vagyok úgy kibukva esténként, mikor tök jól viselkedik ez a gyerek.

Az éjszakánk viszont szörnyű volt, vagyis relative szörnyű volt, magunkhoz képest. 4-szer ébredt az éjszaka, átlag másfél óránként, de mindig elég volt neki egy kis ringatás, aztán horkolt tovább. Nekem mindenesetre elég volt ahhoz, hogy ne tudjak visszaaludni, így egész éjszaka jó ha 3-4 órát aludtam.
Ja, és reggel 6-kor már kukorékolt.
Persze fél 9-kor meglátta Apuciját és visszahorkolt még 10-ig. A galádKép Ilyet máskor sose tenneKép

Homeós bogyót még nem mertem adni neki, amíg ki nem derül most pontosan, hogy 1-et vagy 5-öt kell.
Majd én is utánaérdeklődöm valaholKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Szia Babus!

Brigó vagyok az "alaptopicodból"Kép
A Chamomillának a dobozára rá van írva, hogy 5 golyó 1 adag. De bemásolom ide, hogy nekem mit írtak mások, akik oly szerencsések, hogy még tájékoztató füzetet is sikerült beszerezniük (ugye tudvalevő, Egerben semmi sincsKép)

Fogzási fájdalmak, ha a csecsemő fogzáskor nyugtalan, dühös elviselhetetlen lesz, kísérheti láz,bélhurut, fülgyulladás; jellemző lehet , hogy az egyik orcája piros a másik orcája fehér.
Ebben az esetben adhatod a Chamomillát CH 15 -ös potenciában sze. akár félóránként 5 golyócskát.


A Boiron leírása szerint a Chamomilla 15 v. 30 CH-t akár félóránként, óránként adhatod, 5 golyócskát egyszerre. Általában gyors javulás, ha a fájdalmak megszűntek, abba kell hagyni az adagolást.

Kétféleképpen lehet adni, vagy a szájába teszed, ha el tudja szopogatni és felszívódik a nyálkahártyán keresztül, vagy felolvasztod egy pici vízben. Elvileg előtte, utána fél óráig nem lehet enni, inni, márha Kristóf kibírjaKép Egyébként nekünk bejött, kint is van már egy fogunk. Szóval használd nyugodtan, még mindig emberbarátibb, mint a Panadol.

Egyénként nagyon aranyos Kristóf, és Tamesz Marcellja is. Illetve a többi baba is, csak őket nem ismerem "ennyire".

Csók,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok lánnyok!Ha lehet csatlakoznék én is a januári babákhoz.Andi vagyok 32 éves fiam neve Miron 2005.01.14-én született 3200 gr.a Szt.Rókus korházba ma 9 honapos.
Vendég
 


Sziasztok!

Akkor bocsi, nekem a gyerekorvosunk mondta, hogy nem kell 5 szem, sőt, most a héten kapott a fülére is homeos boyót és abból is csak 3*2-t kell ennie, én neki hiszek, ő homeopátiával is foglalkozik, bocsi s félrevezetésért.

Andi,
üdv köztünk, mesélj magatokról, kérünk képet a csemetéről!

Nekünk most nagyon jó éjszakánk volt, csak 2-kor kelt fel Marci enni, és eggel 7-ig aludtunk, viszont a repülés miatt ma elvittem a Bethesdába a fülészetre, hát majdnem egésznapos program lett, teljesen ki vagyok, 1,5 óra bearaszolás, 1,5-óra haza, és 2 óra 50 perc várakozás, majd végre sorra kerültünk. Marci persze mászna, de hát azt nem lehet a padlón, szék alig, babakocsiból ki akart mászni, sétáltunk egy csomót, bejáratta az új cipőjét, és a karomban fiyelt és barátkozott. Sajnos nagyon futószalag volt, így a doki is hulla volt, elég gyorsan le akarta rendezni Marcit, szegényem úgy ordított és visított, hogy én még soha nem hallottam ilyet tőle ezelőtt, majdnem elbőgtem magam, annyira fájt nekem, ahogy nyúzták! A lényeg, hogy külső hallójáratában valami kos kis gyulladást okozott, ezért azt kiopuclták, de nem lázas, taknyos, így repülhetünk, csak kontrollra kéne visszavinnem, de szerintem kistarcsára fogom vinni, mert ez borzalmas volt.

Nálunk apa holnap és elvileg vasárnap is dolgozik, a héten alig láttuk, mert reggel 7-től este 8-ig dolgoik, így már alig várjuk az utazást, hogy kicsit együtt is lehessünk.

Na íme egy kép a cipős széktologatós emberkénkről!
Kép
Kellemes hétvégét, nyugidt éjszakákat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Sziasztok!

Andi, örülök neked! Kép Majd a táblázatba is felveszlek, elvileg vasárnap fogom frissíteni. Én is kíváncsian várom a szüléstörténetedet, meg mostani történeteket is... Kép Mekkora ez a nagylegény? Miket tud már? Ja, és ha vannak 6 hónapos adataitok, azt is írd meg, és akkor azt is berakom a tábliba.

Tamesz, hogy vetted észre a fülfájást? Vagy ez nagyon egyértelműen látszik? Szegény Marci! De az a lényeg, hogy mehettek Párizsba!!! Kép

Flames, Babus: nálunk is ugyanez a szitu, ha papa itthon van, Marci tényleg angyali olyankor. Én is megkaptam már, hogy "én nem értem, mi a bajod ezzel a gyerekkel"... Kép

Nekünk is van már talpas cipőnk, na, nem mintha a napi 1-2 felálláshoz kellene ez, de egyszerűen nem kapok már kocsicipőt olyan nagy méretben (20-21-es lába van a nagyfiúnak...). Lehet, hogy akkorában már nem is gyártanak? Akinek ekkora lába van, az már járjon? Vagy csak én kerestem eddig rossz helyen? Flames, Tamesz, ti nagy cipőszakértők vagytok Kép, tudtok segíteni?

Babus, remélem, mielőbb kibújik az a fogacska, és elmúlnak ezek a hiperextra nyügi napok! Kép

Nálunk most megy a fogcsikorgatás, mert kibújt a fölső két metszőfog éle, és állandóan azokat csikorgatja... brrr...

Na, sziasztok, jó hétvégét!

Ja, a hétvégéről jut eszembe, járt valaki a várgesztesi bababarát üdülőparkban? vagy a Kolping Hotelben Alsópáhokon? Nincs vmi tapasztalatotok? Köszi!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Andi! Képeket is várunk Kép Javítsd ki a profilodban kep.tar.hu-t (hu lemaradt). Miron szép ritka név. Hogyan becéziktek?

Tamesz
Nekem is azt mondta a barátnőm, hogy akár 1/2 óránként is lehet, azt azért nem merem. Azt veszem észre, hogy nálunk nem nagyon hat a chamomilla. Lehet az a baj, hogy közvetlen evés előtt kapja és napi csak egyszer. Tegnap is, ma is folyamatosan felsír 23-től. Kép Szupi a cipő. Puha talpú? Én is állandóan rettegek a fülgyulladástól az uszi miatt, de eddig szerencsére megúsztuk. Pár napja írt egy ismerősöm, hogy neki is felállt a fia, de ő 13 hónapos.

Juc
Már írtam, az Asiaban van többféle puha talpú kocsicipő, és tuti van 20-21. Biztos a városban a kínai boltokban is van. Holnap teszek fel képet. Ahhoz képest, hogy kínai szerintem mászáshoz, babakocsiba tökéletes. A Kenguru Goldban meg vannak kiscsizmák tépőzáras, puhatalpú, overall anyagból. Ma láttam a Minimanóban is jókat, de azokat máshogy méretezik: S,M.

Sajnos nincs bababarát üdülő tapasztalat. Tervezzük, hogy jövőre megyünk vmi hasonló helyre nyaralni, vagy a babauszi táborba.

Szerintetek a tápszert meddig lehet tárolni. Arra gondolok, ha nem eszi meg vacsira 20kor az egészet 23kor vagy utána, ha felsír, felkel Adri oda le het e adni? Az anyatejet oda szoktam.

Van bébiőrzőtők, milyen? Ma kellett visszavinni a légzésfigyelőt Kép

Nyugodt éjszakát!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Hali!

Flames, a tápszert csak 2 óráig szabad tárolni. Bár lehet, hogy ezt csak azért mondják, hogy minél több fogyjon belőle Kép, de én még nem mertem ennél később odaadni.

Azért kérdezem a bababarát üdülőket, mert még szeretnénk menni egy hosszú hétvégére ősszel. Az egyik nyaralásunk ugyanis Marci náthája miatt elmaradt... Kép

Na, sziasztok, megyek vásárolni.Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Flames,
a tápszert én is úgy tudom, hogy kb egy órát bír, én nem szoktam tovább csak tárolni csak hűtőben, úgy akár egy éjszakát is, eddig semmi baja tőle.

Nekünk van bébőrünk, de nem használjuk, ha alszik akkor csend van a házban és azonnal meghallom ha nyüzsi van, de szól is általában!

Bababarát helyen még mi sem voltunk, ha jól állunk jövőre anyagilag, akkor utószezonban elmennénk valahová, de az még nagoyn messze van! Egy hely van amit tudok ajánlani, a sógornőm ott dolgozik, bár az közel van Győrhöz, gondolom így nem "kihívás".

Cipő, ez már komoyl gumitalpú utcai cipő, rendesen fogja a lábát, de jó is, mert tegnap a kórházban km-ek sétáltunk a 3 órás várakozás alatt.

A fület úgy vettem észre, hogy fogdosta, és ezért elvittem, neogy késő legyen, emrt nagyon el tud dúrvulni, ha nem figyelünk rá, egyébként a gégész főorvos mondta, hogy ne vigyem bébuszira, de jobb is, mert úgy látom érzékeny rá a pöttöm!

Nálunk fog még mindig sehol, már kezdek aggódni, hogy protkót kell csináltatnunk?Kép

Na megyek, lassan hazaér apa a munkából áés megyünk auchanba vásárolni, mert üres a hűtőnk!
Melegebb napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Akkor szerintetek, ha beteszem a maradék tápszert a hűtőbe, akkor 3-5 óra múlva felmelegítve oda merjem adni Adrinak?
Nálunk sem jött még ki a fogacska Kép De már nagyon nagyon dudorodik. Ma úgy beindult Adri, hogy ki kúszott-mászott a nappaliból a konyhába, meg a dohányzó asztal mögül kotortam elő többször is. A pelenkázás nagyon nehéz, kipróbáltam a bugyi pelust, nekünk bejön.
Képzeljétek a szomszéd 6 héttel idősebb kislány úgy alszik el, hogy a saját ágyában ő fogja a tápszeres cumisüvegét kb 250g-t benyom befordul a fal felé, bekapja a cumiját és alszik. Nem semmi mi?! Persze ő is felkel éjszaka a cumijáért vagy a teáért egyszer.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

CSak egy gyors kérdés: ti már fölteszitek a lábzsákot a babakocsira? Vagy majd csak akkor, ha mínusz fokok lesznek?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Én is megvagyok ám, csak vagy energiám vagy időm nincs jönni, sajna.

Nagyon drágák a babák!!!

Bogacsi!Jót röhögtem, hogy írtad, nem a tied az a kis "csupasz" lábikóKép

Hát sajnálom a fogzásos babukákat, Babus majdcsak nálatok is kibújik már és akkor Kristófka újra a régi lesz.

Lizinek ma olyan anyás napja van, amlyen eddig még sosem. Még az apájánál is bőg, csak én vagyok neki jó.

Ja, a 6 hós adatok: 6700g és 64 cm.

Juc!
Ha nagyon fúj a szél, akkor én már most felteszem.

Pusszanat nektek!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Na,sziasztok,már megint én vagyok az. Most kicsit korábban raktuk le aludni a gyerkőcöt, mert egész délután nem aludt egy szemhunyásnyit sem! De nem nyöszörgött, semmi, tök jól eljátszogatott, csak az anyja volt kissé kiborulva, mert ő bezzeg kicsit szunyókált volna délután... Tényleg, kb. mikortól térnek át a gyerekek a napi egy alvásra? Már aki alszik egyáltalán... Kép

Láttam, hogy a tavaszi babások tettek föl "ilyen volt-ilyen lett" képeket, mi is tegyüüünk, léééccci!!! Kép Majd mindjárt előkerítek egy régit meg egy szuper frisset. És esküvőit???

Ja,és a friss táblázat is mindjárt jön!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Baba neve Szülés ideje Születéskori méretek 6 hónapos méretek Kórház neve Baba kora
Andi 32 Miron 2005. 01. 15. 3200g ? ? Szt.Rókus 9 hónapos és 0 hetes
Bogacsi 29 Szonja 2005. 01. 16. 3860g 56cm ? Szt.István 9 hónapos és 0 hetes
Bettimama 23 Dorka 2005. 01. 17. 3300g 53cm ? Nyírő 8 hónapos és 4 hetes
Babus2005 26 Kristóf 2005. 01. 27. 2700g 52cm 7960g 66cm MÁV 8 hónapos és 2 hetes
Tamesz 33 Marcell 2005. 02. 08. 3450g 53cm 7600g 68cm Kistarcsai Kh. 8 hónapos és 1 hetes
Flames 28 Adri 2005. 02. 10. 2700g 51cm 7080g 65cm MÁV 8 hónapos és 0 hetes
Juc14 31 Marci 2005. 02. 18. 3400g 60cm 7980g 71cm MÁV 7 hónapos és 4 hetes
Fanka 27 Panni 2005. 03. 06. 3400g 56cm ? Szt.Imre 7 hónapos és 1 hetes
Mukika 28 Aliz 2005. 04. 06. 2260g 44cm 6700g 64cm Szeged Női Klinika 6 hónapos és 1 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Juc
Én még nem tettem fel a lábzsákot. De lassan itt az ideje Kép
Én is láttam a képeket a másik topikban, tényleg jó ötlet. Esküvőit bonyolult lesz kerítenem, be kell scennelni. Nekem Viktor a második férjem, az első esküvőmön készültek csak beállított, fehér ruhás képek. Viktorral 3 éve októberben vidéken, szűk családi körben tartottuk az esküvöt és következő nyáron a telkükön egy 3 napos "lagzit". Állítom így sokkal jobb volt, mint az elsőn nagy fehér ruhában végig izgulni az egészet. Azért itt is készültek képek, majd bescannelem.
Addig is Adrienn:
3 percesen
Kép
1 naposan
Kép
Még copfosan, azóta már voltunk fodrásznál
Kép

Képzeljétek mászik!!! Frissítettem a babanaplóját, és csináltam egy újabb albumot http://www.babaszoba.hu/services/blog/fuleadriennkorall
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13770

Nyugodt éjszakát!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Hahó!

Flames, nem semmi ez a kiscsaj, már fodrászhoz jár??? Kép

Képeket majd este rakok fel, mert én csak a fényképezőgépen tudok kicsinyíteni (Kép), és az most a férjemnél van. Nekünk sincs beállított esküvői képünk, mi is szűk családi körben ünnepeltünk, ráadásul rajtam fehér nadrág!!!kosztüm volt! Úgyhogy lehet elszörnyedni! Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Ja, és tök jó az albumotok!!! Kép Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


SziasztokKép

Gyorsan dobok fel én is egy rakás képetKép
(bocsi, ha kicsit túl sokKép)

Kristóf 1 naposan:
Kép
Kép

Pár hetesen:
Kép

2 hónaposan:
Kép

És most:
Kép
Kép


Végül a mi esküvőnk 2 éve:
Kép
Kép
Kép


Írni majd máskor, most ennyire futottaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


SziasztokKép

Most akkor megpróbálok írni isKép

Gyerkőcök nagyon édikKép, Adri copfos képe pedig különösen tetszikKépEzt úgy irigylem a lányos anyukáktólKép

Juc
Én még nem használom a lábzsákot, jól felöltöztetem és betakarom.

Flames
Nekünk bébiőrzőnk (Plilips) és légzésfigyelőnk (Angelcare)is van. Igaz ugyan, hogy csak egy pici két szobás panelllakásban lakunk, de ha mi bezárjuk Kristófra a szobaajtót(éjszakára nem szoktuk, de este, amíg még nem alszunk, illetve nappal, ha ritkán alszik), és mondjuk mi a másik szobában tévézünk, vagy én mosogatok, akkor bébiőrző nélkül nem hallanám meg, ha sír.(főút mellett lakunk, és nagyon zajos, főleg nyáron, ha nyitva van az erkélyajtó, ablak)
Légzésfigyelő pedig nálam már létszükséglet, én enélkül örökké azt figyelném, hogy veszi-e a levegőt.

Homeós bogyót még mindig nem adtam Kristófnak, mert abbamaradtak a hisztik, éjszaka pedig hatalmasakat durmol megint, 12 órát egyhuzamban, reggel 7:15 ébred, olyan pontos, mint az atomóraKépFüggetlenül attól, hogy este mikor fektetjük le, mindig ilyenkor kel.
Csak ha nincs meg a 12 óra alvás egyhuzamban, akkor ordítva ébred, ha viszont megvan (és szerencsére általában megvan), akkor beszélgetve ébredKép
Csak nagyon félek a jövő hétvégi óraátállítástól. Mi lesz akkor? 6:15-kor fog kelni?

Ma voltunk agyhártyagyuszi elleni védőoltáson és súlyméricskélésen. 9240gr a nagyfiú, és a dokinéni szerint duzzad ugyan már az ínye, de fog még mindig nincs a láthatáron. Pedig 1 hét múlva már 9 hónapos lesz. Fogatlanok maradunk úgy látszikKép Tamesz, majd együtt visszük protkót csináltatni a srácokatKép

Most kicsit aggódok, mert Apucim(bár ő már gyógyulóban van) és tegnap óta már én is náthás vagyok, nem is kicsit, torokfájás, orrfolyás, minden ami (nem) kell. Mikor utoljára ilyen volt, legvégül Kristóf is elkapta. Félek, hogy most megint ő fog következni. Próbálok tőle távolságot tartani, de ez kissé lehetetlen.

Most egyébként megint balhés napja van a srácnak, reggel 7 óta 20 percet aludt, most ébredt fel, mégis már itt tajtékzik az ölemben.
Úgyhogy megyek is, mert így kicsit nehéz írni.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Hali!

Babus
Nagyon szép menyasszony voltál!!
Én is légzésfigyelő függő lettem Kép Csak mi béreltük, így legalább egy bébiőrt muszáj volt vennem. Milyen a Philips bébiőrző? Vettem egy névtelen típust kb 9000.-ért. Anno a Maxi Phone légzésfigyelőhöz is volt őr. Az is zúgott, és most ez is, ha több fal van a két állomás között. Főleg, ha nem elemmel, hanem hálózatról megy. Lehet kicseréltetem, ha ez abnormális működés.
Jó neked, hogy hagy aludni Kristóf.
Milyen fajta oltást kapott Meningitec-et?
Adri is fogatlan banya Kép


Csajok hol maradnak a képek? Kép

Csilla

Csilla & Adri
flames
 
 


Csilla
Neiss Vac, úgy tudom, vagy valami hasonló volt az oltás neve.

Mi a legegyszerűbb Philips bébiőrt vettük meg. A célnak megfelel, bár az elemet max. 1 hét alatt lemeríti, így vettünk bele újratölthető elemeket(és hozzá töltőt), így gazdaságosabb.
Adapter csak 1 van hozzá (aki ezt kitalálta, az se volt 100-as), így arról nem tudjuk működtetni mindkettőt.
Előtte mi is egy 10oooFt körüli bébiőrt vettünk, annak se volt márkája, de 3 nap múltán bedöglött. Küldtek egy másikat, az is, így köszöntük, de inkább az árát kértük vissza.

Mi a légzésfigyelőt megvettük, mert szerintem így olcsóbban kijön. 21oooFt-ért vettük, és addig használom, amíg akarom, és a kistesó(k)nakj is jó lesz majd.

Az alvás pedig...persze a kissráctól simán lehetne óriásiakat aludni, de hülye anyja mégse tud, még a Sedatif homeós bogyóval se. Átlag 4-5 órát alszom éjjelente, azt is megszakítva, és hajnali fél 6-tól ébren.

Hajrá fogatlanok!!!Kép
Kép


Most megyünk uzsizni, aztán pedig sétálniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Hahó!

Adri megkapta a második agyhártyagyuszi elleni oltását (Meningitec), és azt mondta a dokinéni kell 3. is, majd 13 hónaposan. Nem álltam le vitatkozni, ő tudja Kép eddig ezt viselte a legrosszabbul. Addig sírt, míg el nem ment a dokinéni, úgy behergelte magát, hogy remegett. Mi lesz később?!
Szerintem holnap mi is visszavisszük ezt a bébiőrt, lecseréljük egy Philipsre. Ez kerreg, kattog, sistereg, nem hiszem, hogy ez így normális.
Átköltöztettük a szobájába Adrit. Telenyomtam homeos golyókkal, kúppal, az elalvás elég könnyen ment, kiváncsi vagyok az éjszakára.
Mondtam a dokinéninek, hogy Adri milyen rosszul eszik, és nem hízik csak 2 hónapja havi 200g-t. Azt mondta lehet örökletes is, én is rossz evő voltam 20 éves koromig, a férjem a mai napig csak azért eszik, mert muszáj, nem azért mert szeret enni. Nem csoda, hogy még nincs 60 kg sem. Elhatároztam, hogy a mai naptól nem tömöm, eszik, amennyit akar. Vettem tök jó joghurtos, túros desszerteket Adrinak. Dokinéni azt javasolta, főzzem meg egy kicsit az almát, hátha megszereti. Rakjak az ételekbe egy kis citromot, csokit vagy kakaot. Erről jut eszembe, nekem nagyon bejött a jégkockatartóba fagyasztott husi ötlet.

Babus
A Sedatiffal nem is javult?

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Bogacsi
Szonja nem is kap 3. oltást 1 éves kora körül?

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok! Itt küldök én is néhány képet:


Marci 20 percesen:

Kép



Marci 2 naposan:

Kép


Marci 1 hónaposan:

Kép


És Marci most, 8 hónaposan:

Kép


Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Flames
Max. annyit javult, hogy este könnyebben alszom el.

Juc
Nagyon szép kis picur volt MarciKépÉs rengeteget változottKép


Holnap légyszi drukkoljatok nekünk, holnap megyünk Pestre az I. Szemészeti Klinikára, megnézetni Kristófka kancsal szemecskéjét.
Először a Heim Pál-ba akartunk menni, de végül lebeszéltek róla, állítólag ott nem igazán értenek hozzá, itt viszont az ország egyik legjobb szemész dokinőjéhez megyünk.
Majd megírom mi volt. Remélem nem talál semmi komoly bajt.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Esküvői képet senki se rak fel?
Ez nem ér.

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek, hát én nem rakok fel esküvőit, mert bálna voltam, vagyok és maradok is, szóval nem reklámozom!Kép

Flames,
következőnek én is ilyen gyönyörű "hajasbabát" kérek szépen!Kép

Babus,
szorítok holnapra, biztosan minden rendben lesz, ne aggódj!!! És tényleg nagyon szépek vagytok az esküvői képeiteken.

Juc,
nagyon jó fej a Ti Marcitok, a függönytépés nálatok is sláger??? Hogy megnőttek!

Bogácsi,
A gyerkőcünk le akarta szedni a képeketen látható kutyát a monitorról, annyira imádja őket, sikongat, sőt ha a NG-ot nézzük és valami kutyára hasonlító, 4 lábú, szörös valami van, annak is nagyon visít, kacag.

Alvás, én nem merem elszólni, de vasárnap óta nincs éjszakai kelés, este 8-9-től reggel 7-ig szundi van, kezdem magam kipihenni végre!!! Egyébként a Chamomillából adok neki este kettő golyót és lehet, hogy az segít?

Nekünk elég mozgalmas napjaink, heteink vannak, szombatunk repülünk öcsémékhez, tegnap E111-e és EU kártya, meg biztosítás begyüjtésen voltunk, kontroll fülészeten, minden endben, ma még feladtam a csekkeket, meg vasalóprogramom van, mert 3 hete nem volt rá időm és apának már nincs több inge, amiben dolgozni menjen. Hát ez a vasalás félelmetes hogy megy nálunk, el kellett barikádoznom a vasalódeszkát a nappaliban, mert persze Marcinak az a kihívás, ha felmászhat rajta, megrághajta a zsinórt, .... szóval életveszélyes. Reggel mér próbált átmászni, de a déluáni kupacomkor már nem, szépen eljátszott.

Fotók:
Marci este 18.24-kor ahogyan kibújt, apa még csak egy pár perccel később vágta el tőlem!
Kép
Másnap délelőtt:
Kép
6 naposan, ez volt az első jól lakott mosolya:
Kép
6,5 hónaposan a fűben legelve:
Kép
és egy tegnapi, habtapi zabálós:
Kép
bocsánat, kicsit sok lett!

Na szaladok, befejezem az ágynemű vasalást, most bealudt Marci egy fél órára, rápihen apára, mert este nagy hancúr szokott lenni, ha végre hazaér!
szép estét!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mindneki nagyon szép a képeken!!! Kép Na, én is felteszek egy esküvőit, hogy Babus ne legyen egyedül... Kép

Kép


Babus, remélem, rendben volt minden a szemészeten!!! Kép Majd írd meg, mi volt!

Flames, hogy tetszett Adrinak a külön szoba? Úgy vettem észre, Marcinak bejön a különalvás, nem ébresztjük föl a zajainkkal. Mostanában egyébként ő is egyre jobban alszik (juhééé!!!Kép), 1-2-szer már teljesen átaludta az éjszakát (úgy 6-ig), de van, hogy 11 körül 1-szer felsír, de mire vinném a teát,már alszik tovább. De jó lenne, ha visszatérnének a nyugodt éjszakák!

Tamesz, remélem, jól sikerül a párizsi út, majd kérünk élménybeszámolót!

Hétőn voltunk a védőnőnél elköszönni (másik védőnőhöz kerültünk, pedig csak 2 utcával költöztünk arrébb), és megmérte Marcit: 8900 gramm és 74 centi.

Juc

Kép
juc14
 
 


Bocsi, az előbb lemaradt a vége:

Ma viszont volt itt a dokinéni, és írt egy kenőcsöt Marci fütyijére, és azt mondta, hogy ha ettől sem lazul meg tágul a fitymája, akkor majd ő megpróbálja fölhúzni, ha az sem sikerül, akkor műteni kell. Kép

Na, megyek, szükség van rám... Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Babus
Kicseréltük a bébiőrt valószínű olyanra, mint a tied, mert tényleg csak 1 adapter van hozzá Kép sokkal jobb, mint a másik volt. Nem érdemes márka nélküli olcsó gagyit venni.
Megy a szurkolás ezerrel, mesélj majd mi volt!!
Én is rakok majd fel esküvői képet, csak még be kell scannelni.

Juc, Tamesz
Tényleg jól megnőttek a kölkök Kép

Juc
Nagyon ötletes a csokrod, nagyon tetszik!
Én is úgy veszem észre, hogy nyugodtabban alszik a külön szobában Adri. Ennek ellenére felkelt 1 körül, akkor megfordítottam a hasára, aludt tovább, majd 3kor megivott egy üveg teát (kb 100g), és aludt 7ig. Kapott cici reggelit és csak 1/2 9kor kelt. Szerintem ez is viszonylag jó. Remélem leszokik Adri is hamarosan a hajnali kelésről, a homeos golyóknak is adok még pár napot, hátha hatnak. Egy ismerős most mondta, annyi idős a fia, mint Adri, hogy eddig még soha nem aludta át az éjszakát Kép
Ez a fütyi kérdés nagyon durván hangzik Kép Ha jól tudom ez viszonylag gyakori probléma, az öcsémnek is műtötték, pedig anyu huzogatta.

Egy másik barátom mondta, hogy ajánlgassam a munkatársa találmányát. (Nem nagyon viszik) Hát nem is tudom... Igaz még nincs itt az ideje. Nézzétek meg Kép www.pottyflip.com Az lenne a lényeg, gondolom, hogy ne kelljen bilit mosni.

Még valami: légyszi nézzétek meg a férjem weboldalát, ha lehet Explorerrel. Nem rég csinálta Mozilla Firefox programmal meg tudjuk nézni, de Explorerrel nem, és egyik barátjának sikerül, másiknak nem. Kiváncsi vagyok ti megtudjátok e nyitni. Nálunk van e a hiba. Köszi. www.vikflames.fw.hu

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Juc

Küldtem egy mailt, lehet meg van a képlet.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Hahó!

Flames, köszi a képletet, majd este megmutatom a férjemnek, ha lesz időnk, megcsináljuk az új táblázatot. A vikflames oldalt nem tudom megnézni én sem. Kép

Ma Marci negyed 8-ig aludt!!! Kép (Este fél 11-kor egy őrült nyomta a dudát az utcában, arra felriadt, de hamar visszaaludt, hajnalban meg riasztott a légzésfigyelő, mert lemászott róla, de az nem zvarta a durmolásban... Kép) A doktornéni egyébként azt is mondta tegnap, hogy már elég lehet neki a napi egy alvás nappal. Nálatok mennyit alszanak napközben?

Sziasztok, szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Flames,
nekem sem jön be az oldalatok sajna!
Szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Flames!
Az agyhártyagyulladás elleni oltás - legalábbis tudomásom szerint - 2 oltásból állt, de lehet, hogy a doktornő majd 1 éves kora körül szól, hogy kell még egy. Mikor beadta, akkor csak 2 oltásról beszélt. Aztán lehet, hogy meglepödök majd, ha szól a 3. miatt.
Nekem sikerült a férjed oldalát megnyitni.

Juc!
Megadom a hiányzó adatainkat, nagyon jó a tábla. Szonja félévesen 7590 gramm és 68 cm volt. Én 30 éves múltam.

Tamesz!
Jó útat kívánok Nektek, biztos nagyon jó lesz. Vagány imádja Szonját és mostmár viszont. Nagyon kell figyelni Szonjára, mert állandóan a kutya szájában turkál, húzgálni akarja a szőrét, amit Vagány nagyon jól tűr, s ha megunja, akkor inkább arrébb megy. Szonjus állandóan megakarja kóstolni a kutya kajáját, az ő játékaival akar játszani, de ez fordítva is igaz. Ami a Szonjáé az pedig a Vagánynak kellene. A kutya állandóan ott akar lenni, ahol Szonja. Ha Szonja kinn játszik a szobában, akkor ő ott fekszik, ha beviszem aludni, akkor a kutya költözik be az ágy mellé.

Szonja általában kétszer alszik egy nappal, de ez változó, mert mostanában de 10 körül elalszik és alszik 1,5 órát, akkor du már elég későn jönn rá a fáradság, de ilyenkor inkább már nem teszem le, hanem kihúzuk valahogy fürdetésig, mert múltkor hagytam aludni egy de-i hosszabb alvás után még délután és este 10 órakor még nagyon vidám volt, aludni nem akart. De szerencsére visszatértek a jó éjszakák, ha este elalszik, akkor reggel 7 körül ébred utána.

Én is úgy tudom, hogy szobahőmérsékleten a tápszer 2 órát áll el, a hütőben pedig egy napot.

Képzeljétek voltunk zenebölcsiben. Nagyon jó volt, Szonja is nagyon élvezte, sikongatott, kiabált, hanogosan nevetett. Csak az a baj, hogy a mondókák, énekek nagy részét én most hallottam először, de a nő aki tartotta az mondta, hogy majd a szöveget elküldi e-mailben. Szóval mi megyünk legközelebb is.

Tegnap vettünk overállt Szonjának. Nem tudom meddig lesz jó rá, mert 74-es méretűt vettünk, mert felpróbáltuk rá a 80-as, hát az még hatalmas volt rá, de a 74-es pont jó. Szerencsére nem volt drága, az Ázsia Centerben vettük, de szerintem jól néz ki.

Az összes baba nagyon szép, és nagyon jól látszik, hogy mennyit változtatak. Sajnos nekünk később lett digitális fényképezőnk, mint hogy Szonja megszületett, de keresek majd kisebb képet. Az esküvőit majd megpróbálom én is úgy megoldani, hogy lefényképezem és azt rakom fel.

Sziasztok

Csilla
bogacsi
 
 


Sziasztok!

Rakok fel én is egy pár képet.

Szonja 1 hónaposan:
Kép

6 hónaposan:
Kép

és most:
Kép

és egyik kedvenc képem:
Kép
bogacsi
 
 


Juc,
nálunk Marci minimum kétszer alszik napközben, de van hogy három részletbe adja elő, összességében kb 3 óra. Reggel 6-1/2 7 körül kel, 9-10 között beájul, alszik egy bő órát, majd délben megint elfárad és újra. de tenap pl este is aludt fél 6-7-ig, viszont így csak 9-kor aludt el este.
Na ebből látszik, hogy néha változó a dolog, nincs kőbe vésett napirendünk.
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Nagyon jók a képek a babákról! Hihetetlen, hogy mennyit változnak a Picúrok, habár Szonja baba szerintem nem sokat változottKép

Babus!
Tényleg nagyon szépek voltatok a nagy napon! És vissza emlékezve, hát milyen vékony derékból lett a hatalmas nagy pociKép
Sajnálom, hogy nem megy az alvás, nekem menne, ha Punika hagyna, de éjjel 1x még szopik, és legkésőbb 6-kor kel. Jajj, én is azt kérdem, hogy mi lesz óraállítás után?! Nyilván hajnali 5 óraKép
Írj majd, hogy mit mondott a szemész.

Juc!
Neked is nagyon csini volt a kosztümöd, és csak úgy sugárzik a boldogság az arcotokról.
Ez a fütyi téma nagyon rossz lehetKép

Tamesz!
Jó készülődést és jó utat nektek. Óóóó, azok a kék szemek.............

Én esküvői képet nem tudok feltenni, mivel nem házasodtunk még össze.

Liziről sincs magzatmázas kép mivel csaszi volt.

De azért rakok fel régit is, újat is.

Az első kép róla, amikor kivitték megmutatni születése után:
Kép

Pár naposan:
Kép

Szintén:
Kép

Kb 2 hetesen:
Kép

És most:
Kép

Ez is mostani(olyan szépek alvás közben):
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


SziasztokKép

Most nagyon fáradt vagyok, így csak a lényeget írom.
Szóval Kristófka szeme 100%-san tökéletesKépKépKép, abszolút nem kancsal, csak látszat kancsalsága van, ugyanis a bal szeménél az orrgyök kicsit mélyen van, ráhúzódik és eltakarja a szemfehérje egy részét. Később majd ha kiemelkedik az orrgyök, akkor ez megoldódik.
2 doki is megvizsgálta, ez rezidens kiscsaj és a fő dokinő (akit Réka ajánlott, tényleg nagyon rendes volt, utólag is ezer köszönet nekiKép), azt mondták, minden tökéletes. Bár 2,5 éves koráig még minden gyereknél kialakulhat kancsalság, nála is akár.
Egyébként akkor kancsal egy gyerek, ha a 2 szemén, a pupillákon a fény nem azonos pontra esik. De neki hajszálpontosan ugyanott van.
És nem mellékesen, egy hős volt a kis drágám, egy hangja se volt, sőt, élvezte, hisz a dokik hozzá se nyúltak, én fogtam, ők csak messziről világítgattak a szemébe, neki meg ez nagyon tetszett.
A rendelőben pedig volt egy csomó játék, meg tépdeste a függönyt, nagyon jól elvolt.Meg is dícsérték, hogy milyen ügyes. Mert voltak ám ott 1-2 éves gyerekek is, akik végigordították a szemcseppentést és az egész vizsgálatot.
Bezzeg az én drágám példamutatóan viselkedettKép
Ja, és a váróban meghódította az összes kislány szívétKép Egy nagyobbacska kislány még simogatta is Kristóf buksiját, hát olvadozott a srác a boldogságtólKép

Most megyel pihizni, majd holnap megpróbálok jelentkezniKép

Jó éjt!!!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Bocsi, a Réka akit említettem, egy másik topikba írogat, csak onnan másoltam át a levelet és ott maradtKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Kedves Anyukak, orulok, hogy ratok talaltam, hiszen kisfiunk Petike is 2005. januárjában szuletett, 17-en. 3200, 54 cm.
Mar 6 foga van, maszik, sokat nevet, szopizik jol, de mast is szivesen eszik. Amit adok neki, azt betermeli. A kenyerhajat is ragogatja. Nagyon szereti. Persze a vedono mondta, ilyenkor meg glutenmenteset....meg ne adjak meg neki sovany serteshust sem.
En az inyet Dentinoxszal kenem, meg szoktam maszirozni neki, nagyon szereti, ujjal, fogkefevel.
Orrszivos porszivot hasznaltunk, 2 honaposan eleg beteg volt, de azota nem. Fluimar sprayt is szoktam, ha szortyog.
Ezeket az elozo hozzaszolasok alapjan irtam.
Ejjel meg-megebred, neha csak letszamellenorzes.
A ti bebitek van jarokaban? Meddig marad el benne?
Koszi. JO ejt.
Rahel
rahel
 
 


Hahó mindenkinek!!!

Muki, gyönyörű ez a kiscsaj!!! És milyen kis vámpír! Kép Csak nem céklát evett?

Babus, szuper hírek!!! Kép Kép Kép Nagyon örülök!
Majd kérlek, szólj hozzá fütyi-témában is, ma reggel írtam, hogy a dokinéni műtéttel ijesztget Kép (persze csak 1 éves kora után). Nálatok mi a helyzet? Mennyire lehet fölhúzni a fitymát? Bocsi, lányok, ha túl intim a téma... Kép

Rahel, üdv köztünk!!! Kép Kép Majd beleraklak téged is a táblázatba! Csak írd meg légyszi a 6 hós adatokat is, meg esteleg a saját korod, ha nem titkos! Kép Meg rakjál föl képeket! Az én Marcim nem nagyon van el mostanában járókában, állandóan mászna ide-oda a nagyvilágban, pedig néha kénytelen vagyok belerakni, ha megyek pisilni vagy zuhanyozni... De ez új fejlemény, olyan 7 és fél hónapos koráig jól elvolt benne.

Ma vicces volt baba-mama-tornán, összevissza mászkáltak a gyerekek, egymással meg más anyukákkal barátkoztak, én is lecseréltem Marcit egy 10 hónapos kisfiúra... Kép Ja, és senki nem a saját játékával játszott.

Na, sziasztok, rakjatok föl képeket!

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Halihó!

Köszi, hogy megnéztétek a weboldalt. Úgy néz ki Mozilla Firefox és Explorer 6.0.26-tal működik 6.0.29 nem működik. Apa dolgozik rajta. Kép

Adri is 2x alszik. De. 1/2-1 órát du. 1-2 órát. Ti napközben is az ágyában altatjátok a törpiket, vagy maradhatnak a járókában? Adri mindig a járókában alszik.

Akkor, ha vacsi után beteszem a maradék tápszert a hűtőbe és az éjszakai ébredéshez, vagy max reggelihez felmelegítem nem gond?

Bogacsi
De jó, hogy elmentetek a zenebölcsibe!! A babuszin is vannak mondókák, eleinte mi sem tudtuk, de már begyakoroltuk rendesen. A nagyobbacskák maguktól mondják a versikéket. Szeretnék én is eljutni a zenebölcsibe, de úgy néz ki egy darabig nem lesz időm rá Kép Meló, családi gondok, lassan itt a karácsony... Remélem Szonjának nem kell 3. oltás.

Babus
Kristóf nagyon bátor volt. Nagyon örülök, hogy nincs semmi gond!!

Rahel
Üdv köztünk! Gyere gyakran. Adri egész jól elvan a járókában, és amióta mászik, azon kívül is. Merre laktok?

Juc
Szerintem itt a kaki, pisi, fütyi, punci téma nem intim. Ezek egy darabig a napi problémáink Kép Adrinak is a kínai neve: Picipisi Pukikaki Kép

Muki
Ellopom az ötletedet: konyharuha a partedli alá. Nagyon jó! Adri tetőtől talpig összekeni magát evés közben, mert neki minden fontosabb (játék, zokni huzogatás, köpködés), mint a kajálás.

Mindegyik baba (nagy lány, fiú) tündéri. Olyan hamar felnőnek Kép Lassan neki láthatunk a következőnek Kép Bár nekem még mindig nem jött meg.

Adri kicsit kiütéses lett, az a gyanum, hogy vagy ételtől, de inkábba Jonsons testápolótól. Ezelőtt sárgát (olajosat) használtunk, most rózsaszínűt, és azóta sűrűn piros pöttyös a háta, melkasa. Ti milyen krémeket használtok? Popsira, testápolónak, fürdetni?

De jó lenne, ha az én pici lányom is visszaszokna a rendes 10-12 órás alvásra!!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?