Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi Drága
Szeretném ha elmennél a biatorbágyi Emi nénimhez, segített már azonos helyzetben lévő nőkön (a köv. gyerek tervvel én is elmegyek majd hozzá). Egyrészt feltölt energiával, hihetetlen erővel megáldott asszony, pontosabban ősasszony, elemi erőkkel rendelkezik, én ilyet még nem láttam, tapasztaltam. Én tegnap is elmentem hozzá (anyukám, párom vigyáztak a Picikre, a szomszédasszonyom vitt el hozzá), hogy töltsön fel fizikailag, meg csilapítsa a sebfájásomat, és mintha kicseréltek volna, úgy jöttem haza.
Én most a helyedben nem Kaáliznék egy ideig, más utat keresnék, más energiákat, mint eddig.
Emi nénihez elég havi egyszer elmenni, és a párod is mehetne, összetuningolna Benneteket.
Tényleg nagyon ajánlom, valami fölföntúli erővel megáldott nő.
Nemrég járt nála egy másik ikres kismama is, nagy volt a különbség a pocijában a 2 gyerek súlya között, és Emi néninek köszönhetően mindkettő azonos súllyal született végül.
Kivenné belőled a rossz érzéseket, negatív energiákat is, és feltöltene pozitívakkal.

Ha érdekel, megadom priviben a számát.

sokszor puszillak,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Nagyon jó volt olvaasni a sztoridat! Érezni lehet, hogy tényleg mindent feledtetnek a Picik!

Csaszi után tettek fel katétert, vagy nem kellett?
Milyen volt a spinál? Nagyon rossz, amikor beadják, vagy ekkor már nem is érzel mást, csak a babókra koncentrálsz?
Hogy szopiznak a babók? Egyszerre, vagy külön? Igény szerint, vagy időzített ébresztéssel?

Gondolom, hogy mennyire kikészülnek a mellek ilyenkor, de szerintem hamar ráálltok egymásra és talán el is lehet hagyni a tápszert, nem?
A cumisüveg nem zavarja össze őket (tudod a más szopási technika miatt)?

Várjuk a képeket és pusszancs a Csöppöknek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Zsebi!
Nagyon sajnálom ami történt. Sajnos nekem is van ilyen tapasztalatom és én is megjártam már mindent, csak akasztott embernél nem voltam;-)) és valóban nem segít semmi ilyenkor lelkileg. Sírd ki magad és nyugodtan szánj egy kis időt az "önsajnálatra", ez is kell....
Lehet, hogy most nem hiszed, de úgyis talpra fogsz állni! Talán Dzsúdnak igaza van, tarts egy kis szünetet, lazíts, töltődj fel energiával, koncentrálj valami másra, és utána újult erővel tudsz erre figyelni
Na nem okoskodom tovább....

Dzsúd!
Nagyon jó volt olvasni a történetedet. Mindent bele, nem lesz semmi a két babával, de biztos ügyes leszel! Azt mondják az ikres mamák, az első két év a nehéz, aztán nagyon szuper, hogy ketten vannak, úgyhogy kitartás!!
Az Emi néni elérhetőségét megadnád nekem is? Egyszer már írtam priviben levelet neked, de lehet hogy nem kaptad meg vagy az is lehet, hogy pont szültél;-))
Most írok még egyszer. Köszi
lillus
 
 

 
 

Jajjj kedves Zsebike!
annyira sajnálom... szólj, ha tudunk bármit segíteni!!!
tralllala
 
 


Zsebi,
Ha tudnám mi az amitől sikerül.
Én azt gondolom, hogy a masszír, a varratás és Emi néni sok pluszt hozzátesznek a dologhoz, de ha nem életképesek azok az apróságok akiket visszakapunk, akkor hiába.
De tudod, hogy nem szabad feladni. Mert ahogy van olyan akinek szerencsésen elsőre sikerül, olyan is van, akinek sajnos csak ötödikre.
Csak azt lenne jó tudni előre, hogy mi hol állunk ebben a sorban...

Dzsúd Kép
Jó gyorsan lezavartátok a szülést Kép Örülök, hogy minden rendben, várjuk a fotókat Kép

wish
 
 


Lillus Kép
Mindjárt küldöm Emi néni számát.

Stella Kép
igen, a császár alatt kaptam katétert, de nem is éreztem, mert már be voltam érzéstelenítve, és az végig bennem is volt, míg az őrzőben voltam, de nem is éreztem, sőt, nagy segítség volt, meg is haltam volna, ha minden pisilésnél fel kelltt volna kelnem. A spinális érzéstelenítés nem fájt: egyrészt egy apró szúrást érzel csak, másrészt, mikor ott vagy, annyira izgulsz (én baromira remegtem,ez állítólag normális ilyenkor), hogy nem érdekel, hol szúrnak, csak kezdjék már el. A műtét után hánytam egyszer egy picit, ez a spinálistól volt, meg szigorúan feküdnöm kellett volna, de muszáj volt alátámasztanom a fejemet az őrzőben, hogy ne legyen hányingerem, így lett is utóhatása a spinálisnak, a 3. naptól migrénes fejfájás horrorom lett, nna, az szar volt nagyon. De ez elkerülhető, ha nem pattogsz, de hát ikrek mellett ki nem pattog?!? Szoptatás: háát, ezt ki kell tapasztalni. A kórházban van egy rendzsre, mikor kell etetni, ahhoz hosszászoktak kb., hazajöttünk és nem volt szívem felkelteni őket, így első este Levi 6,5 órát végigaludt, paráztam is rendesen, aztán konzultáltam a védőnő nagynénimmel, aki mondta, hogy keltsem fel, mert muszáj enniük, ha hagyom őket, csak aluszékonyabbak leszenk. Szóval, ébresztgettem őket 3 óránként, és 1 nap alatt beáltak - továbbra is nagyrészt finoman ébrezstgettem őket, de legalább már megéheztek addigra. Külön etetem őket, egyrészt még nem tudnám egyszerre tartani őket, másrészt ez kell az ő kis lelküknek, meg az enyémnek is, hogy akkor csak az adott bébivel foglalkozzak - szeretik, mert meghitt nagyon a szitu. De ne hidd, hogy már mindent tudok a szoptatásról, mert ma pl. Levi egész nap rosszul evett, hasfájások, puki hegyek, és nem tudom, hogy a cumisüveg cumija nem jó és zavarja őket a különbség a cicival szemben, vagy a napi 1-2 tápszeres pótlást nem viseli jól a szervezete.Szóval, még mi is tanuljuk a párommal a dolgokat. Amúgy van sok tejem, de napi 1-2x kell a tápszer, főleg azért, hogy pihenjen a cicim, ne sebesedjen ki (már fáj, ha etetek), mert ha begyullad, nem fogok tudni ennyi tejet sem adni nekik. Végülis napi 7-8x etetek ez X2 gyerek = 14-16 szoptatás plusz fejés utána - kimerítő a mellnek, nincs ideje még a bimbóvédő krémnek sem hatnia, ezért tegnap este bevezettük, hogy éjszaka kapják a pótlást ill. üvegből a lefejt anyatejet, így este 11-től reggel fél 6-ig pihennek a Pamela Anders didkóim Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Köszi szépen mindent! Azért nem semmi lehet két picivel!
Elég megterhelő lehet ez a mellnek. A bölcső és a hónaljtartást is kipróbáltad? Állítólag jó, mert máshol masszírozza a mellet a baba cumizó álla és ez segíti kiüríteni. De ezeket gondolom Te is olvastad és más olvasni róla és más nap, mint nap csinálni.
Szopi után mindenképpen kell fejni?
Bocsi a hülye kérdésekért, de mint mindenki szeretnék felkészülni, hogy minél jobban csinálhassan, ha eljön az ideje.

Remélem Levi pocija hamar megszokja a kajcsit!
Puszi nektek, sok tejcsit és kevés nyűgit Kép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella Kép
ez a bölcső meg hónaljtartás kimaradt nekem - de már megismertem közben rajtuk a fogást Kép
Szopi után érdemes fejni, mert: 1) ne maradjon bent a tej, ne pangjon a tejcsatornában, ne gyulladjon be a melled, mert akkor lázassd lezsel és egyáltalán nem tudod szoptatni őket, 2) így lesz egyre több tejed, ami ikreknél nem hátrány. Bevallom és a kórházban párszor elblicceltem, mert hullafáradt voltam, de végülis itthon indult be jobban a tejem és igyekszem mindig lefejni szopi után.

puszi Nektek is,

Wish Kép
Holnap tesztelsz, ugye? Szorítok nagyon!!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd Kép
Csak hétvégén tesztelek Kép
De azért köszi a szorítást, az jól jön folyamatosanKép
Raffaival beszéltél a szülés óta? Szülés után még van valami lezáró szeánsz, vagy csak az előkészítés volt meg nála? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd a késöbbiekeben hogyan jön vissza az analíznis hatása.

Wish

wish
 
 


A fotók:



KépKép
dzsúd
 
 


Együtt a kórházbanKép
dzsúd
 
 


nna, ez most 2x ment át, de az eslő mellett van egy kép a hazatérésükről is!

Kép
dzsúd
 
 


Kép
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Nagyon aranyosakKép

wish
 
 


Dzsúd!
nagyon szépek a babák, Gratula mégegyszer.KépKép
Vendég
 


Dzsúd, annyira gyönyörűek!!! Köszi a képeket! Kép
Wish, kitartás, csajszi, remélem, 9 hónap múlva a Te bébiké(i)det látjuk itt! Nagyon-nagyon szorítok!
Zozo, Veletek mi van, hogy vagytok? Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz!
köszi jól vagyunk, még egybenKép
a 36.hétnél tartunkKép
Vendég
 


Dzsúd!
Micsoda édes kisbabák, hogy én hogy megfognám. Kép

Holnap szerkesztek új táblát és beteszem őket! Kép Szuper! Ilyenkor imádom a táblafelelősséget, akkor viszont nem mikor valakit a végére kell pakolni!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Andi!
Hogy bírod azért telnek a napok! Drukkolok!

Wish!
Neked kitartás ismét egy nappal kevesebb és közeleg életed legszebb napja! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


DzsúdKép
Köszi a képeket! Magukért beszének! Meg kell őket zabálni, olyan tündériek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella Kép
Felejtsd el, amit az időzített ébresztésről írtam.. Kép sokat változott azóta a világ.. Kép
Helyzet: 2 nappal ezelőtt este Levi is és én is sírtunk, annyira harcolt velem,annyora dühösen, etetés közben, én meg vért izzadtam, hogy egyen rendesen. Aztán a párommal este az ágyban családi kupaktanács: arra jutottunk, lehet, hogy az a baja, hogy míg Csenge már felkel az etetésére, addig őt Csengi megkajáltatása után ébresztgetéssel keltjük. Másnap kipróbáltuk és bejött, aludt nyugodtan, felkelt mikor éhes volt (3,5-4 óránként) és nyugodtan evett és sokat. Megnyugodtunk, hogy nem a gyerek eszik rosszul, csak hát totál különböző emberklről van szó, amit tiszteletben kell tartanunk. Ennyi.
A fejést betratom a szopik után, de már csak minimális jön ki belőlem akkorra, mert totál leszívnak a Picik. Ma azt csinálom majd, hogy az így összegyűlt pici tejet beleöntöm majd az éjszakai tápszer kajcsiba. Szóval, ki kell ezt tapasztalni. De lehet, hogy a kórházban kialakított ébresztéses etetés miatt szoktak hozzá a 3-4 óránkénti evésre, csak aztán az alvásigényük bemondta az unalmast.

De az a jó bennük, hogy ennyire különböznek, még ha melós is így az elején, de imádom őket ezért (is).

Nappal el vannak, alszanak két kaja között, az éjszakákat kell még gyakorolnunk, mert én is ki vagyok purcanva addigra és ők is nyűgösebbek. Ma volt itt a gyerekorvos, mondott pár tippet, kitapasztaljuk és majd megírom az eredményt Kép

sok puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Hát, nem egyszerű az élet. Idővel összeszoktok, megismeritek egymást és menni fog, mint a karikacsapás!!
Én is úgy tippeltem, hogy az első időszak próbálkozás lesz, aztán majd kialakul!
De nagyon jól haladtok!

Köszi a sok-sok infot, elraktároztam őket Kép!
Sok tejcsit és kevésbé nyűgös éjszakákat kívánok!
És persze simizd meg a buksijukat a nevemben is, jó?
Puszi
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Tiszta szívből gartulálok Dzsúdnak és a babóknak,gyönyörűek!!!!!!!!!!Kicsit(nagyon) irigy vagyok...

Stella!
Neked is gratula és nagyon vigyázz rájuk.

Zsebi!
Fel a fejjel,tudom ilyenkor nem kellenek a nagy szavak,de nagyon megértem min mégy keresztül.Az elmúlt héten én is feltettem ugyanezeket a kérdéseket magamnak.
Sokáig nem jelentkeztem,csupán babonából és nem érdektelenségből.Nem akartam hogy tudjanak a következő programról csupán csak szűk család.
Most vagyok a várakozás időszakában,teljesen tele pozitív energiával gondolatokkal.A második program 10.03 indult,nagyon gyorsan zajlott mert már 10.13 csütörtökön megtörtént a punkció(11.cn-on).6 sejtet sikerült leszívni,totál lelkes voltam.Másnap közölték csak 2 termékenyült meg.Ekkor minden összeomlott egész nap sírtam önmarcangoltam magam,mert nem hittem benne hogy még lehet tovább valami.Õk ketten el is kezdtek osztódni az egyik vasárnap 4 sejtes állapotban megállt,de a másik szépen osztódott tovább.10.17 hétfőn kaptam vissza szép blaszto állapotban.Attól kezdve úgy érzem,másképpen nem lehet csak úgy hogy itt van velünk.Pénteken visszahívtak 5 napi vérvételre,E2-t és prog. néztek és ennek eredményéban kaptam/kapok hcg szurit.Most várok és nagyon reménykedek.Szerdán minden kiderül.
Röviden ennyi.

Mindenkinek minden jót és kitartást!!!!!!!!!!

Viki
Vendég
 


Viki!
Nagyon szorítok neked!
Sajnos nem ezen múlik a siker hogy kinek mondjuk el és kinek nem, de szerintem ide jöhetsz nyugodtan mert itt csak lelkes szurkolótábborra találsz senki nem fog rosszat kívánni neked!!!!!!!!!!!!!!

Részemről nagyon szorítok a csöpségnek hogy szépen beágyazódjon és sikerüljön ott is maradnia.

Ilyet még nem is hallottam hogy vissza hívnak Et-után vérvételre, ez tök jó!!!!!! De gondolom utrot kapsz nem????????????

Ki a dokid? Beírom a táblába!

Wish!
Sokat gondolok rád!!!!!!!!!!!!

Dzsúd!
Nagyon jó lehet neked még akkor is ha ketten néha sokan vannak! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tralllala!
HOgy vagy?

Helga!
VEled is mi újság?

Tessék jelentkezni mert így ez a topik szépen lassan elhal! Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Andi!
Neked is mennek a durkkok még egy hét és remélem a nagyon szép hírekkel jössz közénk!!!!!!!!
Azért ha olvasol jó lenne írnál pár sort, hogy minden rendben.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Viki Kép
Nagyon szorítok Neked, Nektek!!!! Aztán azonnal jönni a topikba a hírekkel!! Kép

Zsebike Kép
Hogy döntöttél? Még pihensz vagy nekirugaszkodtok 3 hónap múlva a köv-nek?
Az Ikrek soha sincsenek sokan Kép Imádom őket és lekopogom, nagyon nyugodt babák, csak Csenge fejhangon való visítása kemény, amikor nem kap azonnal kaját, ha éhes - de ezt a temperamentumot is imádom benne.
Az éjszakák is jól mennek már, az esti lefektetés csínjára is rájöttünk. Annyi csak, hogy én viselem nehezen az éjszakai felkelést, nem tudok magamról olyankor, K.O. vagyok, de most éjszaka anyukám meg a férjem nagyon jó fejek voltak, hagytak aludni 2-7-ig, és cumisüvegből ellátták a Prüntyiket - persze felkeltem a sírásukra, mikor éhesek voltak de a famíliám visszaparancsolt az ágyba.

Tralllala, Stella Kép
Ha megadjátok az emil címeteket, írok nektek pár tanácsot a kórházra és az utána lévő közvetlen időszakra, hátha hasznát veszitek az Ikreiteknél.

puszi Mindannyiotoknak,
Judit
dzsúd
 
 


Zsebi!

Köszönöm a biztató szavakat,tudom hogy itt megértő fülekre találok.
Még én sem hallottam ilyen korai vérvételről,de a doki tudja.Dr. Bodnár. utrogestant kezdettől fogva kapok,de még szurit írt fel OVETRELLE-t,két részletben kellett beadni,péntek,ma.Ilyet tüszőrepesztésnél is szoktak adni.Remélem beválik.
Most görcsölök,az elöbb ébredtem fel egész délelött aludtam.
Én úgy vagyok vele,mivel emiatt vesztettem el a munkámat,ha esetleg nem sikerülne megyek amint lehet.
És te???Hogy vagy?

Dzsúd!
Köszi neked is,olyan irigy vagyok gyönyörük a babók olyan jó lehet a karodban tartani őket!Jó egészséget nektek!

Viki
Vendég
 


Dzsúd!
Most biztos nem megyek a harmadikra. Visszamegyek Krizsához, hogy megbeszéljük az esetleges hogyan továbbot, meg hogy mi lehetett a baj. Illetve genetikai és immunológiai vizsgálatot mi magunk szeretnénk. És ha ő mást is kitalál akkor azt megcsináltatom, de jövő nyárig szeritem tuti nem megyek. Kell idő a lelkemek és most egyedül nem megy a feldolgozás. Ajánlottak egy nénit aki pszichológus talpmasszőr egyben elmegyek és kipróbálom remélem segít. Báre ezekkel eddig is csak az volt a bajom, hogy nagyon drágák és mi nem állunk anyagilag úgy a toppon, hogy 5000 frointot fizessek ki ilyenre hetente. Egy pszichológus aki kifejezetten lelki meddőséggel foglalkozik megkérdeztem nagyon rendes volt hetente kell járni és 5000 forint, de ajánlott maga helyett tb. alapon egy nőt, hát most kapok segítséget, remélem sikerrel járok. Esetleg egy sponán annyira bírnék örülni neki.Igazából most nagyon elegem van a lombikból a szurkálásból és úgy egyáltalán az egészből.

Arra viszont sokat gondolok, hogy az élet ezekért az évekért tud kárpótolni ha egyzerre két kicsi babát ad nekem, bármennyire is sok "gond" van velük.

Viki!
Igen én is ezt kaptam tüszőrepinek és utána Choragont kaptam az et-nél és utána még háromszor. Na reméljük ez a tuti recept nálad és sikerrel jársz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziaszok,
igazából már elég régóta olvasgatlak benneteket, de eddig még nem szántam rá magam, hogy regisztráljak és hozzá is szóljak a témához. Párommal az első lombikunk előtt állunk (ICSI), hála Istennek nem húzzák az időnket inszeminációval, mind az orvosom, mind az andrológus beleegyezett egyből a lombikba. Nálunk sajnos mindkettőnknek van problémája: nekem csak a Closty-val volt peteérésem ill. mindkét petevezetékem el volt záródva, és a lapar során csak a bal oldalit tudták átjárhatóvá tenni, ill. a férjem spermaszáma is elég alacsony (2 M). Most kaptam meg a recepteket a dokitól: Suprefact, Puregon, Merinal. Közületek kapta valaki ezeket? Mik a tapasztalatok? Én egyenlőre még azt sem tudom, hova kell beadnom és hogy fog sikerülni, majd pénteken mutatják meg a kórházban. Valamelyikőtök hozzászólásában olvastam, hogy az Aspirin szedése segít, ezt kezdjem egyből a kúra kezdetekor? És mi a véleményetek a folsavról? A stimuláció ideje alatt éreztetek valami mellékhatást? Előre is köszönöm a segítséget: Fanny
fanny1
 
 


Fanny!
Üdv. közöttünk. Kívánom, hogy minél hamarabb más fórumon tudjál levelezni. Kép Kép Kép

Szóval ezek közül én csak a Suprefactot kaptam azt a hasba kell bőr alá beszurni. Nekem az első kettőnél mindig orvos szurta a harmadiknál a párom. A másik két szuirt én nem kaptam. Nekem semmi mellékhatás nem jelentkezett a punkcióhoz közeledve feszült a hasam ennyi.

Az aspiritn igen a stimu kezdésétől szedheted napi egy szemet. (100 mg-ostat) én a leszívásig szedtem, de van a ki a tesztig. Ez változó. (de orvostól tudom, hogy ez olyan kis dózis, hogy az et- után is szedhető ártani nem árt.) Amúgy a nyh- vastagítására szolgál. Igyál sok folyadékot és egyél sok fehérjét.

A folsavat nekem a doki mondta hogy a 3 mg-osból szedjek napi egyet. Emellé én szedtem az elevitet. Szüksége van a szervezetnek ilyenkor a folsavra az a legfontosabb a babának az elején.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

nagyon köszönöm a jótanácsokat, holnap megyek is a patikába és beszerzek mindent, aztán vasárnaptól indul a kúra. Hát, kíváncsi leszek, hogy kettőnk közül ki lesz a bátrabb és ki vállalja a szurit! A Puregonról egyenlőre csak annyit tudok, hogy olyan tollal kell beadni, mint az inzulint. (már kaptam is egyet a dokitól) Köszi még egyszer és hajrá mindenkinek!

Fanny
fanny1
 
 


Fanny!
Szívesen! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Mindenki!
Köszönjük, megvagyunk már-már jól is vagyunk. Ma töltöttük a 14.hetet. Rókakoma már csak nosztalgiázni jár vissza, de azért hetente egyszer-kétszer meglátogat.
Zsebi! Mi is kihagytunk több mint egy évet, nekünk szükség volt rá, egész másként láttam és éreztem most sokmindent.
Dzsúd! Gratulálok még egyszer az ikrekhez, nagyon édesek.
Fanny! Melyik intézetbe jársz, már ha nem gond hogy kérdezősködünk.
Viki! Szorítás ezerrel biztos sikerül. Sikerülnie kell!!!
Kép

Kép

Kép
hel29
 
 


Viki Kép most olvaslak, nagyon-nagyon szorítok nektek! Küldök babatapikat és babakapaszkodókat, hogy az az egy embrike megmaradjon!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok-sok puszi és drukk a megint megjöttből!
Noémi
Kép

Helga Kép micsoda hír, már a 14. hét? Rohan az idő. Csak a várakozáskor vánszorog mindig, ugye? Kép

Wishről mizújs?
Vendég
 


Helga!
Írd meg légyszíves a szülés várható idejét, ha már így eltelt az idő!!!!! Kép És a baba lehetséges neveit ha már sikerült választani! Kép

Azt még nem tudom mennyit hagyunk ki, de kihagyunk az biztos, majd ha már megint úgy érzem hogy eljött az idő. Most is úgy volt tavasszal nem sikerült és most éreztem teljesen késszen magam sőt tiszta optimista voltam, de ez lett belőle. Nehéz lesz megint ilyen lendülettel elindulni az biztos.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Maximálisan átérzem amit írtál.Néha bennem is az van ,hogy nem most nem,de akkor előjön a baba utáni erős vágy és nem érdekel semmi csak hogy végre a karomban tarthassam.Biztos jót tesz egy kis pihenő az mindig új erőt ad.Nekem elég az a pár hónap amit a két stimu között ki kell hagyni.Ha tehetném nem is pihennék.Nekem a sok sok gyógyszerből kezd elegem lenni,egyre nehezebben tudom lenyelni azokat,főleg a keserű medrolt.

Most olvasom a várva várt babákat és abból igen sok lelkesedést optimizmust nyertem.Valóban jó könyv.

Helga!
Jó egészséget neked!

Noémi!
Mi van veled?????????Egykoron együtt kezdtük...
Vendég
 


Zsebi,

Kicsit eltüntem igaz de azért olvasgatom az írásokat....Nagyon együttérzek veletek és azóta én is parázok, hogy mi van, ha nekünk sem sikerült ( tudom, tudom pozitív gondolkodásra van szükségem ), igaz ez még csak az első lombik volt. Amúgy pénteken kell tesztelnem...Nerm érzek semmi különöset, pedig vártam, hogy hátha a beágyazódás körül történik vmi, de nem. Annyira jó lenne előre látni, csak egy pár napot... Akinek sikerült mit mondanak éreztek vmit a beültetés után?Néha érzem a pocim, néha szúrkálás van de ez az utro miatt van tudom+a melleim is sokat nőttek, de azok is csak a gyogyitól, ha nem figyelném magam észre sem venném ezeket, szóval nincs semmit különös. Úgy döntöttem ezen a héten is még itthon maradok, hátha ezen ( is ) múlik, bár már minden eldölt....Szóval napi 3*2 utrogestan kúp, elevit + sok fehérje amivel próbálom turbózni magam.
Köszi, hogy gondol(sz)tok rám.
Szia,
Andi
andi31
 
 


VikiKép
De jó, hogy jelentkeztél!!! Nagyon drukkolok neked itt a finishben! Optimizmus nélkül ezt nem is lehet csinálni, úgyhogy nagyon jól teszed, ha bízol!!!
Hajré-hajrá!!!

DzsúdKép
De aranyos vagy!!! Még erre is van erőd? Előre is köszi az infókat!
Címem: eszter.szabo@efk.pte.hu

ZsebiKép
Nem fog kihalni a topik Kép!
Finom lett a kajcsi tegnap? Nem voltatok kirándulni, vagy sétálni? Olyan szép idő volt, legalábbis nálunk.
Feltöltődéshez nagyon jó!!!
Sokat gondolok rátok és nagyon szurkolok! remélem legközelebb Wish-sel Ti is a statisztika jobbik oldalára kerültök!!!

TralllalaKép
Visszavettél már a tempóból? Pihengess sokat! A dokid nem riogat még befektetéssel?
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Én is tudom nagyon eltűntem, de az az oka, hogy ad.1 építkezünk és bár a finisben vagyunk, már az idegösszeomlás szélén, ad.2 mérlegképes könyvelői iskolába járok és nov. 3-án lesz a számvitel viszgám, amiből olyan sötétnek érzem magam, hogy sírva fakadok, ha rágondolok.Rengeteg idő kéne tanulni, de amunka és építkezés mellett egyszerűen már nem megy. Lényeg az, hogy kivagyok, mint a bili füle, de azért már várom a novembert, hogy mit lehet kezdeni a faygibabákkal;-))
Remélem a felhők addigra elvonulnak felőlünk és majd tudod a babákra koncentrálni!
Dzsúd! Köszi a néni számát. Még nem hívtam fel, de már rajta van a listámon;-))

Lillus
lillus
 
 


SziasztokKép
Bár többen tudjátok a már más topikról, mostmár ide is megírom, hogy nem sikerült a lombikunk.
Pénteken teszteltem egy negatívat és éjjel elkezdtem vérezni is. Holnap megyek majd a dokimhoz.

wish
 
 


Kedves Wish és Zsebi,

bár én még nagyon új vagyok ebben a topikban, de azért szeretném, ha tudnátok, hogy sajnálom ami veletek történt! És csak bíztatásul: van egy ismerősöm, akinek a 6.lombikja sikerült (ezt már saját zsebből finanszírozta) és most egy gyönyörű 9-10 hónapos ikerpár édesanyja! Ezzel csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy soha nem szabad feladni, mert Nektek is sikerülni fog!!

Helga,

én a Nyírőbe járok, de ha nem gond, doki nevet nem mondanék!

Viki,

mi ez a könyv és melyik kiadónál lehet beszerezni?

Puszi mindenkinek:

Fanny
fanny1
 
 


DzsúdKép
Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot. Idővel igyekszem fel is használni!
Stella

Kép
stella9
 
 


Fanny!

A könyv: Bencsik Andrea: Várva várt babák
lombikbaba.hu oldalon lehet megrendelni,de itt a cím:
Megrendelés:
1013 Budapest Attila út 6.
Tel:214-85-46
ld könyvajánló rovat
de biztos a könyvesboltban is van én ott vettem,érdemes utána nézni!

Sok sikert!
Vendég
 


Viki!
Jaj hát én is mennék már holnap ha korlátlan lenne a lehetőség, nekem az egyik nagy lelki bajom ez az 5. lehetőség. Igaázból a szívem szakad meg ha arra gondolok még kettő és mi van ha abból sem lesz semmi. Szóval nekem inkább ez a bajom.
Bár a kezlések is nehezebbek, pedig én "csak" félévente hajtom végre őket. A hasamon a tűk helye még mindig fáj.

Stella!
A hétvégén a kirándulás kimaradt, vasárnap vendégeskedés volt, meg rámjött a "rendrakás" igazából kiszanálom a nem használt ruhákat és tárgyakat. Szóval csinálok helyet a szekrényekben. Kép Kép

Fanny!
Aranyos vagy, nem is adjuk fel (azt hiszem ezt mindkettőnk nevében írhatom), de nálunk az anyagiak miatt nem valószínű hogy sor tud kerülni egy hatodik beavatkozásra, az számunkra megfizethetetlen összeg, de remélem kegyes lesz a sors és sikerül előbb vagy lobmikkal vgy spontán. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

lehet, hogy nem jók az információim, de én úgy tudom, hogy néhány hónappal ezelőtt megemelték a TB által finanszírozott lombikok számát 5-ről 6-ra, mert hogy 6 kísérletből bizonyítottan a párok nagy részének sikerül. De természetesen nem kívánom, hogy ennek utána kelljen nézned, töltődj fel egy kicsit, regnerálódj, aztán legközelebb meglátod sikerülni fog, vagy éppen akkor jön össze spontán, amikor a legkevésbé számítasz rá!

Fanny
fanny1
 
 


Fanny!
Sajnos nem emelték. Tervezik meg beszélnek róla de 7-re, de döntés még nem született. Egyes vélemények szerint nem a lehetőségek számát kellene növelni,hanem az 50%-ban támogatott gyógyszerköltséget kéne jobban támogatni, mert akkor sok pár igénybe tudná venni az 5 lehetőséget, mert állítólga sokan a pénz miatt még ezt az 5 lehetőséget sem tudják így megfinanszírozni. Szóval vajudnak, de majd történik valami.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lánykák,

Most nem is merek mosolygó arcocskát rajzolni, olyan igazságtalan ez az egész!!! Wish, neked most már tényleg sikerülnie kellett volna, ahogy Zsebikének is!!! Nem is jutok szóhoz, csak csücsülök itt és gondolkodom, hogy hogyan bírjátok ezt lelkileg. olyan nagyon erősek vagytok!!! a fagyibabák, ugye nem számítanak lombikos próbának? nincs egyikőtöknek sem tartalékban? Nem gondolkodtatok azon, hogy megpróbáljátok másik intézetben? hátha máshol más stimuval az eredmény is más lesz...

lelkiismeretfurdim is van, hogy én meg itt a saját "hatalmas" problémáimmal vagyok elfoglalva, hogy tudom pihennem kellene, de valahogy nem megy, mindig bevállalom a sok melót, pedig már Apa is bekeményített. szóval Stalla, csak annyira vettem vissza a tempóból, hogy meló után már nincs másra energiám... a hátam leszakad estére... a hétvégét is végigdolgoztam, szerencsére itthon. Befekvéssel még nem riogat a dokim, de a Párommal megegyeztek, hogy lekötöznek Kép Műlt héten voltunk UH-on, még mindig úgy tűnik két kis csajszi lapul a pocakomban. Mit lapul? Boxolnak, hancúroznak, megy bent a buli Kép persze szépen egymással szemben feküdtek megint, hogy tudják egymást "szeretgetni" Kép Ja, és végre a neveket is kitaláltuk: Zsófi és Luca a két kis rosszcsont Kép

Üdv közöttünk Fanny Kép
Remélem hamar a babások táborát fogod erősíteni, jó példával szolgálva a többieknek! Én is ugyanezeket a szurikat kaptam (vagyis a suprefactot orrspry formájában), nekem rengeteg tüszőm ért meg, úgyhogy hamar csökkentenem is kellett a szurikat.

Dzsúd Kép
tralllala@freemail.hu - ra várom a nagyon hasznos infókat!!! olyan aranyos vagy, hogy gondolsz ránk! hogy bírod a gyűrődést? bár gondolom ezek a gyönyürű kis manócskák feledtetik a fáradságot Kép


Viki, Andi Kép
Mennek a drukkok ezerrel!!!
tralllala
 
 


Tralllala!
Ne legyen lekiismeret furdalásod, imádom olvasni a soraitokat, még akkor is ha néha könnyet csaltok a szemembe, hogy de jó is nektek. Csak egy kis egészséges irigység van bennem. Kép

Fagyibabánk sajnos nincs. Intézetváltás megfordult a fejemben, de igazából bízom a dokimban eddig sokmindent kipróbáltun, nem jött be, most majd visszamegyek és meghallgatom mi az új alternatíva, ha semmi új,akkor lehet szétnézek máshol csak nem igazán füllik hozzá a fogam, szerintem nem ezen múlik.

Az biztos, hgoy lelkileg nagyon nagy megpróbáltatás ennyi csalódás és reményveszett próbálkozás. De tudom talpra fogunk állni mindketten. Igazából az ember már másnap képes hinni a sikerben és menni tovább, ami gátat szab az hogy fogy a lehetőség és ez az ami nagyon nagyon elkesíert. Egyben bízok az élet legalább kárpótol és ikrek lesznek és akkor tulajdonképpen pont egaálban leszünk. Mert ha már az első próbálkozásunk siekres már biztos a kistesón dolgoznánk.

Hát ezek az álmok majd meglátjuk mi lesz belőle.

Beírtam a neveket a táblába, majd valamelyik nap frissítem. Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Ha legközelebb is rádjön a szanálási vágy, akkor szeretettel várunk. Én sehogy sem tudom rászánni magam, pedig épp ideje lenne Kép!

Laparon nem gondolkodtál? Vagy volt már neked? ki tudja, lehet, hogy csak bele kell piszkálni a dolgokba, vannak ismerőseim, akiknek lapar után jött össze. Hogy van-e valami köze a sikerhez???? De hátha!

TralllalaKép
Gratulálok a 2 kiscsajhoz! Próbálj meg hallgatoni a párodra, mielőtt előveszi a kötelet Kép!
Stella

Kép
stella9
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?