Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép
Csak berobogtam 2 percre, mert ma nem dolgozom! Kép

Tigriske!!!
Asszem én vagyok az utolsó; de annál nagyobb szeretettel kívánok Nektek nagyon sok boldogságot! Bevallom öszintén, hogy rettenetesen irígy vagyok! Egyszerüen csodaszépek ezek a csajszik! Reni pedig nem is úgy néz ki, mint egy újszülött. Kép Legyetek nagyon boldogok!!!!!
Kép

Más!
Egy fontos kérdésem lenne; azon társaimhoz, akik gyártják a borosdobozokat.
Ti hogyan szoktátok csinálni? Lealapozzátok a fadobozt elöször, vagy sem? Krétázni szeretném a szalvéta után. Ha lehet, SOS választ kérnék, mert csütörtökre meg kéne csinálnom egy jó pár darabot, s szorít az idö.
Köszi, elöre is.
Robogok, puszi mindenkinek!
mian

Mian, nem tudom sajna, még nem csináltam olyant.

Abby! Láttam!!!

Pestiek! És ÉRdiek... Kép

Tudjátok, hogy jövőhéten kézmüvesvásár van megint?
És a bolhapiacon is árul egy nőci fadobozokat, ezt nem is tudtam, de most vettem gyorsan 1-et. Igaz még azt sem készitettem el amit Minitől vettem, na de legyen alapanyag! Kép
További szép napsütéses hétvégét!

Kép
krimo

Sziasztok!

Babi!
Szerintem sárga! Szerinted? Nekem teccik! Szerintem...
Tök jóóóó!

Mian!
Én lefestem. Külön nem alapozok. Valami világosra (bézs, sárga, zöld, lilás, esetleg fehér), majd azt krétázom, majd szalvizom.
Jó munkát!

Krimo!
Hun lesz az a vásár? Melyik bolhán?

Pusz Krisz

mohácska

Drága Cserepező Lányok! S.O.S.!

Ti a kaspók, tálak belsejét befestitek? Ugyanis úgy látom, valamennyire az is mázazva van, de nem annyira, mint a vázák.

Köszike
Mohika Kriszta

mohácska

Mian!
Én nem festettem, de ez semmit sem jelent, Mini facucosainál nézd meg, Ö nagy dobozos, sökan mások is csináltak, Minit azért emeltem ki, mert azt hiszem Ö a legtöbbet.
Megkaptad?

Mohika!
Szerintem egy 11 éves fiutol csucs. Még csak nem is ráncos.
Kaspok belsejét ha konyhai kanáltarto lesz vagy cerkának akkor igen. Mivel nekem sok turizottam van, néha eszméletlen randák belül.
Ha virágnak akkor csak tetejét, ami látszani fog, ha muszáj. Ha nem muszáj akkor nem. S miért is nem? 1 mert nehéz szépre csinálni belül, 2 mert minek rizikozzak hogy majd még le is dobja a festéket belül. Mini löttye bele vagy Plextol, oszt annyi. Ha festeném és viz állna majd benne akkor 3 réteg Plextollal átkenném.

Mini!
Nem csukolászol napok ota? Emlegetlek folyamatosan, hogy miért nem vagy itt nálunk.
Minel nagyobb és több a ránc, annál sürübben.
Légyszi mond megggggggg, hogy xcbuirgvbruiytö csinálod, hogy nem ráncosak a nagyképeid?
lingonbabi

Tettem fel 5 egyszerü képet innentöl:
http://decoupage.webalbum.se/gyermekkepek-barntavlor/51
és egyet ide: http://decoupage.webalbum.se/tavlor-kepek/73
(ez utobbin már csak kb a svéd husgolyok nincsenek rajta, minden más jellemzö svédség kb igen)
lingonbabi

Babi!

Az a gombás egyszerűen CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS! És a sünis is tecc nagyon!

MohiKa

mohácska

Mohikám, kösziKép szerintem most csucsabb Kép nézd együtt: http://decoupage.webalbum.se/gyermekkepek-barntavlor/52
Igy a helyzet annyibol változott hogy 6 uj kép fentKép
lingonbabi

Babikám!
Emil ment! Nem kaptad meg??????
Mian
mian

Mianka, válaszoltam, csak már nem éjjel 2-kor mikor láttam jöttKép álmos voltam

Mini, vettem Neked valamitKép
lingonbabi

Kép
Ezzel egyidőben van a bolhapiac is, bár az általában minden hétvégén van. oda 100 ft a beugró! Kép A vásárra azthizsem 500 nem is biztos hogy megéri.... Kép

Babi!
Csúcs a gombás! Ja és az a Sárga első mű is tök szupi.

Kép
krimo

Sziasztok!

Lehet csatlakozni hozzátok?Én most lámpákat csinálok,de vannak régi képei is,felrakhatom?
limbi

Limbi!
Szio, persze, kedves emberek szivesen vannak látva.
Babanetre is vagy gportálra is egyszerü képeket feltenni, mutizd csak miket csináltál, én kiváncsi fáncsi vagyok nagyonKép

Krimokám köszi, sárga dicséretet továbbitom, azt hiszem nagyon sokat jelent egy nagyfiunak ha profik dicsérik, gondolom és remélem lesz kedve folytatni.
lingonbabi

Szép Estét Mindenkinek!

Babi Kedves! Mi a feltétele, hogy megkapjam azt a napraforgós szalvit? Hogyan oldjuk meg?Kép

Limbi!Üdv a csapatban!Én is kiváncsi vagyok a képekre és a lámpáidra egyaránt.Kép

Puszi: Tünde
totne

Tünde!
2 hét mulva otthon vagyok, van csomo uj szali is, nézd meg kérsz-e még valamit, jajj még ne nézd, majd napokban összevarázsolom felkerüljenek már, szolok, akkor jo?
lingonbabi

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Puszi!
totne

Sziasztok!

Sajnos a napokban ritkábban leszek, mert a gépem valami komolyabb bajjal bemondta az unalmast :-(
Ezért nem tudtam erre járni napok óta, és egy.két napig ez még így is lesz:-(

Mohácska.
Én nem festem a kaspók belsejét, csak esetleg.pl. a talpasnak a felső peremét. Lehet, hogy a mázt nem is fogja rendesen fedni a festék. A lapos tálak amiknek a belseje is festve van, azok teljesen mázazás nélküliek, azokat eleve olyannak rendelem.

Mian!
Ahogy a gportálomon is láthatod a borosdobozokat van olyan ami pácolva van(külömböző színű fapáccal) akkor azt szalvizás előtt csinálom áés van ami natúr, csak krétázva van, vagy körvonalasan vagy satírozva is :-)
Attól függ mire van igény. Festeni konkrétan pl. diszperzittel nem szoktam.

Babi!
Leginkább a jó kis ragasztónak köszönhető az egész szalvis képeim viszonylagos gyűrődésmentessége :-)))
Szerintem neked is kell csuklanod, mert már alig várom, hogy hazagyere és hozzál belőle :-)
Mit vettél nekem????????????

Na lassan befejezem és azért még jövök legalább olvasni.

Jajjajj!!
Babi! A gyermek alkotása csúcs szuper, továbbítsd az én gratulációmat is.
A Te gombás és egyéb műveidtől meg egyszerűen csak esz a fene megfele :-((((
Már megint nagyot alkottál !
minimaxi

Babikám!
Megkaptam az emilt!
Kinyírni nem foglak, meg szóba is állok Veled ezek után is, csak el vagyok kettyenve! Kép
Már csak Stucekban bízhatom!
Édesek az új müvek!!!
Azért, mert én dolgozom, néha befutok ám ide, aztán leskelödöm.
Hál Istennek, már csak holnap megyek utóljára!

Köszi mindenkinek, aki boros tanácsokat adott! Kép
mian

minimaxi

Szia Mini!

Ezek a lámpák fantörpikusak Kép Az alapot honnan veszed, miből van (mármint nem a villanykörtét, hanem amire a szalvit teszed...)
Még kérdezek, ha nem baj: a Micimackós 4 részes faképre a szalvi Mo.-ról van? Mert akkor megyek és felkutatom!

Köszi,
R.
reva

Reva!
A lámpa alapanyagát (az égősort is ami benne van, mert ebben nem normál izzó van) a Golder Kreatívban vettem.
A micimackósak itteni vásárlások, de meg ne kérdezd, hogy hol vettem, mert fogalmam sincs már.
Nem egyszerű Disney szalvikhoz hozzájutni még, főleg úgy hogy passzoljanak is egymáshoz:-(
minimaxi

Mini Kép
A Golder Kreatív Pesten van? Én egri vagyok, de járok kéthetente ott. Megadod a címét?

Köszi Kép
reva

A Golder szuper helyen van ezek szerint mert a Keleti közvetlen szomszédjában a Rottembiller utca legelején van a bal oldalon, szinte közvetlenül a szálloda mellett. Már ha vonattal jösz, mert ha kocsival akkor a helyzet nem annyira jó mert a környéken gyakorlatilag lehetetlen parkolni :-(
minimaxi

Köszi,így már tudom is, vonattal járok "szerencsére", alig várom, hogy menjek Kép Az ára amúgy mennyi?
reva

Hát azt kell mondjam, hogy nem olcsó :-(
És ha csak egy lámpát szeretnél akkor gazdaságosabb megvenni, mert pl. a ragasztó sray önmagában 2000 ft körül van (igaz ez sok lámphoz elég).
És ráadásul nagyon kell tudnod, hogy pontosan milyet akarsz mert rengeteg variáció van.
De ha jól emlékszem akkor a spray nélkül is 2000 ft fölött van egy lámpához az alkotórész.
Én a kész lámpákat 3500 Ft-ért adom, és nem mondanám hogy agyon van fizetve a munkám:-(

úgyhogy vastag péztárcával menj és garantáltan üressel fogsz távozni :-)))
minimaxi

Köszi az infókat, egyet azért mindenképpen megkockáztatok, legfeljebb vagy két napig nem eszem Kép És ha már így témánál vagyunk Pesten én eddig csak a Kreatív Hobbyban voltam az Üllői úton. Van még olyan hely, ahová érdemes menni? Tképpen minden érdekel (üveg, fa, cserép...)

Köszi Kép
R.
reva

Ha olcsó fa és kerámia alapokat keresel akkor nézz szét a portálomon.
Jó kis bolt van még az Oktogontól a Király utca felé a bal oldalon, az a neve, hogy Színes Ötletek boltja.
Az Üllőin majdnem a Ferenc krt.nál az Iparművészeti Múzeummal szemben is van egy Művészellátó, ott is vannak szalvik dekupapírok, és egyéb deku kellék is.
Ott lehet színenként venni porpasztel krétát:-)
minimaxi

Fúú Mini!
annak a lámpicskúnak nagyon fog örülni egy kisgyerek! Kép
Ez a ragasztóspré, az amit állandóan írnak a praktikában, meg mindenhol? Pl sablont is befujhatnék vele, és utánna le tudnám szedni? Már elég régóta tervbe vettem, hogy nekem kell egy olyan Kép Na de ennyié? Kép Hátha lemondok rólla! Kép
Reva!
A Margithíd budai hídfőjénél is van egy hatalmas bolt, na ott aztán minden van, csak elég drága is minden.
Stuciiiii!
Hol vagy? Ne dógozáá má annyit!

Kép
krimo

Szia Minimaxi!

A ragasztó spray 1300 Ft,de van egy új ragasztójuk lámpákhoz,ez folyékony szivacshengerrel kell felvinni és 15 perc után ilyen öntapadó réteget alkot,nekem nagyon bevált!Ja és tök jó árban van KépOlyan 400 vagy 500 Ft
limbi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulákat, na meg a bókokat is mind3lány nevében!Kép Renike egy tündéri baba 3-4 óránként eszik, éjszaka akár 5-6 órát is durmaszt, így a végén még dúskálni fogok a szabadidőben!KépKépKép

Most csak néhány ötlettel jöttem hozzátok!Kép
Én már sokat bajlódtam a gipszképek belső (szalvi körüli) festésével, hogy szép, egyenes legyen és ne maszatoljak bele a szalvi területébe. Eddig se a cellux, se a festékszalag nem vált be. Végül a kép belső méretének megfelelően méretre vágtam egy képeslapot és azt tettem oda a keret festésénél és szuperál!Kép Szép egyenes lesz a festés és egyáltalán nem megy félre a festék.

És egy TV-műsor:
Igaz már az első 2 rész lement, de ajánlom figyelmetekbe a Spektrumon most indult Csináld magad! sorozatot. Szombat de. van és szerdán illetve csütörtökön ismétlik a részeket. Az első részben a faalapozásról volt szó és jónéhány ötletet szereztem. Bocs, ha már láttátok, de gondoltam hátha valaki nem látta még.

Pussz
Sztigris
sztigris

sziasztok! Kép

Minike!
A H. Potteros lámpád, valami csúcs!!!! Nagggyon eltanáltad!
Meg a fakeretes macis jön be nekem nagyon!
Aztán lenne egy kérdésem! : Mi a fenének használsz te ilyen spray-t? Tudod, én már elég régóta csinálom a lámpákat, de sosem fújom! Simán fenn marad a normál dekupraggal is!!!! Próbáld ki! Olcsóbb!!!!!!

Csatlakozom a borostartó készítök népes táborához:
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=27
Csak kettöt készítettem próba képp; ma viszem megmutatni, hogy lenne-e rá kereslet.

STUCEK!!!!!!
télleg, hun vagy???????????
mian

Mian!
Mivel kented az elsőt? Valami pác? Tök jó kopottas! Tecc!

Tigris!
Jó ötlet a képeslap, én is kinlódok néha...nagyon vékonyka ecsettel szoktam, és úgy hogy az élére állítom a keretet, és lefelé festek. Na ez megint értelmes mondat volt Kép
A tv müsor is jó lenne, de sosem sikerül azt megnézni amit akarok, bezzeg azt a sok írdatlan baromságot, amire nem lennék kiváncsi....

Lámpások!
Akkor ezek szerint ez nem az a ragasztóspré. Kép no sebaj, az biztos úgyis sokkal olcsóbb! Kép álom, álom.... Kép

Kép
krimo

Reva!
Akkor ezennel visszavonom a ragasztó spayt felejtsd el meg lehet csinálni anélkül is a lámpát.

Mian!
nagyon szuperek lettek a borosdobozok. a második különösen teccik.
minimaxi

Minikém, UTÁLLAK!!!!!!!!!!!! Annyira szupereket csináltál ujra hogy torkom szakadtábol utállak!Kép
Viszont koppintottalak, amennyire tudtalak, csak kutyáim nem voltak hozzá, igy kacsákkal, innentöl:
http://decoupage.webalbum.se/fraptr/6
De még mindig nem válaszoltál, hogy hogy tudod simára csinálni? Nekem még egy ilyen kis aprot is sikerül ráncositani mint az egyik safaris.
(igen ezeket is én fürészeltem)

Mijancs!
Szerintem is tutik, bár ahogy én magam ismerem én biztos belül is krétáztam volna. Remélem sikerült!

Tigrincs!
Én mint is Krimo, csak én vizszintesen mikor élén áll, és idegesen nem megy csak ha nyugiban és egyedül vagyok, pici ecsettel.

Hol a SZORGOS?
lingonbabi

Sziasztok!

Látom, sárgulhatok az irigységtől a tehetségetek láttán! Sajna én csak akkor tudok alkotni, ha kedvem is van hozzá. Most pedig nincsen KépKépKép. Pedig itthon vagyok már szerda óta, és leszek keddig biztosan. Na de erőt veszek magamon!

Mini!
Csúcs a Harry Potter lámpa és a kép!! Nekem is kell!!! Kép. Na, megvan a jövő évi tervem Kép! Még naon bejön a citromos teafiltertartó és tecc a rózsás zsepitartó. Mellesleg az pácolva van? A többi bevallom nemigazán az esetem. De a Disneysek azért jók. Csak a macisok nem tetszenek. Kritika: az egyik macisra középre rátetted azt a kék ovális, masnis képet. Sztem nem illik az alaphoz és a többi macihoz Kép.

Babi!
Látom megint alkottál! Nem is írok semmit Kép!

Puszi

Kriszta

mohácska

Kösssz a dícséreteket, jól esik! Kép
Az elsöt az úgy csináltam - (mivel Mini aztat mondta, hogy fapácozozik!) még otthon vettem a hobby bótban olajos fapácot, azt egy cseppet meghígítottam vízzel, s ilyen lett! Kép)

Baby!
valami fantasztikus a design!!!!!! Nem vagy semmi!
mian

Mohikriszti!

Elküldtem 35 dekányi kalap formáju alkotokedvet, nyisd az ablakot és tedd a fejedre!Kép (Beteg vagy? Akkor jobbulást gözerövel!)

Keresek legalább 1 kilonyi elpakolni/takaritani kedvet, van valakinek felesleges?

Köszi lányok, megyek is vissza mühelykémbeKép
lingonbabi

Babi!

Kinyitottam... Köszönöm. A fiam beteg Kép, szeptember óta 3x.
Nekem megoldották, egy volt osztálytársam beszervezett egy takarítógéptesztelésre. Ma megpucolják a szőnyegem (2-kor). Ha kell, küldöm hozzád Kép.

Nemsokára fotózok. Mert azért van mit Kép.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Köszi a tippeket, kedvet kaptam a pzstartó gyártáshoz (Micimackós lesz) meg bortartót is szeretnék, csak nem volt alap a hobbiboltban Kép De hétvégén szétnézek máshol is és majd fotózok Kép

Reva
reva

Mohika, irok a lefetyelösreKép
lingonbabi

Tettem fel még kettöt, a házikostol ugy oda meg vissza vagyok, mint ha nem is én követtem volna elKép
Innen: http://decoupage.webalbum.se/fraptr/18
lingonbabi

Én is oda meg vissza lennékKép! Hát még ha az enyém lenne, vagy tudnék ilyet!!

Sztem, ki fogunk innen tiltani, nyiss egy "dekup csak és kizárólag profiknak" topikot!
Vagy:
minden egyes művedet eljándékozod - NEKÜNK!
Naaaaaaaaaaaaaaaaa?
Én máris választanék:
vagy a napokban készült zsepitartó egyike, vagy valamelyik naprás cuccodKépKépKép.
Köcikeeeeeeeeeeeeeeeee

Kriszta

mohácska

Na szépen vagyunk inditsak egy topicot, ahol alapito tag lehetnék, de tag már nem. Hát olyat inditsanak a profik, én maradok amatör, ha meg innen ki akarsz tiltani inkább adom a csillagos eget, vagy melyik naprást, melyik zsepitartot vagy menjek asztalos inasnak, a többivel boldogultok? Kép
lingonbabi

Sziasztok!
Nagyon régen nem jártam erre.Most olvastam vissza.Sztigris gratula a babához.Mohikriszti jobbulást a gyermekednek.Baby téged pedig nagyon útállak,ilyen szépségeket alkotni,szégyeld magad.Még meg is mutatja,hogy szegény ember lánya csak irigykedik.Többiek is szépeket alkottak.Szóval irigy vagyok , de nagyon.Megint nem csináltam semmit.Na itt sem vagyok.Megnézem mit tudnék gyorsan csinálni,én is mutogathassak végre.Szép napot mindenkinek.Puszi:Kata
tikiti

Szia Tiki! Kép Azért jó hogy néha bekukkantassz!

Képzeljétek, egészen sikerült visszafognom magam a vásáron. Pár szalit vettem, meg pár gyöngyöt. Szerintem gratulálok magamnak Kép Ja meg vettem egy kis madzagot, és már be is madzagoltam, egy üveget.
És Abby! Képzeld megcsinálták a Magdianyus féle felírókát. az egyik faárusnál láttam 450- ftért, na de nekem előbb volt! Kép Persze jobb a kidolgozása, de ez mégiscsak az enyim! Kép
Mini!
Rengeteg lámpát láttam, asszem 4500-ért mérnek egy készítő tanfolyamot, remélem ebben benne van az alkatrész is, mert rohadt drágának tűnik. Csak hogy tudd, milyen olcsón adsz tanácsot Kép
Ó és 500-ért volt üvegtányér készítés is. El kell mennem az ikeába olcsó tálakért. Nagyon tutin néztek ki!
Na jó ennyit az élménybeszámolóról. 4 órát sétálgattunk ott Kép
Lingon!
Nagyon jók a facuccosaid! Igen legyél aztalos'inas...szerintem azt már túll szárnyaltad! Kép

Kép
krimo

Krimóca!
Én is voltam a PECSA-ban. Gondolom, hogy benne van az alapanyag a 4500-ba de tényleg több mint 2000 Ft az alkotórész még akkor is ha a ragisprayt, - amiért annyit kaptam - egyáltalán nem használjuk.

A legtöbben úgy látom ugyanazok vannak kint ezeken a vásárokon.

Én közben megcsináltam a Harry Pottert 3D világító faliképnek is.
Itt van:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=556607&index=11
Sajnos nem adja vissza a fénykép a 3D hatást, de Harry és a bagoly ki van emelve, és élőben tényleg baromi jó:-)))
Bocsi az önajnározásért de ezzel tényleg meg vagyok elégedve.

Babiiiii!
A tervrajzokat otthon ne hagyd. Nekem is kellenek ilyen jó famotyók!!!!
minimaxi

Sziasztok!
Na elmentem gyorsan csinálni valamit.Nem vagyok túl büszke magamra.Spec csak ennyi telt tőlem.Az a keret valamiért hibás volt pont középen,és sajnos bármit csináltam vele,egyre rosszabb lett.Mindegy, nem eladni akarom.A tolltartó meg még előbb kész volt,de mostanra fotóztam le rendesen.Kellemes estét.Ja a gportálon van fenn a kép.október alatt.Puszi.Kata
tikiti

Sziasztok!

Tikiti, ha van egy hibás kereted szord be valami darával, -tudom van néked olyanod- bár pont azé hogy pont ez orgamenes nemtom milyen lenne.

Mini, a tervrajzok mennek fel a netre, de mivel még változoban vannak, azaz kisérletezem elöre meg hátra, nem rajzoltam. Pl egyik aproság, hogy kicsit magasabbra kellene hagyni a kicsi pzstartok hátlapját, mert most nehéz odaszalvizni mintát ugy, h látszodjon is. De ugye arányosnak is kellene maradnia. Viszont ha olyan mint a házikos, annak ez a magasság jo ill még picit alacsonyabbra. Igy arra gondoltam, lesz egy házikos tipusu nagyság, ami lehet akármilyen passzolo kb felesszalvi (ez a mostani nem feles, csak passzol). Gondoltatban készül egy 2 in 1 és egy 3 in 1 valamik is. Szoval azt probálom itt megmagyarázni, nincs elfelejtve az igéret, vannak uj ötletek, de mivel tudom hogy jo decupizni, mekkorák a szalvik, és használati tárgyak használhatosága, probálom öszealakitani.
(nem látok 2-ig az álmosságtol, remélem érthetöen irtam)

Dicséreteket köszönömKép
lingonbabi

Sziasztok!

Na működtem a hétvégén, várom a kritikákat Kép

R.
Kép
Kép
Kép
Kép
reva

Reva!
Ezek tök jok KépKépKép

Találtam valamit, n´zzétek meg (csak h megint zöldülhessek nem otthon élek KépKépKép )
http://origo.hu/szorakozas/teve/20051013soksajat.html
lingonbabi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?