Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi az lányok! Senki nem írt tegnap dél óta?!

Bigacsiga, csak ismételni tudom magam. Szorítok. Remélem a nagyfiad gyorsan hozzászokik a géphez!

Barika, tessék vasat enniKép Anyóst meg elfelejteniKép

Emese, azért annyira nem lennél kisegítve Csongi segítésévelKép De a bõrfocit elfogadjukKép

Nálunk a helyzet az, hogy küzdünk a napi 1 vagy 2 alvással. Ha leteszem aludni délelõtt nem alszik. Ha nem teszem le, akkor fél 12-kor összeakar esni. De nem ám, hogy utána aludna vagy 2-3 órát! Nem kb. másfélóra és kész. Este meg megint össze akar esni! Segítség?!

És úgy néz ki megint fogzunk.

Ja, egy kérdés. Tegnap és ma is kicsit hígabb volt a megszokottól a széklete, de nem nevezném hasmenésnek. Szerintetek mikor kell neki mondjuk Smectát adni?

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok,
mostanában kicsit el vagyok havazva, mert még egy csomó mindent el kell intéznem a szülésig és addig már csak öt hét van hátra. A babuci egyébként faros, így egyenlõre nagyon úgy tûnik, hogy császár lesz belõle... Mindemellett ráállítottak egy jó kis diétára (elég faramuci, a terhesség miatt), amit meglehetõsen nehezemre esik betartani, de azt be kell hogy valljam, hogy a hatása isteni. Minden panaszom elmúlt, most sokkal jobban érzem magam, mint akár 5 hónapja.
Szegény Petra lányom nagyon sajnálom, mert nem tudom, hgoy mit fog szólni, ha 5 napra kórházba vonulok (mert ugyi császár esetén kútba esik a tervem az ambuláns szüléssel kapcsolatban...). Szerintem hazajövetelem után hetekig nem tudom majd lefejteni magamról.

Évi,
napi 3-4 híg székletnél, ami több napon keresztül tart, talán adnék valami gyógyszert a gyereknek, addig csak rizs, meg répa, meg sok folyadék, meg ilyesmi. Bár én ebbõl a szempontból nem vagyok mérvadó, mert elég nehezen nyúlok gyógyszer után. lehet, hgoy még azt sem venném észre, ha hígabb a széklete a gyereknek, csak ha már kifolyik a Pampersbõl.
Bigacsiga,
mi múltkor a párommal egész nap egymásnak passzoltuk a gyereket. Õ is kerüli a büdösebb pelenka takarítását a gyerek alól. Aznap az én pici lányom 4 felé osztotta a napi adagot, és mindig direkt az apjának! Gondolom nem kell elmondanom, milyen kajánul vigyorogtam! leginkább az tetszett, amikor felhívott, hgoy megfürdette a gyereket, mert csak úgy tudta levenni róla a bugyipelust, hogy közben szétkent mindent a gyerek lábán. A mûszaki zsenikém nme jött rá, hgoy oldalon téphetõ a pelus! (Sõt, még azt is mondta, hgoy direkt vigyázott levételnél, hogy ki ne szakadjon az a pelus, ami megy a kukába!)

Erika,
petrus a múltkor szimplán fáradt volt a metrón, és s1rdogált valamiért (szerintem õ sem tudta miért). Mire egy banya megjegyezte, hgoy milyen neveletlen ez a gyerek, hogy hangoskodik (az egy éves lányom, aki tényleg csak diszkréten nyekergett!). Ezután én elkezdtem simogatni a gyerek fejecskéjét, és halkan, de jól tagoltan nyugtattam: nyugi pici Petrám, még egy kicsit bírd ki, nemsokára otthon leszünk, de ne sírj, mert a metro tele van mindenféle türelmetlen öreg nénivel, aki már rég elfelejtette, hgoy valaha õ is gyerek volt, de annyira, hgoy nem tud elviselni senkit, aki 60 év alatt van. Tudod petrus, vannak kedves idõs nénik, meg türelmetlen, keserû nénik. na, a hatást el lehet képzelni. a vén szatyor majdnem ott kapott infarktust...

Évi,
én is kinéztem egy konyhaszekrényt. Semmi extra, csak egyszerûen nagyon szép. Azt mondták gépek nélkül 4,5 millió. Én meg azt mondtam, talán majd akkor jövõ hónapban....

Anikó,
meggyógyult már Lili? És eszik már? Én behódoltam Petrusnak, azt kapott enni, amit akart (a legegészségesebb a paprikáskrumpli). Most már egészséges ételt is hajlandó a bendõjébe rámolni. Csak arra figyeltem, hogy ha másképp nem is, de gyümölcslével kapjon vitaminokat. Ma már OK a zöldségköret, bár a lasagnát jobban szereti. Sõt, már gyümölcsöt is eszik, igaz, csak epret (végül is egy éves elmúlt), de némi banánt is keverhetek hozzá. Volt egy olyan korszak is, hogy naponta csak egyszer evett, és akkor sem túl sokat. Semmit nem erõltettem, a leányzó mégis hízik, és ép és egészséges. Most éppen normálisan eszik. kap csokit is minden ebéd után (utána fogmosás), mert mostanság arra bukik. Az apja Earl Grey teával itatja, abszolú tele cukorral meg citrommal (elég nehezen jöttem rá, hogy miért habzsolja az apci által készített teát). Mindemellet boldog kiegyensúlyozott, önálló, abszolút nem beteges. Szóval szerintem bízd rá, mit eszik. Persze ne rudi legyen a fõ kaja, de pipihusi után kaphat...ha meg ma nem kell neki, majd holnap kaphat...

na, mára ennyi telik tõlem

sziasztok
madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!
Nagyon gyorsan. Tul vagyunk a muteten, mult kedden volt. Egy ejszakat azert bent kellett aludnunk utana. Azota minden oke, szerdan kontroll. Remelem ott is rendben lesz minden. Bar en nem tapasztalok javulast. hallasvizsgalat meg nem lesz.
Judo. Ha raersz, akkor majd hivj!
Na megyek, majd hosszabban ha meglesz az a franya szakdoli. Muszaj befejeznem, mert igaz, hogy majus 10-ig kell leadni, de addig meg at kell nezetnem a konzulensemmel. Ugy tervezem 2 het mulvara teljesen elkeszitem, aztan javitas, majd nyomtatas, kottetes.
Sziasztok! Udv mindnekinek!
Moni
Moni
 

 
 

Sziasztok Lányok!

KépKépKépKép Jó hírrel kezdem: szombaton voltunk dokubácsinál és láttuk a monitoron a 9 mm-es, aranyos Kismaszatunkat. KépKépKép

Eddig nem akartam írni babonából. Sajnos szívmûködést még nem láttunk mert korán voltunk, de 3 hét múlva kontroll és akkor remélem látunk. Szorítsatok nekünk, mert egy kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen, sajnos gyakran vannak görcsim, de Pankával is voltam. Volt valaki közületek aki az elején szintén görcsölt? Vagy csak én vagyok ilyen?
Panka egyébként rendületlenül szopizik tovább, csak nekem fáj a cicim. Olyan kis ragaszkodós lett, mintha éreznéKépMég kaját sem fogad el a nagyszülõktõl, és ha el kell mennem vhová, addig sír ameddig meg nem érkezem.

Sokkal jobban van hányingerem mint Pankával volt, kipróbálom a gyömbéres itókákat, most is egy üveg sûrített paradicsom felett görnyedek. Az étrendemen szörnyülködik mindenki, ecetes ubi mustárral, kivi, parilé, meggybefõtt, szalámi. Ezeket váltogatom. Na ennyit rólunk, de nagyon boldogok vagyunkKépKépKépKépKépKépKép

Zsóka! Örülök, hogy jobban vagytok.

Évi! Mi NUK gumifogkefét vettünk és azt rágja PAnka, állítólag az jó.

Valaki írt visszahúzódó herékrõl, nem tudom ki, bocs:
A barátnõm kisfiát most operálták ezzel /3,5 éves/ és a dokija szerint azért veszélyes, mert ha játék közben a hasa sérül akkor a here is és az veszélyes.

Iboly! Lesz tali akkor 5-én? Annyira készülök.

Erika! Kitartást a költözéshez, csak vége lesz.

Barika! Örülök, hogy túléltétek a nagyiékat és gratula Dórika ügyességéhez. A képek nekem is nagyon lassan jönnek le mert túl nagyok. Le kellene kicsinyíteni õket.Köszi

Ági! Mikorra vagy kiírva? Mit szólt a párod a babához.

Madárka! Nagyon eltelet ez a 9 hónap, gondolom neked is. Biztos a csaszi? Sok helyen megpróbálják beforgatni a babát. Ki lesz otthon Petrussal?

Bocs, hogy nem tudok írni mindenkinek, de az álomkór engem se kímél. Megyek is.

Jó éjt, üdv:Pankamama
PM
 


Pankamama,

biztosan nem hiszed el (csak az én drága jó férjem a tanú rá), de én a titokzatos TL megjelenésekor rád gondoltam.... aztán olvastam, hogy nem te vagy... Nagyon örültem Áginak, és nagyon örülök annak, hogy te is, hogy ti is... Csak igaz valami a nõi megérzésekrõl! Kép
Nagyon gratulálok és sok puszi nektek! Vigyázz magatokra!

Puszi: Erika
kerika
 
 


Sziasztok!
Hát, elõször is:
PM, nagggyon-nagggyon örülök és gratulálok! remélem, minden problémamentes lesz, semmi hányás, rosszullét, görcsök, csak csupa-csupa boldogság! Vigyázz Magatokra! KépKépKépKépKép

Rólunk csak röviden: a fiúk nagyon készülnek a szülinapjukra, egész hétvégén meghívókat gyártottunk. Kitaláltuk, hogy minden gyerek a saját jele formájú meghívót kap. Na, dolgoztunk is vele eleget! Megrajzoltam, õk kiszínezték, kivágták, én beleírtam a szöveget. A körtébe pl. még könnyû volt, de a perec... Mindegy, sikerült, kiosztották, örültek.

Nem bííírom ezt a hideget, én úgy gondoltam, hogy majd húsvét elõtt sétálunk nagyokat a szép tavaszban, az meg sehol... Nagybundában fognak locsolni menni?

Tényleg, nagyobb gyerekesek, Nálatok mennyire mennek/jönnek locsolkodni? Csak a család? vagy más ismerõsök is?
Nálunk a gyerekek apájukkal mennek, elõször a családhoz, utána jönnek a környékbeli kislányok, szomszédok stbstb. Nagyon élvezik a fiúk (apjuk kevésbéKép), többször hazarohannak, mert már nem fér a kosarukba a rengeteg tojás, sütike, amit kapnak.
Úgy gondolom, most kell kiélvezni ezt az egész locsolósdit, késõbb, amikor már ökörködésre meg pénzgyûjtésre megy a dolog, akkor kell kirándulni menni húsvét hétfõn. Hülyeség?

Pocok! A locsolóverseid némelyikén kifeküdtem. Kedvencem a Józsis. Kép

Moni! Remélem, minden rendben lesz a mûtét után, hallásilag meg mindenhogy! Szakdolihoz meg egy kalappal...

Madárka! Jó diétázást, pláne, ha tényleg hatásos! Petra is faros volt? Azért nem aggódsz, ugye? Kép
A keserû néni nagyon tetszett, így kell ezt csinálni!

Évi! Smectát nekünk akkor kellett enni, ha masszívan hányt vagy fosott (bocs!). Merthogy az pótolja a szervezetbõl kiürült ásványi anyagokat, sókat. Egy kis hígságra semmiképp nem kell. Remélem, majd az eü-sek is megnyugtatnak!
Virtuális bõrfocit erõsen keresem, ha meglesz, küldöm! Kép

Barika! Értem.

Puszi Nektek, vigyázzatok Magatokra!
Emese
Emese
 


PM!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Nagy gratula! Hú, de irigy vagyok...

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


PANKAMAMA KépKépKépKépKép éS CSATLakozom Évihez... Kép

Smecta: Enese rosszul írta, keveri a Normolyttal. A Norm. az, ami pótolja a folyadékveszteséggel távozó mindent, óv a kiszáradás ellen. A Smecta kifejezetten székletfogó. Napi egy, a szokásosnál kicsit hígabb széklet esetén semmiképpen nem adnám, ahogy madárka írta, kb. úgy adnám én is. Ha tudom. Lásd fentebb (pár napja ui. nálunk is aktuális volt, de Emese egyáltalán nem volt hajlandó bevenni, Ábelbe az egy hét alatt másfél adagot sikerült belehízelegni-könyörögni-szidni. A végén maguktól rendbejöttek. Szerintem a kóros hasmenés az a bizonyos "amikor már vizet kakil a gyerek" (nálunk az volt Kép), a vége felé ugyan volt egy kis hasmars mlég, de napi egyszer, az meg tán nem olyan vészes...

üdv mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Pankamama!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Júdó!
Nézz be a húsvéti topicba ott is, van természetes tojásfestési tipp, ami a nyuszihoz is felhasználható.

Évi!
Nálatok valószínûleg a fogzás miatt van. Ne adj neki narancsot, mert kicsípi a fenekét, de pl. adhatsz neki sárgarépalét (Kubu) az segít egyensúlyba tartani.

Madárka!
Hogy eltelt az idõ! Szorítok neked, én is farosan szültem.

Pelus Kép Kép Kép
metró Kép Kép Kép

Moni!
Sok gyóygpuszi Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese!
Milyen jó fejek vagytok, pompás ötlet a meghívótok.

Nálunk az óta mennek locsolkodni amióta három éves lett a nagyobb. Elsõ évbe a kicsi nem ment, de tavaly már õ is volt. Hál isten csak a rokonokhoz mennek, hozzánk meg alig jön valaki így aztán én is, bírom meg a párom is. Különben elmennék kirándulni én is. Kép

Anyukám Múzeumban dolgozik és ott ünnepkor is munkanap, van. Õt ott szokták meglocsolni mindenki nagy ámulatára.

sziasztok

bigacsiga Kata

Ui.:
Evey!

Küld el nekem mégegyszer a babatáblázatot az axeleros címre
ataszabo@axelero.hu

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok,
PM,
gratulálok!!!!!
Egyébként nem tuti a csaszi, csak 90 százalék. Befordulhat, forgathatják, , és ha 3300 gr alatt van kijöhett fordítva is. Csak a nõgyógyim szerint ha faros szülésnél bármi gond van, akkor semmi ráolvasás imádkozás, trükközés, hanem irány a mûtõ.
Ez a 9 hónap sokkal gyorsabban telt el, mint az elõzõ, szinte észre sem vettem. Petrus az apjával lesz itthon, legfeljebb akkor lesz kölcsönadva, ha valami halaszthatatlan dolga lesz apcinak. Amikor Petrus egy-egy éjszakát nem itthon töltött, utána napokig nem tudtuk levakarni magunkról, eszméletlen kis pióca lett. Biztos, hogy így is lesz gond, ha a csaszi lesz, és én 5 napig nem leszek otthon.

Emese,
Petra teljesen normálisan, fejjel elõre született némi forgási rendellenességgel. Inkább Petrus miatt aggódom, mint magam miatt. Éppen tegnap beszéltünk arról a férjemmel, hgoy mi mérhetetlen útálattal fordulunk minden húsvéti cécó felé. Mindkettõnket még a hideg is kiráz a gondolatra is, hogy gyermekkorunkban jó képet kellett vágni hozzá. Szerintem a mi gyermekeink ebbõl teljesen ki fognak maradni... Én jól érzem magam a diétától, de a férjem szerint rossz nézni, hgoy ilyen kajától is lehet élni. Ennke ellenére hétvégén egy büdös szó nélkül nekiállt nekemvaló kajákat gyártani (bár többször is megkérdezte, hogy biztos vagyok-e abban, hogy legalább egy picike étolaj nem kell-e a római tálba. Sõt, krumpli. ) És az is ciki, amikor körülöttem mindenki a friss meleg fehér kenyeret eszi, és meg a tapló ízû lenmagos barnakenyeret.

Zsóka,
a Smectát Petra is kiszagolta, bármibe rejtettem, és nem volt hajlandó meginni. Azután az apja is fosott, mondtam, akkor egye meg õ, de még õ sem volt hajlandó. Egyébként rá van írva, hgoy finom vanília ízû. Hááááááát....

Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Pankamama!

Nagy-nagy gratula! Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Pankamama!!!!

GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Remélem hamarosan én is csatlakozom!!!

Móni!
Hívlak majd, de most én is szakdolizom! Örülök, hogy simán ment minden.
Üdv: Judó
judó
 
 


Pankamama!

Most olvastam a jó hírtKépKép

Nagyon-nagyon gratulálok!!KépKépKépKép MindkettõtöknekKépKép

Pussz:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

PANKAMAMA:TELJES SZÍVEMBÖL NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK A POCAKLAKÓHOZ!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépNAGYON VIGYÁZZ MAGADRA.Panka pedig most éli anyás korszakát!!!!El kell gondolkoznom,hogy 2.gyerek vagy suli kettö egyszerre nem megy!Pedig mind a kettöt szeretném,föleg,hogy egyre többen pocakossak!!

Pocok:Kívánom,hogy mielöbb túl legyetek a lomtalanítás kellemetlenségeivel!

madárka:Nagyon szoritok neked,hogy még befordúljon,vagy farossan kibujjon és ne kelljen császározni!Sok KépKépKépKép!
Petrus pedig biztossan élvezni fogja a tesót,inkább róla lesz nehzéz levakarni!Milyen nemü lesz a pici??

PIldi:Merre vagy?Képzeld el a Kassában márc.22 én 50 éves az iskola találkozó volt.Sajnos nem tudtam elmenni,mert elötte való napokban jöttünk haza vidékröl.Ott volt minden tanár állítólag!Hiányzól!!!!

Most magunkról:Képzeljétek a Dórika tegnap evet elöször vajas kenyeret(Belsejét).Nagyon ízlet neki,majd nem megette az egész karéjt.Voltunk méreckedni:8,17kg 70cm.Integet és mondja,hogy Pá-Pá,Ba-Ba,kuyát lát akkor pedig Va-Va.Szóval nagyon elégedett vagyok a fejlödésével!Nekem elkészült az új szemüvegem nagyon jó a szememnek föleg,hogy fényre sötétedö lencse van benne,így még a nap se fogja zavarni!Igaz néha úgy besötétedik mint egy napszemüveg!
Sziasztok!
SZÜLETÉS ÉS NÉVNAPOSOK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOTKépKépKépKépKép!MOST NEM TUDTAM RÉSZLETEZNI.
barika_andi
 
 


PM. Nagy gratula!KépKépKép

Egy évvel ezelõtt pont ilyesmi nagyságú volt még a pocakomban Bánk, most meg már majdnem 5 hónapos nagyfiú!Kép
Köszönjük mindenkinek a gratulát!
Olvaslak Titeket, de az írásra már nemigen marad idõm. Most hogy ilyen jó idõ lett, nagyon sokat vagyunk kint, sétálunk, játszóterezünk, és ha bent vagyunk akkor meg marad a házimunka, na meg a szoptatás, egyszóval kezd az életünk felpezsdülni.
Egyenlõre most csak ennyit, majd igyekszem késõbb részletesebben is írni!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Lányok!
Írjátok már meg, kinek ígértem decemberben a a Trófeában gipszes-szalvétás képet, mert a következõ züllésre szeretném vinni. Jövõ héten csináljuk CsKatival, jó lenne tudni, mennyi kell! Köszi! Kép (PM, Evey, Anikó, tudom!)
Emese
Emese
 


Pankamama! Én is sok boldogságot kívánok a pocaklakódhoz!!! KépKépKépKép Kicsit irigy is vagyok.... Próbálj meg sokat pihenni (amennyit Pankától lehet), és vigyázz magatokra!

Csatlakozom Norcsihoz, én is olvasok, de írni nem mindig marad idõm. Most Zsófi is itthon van, összeszedett valami náthát és nem engedtem bölcsibe. Remélem, pár nap alatt rendbe jön. Nem tûnik vészesnek, de ott nem figyelnek úgy rájuk, könnyen rámehet a fülére. Reggel még semmi baja sem volt, mire érte mentem, már teljesen vörös, sebes volt az orra.
Lucának meg egyszerre 3 foga nõ, azzal szenved. Folyamatosan ügyesedik, és nagyon büszke magára, hogy egyedül is fel tud ülni.
Vannak új képeink, hamarosan küldök.
Most rohanok vissza a kicsikhez. Puszi mindenkinek!
(Már várom a jövõ pénteket, most biztos megyek!)
Andi

Andi
andi3
 
 


PM!!

Nagy - nagy gratula!!!! ÉN is rád gondoltam anno a TL-nél...

Ildi

u.i.:majd jövök már, csak sok a gond idebent, syétverik lassan a labort a fejünk fölött. Ilcsi meggyógzult, voltunk felvételizni, pardon, meghallgatáson, majd elmesélem az ezzel kapcsolatos zûröket, most úgy néz ki, mégiscsak gurulósak lesznek, BÁlint tanítónénijeivel...
ja, Emese, hova megy a nagyfiad?? (nõvérem fia is most kezdi arrafele az elsõt). Vagy ti eleve a Brassóba vagytok körzetesek, és nem kérdés?

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Ildi!
Most olvaslak, itt a gyors válasz, hátha olvasod még.
Mi körzetileg nem Brassósok vagyunk, pont elõttünk a sín a határ. Bókayba (régen Bokányi, Wlassics) tartozunk, meg úgyis oda mennénk, mivel én is ott tanítottam, tudom, hogy kinek a kezébe adom. Nõvéredék hová? Kihez?
Emese
Emese
 


Sziasztok, mar megint regen nem irtam, bar azert gyorsan at szoktam olvasni a topicot.

PM, nagy gratula pocaklakohoz, TL idejen en is rad gondoltam!
Agi, neked is gratula, ilyen keson ugyan, de azota meg nem irtam!

Koszonom szepen a kepeket azoknak, akik kuldtek!

Miota nem irtam, voltunk egy hetet sielni, szerencsere szuper idonk volt, kek eg, napsutes, 15 fok es szep nagy ho. Davidra pedig vigyaztak nehany orat a hotelban, igy tudtunk a ferjemmel egyutt is sielni. O volt a kis kedvenc.

Rolunk ujdonsagok:

David (4 nap mulva 7 ho) fejlodesi uteme tisztara lenyugoz. Azota, hogy 5,5 honaposan atfordult a hatarol a hasa, meg sem all. Masnap mar maszott, azota csak szaladok utana. Ugyanekkor elkezdett az allassal is probalkozni, amibol 6 honapos korara felules lett. Azota is probalgatta a felallast, de amugy ulve jatszik egesz nap, maramikor nem maszkal, ulve sir, es amint felebred akkor ulve bombol, ugyhogy eselye sincs a visszaalvasra.

Ma pedig a szemem lattara huzta fel magat allasba ketszer is a jaroka racsaba kapaszkodva. Csak amultam, igaz mar regota az allasra hajt, az olunkben mindig allasba nyomta ki magat es ha letettuk, akkor is probalkozott kapaszkodassal allva maradni.

A legujabb ezenkivul az, hogy miutan megpuszilgatom, o is ad nekem puszit ha kerem, ugy, hogy ranyomja a nyitott szajat az arcomra, fujja a levegot es azt mondja: mmmm. Ha pedig kerek tole pacsit, ad, de amig nem kerem, csak ott tartom eltte a kezem, addig csak fogdossa.

Ugy nez ki, hogy talan most megint viszatert a 3 honapja abbahagyott ejszaka atalvas gyakorlatahoz, nagy oromomre.

Elaludni viszont csak szopizas kozben vagy pedig autoban kepes az utobbi idoben. Nappal pedig max 2x30 percet, de ezt is csak ha szopas kozben elaszik. Pedig latom, hogy tok faradt, de a sok uj tudomanya annyira izgalmas, hogy amikor el kene aludnia, akkor is mar sirva ul, maszik es tisztara felebreszti magat.

Arra is raszokott, hogy ha nem vagyunk ott vele egy szobaban, akkor egetrengetoen bombol, nem hajlando egyedul maradni. Tobbek kozott ezert is nem nagyon irok, mert nem szeretem ide hozni magammal a gephez. Most is bombol, ughogy mennem kell.

Bocs hogy ennyit irtam magunkrol, de olyan buszke vagyok a kis tunderemre es ugy erzem, kinek mondjam, ha nem nektek.

Jovo heten megyek Daviddal anyukamekhoz Miskolcra, ott leszunk egy hetig, jon a nagymamam is, tok jo lesz, mar nagyon varom. Sot, most hogy vegre lesz kire hagynom a babat, ugy tervezem, naponta 2x leugrom majd a fitnesz terembe isKép.

Igy sajnos megint nem jon ossze nekem a tali, de egyszer azert mar en is nagyon szeretnek veletek talalkozni. Talan lesz nyaron egy babas tali is, hatha.

Na sziasztok, puszi:

Cili
Cili2
 


PAnkamama!!!

Nagy-nagy GRATULA!!!

Kanga

Bocsi , de most csak ennyi ,mert nagyon elfáradt a hatalmas pocakom és eléggé húzódik a bõr , így irány az ágy!
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok Lányok!


Köszönjük mindenkinek a gratulációt, olyan aranyosak vagytok. Jó ide tartozni.

Puszi mindenkinek:

Pankamama
PM
 


Sziasztok


Verus nagyon aranyos Jancsi a kepeken, meg termeszetesen a tobbi gyerkoc is. Nagyon koszonom kepeket.

Bigacsiga lattam tarsalgoba uj kepeket rolatok, nagyon aranyosak me mindig fiaid. Mielobbi gyogyulast nagyfiadnak.

PM Nagy gratulacio pocaklakohoz. Jo egeszseget es sok pihenest mar amennyit tudsz. Nekem gorcsolt mindharom lanyommal hasam , de szepek egeszsegesek es idore szulettek., csak sokat fekudtem es pihentem. En E vitamint kaptam Szabikamnal akkor meg wcig se birtam komoly gorcsok nelkul kikecmeregni.

Evi epp most jottek meg szulinapi kepek . Nagyon aranyos Csongor ahogy a tortat eszi.

Mindenkinek jo egeszseget

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Végre kész vannak a szülinapi képek! A levlistásoknak küldtem, aki még igényt tart rá, szívesen büszkélkedek!Kép

Ez a hasmenéses dolog elég furi. A dokinõ 3-szor fél tasak Smectat ajánlott. Jelentem a kisfiam gyönyörûen megissza pohárból, még én is csodálkoztam. Bár lehet kevés vizet tettem hozzá, ezt nem kérdeztem meg, hogy mennyi kell. Szóval ma viszont az történt, hogy két kaki is olyan volt, mintha a Smectát láttam volna viszont... Úgy ahogy bement ki is jött. Kép Most fõként rátok hallgatva nem adok neki többet. Viszont nagy felindulásomban adtam neki egy kis vasat. Elvileg az is hasfogó, és baja nem hiszem, hogy lenne tõle.

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Rohanvást megint
jut eszembe: anyukám hasmenés ellen esküszik az étcsokira. (Ugyibár, igaza lehet - lásd sok-sok székrekedéses gyermek Mikulás és húsvét tájékán Kép)
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem írtam, de mostanában tiszta hulla vagyok estére, napközben meg ugye esélyem sincs leülni a géphez. nem tudom, hogy ez most tavaszi fáradtság vagy mi, de 10-kor már dõlnék fel.

Amúgy jól vagyunk,némi takonykórt leszámítva. Babszem sokat mocorog, hihetetlen, de jövõ héten már CTG-re megyek. HATALMAS a pocakomKép Áronéknak meg nagyon tetszik, amikor ide-oda mozog benne a babaKép
Hannusnak életében elõször levágtuk a haját. Igazi nõ, mert nagyon tetszett neki, és azóta ha meglátja az ollót, mindig közli, hogy "Megint vág haja!" Áron viszont hiába kis bozontos, nem engedi a sajátját, mert õ most olyan hajat akar növeszteni, mint a Hagridé! Háááát....

PM!
GRATULA!!!!!! Ez igazán nagyszerû, és remélem, a görcseid meg a rosszullétek is hipp-hopp elmúlnak, aztán már csak az élvezetes rész marad. Az elején nekem is eléggé fájt a cicim, még gondolkodtam is, hogy biztos bírom-e ezt a várandósság alatti szoptatást, de aztán szerencsére pár hét alatt rendezõdött, és aztán már nem volt kellemetlen egyáltalán. Szóval kitartás!
Visszahúzódó herékrõl én kérdeztem, de ez most kicsit megijesztett, amit írtál. Akkor utánakérdezek inkább egy másik dokinál is, nem szeretném, hogy valmi baja legyen Áronnak.

Madárka!
Örülök, hogy jól vagytok! Diétát mire írták föl, a cukira? Vagy milyen tünetekre jó? Én meg pont a barnakenyeret szeretem jobban, hüledezik is mindenkiKép
Pocaklakóval esetleg esténként próbálhatnál beszélni, hogy forduljon meg... Én amúgy csaszi elõtti éjjel fordultam meg anyu pocakjában.

Zsóka!
Köszönjük a lapot! Áron el volt bûvölve!
Egyébként igazad volt: amikor telefonálás után benéztem a másik szobába, az tényleg nem kismamáknak való látvány voltKép
A többiek kedvéért: tegnap, míg Zsókával beszéltem telefonon, kópé kölkeim bevittek egy vájdling vizet a gyerekszobába, és ott árvízeset játszottak! Azaz kiöntötték az egészet a padlóra. A telefontól nem látok be a szobába, csak arra lettem figyelmes, hogy Áron szuttyogó csuromvizes zoknival és nadrággal jelent meg. Mondtam neki, hogy legalább vegye le a vizes ruháját. Úgyhogy amikor bementem, az a kép tárult elém, hogy a 2 pucér gyerek (mert Áron becsületére legyen mondva, Hannáról is levette a csuromvíz hosszúujjast, kombit, harisnyát és melegítõt) ott kuporog a szõnyeg egyetlen száraz sarkán, és körülöttük úszik a szoba, meg a rengeteg játék!!!! Persze sajnos a parketta bántaKépDe azért bírom azt a nagy egyetértést, amivel az ilyesmikben részt vesznekKép

Emese!
Klassz lehet a húsvétotok! Nálunk nincs ilyen hagyomány, kicsit sajnálom is, hogy a mieink a locsolkodásból kimaradnak. Mi Kemencén szoktunk kirándulni.

Évi!
Szerintem is a fogzástól van ez a lazább széklet, akkor meg Smecta fölösleges. Az tényleg arra jó, ha rosszul van már a fosástól az ember.

Anikó!
Szerintem is adj Lilinek azt enni, amihez kedve van. Nagyon is önálló ízléssel bírnak már ilyenkor, és végül is a fõ cél, hogy ne menjen el az egésztõl a kedvük, mert akkor aztán tényleg rossz evõ lesz. Egyébként "válogatásban" is korszakok vannak, hol pl. csak húst eszi a fiam, hol csak zöldköretet, hol gyümi megy gyümivel (a minap közölte is velem: "Anya, én már leszoktam a virslirõl. Helyette rászoktam a spenótra!")Kép. Szerintem attól függ, mire van épp szüksége. Amit viszont nem adok, az az édesség, ebben igyekszem következetes lenni. Így is van rá elég alkalom: vendégség, ünnepek, stb. Akkor ehet, de hétköznap nem nagyon van nasi nálunk, inkább gyümölcs helyette.

Puszilok mindenkit: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Sajnos, nekem is csak olvasni jut idõm, azt se mindennap, de mindig pótolom!

Pankamama! ÓRIÁSI gratula!!! De jóóóóóóó!!!

Ági, ha jól emlékszem, neked már gratuláltam, de ha mégsem, akkor ismét megteszem...Kép Gratula!

Anikó! Jézusom, tavaly ilyentájt hívogattalak a kórházban! Megkaptam a képeket én is, gyönyörû a lányod!

Évi, sok boldogságot Csonginak, és jó nosztalgiázást neked is!

Minden más szülinaposnak és névnaposnak is sok boldogságot!
Betegeknek gyógyulást, lábadozóknak drukkolok!

Pele! Hogy repül az idõ, nemrég jelentetted be, hogy jön a pocaklakó, most meg már mindjárt ki is bújik!

Madárka! Csak tessék vigyázni magatokra, nem is olyan rossz az a barna kenyér.

Mi jól vagyunk (már), két hétig felváltva betegek voltunk, mandulagyulladás, Borinak pár napig kerek 40 fokos láza volt. Szinte már olyan tempójú volt, mint egy normál gyerek, aztán megint felgyorsult. Már mindent mond, ragoz, kerek mondatokban beszél. Még egyszer szopizik naponta, amúgy tejen kívül mindent eszik, szerencsére elég jó étvágyú gyerek. Állandóan rágna, mint a moly.
Én még most kezdek csak belejönni az új melóba, éppen megint egy új rovatot csinálok, szóval el vagyok havazva ezerrel. Ezenkívül még ott vannak a babaruhák is, hát... Szabadidõm nincs sok!

Puszi mindenkinek, esküszöm, most már télleg megírom a naplót is:

Dia
Dia
 


Sziasztok,
Dia,
én is szeretem a barna kenyeret, na de mindig??????

Pele,
mezei hízás ellen kaptam, inkább a tünetek voltak ijesztõek, mint a kilók. nagyon fájt a hasim, eszméletlen légszomj, nehézlégzés, olyan fáradtság, hgoy azt is meggondoltam 3-szor, hogy a budiig kimenjek-e, szóval szörnyû volt. Próbálom a babócát forgásra ösztönözni, de mi van, ha csak annyira hallgat rám, mint a nõvére (aki szelektív vak és süket). Én is szerettem volna távoltartani Petrust az édességtõl, de az apja folyamatosan csokit eszik, tehát mindenhol található belõle. Kompromisszumként ebéd után kap, aztán fogsika-mika.
Jó ez az árvizes játék... már amikor nálad játsszák....

Cili,
nyugi el fog múlni ez az idõszak is , aztán majd jön rosszabb, amikor már tõled függetlenül lép le mindenfelé egy pillanat alatt, azután meg csodálhatod az eredményt... Mint Pelénél az árvíz...

Barika Andi,
babócám miután faros, ücsörög a titkán... meglepi baba lesz. a sötétedõ szemüveggel vigyázni kell, mert pl az autó szélvédõje pont azt a sugártartományt szûri, amire sötétedik az üveg, tehát vezetéshez elõlap, vagy napszemüveg kell sajnos. nekem most semmi sem lesz, mert évenként kell szemüveget cserélnem, és nem vagyok benne biztos, hogy akarok ennyit szemüvegre költeni. Miután igan faxnis szemüvegem van, a tiéd aprópénz voll az enyémhez képest...

Most már megyek, mert Petra gyanúsan csöndben van

Madárka
madárka (mad&aacut
 


SZiasztok!

Megpróbálok írni gyorsan egyet, átmeneti nyugi van idebent.

BarikaAndi: kár, hogy nem tudtad elõre ezt a Kassás évfordulót, szívesen elmentem volna. Pláne, ha tényleg minden tanár ott volt, van egy pár, akirõl 86 óta semmit nem tudok... (elment onnan, ez az egy, amit tudok)
Emese: a lánya a Bajcsy-ba jár (2.-os), de abból már nagyon elegük van, mit nem mondjak, azok alapján, amiket hallok, nem is csodálom (kissé eltúlozzák a tananyagot). A fia viszont jól énekel, így a zene tagozatos(?) sulit válaszották, ami ha jól emlékszem nem is csak 8 éves, és talán valami Vörösmarty (?) a neve, te biztos jobban tudod. Õk most a Kandóba lennének körzetesek, nem tudom konkrétan miért, de nem tetszik neki, a Brassóba vitte volna 2 éve a lányát, de nem vették fel. Most még jövõre itt hagyja a Bajcsyban, a tan. nénijük (akit kedvel) 3. végéig viszi õket, és akkor, ha a kisfiú sulija beválik, oda próbálja átvinni a kislányt is.

NÁlunk a suli. Szóval aki követte nálam az eseményeket, az tudja, hogy sokat tépelõdtem. Az iskola adva volt (ahova Bálint jár), 3 osztály van, ebbõl a zene-tagozat kiesik, mert nem vagyunk hozzá jók. A maradékból az egyiket a Bálint tanítónénijei visznek, ez gurulós, a másik egy teljesen sima. Namost, Bálintéknál még volt olyan, hogy emelt matek (heti 1 órával több matek), és ezért azt választottuk. Azóta állítólag központi rendelet, hogy csak egy tagozat (emelt?) osztály lehet, így maradtak az énekesnél, ami 50 éve profilja a sulinak. Pedagógusok, ti mit tudtok az ilyen csak egy tagozat/emelt lehet dologról??? Nekem ugyanis úgy tûnt, hogy a kerületben vannak olyan sulik is, ahol bizony nem egy van, hanem kettõ. Lehet, hogy az a kulcs, hogy egyiket tagozatnak, másikat emelt óraszámúnak nevezik?
Na, szóval a gurulás (kötelezõen 4-ig napközis mindenki) nem igazán tetszik, hátha netán mégis otthon leszek elõbb-utóbb. Mivel a matek elõny kiesett, nem nagyon maradt vonzalom a gurulós osztályban, csak a matekos tanítónéni (a magyarosért nem vagyok oda). Így a sima normál osztályba jelentkeztünk. Itt a tan. nénit ismerõk két táborra oszlanak, az egiyk szerint rémes, hogy kiabálós és szigorú, a másik szerint viszont ettõl még nagyon klassz. Ez utóbbiban sok olyan szülõ volt, akinek járt is hozzá gyereke, nem csak párhuzamos osztályból ismerte. Nekem semleges volt.
Szombaton volt a meghallgatás. Itt elõtte találkoztunk ezzel a tan. nénivel, aranyos volt, meg elmenetelkor meg is dajkálta az ikreket. Szóval a meghallgatás sikeres volt, mesélték a gyerekek, hogy minden tan. nénitõl szuper minõsítést kaptak. Itt a matekos tan. néni külön kiemelõdött, de akkor csak azt gondoltam, azért, mert õt már ismerik. Hazajöttünk, részemrõl azzal a nyugalommal, hogy aranyos volt a választott tan. néni, rendben lesznek a dolgok.
Erre hétfõ este felhív az ig. helyettesnõ. Merthogy a gyerekek nagyon szuperek voltak matekból. És ugyan hivatalosan semmi emelt nem lesz, de mégis, a gurulós egy kicsit erõsebb lesz matekból, a többiek nem is ebbõl a könyvbõl tanulnak (ami egyébként egy szuper könyv, ha mond vkinek valamit, Hajdú féle matek könyvrõl van szó), lesz szakkör is, és így a szakkörösöknek meglesz végül is a plusz egy óra stb. stb. Szóval egy órát dumáltunk, gyõzködött, faggatott, hogy miért is nem akartam a gurulót. A dolognak az lett a vége, hogy kedden de. fel kellett hívnom a válasszal. Bele mentünk a gurulóba, mint kiderült, már hétfõ este õ is bekönyvelt minket oda.
Szóval megyünk a már ismert pároshoz, a már ismert gurulóba, és akár otthon leszek, akár nem, maradni kell 4-ig nekik a suliba. Viszont a matek tehetségük gondozva lészen.

Itt a munkahelyemen meg a fél intézett tele munkásokkal, festenek, villanyt szerelnek, mindenütt száll a por, nem lehet rendesen dolgozni. Ide a mi laborunkba húsvét után jönnek, aztán közel két hetet itt lesznek, addig nem tudunk mérni, mindent elõtte kell megcsinálni.

Húsvét. Na, nálunk már alakultak hagyományok. A fiúk évek óta járnak locsolni, lényegében elsõ húsvétjuk óta. Hagyomány, hogy sehol nem fogadhatnak el pénzt, mert szerintem ne ez legyen nekik a locsolásban a fõ program. (kinder tojás már jöhet, de legjobb az igazi festett) Versikéket idõben elõ kell szedni és gyakorolni, mert egyrészt egy év alatt kissé elfelejtik, másrészt váltani kell. (Gergõnek eleinte az Én még kicsi vagyok jellegû versek mentek, most már ideje nagyfiúsabbat keresnünk).
Mi lányok meg festünk tojást. Eleinte matricásat csinált Ilcsi, de már pár éve fest is. Kifújt tojással dolgozunk, ezt már meséltem, mert egyrészt olcsóbb megoldás, másrészt ez utána bármeddig eláll, míg a fõtt felrobbanhat késõbb.
Én leginkább a temperával kalocsai-szerû mintás tojások alkotása címû dolgot ûzöm. De idén csináltattam írókát, vettem egy füzetet írókás mintákkal, és azzal próbálkozom.
A lukat elég nagyra csinálom, aztán átfûzök rajta fonalat, a végeire filcbõl karikát, ami takarja a lukat, és fellógatható tojások lesznek. Temperával Ilcsi is szépeket tud már alkotni. (na, nem mintha az enyémek olyan hû de szépek lennének)

Na, eldugulok, sziasztok!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Zsóka!

Hozzákezdtem az étcsoki diétáhozKép És ma életében elõször megevett Csongi egy egész reszelt almát. Na jó, tettem hozzá egy kis kekszet.

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Helló Lányok!

Ma megkaptuk az uccsó engedélyt isKépKép Azaz kedden VÉGRE nyithatunkKép! Nem volt egyszerû, mert mindenki úgy intézné a dolgokat, mint Pató Pál.., csak hát én nem hagytam!
Aztán még egy nagy fába vertük a fejszénket.., lecseréltük/jük a kocsiainkat.., egy kisebb autót vettünk (Opel Astra), egyfajta költség csökkentés végett. Nagyon szupi, de a szívünk megfog szakadni a Taunusokért..Mindketten nagyon fétisiszták vagyunkKépKép
Az egyéb magánéletemet hagyjuk, szeretnék jó kedvû maradni...

Mi is, mint Madárkáék, hátunk közepére kívánjuk ezt a húsvétolást.. ki is találtam, hogy menjünk el kirándulni, úgy is jó idõt jósolnak. Csak ezen Hanna kiakadt, hogy x fiú fog eljönni õt meglocsolni, és õ "nem teheti meg", hogy ne legyen itthon..Kompromisszum: délelõtt várjuk a locsolókat, délután megyünk anyósékhoz..Nesze nekem kirándulás! (EmeseKépKép)

Kérdezte vki, hogy Hannus honnan tudja, hogy azok a nõk prostik..megkérdezte, én meg megmondtam. Rosszul tettem?

LocsolóversekKép: öcsém kedvence a szaros gatyás (ui: neki van mostohája, gondolta, hogy beveti..Kép), Zalánnak a zsigulis, nekem is a Józsis. A fiamnak nem mertem felolvasni, nehogymá' leégessen vholKépKépKép

Ja, jelentem Jancsi jár!!KépKép Olyan édes, nagyon tetszik neki ez az új fajta helyváltoztatás.., egyébként hihetetlenül aktív, jön-megy. Mászik le-fel, kipakol-bepakol...szóval eljött a "Te-te-te", a "nem szabad" és a "Jézusom, hol van már ez a gyerek!!" korszak..

Bigacsiga, továbbra is szorítok Donát miatt, nagyon sokat gondolok Rátok!

Judó, mikorra tervezitek a kistesót? Ma emlegettük, hogy amikor kicsik voltak a tesóim, úgy gondolták, hogy Zalán neve tul.képpen Alán (= A Zalán= AZ Alán), és amikor neveket kerestünk Tominak, belebotlottunk az Alánba..merthogy létezõ ffi név. Ebben a szóviccben a legviccesebb az lett volna, hogy ha a Zalán János nevû színész lenne a férjem..nem?

Hasmars, nekünk nagyon bevált a Kubu, mint hasfogó. Persze abban az összeállításban, amiben eleve székletfogó gyümik vannak. Ha nagyon durva, akkor felírja a dokink a Hippnek egy répás italát (talán RS 200 a neve..), ami csak receptre kapható. Az én gyerekeim megisszák, szeretik és közben még gyógyulnak is..

Az áprilisi talira én is jelentkezem, azért csak most, mert nem volt 100%.. eddig.

Emese, Évi köszi az emaileketKép
Évi, jól áll Csonginak a csokikrémKépKép Csak a füle nem lett olyan, nem?

Most szaladok enni vmit,(ma még nem is ettem semmit), talán ma még visszajövök, nem igérem.

Puszi mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Ma a Húsvét jegyében tojásokat festettünk, no nem igazit, csak kartonpapírból kivágtam kisebb-nagyobb tojásformákat, és azt. Hanna nagyon élvezte, most festett ecsettel életében elõször, gondolhatjátok, hogy nézett ki utánaKép Aztán a kész alkotásokat kiraktuk a lakásban húsvéti dekorációnak. Hannus meg úgy látszik, kevesellte a díszítést, mert egy óvatlan pillanatban filccel újabb tojásokat rajzolt a falra, a kisszékére meg az emeletes ágyra (tudjátok: "Papírra!")KépKépSzóval most tojásban nincs hiány!
Lányok, ha vki megvette a Kismamát, nem tudná nekem megnézni légyszi, hogy nem hirdetnek-e eladó 16" gyerekbiciklit telszámmal? Itt nem tudom megvenni az újságot, a párom meg persze elfelejti, ha kérem, hogy hozzonKép Úgyhogy nagyon megköszönném, mert Áron ezt kapná a névnapjára.

Dia!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Várjuk a naplót!

Madárka!
Hát ez tényleg ijesztõen hangzik! Nem akarlak rémisztgetni, de vesére nem gondoltak? Az is hasonló tüneteket okozhat. El sem tudom képzelni, hogy bírtad örökmozgó leánykádat ellátni így!! Még jó, hogy a diétától megszûntek a bajok!
Csoki: hát igen, így kordában tartható. De Áron akkor csak azt enne napestig, ezért nem is tartunk itthon (amitõl persze én szenvedek a legjobbanKép).

Pocok!
Szegény Manka!Kép Azért csak megnyugszik majd a kis lelke. Mitõl keményedett így be a kakija?
Hungarocell tojást én is láttam, de nem tudtam, hogy fogná a festék.. Mert az ideális lenne a gyermekmancsokba amúgy.

Verus!
Gratula járáshoz, bóthoz, új autóhoz! Nálatok aztán zajlik az élet! Sikerült albérletet találni?

Áprilisi tali nekem úgy néz ki, nem fog menni, mert már pénteken jönnek a barátaink Kaposvárról. Esetleg ha meggyõzöm a barátnõmet, hogy menjünk együtt, de ez meg az õ 4 hónaposától függKép
Viszont babás tali nagyon jó lenne, most már melegedést mondanak!!!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Verus! Kép
Hát, nem tudom, ha a kistesó is fiú lenne, és Alán nevet adnánk neki? Képzeld, mikor hívom õket: Alán, Zalán, gyertek! Kép
Viszont a Milán már megfordult a fejemben, csak az a baj, hogy a kedvenc unokatestvérem is Milán, és olyan nevet szeretnék, ami nincs a családban (hiszen Zalánból három is van! Kép ). Egyébként Zalán Jánosra már én is felfigyeltem, és van egy kosárlabdázó is, aki Mészáros Zalán. Sõt, Deutsch Tamás legutóbbi (Kép ) kisfia is Zalán.
A kistesót most tervezzük, minden reggel mérem a hõmet. Jövõ ilyenkor már pelenkázni szeretnék!
Milyen üzletet nyittok?

PIldi!
Látom ez az iskolaválasztás jó macerás dolog. De még van két és fél évünk! Zazó most állandóan számol, egyedül százig. Tegnap este itta a kakaót, és mikor lement az utolsó korty, azt mondja: Hetvennyolc, hetvenkilenc... Ivás közben is számolt. És mindig össze kell adnom: Anyu, mennyi 7 meg 6? Mennyi 13 meg 5? A matematikai érzékét tuti nem tõlem örökölte!!! Kép

Na, megyek szakdolit írni!

Üdv: Judó
judó
 
 


Pele!

Én ezt találtam: 16-os BMX 4000 Ft-ért Tel: 340-7815
Névtelen
 


Iboly!!!
Ha erre jársz! Jössz jövõ héten Ligázni?

Mikor és hol lesz a találka?

Pele!
Mennyit fogsz adni a dokinak a szülés után?

Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!

Jó régen jártam már erre, persze suttyomban olvastam, de írni már nem volt energiám. Nem tudom, hogy a tavaszi fáradtság vagy a vashiány lehet-e az okla, de én egyfolytában olyn álmos vagyok, hogy állva el tudnék aludni. Ha nem most múlt volna el a mensim még azt gondolnám, hogy kismama vagyok, mert a hangulatom is állandóan változik és egyre gyakrabban vagyok rossz kedvû, ami régebben nagyon nem volt rám jellemzõ, csak a terhességem elején. Vagy már szeretnék egy kicsit kikapcsolni? Nem tudom. Szombaton megyek egy õrült jónak ígérkezõ buliba, remélem jó is lesz. 60-70-es évek zenéje és egy csomó velem egykorú régi ismerõs, remélem.

Évi! Hát mi fél, max 1 órát alszunk napközben. És én már meg sem próbálok elaludni, mert mire sikerül Lili fent is van. Éjszakák hogy telnek? Egy egész alma? Ügyes a Csongi nagyon és jók a fotók is.

Verus! Jó boltnyitást, eccer talán elmegyek körülnézni. Honnan szereztek be használt ruhákat? Vagy elõször a sajátokkal kezdetek? KépKép Gratula Jancsi ügyességéhez. Lili hiába indult el nem nagyon akar menni. Négykézlábazik. Úgy biztonságosabb.

Bigacsiga! Ugye te kérdezted hogy jutottunk a fõorvoshoz a kórházban. Úgy, hogy a nagynéném, aki gyerekorvos a III. kerületben õt ajánlotta. Kedves volt velünk nagyon és végighallgatott és elmondta azt is, hogy mit fognak Lilivel csinálni.

Iboly! Szervezed a bulit? Mert jó volna tudni a részleteket is.

Pele! Sajnálnám, ha nem jönnél. Barátnõ férj nem megy? Mert akkor lehetne babysitter... KépKép Irigyellek a türelmedért, olyan édesen tudsz írni arról hogyan amortizálják a gyerekeid a lakást. Mintha arról írnál, hogy lementél a boltba és vettél egy kiló kenyeret. Bár igazad van kár rágni magad rajta, mert úgyis megtörtént. De honnan veszik ezeket a remek játékötleteket???

Én már tudtam PM kisbabájáról, amikor még "csak" 5mm volt. BEBEBEBE!!! KépKépKépKépKépKépKép GRATULÁLOK PANKAMAMA! Itt is!

Madárka! Már nem idegesítem magam azon, hogy mit eszik Lili, tényleg csak mindenkitõl azt hallom, hogy tudja, hogy mi jó neki. Hát jó. Ma nagyon jól evett, de minden falat után ivott egy korty iszit. Én is ilyen vagyok még leves közben is iszom. Tõlem örökölte? KépKép Már csak 5 hét... Atyám... Most lettél kismama. Mint Pele. Lili jól van már alig rekedt. De, ha sokat kiabál, akkor viszont bereked. Õ pedig az örörmét is kiáltásokkal fejezi ki, és magára is úgy hívja fel a figyelmet. Ennyit arról, hogy óvjuk a hangszálait. Kép

Júdó! Jó szakdoli írást, már, ha lehet ilyet kívánni.

Pocok! Szörnyû, amit errõl a kakidugóról írtál. Szegény kicsi lány... Fõ, hogy túl vagytok rajta.

Cili! Nagyon ügyes Dávid! Alvásilag mi sem voltunk másképp. Ennyit igényel, örülj, hogy éjjel nincs gond KépKép

Lili perfektül beszél 3 napja mondja, hogy Anya és egyre tudatosabban. Édeske. Egyébként Apa imádó lett és pusziosztogató. Állandóan csókolózunk KépKépRengeteg szót tud, legújabb a csip-csip, amit akkor mond, ha megkérdezzük mit mond a madár. Na persze nem úgy mondja, hogy csip-csip, hanem, hogy cap-cap. De nagyon cuki.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Névtelen!
Köszi a telszámot, fel is hívtuk, de sajnos nincs hozzá kitámasztókerék, anélkül meg Áronnak még nem megy a bringázás. Kép Azért tényleg köszi még egyszer!

Judó!
Nahát, az én fiam is ilyen! Állandóan összeadásokat kérdez, aztán néha már olyan magasságokba szárnyal, hogy ki sem tudom számolniKép De õ sem tõlem örökölte, az tuti!
Kistesó-ügyben szorítok, hogy mielõbb összejöjjön!

Pocok!
Akkor legközelebb majd megpróbáljuk. Én festetlen fatojást kerestem volna, de azt égen-földön nem leltem. a hungarocellt meg fent említett okok miatt nem mertem megvenni.
Hogy van Manka? Elmúlt az ujjnyom?

Kanga!
Hát egyelõre még nem tudom. Sajnos nem állunk annyira fényesen anyagilag...

Anikó!
Szerintem tavaszi fáradtság! Mi is jobbra-balra dõlünk a párommal. Arra is gondoltam, hogy megint elkezdek vmi vitamint szedni.
Ami a lakásamortizációt illeti: az ember választhat, hogy felrobban vagy röhög rajta. Aztán mégis inkább a második a jobbKép Persze csak suttyomban, nehogy táptalajt adjak a további csínyeknekKép Így is van épp elég ötletük...Szerintem hamarosan ti is megtudjátok!
Férj is jön, szóval nem a bébiszitter a gond, hanem a szopi a züllés tekintetében. De majd még kiderül. Én is sajnálnám, mert most egy darabig többször biztos nem tudok menni...
Édes lehet Lili a cap-cappal! Muszáj lesz már egy babás tali, minden lurkó annyit fejlõdött, nõtt, mióta utoljára találkoztunk.

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok,

Pele,
a vesém OK, miután állandóan gond van vele, azt többen figyelik árkus szemekkel, így igazán most egy dolgot tudunk biztosan, hogy a vesém mondhatni tökéletes!
Fáradtság ellen javaslok nyuszidiétát (némi legelés), napi 2*1 Maltofer Fol, és napi 1 Elevit, és napi 1 óra torna... vagy legalábbis mindezek után már tudod, mitõl vagy fáradt...
Én is így állok ám hozzá a lakásamortizáláshoz! A múltkor kitakarítottam a lakást, majd beálltam a zuhany alá. Mire kijöttem, Petrus valahonnan becserkészett egy sajtokiflit, egészen apró darabokra cincálta, és az egész szobát be tudta vele teríteni! Utána gyorsan indulni kellett, a takarítógép meg már darabokban száradt, így csak gyorsan össazöpörtem. Miután nem sikerült mindent feltakarítani, mire hazajötünk, a világ összes hangyája a mi hálószobánkban lakmározott. Vegyszert nem mertem használni Petrus miatt, így legalább egy órán keresztül porszívóztam, és mostam fel a hangyabulit... Arról nem is beszélve, amikor kirámolt egy konyhaszekrényt, és abból is egy felbontott tésztászsacskót, ami természetesen fejjel lefelé landolt a kövön. Sejtette a pici lányom, hgoy ez így nekem nem fog tetszeni, ugyanis a tésztát darabonként rámolta vissza a fiókba. És én, a komolytalan anya, csak vihogok rajta

Anikó,
én is mindig iszom, még a leveshez is... ez a hangszálkímélés legalább olyan jó ötlet, mint amikor azt mondják, hogy tartsd ágyban a gyereket; tippeket nem adtak a kíméléshez? Csak arra gondolok, hogyha Petra kiabálni akar, akkor az aztán tök lényegtelen, hogy én mit gondolok....

Tegnap este Petra esti lefekvés után egy órával felriadt, és nagyon keservesen sírdogált az ágyban. áthoztam magunkhoz, és bebiggyesztettem az ágyunk közepére. Ott ült, mint egy gomba, és sajnos elmarta a TV távirányítóját, és amikor el akartam venni tõle akkor üvöltött. Én meg a béke kedvéért hagytam nála. Egy órán kersztül ücsörgött szorongatva a távirányítót, azután ásított egyet, rámvigyorgott, majd integetett, hogy vigyem vissza az ágyába, ahol rögtön elaludt. Nem tudom, hogy rosszat álmodott-e, vagy mi történt, de igazából nem jöttem rá a probléma okára...

Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!
Pocok! Szegény kicsi Manka! KépRemélem, gyorsan elfelejti az egészet! Örülök, hogy rendezõdött a kakiügy.
Milyen jó neked, hogy ilyen szorgalmasan jársz edzeni. Nekem a kezdeti nagy lelkesedésem mindig elszáll, amikor a kicsik miatt nem tudok egy órát sem nyugodtan végigtornázni. Pedig nagyon rámférne! Azért megpróbálok minél többet mozogni, meg persze ott van a tánc is.

Pele! Tetszett az árvizes történet! Kép A kicsik leleményessége határtalan. Elõre félek, hogy mi lesz, ha Luca is betársul Zsófi mellé. Én sajnos nem mindig tudom a humoros oldaláról felfogni a dolgot, pedig tudom, hogy én is jobban járnék.
Nálunk most a féltékenység is eléggé napirenden van, ha szopizik a kicsi, akkor szinte biztos, hogy Zsófi kitalál valamit, hogy csak rá figyeljek. Sokat piszkálja, felébreszti ha alszik, ráül a hátára, stb. Én sem vagyok mostanában túl jó formában egyéb gondok és talán a tavaszi fáradtság miatt, ezért jobban megviselnek a csibészségei és a sok hiszti. Azért igyekszem....

Cili2: Csuda ügyes kisfiad van! Kép
Nálunk Zsófi aludt mindig nagyon keveset, néha nem tudtam, hogy bírja. Õ is elég hamar kezdett mászni, és mindig annyi dolga volt, nem volt ideje az alvásra. (Nekem majdnem leragadt a szemem mellette) Két éves kora után kezdett délutánonként másfél-két órát aludni.

A húsvét nekem sem tartozik a kedvenc ünnepeim közé, ilyenkor inkább menekülök, elmegyek kirándulni a Mátrába.
Nem szeretem, amikor nem értik meg, hogy a négy hónapos gyereket nem kellene elárasztani mindenféle büdös kölnivel. Szegény Zsófinak a szemébe is belement, üvöltött is rendesen, és napokig nem tudtam róla lemosni a szagot. Még fel is ébresztették, ha éppen aludt. Ebbõl inkább nem kérek.
Sütni-fõzni mindig szoktam valami finomat, (tavaly fõtt tojással töltött fûszeres húsvéti kenyeret) meg tojást is festünk.
Kartonból vágtam ki tojásformát, az festette ki Zsófi, meg sógyurmából készítettünk mindenfélét. (Aztán Zsófi bebújt az asztal alá, és nyalogatta, tiszta festék volt a szája meg a ruhája....)

Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon volt idõm írni mostanában. Vasárnap megvolt a filmfesztivál, azóta álomkóros vagyok. HAmarosan elolvasom, mit írtatok, addig is pár szó a züllésrõl: lefoglaltam a helyet a görög étteremben, jövõ hét péntekre. Képzeljétek, éjjel 2-ig lehet maradni! Lesz élõ zene, tánc, de tánctanítás, sajna, már nincs.
Arra gondoltam, mi lenne, ha este 6-tól lenne a helyfoglalás (mert van, aki inkább korábban ér oda és nem marad hajnalig, pl. Jamina, én), és folyamatos lenne az érkezés. Aszerint, ki mikor tud elszabadulni otthonról. Mit szóltok hozzá?

Hely: Zorbas Taverna
1065. Budapest, Podmaniczky u. 18.

Idõpont: április 5. péntek 18 óra (?)

Akik eddigi ismereteim szerint jelentkeztek (de majd mindjárt átolvasom az utóbbi hét írásait is):

Andi3
CsKati
ld
Emese
Norcsi
Barika Andi
Pankamama
Kriszta
KAdri
Jamina
Iboly

És talán a múltkori züllõsök: Evey, Snoopy, Pele, Pocok?

Hamarosan jelentkezem, bár nem leszek mostanában túl gyakori látogató itt. A Banff miatt akkora telefonszámlánk lesz, hogy csuda. Kép

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Helló Mindenki!

Pele, sajnálnám, ha nem jönnél el....

Judó, KépKép Szurkolok én is Nektek kistesó ügybenKépKép Kezdtük mi is észrevenni, hogy egyre felkapottabb név lesz a Zalán.., a minap játszón voltunk, ahol egy anyuka állandóan kiabált, hogy "Zalán gyere ide, Z. nem szabad...", szegény férjemet meg tökre idegesítette, mert állandóan kapkodta a fejét..
Mi egy használt gyerekruha boltot nyitunk Dabason.
Te jössz a züllésre?

Feksi, lapot köszi, megkaptam/tuk, édes vagy!KépKép Írj, hogy mi van a beszoktatással..!!

GeriAnikó, aha, itt rohangászik minden gyerek totál meztelenül, mert eladom róluk a cuccotKépKép Még a szaros pelust is, hisz' az is használtKépKép Meg a nagyobb húgaim is, hiszen nálunk 16 éves korig lehet majd gyerekruhát venni, akkora gyerekem meg még nincsKépKép
Viccen kívül: a pontos címekre vagy kiváncsi?

Emese, megvettétek már Daninak a táskát? Hááát, továbbra is távol maradok az Árkádtól...írok majd mingyá' neked emailt..Jó?

Iboly, leírnád még egyszer a zülléssel kapcs. dolgokat?

Evey? Juca? Ági? ANCSA??? Juca? Edóka? KATI?? SNOOPY??
Mi van veletek??

Pá mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


IbolyKépKépKép majdnem egyszerre garázdálkodtunk itt...

Köszi a gyors választKépKépKép PUSZZ: Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok Lányok!

Iboly! Ez nagyon jó, úgy várom a züllést. Én biztos, hogy csak 9 után érek oda de maradok is zárásigKép

Pocok! Sajnálom Mankát a " szadizás" miatt, de jó, hogy megoldódott.

Pele! Nem akartalak éám elijeszteni here ügyben, de jó odafigyelni. Az árvyz nem semmiKép

Évi! Köszi a képeket, csudahelyes Csongi az összes képen.

Verus! Sok sikert még1x mindenhez, ténxleg nem unatkoztok. Gratula Jancsinak. Mi még 4kézlábazunk.

Napocska! Örülök, hogy leírtad a görcsöket mert folyton pánikolok. Ma pl. déltõl csak feküdni zudtam annyira fájt, dehát Panka mellett elég nehéz tenni a semmit. Azért próbálom. Csak baj ne legyen..

Madárka! Akkor kitartás diéta ügyben, már ezt a pár hetet kibírod. Petra és Panka két tojás. Ugyanígy pakol, szemetel, morzsáz amit akarsz. De már én is csak röhögök.

Húsvét. Mi gyorsan sebbel-lobbal elmegyünk kirándulni. Én nem szeretem az egészet. Szerencsére anyósom csinál sütiket, sonkát, tojást fest, azt mi elhozzuk, mind megesszük és tök jó nekünk.

Judó! HajráKép

Na mára ennyi, megyek pihizni. Legyeetek jók és mindenki jöjjön talizni.

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, olvasni nem tudtam sajnaKép

Először is mindenkinek kellemes húsvétot kívánok, kinek-kinek sok locsolót, avagy sok piros tojást!

Köszönöm a sok csodaszép gyerekekről küldött fotókat, szülinapokról, barátnékról!

Mi ma jöttünk ki a kórházból Kittivel. Tegnap előtt este kellett bemennünk lóhalálában, mert csupa csalánkiütés lett a teste valamitől, a szemhélya pedig teljesen bedagadt.
Volt minden, vérvétel, pisizacskózás (kb. a nyolcadikba sikerült beletalálni), kis-vizit, nagy-vizit. Sok kellemetlen élmény. Főleg egy "szimpatikus" professzor asszonnyal kapcsolatban, ki is akadtam rendesen. Képzeljétek a gyerekeket a nagyvizit idejére teljesen magukra kellett hagyni a kórteremben az ágyukban. Úgy, hogy mindket szülőket már 10-kor kizavartak, a vizit meg csak kb. fél 11-kor kezdődött, de nem is abban a szobában ahol a kicsik voltak. Közben a kicsik az ablakokon behúzott függönnyel, csukott ajtó mögött üvöltöttek. A kiságy abszolút balesetveszélyes, én kint remegtem, hogy vajon azért bőg-e, mert a matrac mellett lecsúszott a lába és beszorult. Mint később kiderült egy ideig jól elvolt, mert lehalászta az éjjeliszekrényéről az üdítős üvegemet amit nem zártam be jól, és szépen szétlocsolta az ágyában. Nem vártam meg amúgy a fél tizenegyet, annál én hamarabb kattantam ki, gondoltam mi a jó nyavalyát tudnak velem csinálni, ha renitenskedem. Ha itthon nem hagyom magányosan sírni a gyerekemet akkor egy vadidegen helyen, vadidegen emberek között sem fogom. Szörnyű élmény volt. Mint a nővérektől később megtudtam ez a "kedves" professzorasszony heppje, a főorvos megengedi, hogy bent legyen a szülő a vizsgálatokkor, viziten.
Na nem panaszkodom tovább, megyek lefeküdni, mert még nem sikerült kipihennem az elmúlt két éjszakát. A másodikat a folyosón a padon töltöttem. Volt más lehetőség is, egy gyerekszéken ülve Kitti ágya mellett. De így sem voltam messze, ugrottam minden neszre. Valamit még aludnom is sikerült. De messze nem eleget...

Jó éjt!
Puszilok mindenkit
Kati
cskati
 
 


Júj, úgy tûnik nagyon elszoktam a topicolástól... elfelejtettem átállítani a kódolást...
Bocsi
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Elõször is kellemes húsvétot mindenkinek! Köszönöm a lapokat is.

Gyorsjelentés, csak az elmúlt két napról:

Tegnap délután váltottuk egymást a párommal a Keletinél, õ gyerekkel oda, én melóból, gyerek átvétele, gyors puszi, õ rohanás melóba, én gyerekkel fel a metróra, irány haza! Na, Borikám egészen hazáig üvöltött a metrón, pedig ilyet még sosem csinált. Mindig bûbáj szokott lenni, kokettál mindenkivel, aki csak ránéz, mosolyogni kezd. Most bezzeg nem. Elõször kikéredzkedett a kocsiból, de az ölemben is bömbölt. Utána visszakéredzkedett, de ott is bömbölt. Próbáltam nyugtatni, simogattam, beszéltem hozzá, de semmi. Próbáltam neki mondókázni, kezébe adni újságot, amit máskor nagy örömmel fogad, de csak bõg. Mellettem ült egy enyhén alkohol-szagú homeless nõ, elkezdett üvölteni velem, hogy élvezem én azt, hogy kínzom a gyereket? Mondom, már mért kínoznám? Hát, mit csinálok én azzal a kölyökkel? Mért nem veszem az ölembe. Mondom neki, hogy elnézést, de nem zavarja, hogy az elõbb az ölemben csinálta ugyanezt? Különben is, miért szól bele? Erre elkezdte mondani, hogy nem is való nekem gyerek. Mondtam neki, hogy biztos magának sokkal jobban megy a dolog, mire õ, hogy igen, neki is vannak. Már éppen mondtam volna neki, hogy biztos hihetetlen örömmel tölti el õket, hogy az anyjuk bûzlik a piától, amikor két utas leállított, mondván, ne törõdjek vele. Neki meg mondták, hogy inkább segítene, mint kritizálna. Bori persze, amint a nõ elkezdett üvölteni, rögtön elhallgatott. A nõ diadalittasan nyugtázta is a dolgot, mint arra való bizonyítékot, hogy én csinálom rosszul. Hát, majdnem neki mentem... Mit lehet ilyenkor csinálni?
Mellesleg vsz. az lehetett Bori baja, hogy erõsen görcsölhetett már a hasa a három napos nem-kakálástól, de ezt már nem kötöttem az orrára.
Nem is mentünk haza, hanem egybõl apámékhoz, ahol Bori benyomott egymás után 4 kivit. Utána lementünk a térre, és Bori életében elõször hajlandó volt csúszdázni. Persze, csakis az én ölemben. Bezzeg a csúszda tetejére felvezetõ kötéllétrán megtanult két perc alatt önállóan felmászni.

Ma meg én elõbb értem haza, mint Bori a bébisintérrel. Aztán jött apja is, mentünk bevásárolni húsvétra. Bori egész végig sikítozott, persze nem azért, mert baja lett volna, hanem mert ehhez volt kedve.Kép
Utána meg itthon este fogta a kabátját, teljesen szabályosan felvette, sõt, még a cippzárt is sikerült valamelyest felhúznia, és közölte, hogy menjünk sétálni.Kép

Képzeljétek, annyira rastás a haja, hogy még adtam neki egy hetet, de ha nem sikerül rendesen beállítani valahogy, le fogom vágni neki. Most megmostam neki, kapott bele rendes felnõtt hajbalzsamot. Remélem, nem lesz tõle baja. De így könnyebb volt kifésülni, és remélem, nem is fog annyira csomósodni. Különben pont úgy néz ki, mint Einstein, ilyen kis õrült haja van, áll az mindenfelé, csak frizurába nem.

Madárka! Barna kenyér után elõször fehéret enni... Hmmm, fel tudod fogni ezt az élvezetet? Gondolj erre, nemsokára ehetsz egy nagy karéj fehér kenyeret. Már csak egy kicsit kell kibírni!

Pele! Ígérem, ígérem, meglesz, de most csak ennyire futotta.

Csajok! Nem igaz, mindig akkor vannak ezek a züllések, amikor nekem programom van. Bocs, de megint nem leszek ott.
Most szülinapozni megyek, nem hagyhatom ki, már egy hónapja húzódik folyton.

No, most mennem kell.

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Holnap megyünk nagypapázni, úgyhogy mindenkinek jó húsvétolást! Remélem, jót fogunk kirándulni!
Áronnak sikerült bringát vennünk, kíváncsi vagyok,hogy fog tetszeni neki!!!
Tavaszi fáradtság nálunk is megvan, ma 10-ig aludtunkKép Apja meg, aki 8-ra ment dolgozni, csak sápadt az irigységtõl.

Madárka!
Az a tény, hogy néha fürödni is szeretnénk, úgy látszik óriási aranybánya gyermekeinknek. Ma uis amíg fürödtem, Hanna szétkente magán, a szõnyegen és a Kitti-babán a teli tégely popsikenõcsöt. Ami ráadásul ugye funkciójánál fogva nem is túl vízoldékony, úgyhogy nem volt semmi eltávolítani. Viszont a séróját kiválóan belõtte, bármelyik punk megirigyelhette volnaKép Még a szempillái is összeragadtak!
A te sztorijaidon is jót röhögtem! Ötletes lányod van! És még azt képzelik, hogy a GYES-en lévõ anyukák élete nem mozgalmas!!!Kép

Andi!
Ez nálunk is így volt, kicsi hátára ülés különösen ismerõs! És Áronnak mindig kakilnia kellett, ha Hanna szopizott, merthogy a pisit egyedül is el tudta intézni, de a kakihoz én is kellettem papírhasználat miattKép Még szerencse, hogy Hanna olyan oltárian türelmes baba volt, nem bánta, ha leszedtem a cicimrõl, és csak késõbb folytattuk a kaját. Aztán most éppen világi nagy haverok!!! Olyan édesek!!

Iboly!
Ahogy írtam, én még függõben...

Verus!
Én is sajnálnám nagyon! Igyekszem...

PM!
Nagyon jó, hogy írtad a here-dolgot, most felhívtam a gyerekdoki ismerõsünket a Madarászban. Õ is azt javasolta, hogy mutassuk meg sebésznek. Jobb a békesség... Szóval köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Jó kirándulást nektek! És azért igyekezz pihenni, amennyit lehet.

Kati!
Te jó isten! És kiderült, hogy mi okozta a bajt? Nagyon ijesztõ lehetett! Micsoda h* dokik vannak!!! Azt hiszik, ettõl van tekintélyük! Én is így rontottam be annak idején Áronhoz, mikor nem akartak beengedni az infúzióbekötésre! Pedig eleinte maga nyújtotta a kezét a dokinak, de amikor látta, hogy minket nem akarnak beengedni, akkor elvesztette a bizalmát. Még jó, hogy nem hagyod sírni az amúgy is elesett gyerekedet!

Dia!
Ti sem unatkoztok!
Az elsõ hajvágás nálunk is így esett valahogy, nem bírtam már nézni, hogy nem áll sehogy sem a haja Hannusnak. Sajnos nem lett sokkal jobb...

Küldjetek nekem lécci egy olyan yahoo-s emilt, mert most már mûxik az Outlookom, és vissza tudnám küldeni. Merthogy én még nem vagyok a levlistán...
Köszi!( dormouse@freemail.hu )


Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Csak egy mondat Katinak, és mindenkinek, akit érinthet: minden egyes vizsgálatnál, beavatkozásnál (még mûtéténél is!) jogod ahhoz, hogy a gyereked mellett legyél! Az ilyen önjelölt okostojásokat a p***ba kell küldeni!
madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!

Bevallom semmit sem olvastam el az utóbbi idöben, csak azért jöttem, hogy kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak nektek, lányoknak sok locsolót, fiúknak sok piros tojást!

Még valami:

Napocska! Utólag is boldog szüli és névnapot neked!

Johannának, Zalánoknak boldog névnapot!

Emese! Kisfiaidnak sok boldog szülinapot!

KépKépKépKépKépKép

Megpróbálok hétvégén olvasni és akkor személyre szólóan írok. Remélem mindenki jól van!

Puszi, Evey
evey
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?