Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Marci alszik azért tudok írni. Persze ennek nagy ára volt. Eddig együtt bőgtünk. Képzeljétek el indultunk volna a Ligetbe, ahogy húztam fel a gatyáját elkezdett torkaszakadtából visítani,. Persze rögtön húztam is le a nacit, de addigra - mintz később kiderült - 3 helyen is megcsípte egy rohadt méhecske. Úgy sírt szegénykém, még azt is szó nélkül tűrte, hogy az egész lábát beborogassam, mert először nem is pontosan láttam hol a csípés. Aztán nem is engedte levenni a borogatást. Egy idő után leültünk a fotelba, bekapcsoltam a TV-t , odabújt hozzám és 10 perc alatt el is aludt.

Dorki, Ez már biztos, hogy apa nem ér haza a szülinapra? Emiatt ne bánkódj, Niki még úgysem tudja mikor is van a nagy nap! Neki az lesz a legszebb ajándék amikor apa hazaér.
Irigykedek, hogy már ti is haladtok a bilizéssel. Ügyesek vagytok. És köszi hogy felajánlottad a segítséged. Tök jól esett.

Bori, Napiterv??? Az meg micsoda? Ne aggódj, szerintem ezzel a fejetlenséggel mindannyian így vagyunk. Sőt én már arra is gondoltam, hogy keresek egy takarítónőt aki eljön egy alkalommal egy nagytakarításra mielőtt megszületik a baba, de hát tenni ugye nem tettem semmit az ügy érdekében. Egyszerűen még a napi teendőkkel sem érem magam utol. Ráadásul ha belegondolok le sem ülök egy percre sem, csak a Marci egész nap gondoskodik nekem plusz munkáról - hol valamit kiönt, hol szétszed valamit, hol kipakol a szekrényből stb, de gondolom ezt ti is ismeritek.
Szerintem Krisznek van igaza, itt már csak a varázslat segít.

Tegnap voltunk dokinál. Még mindig semmi. Úgy néz ki, hogy másodszorra is tovább húzom 40 hétnél. Egyébként gondoltam, mert még sehol egy fájás vagy ilyesmi. Csak már cipelni nehéz a nagy hasam.
A házba meg már nagyon beleéltük magunkat, de nem egyszerű. Hát meglátjuk, csak nehogy nagy pofáraesés legyen a vége.

Megyek összepakolni, mert ma hazamegyünk, pár napig úgy néz ki nincs semmi intéznivaló. Otthon viszont bőven akad mit csinálni!

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


nem értem, miért morog a papa és a mama?? Kép Kép

Kép

beállítom a nagypapa rádióját Kép
Kép

mekkora meglepetés lesz! Kép
Kép

bocs, most nem írok, majd később. panu
panu
 
 


Panu,
az első képet én tízszeres nagyításban bekereteztetném és feltenném a falra!!!!!!Kép
Nagyon jó!!!!Tiszta címlaplány ez a csaj!

Kép
Bori
mbori
 
 

 
 

Panu
ez olyan jellemző kép Lizire !!!!
Hogy aludt ? ja és milyen volt a vadaspark ?? Nálatok teljesen normális napirend van szerintem
Brigi
ÚÚÚÚÚÚ, szegény Marci és szemét darázs ? Nagyon bedagadt neki ? Sok gyógypuszit küldünk. Tényleg szólj,ha kell valami, de banki dolgozókkal való harcot nem vállalok ! Költözzetek el minnél hamarabb és akkor könnyebben meglátogathatunk. Takinőt meg szerezz, az sosem árt.
Bori
igen azt kérdeztem, hogy késős vagy -e. Ha apának írok, neki ékezet nélkül kell és ilyenkor már teljesen átállok. Bocs. Én is le szoktam feküdni Nikussal délután, ha tudok és általában úgy csinálom, hogy tudjak. Kép Viszont én jóval később is fekszem le este, mint ő. Én is nézetem vele a tv-t bár mostanában csak a homemovie érdekli. van apás videónk meg olyan amin csak őnagysága van. ezeket már tudja kivülről. mindíg nagyon szokott örülni magának.Kép
Zsuzsi
köszi a reluxás ajánlatot. Egyenlőre talonba tettem még meglátom mire jutok a vízes-gázos projekttel. Magyarul marad-e péntem vagy nem! KépKép

Niki megint nagyon jól érezte magát az ikeában ,de a mai nap ez volt az egyetlen pozitívum.
Ugyanis a kölkömről kiderült, hogy giliszta van a kakijában. (remek) Már csak ez hiányzott. Szerintem macska kakától kapta el, mert Fertődön volt belőle sok. Pár nap alatt gyógyítható és elég gyakran előfordul gyerekeknél, de azért ez mégiscsak olyan "ciki" betegség. Aztán kiderült, hogy a fényképezőgépem ,amit leejtettem, de megjavítottam , mégiscsak megadta magát és el kell vinnem szervízbe. Csak a ház egy darabját kell kicserélni, de akkor is. Ezek után apa felhívott délután a hajóról, Vancouver és Hawaii között a csendes óceán közepéről, hogy lázas, hány és fosik két napja és karanténban van egy üres kabinban. Na erre már tényleg tele lett a tököm. (még jó, hogy nincs)
Úgy sajnálom szegényt, hogy nem tudok érte tenni semmit. Tényleg olyan rohadt szemét helyzet ez.
Dorki
dorki
 
 


Brigi, szegény Marci Kép még jó, hogy nem volt erős a reakciója a csípésre, képzelem, milyen rossz lehetett neki Kép

Dorki, apa Kép szegény az embert az ág is húzza Kép
Niki miatt meg ne aggódj és főleg ne írj ilyeneket, hogy "ciki". a homokozókban elég könnyen lehetilyen fertőzéseket összeszedni Kép

vadasparkban jó volt. megetettük az állatokat egy kis almával. a vaddisznónak Liza az orrán akarta felnyomni az almát, mert ugye, az a látható "lyuk", az őzeknél látta, hova kerül a cucc Kép Kép a vadlibák meg nagyon agresszíven támadták a kerítést Liza szendvicsének láttán Kép, az almának meg nem is örültek Kép Lizát nem az állatok, inkább az erdő, a farönkök megmászása jelenti a boldogságot Kép

megyek dolgozni

panu
panu
 
 


sziasztok csajok!

Brigi, nem irigyellek. Szar lehetett a darazsas sztori. Én is parázok tőlük, mert még mindig tele van velük a körtefa, és pont az alá érünk ki, ha a teraszon megyünk a kertbe. Csak úgy zsongnak. brr. Remélem már jól van a skac. Meg te is. Kép

Amúgy nekem szarakodott a net egy jó ideig - kösz Dorki az emilt- , utána meg inkább csak olvastalak titeket, meg másfelé is elkalandoztam.

Panu, Lizi tényleg nagyon klassz azon a hasalós fotón! Kép Bölcsivel mi újság? A kiruccanás meg biztos klassz volt.

Krisz, tudod mit csináltam az előbb? Görögországi utazásokat nézegettem a neten. "Kissé" kedvet kaptam a fotótól, amit feltettél!!! De ez csak álom, mert apát kiírta a doki jövő hétre. Munkaképes. Igaz, kért, s kapott még 2 hét szabadságot, de ez arra kell, hogy végre összejöjjön neki valami jó munkahely, mert a régire visszamenni már nem akar.

Bori, ha kupit akarsz látni, gyere el, és nézz körül nálunk. Játékok szerte-szét, vasalatlan ruha-hegyek és már nagyon-nagyon föl kéne porszívózni is. Most nagyon gázos vagyok takarításügyileg. No meg tegnap óta kicsit szarul is vagyok ráadásul, hasmenésem volt, meg szúrogat a pocakom is elég gyakran. Így a tiszta, rendes lakástól ismét csak távolabb kerülök. Kép

Meg olyan szar kezd lenni az idő. Engem nagyon nyomaszt, ha nem süt a nap, és kurv@ fázós vagyok. brrr. kezdődik a téli depim.
Bocs, csajok.

Dorki, ne aggódj a cikiség miatt, még az a a jó, hogy észreveztted!! Így hamarabb rendbejön. Kicsit nekem is elegem van időnként a macskáinkból, mert tartok a toxoplazmózistól, meg teleszarják a kertet is és rohadt büdös tud lenni időnként. Mi meg megyünk a szag után és tüntetjük el a nyomokat... grrrr Viszont Boga imád játszani velük, így amíg megvannak, addig maradnak. Igaz már csak kettő van, mert a Hurkának lába kelt. Annyira azért nem sajnáltam, mert ráadásul az nőstény volt.

Boga szobája időközben kész lett, már csak a redőnyöst várjuk szombatra, aztán próbáljuk majd beszoktatni. Játszani máris nagyon szeret ott, a kritikus majd az alvás lesz. Vettünk neki ágyat az Ikeában, de mivel ez már normális 1 személyes ágy, így nem nagyon tudok majd melléfeküdni elalvásig, vagy majd nyomorgunk. Majd kiderül.

Asszem bedugulok.
sziasztok,
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Brigi,
Marci igazi kis hős és ,hogy van.
Na mi a helyzet a házzal????

Dorki,
Ne viccelj lényeg, hogy Niki rendbe jöjjön minél hamarabb,
Szegény apátok reméljük ő is minél hamarabb rendbe jön.
Annyira fasza csaj vagy nem semmi, hogy így neki álltál a lakás renoválásnak,
Sikerült vizest találnod nekünk van egy ha gondolod megtudjuk adni a számát nagyon korrekt srác.


Panu,
Lizáról nagyon jók a képek.
Váci úti Brendonba szeretnénk menni csak még nem jutottunk el.


Bori,
Mulatozás nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Házimunka KépKépKépKép
Nincs rá jó tippem pedig néha nekem is jól jönne.
Vasalni én is mindent vasalok és most ebbe az a borzasztó ,hogy nálunk is nagyon nehezen száradnak a ruhák állandóan tele a lakás száradó cuccokkal folyamatosan vasalnom kell és én is csak akkor tudok vasalni mikor Fanni alszik.


Voltunk a héten tücsök zenén Fanni annyira élvezte olyan aranyos volt.
Képzeljétek Fanni teljesen Tele tabi függő ha beteszem a kiságyba egyből mutatja ,hogy kapcsoljam be a videót elkezdődik a tele tabi ugrál örömébe visítozik csúnya dolog de olyan jókat tudunk rajta nevetni.

Most hoztam haza Ricsit a suliból úgy,hogy megyek vele tanulni KépKépKép:
Ja ,hogy ne legyen túl könnyű az életünk idáig h-sz-p vittük edzésre 18,30-20ig mostantól még sz-p plusz még egy óra edzése van és hétvégeken pedig meccsek vannak.
Múlt héten is Csepelen voltunk vasárnap délelőtt.


ANDI,
MI VAN VELED????????????????????

kAMAGI,
ÉS TE MERRE VAGY?????????????

Zsuzsi
szuszoka
 
 


OKÉ ANDI MOST MÁR LÁTTLAK SZÓVAL MEGVAGY .

REDÖNYÖS MUNKÁNÁL SZÓLHATÁL VOLNA NYUGODTAN FÉRJEM IS FOGLAKOZIK AZZAL IS.

ZSUZSI
szuszoka
 
 


Apáról nincs hírem, pedig elolvasta a méljét. Ha fölhív, kap ám a fejére !!!!


Viszont ma is nagy esemény történt nálunk, mert Niki a bilibe kakilt. Na ennek viszont már tényleg örültem. Láttam rajta, hogy próbálkozik és persze ez elég macerás mostanában nálunk. Na ráültettem a bilire és meggyőztem, hogy próbáljon oda kakilni. Nem nagyon akaródzott neki ott maradni, fel is állt vagy 10x, de aztán mégis megpróbálta. És anniyra tetszett neki, hogy 5 bogyós adagot odarakott. Mindegyik után felállt és csodálkozva nézte. olyan édes volt.

Ja és a gázos is jött ma, azt mondta simán megcsinálja a radiátor szerelést viszont megkérdezi szakembertől. Mert állítólag valami fagyasztásos technikával lehet cserélni.
Dorki
dorki
 
 


Dorki,

nekünk mikor cserélték a radiátorokat akkor a szerelő elment a gonokhoz azzal itt a házba elzárták a fő csapot vagy mi a túrót és utána leszedték a régi radiátorokat majd felteték az újakat.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Na,
akkor indulok,mint takarítás-kommandóKép
ha jól számolom,már három helyre meg vagyok hívva rendetlenséget ellenőrizniKép
De ha valahol rend lesz,akkor......szétpakolok!
És viszem a gyerekem is!!

Ma erősen koncentrált,homályos tekintettel a
távolba meredve,kérdem tőle:
-Cicám,kakilsz?
-Nem,szajok....Kép Kép
Kicsit fetrengtem a földön a röhögéstől,de hogy ezt kitől hallotta,na,biztos az apjátólKép

Dorki,
úgy néz ki,Niki is villámgyorsan szobatiszta lesz!!Nagyon ügyes!
Tényleg mi a helyzet jogosítvány ügyben?
Más:előző kérdésedre válaszolva én inkább halogatós vagyok,mint késős.Mindent az utsó pillanatra hagyok,és belerohadnék,ha ez nem így lenne.Már annyiszor megtapasztaltam,hogy egyszerűen nem bírok előre megcsinálni dolgokat,pl.vizsgákra is mindig az előző éjjel tanultam,akkor is ,ha lexikon méretű anyagot kellett bevágni...És az élet minden területén így vagyok,sajnos.Apró génhiba.

Brigi,
szegény Marci,remélem jól van már!És érted meg nagyon szorítunk,már várom a szüléstörténeted!
Én is akarok szülni!!!Pici babát fogdosni!!

Na,megyek aludni,mert túlpörögtemKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
megerősítettél ismét, milyen fasza csaj vagy Kép. Sztem Eszter a TE lányod :DDD! Neki is állati jó a szövege Kép.

Brigi,
istenem, nagyon szorítunk Nektek!!!
Marcinak jobbulást!

Dorki,
Niki ügyes csajszika, volt azóta termés biliben?

Eszter is bilibe nyomatja a pisit, kakinál szól nekem, akkor a budira ülünk. Apával kaksi viszont csak a bilibe megy, Apa nem kis örömére Kép. ui annak kell kitakarítani, aki ott volt Kép.
Napközben soxor csak azt veszem észre, hogy bejön a szobába bugyi nélkül, akkor már tudom, hogy pisilt a bilibe Kép.
Ja, és megjegyzi, hogy Eszterke ügyes Kép.

Ági,
merre vagy????
Csak nem Te is... ;)?

kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Bori
ez igen ! Igy kell ezt csinálni ! Kép

Niki is beleszajt ma megint a bilibe ! nagyon meg vagyok vele elégedve Kép

Dorki
dorki
 
 


Milyen ügyesek ezek a csajok Kép Eszter és Niki Kép
Liza tegnap nagy küzdelmet folytatott az apjával Kép pelusügyben. "tele volt a gatyája", az apja megszabadította tőle, mindeközben persze megszabadult a ruháktól, majd egy hirtelen fordulattal pucér seggel lefordult a pelenkázóról és az ágyában termett (aki nem tudná, nálunk összeépített az ágy és a pelenkázó), apja kihalászta onnan és letette a szőnyegre, ahová hamarjában pisilt egyet. az apja lehúzta róla a maradék ruhát és elment szőnyegtisztítóért. így a csaj otthagyta és bement a mi szobánkba, felült az ágyra, a laptop mellé és ott nézegetett, amikor az anyám bejött a teraszról (teregetett), hát nézett egy nagyot, mert Liza pucéron csak zokniban üldögélt és békésen szopta az ujját Kép Kép ráadásul még csak fel sem akart öltözni Kép
na, ennyit rólunk, megyek a dolgomra, mert már megint dolgozok. holnap megyünk kirándulni a Börzsönybe, remélem, jól sikerül. lesznek gyerekek, 4 is, meg az enyém!

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula a szajósoknak! Kép

Panu! Érezzétek jól magatokat a Börzsönyben! Állítólag jó idő lesz. Pucérkodás nálunk is nyerő! Kép Mami mit szólt?

Nálunk tombol a dackorszak. Kép A babaúszás nagyon gáz. Semmit nem hajlandó csinálni, kapaszkodik belénk, mint egy kismajom, és ha megpróbálunk valami feladatot csinálni vele, akkor ordít, mint a sakál. Már azon is gondolkodtunk, hogy abbahagyjuk az egészet, de az oktatók meggyőztek, hogy adjunk neki még egy kis időt. Persze, bizonyos szempontból logikus, amit mondanak, de elviselni alkalomról-alkalomra ezt a tortúrát idegörlő. Mindenesetre ma vettünk még egy 4 alkalmas bérletet, így még 3 hetet biztos megyünk akármilyen szar is lesz. Utána meg majd meglátjuk. Igazából sajnálnán, ha föl kéne adni, mert az eddigi, már majdnem 1,5 éves munkánk kárba veszne. Kép

Brigi!!!????

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Panu,
szép látvány lehetett a mamájának a LizaKép
Elképzelem őt egy szál zokniban,szopizva az ujját....Kép
Annyira zabálnivaló korban vannak most a kölkök,egyszerűen nem lehet velük betelni!!
Én azt szeretem a legjobban,hogy még teljesen
ösztönlények,azt csinálják,amihez éppen kedvük szottyan!Csupa természetesség és ez annyira jó!!

Képzeljétek,valószínúleg denevérek tanyáznak a tetőnkön vagy a panel hungarocell szigetelésében laknak!
Tegnapelőtt kb.éjfél körül rohantam a Janiért,mert tisztára olyan volt,mintha a szobában "csipognának" azzal a hülye hangjukkal.
Nagyon beszartam,ordítottam,hogy ott van az ablakban,ő elkezdte csapkodni egy törölközővel,mire kiderült,hogy Esztinek a plüss-szívecskéjét csapkodjuk.Aztán egy kicsit vazzegolt,hogy milyen hülye vagyokKép Kép,hajnalban felkelteni őt!
Szal mostanában nem leszek esténként,mert rettenetesen úúúútálom a denevéreket és nem merek itt ülni!
Azt hiszem,írok majd a közös képviselőnek,hogy csináljon valamit,bár azt mondják ,nem sok jóra számíthatunk,mert védett állatok és nem csinálhatnak velük semmit.

Zsuzsi,
milyen az a Tücsökzene?Itt sajna nincs,de már olyan sokaktól hallottam,hogy viszik rá a gyerkőcöket.
TeletabiKép
nekem a keresztlányom volt tubbies-fan,olyan édes volt ő is.Volt neki egy néger,zöldruhás(azt hiszem)tabija,aztán akárhányszor meglátott egy cigány kiskölköt babakocsiban,mindig kiabálta,hogy tabiiiiiii!!!Kép

KrisztiKép
valahogy ráakadtam a barátnődék honlapjára(kissvirág),hát le a kalappal előttük!
A Virágnak már nem maradt vissza semmi a koraszülésből?
Velük voltatok nyaralni egyébként?

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok, Megvagyunk, még egyben. Mindenképp szólok, ha megvan a baba. Bocsi, de most ennyi.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Bori
én is be lennék sza.va a denevérektől, az biztos. A férjed azért egy hős Kép
Gödön van tücsökzene, én itt a neten láttam. Nézd meg.Dunakeszin is. De itt nálunk persze nincsKép

Ma voltunk anyósnál a keresztfiamnak volt a szülinapja és Niki itt is (!) a bilibe kakilt !!! Hát csak úgy dagadtam ám a büszkeségtől !! Ezek ám a nagy dolgok.
Brigi
úgy izgulok mindíg, mikor meglátom a neved, hogy írtál !!!! Hajrá, hajrá !!
Panu
nektek jó kirándulást ! Kullancsokra vigyázzatok !Andi
én is akarom megint vinni Nikát úszni, kiváncsi leszek mit csinál majd.

Apa kiszabadult a karanténból, bár még gyenge lábakon áll. Kép Viszont a következő hónapban jön haza !!!!KépKépKép

Dorki
dorki
 
 


Bori, A denevértől én is besz..tam volna. Minden repülő izétől félek! Kisbaba ügyben pedig csak annyit: hajrá, hajrá!!!

Dorki, Niki nagyon ügyes. Ez a szobatisztaság elég gyorsan megy nála. Apa jó hír.

Panu, Lizi jófej lehetett meztelenül, mama arcát meg el tudom képzelni. Voltatok kirándulni?

A Marci is hihetetlenül akaratos lett mostanában. Ha nem úgy van valami ahogy ő elgondolja akkor jaj nekünk. A földrelevágósdiból viszont még csak odáig jutott, hogy pár napja a Pólus közepén hiszti közben szép gondosan leült a földre. De előtte jól körülnézett hova ül le. Én meg csak jót röhögtem rajta.

Ma megint voltunk dokinál. Még mindig semmi. Mostantól naponta kell menni. Az lesz a fasza minden délelőtt a Marcival a kórházban.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok,
most néztem a táblát,

Ági, nagyon boldog születésnapot kívánunk Boginak Kép ne haragudj, hogy csak most.
azért remélem, jól szórakoztatok, és sok fotót is csináltatok. a 2. születésnap olyan esemény, amikor van okod arra, hogy írjál magatokról végre Kép

Brigi, izgulunk érted. ugye, most hétvégén már betöltötted a 40. hetet? hogy érted, hogy "Marcival a kórházban"? ott lesz veled?

Dorki, jófej a csajod, igazán rendes tőle ez a gyors bilireszokás Kép ráadásul kellő pozitív élményt ad a szorulások elkerüléséhez Kép legalábbis, reménykedjél ebben Kép

Andi, sajnálom ezt az úszást Kép próbáljátok meg félidőig, vagy csak játszani végig, és majd legközelebb a feladatokat... nincs más ötletem. mi most kihagyjuk, minden 2. szombaton már meló van, és apa ne küzdjön vele egyedül. dackorszakkal együttérzésem Kép nálunk is zajlik Kép

Bori, tényleg védett állatok, és nem bántanak senkit. alig látnak szegények. ha zavar bennetket, keressetek egy állatvédő szervezetet a környéken, tuti segítenek megszabadulni tőlük.

Kriszti, miért tesz különbséget Eszter apa és közted bili-ügyben? Kép nem értem Kép

mi voltunk kirándulni,nagyon klasz volt, és jól bírta a csaj. 6 órán át másztunk és sétáltunk felváltva, úgy kimerült a végére, hogy legalább negyedórát ült nyugiban az etetőszékben a fogadóban, amikor a vacsorát vártuk. aztán már nem nagyon maradt ott Kép végül a kajálás után (ez is másfél óra volt), az autóban peluccsere volt, majd rögötn elaludt, fel sem tudtam ébreszteni, pedig próbáltuk, pizsibe ráztuk és aludt reggel 6-ig.

megyek a dolgomra, mert délelőtt mostam, főztem, vasatlam, játszottam a kölkeccel. most pedig melóznom kell.

panu
panu
 
 


Hello!

Képzeljétek csajok múlt héten hétfőn, elkezdtem teljes bedobással hirdetni a lakást, hogy eladjuk csütörtökön jött egy csaj, hogy neki kell a lakás, és minél hamarabb akar költözni.
Hát mit ne mondjak kicsit betojtunk apával, mert ez nagyon hirtelen jött nem is számítottunk erre. Péntek szombat vasárnap egyfolytában lakások után rohangásztunk megjártuk Dunakeszit is, mert igazából újépítésűt kerestünk sajna nagyon sok hitelt, kellet, volna felvennünk abba meg igazán nem mertünk bele vágni. Így végül is itt Káposztáson találtunk egy 80négyzetméteres négyszobás lakást, ami mellet döntöttünk. A héten kötünk szerződést, és nov.1-én költözünk.

Panu,
Ezek szerint jót kirándultatok Lizit sikerült kifárasztani.
Meztelen Lizi édi lehetett magam elé képzeltem ahogy ott ült.

Brigi,
Nem semmi Marcit minden nap kell magaddal vinned mikor mész a kórházba annyira sajnálom olyan szívesen segítenék de a héten biztos ,hogy nem tudok annyi mindent kell intéznem.
És hol lesz addig mikor szülsz kifog rá vigyázni?

Ági,
Boldog születésnapot Boginak utólag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És gyere írjál magatokról olyan rég írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorki,
Merre jársz szombat óta nem írtál!!!!!????????????
Lakás renoválás ,hogy áll????????????????

Bori,
Denevérek jaj még a hideg is kiráz én nagyon félek tőlük.
Tücsökzene: mondókákat mond egy csaj, pl. csíp- csíp csóka, borsot főztem stb.
A nagyobb gyerekek pedig mondják illetve mutogatják vele.

Andi,
Szerintem is próbáljatok meg előbb csak játszani a vízbe.
És te ,hogy vagy?????????

Kriszti,
Hát Eszterke tényleg ügyes teljes mértékben igaza van a kiscsajnak.
szuszoka
 
 


Hahó Csajok,
csak egy gyors itt vagyok.
Ma voltunk vérvételen Eszterrel Kép Kép Kép.
Első véna: nem jött semmi, második: nagyon pici jött, talán elég a vashoz, harmadjára meg az ujját szúrták, úgy csöpögtették ki a vért belőle Kép Kép Kép. Annyira sajnáltam, bőgtem, alig tudtam visszafogni magam Kép.
Most megfőztem holnapra is, elmegyünk az eredményért, kicsit sétálunk a városban, galambetetés a Széchenyi téren, miegymás Kép.
Szerdán reggel fél nyolcra meg nőgyógyi, ui júli15 óta nem volt mensim Kép. A teszt negatív lett, nem tudom mi van Kép. Mondtam az orvosomnak, h Eszter még szopik 22 hósan, nemrég hagyta el az éjszakait, de napi 3 megvan még. Remélem, nem az lesz, amit mondanak páran (gyógyk.....s).
Annyira félek Kép.

Bocs, hogy csak ennyire futotta,
puszi,
Kriszti

Remélem Brigi jól vagytok!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Ági
csajszinak boldok szülinapot Kép
Zsuzsi
Itt vagyok én , nem tüntem el, csak estére általában lemerülök. Ez aztán az adok-veszek ! Jó gyorsan sikerült elintézni, ügyesek vagytok. Gondolom több hetes pangásra számtottatok a lasáspiacon! Most mekkora lakásban laktok ? Előszobával kész vagyok most a függöny varrás jön meg még egy kis tapétázás. És közben várom, hogy mikor jelentkezik be a gázos. De anyukáméknál is bevállaltam már az előszoba festést. Lassan ki is váltom az ipart. Kép

Kriszti
nem lehet mégis baba a háttérben ? Miért nem mentél korábban dokihoz ? És miért kellett szegény lánykádtól vért venni ? Ez tényleg borzasztó lehetett. Azért hamar megvigasztalódott?


Brigi
beszéld már meg kistesóval, hogy jöjjön ki !!!!! Meddig vár a doki ? Kicsit sem irigyellek a ctg miatt. Egyáltalán minek bemenni minden nap? A ctg csak a pillanatnyi szívhangot mutatja nem ? Egy óra múlva már változhat is . Még jó, hogy nem akar befektetni. Mostmár légyszives szüljél !!!!!
Kép

Én gyerekem leszokott a biliről pikk-pakk. Gondoltam én, hogy nem lesz ez hosszúéletű. De most már kifeejzettem utálja és mondhatnám megijed, ha mondom neki, hogy próbáljon meg bilibe szajni. (Eszti után szabadon Kép ) Megint 2 napig nem kakázott és utána persze, hogy megint a küzdés van. Ma este egy kis darabot azért sikerült kitornázni, de olyan kemény volt, mint a kő. Úgy sajnálom szegényt, annyira küzd.
Apával sem tudtam ma beszélni, mert mikor hívott épp a pénztárnál pakoltam ki-be, közben fizettem meg a gyerekemet etettem-itattam. Hát így jártunk...Kép
Most egyébként elég rosszul viselem, hogy nincs itt. Kifejezetten zavar. Nem azt nézem, hogy már "csak" 5 hét, hanem azt, hogy sosem lesz már vége ?????????

Dorki
dorki
 
 


Ezt az üzit kaptam Brigitöl most,

Ma 18-kor 2850gr 52cm-rel félóra alatt megszületett Barnabás minden rendben mind a ketten jól vannak



Kép

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Éljen, éljen! Kép Gratulálok Barnabásnak és Briginek is! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

panu
panu
 
 


Na végre, végre !!!! csak sikerült kiimátkozni azt a gyereket !!
Nagyon gratulalunk az egész családnak !!!


Kép

Dorki, Niki (neki majd reggel elmondom)
dorki
 
 


Sziasztok!

Húúú NAGYON NAGY GRATULA BRIGINEK, BARNABÁSNAK!!!! és a félórához is különKépKépKép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie
 
 


Brigi,
gratulálunk Nektek, jó egészséget és mihamarabbi hazatérést kívánunk Kép!!!
Ügyesek voltatok nagyon Kép!

Eszter és Kriszti

Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Ági,
Nektek meg utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Miért nem írsz?
Ha jössz mégis, tortás képet kérünk Kép!

Eszter és Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Lányok,
voltam a dokinál, minden rendben van, a szopi miatt van ez a nagy mensi-ingadozás. Kérdeztem, hoyg semmi mióma, daganat, vagy ilyesmi. mondta, hogy semmi, nyugodjak meg Kép. Baba sincs Kép, de legalább minden rendben.
Küldtem mélt mindenkinek, frissítettem a táblázatot, majd dobjatok már egy választ lécci, hogy megkaptátok.
Köszi Kép.

Szép napot kívánok, gyönyörű az idő is!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok,
Kriszti, ez nagyon jó hír Kép küldtem válaszmailt.
reménykedtél, hogy van pocaklakó? mikor akarjátok a következőt?

panu
panu
 
 


panu,
minél hamarabb, de mikor Eszter betölti a hármat (2006.12.08.), már jó lenne, ha a kezemben tarthatnám Kép.
Mél még nem jött.

Zsuzsi,
a lakás-dolog nem semmi, ha fél éve árulnátok, tuti nem jött volna így össze Kép.

Dorki,
nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent megcsinálsz otthon.
Gondolkoztam Nikicsajon, nem lehet, hogy így jön ki (nukuszaj) Rajta, hogy hiányzik Neki az Apukája?

Bori,
hol vagy már megint? Ennyire kiütötted magad múlkor éjjel Kép?
Denevérek: a mi ajtónk felett is vannak, itt alszanak (társasház, majdnem zárt folyosó Kép), de tényleg nem bántanak, jobban félnek, mint Te.

7végén jön anyóspajti hozzánk megint... mit mondjak, alig várom Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok!

Jaj-jaj!! Majdnem lemaradtam! Brigi! Isten éltesse Barnabást megszületése alkalmából! Jó egészséget mindkettőtöknek! (Én nagyon várom már a Villámszülésed történetét ám! Kép Én is olyat akarok majd!)

Zsuzsi! ez igen! Ti aztán nem sz@rakodtok! Kép Pik-pakk, költözés. Minden elismerésem. Amúgy, köszi jól vagyunk. Bár Boga nem annyira, mert tegnap óta taknyos. Főleg az elalvásnál gáz, mert nem kap levegőt. Kép Tegnap vissza is kellett vigyem a régi helyére elaltatni.

Dorki! Lakásfelujítás - tényleg ügyes vagy. Nem csodálom, hogy apa nélkül már eleged van mindenből. Csak nehogy, ha itthon lesz majd, belőle legyen eleged. Kép Ez most vicc akart lenni.

Kriszti, mél ment. Az a lényeg, hogy nincs semmi bajod. Nekem is júli 21- én volt utoljára mensim. Jó lett volna újra együtt babázni.
Eszter leletei rendben vannak?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


kriszti
örülök, hogy nincs semmi baj.
Akkor most, amíg szopi van nem lesz tesó nálatok ? Az orvos is kérdezte, hogy történt-e családi trauma Nikinél, de szerintem nem emiatt van. főleg, hogy ma minden ment (jött) a normális úton és ráadásul spenótot ebédeltünk !!!!
Andi
biztos furcsa lesz, hogy mikor hazajön apa lesz kinek a kezébe adnom a csavarhúzót, ha meg kell csinálni valamit ! Kép


Apa panaszkodott, hogy leéett a vádlija, mert elfelejtette bekenni ! Hát majdnem sírva fakadtamKépKépKép
dorki
 
 


sziasztok,
kezdem a napot Kép
Dorki, én is nagyon sajnálom Nikiaput Kép a csajod pedig teljesen meggyógyult? egy csapásra, hirtelen fordulattal mindent eszik? csupa jó hír Kép

Andi, Bogának új szobája van? máshová költöztettétek? csak apró felújításról írtál, nem?? vagy ez már a nagylányos, nővérkés metodika?

Zsuzsi, én még nem is gratuláltam, hogy ilyen ügyesek voltatok Kép gondolom, rendesen ideges voltál, hogy minél előbb találjatok ti is valamit. mikor költöztök? a végén még hamarabb lesztek új lakásban, mint mi Kép én már nagyon mennék Kép de még csak jövő héten burkolnak

Kriszti, együttérzésem Kép mármint anyós miatt. tesóprojekt - be lehet húzni Kép, hogy összejöjjön

nálunk nincs új a nap alatt. fürdőszoba berendezést nézegetünk 2 napja. meg kell venni a héten a mosdókagylót, és akkor már hozzá a szekrényt is. aztán várunk. Liza jól van. szereti a napi egy hisztit, és mindennap 3-4 váltás ruhát használ el Kép, már unom a sok mosást. de nem lehet bent tartanom egésznap Kép

megyek a dolgomra, panu
panu
 
 


Ezt most kreáltam
Dorki

Kép
dorki
 
 


Sziasztok!

Dorki,
nagyon ügyi vagy ,
Az én szemembe annyira szupi {fasza} csaj vagy le a kalappal elötted.
Most már féllábon is elleszel addig Kép

Zsuzsi
szuszoka
 
 


sziasztok,
mit tudtok Brigiről? kíváncsi vagyok, mi van velük...

Dorki, ügyes vagy Kép tisztára, mint egy tinilány Kép Kép

nálunk nincs új a nap alatt. élvezzük a gyönyörű őszt, sokat vagyunk kint a levegőn. Liza ráérzett a homokozás szépségeire, azaz mindennap teleszórja magát homokkal és hentereg is benne. hogy ez miért nem nyáron jött rá??? Kép Kép azt még nem tudjuk mikor költözünk, így azt sem, mikor kezdjem el a beszoktatást a bölcsibe. valszeg beszélek a gondozónőkkel és tanácsot kérek tőlük. vigyem már most 1 napra egy héten? vagy ráérek még? szívem szerint elkezdeném a hónap végén, heti 1 nappal. csak hát a beszoktatás heti 1 napokkal nehezebb, vagy nem??
holnap céges buli lesz. illetve vacsora, a Greshamben. nagyon megadják a módját. csak azt nem tudom, hogy az "alkalomhoz illő öltözékben jelenjen meg mindenki" felszólításnak hogyan teszek eleget. örök női dilemma: mit vegyek fel?? apa meg csak vigyorog rajtam.

írjatok magatokról, olyan régen olvastam kimerítő beszámolókat...

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Panu,
jó bulizást neked!Kép

mi a hétvégén megyünk anyóslátogatóbaKép az nagy eszem-iszom mindig. Hízok vagy 3kilót tutiKép

Régen írtam már hosszabbat Dorkáról.
pelusügyileg még mindig nem okés a helyzet, de lassan haladunk. Sokat van pelus nélkül, de napi 3 gatyó a napi fogyasztásaKép nekem kell észnél lenni, mert ha bilire ültetem akkor bele megy pisi-kaki, sőt séta közben nem pisil egyáltalán, tartogatja hazáigKép itthon viszont a játék hevében képes a bili mellett 10 cm-re a szőnyegre pisilniKép

Ma délelőtt frászt kaptam, mert voltunk játszizni és kipróbáltuk a kötélpályát. Hát szépen kapaszkodott végig a csaj, de ahogy megérkezett a végére elengedte a rudat és hanyattesett az ülőkéről. Nagyon nem ütötte meg magát, de hajtogatta hüppögve hogy Dorka megijedtKép, aztán persze többet nem is mert ráülniKép

Viszont már a legmagasabb csúszdákra, mászókákra is felmászik egyedül, a függőhídon és alagúton is simán átmegy. Olyan klassz játékok vannak már, legszivesebben én is kipróbálnámKép régen csak a csupasz vascső mászókák voltak, most meg a felújított játszik már tényleg tutikKépKépKép

Nálunk is legmenőbb a homokozás, képes úrákig sütit-sütniKép meg homokot lapátolni egyik vödörből a másikbaKép télen nem tudom mi lesz velünk, akkor csak nem ücsöröghet a hideg
földönKép

Dorka a NAGY csúszdánKép

Kép

Hintakutya vagy kutyahintaKép

Kép


Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok!

Krisz! Nagyon ügyesek vagytok pelus-ügyben ti is! sajnos nálunk a "bilire ültetés", mint olyan, nem létezik, mert egyszerűen nem hajlandó ráülni. Kép így mostanában nem is próbálom pelus nélkül hagyni, mert nyáron is pisilt, sőt kakált a bugyiba, aztán szaladt tovább, vagy ráült.

Végre-végre kibújt Bogának a két fölső szemfoga!! Meg az egyik alsó is már kirepesztette az ínyét. Lehet, hogy a nátha is ez miatt van/volt. Szerencsére tegnap este már sokkal jobban volt, nem dugult be az orra alváskor sem.
Délelőtt megtörtént vele a "meg nem úszható balesetek" következője. (Nem is tudom írtam-e, hogy a jó múltkor legurult a lépcsőről otthon, mikor a tetőtérből jött le vagánykodva. Szerencsére csak a pihenőtől a földszintig. A mák az, hogy épp a párnáját cipelte lefelé, így puhára esett.) Na szóval ma meg magára rántott egy bögre forró teát. A filter még ázott benne. A mellkasán égette meg egy kicsit, de a kb 10 perces hidegvizes zuhany meg az aloe first jót tett, már alig látszik a helye. A baj az, hogy a konyhapult elég alacsonyan van az ablakok miatt, és már kb a pult feléig elér, ha akar.

Panu, a Boga szobája projekt nem felújítás, mert eddig nem volt neki egyáltalán. Velünk aludt egy szobában mindig is. Viszont várakozásaimat felülmúlta a csaj, mert egyből elfogadta, hogy az az ő szobája, nem kellett szoktatgatni hozzá. Az új ágyat is szereti(IKEÁ-s fehér állítható nagyságú vaságy), csak kb minden másnap leesik róla éjjel, hiába teszek párnát a szélére. Kell hozzá valami leesésgátlót szerkeszteni még.
Majd csinálok róla fotót.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


itt is van: Kép
az én ágyam:
Kép
és az én szobám:
Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Panu
én is gondolkodtam Brigin, talán már otthon is vannak. de nem nagyon akarok rájuk csörögni, biztos van elég dolguk. Szerintem a heti egy nap bölcsiben nem beszoktatás csak olyan, mint egy játszóház. De szerintem nem baj, ha megismeri a helyet.
Most akkor megint nőnek kell öltöznöd ? Jó bulizást a Gresham tényleg nagyon szép. egyébként nem gondolkodni kell, hogy mit vegyél fel, hanem egyszerűen el kell menni shoppingolni !! Majd lehervad apa arcáról a vigyor... Kép
Krisz
nektek is jó anyósozást. Kép Ez a pelusos dolog már nagyon jól megy nektek. Ha vissza tudja tartani séta alatt, akkor már szobatiszta. Legalábbis számomra !!! Én úgy gondoltam, hogy 2 éves korára az én kölköm is az lesz, de hát nem úgy néz ki. Szép nálatok a játszó. Nálunk szétverik a barmok az újat meg a régit is. Törném el a kezét, ha meglátnám... Kép

Andi
tesó, hogy van ? Szegény Boga!!! Vigyázzatok rá ! Apa is Boga is ??? Kép én hülyét kapnék, ha hirtelen emeletes házba költöznénk, mert Nikit se lehetne leimátkozni a lépcsőről és biztos sokat perecelne. Én is el szoktam csodálkozni, hogy hogy ér el dolgokat, aztán rájövök, hogy bozony nől ez a gyerek !!!Kép
Szoba nagyon szép lett. A tesó veletek fog aludni?

Zsuzsi
örülök, hogy így meg vagy elégedve velem ! KépKép


Akar valaki jönni hétfő délelőtt a Budakeszi vadasparkba ? Panu már benevezett !

Az időjárással én is meg vagyok elégedve nagyon. Ezért ma az egész napomat szőnyegpucolással töltöttem. Sikáltam, mint egy rabszolga. Aztán leültem és nem tudtam fölállni... Kép
Niki elkezdte a mi ez? kérdéseit. Egyenlőre még furcsa, hogy tényleg érdekli mindennek a neve. A homok süti nálunk is menő. Nagyon komolyan szokott lapátolgatni és sokszor sikerül is neki. Ez a mostani, kicsit nedves homok meg tökéletes. A kaka 3 napja rendben megy, de persze ez bármikor változhat. Tegnap este levettem róla a pelust és egyszer csak eszébe jutott, hogy most kakilni kell. Mondtam neki, hogy várjon hozom a bilit, de addigra már elindult kifelé a kígyó. Szóval odatartottam a tenyerem és elkaptam. Kép Õ meg forgott és kereste. Kép Ezt is megértük, eddig a tenyeremből evett (néha) most meg a tenyerembe szajik. Kép
Még mindíg 16 fogunk van február óta és nem is látom, hogy a maradék elintult volna kifelé. Ha megyünk anyuékhoz, akiket most rendszeresen mamikának, papikának meg dédikének szólít, mindíg lemennek anyuval a piacra. Fogja a kis fonott kosarát és mennek vásárolni. Ma is vetetett zöldbabot. De érdemes vele menni, mert az eladóktól rendszeresen kap bónusz árut. egy-egy alma, körte, paradicsom mindíg becsúszik. Legközelebb a bankba küldöm őket vagy a pénzverdébe. Kép

Még fogalmam sincs mit kéne neki venni a szülinapjára. A könyvek még mindíg csak 1-2 percre kötik le. Akarok neki csinálni egy garázst vagy istállót vagy mit, amibe bepakolhatja az állatait, mert azokat egy nap 15x összegyűjti. A duplóval is játszik még, de jóval kevesebbet. Viszont imád ugrálni meg henteregni az ágyon. Lehet egy ugráló vár kéne neki? Kép
Valamelyik nap is nagyon csöndbe volt már percek óta. Bementem megnézni, hogy mi lehet ennek az oka ? És láttam, hogy ott fekszik a mi ágyunk közepén egy puputevével meg egy jegesmacival és egy elcsórt pogácsával eteti őket. Mindezt háton fekve a lábát a falnak támasztva, úri kényelemben. Látszott ajta, hogy most neki van a legjobb dolga a világon.KépKépKép


A fogyókúrám egy nagy O. Igazából el sem kezdtem, pedig... Egyszerűen nincs kedvem az egészhez.
Kaptunk apától megint csomagot. Majd lefényképezem Nikit az ajándékban, ha visszaszereztem a gépet a szervízből.

Dorki, na remélem ez elég kimerítő volt.
dorki
 
 


Bori
nehogymá' a denevérek miatt föladd az itteni múltad !!!
Dorki
dorki
 
 


sziasztok,
Dorki, kedd lesz a a hétfő Kép hétfő délre megyek dolgozni és este fél 7-ig ott vagyok. egyszóval KEDD. de az tuti Kép
én csak olvasgatom a bilizésről és a szobatisztaságról a történeteket. nálunk még híre-hamva sincs a dolognak. igaz, még bilit se vettem, lehet, hogy azt kéne először??? Kép Kép mostanában jelzi, ha kaki van, de a pisire rá se hederít Kép ügyesek a csajok!

Krisz, kisebb lakodalommal felér egy ilyen nagy terülj asztalkám, nemde? valami családi ünnep miatt lesz ez? bátor a lányod Képén is szoktam engedni, hogy felmásszon mindenre, meg kipróbálja, mert érdekli. aztán ha fél, akkor úgyis nekem kell segíteni, ha meg nem, akkor megy egyedül. szerencsére van 1-2 játszó, amit nem tettek tönkre, így aztán ez nem gond. bár jobban szereti Liza a nagy kirándulásokat, amikor hempereghet az avarban, meg kavicsot dobálhat, na az a tuti Kép

Andi, hogy vagytok? mármint kistesó és te... Boga szereti az új birodalmát Kép szerencse, hogy nem lett komolyabb baja, bár az ijedtség biztos így is nagy volt Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok,
utazás elmaradt, Dorkának 39,5 lett a láza délutánra és még ma reggel is 39 fölött voltKép

Anyósom szülinapjára mentünk volna, de így itthon csücsülünk. A kedvesem elment és remélem hoz nekünk több napi élelmetKép

Nálunk a felújított játszikat körbekerítették és örzik, így tényleg szépek maradtak, nem mehetnek be kutyák, sem nagyon erős a kukávalissimánelbírok fiatalok:o

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Még most is itt csipognak a fejem felett!!!!!!!
MeghülyülökKép

Még a nagy hírről is lemaradtam miattuk:
ISTEN HOZTA A KIS BARNABÁST!!!!Kép Kép
Micsoda boldogság lehet most náluk!Meg persze dili isKép,biztosan nem egyszerű egyeztetni a picit meg a kicsit!
Én azért is szeretnék még egy babát(maaaaajdKép )
,hogy ne stresszeljem végig úgy az elejét,mint Esztivel!Bár lehet,hogy a hormonok miatt bolondul meg akkor az ember,de remélem lesz még belőlem olyan anyuka,aki annyira higgadt,hogy újságban kell mutogatni!

Krisz!
Csibészszemű Dorkának üzenem,hogy most azonnal gyógyuljon meg és csúszdázzon a szuper baseballsapijában!!Tényleg,hol vettetek ilyen picit??

Most megyek,mert Eszti felébredt,ha denevérek nem ordítanak este,akkor jövökKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
kösziKép gyógyulóban a rosszcsont, ma már 2x megnéztük a némót, legóztunk egy csomót. Most hogy jobban van egyre nehezebb lekötni, így hogy nem lehet kint megfuttatni.

Baseballsapi nem is olyan kicsi, Dorkának extra nagy feje van, 5-6 éves méretet hordKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


A ferihegyi reptér mellett van egy repülőgép park. volt már ott valaki ? Én szeretném megnézni Nikivel csak nem tudom érdemes-e ?
Nincs valakinek gyerekruha szabásmintája ?

Bori
a bolond anyukákat is szokták újságban mutogatni. nem kell ahhoz tökéletesnek lenni. Kép A szobába nem tudnak bejönni a te kis kedvenceid, nem ? Vagy látod is őket ? Mert akkor kérünk képet !!!! Holnap nem akarsz átugrani a Gödi játszóra délután ???
Mi van a vezetéssel? Ne várd meg a telet.

Krisz
Dorkának tényleg jobbulást !!! Lázon kívül nincs semmi más baja? Akkor nálatok máltai játszó van, ugye , Én még messziről sem láttam olyat. Itt a cigányok még az őröket is ellopnák. Kép

Panu
kedd vettem ! Milyen volt a buli ?
dorki
 
 


Dorki,
sajnos most indulok dolgozniKép,Eszter meg a családom többi része meg mennek vásárolgatni,mulatozni,szórakozni

Mééég ilyet....

Kép
Bori
mbori
 
 


sziasztok, itt ülök kótyagos fejjel, és már 2x elolvastam mindent, hogy értsem is. na, nem rúgtam be, még csak nem is ittam, egyszerűen fél 3-kor érkeztem haza és reggel 7-kor keltem a csajhoz, mert hogy apa is 2-kor jött meg a melóból éjjel Kép az anyukámat kirepítettük a buszpályaudvarra és jöttünk haza reggelizni. fél10-ig csendesek voltunk, majd felébresztettük szép lassan apát és én is aludtam még egy órát. igaz, ekkora már Lizának nem nagyon sikerült csnedben maradni, de nekem akkor is jól esett az az egy óra. Kép
a céges vacsin jót dumáltunk, a kaja gyenge volt. még ilyet! a gresham palace-ben, egy four seasons-ben szar a kaja!! no de túléltük, majd 3-an csajok lóra kaptunk és tovább mentünk egy úgynevezett rockabiliy partira Kép kicsit sokkolt engem, így 35 felett, fiatalok, 20-30 között ÉLÕ rockyzenére ropták, és iszonyú füstben, tengernyit ittak Kép a raffeisen banknál dolgozó tőzsdei elemző srác hívott minket, akivel minden csüt. reggel "nyitom a tőzsdét". egy pincében (Blahától nem messze, Amigo) csupa dagadt Elvis hasonmás-szerű, emberformájúnak látszó lény, emellett 60-as évek szintén elvis-frizurájával büszkélkedő rémséges férfiszerű alakok. csajok kevesen, azok normálisabban néztek ki. emellett jó volt, mert az élő zene tényleg jó, és hát a rock and roll is oké. még táncoltam is Kép

Krisz, jobbulást Dorkának, vajon mi a baja? Kép

Bori, én is azt utálom, hogy nem lehetek a családdal, amikor melózni kell. de a társaság jó, így azért kibírom Kép

Dorki, kedd. de még beszélünk addig Kép

megyek ebédet varázsolni Kép

panu
panu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: