Jatka!
Először is nagy drukk a maradék 2 hétre!
meg arra, ami akkor és utána jön! Kívánok neked komplikációmentes, szép szülést, olyat, ami gyönyörű emlékként marad meg!
Mi utána is itt leszünk, úgyhogy ha időd engedi és energiád is lesz, valamint szükséged van még bíztatásra, akkor tudod...
Én is azt mondanám, amit Vildi az alapítványi szoba ügyben. Ha csak a kényelmet, a "jó érzés" szempontját veszem figyelembe, akkor mindenképpen alapítványi rögtön, de persze az nem 2 fillér olyan hosszú időre. Azt azért érdemes tudni, és bocs, most egy kissé előítéletes leszek, hogy a Péterfyben elég nagy a ... hogy is mondjam... etnikai kisebbségi szülő nők aránya, és ők főleg a sima kórtermekben vannak elhelyezve. Hozzájuk aztán állandóan jön a pereputty, a klán, sok-sok ember folyamatosan. Szóval nincs nagy nyugi. ha alapítványiba mész, az "szűrő" ebből a szempontból. Bár nekem annak idején a nővér így is a lelkemre kötötte, hogy állandóan zárjam kulcsra az éjjeli szekrényemet, és a szobát is, ha nincs benn a szobatársnőm. Mire én nagy szemeket meresztettem kérdőn, amire a válasz ez volt: " Igen, igen, lopnak, és sokszor előfordul, hogy maguk a bent fekvők, akik azt lesik, ki mikor hagyja el a szobát". Hüledeztem egyet, aztán megfogadtam a tanácsot.
Na jó, nem ijesztgetni akarlak, csak ezt is érdemes szem előtt tartani adott esetben.
Attól nagyon nem kell félni, hogy szülés után nem lesz hely alapítványiban,igaz, ez néha előfordul, de az állandó forgás miatt max. 1 nap lehet az átmenet, és amint szabadul fel ágy alapítványi szobában, már mehetsz is. Sógornőm is így járt a 3. gyereknél.
Még egyszer: szorítok érted és a pocaklakóért!
V.