Sziasztok!
Na, mi se maradtunk ki a jóból! Az egész banda beteg!
Botia héten nem is ment oviba. Csongi meg mára taknyosodott le teljesen. Rajtam meg egy éjszaka alatt átment a vírus. Így még nem jártam, amúgy, hogy ilyen gyorsan végigrobogott rajtam a betegség. Délután kezdtem érezni, hogy fája torkom, estére már alig bírtam nyelni, hőemelkedés, hidegrázás, bőrfájás stb, aztán reggelre meg teljesen elmúlt a torokfájás, egy kis köhögés maradt. Lehet, hogy mégis van benne valami, hogy a szoptató anyukák immunanyagot kezdenek termelni a betegség ellen, hogy nehogy a gyerkőz is megkapja?
Különben megint egyedül vagyunk 3 napot. Párom holnap jön haza. Hát, nem lennék egyedülálló anyuka, az tuti! Elég fárasztó meló mindent egyedül csinálni. Bár alapjáraton sem ér haza túl korán Apa, de legalább olyankor Botit átveszi, játszik vele, ő fürdet stb.
Hencsi! Azért vigyázz a fordítgatással. Persze elég ártalmatlannak tűnnek a négykézlábállás, lámpázás stb. De, ha egy baba farosba, vagy harántba fordul, annak oka van. A barátnőm kislánya a 36. hétig fejfekvésű volt, aztán visszafordult. El is indult rendesen a szülés, de nem tudott lejjebb jönni sehogy sem, császár lett a vége és kiderült, hogy rövid volt a zsinór. De teljesen egészségesek mind a ketten, a barátnőm is "túlélte" a császárt, bár az előző szülése természetes úton volt, úgyhogy csak emiatt volt elkenődve, hogy amúgy szépen kitágult, ki is fért volna, de a kisasszony nem óhajtott lejönni. Én azt hiszem hagynám őt, ahogy neki jólesik. Ilyenkor jó az, hogy nem 100 évvel ezelőtt születtünk, mert létezik a császármetszés.... Bár tudom, nagy a szám két normál szülés után, de konkrétan a fennt említett barátnőm mondta, hogy neki nem volt egyértelműen a hüvelyi szülés a jobb. Azt mondta, hogy a császár az a műtét után rossz egy-két hétig, de a hüvelyi szülésnek sokkal hosszabban érezte a hatását, sokkal macerásabb volt utána minden. Vizeletcsöpögés, aranyér, első szeretkezés a szülés után stb. Szóval mindennek vannak előnyei....
Kriszti! Sajnálom, hogy így jártatok az ovival! Most mennyi idős Dóri? Én azt hittem 3 éves, de akkor valami elkerülte a figyelmemet. Én már Botin is azt látom, 3 és fél évesen, hogy nagyon kell neki a korosztálybeli társaság. Meg nagyon élvezi a foglalkozásokat is. Én egyáltalán nem bántam meg, hogy Boti szeptembertől jár. Nincs másik ovi a környéken, ahova esetleg beveszik Dórit év közben is?
Monika! Remélem mihamarabb lesz gazdijuk a kutyusoknak. Nekünk egyenlőre nincsen kapunk, úgyhogy a kutya elszökne. Mi most cicát szeretnénk, főleg, hogy vannak egereink a garázsban, sőt a kamrában is volt, de szerencsére azt megfogtuk és a Párom meg begipszelte a lyukakat. DE majd, ha lesz nagykapunk lehet, hogy szeretnénk kutyust is. Előrendelést felvesztek?
Na, megyek, fel kéne zajongani Csongit, mert estére nem fog nekem elaludni időben.
Mindenkinek kellemes hétvégét! A betegeskedőknek további jobbulást kívánok!
Meskete