Sziasztok!
Lassan mi is előkerülünk, bár már vas. óta itthon vagyunk, de csak most jutok el írni. Klasszul sikerültek a vidéki napok, Máté olyannyira élvezte a kintlétet és a jó időt, hogy már reggel 7-kor ott állt az ajtónál és verte, hogy menjünk ki.
Most a nagyapja volt az isten, egyfolytában követte és mindent utánozott, amit csinált, lapátolt, sepregetett, stb.
Kijött a 4. szemfoga is, de a rágók is készülődnek a doki szerint. Hétfőn voltunk a 15 hós oltáson, egyelőre semmi baja. Majd a végén teszek fel pár képet.
Visszaolvasgattam, reagálok pár dologra:
Gabi: küldd ám át a képeket nyugodtan, felteszem szívesen, meg tudod, amúgy is mondtam, hogy szeretném tőled majd elkérni őket! Nagyon ügyes Bence a ólogatással és a bilizéssel!
Barbara: szóval rémhír volt, akkor jó!
Máté valamelyik nap a zokniját dobta be a vécébe, hát ez már tényleg nem volt annyira vicces...
Annamari: szerintem is a Viktor a legjobb az említettek közül!
Dóri: majd írj azért bővebben, mi van a fiúkkal. Neked gyógyulást!
Anita: milyen a vásár, sikerült overált venni, érdemes kimenni?
Timi: a járóka nekünk sem jött be, dettó mint Annamarinál, egy percet sem maradt meg benne Máté, nem bírja a bezártságot, mindig jobban élvezte a szabad teret. De tényleg van, akinek bejön. Sokszor jó lett volna, pl. főzésnél, ha nem jön mindenhova utánam, de hát megoldottuk, tény, hogy jobban kell így figyelni rá. El is adtam nemrég.
A többiek már jól leírták, hogy érdemes télen öltöztetni, cipő a zsák vagy zárt overál miatt felesleges, ezek olyan jól tartják a meleget, hogy én nem öltöztettem agyonra alatta sem Mátét, még pluszban betakartam, télen még csak feküdt a kocsiban.
Lau: örülök, hogy így meg lehet oldani a kezeléseket, könnyebb így biztosan. Nagyon jók a képek, Bazsi kis zsivány
, látszik rajta. Hogy álltok a járással?
Ja, tényleg szervezhetnénk még talit, jó lenne, ha Lau, Sus meg mindenki tudna csatlakozni.A 17-e hétfőhöz mit szóltok?
Na, még a képek, aztán itt sem vagyok.