Sziasztok Lányok!
Na, jól lemaradtam, de lassan sikerült visszaolvasnom titeket. Sajnos, otthon még nem működik a net, tegnap meg a babanet nem volt hajlandó működni idebent
Mamacka,
csak most tudok válaszolni a kérdésedre: 155 cm magas vagyok
Ha ez lehet magasságnak hívni. ( a párom egyszerűen csak "mélynövésűnek" becézget)
Ildi,
Tényleg zabálnivaló a kisfiad!
Annácska,
Sajnálom, hogy nincs minden rendben az eredményeddel, de szorítunk neked és a babádnak is, hogy vele mégis minden oké legyen és csak a dokik mérjenek butaságokat!
Nicika,
a cica hogy van? Tényleg elég nagy számokat mondott az állatorvosod. Nem tudom, hogy mennyire laksz messze tőlünk, de az én dokim nagyon lelkiismeretes és nem is túl drága. És ha a Győzike kutyájának is megfelel, akkor az már jelent valamit
Ha gondolod, küldök tel.számot.
Mindenkinek annyira csini a pocakja, hogy kezdek irigykedni!
Bár már mi is alakulunk egy picikét, de csak nagyon picikét
És persze a babaképek is isteniek. Nekem sajnos nem sikerül megmutatni nektek a Manót, mert nem tudom beszkennelni sehol az UH képet.
Az öltözködéshez annyit, hogy jól elképzeltem, hogy tavaszi babát szeretnék, de abba nem gondoltam bele, hogy ahhoz télen kell kismamának lenni....
Tele van a szekrényem "kismamaruhákkal", amikre mindig büszke voltam, hogy majd nem kell vennem semmit, mert imádom a bő szellős rucikat is és van belőlük jónéhány. De persze mindegyik nyári. Na, még jó, hogy legalább a barátnőm október elejére várja a keresztfiamat, és ő hasznukat vette. Én meg költhetem a sok-sok pénz
Kénytelen leszek Manó2-t is tavaszi babának tervezni
Mariann,
Gratulálok a kisfiúhoz! És a nevéhez, nagyon tetszik.
Nálunk a nevek eleve elrendeltetettek voltak, még nagyon fiatal korunkban eldöntöttük, hogy a kisfiú Bálint Koppány, a kislány Eszter Viktória lesz. Aztán azóta így maradt.
Még csak a vezetéknevét kellene eldönteni, de ez kemény dió
Na, gondolom, hogy sokmindenkinek nem sikerült írnom, de igyekszem majd bepótolni.
Szép napot mindenkinek!
Medike
11+2