SZiasztok Mamócák!
Maminti,
gratulálok, hogy ilyen sokáig bírtátok a titokbantartást! Azt hiszem, nagyon nagy örömet fogtok majd okozni, de azért ne ijedj meg, ha valaki nem bír meg sem szólalni
MErt az én apukám ám mélyen hallgatott kb 1 órát, hogy el ne bőgje magát az a nagy és erős férfi
Egyébként a jó véreredményhez is gratulálok.
Nekem is meg kellene magam győzni, hogy menjek már el, de még nem sikerült a háziorvosomhoz sem eljutni, pedig a szomszédom is ráadásul
Mamacka, a bejelentés nálunk is az apukám szülinapi ajándéka volt!
Ahogy olvasom az írásaidat, rájöttem, hogy nagyon sokmindenben hasonlítunk egymásra
Husi, csoki, tészta stb. Szerencsére a csoki, édesség nálam eddig sem volt porondon, és úgy néz ki, hogy most sem fogok odáig lenni értük. Most pont gyümölcs minden mennyiségben és a tejfölös levesek...de a legnagyobb sláger a vajas kenyér olasz szalámival
Terveimben max.13-15 kg-t engedélyeztem magamnak, de igazából úgyis azt fogom megenni, amit kívánok
Mindenkinek nagyon édes a pocis képe!
Kicsit dolgozom még, aztán lehet, hogy meggyőzöm a főnökséget, hogy most kezdődnek a rosszullétek, és hazamegyek aludni. Úgyis mindenki azt kérdezi, hogy sokat vagyok-e rosszul.
De azért gyorsan lekopogom, hogy még mindig nics semmi "másállapotra utaló jel"-em
Viszont egy kismamagatyónak ma megpróbálok utánanézni, mert már kényelmetlen az összes nacim.
Azt hittem, hogy ez majd csak később jön, de azért nagyon örülök neki
Medike
10+6