Sziasztok!
Lassan kezd elegem lenni a netszolgáltatómból. A korlátlan net náluk lassan 1-1,5 hete azt jelenti, hogy napközben nincs. Gondolom, a számla ugyanannyi lesz most is.
Voltam ma dokinál. Minden oké
Azért az megdöbbentett, hogy már a köldökömig ér a méhem
Jövő csütörtökön megyek AFP-re.
Czuli: nekem is lényegesen erősebb a folyásom, mint normál esetben. De hát ez ezzel jár.
Era: nézz be a Jahn Ferences topicba. Ott irogat a szülészet főorvosa is. Én alapvetően nagyon bírom azt az embert (személyesen is ismerem, de nem mint dokit).
Ha kórházat is váltasz, akkor jó eséllyel dokit is kéne váltanod
Paga: nálunk semmilyen név nincs
Illetve olyan van, amivel mindenkit riogatunk, de igazi név még sehol
A fickóm szerint teljesen felesleges is választani, az utolsó pillanatban úgyis meggondolom magam
Balu a 38. hétig Donát lett volna, végül a 40+5-ön Balázsként született meg
Zsománál meg 33+5-nél, mikor a mentő vitt be a Schöpfibe, összenéztünk a fickómmal, és megállapítottuk, hogy akkor Zénó lesz. Majd másnap Zsombor lett
A riogatás tárgya pedig a Tersztenyák Nyék
De hát ehhez a vezetéknévhez értelmes keresztnevet kitalálni... Bárkitől szivesen várok ötleteket
Ja, a lányneveink Emma és Adél volt, de ha lány, ebből is kéne új.
Eszti: Hármaskát én még nem érzem. Zsoma volt nálunk a nagyon durva szélső érték. Én a 22. héten éreztem először, a fickóm pedig a 30. héten. És akkor is csak nagyon picit, ugyanis akárhányszor hozzáért a pocakomhoz, azonnal bealudt
Ez később is így volt. Apja kezébe vette, és már durmolt is. És ezekután 3,5 hét múlva megszületett. Szóval ő pocak ügyben elég csalódott volt.
Ha már ennyi lll link megy, nézzétek meg a felső sorban lévő képeket
Az, ahol a nagytesó a kicsinek puszit ad, na ők az én fiaim
cory 15+0