Sziasztok!
Kicsit elfáradtam a napokban, és idő sem volt még csak bekapcsolni sem a gépet.
Szegény gyomrom katasztrófális napokat él meg. Kis Hagymácskám a pockomban megdolgoztatja a tápcsatornát rendesen, bár eddig minden a hagyományos utat választota, csak az érzés van meg gyakran, hogy még egy róka is jó lenne! Azzal viszont tisztában vagyok, hogy semmi nem jönne, mert csak akkor indul a háború, ha kiürült a gyomrom.
A fülem rakoncátlankodik, de dokibácsi azt mondta nincs gond, de ha lehet ne fázzak meg, mert az baj lenne arcüreg ügyben.
Terhes még mindig nem szeretek lenni, de VÁRANDÓS igen!
Olivér is produkált elfoglaltságot! Természetesen hétvégén, mikor máskor!
Hasmenése volt és tisztességesen ki is marta a sejhaját, ami még sosem fordult elő. Ügyeletre akartam menni, de itt nem volt, csak a Heim Pálban, ám Apának még volt munkája, így telefonáltam, és megkaptuk a szükéges tájékoztatást. Így csak az ügyeletes patikába kellett elfutni.
Mára már kezd szépen rendbejönni, de hihetetlen milyen pillanatok alatt eltűnt a popsi bőre!
Nem betegség, mert jó a kedve és láz vagy egyéb tünete sincs, csak a rágófognál turkálás és nyáladzás. majd elmúlik!
Dado!
Köszi az infót!
Konkrétan akkor szimpatikus volt nekem is, csak azt nem értem miért nem küldenek el legalább egy vérvételre!
Jó hogy az első 12hét rizikós, de így csak jobban stresszeli magát az ember lánya! Leginkább azért mert a két pocak között a pttanásokat leszámítva (szép bőr mi? HAHAHA másnak biztos, én lassan egy bájos varangyra emlékeztetek és a csók sem használ!
) semmi hasonlóság nincs! Így meg hamarabb frászt kapok, mert azt hiszem, tudom mit kéne érezni, de azt nem érzem, amit meg igen azt pedig bár ne érezném!
Tudom, tudom, mert nekem semmi se jó!
Az jó, hogy odabenn gyarapodik Hagymácska, és az első harmad is elmúlik egyszer!
Nem nyavjgom tovább!
Úgyis dolgoznom kéne, nem írogatni!
Sziasztok!
Eszter